23078
-
magyar777 #14845 nem tud valaki valami jó kis skill-t a rogue-nal amit érdemes fejleszteni?
-
dudovec #14844 zoi92 : diablo2 ben ezeket 'synergy' nek hivtak , de itt ilyen nincs.
Olyan van , hogy van 1 skill amit mondjuk hasznalsz , es van mondjuk tovabbi 1-2 vagy 3 passive skillje , ami ugymond 'erositi' vagy valami bonust ad hozza. Pl volvanic orb , aminel kb dob egy 'fireballt' es ha raksz a passivejara , akkor kis robbanofejek fognak kihullani belole becsapodaskor.. na itt ilyesmik vannak. -
#14843 Nálam a C:\Documents and Settings\-\Dokumentumok\My Games\Titan Quest\TQVaultData helyre pakolja...szerintem Nálad is hasonló(megkockáztatom ugyanaz) a helyzet! -
Zoi92 #14842 (MuStanG17 tesója vok) -
Zoi92 #14841 thx de án olyanra gondoltam ami le irja h kb x szintig mire mennyit kéne rakni hogy erős legyen a karakter mint pl diablo 2 be mert én diabloztam és ott a skillek erősítették egymást... és hogy ebbe van e ilyen ..? -
ballor #14840 a TQVault hova rakja a gépen a cuccokat?
ha a könytárát archiválom, akkor okés lesz? -
#14839 Bug? -
#14838 Valakinek van egy jól bevált bone charmer, vagy ranger titancalc linkje?
már lvl30 vagyok, valahol a jang-ce völgyében. Hunter nagyon durva, eddig 4x haltam, ebből 3x azért mert szarakodik az egerem és néha nem lő, meg nem mozog a kari. :D
Tegnap érdekes dolgot produkált a játék, mert miután bekapcsoltam, 27 helyett csak lvl26 voltam, de a terület fel volt derítve, valamint amit ott lootoltam azok nem voltak meg :( viszont néhány cuccom, amit beraktam a karavánhoz, az ott volt nálam is meg a karavánnál is, szóval megduplázódott (lett két íjjam hurrá··). Ez mitől lehet? -
#14837 Tessék EZ PÖLÖ AZ Sok sikert!! -
MuStanG17 #14836 Vki nemtudna adni vmi linket karakterfejlesztés gyanánt?(skillek pakolása...) Előre is thx! -
Shorlex #14835 -
dudovec #14834 Shorlex csiter:DD -
Shorlex #14833 még nem :D
de eddig egy mod sem nyomott engem szét úgyhogy sztem ami ezen a lapon van (IGN) az megbízható. Aztán ki tudja -
#14832 Kipróbáltad már? mennyire stabil?Remélem nem baxa szét a gámám... -
Shorlex #14831 Régebbi harcosoknak akik unják a banánt low levelen (probakarik helyett :D) -
Shorlex #14830 Minden OK? Hívjunk segítséget? -
magyar777 #14829 már semmi megoldottam tegnap rájöttem hogyan lehet sokszorosítani a cuccokat a tqvault-tal. -
#14828 mit lehetne be? -
George14 #14827 megtudjátok mondani hogy a revenant gauntlets nevű zöld cuccot mik dobják?
előre is köszi! -
magyar777 #14826 nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni charm-okat meg relic-t amit be lehetne valahogy tqvaulttal?
-
#14825 A Vault nem...nem csít!Nem kever bele a progiba,nem módosít semmit!Érdemes,hogy ismételjem magam! -
ballor #14824 ez a pia összerakás érdekel
csak fel kéne tenni akkor a progit :)
remélem nem cseszi el a dolgaimat -
ballor #14823 más progit nem akarok használni egyelőre, csak amit felkínál a progi
így kérdeztem -
#14822 Érdekes..nekem nem indul el valamijééé....valszinű béna vagyok! -
Shorlex #14821 piák: infinited potion stacking mod a defilerben. hasznos kényelmes -
#14820 Mindenképp Vault!!!
