23078
-
virs lee #15004 Nincs olyan. De ez meg gyorsan fut, ami egy szint felett többet számít mint a +sebzés. :) -
virs lee #15003 Vazsinak Oracle, harcosnak Conqueror. -
virs lee #15002 Pl. pókok. -
dudovec #15001 Na ilyen kell casternak:)
-
dudovec #15000 Shorlex: mar reg nem az a kek cipo a nyero , hanem a deamonhide..:D Megvan a +4 skillje amugyis , bar en inkabb mennek +3 al egy olyan cipovel , es az afrot lecserelnem egy 50% int 35% energy + daemon blood relicesre:)
Ami a csira conqot illeti: rohogtel rajta h mien bena , de gyakorlatilag death nelkul vegigvitte 1.08 at , amire akkoriban nemsok kari volt kepes , melee semmikeppen..:D -
Shorlex #14999 mondjuk azt nem tom hogy miért azzal a cipővel nyomod. Mert annak elvileg akkor lenne jelentősége, ha kellene a minusz 30 req, különben nem tud semmit az archmage.
Nincs ilyen plusz skilles kék cipőd, az az egyik legjobb mágusnak? nem tom a nevét.
Más: valaki (Romoto?) dobjon meg lécci egy minusz 8 rec-es hammurápi incarnnal, mert egyszerűen fogalmam sincs hova de elkótyavetyéltem. Asszem töröltem egy karit amin rajta volt... láma. Akinek van és hajlandó gyúpolni küldjön már egyet. -
KH #14998 hmm, akkor meg adhatnátok karakter build tippeket ;)
-
ballor #14997 okés, köszi -
magyar777 #14996 a pók dobják és leginkább barlangokban vannak -
ballor #14995 a venom sac merre van? mi dobja?
kellene egy artifacthoz -
stenTHEfamous #14994 Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Előre is köszi: STeNN -
luicosta #14993 virs lee nem adnál egy pár tanácsot a kari kifejlesztésébenn??
-
virs lee #14992 Sztem felesleges fordítani, angolul mindenki tud, aki nem, az meg tanuljon meg, anélkül wc-s néninek se veszik fel manapság. :) -
luicosta #14991 valaki nyomna egy erős battlemagenak és elementalistnak és paladinnak és championnak titancalcos pontokat értitek mit próbálok írni cső?! előre is köszi!!! -
virs lee #14990 Ez Elminsteres sityó. :P Különbenis a görögöknél full buzi volt mindenki, még a Nagy Sanyi is, legalább korhű öltözet. :DD -
luicosta #14989 de nekem szinte csak a warfareban van fejlesztve mindennnnn
az nem baj csak egy pár earthos cucc van fejlesztve!!! -
luicosta #14988 köszi mindent
de figyu nem tok magamról képet küldeni mert nem vagyok vip tag . hogyan lehetnék vip tag??
-
KH #14987 skacok, nekem is van "váz" TQ oldalam és ha küldtök bármit, szívesen kiteszem
igazság szerint lusta vagyok fordítani így, hogy nincs forrás anyagom, de ha valaki megerősíti, hogy pl. a Gamebanshee adatbázisa a masteryk esetében friss, akkor azt lefordítom
csak feleslegesen nem akarok vele szórakozni -
Shorlex #14986 hát az ilyen plusz 1 skilles erebussal relicelt jobban tetszene, de mondd, mindenáron ilyen varázslónő-boszorkány karira valót akarsz erre a faszira tenni? :D
Dudovec: már negyvenszer elmondtam hogy tied a know-how csak olyan szarra csináltad azt a karit, hogy muszáj volt megmutatnom, hogy nem elég kitalálni, meg is kell valósítani. Na jó, OK amiatt volt hogy nálam 120 volt, csak gondoltam cikizlek akkor én is.
És hesione, meg calypso egy férfikarin...pfff -
#14985 hi all!
az Immortal Throneban nemlehet felvenni a szörnyek által eldobott itemeket? -
virs lee #14984 Na ez már megfelel? :D
-
virs lee #14983 dc&settingz\...\titan quest -
virs lee #14982 Tuti hogy az, mert azután lett ekkora, hogy rámlőttek, és cserébe kaptak egy felhőt. :) -
steweee #14981 a karakterek mentéseit hol tárolja ? -
dudovec #14980 Szep virs... Artifact ez nemvitas..
