23078
  • magyar777
    nem tud valaki valami jó kis skill-t a rogue-nal amit érdemes fejleszteni?
  • dudovec
    zoi92 : diablo2 ben ezeket 'synergy' nek hivtak , de itt ilyen nincs.
    Olyan van , hogy van 1 skill amit mondjuk hasznalsz , es van mondjuk tovabbi 1-2 vagy 3 passive skillje , ami ugymond 'erositi' vagy valami bonust ad hozza. Pl volvanic orb , aminel kb dob egy 'fireballt' es ha raksz a passivejara , akkor kis robbanofejek fognak kihullani belole becsapodaskor.. na itt ilyesmik vannak.
  • DirtyGab3sz
    Nálam a C:\Documents and Settings\-\Dokumentumok\My Games\Titan Quest\TQVaultData helyre pakolja...szerintem Nálad is hasonló(megkockáztatom ugyanaz) a helyzet!
  • Zoi92
    (MuStanG17 tesója vok)
  • Zoi92
    thx de án olyanra gondoltam ami le irja h kb x szintig mire mennyit kéne rakni hogy erős legyen a karakter mint pl diablo 2 be mert én diabloztam és ott a skillek erősítették egymást... és hogy ebbe van e ilyen ..?
  • ballor
    a TQVault hova rakja a gépen a cuccokat?
    ha a könytárát archiválom, akkor okés lesz?
  • DirtyGab3sz
    Bug?
  • shaba23 #14838
    Valakinek van egy jól bevált bone charmer, vagy ranger titancalc linkje?
    már lvl30 vagyok, valahol a jang-ce völgyében. Hunter nagyon durva, eddig 4x haltam, ebből 3x azért mert szarakodik az egerem és néha nem lő, meg nem mozog a kari. :D

Tegnap érdekes dolgot produkált a játék, mert miután bekapcsoltam, 27 helyett csak lvl26 voltam, de a terület fel volt derítve, valamint amit ott lootoltam azok nem voltak meg :( viszont néhány cuccom, amit beraktam a karavánhoz, az ott volt nálam is meg a karavánnál is, szóval megduplázódott (lett két íjjam hurrá··). Ez mitől lehet?
  • DirtyGab3sz
    Tessék EZ PÖLÖ AZ Sok sikert!!
  • MuStanG17
    Vki nemtudna adni vmi linket karakterfejlesztés gyanánt?(skillek pakolása...) Előre is thx!
  • Shorlex
  • dudovec
    Shorlex csiter:DD
  • Shorlex
    még nem :D
    de eddig egy mod sem nyomott engem szét úgyhogy sztem ami ezen a lapon van (IGN) az megbízható. Aztán ki tudja
  • DirtyGab3sz
    Kipróbáltad már? mennyire stabil?Remélem nem baxa szét a gámám...
  • Shorlex
    Régebbi harcosoknak akik unják a banánt low levelen (probakarik helyett :D)
  • Shorlex
    Minden OK? Hívjunk segítséget?
  • magyar777
    már semmi megoldottam tegnap rájöttem hogyan lehet sokszorosítani a cuccokat a tqvault-tal.
  • DirtyGab3sz
    mit lehetne be?
  • George14
    megtudjátok mondani hogy a revenant gauntlets nevű zöld cuccot mik dobják?
    előre is köszi!
  • magyar777
    nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni charm-okat meg relic-t amit be lehetne valahogy tqvaulttal?
  • DirtyGab3sz
    A Vault nem...nem csít!Nem kever bele a progiba,nem módosít semmit!Érdemes,hogy ismételjem magam!
  • ballor
    ez a pia összerakás érdekel
    csak fel kéne tenni akkor a progit :)
    remélem nem cseszi el a dolgaimat
  • ballor
    más progit nem akarok használni egyelőre, csak amit felkínál a progi
    így kérdeztem
  • DirtyGab3sz
    Érdekes..nekem nem indul el valamijééé....valszinű béna vagyok!
  • Shorlex
    piák: infinited potion stacking mod a defilerben. hasznos kényelmes
  • DirtyGab3sz
    Mindenképp Vault!!!
    Rengeteg hely!!!Piákat öszerakhatod,relicet kiveheted a tárgyakból ingyééé, stb...érdemes!!!!
  • Shorlex
    cuccok: TQVault (ne kérdezz, google) vagy laptoppal multi, tárolókarik (előbbi kényelmesebb).
    defiler: mods by fül ott vannak.
  • shaba23 #14818
    én csak 23 vagyok, nincs lila cuccom :)

