23078
-
dudovec #15124 Bár ha a 100 reces castorakat nezzuk akkor a Summoner utan leginkabb a Sorceror jött be. (ugy "shardozol" (knife) , hogy közben kabitasz , raadasul eletet es manat is szivsz közben).
Non 100 recbol pedig sharder druid jott be a legjobban , de oracle is jo lehet belole. -
dudovec #15123 Virs lee: azer a Summoner meg a Druid is belefer a csapatba szerintem.) -
dudovec #15122 gabesz kösz , bar nagyon unatkozhattal ha vegigneztel kb 1 oranyi videot reszemrol:D -
virs lee #15121 Klikkelgetni mindig sokat kell, ez egy klikkelgetős játék. Vazsiból oracle / elementalist / conjurer arat a legjobban, de 100% rec kell nekik. Oracleből lehet shardost is csinálni, akkor nem kell 100% rec, csak fast cast, de az sok. -
#15120 Olyan nemigen van, mondjuk a brigand íjjász talán -
#15119 Dudo!Shorlex!!
Megnéztem a jótyúb-on:-) a videóitokat!!GRATZ!!
Néha a könnyem csorgott az örömtől!
-
steweee #15118 egy defender + warfare karival nyomom jelenleg, kb a felénél tartok. még 1x szeretném végigjátszani, de lehetőleg olyan vizarddal, akivel kevesebbet kell klikkelgetni. ki mit ajánlana ? -
Shorlex #15117 dexre csak keveset!!! módjával, csak amennyi alapvetően int-es cuccok követelménye, nehogy ilyen íjász cuccokhoz mérd magad! -
ballor #15116 köszi a választ
azt láttam, hogy dextben el vagyok maradva és néhány cucchoz meg kell, az intem mát magas, pakolok majd a dexre is akkor
csak stormom van eddig, azt akartam maxolni és utána felvenni a másodikat, elraktam egy korábbi mentésemet ezzel a karral (direkt a próbálkozások kedvéért), mint mondtam az Olympuszon meghaltam egy párszor, pedig majdnem azok a skillek vannak feltolva, amiket beszéltünk itt, más tipp méh hozzá, hogy egyből le tudjam nyomni? -
virs lee #15115 CL-el nincs lehalás, stunlockban áll mindenki, el se érnek hozzád. A zeus artifact spellje kb. 3x kapcsolt be összesen, ezt beszorzod 100/15-tel, ennyiszer voltak képesek rámlőni íjászok. Spirit ward + deathchill még a toxioustól is megvéd. -
Zoi92 #15114 Erős bossocska volt:D Megizzadtam..:D De halál nélkül sikerült:D:D:D:D:D(Tessék gratulálni ) XD -
Zoi92 #15113 Mér nem az?:P Végre megöltem a Throne Roomban azt a polipkezű bosst XD:D csakhogy 4kezű..stb:D -
Shorlex #15112 az avarázsló legeden olyan vitality damage-et szór majd rád, hogy azonnal halsz pislogni sem lesz időd, ha nincs resisted.
Telkine-nek hívják a másik meg typhon az alapjátékban őő volt a főellenfél... :DDD LOL négykezű boss :DD -
Zoi92 #15111 Pedig még sárga volt az átjáró...:D -
dudovec #15110 he? Menem azt linkeled , ahol 'fastest x3 modot irsz' es kozbem megy a soul blight?:D
Ittvolt szo spiritpetrol.
Igazabol nem beszeltunk semmirol, csak leszoltad h tul konnyu a jatek mondjuk Instant Earthel (eruption + stoneform), amihez felhoztam par peldat (colossus form + rally vagy scatter + magas avoid + artifact + spiritpet) hogy massal is legalabb ilyen konnyu. Nemnagyobb a kihivas 1 olyan karival sem.
nekavard ossze, ertetted te elsore is sztem:D -
Zoi92 #15109 Skacok! Elsüllyedek szégyenemben:P:D xD Pont aazt nem vetem észre...:D mind1... Am Shorlex. Mikor legelőször odajutottam a Stormomal az a varazslo ameik kiengedi a 4 kezű bosst:D Naon gyenge:D De a 4 kezűnél meghaltam 5x:D -
Shorlex #15108 hé, te voltál az aki mindig szidtad a virslit hogy nem tárgyilagos.
spiritpetről beszéltünk.
hogy jön a spirit masteryhez, mint olyanhoz a knot of isis (életemben nem hordtem), avoid, scatter, colossus form, meg instant rally? Mindez hogyan tartozik szorosan a spiritpet témához? mert ugye a felvetésed csak ara vonatkozott...
ejnye akkor legyünk tárgyilagosak minden helyzetben, uram -
Shorlex #15107 Figyelj linkelek egy videot még sosem láttad szerintem:
Tudod, az örök sláger :D
Az a két kis pöcsmög ott körülöttem, az micsoda? Ja hogy farkasok? De akkor hol a lich? :D -
dudovec #15106 ott van eselyed meghalni amikor kijossz belole..
