Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
shorlex nemtom honnan vetted ezt a pierce konvertálást. simán ad %-os pierce dmg-t és kész. nem?

Az hagyján, de ha lándzsa van a kezedben, a blade honing még a csapdákra is hat. ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Ez a blade honing egy mekkora fake...
plusz 1 skillel is már 94% piercing a sebzésem (szal ilyen régi thorny style :D), és kurva látványos, hogy így az íjászaura és a call 6k ütésre 208 speedre, 12000 DPS-em lesz vele, csak éppen egy akkora fake, mint a ház.
már epic act4ben vagyok de már itt is olyan pierce resistek vannak, hogy ha leveszem a honingot, akkor egy-egy adott mobra csak egyet kell ütni, míg honinggal, amivel vagy 1500al nagyobb a sebzésem kettõt. Na ennyit a piercingrõl. Jó hozzáteszem nem használok study-t mert nekem arra nincs türelmem, de akkor is... bossra meg szerintem nagyon nagy hülyeség a honing, mert kurva nagy resistjük van, és 1) a lethal strike sima fizikális sebzésre többet ad 2) a sebzést a study fizikálisra is ugyanúgy leveszi úgyhogy blade honing arra jó hogy visszamenj normalra, és egy szatíron csinálj egy hatalmas ütést hogy legyen mit mutogatni greatestnek (most 64k ütés nekem a greatest...)

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

zsirfecske
ehhez egy kis epic videó, csak úgy menet közben a kari. semmi extra, semmi okosság, csak gyors és kész:
instant phantom

Custom mappokrol jut eszembe elkeztem ujra palyat csinalgatni es amikor össze akkarom linkelni a bejaratokat akkor nekem ezt a hiba üzenetett irja ki "invalid region reference"

pedig mindent jol csinalok meg ujra el is olvastam hogy kell mert mar rég csinaltam

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Nem akarok csalni ezután se, ha nem esik, nem lesz. De azon vagyok hogy essen. :)

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
Ajánlom a custom mapokat innen :)
Halika!

Hades treasury-hez nem tudjátok merre van a flame stone?Azt az egyet nem találom egyszerûen.
köszke!

Én egy sima fools artifacttal nyomom, lvl15, semmit nem tud, csak 30% cast. ~~ De még nincs jobb, mindegyikhez vmi hihetetlenül fiktív másik artifact kéne, asse tom honnan szedjem össze. :D

ROMOTO
Nna a prophetem is feltámadt hamvaiból, ugyanis anno a hadest artifact nélkül toltam, most fecske videói után kedvet kaptam hozzá megen, adtam neki egy sima ethereal veilt a próba kedvéért +25% dmg bónudszost, hát mitmondjak egész kellemes... :)
vitality resist és akkor minden könnyebb :)
bar mondjuk a conqueroromnak nulla ha jol emlekszem es megis ledaralta ezeket siman legenden :)

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

ROMOTO
Én azt a három ribancot a kapuból squalloztam le a prophettel, kb 3 perc alatt mert már untam állandóan visszarohangálni a sírkövemhez a polaris ellenére, mert azt volt rajta :), ellenben a spellbreaker ledarálta a petekkel úgy-hogy hozzájuk sem értem, mondjuk tán egy war horn-al :), és a corsair-t sem hatották meg nagyon azok a ribis vitality-k, tán egyszer haltam le vele csupán náluk, de lehet hogy rosszul enlékszem és simán vittem...
Megnéztem: polaris 19 + crystal tear 50, ebbõl van 69%.

Oracleval 0 vit res, 0 absorb, 3k élet, és 2 találatot mindig túlélek abból a piros szarból amit rámlõnek. Egyedül bleeding resem van (nemtom melyik cuccom adja :D), lehet az a megoldás.

zsirfecske
azok a rákok nagyon kemények ám...
boszik ellen tegyetek fel vmi vitality res cuccot, vannak simán 90-100%-ot adóak ugye. ha meg úgysem jó, akkor télleg bug.

