23078
-
#15244 "Szal olyan mint a Gothic mint tps? Vagy csak ilyen irányíthatós Commandos+Fallout beütésű?!" Nem, tök Diablós beütésű kekkendszless... :) -
#15243 Néztem a képeket, de nem bizonyosodtam meg a műfajáról... inkább Rts-nek tűnik mitikus elemekkel.
Na szal, arra szeretnék kilyukadni, h ez egy rpg ugye bár. De TPS formában? Szal olyan mint a Gothic mint tps? Vagy csak ilyen irányíthatós Commandos+Fallout beütésű?!
Bocs, de ezen fórumon új vaok, uh érdekelne a gamma meg minden. -
dudovec #15242 ewing03: Ha shieldes harcost akarsz akkor mindenkepp Conquerort csinalj , de ha gondolkodsz a 2 fegyveres dual wield kaszabolason , akkor Championt csinalj (azaz a naturet rakd a warfare melle). Kezdőkent inkabb csinalj shieldes karit szerintem. Shield nelkuli dual wieldert akkor erdemes , amikor van mar 1-2 tenyleg fasza cuccod , meg egy picit több jatektapasztalatod.
Shieldes conqot eleg jol leirtak mar parszor itt, de nagy vonalakban annyi: Quick recovery , shieldes passivan (% osan) mukodo tamadasok , colossus form , Rally legfelso passivja , Adrenaline legfelso passivja. Ezeket feltetlen maxold a defender agban. Batterre is juthat par pont..
Persze nem szabad elhanyagolni a warfare oldalt sem , aminel az onslaught + passivjai es a weapon training az kötelező. Ezt leszamitva zaszlo alapskilljere erdemes pakolni még. Whirl windet ebben az esetben annyira nem ajanlom , a War horn nemsok mindenre lesz majd jo a kesobbi fokozatokon. Szoval meg maxolva is csak ien 1 secre allitja meg a mobokat majd. Szoval ilyen eletmentő hatasnak jo lehet , de szerintem nem erdemes maxolni , akarmilyen jonak is tunik normalon. Normalon eleg ra 1 pont. Ancestral harcosokra sem erdemes annyira gyurni , mer ha kemeny a karid , akkor nemsokat ernek hozzad kepest es amugyis baromi ritkan van ra lehetőség , hogy idezd oket. Szal lehet ra pakolni vegulis par pontot, de igazabol akkor eri meg fejleszteni , ha surun tudod idezni oket.
Ahhoz hogy a skilleken a cooldown kevesebb legyen (gyorsabban töltsön) "-recharge %" cucc kell. Eltudod erni , hogy ne legyen töltödődes (-100% mellett) , akkor folyamatosan tudsz hornolni meg ilyenek , csakhat ehhez profi cucc kell. -
dudovec #15241 Steweee: misztikusnal kell levenni a pontokat (kék gömbös).
Az Adrenaline amire raktal , az kesobb jobb lesz. De az alap skillre szigoruan csak 1 pontot , es a legfelso passzivjat ki kell majd maxolni. (ami a damaget adja) - sőt az első passivja is jo (recharge) ami altal eleg sűrűn be fog kapcsolni. A regen az csak 1 sokadlagos dolog ennel a skillnel , de szerintem level 35 alatt nemkell fejlesztened ezt , addig bőven van olyan skillek fejlesztere lehetőség , ami allando jelleggel adja a sebzest. -
#15240 Megszerzett skillpontokat olyan muki vesz vissza(kibaxott drága pézé') akinek kék gömb van a feje fölött!!
