23078
-
#14924 1.1 -
virs lee #14923 A TQ verziószáma most 1.1. Eddig nem 1.0 volt? Lehet h új peccs, és az szar? -
Gabesz026 #14922 Hi!
Én is így jártam ahogy te sajnos lehet előről kezdeni a gyüjtögetést.
Remélem ez nem a 8800 miatt van mert nekem is az van. -
#14921 még bem értem az act1 végére és már 3 lila cucc esett, kék meg egy sem :) esetleg ha valakinek van lvl40 környékén vmi értelmes cucca bo(w)ne charmernek akkor esetleg egy csereberét összehozhatnánk, hátha van valamim.) (ebben persze nem nagyon bízok, lévén ez az első karim és csak epic act1 végefelé járok, de hátha -
virs lee #14920 Ja és nem egyszeri a dolog, hanem folyamatosan ezt csinálja. -
virs lee #14919 A kariknál lévő cuccok megvannak, de az egész karavános dolog ugrott.
Megnéztem a mentést, 9131 byte a winsys.dxb /.dxg, elindítom a gamét, kilépek, és utána már csak 236 byte. EZ MI???????????? -
virs lee #14918 Megvettem a 8800 GTX-et, win reinstall, felrakom a TQ-IT-t, bemásolom a mentett karijaimat, erre látom mindegyiknek eltűnt az összes karavános cucca, de úgy hogy a karavános férőhely bővítést is előlről kellene kezdeni (10k / 500k). Ez most mi a fasz?
Pedig a mentés tuti nem szar, főleg minden karira, és nemcsak egybe, de külön karakterenként is el van mentve, azokat bemásolom, akkor is ez van. A játék meg eredeti. Történt vmi? -
#14917 Háj!!
Van egy cowboy set-em átadom ha kéri vki!Ingyééé persze!(set,lol egy kalap,meg egy csizma) semmi haszna, de jól néz ki!
Mostanában a csampimmal a secret részt farmolom ezerrel, mert a télapó set már majdnem megvan!Meg hátha meglesz a detective set is!Tök buli, hogy ijen dolgokat is betesznek a gámába!!Nem annyira unalmas mint a GW...:-(amit sajnálok, mert a GW se rossz...csak unom...de sebaj,decemberben jön az uj kieg!
Nah...ennyi!Ha érdekel a western set, keress!Egyeztetünk időpontot, és onlány tali!
Pá
-
#14916 photobucket bekaphassa -
#14915 -
#14914 hmm...belinkeltem a képet de nem látszik
-
#14913 -
#14912 megvan az első lila cuccom :D
kb act1 felénél esett epicen
-
Gabesz026 #14911 Hi!
Egy corsair karit dobjon össze valaki nekem a titancalc-al!
Előre is köszi!!! -
ikod04 #14910 Ebben nincs szünet (mp alapú a defilerben a számontartás), de a képernyő töltögetés benne van... -
#14909 Szerintem a te időd bőven benne van a szórásban, ha bejön a trade, cuccolás, cigiszünet stb. simán megvan a 180 vagy több is én meg sem nézetm még de érzésem szerint nekem sem lehetett kevesebb, a mai napig felveszek majd minden sárgát meg minden zöldet, meg nagyobb zsetonokat, és végigjárkálok mindent zugot... -
ikod04 #14908 Na tessék.... :) -
ikod04 #14907 Akkor annyira mégse gáz? Már kezted félni, hogy a 50-hez képest inkább ki kellett volna hagyni a kérdést... (vagy a saját példa felhozását) -
dudovec #14906 Ja kb annyi. Bar rutinos játékoskent ledaraltam a 3 fokozaztot 24 ora alatt meg classic titanban, defenderrel. Szoval IT ben aszondom , hogy 50 ora alatt kilehet vegezni a 3 difit , ha van egykis jatektapasztalat meg 1-2 cucc. Kb level 60 megis van. -
ikod04 #14905 Jah, nem vagyok egy hardcore játékos :) Sok idő ment el a tárgyak értékesítésével - gondolom.... -
#14904 Elvileg egy Act kb. 10-15h játékidő pályától függően (Michael Verrette szerint 15h :), asszem ezt kellene megszorozni 4 el, mert 4 act van, az annyi mint mint 12,5 átlaggal számolva 50h, és ezt hárommal a nehézségi fokozat miatt = 150h - átlag kb. ennyi idő egy legendet megjárt kari, ha nem csak a küldik közötti legrövidebb távokat terminátorkodja... -
dudovec #14903 Hat az kicsit sok.. kb 2 nap tiszta jatekidővel (50 ora) siman elerhető a 63-65 kb. Felteve ha keveset halsz , meg jol irtasz stb.. -
ikod04 #14902 Eszembe jutott egy kérdés: Mennyi idő kell egy 60+ kari kiépítéséhez? Aki defilert használ az pontosan meg tudja nézni. (A sajátom: kb 180 óra level 63, 1. kari, kb 180 nap alatt)
Ez a szám engem nagyon meglepett, mikor szembesültem vele. A nagy mágusokhoz: mennyi időt áldoztatok már a gamére? Össze mernétek adni? -
dudovec #14901 ahol bepipalod vannak fülecskek 'verziora' ottis oke minden? IT re van allitva? -
#14900 nekem D:\TQ ebben van 2 mappa (TQ és TQIT) valamint a kicsomagolt Defiler. a Mods By-on belül a Show All Damage(v1.10) be van pipálva -
dudovec #14899 Shaba: elvileg bepipalod , bezarod a progit , es siman elinditod a tqt.
