Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Akkor egy olyan dualt le tudnál nekem vezetni?Statok szompontjábol,skillek fejlesztése szempontjábol?
Meg esetleg némi tipp egy Harbingerhez sem ártana😄,vagy valami nagyon állat dreames karihoz...!😊
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Amugy ezt a defiler amikor letöltöttem letöltöttem hozzá azokat a fileokat is de igy is hibát észlelt!Van egy olyan sanda gyanum,hogy rossz könyvtárba másoltam be,azaz fingom sincs,hogy honnan kell elinditani a defilert,milyen könyvtárbol.Egyszerüen csak rakjam be egy folderbe és rakjam mellé azt a 2 filet és inditsam el?Mert igy csináltam,de nem ment..
Most látom,hogy éppen most irták meg a conq buildjét😄!!!Sorry!
De ettöl függetlenül a Harbinger-buildet nem nagyon irt senki!Nagyon tetszik ez a phantom megoldás!ezért lennék rá kiváncsi!
Tudnál nekem egy calcot késziteni warfare+dream(Harbinger) karirol,ha dream mellé jobbat ajánlasz,akkor arrol?Vagy esetleg egy warfare+def(Conqerer) karirol?Lehet,hogy a forumba találnék,de nagyon nics kedvem most orák hosszat keresgélni!Ja meg annyit,hogy kb hogyan kedjem el tápolni öket,mit fejlesszek elöször?Statok?
Amugy az oracle,nagyon táp kezd lenni😊!Köszi elöre is!
Eléggé kezdõ vagyok még a játékban, most 19es vagyok, azt szeretném kérdezni, hogy egy Warfare mellé mit érdemes másodlagoskasztnak választani? Egy ilyen Defense-t, esetle, valami ütõsebbet?
És még azt szeretném kérdezni, hogy mikre érdemes rakni. (Fegyver+pajzs kombóval megyek)
Meg szeretnék kérdezni minden elvakult TQ rajongót, h a kieg elsõ részében (ott, ahol az ember felveheti a "gyújtsunk tüzet a hegy tetején, de védj meg közben" címû küldetést), pont azzal szemben, átmászva pár rákocskán, van egy barlang felderítésre. Pont a barlang bejáratától jobbra van egy nagy vaskapu, ahová sehogy sem tudok bejutni (azt írja, h vmi hõs védi, de a környéken mindenki halott már). Van oda bejutási módszeretek?
Köszi Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
a jelszo nem raasak hanem pass 😊
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Ravasak/ravasak
nyitottam egy normalt varok egy ideig
a tobbi nekem is eleg ritkan jött be asszem mar elhasznaltam öket
Greater: Book of Dreams, Druidic Wreath, Eye of Heavans, Shadow Veil, Lion Heart, Blood Gem, Crimson Viper, Final Breath, Elemental Rage, Tyrant's Fist
Divine: Blood of Ares, Crescent Moon of Artemis, Croiser of Osiris, Knot of Isis, Might of Hephaestus, Poseidon's Net, Golden Eye of Sun Wukong, Morpheus Dreamweb, Sigil of Blast.
Nekem inkább normal szintû formulák kellenének.
epic manti lev50 prophet
<#schmoll2>#schmoll2>
Pvp meg nemtom , kalap kaki.😞 Jon 1 stormos kari insantal , es game over kb.
amúgy ott a prophet, epic memphis, 0 halál, immár -595 hp-vel tolom régóta és nem igazán tudom elképzelni, hogy valaha lehalna. tényleg a netherland mókust lehet freezing blastolni? mert akkor nem is lesz nagyon halál, max reflect-bõl.
Most IT be lazan csinalhatsz 100 dodge/avoid karit , de megse teszed , mert kb elvenned a jatekelmenyt.. Ugyanugy , mint ahogy a guanal is, hogy a neander bosst leszamitva nemtudnak rad olyat utni , hogy behalj tole.. hameg gazvan , ugyis kihealeled rallyval 1 pillanat alatt.
A slayerre aszontad h rozoga es hozzatetted h utalsz inni😄
rallyt nem nyomkodom soha, csak bossnál, pályán meg ha nyomom akkor azért hogy a speedet nyomja fel, különben minek?
persze ha inni kell az nem rozoga, nem is ezt mondtam, hanem azt hogy gyûlölöm ha inni kell... megint nem figyelsz pontosan, harcos! 😄
ami pedig azt illeti hogy egy boss sokáig tart, hát elvileg ha egy átlagos karit nézünk akkor pedig az annyi ideig tart, azért boss, hogy ne baszd le 3 mp alatt. ha mégis megteszed, akkor az egy kihúzott, ultrabuherált (jó értelemben) kari, amibõl nem sok van. szóval az hogy a conq nem 3 mp alatt bassza le a titánt, vagy hadest, hanem 20-30, sztem ettõl még nem lesz rozogább...