23078
  • luicosta
    Hali ! Hogyan lehet artifactot készítenni!! Lécci irja le valaki aki ért hozzá!!
  • virs lee
    ...hidrából. :P
  • ROMOTO
    Athén előtt van a legtöbb
  • virs lee
    act1 helos / sparta
  • zsotesz
    Nem sértődöm meg, bár nem tudom, hogy ha Virslee-nek el tudnád küldeni akkor nekem miért nem.
  • DirtyGab3sz
    Én egy magyar oldalt ismerek, de azon annyi élet van mint egy halottasházban!Semmi értelme...
    Aki akar valamit, az itt megtalálja, és ez épp elég!Szerintem...
    Nos ami az artit illeti!Sértődés ne essék, de a felajánlásom VirsLee-nek szólt!
  • magyar777
    nem tudja valaki hogy hol van sok vaddisznó mert egy artifact-hez kellene bore hide (asszem így írják)?
  • virs lee
    Minek mégegy magyar oldal? Eddig is több van mint kéne egy ilyen klikkelgetős játékhoz.
  • ballor
    a meghalások hogyan befolyásolják a szinteket?

indítottam egy Storm karaktert, remélem beválik

nem csinálunk egy TQ magyar oldalt?
    én a vázát megoldanám, a tartalom meg jönne a sok okostól
    masteryk leírása, stb.
  • virs lee
    Kösz, de én csak saját termést használok. :)
  • zsotesz
    elküldöd nekem is?
  • DirtyGab3sz
    Virs Lee!!
    Adj emilcímet, és küldök vault-ban egy rakat artit!Természetesen saját gyüjtés,csak lusta vagyok kirakni!Mindenféle(piros,kék,lila)van, melee, és varázslónak való is!Persze csak olyan van ami nincs kirakva!Ha érdekel szólj!!!
  • zsotesz
    Szerencsémre én az artifactokat előtte kipakoltam vaultba.
  • virs lee
    Én mégcsak nem is a recepteket, hanem a kész artifactokat sajnálom, volt olyan divine amihez megvolt mindkét greter, csak a relic kellett volna. Meg úgy általában elég sok lesser / greater ki volt rakva. Ja és a gyűjtögetett relic/charmok, kb. fele karavánban volt, ami kb. 10 charmos karival számolva elég sok.
  • virs lee
    Elvileg igen. A teljes Documents & Settings\...\Titan Quest - Immortal Throne könyvtár tartalmát lementettem alkönyvtárakkal együtt. Ami abban benne van, az mind megvan.

A kérdés az hogy a karavános fileokat is ott tárolja-e, vagy valami trükkösmátyás helyen, pl. Windows\..., mint anno a dio1 a multi savet. Azért feltételezem hogy csak a doc&settingsben van tárolva minden, mertha kimásolsz onnan 1 karaktert a teljes alkönyvtárával, eldobálod az összes cuccát - karavánból is -, majd visszamásolod amit előzőleg elmentettél, minden cucca - a karavános is - visszakerül, tehát elvileg ott van benne minden info. De akkor nekem miért lopja el mindet?

Ráadásul még a telepítéskor használt serial is ugyanaz mint régen volt, hiszen eredeti a game, kezdettől fogva a gyári seriallal lett indítva az összes karakter, szal még ilyen bosszúálló antiwarez "védelmet" se tudok elképzelni.

A más felhasználónév az igaz lehet, a kérdés csak az hogy akkor a karakterek cuccai, meg egyáltalán maguk a karakterek miért vannak meg hiánytalanul? Csak a karaván hiányzik, de az teljesen.
  • zsotesz
    Nem a 8800 miatt van nálam is ugyanez van/volt. Én elsősorban azt sajnáltam, hogy a receptjeim lettek oda.
  • Ravasak
    Hali

Virslee mindent ugyanugy raktal vissza mint volt ?? mert nekem is bejött eza jo dolog (reinstall karaván cuccok meg el) és épp még probalkozok valahogy helyrehozni mivel ott vannak amentesek között a karavános cuccaim de mikor betöltöm a karakterem valamiert kapasbol lenullazza azt a filet :(

Nekem meg az is volt ezzela abajom hogy mas felhasznalo neven installtam vissza a windowsomat meg mas windowst is angolt :( és igy a fileokban eltarolt utvonal is mas lett lehet hhogy ez a gond de meg butykolom mert nem akkarok lemondani azokrol acuccokrol amiket beraktama karavánba. (most igy utolag a csitmentes életnek is megvannak a hátulütöi használtam volna vaultot inkabb :( )
  • dudovec
    Valoszinuleg arrol lehet szo. A health reductiont amugy sem irja ki a greatestben , mivel a bone charmeremnek 4-5k a legtobb , pedig nehany takedownra megoli az osszes bosst Osiris artifact nelkul is. - Es ha Osirissel ölök akkorsem valtozik a greatest.

Amugy shardos druiddal Skyfire artifactot hasznalok es siman mennek az ilyen 30-40k lightning szonyegek percenkent..

Casteroknal artifactbol van nagy greatest..

A summonerrel nem hordtam olyan artifactot ami sebzest csinal es 12k greatestet ertem el
  • virs lee
    Azzal megyek, főleg hogy a többi artifactom eltűnt a karavánnal együtt. :) Elvileg az is lehet amit mondasz, de még nem nagyon láttam animálni a dolgot, mert ahhoz meg kéne hogy üssenek. :) Persze lehet hogy volt, csak nem arra figyeltem.
  • dudovec
    Es az ikon of zeus? Ugytom azzal mentel.. abban 6k koruli lightning van.. na az 700% elementallal meg squallal + lich resist levetele.
  • DirtyGab3sz
    mit gondolsz a 60-as Csampimmal mekkorákat repkednek?Repülő vaddisznó...LOL
  • Reyes
    LvL 23-as battlemage-el viszanéztem Helos-ba... Úgy repültek szanaszét szegény mobok, hogy öröm volt nézni:DD
  • virs lee
    Csak cl-t használok, meg az outsider + lich + deathchill kombót. A 480-as alapsebzésű cl-ből nem nézek ki akárhány %-kal se ennyit, ezért gondolom hogy a spirites arcok oldották meg valahogy. :)
  • dudovec
    virs lee: 190k volt , de classic titanban es normal fokozaton:\ Persze most IT ben is meglehetne ezt ütni , mar akar legenden is..