Rengeteg hely!!!Piákat öszerakhatod,relicet kiveheted a tárgyakból ingyééé, stb...érdemes!!!!
-
Shorlex #14819 cuccok: TQVault (ne kérdezz, google) vagy laptoppal multi, tárolókarik (előbbi kényelmesebb).
defiler: mods by fül ott vannak.
-
#14818 én csak 23 vagyok, nincs lila cuccom :)
defiler továbbra sem műxik, sőt nem tudok egérgombra lövést bindelni és nem tudom miért? (becouse Im a Llama!?) -
ballor #14817 én nem
én nyomtam már ma is
jó kis játék ez
már 43-as vagyok
sok van még a végéig (egyiptomban vagyok, epic szinten)
kíváncsi vagyok mennyire lehet tolni
ti mit csináltok a veszett sok jó cuccal?
már nem fér a karavánra :)
a lilákat megtartom egyelőre
már kérdeztem: nincs jó magyar oldala ennek a játéknak? egyet már láttam, de... azon kívül :) -
#14816 mindenki alszik?:) -
#14815 defiler-t hogy kell használni? mert elindítom (elég nehezen indul) és nem találom benne a sebzés mutatós részt -
virs lee #14814 Nem lehet. -
virs lee #14813 Madaraktól. Pl. Knossosból kifele. -
Reyes #14812 Nincs meg valakinek a Labirinthine set-ből valami? Mert megszereztem a sisakot, meg a kézvédőt, de a többit nem tudom, hogy fogják-e még dobni, mert 9-es szint kell hozzá, én meg már Knossos-ban járok 18-as szinten:S -
magyar777 #14811 segítene valaki prisine pulmage követ melyik lény megölésével tudok szerezni?
-
Shorlex #14810 utólag már nem.
solo: csontiknál, meg ilyen automatoi-clay soldiernél stb (akiknek nincs "élete" magyarul) nem működik, mindenki másnál igen. vagy kicsi az ütésed, vagy kicsi a converted értéked.
spirit aurájával egyébként az előbbieknél is működik (life lecch resistet ugyanis leveszi azokról is akiknek 100%) -
Cashx #14809 IT -ben vissza lehet csinalni ugy mint a skillek elosztasat -
#14808 hi skacok!
reg jartam errefele, ujrakezdtem a gamezt ^.^
viszont figyelmetlen voltam es veletlen felrekattintottam amikor primary skilleknel upgradeltem... :C
veletlen strength helyett energyre raktam :CCCCCCCCcc
nem lehet valahogyan editalni a charactert?
probaltam a legfrissebb TQDefilerrel, de sajnos elrontotta a saveet(pedig mar tamogatja az 1.30at) szerencse, hogy elotte backupoltam ^.^
valami 5let? -
solikka #14807 Üdv emberek!
Most egy 41-es Warfare-Defender karival megyek de nekem sohasem akarnak működni a fegyverek x% Damage converted to Health bónuszai! Már többször volt ilyen fegyverem és figyeltem az életemet de semmi nem történt! Pedig ütésenként legalább 100-200 életet kell volna vissza kapnom!
Ez már másnál is előfordult? Vagy csak én néztem valamit félre? Előre is kösz a választ! -
ballor #14806 tegnap megcsináltam az Immortalt is
Hádésznél a varázslatok kellenek :)
ezért átpakoltam egy pár skillt
ahogy láttam az epicen új köveket fognak dobálni a szörnyek
mennyire lehet a három szint után feltolni a szintet? az alap játéknál 32- voltam, most 36 -os vagyok, a IT után és kicsit elkezdve epicen
a sok-sok jó cuccal mit cisnáltok? mert már lassan betelik a karavános helyem; miket szoktatok megőrízni?
van olyan progi, amivel az állást le lehet archiválni? vagy a karaktert? vbagy marad a sima "keresd meg a mentést és rakd el" dolog