23078
  • ROMOTO
    Ok. ok :)
    Spellbreaker 69, corsair 70, prophet 64, meg egy tucat egyébb 30-55 szintű...
    a 75 szinthez rengeteg multi kell, 65 felett minden szint kb egy kompelkt act hent alatt jön össze és később még az is kevés hozzá...
  • Shorlex
    Íjász a leg skillzabálóbb, DE RULEZ!
  • dudovec
    Van nemis 1 olyan kari amit siman kimaxolszu level 60 ra. A dual wielder harcos skillzabalo , szoval annak soxor 75 on sincs meg a fullja , ha olyan kiegeszito masteryt valasztottal.

Pl a slayerem level 68 ra kesz.
  • ballor
    :) görcs nem volt bennük

te milyen karral vitted végig? azt láttam, hogy sokkal tapasztaltabb vagy a dologban, mint én (kb. 2-3 hete tolom csak) és szoktak érdekelni a korlátok, nekem a korlát a maxolás is :) ezért feszegettem a dolgot, kíváncsi vagyok, hogy elérem-e a 75-öt ha a legendary is meg lesz valamikor

nincs meg véletlen a zenéje valakinek?
  • ROMOTO
    Kedves ballor, köszi hogy megnyutattál a görcs ügyében és tisztázódott a sima kérdés feltevés, ha a korábbi hsz. eid neked ezt jelentik
  • ballor
    sehol nem volt itt görcsölés, ezt te láttad csak annak
    sima kérdés volt, hogy ki lehet-e maxolni a skilleket
    de ezek szerint nem, ennyi és kész
  • dudovec
    Spellbreaker

En valahogy igy csinalnam , lehetoleg +2-3-4 skillel. Liche tartossagara nemadok , ha jol irtok akkor nemverik le , hameg leverik kicsi a cooldown. Bar megmondom oszinten nemszoktam mar petezni , szoval a lich pontjai helyett a battle ragera raknam , de ha kb igy fejleszted akkor jolesz. Ha akarsz a vedelmere tenni , akkor 2-3 pont arra a skillre , ami melle jon par + skill , es maris egesz eros.
  • ROMOTO
    Pontosan, ha végimentél az összes szinten akkor farmolhatsz, vagy ha túl nehéz egy-két boss akkor is, hogy szintet, esetleg jobb cuccot szerezve-lépve erősebben gyakálhasd
  • ROMOTO
    Nem vágom mit görcsölsz, persze hogy nem lehet kimaxolni minden skillt és fölösleges is lenne, konkrétan a spellbreakernél is az, mert pl. ha mágus , caster vagy akkor más spelleket használsz mint amikor harcos builded van, egy csomó spell fegyófüggő eleve...
    A teknősös tekercsek szuvenírnek jók csak
  • shaba23 #14875
    gondolom normalon nem érdeme sfarmolni semmit, ha már végeztem ott, inkább haladni kéne a köv. szinten
  • ballor
    másik pl., ha kimaxolom az összes skillt a spellbreaker-nél, akkor viszont 232+196 = 428 pont!

hol a buktató? mit nem gondolok jól?

===
    akkor az én teknősös tekercseim mik? mire jók?
    valami gordon izék
  • ROMOTO
    Nem a teknősös tekercsek, azokat nem is dobja Hádész, hanem konkrétan szobor
  • dudovec
    ballor: belinkelhetned ezt a skillkiosztast.
  • ballor
    találtam egy Spellbreaker-t, ahol is 75-ös, de nincs minden maxon
  • ballor
    azt hiszem van olyan teknős izém, talán kettő is
    olyan, mintha tekercs lenne, és a teki van rajta, az lenne?
  • ROMOTO
    Hades dob néha teknős szobrot, azzal ki lehet nyitni a Rhodos utáni első forrás előtt lévő zárt kaput (ahol sok a béka), az a bónusz pálya
  • ballor
    pl.
    Warfare: Total in this Mastery: 134
    Spirit: Total in this Mastery: 108

Ez összesen 242, 75x3 = 225 (meg kapunk még egy pár skillt a questekből)
    akkor igen, meg is lehet a cucc fullra
  • dudovec
    De a legtöbb karinak eleg a level 65 hogy minden ki legyen fejlesztve ami fontos.
  • ballor
    ha a max a 75, akkor nem lehet minden részt fullra tenni a masteryben és a másodlagosban nem? 75x3 + egynéhány kapott skill kevés a maxhoz

a bónusz pályát hol lehet elérni?
  • dudovec
    Shaba23:
    1. Bone charmer az eleg allat ijasz... Energyre ne rakjal , mer fog adni a mastery eleget , raadasul ottlesz a dark covenant ami ad sebzest , meg brutal mana reget - szoval eleg lesz.

Bone charmer/ranger a legjobbak.

