23078
-
Titan girl #15084 zoi92: Milyen kérdés az h elmondaná e VKI???
nem vki hanem dudovec. Biztos nem látogatod elég régota ezt az oldalt , mert kulonben tudnád h ha kérdésed van akkor azt egyenesen dudovecnek kell feltenned!! -
#15083 Ja Dudo! kérünk mi is abból a csajozós-skilles képből, de lehet jutubos vágatlan verzió is 3szoros moddal... :D -
Zoi92 #15082 Végre 40 es a karim xD:D De még mindiiiig nemmerek nekilátni a 2. mysterinek :DxD
Elmondaná vki, hogyha az earth ot választanám mikre kéne tennem? :D:D:D -
virs lee #15081 Hűha, itt valami alakul. :DD -
virs lee #15080 Én 65-ön kezdtem a 2. masteryt. :D -
virs lee #15079 A passzívjai igen, az alapskill nem hat varázslatra. -
virs lee #15078 Spirit vagy earth. -
virs lee #15077 Surge harcosnak jó csak (már amennyiben már minden értelmes skillt kimaxoltál és sok a pontod, de ez nem fog előfordulni), meg kell hogy üssenek ahhoz hogy esélye legyen aktivizálódni. Mivel ez mágusnál nem életcél, ezért felesleges. -
Titan girl #15076 WOW Dudovec! már honapok ota figyelem amiket irsz és ilyen még nem is fordult elo h nem jutott eszedbe vmilyen cucc neve!
Na nem akarlak leoltani tényleg, mert rengeteget lehet tanulni azokbol a okosságokbol amiket irsz. Látszik h te valami nagy titan guru vagy.
De persze biztos nem véletlen... biztos egész nap a titan elott ulsz ahelyett h a csajozos skilljeidre pakolnál
Nem akarok a magánéletedbe turkálni...de láttam egyszer rolad egy képet, ilyen igazi csajozos kép volt,tok jol néztél ki rajta...na szoval végulis az érdekelne h beleférne-e az életedbe egy barátno?
jah és bocs mindenki h ilyen témával irtam be. -
virs lee #15075 gamebanshee-n vagy vmelyik fan oldalon találsz listát ilyesmiről. -
ballor #15074 jókat írtál a stormról, ilyen megjegyzések jöhetnek majd a további masterykhez ;)
- a storm varázslós kari, az intre kell csak pakolni vagy érdemes a dexteryjére is rakni azért néha?
- mikortól érdemes bevezetni a második mastery-t? a TQ normálon olyan 32-es szintig tolódik, ha nem nagyon megyünk vissza XP-kért; én csak a stromot használtam és így toltam végig a TQ-t (nem az IT-t), de a végén, az Olympuson elhasaltam egy párszor -
dudovec #15073 Kezdo stormosnak 1 pontot szerintem mindekeppen meger a Storm surge. Soxor amikor elkap 3 mob mondjuk , akkor a 15% baromi konnyen bejon ahogy utnek , es megmenthet az a stun amit csinal , foleg normalon az elejen.. Bar hozzateszem , hogy a sharderemet is megmentette mar parszor legend hades runon. 1 pontot er. -
dudovec #15072 Shorlex: jo tudom mi a 100 avoid meg dodge , aztis h egy harusnal ez kb alap. Csak az benne a vicc , h az a halalos meteor nemtalalja el , de azonnal megoli a bosst a reflect:) Titan kb semmi 1 ilyen karinal mar , felrak 2 ringet , valami kek nemugrik be a neve , de ien 110% energy leech/life leech resistance:D -
Shorlex #15071 ez így nagyon nem jó...
látom shardozol, de akkor kérdés: ott van az aurában plusz cold damage, hogy nem szúrja ki a szemed? :D
Másik: wispet maxolni? Ember, nézz körül, 99% dodge-je és 99% avoidja van, azaz gyakorlatilag halhatatlan. egy pontot rá, azt kész, a passzívja természetesen marad maxon.
Surge egy kalap szar.
Sztem döntsd el, hogy boltozol, vagy shard, csak az egyiket nyomasd neki, bár ha stunolni akarsz egy-két pont a boltra is mehet.
nrg shield egy kalap szar szintén, egy pontot az alapja megér, többet nem.
viszont ami nagyon kimaradt a squall. az egy alfa és omega jellegű téma: na azt maxold. legelején inkább a passzívját. Allresistet szed le.
thunderball kicsit sebez és cooldown-os hanyagold. -
Zoi92 #15070 És még azt se tom, hogy mien passiv skilljei vannak xD -
Zoi92 #15069 Sőőőőt Lv 2 óta nem ütök:D:D:D:D:D -
Zoi92 #15068 Igazából azt akartam legelőször is...
van az a skill ami beáramozza a fegyót és ad damage t és az ad a varázslatra is? Jah és a fegyó atk ja számít varázslásnál?:D Mert én sose ütöttem act 1 óta:D:D -
#15067 Figyi!Ha earth-ot teszed, ott vannak jó kis passzív skillek, +ha az eruptiont használod mellé tömegmészárszéket nyithatsz!...de nem rábeszélni akarlak... -
Zoi92 #15066 Most elkezdtem az uj kasztosat... Szerintem 1 nagy kalap...:D xD -
Zoi92 #15065 Értem. Nekem mindenképp elsődlegesnek kéne azért nemtom, hogy mit válasszak:S -
#15064 Hát nekem van egy elém...storm/earth......szerintem odabax!Alapból 6 passzív skill, +2 pet és lehet gyilkolni!Mondjuk én főleg az eruptiont használom, meg a volc.orb-ot!Tehát a storm nálam másodlagos, de használok néha chail lightningot is!Aki nem pusztul el az eruptiontól azzal a c.l. végez! -
Zoi92 #15063 Te mien kasztot választanál a Storm mellé?:)[Mien az új kaszt?] -
Zoi92 #15062 a Chain Lightning et vagy hogy írják:D Azt akarom fullozni meg a sima villámot...:D -
Zoi92 #15061 THX! Storm surge az ami éha aktiválódik?:S Mert az 12 el ezelőtt óta használom. Bekapcsolom de még 1x se sebzett xD:D Ezért nmmerek rakni rá...