De jó látni hogy nem csak én szívok vele. :D

Figyelj akkor mondok még egy érdekeset.
Van egy 100 rec spellbinderem. Annak elvileg easy fokozat szempontjából az 1) helyen kellene lennie (defender csít meg spirit csít).
Erre mondom, csak kipróbálom hogy mit tud legenden.
Elkezdek vele menni act4-ben, jönnek a kis rákok, á mondom öröm lesz nézni, azt nagy bánat lett belõle: iszonyú szaporán nyomkodtam a rallyt, különben kanyi. 4,5k élettel, COLOSSUSBAN, pajzzsal a kezemben, deathchill aurával. És vertek de nagyon keményen. A rákok... most erre mit mondjak? Megfejthetetlen. A conq-hoz, akinek nincs pajzsa, max egy zászlóval van több neki, meg hozzá sem érnek. Na fejtse meg valaki. De az a három ribanc az nagyon ver...

1 >> 0, 1 rest nem ad semmi. :)

De akkor a mágusom 1 vit ressel, fele annyi élettel, 0 absorbbal hogy él túl belõle 2 sebzést is, míg a conq 75% absorbbal, 6k élettel 1tõl behal? De már ott tartok hogy fogom a notebookot, aztán lanon áthúzom mágussal a conqot a 3 ringyón. ~~

Hallod nem tudom, de az én híres conq-omat, az absorpkirályt azt úgy verik, hogy csak pislogok... nekem is ugyanez van. rátehénkedek a rallyra és úgy élem túl vele.
Eszméletlen sebzésük van, sztem vitality

zsirfecske
majestic felejtõs, tök ritkán dob bármit. hades, titán, telkine sztem az opciók.

romoto: ez a lethal phantom mellé érdekes, sztem vagy-vagy, de te tudod.

A 3 mocsári kurva 1 szemmel (act4) mivel sebez? Conqeroromat lebasszák legenden 1 lövéssel, hiába colossus + zászló + 6k élet. Res az nem nagyon van, de mágusomnak se, az meg 3k élettel nem hal be, pedig 0 absorb, -res, egyedül bleeding van 69%.

ROMOTO
Nna akkor jól gondoltam a phantom-lethalra mint megoldásra pvp-ben, a taktika kb. annyi hogy a megfelelõ trance-ot válassza az ember a különbözõ ellenfelekhez a phantom mellé, és kihegyezzen egy brutál lethalt hozzá...nem kell bajlódni a kari befogással, nem sebzõdsz phantom közben vagyis sebzõdhetsz asszem... mindenesetre megkönnyíti a lethal bevitelét
Aha, köszi. Tehát ha valami alacsonyabb szintû set-et akarnék kiegészíteni nem is éri meg magasszintû monstereknek nekiugrani? Csak ugorjak rá a legközelebbi majestic ládára és minden más tök mindegy?
Azért kicsit farmolom még a 3. telkint mielõtt továbbmegyek.

zsirfecske
reflected-et felejtsd el, az pvp-ben tilos, akkora csít. amúgy felteszem a két kék reflect gyûrût és trance-ból máris van 120% reflectedem folyamatosan, tehát conq is visszakapja. jó hát zászlóm az tényleg nincs...

Ez mekkora körbecsít...
Conq ellen nemhogy esélyed nem lenne, hanem meghalnál a saját ütésedtõl.
Conqnak nem lenne a ranger ellen esélye, rangernek meg a prophet ellen :DDD
Hát ezért nagy ez a TQ pvp.. :D

zsirfecske
a láthatatlan ember kergeti a kis kószát:
phantom chase pvp

mai pvp dudo-val, lev45 prophet vs lev58 ranger. a stun az már tényleg kicsit csít a phantom strike-on... (persze azért ki lehet játszani ezt is, a kolléga megmutatta párszor)

Valaki összedobna nekem egy battlemage-t titancalcon mire lenne érdemes fejleszteni? meg mire mennyi pontot tegyek kb? int str dex ...

zsirfecske
drop tök random, persze a szar cuccokat mindig kettesével dobja meg gyakrabban :) elvileg ellenfél szintje és te szinted átlaga adja meg a cucc szintjét, nomeg a nehézségi szint, azaz legend titánból nem fog kék cucc esni. sztem menj tovább és runold hades-t majd.

Srácok, lootoláshoz tudnátok valami tanácsot adni? A kiegészítõ megjelenése után fordítottam több idõt rá, elõtte mindig meguntam már a görög résznél. Viszont most egy warfare/dream kombó egészin a szívemhez nõtt, az elõbb nyomtam le a titán gyereket.
Kérdésem a következõ lenne: hova/mely szörnyhöz érdemes menni lootért? Mik a szabályok? Gondolom meg van adva hogy mi hány százalékban eshet, talán szinthez/szörnyhöz/ládához kötve. Vannak alacsonyszintû set-jeim 1-2 darab mindenhez. Na ezeket próbálom kiegészíteni, pl. egyiptomi telkin-t már legalább 2 tucatszor bedaráltam de nem nagyon akarja a tutit. Custom mapon megvenni meg kicsit cheatnek érzõdik számomra, ott még nem tartok. Egyedül a tqvaultot használom, na az nagy ötlet.
Vagy csak szerencse és kész?