Amugy a screenshot nagyon szep! telleg.. 100k mob 0 dth erre aszondom

Greatest damagebe meg legjobb tudomasom szerint nem mennek a health reductionok , sem a petek sebzese.. Az artifactok viszont annal inkabb , ilyen ikon of zeus peldaul +700% elemental dmg vel meg resist levetellel , az bevihet ennyit..
  • virs lee
    Dudovecnek volt már 240k is, de az nem casterral. :)
  • DirtyGab3sz
    Hát apám, sry....1000 sry de annyira elképzelhetetlen számomra ez a magas dmg...minden elismerésem!
    huu bazz még aludnom kell erre egyet!
  • virs lee
    Rodosz utáni 1 kúttól balra.
  • magyar777
    megtudja mondan valaki hogy hol találom meg a relytett pályát mert találtam egy teknős szobrot, de a pályát nem találom?
  • virs lee
    Nabazz, megint nem jó kódot írtam. :D

• virs lee
    Faszom... Na mégegyszer a link:
    [l]http://www.sg.hu/galeria/1120161900/11201619001183810837.jpg[/l]
  • virs lee
    Milyen cset? Ez egy fórum, nem chat.

Gyűrűk:
    http://www.sg.hu/galeria/1120161900/11201619001183810837.jpg

Én nem tartok semmilyen csítes cuccot, mert nem érdekel. Még normál cuccot se editorozok be, pedig pl. az amun-ra páncélt keresem már egy ideje, de sose dobja.

Az egész titka a spirit ág. Lich + outsider %-osan (is) vesz le életet, a deathchill aura +4 skillel kb -110% res, squall úgy -40-50%, ha ilyenkor szednek le %-ban, a -resekkel felszorozva k. nagy értékek jöhetnek ki.
  • shaba23 #14933
    bone charmernek milyen set és artifact (artifactnak hívják?) a legjobb?
  • DirtyGab3sz
    Nem kötöszködni akarok...de kedves Virslee....
    Azok a gyűrűk kisértetiesen hasonlítanak a sokak által ismert chris-relic-es krekkgyűrűhöz!Ha nem így van elnézést, de nem a csetes kariddal kellene itt mutatkozni!
    Vagyunk páran(énis tartok csetes karit) aki használja a chris-es cuccot, de itt nem teszem közzé!
    Bocs mégegyszer ha nem csetes, de számomra hihetetlen,hogy ekkora greatest maxdmg-ed legyen simán...
  • virs lee
    Új dmg rekord mágussal. ~~

• virs lee
    Hát akkor hol tárolja? Eddig arról volt szó hogy a mentéskönyvtárban a sys/winsys.dxb (+.dxg) a közös karavánhely, a karakterek saját karavánja meg a saját könyvtárában a player.chr alatti winsys.dxb (+.dxg).

Ha nem ez a karaván, akkor mi?
  • shaba23 #14929
    epic act1 végére elmondhatom, hogy full zöldben feszítek^^ tragédia, hogy mennyire nem esik kék/lila cucc amit használhatnék :(
  • Shorlex
    Na akkor mégis mondok valamit :D
    jobb statokkal ebből a két "szarból" lehet 700 körüli def ability-d.
    Ha ehhez választasz egy hunter mastery-t, esetleg egy dreamet, akkor csak ezekből a cuccokból, ebből a két kis vacakból annyit defensive ability-d lesz, amennyi 100% dodge attack-nek felel meg anélkül, hogy agyon kellene magad táplálni dex-el (pl. egy harbinger esetében így simán megvan a 100 dodge).
    Ugyanis nem tom tudod-e de valahány def ability után kapsz valahány dodge attackot (van olyan vélemény aki 60 után mond 10-et, vagy olyan hogy 100 után 10, 100 után 6, össze-vissza, sztem ez utóbbi lehet a nyerő, vagy valami ilyesmi) Mindezt str-dex követelmények nélkül, szal elvileg mágussal is megcsinálhatod... szal van bene lehetőség, gondolkodj csak rajta :D
  • DirtyGab3sz
    Sry, szépítek!!
    Van belőle 2!!Számomra nem jó semmire!
  • Shorlex
    Azt nem ott tárolja.
    Én a két gép közötti csereberénél jártam így.
    Mondtam neked hogy használd a vaultot, mert akármilyen patyolatlelkű vagy, az a tuti, ha nem akarod elveszíteni a karijaid cuccait. Meg most érted, mire jó hogy csinálsz 30 tárolókarit, hogy azokat is végig kelljen pörgetni vagy mi? Meg a macera a multival, bla bla. Ha nem gyúpolsz, nem csít. Használd a vaultot máskor.

Gabesz: a cowboy szett az egyik legjobb ajátékban. Ha nem tudod mire használd, akkor látszik, hogy viszonylag kezdő vagy. Olyan statokat ad, amit másik 20 cuccból sem tudsz öszeszedni. Majd dudovec mesél neked, én már fáradt vagyok ehhez. De ilyen hülyeséget hogy használhatatlan ne mondj...
  • virs lee
    A gcw-n meg 1.0-t írnak it-re.