Heisone telleg eleg jo , bar amiota van erebus relicem +2 vel elegge hanyagolom a heisonet , sőt a calypsot is. Pasi karin mindenesetre tenyleg eleg vicces:) Bar en inkabb nemmondok semmit , mert a regi 1.08 as conquerorom (elso instant conq) heisonet hordott , male letere colossus formban:) Shorlex cikizte is rendesen , de aze a buildet lenyulta -
virs lee #14979 Ja, és legend act4-ben volt (Styx), nem is normálon. :) -
virs lee #14978 Új rekord: 152k. :)
-
virs lee #14977 Mér mit adjak neki? Ez a legjobb. :) -
Zoi92 #14976 Shorlex, Mustang 17 a bátyjám. (tom, hogy nem érdekel csak mondom xD) mind1 itt az msn címem légyszíves vegyél fel kellene 1 kis segítség a TQ IT vel kapcsolatban..(játékon belül)végre:D msn: [email protected] -
Shorlex #14975 rossz nézni ezt a csákót fátyollal (hesione)... :DD
beállhatna az új államtitkárunk mellé, jól mutatnának együtt... -
Shorlex #14974 BM kétfajta van sztem.
Az egyiket nem írom le, még lehet hogy egyszer funból megcsinálom és egyelőre itt a know-how :D
A másik pedig egy melee. Azon belül lehet variálni hogy pajzsos legyen vagy dual wielder, én ez utóbbit javaslom.
A warrior ágat fejleszd ahogy tudod, earth-ből ami kell, az az aura első passzívja, meg a dweller, stone form egy pont és slussz. Lesz egy jó dual wieldered egy erős tankkal.
Ha találsz valami brutkó fire sebzésű fegyvert akkor aura mehet maxra, a volativityre is mehet ami belefér.
A gömbre meg a másik aurára (ring of flame?) mehet 1-1 pont, azt ha jut hadd szóljanak azok is.
Nincs az a dual wielder ami ne lenne erős, csak cucc kell neki. Ha nagyon vernek akkor válts pajzsra csak az sokkal lassabb és vontatottabb. -
#14973 hahó, sziasztok! látom még mindenki megvan a régiekből :)
ollé, 100k mage dmg, azóta is tápoltok? hehe -
#14972 Szerintem mindenképp told ezzel...hamár beletanultál folytasd!Viszonta akkor próbálj ki egy uj karit IT-ben, és az lehet pölö elementalist!!
Tapasztalatból mondom, ha visszaolvasol, és követed Dudovec és Shorlex tanácsait(ahogy énis tettem) komoly kis eléd lesz!!! -
luicosta #14971 Amúgy hogy gondoljátok? Van egy 36-os battlemagem epic mód elején. A kieg. csak most lett meg hogy a rendesen végignyomtam a normál szintet.Érdemes lenne ezzel a karival előröl nyomni a normál szintet a kiegészítőben?? sokat lehetne máég fejlődni?? Vagy már nem ér semmit? Én a battlemagemat meeleben használom! Szerintem nagyon jó kis kari! Ti hogy gondoljátok!! Érdemes tovább játszani?? Ha ne m akkor mielyik lenne az ideális kari nekem?? Köszi Valaki írjon lécci!! CSő!! -
luicosta #14970 Köszi szépen mindent!! És megpróbálok leküzdeni minden akadályt!! CSÖvi -
#14969 Véletlenszerüen dropp...Ládából,bossoktól....Eleinte egész könnyü összekeperni a hozzávalót, később jó kis kihívás!
-
magyar777 #14968 a fő szörnyek dobják normal szint vége felé -
luicosta #14967 Honnan lehet szerezni olyan levélszerűséget!! -
luicosta #14966 De mire vigyem rá a kurzort???
Még kell hozzá valami!! Bocsi hogy ilyen amatőr kérdésekkel zaklatlak!! -
#14965 Ha ráviszed a kurzort,ott láthatod mit kell gyüjteni hozzá!Általában 3 relic,vagy charm, de komolyabbak már artit kérnek,meg scrollt!
Ha összegyüjtötted, akkor a felirat vsárga.Minden alapanyag birtokában keress fel egy mukit a városokban akinek villám van a feje fölött!Na ő készíti el az artifactot Neked!Remélem érthető voltam....
Soxerencsét a gyüjtögetéshez!