De amikor avoid meg knot of isis meg spiritpetek es scatter , na az aztan nehez , meg a colossus form + instant rally is:) -
#15105 Google-Gamebanshee-Titan Quest-Walktrough -
Shorlex #15104 Na igen, lehet hogy ha van spirites karim azzal nyomom (hú de sok volt mostanában).
Mások meg nyomják orrvérzésig a stone formot 100 absorppal, nehogy hozzájuk lehessen érni... -
dudovec #15103 Shorlex jolmondod, de te meg mostis lichel bosskillezel -
Shorlex #15102 gamebanshee-n van részletes (nagyon) walkthrough -
Zoi92 #15101 Könyi Shorlex mond meg hol van a továbbút kikészülök:S:D:D -
dudovec #15100 -
Zoi92 #15099 Shorlex szted akkor vegyem fel az ijaszt?:P:DXD -
Shorlex #15098 a spiritről a dudovec tudna beszélni neki volt az a mániája még láma korszakában :DDDD hú mit fogok ezért kapni, de őt most a körülményekre tekintettel hagyjuk békén :DDDD -
Zoi92 #15097 MEGőőrülőők:S -
Zoi92 #15096 XD -
dudovec #15095 -
Zoi92 #15094 THX! És tudnál segíteni, hogy merre van a továbbút?:D
-
Shorlex #15093 gyorsan békültök gerlepár... :DDDD -
Shorlex #15092 ja meg HUNTER RULEZ!!!!!!
HUNTER az az igazi istenkari, ha ranged karit akarsz. -
Shorlex #15091 hát én nagyon defenderes és warrioros vagyok de majdnem talált :D
spirit az a kaszt amit nem lehet elrontani ha beválasztod valami mellé.
storm melé mehet, oracle elég erős bár én nem szeretem a vazsikat nekem ez a rohangálunk, lehalunk néha stílus nem jön be. kapsz egy két pofont és csók, ha meg nem, akkor az nagy rohangálás és ínhüvelygyulladásig tartó egérhasználat eredménye, nekem az nem fun.
storm defender az harcos elsősorban, de sztem gagyi harcos, dream meg akármit is mondanak a játék készítői megintcsak harcos.
oracle-druid, azzal nyomulj. -
Titan girl #15090 -
Zoi92 #15089 Shorlex akkor ezek szerint én már a titkos perverziómat élem át?:P:D xD ha jól tom te naon spirit es vagy vagy voltál:D Storm mellé a spirit az gagyi lenne?:s vagy inkább Storm, defender, vagy netán a Dream?:D -
Zoi92 #15088 Skacok pls HELP! Elakadtam Medea's Grove nál...:S a városból elindultam felfelé... Voltam abban a Barlangban ahol 3 főgonosz van. Voltam a másikban amiben nyitogatni kell a kaput. Bejártam (látszólag) mindent:@ de sehogysem találoma kiutat. Pls vki vhogy segitsen mert megőrülök:D -
Shorlex #15087 csak intre, illetve annyi dexet, hogy fel tudd venni a legjobb cuccokat. Majd, ha lesznek.
2. mastery az abszolút annak függvénye hogy mi az első és azon belül is hogy jól választottál e elsőt.
Ha mondjuk akarsz csinálni egy karit, ami nature ágú, akkor ha olyan hülye vagy hogy azzal kezdesz akkor rohadt gyorsan tessék felvenni a 2. mastery-t. De pl stormcallernél simán kimaxolhatod az ágat mielőtt választasz.
Mondjuk ilyen 30-40 között "illik" legkésőbb választani, de ha mittomén neked az a játékfun, hoyg egymastery-s karit csinálsz ám legyen az a perverzió. Defenderrel, hunterrel simán megcsinálod 50-60 körül.
-
dudovec #15086 Kedves 'Titangirl' ne ilyen kamu postokkal probalj 'kellemetlen' helyzetbe hozni mer tegnap nemtudtal elerni, elmondasod szerint 'sokadjara az evek soran. Mellesleg nagyonjol tudod, hogy kb mar nemis jatszom , igy nemvaloszinu , hogy ettol lennek oly elfoglalt.
Nemhiszem , hogy a te(mi) maganeleti 'problemad' a forumozokra tartozna.
Mindenesetre jo poen volt.
off off -
Shorlex #15085 Halálra röhögöm magam.
Dudo, azért a csajodat nem kéne csak ilyen beszólásokra regisztráltatni. Nevét nem mondom, mert itt nem publikus, de mondjuk hogy Kriszta, mert nem az.
Szóval alias Kriszta, mi ez valami fogadás amit elvesztettél, vagy mi? :DDDD