En a defit ugyanabba a mappaba csomagoltam ki ahol az IT van. -
hunzool #14898 HAli mindenkinek!
Tudtok magyar Hamachi-szobákat ajánlani? a TQHU-sokon kívül...mer oda nem lehet bejutni... -
ballor #14897 közben átnéztem nagyjából
a 75-ös lapon van egy spellbreakered
jól néz ki -
#14896 akkor elméletileg jól csináltam, sebzés mégsem látszik -
#14895 Este, otthon odapakolom a kedvedért, ha már ennyit rugózol, különben szerepel a fotókon pl. ezen is, igaz akkoriban lehetett kb 65, akkor jött ki az IT :D
jut eszembe a corsám is valami 68-9 és azt is berakom a kedvedért, meg a prophetet is, ha sokat kötözködsz -
#14894 Ja amúgy tényleg a spellbreaker tényleg a legtisztább caster, csak castolod a peteket a vakvilágba, meg ha látsz nagyobb mobcsordát castolsz hozzá zászlót és war horn-t mindezt folyamatos dark covenant mellett kb 0 dps el, akár fegyó nélkül és simán ledózerolod a pályát,ja és persze nem a játékélményéről híres ez a kari... -
ballor #14893 a Spellbreaker 69-et meg fogom keresni
nem sejted mikor rakhattad be? -
#14892 Ja, normális -
#14891 v3.3.0 06-24-07 van, ettől nem találtam újabbat. viszont azt írja, hogy a TW az 1.30, a TQIT 1.10 ez így normális? -
#14890 Bakker a defiler-t összekevertem a vaulttal, bocsi...amúgy töltsd le a legújjabbat és állítsd be a füleknél a mod okat, kb. 2 kellhet, a sebzésmutatás és a potion os, persze van ott más is... -
#14889 Jobb klikk az alaptámadás gombra és kiválasztod
Kitömöríted a program filés TQ mappába és onnan indítod
Eshet a közepe-végefelé
Caster-t csak -100% recharge mellett érdemes, a legdurvábbakról sokat írtak a többiek: a petekkel írtó spellbreaker tiszta caster tud lenni a többi mage-caster kari: druid, summoner, oracle, conjuer, elementalist nagyjából, amit érdemes eröltetni a storm, earth magában is elírtogat 0 cooldown mellett legenden is (a storm saját tapasztalat), de szerintem majd minden kaszttal így van -
#14888 még pár kérdés:)
1. hogy kell bal gombra rakni skillek használatát? nekem nem megy (csak a billentyűzet gombokat engedi)
2. Defiler
elindítom<Mods By<Show All Damage be van pipálva és mégsem mutatja a sebzést
3. epic szinten eshet lila cucc?
4. casterből kariból melyiket ajánljátok?
pillanatnyilag több nincs:) -
#14887 Tessék....van még mit dolgozni rajta, de faxa kis kari!Ahhoz képest,hogy az elején nem tetszett!
-
#14886 Pár ezer hsz. el korábban már megtörtént -
ballor #14885 jöhetnek képek az állat karakterekről! ;)