Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
egyébként igen, amivel meg lehet halni az rozoga.
a jó karival nem halsz egyszer sem, max ha lag van, vagy valami bug, benézés, de ha minden OK, nem halsz vele.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
ezzel a vinyoval meg mindig rafarax:(
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Az isten verje meg azt a rohadékot aki kitalálta a számítógépet. mondanom sem kell, hogy ugrott ez-az, pl kapásból a komplett brigandom, pedig brutál volt, ugrott a breakerem lvl44-tõl (már 70es volt, csak a másik gépen maradt ilyen butított verzió), éljen a vincseszer, mert az a rossz.
Legalább tudom hogy az szart be...
mindegy, felgyúrom megint a breakert, nem tetszett a slay, rozoga. :D
És a legdurvább az volt, hogy a manámat pill alatt eltûntette! Ami azért volt ciki, mert a conq colossus form így egybõl felejtõssé vált.
A végén én is inkább otthagytam <#whatever>#whatever>
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Slayerem meg olyan kari, ami , ahogy mondanad 'rozoga', de megprobaltam maxot kihozni belole , a korlatai ellenere.. Ha ekkorat nemis , de eleg nagyot uthet egy kezdonel is, a kevesebb eletszivas miatt meg rozogabb.. De valakinek akinek nincs sok jatektapasztalata meg jo cucca , igyis ugyis sokat fog rippelni.. Csak van par olyan kaszt ami skillbol tud olyan eros lenni bossoknal , hogy lenyegesen konnyebb legyen , mint barmi massal.. Lasd defender, spirit , nature.. vagy akar egy hunting amivel csak rohangalsz es nyilazol , idovel belelehet jonni.. aztan hameg becsuszik 1-2 sulyos spell , probalkozik ujra;>
Ugyanezt tartod slayerben is? :D vagy mittomén egy spellbreakerben? (kezdõnél!!!)
A cucc az meg olyan dolog.. ha zoldekkel is , de van mar ertelmes cuccod mire a vegereer a kari legenden ,foleg ha megallsz 1-2 hades, titan, bonusmap runra.
Ez a statos duma amugy lol:D Igaz a karin a ring meg betrayer fegyo toled van ,amit custommapprol 'statoztal', kossz is erte:D , de minden egyebet ami rajta van, a game dobta..
Ez persze nem jelenti azt , hogy egy kezdonek konnyu dolga lesz, csak annyit: hogy nemfeltetlen kell telelegyel minden atomtap cuccal , ahhoz , hogy mukodokepes karit csinalj , ami ugyan be-be hal, de talan ettol jo. Egy instant defenderrel meg unalmas jatszani , h fullvedelem meg folyamatos heal, es kb benanak kell lenni ahhoz, hogy leoljenek.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Na szóval kezdõként igenis odabasz kõkeményen egy egy boss, sõt egy-egy egy non boss is.
a töltést nem a potionre értettem hanem a convertedre criticallal.
De ha megis igy gondoljak ironlorek , akkor beintek nekik ezzel a viddel:)
Slayer vs 3 Legend Dragon Liche
Persze 1 maggel ne akard mar tulelni az iesmit , de azzal nem is allsz oda baszakodni:D
Def meg az ellenkezõje, nem kapod be azokat. ha választani kell, offra menj, olyan gigantikusan nagyot senki se üt, hogy ne ellensúlyozza a sok critical.
De akkor is aszondom, hogy azt nem lehet egy átlagos karival túlélni.
Kamikaze Slayer vs 3 Manticore :D
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Valami értelme csak van...
A lich (5/2/3/2) elsõ hullámát 95%-ban benyelte, az outsider (1) csak legyezgetett. Confuse volt rajta, ami a fegyóból jött, de az sem segített. 5% chance stunos cuccom van csak. nem hiszem hogy az segített volna, de Dudo megírta, amire kíváncsi voltam.
Furcsa az volt, hogy úgy sérült a nyilaktól, mint egy boss, vagyis millimétereket esett az életcsíkja bármit csináltam, míg éltem.