-
ballor #15239 vannak olyan helyek, ahol lesz egy ember, akinek a feje fölött egy gömb van, azokkal vissza lehet vonatni, de súlyos pénzbe fog kerülni egy pont levétele (max. 45.000) -
Zoi92 #15238 akinek kell a működő x3 mod és ahogy fel kell rakni az aggyon 1 e mail arra elküldöm neki a modot és azt is hogy hogy kell felrakni mert nem tom már honnan szedtem le -_-' :D szóval e mail és már ott is van minden:)csákó -
steweee #15237 hát nekem 22-es a warfare+defense karim, már rég van artifactom, 5 recept amiből egyet megcsináltam. nem igazán szintfüggő, ha olyat dob be amihez összesszeded a hozzávalókat, akkor hamar is meg lehet csinálni, de a legtöbb amúgy nem túl erős. meg igazából karifüggő a dolog. például mérgezésre vannak nagyon jók, de azt inkább íjásznak javasolnám, ha közelharcba mész úgy az azonnali + sebés a jobb, mert hamar levered azért az ellent.
nekem az lenne a kérdésem, hogy a ráosztott skillpontokat hogyan lehet visszavenni, mert tettem olyan skillre ami nem igazán jó. a passzívok közül az életerő visszatöltés (5% chance to regenerate XXXX hp for XXX second) nem ugrik be mi a neve, de rátettem vagy 10-et és alig ér vmit -
ewing03 #15236 Üdv!
Kb 2 hete halottam a játékról először : letöltöttem, rágerjedtem, sokszor kivágott, begerjedtem, megvettem (a kieget is)... röviden ennyit magamról. A karakterem jelenleg 30. szint Warfare ( Onslaught max, Ancestral Horn max, Ardor max….), viszont még nem választottam második masteryt. Most nyomtam le Typhon-t , nem volt egyszerű, de küzdettem mint a gepárd… Olvastam, hogy a Defense-t vagy a Nature-t ajánlgatjátok Warfare mellé,de mégis melyik a hatékonyabb kard+pajzs közelharcra, illetve mire mennyi pontot érdemes tenni? Mivel tudom még növelni a harci sebességemet, sebzésemet, illetve a védelmemet? Mivel csökkenthetném az A. Horn „újravarázslási" idejét? Kb hanyadik szint szükséges ahhoz, hogy valaki összerakjon egy articact-ot?
Válaszaitokat előre is köszönöm: ewing03
-
ballor #15235 ez nem ide való kérdés volt :)
a fórum menüben direkt van egy ilyen menüpont -
luicosta #15234 Hali!! Figyu!! Hogyan lehetek vip tag ?? Mert nem tok képet felrakni!! Lécci írja meg valki!!! Minél hamarabb !! Köccci!!!
-
ikod04 #15233 Nem lehetne ezt a linket megosztani? Azonos hibák miatt abbahagytam a próbálkozást, de ha van működő IT-s, akkor azt én is szeretném kipróbálni.
Köszi -
Zoi92 #15232 áá vlgre kiesett a teknős minden happi!
és az x3 mod ot is megtaláltam 1 weblapon azt ami passzol az it hez nah végre jó meek is gamézni csöcs -
Zoi92 #15231 Tudom vissza is olvastam le is töltöttem de az nem megy az IT hez :/
Azt írja hogy régebbi verziós Titan Questel megy ésnekem írta is Shorlex priviben hogy valahonnan az újabbat szerezzem meg neki dudo külte el és reméltem hogy valaki elküldi nekem is mint Pl: dudo ha elolvassa az üzenetemet.. remélem megérted... -
deicide #15230 köszi a választ!:) -
#15229 párszor írtuk, de csak miattad...
Semmire nem jók!!Dobd el!!Csak ugy érdekességképp van!!
Jó játékot!! -
deicide #15228 Sziasztok..
Olvastam itt tegnap a teknős dolgot viszon elbeszéltünk 1más melett Zoi92-vel..!
Valoban ha a Immortal Throne végén leverni jópárszor Hadeszt én kb 15x vertem le mire kidobta a TEKNŐS KÖVET na ezzel a kővel kell vissza menni Immortal Throne elejére és északra van a kapú és ott a titkos rész ami elég gyalázatosan nehéz:((
Viszont nekem 4 teknős tekercsem van amiket nem tudom mire használni
Welcome The Undeath
Gronk's Apology
Ode The Night
The Amting Artius
Semmibe nem tudom belerakni se felhasználni valaki megmondaná mire jók ezek..??