Van 1 csomó jó cuccom csak mivel varival vok nemakarok annyi strenght rakni...:s Pl a kesztyűm is csak 24 es defense s de viszont ad manat, manareget, castingot Intelligenciát,és Dexterity t is ezértsem cserélem le akármire...:S -
#15060 Én a storm surge-ra(remélem jól írom)tennék fullt!Jó kis banzájt csinál néha!:-)Meg a chain lightninget is kifulloznám...több ellenfelet kicsinál!!
Más...ahhoz hogy a megfelelő cuccot ki tudd válogatni nagy szerencse is kell!Én mindíg azt nézem,hogy a DPS-em emeli-e, vagy az offens/defens abyt!!Persze melee karinál....Érdemes figyelni a regen-eket, és a castos kariknál a recharge-t!Persze érdemes egyből arra törekedni hogy 100%recharge legyen...sőőőt!Remélem nem írtam ökörségeket,és használhatóak a dolgok!
-
Zoi92 #15059 THX virs lee. Márcsak 1 gond van:D Honnan tudjam hanyas szintű?:D:D:D:D -
Zoi92 #15058 Értem. Storm mellé ti mien kasztot ajánlotok?:S Nembirok dönteni és míg nemtom biztosan addig fullozom a stormot :D Most így vok skillezve érdekelne a véleményetek:S -
virs lee #15057 Nem actfüggő, hanem szint. Nézd meg hanyas szintű, és olyan helyen keresd ahol olyan szintű cuccok esnek. Előbb-utóbb. -
virs lee #15056 Ott nincs. -
Shorlex #15055 Te, én nagyon ritkán vagyok ám MSN-en úgyhogy sok értelme nem lenne. Ellenben bármi van, kérdezz nyugodtan itt, még a többieknek is hasznos lehet (kezdők, stb). És akkor az az előnye is meglesz a dolognak hogy sok ember sokféle válaszát kaphatod meg, ami mindig hasznosabb mint egy hülye monológja - jelen esetben az enyém. :D -
#15054 Sajna nem esett, multiban dupe oltam a minap :), asszem a 3 gorgos barlangban is érdemes farmolni ilyesmiket, egyszer kipróbáltam a drop szorzós defilert még 1.20 ban és egy rakás ilyesmi esett, meg talán az egyiptomi vazsicsontik is dobálják :) -
Zoi92 #15053 Shorlex pls vegyél fel MSN re. Asszem megvan a címed de nemtom pontosan, hogy tényleg az e:D Úgyhogy nemmerlek felvenni :D:D:D:D a címem: [email protected] -
Zoi92 #15052 Chaos Cubic nevű artifact tekercset meik act ban lehetne ütni nemtudod Shorlex?:s Már csak az kéne az artifactomhoz:S Storm karira mien settet raknál?:s És olyan gondban vagyok, hogy nemmerek 2 kezes staffot rakni a karim kezébe mert a pajzs+fegyo sok olyan dolgot ad ami naon kell:S:/ -
Shorlex #15051 Haha, nem azért hogy fényezzem magam, de a csákó még tőlem vette az ötletet amikor nyomtam anno azt a videot a slayerről.
Nagyon LOL
Engem kérdezgetett az a Poinas nevű gyerek hogy milyen cuccom van, meg hogyan lehet elérni a 100-at neki sehogy sem jön össze :D LOL
Plusz 4 skillel egyébként a 2 aura ad neki 60-at, innentől kezdve én nem tökölnék cuccon, ahogy ő tököl (zeno kezében, stb) hanem magamra nyomnék egy arrow dancer scrollt, puff megvan a 100 avoid.
Onnentól kezdve csak dexre kell tenni, dárda kézbe és puff megvan a 100 dodge, netán 2 adroittal megkönnyítheti a sajt dolgát.
Szal a video jópofa, de nagyon láma, hogy ott áll és nem csinál semmit. Azonkívül megnézném a karit titánok ellen. azok ugyanis nem avoidra meg dodgre-ra mennek, és ha kap kisöcsi pár life leech-et, azonnal kihal, nrg leechtől meg leesik az aurája, akkor azért hal meg.
De erre az egy bossra kb mókás. -
Shorlex #15050 sehogy.
expelj wusaotól -
Zoi92 #15049 Thx virs lee! Már megis van.:D Jah és lenne még 1 kérdésem olympuson hogy lehet egtalálni a teleportot?:S -
kicsipiti #15048 Thx! virs lee
Egyéb! kellene katt:
http://s5.bitefight.hu/c.php?uid=27583
Előre is köszi Mindenkinek!
-
virs lee #15047 act4 rákok feletti kerítés -
kicsipiti #15046 Sziasztok
Valaki pls. A teknőst hol kell használni??? (kezdő vok) -
ballor #15045 nincsenek valahol felrakva a magyar kézikönyvek?
esetleg valaki felrakhatná