Van egy nyakékem, amiben benne van a undead/deamon/magical-os támadások %-os csökkentése, ez erre is vonatkozna?
A dacryl azert geci , mert miutan lenyomod a szárnyas demon picsat , es lemesz az utolso csoporthoz , ott olyan szuk a folyoso , hogy a spellje teljes szelessegben jon , es nemtudod kikerulni.. A jo megoldas nem az , hogy tavolmaradsz , mert akkor ertelemszeruen loni fog , hanem odaszaladsz es szetbaszod..
Hozzatennek annyit , hogy a conjumat nekemis szopattak rendesen , 1 olyantol osszecsuklott , az mas kerdes , hogy amikor mar kiismertem a palyat , elore dobaltam oda a stunolo volcanic orbot.. amit totalisan beszopnak , hameg lattam h castra emeli a mancsát , akkor meg stoneform.
De a slayerrel , aminek egy deka absorpja sincs , csak 3x% bosskillnel.. Azzal ugy verem agyon ezeket a kek szarzsákokat legenden , még x3 moddal is , h orom nezni.. Ezeket a hullamokat meg sem erzem kb.. Vitality dmg resist kell , meg stun a negyedik actba , aztan kesz.
Ami pedig a manti fujasat illeti , nemtom shorlex.. szerintem egy kicsit tulbecsulod azt a spellt.. Nemmondom h nem kemeny , dehat 6.5k hp , -20% cold/light resistre illetve 35% absorpra fujt ram manti.. Nem is egy , ugyanis felraktam a x3 modot , szal a Slayerrel nekiugrottam 3 manticorenak.. Egyszerre 2 olyan fujast kaptam , es tuleltem.. Lebasztam a 3 mantit kb 10 sec alatt , health reduct nelkul , csak sajna az utolso pillanatban ramlepett az egyik azzal a szarjaval , szal fel masodpercre ra enis meghaltam , miutan osszeestek:D
???
ez meg micsoda volt? nem lehet, hogy pvp-ztél valakivel és egy wisppel volt dolgod, vagy egy nightmare-el? :DD ilyet még nem hallottam...
Mondjuk hogy bone charmer vagy, ezt még kevésbé értem, de mindegy... ott van a lich meg az outsider, amik gyakorlatilag úgy nyírják ki ahogy akarod, de te tudod. Nem létezik, hogy akár egy kicsit elcsalogatva ne lehessen úgy megütni, vagy stunolni folyamatosan, hogy lehaljon tõle, pláne a két spirit csítpet mellett.
Volt még normálon egy kis szem a Nílusi krokók mellett, amit nem tudtam kinyírni, akármit csináltam, persze az is csak csípni tudott, csakhát eltalálni nem lehetett semmivel sem. azt hagytam idáig életben bármerre is jártam.
BC karim van, és inkább csak arra lettem volna kíváncsi, hogy akadhatnak-e ekkora szórások egy-egy típuson belül egy run alkalmával, amit már elméletileg soxor végigjártál, tehát ismered a szintjét és azt, hogy mennyire kell aggóni tõle.
a potion-re nem a racherge, szóval ötletnek nem rossz, de 100recnél sem tudsz inni folyamatosab, mindig van rajtuk global cooldown.
de ha megírod milyen karival nyomod, lehet rá megoldást találni (az íjász az OK, de a másik mastery?)
legenden minden csak hatványozottabban erõsebb lesz.
epic Hades szaladgálás. Hades megvan 1 perc alatt, mégis akadt egy alkalom, hogy az utolsó kék magical bizbaszt nem tudtam átlépni (6* akadtam fel rajta egymás után, úgyhogy kiléptem). Eddig 3-4 lövésbõl kinyiffantak mind, ez észre sem vette akármit nyomtam rá (study, call), valamint küldött egy földhullámot, vagy mit és eltünt 3,5k élet, így nem mertem közelébe menni, csak amíg lõtávolra húztam. Idõ nem maradt a reagálásra. rezisztjeim jók, mi az istent küldözgethetett? Legenden sok ilyen futkos?
Még egy kérdés: A potikra hat a cast speed, vagy a recharge?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led