Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne egy kis segítség! Elakadtam Egyiptomban a 9. fejezetnél ahol is meg szereztem z Eye of chaost de utána nem tudom, hogy mit kell csinálni vagy, hogy hova kell menni! Ez a feledat Orbitan the hand of balance from Giza!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Tehát. 1.2 peccsel most kezdenék egy karit. De fogalmam sincs milyen irányba érdes 😊
Közelharcost szeretnék idáig ez az elképzelés,de hogy merre tovább az rejtély...
Rogue talentjai tetszenek így elsõ ránézésre,de mellé nem tudom majd mit érdemes.Köszi elõre is!
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Megjegyzem, hogy sima TQ-t is lehet játszani akkor is, ha van telepítve IT, csak ahhoz kell a crackelt exe. de utána látja a TQ-s custom mapeket, és a vault ugye mindkettõt tudja kezelni, úgyhogy a régi TQ custom map-es cuccolós karik jók még...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Mûkszik a TQ Vault...nadon állat 😊
Igaz elsõre elcsesztem és újra kellett töltenem a karaktert és elveszet Memphis és Théba között minden questem, no de ezekért a cuccokért megérte 😊
köszi 😊
Annak a programnak mindig futnia kell alatta?
hol látsz itt warez szócskát?:
"köszönöm a sok kiegészítõhöt való serialt."
"kellene két különbözõ serial a kiegészítõhöz"
"szeretnénk játszani, ezért kell a két különbözõ serial"
A warezos CD keyekrõl volt szó.
Csak mivel csupán az alap TQ hoz eddig hat ilyen serialt találtam, elég valószínûnek tartottam, hogy a kiegészítõhöz is több van, mint egy.
Vagy mindenki a A823-CD0F-F249-AFE7-4ED6 el telepítette?
shorlex viszont 2-3 hónap játék után jött rá egyáltalán, hogy mi az a custom map, hoyg mi az a vault, meg hogy mit jelent gyúpolni... igaz hogy azóta mesterfokozatú csíter lettem, de volt 2-3 tiszta hónapom egyesekkel ellentétben... 😄DD
Bocs, hogy téged kérdezlek, de te vetetted fel, hátha tudsz segíteni.
A letöltött mapok most már megjelennek a Custom game-ben, hurrá 😊
DE ugye nekem is az a problémám, hogy hogyan lehet átvinni a cuccokat a rendes main játékba.
Erre írtál nemrég itt egy megoldást, csak nem értek dologkat:
H alétrehozok egy 1lvl karit, és azzal beszem fel cuccokat majd a main-be másolom, az attól még nem kerül rá arra a karira, amelyikre én szeretném....szóval hogy is mûködik ez a "importer"? 😊 vagy kimaradt nálam néhány részlet? 😊
(egyébként tényleg törli az eredetit, vagyis elvesznek a már teljesített questek)
Egy ilyen karit de megcsinálnék... lvl75re ezt el lehet érni vele, minden megvan ami kell, nincs semmi amire ne jutna és fontos lenne. Full fizikális, electricial burn, vitality damage-es kari, vitalityre minusz 120% resisttel (!) a lich nélkül, vele együtt még több, electricial burnre és fizikálisra minusz 35 resist, petek a nightmare passzívjával kimaxolva, ez egy gyilkos állat lenne...
Titan az eleg easy mindenestul😉 igaz a charmival/slayerrel/rangerrel megy csak tuskestul , illetve a conjuval is stone formal😄 bar ehhez hozza kell tegyem , hogy a slayerrel azer eleg nehez , mert qnagyot ut😄
Amúgy a hamachit pont azért találták ki, hogy lehessen neten játszani azonos serialú játékokkal. Ezért szimulál a hamachi LAN-t neten keresztül.
Mi azonban, mint mondtam, normális LAN-on szeretnénk játszani, ezért kell a két különbözõ serial. Szóval, tud valaki segíteni?
mi is szoktunk lanozni, hamachin, sztem ugyanazzal a seriallal és sosem volt belõle baj...
Utolsó kérdés:
LAN-ozni szeretnénk ketten, így kellene két különbözõ serial a kiegészítõhöz.
Bárhol kerestem is, csak a A823-CD0F-F249-AFE7-4ED6 szerepelt mindenhol.
Kellene egy másik is ahhoz, hogy lanozhassunk.
Próbáltam alul a keresõt, de nem sok sikerrel.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
utána nem kell crack, a kiehez nincs, csak serialt ellenõriz, amit meg ugye megadsz a telepítésnél.
Ha telepíteni szeretném a kiegészítõt, mi a megfelelõ telpítési sorrend?
Alapjáték + 1.01->1.30patch + kiegészítõ + kieg.hez adott crack?
Gondoltam feltétlen rákérdezek, mert anno már a Dio2 és kiegészítõje meg a Dungeon Siege2 és kiegészítõje telepítésével is nagyokat szívtam.
Még egy dolog: Magyarítás nincs? A magyarítások.hu-n láttam, hogy még csak készül, de nincs legalább valami részleges magyarítás?
Megyek a brigivel, szépen sorban veszem fel a videokat a bossoknál. Odaérek szifónhoz. Na mondom, ez azért nem két ütés lesz a resistje miatt, de 3-4 mp-nél így sem óhajtottam tovább húzni a dolgot.
Bemegyek, tüske fel, körberohangálok amig leesik, még amíg rajta van, felpakoltam a study-t hogy azzal se menjen az idõ, tüske lemegy, rákurok lethallal, azonnal meghalok 😄
Megnézem, az volt az elsõ halálom a brigivel (úgy emlékeztem már volt, de ezek szerint nem). Semmi gond, kiléptem újrakezdem. Na ez megismétlõdött még négyszer.
Akkor már gyanús volt a dolog.
Hatodszorra úgy mentem neki, hogy lement a tüskéje, utána vártam még pár másodpercet és utána ütöttem. Na akkor tényleg 3-4 mp volt és nem haltam meg.
Szóval ez is ilyen csítes szar, mint a rally, amikor mind control van, hogy hiába megy le szemmel láthatóan a hatása, utána még pár másodpercig nem nagyon illdomos verni az ellenfelet, legalábbis nem lethallal 😄
De nem látszik 😞
és miután betetted újraindítottada gamét?
mert akkor nem értem
elméletileg a letöltött térkép is olyan...legalábbis nem volt rá utalás, hogy kieges lenne
letöltök egy map-ot és azt írja mellé, hogy másoljam a My Games/Titan Quest/Custommaps-be...csakhogy nincs ilyen mappa ott...és ha én hozom létre, akkor se jön be az térkép a Play Custom Games-ben...
tq defilerrel megnyitod a custom IT karit és nyomsz nek egy copy to main questet. ezek után nyisd meg a vaultot és ott lesz.
csak arra vigyázz, hogy ne customba importált main karival csináld mindezt mert akkor a mainbe másolásnál törli az eredeti karit. customban csinálj egy lvl1es karit (én kreatív módon importernek nevezem) és azt másolgasd mindig.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mert elkezdtem kimaxolni, csak elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán van-e értelme, vagy botom van...
Ha leszedek egy mapot hova kel bemásolni,hogy müködjön?Mert leszedtem azt,amiben ki vannak szorva a cuccok...de sajnos nem tudom müködésre bírni!Fent van a kieg,patchelve is van,egyedül az alapjáték nincs patvhelve!Lehet az a gond?
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.