2. Farmolni leginkabb titan/hades/bonus mapot erdemes , de igazabol lehet mast is , de lenyeg hogy olyat runolj ami ilyen 'gömböt' dob , altalaban ott a legmagasabb a sansz uniqra. -legalabbis eddig igy tapasztaltam. Persze amikor normalon nyomtam multkor , akkor csomo kurvajo cuccot csak ugy veletlen talaltam meg questeles kozben , mig amikor runoltam lofasz se esett:D bonus map mindenesetre tuti.

• Cashx
    van, 75 a max. level
  • ballor
    epicen tolom
    a normálon azt hiszem 36-os voltam
    az epicen az ACTIII-nál vagyok, és még csak 48-as vagyok
    iliyen nehéz lenne fejlődni? kevésnek találom a 48-at

ha mindhárom szinten meg lehetne tolni a 30-at, akkor 90 körül lehetne végezni, vagy ez nem így van? van maximált szint?
  • ROMOTO
    Intre semmiképp ne tégy, energyre sem, a spiritből a dark covenant+passzív amit mindenképp maxolj, majd fedezni fogja amit kell...
    Jobb lessz a drop, farmolni a Királyok völgyében, a Skorpió bosst Fayumnál, és a changani terrakotta bosst érdemes, meg olympuszt talán...
  • shaba23 #14862
    lenne pár kérdéem:)
    1.
    Bone Charmer leszek, eddig a hunterrel damagere+speedre gyúrtam, ez működött is, viszont minden cuccom erre van "kihegyezve", ráadásul nem raktam egy pontot sem intellecte, ami így 50es év kb 340 energy van:)
    lehet ebből még bone charmer, vagy inkább valami mást próbáljak?

2. kov. nehézségi szinten, már lehet számítani jobbacska dropokra? esetleg lesz értelme farmolni? ha igen, akkor van vmi leírás, hogy mit hol? valami drop tábla? (wowhoz vagyok szokva bocs:D)
  • DirtyGab3sz
    Próbáld ki, hogy ha magad játszol, akkor is onlány toldd!!!Én ugy vettem észre,jobban esik cucc ha onlány vagyok!Lehet hogy hölyeség,de ugy tűnik jobb a dropp!
  • shaba23 #14860
    jah lvl38on fejeztem be, hunterként. ne vettem fel másodlagos "mesterséget" mert nem tudam dönteni:D így is elég jól ment, asszem 7x haltam, abból 3x az egerem miatt 2x valami boss ölt meg 2x meg hádész előtt, mikor 3 főnököt kell molesztálni, az egyik beragadt a lépcsőkorlátba, ő tudott lőni (meg drainelni^^) én meg nem:D
  • shaba23 #14859
    normal szintnek vége, elég durva, hogy kb act3 óta csak úgy upgradeltem a cuccaimat, hogy megvettem vendornál....nem esett semmi, vagy ami esett az rosszabb volt mint az éppen aktuális sárga/zöld cuccom:(
  • Isenlord
    thx
  • Shorlex
    normal szint
    act1 megara, act1 vége, act3 2. wp
  • Isenlord
    hali mindenkinek!
    leirnátok nekem,hogy hol és melyik questek adnak inventory táskát?
  • Bala00
    Kösz minden rendben mostmár!!
  • Zoi92
    jeeeee nagyon fasza thx most updatel ha jó lessz szerintem már jó lessz!
    sőt jó is jeee thx menek is gamelni ^^ örök hála csákány :D
  • Shorlex
    gamecopyworld
  • Zoi92
    ohh thx + próbálom ha jó less én áá nem is tudom thx thx thx olyan fasza ez a game már sima tq ban van 1 13 as summoner karim úgy csinálomahogy néhány képen láttam mire mennyi skill .. a sok boss olás miatt sok kék cuccom van nagyon fasza a game ! (y)
  • Bala00
    sziasztok nem tudtok nekem egy helyet ahol cracket kapok a titan quethez és még annyi hogy ne kiegészítő legyen köszi!!
  • shaba23 #14850
    nekem is ez volt. telepítési útvonalban max. a meghajtót változtasd meg, a többit hagyd úgy ahogy akarja
  • DirtyGab3sz
    Nálam soxor volt ez....
    Uninstall az egész gáma!!!Utánna felrakod a gépre, de oda ahová agép akarja tenni!!Ez fontos!Felrakod a TQ-t,Majd a IT-t, és 1.30 as peccs.... Nekem 3X-ra sikerült,azóta rendben fut!
  • Zoi92
    (magyarul: A Titan Quest Updater találkozott egy hibával )
  • Zoi92
    szasztok! thx gy már kicsit kezdem érteni ;)
    De van 1 nagyon nagy gond :S :( Fenn van a game megy minden. Felrakom az IT t és elindítom és rákérdez hogy updateljük e a gamet és nyomom hogy ok.
    Lelép az asztalra rákérdez még 1 x hogy telepítsük e és nyomok 1 ok ot és akkor ezt a hibát írja: The Titan Quest Updater has encountered an error.
    megpróbáltam úgy is hogy kihúztam a netet, hálókártya. de sehogy :/ egyéb 5 let hogy ez mért van ? :S :/ Előre is Thx!
  • ROMOTO
    Mandrake