58 as:D

zsirfecske
mi a ranger-ed szintje dudo? csak a videó leíráshoz kéne. kösz

Hat egy valag pvp testing utan arra jutottunk fecskevel , hogy az ijasz nagyon overpowered , akarcsak a recharge , reflect meg minden egyeb faszsag.

Tq pvp nek telleg csak ugy latom ertelmet ,hogy low levelen 15 os karikkal , olyan cuccokkal , amiket csak normal act1 ben talalhatsz meg ,illetve olyan kekekkel , amiknek 15 alatt van a level reqje.. Ott talan lenne lehetoseg taktikazni , meg minden egyebre , de magas szinten sux.

Naja, de itt még bejön az is hogy agresszívre állítod a peteket, akkor a wisp hol eldzsal apicsába, hol visszajön, az is leveszi meg visszarakja az eos-t, máris 1 újabb ok a slow castra. :(

ja , ez nekemis van.. de ijazasnal is.. mintha lemenne az fps , vagy nemtom .. lo ien 1 nyilvesszo/sec el , aztan meg kilo 4 et a kov masodpercben:D

Faszom tele van már ezzel a slow casttal, tök idegesítõ. Hiába a 300% cast, ha bármilyen effekt ki-be kapcsolgatásakor (pl. wisp passzív) olyan kurva lassan kezd el castolni, hogy közben szarrá ütnek. Ez a bug már classicban is benne volt, de ott a wisp és tsai elég ritkán csináltak bármit is, de itt tök idegesítõ, Igazán kijavíthatnák már.

zsirfecske
Phantom alatt is szétcsap a lich + outsider. ~~

Hali mindenkinek!

Tanácsot szeretnék kérni a játékban nálam tapasztaltabbaktol mivel én még csak most kezdtem el játszani a Titan Quest-el.
Szoval mivel nem igazán találtam eddig használhato informáciot a Battlemage-röl ezért szeretnélek titeket megkérdezni h mire érdemes fejleszteni nála skillek és pontelosztásban egyaránt. Érdekel még az is hogy melyik karaktereket lehet itt igazán tápos zuzos karakternek nevezni ha van ilyen és milyen karit nem érdemes csinálni :D
elöre is köszike a válaszokat

zsirfecske
multi?

zsirfecske
pontosan, ezért is kérdeztem. vsz az ellenfél elõbb megunja mint a gép :)

Mibõl gondolod? ^^

Najó sztem nálam van valahol a bibi, leszedtem a TQ-t felraktam újra úgy h nem crack-eltem meg felraktam rá a kiegészítést és mikor újra a az updatelésre kerülne a sor megkérdezi rákattolok h igen és kiírja h Titan quest has encountered error.Az eredmény sajna ua, nem müx:( Kár érte.
Es a fantom micsinal , ha a target folyamatosan menekul eloled? Addig nembujik elo amig meg nem uti , es magatol koveti v mi?:D

Köszönöm szépen meg fogom próbálni h másképp megy e.
ROMOTO
"és akkor ott van ugye az eltünõs támadás, pvp-ben pl. mit csinálsz, miután rádklikkeltek phantommal a képernyõ szélérõl? semmit, max megpróbálod megelõzni..." ezt most nekem címezted vagy dudónak? :)
zsirfecske
normális bónuszos symbol of polymath nincs vkinek? +315 hp-s a legjobb eddig ami kijött...

Virs lee : ezek gondolom nem legend resistek:D

zsirfecske
hát én nem igen tudom elképzelni, hogy a +200% total dmg egyszerre 7 célpontra ne legyen jó egy jól fejlesztett karinál. fõleg hogy elemental dmg is van benne. egy sima fizikálos, lethal nélküli harcos is életképes, akkor ez meg depláne!

és akkor ott van ugye az eltünõs támadás, pvp-ben pl. mit csinálsz, miután rádklikkeltek phantommal a képernyõ szélérõl? semmit, max megpróbálod megelõzni...

NeoMaN
uffffffhhhhhhhh