-
Giliven #15227 A teknöst bármejik szinten dobhatja Hadesz.Csak sokszor kell elverni a burályát.Szal farmolni kell.A Detektiv Télapo Kaloz stb setteket epicen dobálja a ládábol a titkos pályán. -
#15226 Igaz...de ha belegondolsz Olymp vehető magában egy actnak...
Más!Az X3 modról mint mondtam már, valaki írt egyszer..pontosan,használhatóan...ugyhogy az IGN-ről leszedhető, és telepíthető...
Csocsesz!
-
#15225 mér honnan lehet letölteni azt az x3-as modot??amugy normal-on dob jo cuccokat a typhon?mer nincs kedvem epicbe elmenni typhonhoz,meg idöm sincs naon.... -
Zoi92 #15224 ROMOTO neked nincs meg az x3 mod esetleg az e mail omra elküldhetnéd vagy msn en vagy valami. nagyon kéne :/ -
#15223 ok az nekem nincs meg -
#15222 4 act van
Immortal Throne nak hívják a kieget -
#15221 Hali!
Én nem votam még,de nekemk is megvan a játék,egy egész jo karim van bár nem a cuccaik a jok hanem a skill meg ilyenek.
Még csak epicnél vok.
Act 5 létezik?Én csak 3-rol tok.És mi az az IT???Csak nem kieg.?? -
#15220 A bónusz pályán -
#15219 Mi lenne?! új karit indítassz...:) -
kicsipiti #15218 hali All!
Honnan lehet pl.:detective set-eket farmolni?!
Köcce -
Zoi92 #15217 Valaki elküldené nekem e mail ban azt az x3 mod ot ami müxik IT vel is?
E-mail : [email protected]
És azt is megköszönném ha valaki adna egy tippien Conquerer skillezéséről.Köszönök mindent előre is! -
Zoi92 #15216 oks! -
#15215 A teki minden szinten eshet Hádésznál -
Zoi92 #15214 Semmi csak legend van... -
deicide #15213 ok..
még Epic vagyok!
Viszont ha itt tartunk mi van Legend után..? -
Zoi92 #15212 Sztem nekedis 1 ilyen tekercs van amiben 1 teknős található és vmien sorszám van a nevében. Az olyat ellehet dobni. Semmitse ér. Az Act 5 pedig az Immortal Throne s terület. És a teknős dolog csak akkor érint ha legendet is végignyomtad... -
deicide #15211 Üdv..
Olvasom ezt a teknős dolgot nekem 3 ilyen tekercsem van..de nem értem melyik városban van a act5...??
tud nekem valaki segíteni hogy hol van ez?? -
Zoi92 #15210 Itt van itt van a sziklán a kis béka úgy néz ki mint a tekercsen :)
de zárva :( vagy nem legenden kéne menni? -
Zoi92 #15209 Visszanéztem, megtaláltam az x3 mod ot és megcsinltam ahogy kell de mikor rányomnák a costum nél a play ra vagis miután rányomok nem kidob a menübe hanem ezt írja ki: "This map was created with an older version of Titan Quest" :S szóval nem tom mi lehet a baj :/ -
Zoi92 #15208 Oks megkeresem hogy kell..
Az ajtó nekem zárva vanpedig már sokszor megöltem act5 ön a legutolsó bosst :S :/ amúgy ezt írja: Overlord's Passage
Locked ~ Sealed By Guardian
Ha netán tudod miért :/ -
ballor #15207 köszi, ez kézi kódolás, csak PS2-es aloldalak vannak, PC-s még nincs (megpróbáltam a TQ témát felvetni, de nem ugrottak rá, mert angolul mindenki tud :) )
nem wordpress :) -
#15206 Ballor!Megkukkantottam az oldalad!Tök jó!Nem olyan egysíkú mint egy sima blog!Gratz!!
Zoi!!Olvass vissza a fórumon, valaki már leírta egyszer nemisrég, hogy hogyan kell feltenni!!Asszem Dudovec, vagy shorlex volt!!Olvass vissza sokat!!! -
Zoi92 #15205 oksa :) ki is próbálom :D de az x3 mod a gondba vok már 3. elrontottam vele a gamét és újra kellett rakni :S :( Pls help :/