defiler továbbra sem műxik, sőt nem tudok egérgombra lövést bindelni és nem tudom miért? (becouse Im a Llama!?)
  • ballor
    én nem
    én nyomtam már ma is
    jó kis játék ez
    már 43-as vagyok
    sok van még a végéig (egyiptomban vagyok, epic szinten)
    kíváncsi vagyok mennyire lehet tolni

ti mit csináltok a veszett sok jó cuccal?
    már nem fér a karavánra :)
    a lilákat megtartom egyelőre

már kérdeztem: nincs jó magyar oldala ennek a játéknak? egyet már láttam, de... azon kívül :)
  • shaba23 #14816
    mindenki alszik?:)
  • shaba23 #14815
    defiler-t hogy kell használni? mert elindítom (elég nehezen indul) és nem találom benne a sebzés mutatós részt
  • virs lee
    Nem lehet.
  • virs lee
    Madaraktól. Pl. Knossosból kifele.
  • Reyes
    Nincs meg valakinek a Labirinthine set-ből valami? Mert megszereztem a sisakot, meg a kézvédőt, de a többit nem tudom, hogy fogják-e még dobni, mert 9-es szint kell hozzá, én meg már Knossos-ban járok 18-as szinten:S
  • magyar777
    segítene valaki prisine pulmage követ melyik lény megölésével tudok szerezni?
  • Shorlex
    utólag már nem.
    solo: csontiknál, meg ilyen automatoi-clay soldiernél stb (akiknek nincs "élete" magyarul) nem működik, mindenki másnál igen. vagy kicsi az ütésed, vagy kicsi a converted értéked.
    spirit aurájával egyébként az előbbieknél is működik (life lecch resistet ugyanis leveszi azokról is akiknek 100%)
  • Cashx
    IT -ben vissza lehet csinalni ugy mint a skillek elosztasat
  • Lammer
    hi skacok!

reg jartam errefele, ujrakezdtem a gamezt ^.^

viszont figyelmetlen voltam es veletlen felrekattintottam amikor primary skilleknel upgradeltem... :C
    veletlen strength helyett energyre raktam :CCCCCCCCcc
    nem lehet valahogyan editalni a charactert?
    probaltam a legfrissebb TQDefilerrel, de sajnos elrontotta a saveet(pedig mar tamogatja az 1.30at) szerencse, hogy elotte backupoltam ^.^

valami 5let?
  • solikka
    Üdv emberek!
    Most egy 41-es Warfare-Defender karival megyek de nekem sohasem akarnak működni a fegyverek x% Damage converted to Health bónuszai! Már többször volt ilyen fegyverem és figyeltem az életemet de semmi nem történt! Pedig ütésenként legalább 100-200 életet kell volna vissza kapnom!

Ez már másnál is előfordult? Vagy csak én néztem valamit félre? Előre is kösz a választ!
  • ballor
    tegnap megcsináltam az Immortalt is
    Hádésznél a varázslatok kellenek :)
    ezért átpakoltam egy pár skillt

ahogy láttam az epicen új köveket fognak dobálni a szörnyek

mennyire lehet a három szint után feltolni a szintet? az alap játéknál 32- voltam, most 36 -os vagyok, a IT után és kicsit elkezdve epicen

a sok-sok jó cuccal mit cisnáltok? mert már lassan betelik a karavános helyem; miket szoktatok megőrízni?

van olyan progi, amivel az állást le lehet archiválni? vagy a karaktert? vbagy marad a sima "keresd meg a mentést és rakd el" dolog