Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
egyébként ahhoz, hogy kinyissam azt az ajtót, kell, hogy elõbb leöljem a fõnököt, vagy ha odaállok a kúthoz és onnan indulok akkor lehet farmolni hades nélkül azt a pályát?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Tegnap iszonyú sokat farmoltam Hadest, mondanom sem kell egyszer sem adott teknõst 😄
Levinni az életét az absorpjáig az ilyen 1-2 mp, utána nyilván nehezebb kicsit, de azért szépen viszi le az életét és elég gyorsan (a totál kill ilyen 10-15 mp). Na most, amikor jön a hew, akkor olyan látványosan nagyot csap oda (de ilyen háromszor akkorát, mint a "sima" ütésnek) hogy ha az csak plusz 50% damage lenne (ami ütésben mondjuk 1-2k-t jelent max) akkor az nem lenne olyan.
Szerintem ez úgy van, hogy a felsõ három aktiválódása az a legalsó aktiválódását feltételezi (de fordítva nem) azaz minden hew és a többi az kétfegyveres ütés, de nem minden kétfegyveres ütés a felsõ három egyike. utólag visszagondolva, tényleg így van: amikor kettõt üt egyszerre, akkor is ilyen látványosan belemártja mind a kettõbe egyszerre a két fegyvert, meg amikor jön a felsõ és pörög, akkor is kettõvel üt.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Végigértem a harbival, majd csinálok róla videot mert 90%ban olyan gyorsan írt mint a dudo slayere, szal jó kis kari, most farmoltam hadest, de azóta sem egyik karival sem ad egy olyan szart sem (olyannal sem amivel soha semmilyen modot nem használtam, szal nem az számít)
Dudo: voltam, csak véletlenül rejtve kapcoslódtam... 😄 Bocs, holnap vagy?

de amirõl tudsz amellett csináltam egy csomó próbakarit is az utóbbi idõben, csak hogy tudd.
amugy meg nem nagyon érdekel hogy mikor mekkorát cheatelsz
Valószinüleg ugyanaz lesz mint a Dreadful of Reckless Power nevü kardra, hogy ilyen nincs cheat nelkül.
Betrayerben pedig van staff bow kard stb.. Keptelensegnek tartom , hogy ringre generalna ien statot a game. Azt mar megfigyeltem , hogy rohadtul nem random modon dobja ossze a tulajdonsagokat, foleg a zoldeknel. Szerintem teljesen fake az , ha ringre kerul betrayer. Amugymeg nemnehez osszehozni , van olyan progi szerintem titanhoz , amivel cuccot lehet kesziteni.. Lehet a keszitoje ugy gondolta , hogy leteznie kell ilyen ringnek es csinalt egyet maganak , mert lusta volt megkeresni azt ami valojaban nincs😛
Megpróbálom begyüjteni azt a gyûrûs faszit majd még egyszer...
A betrayer ring szerintem meg cheat, igy latatlanban is.. Ez olyan mintha aszondanad , hogy van egy warlords ringed (ami +2 warri skilles fegyo)... Vannak olyan tulajdonsagok, amit tobb tipusu targy is kaphat , de vannak olyanok amiket kb csak fegyver , es szerintem a betrayer is ilyen. Kiegben mar amugyse lehet betrayert szerezni , ha jol tudom.
Es ugyan nem testeltem meg ki teljesen , de kezdek attol felni , hogy a reduced resistanceok nem adodnak ossze , ha 2 kulon helyrol erkeznek.. Valszeg ezert lehet az , hogy egy slayer study+betrayerrel sokkal gyorsabban lebont egy bosst , mint egy harbi trance+betrayerrel.
Egyébként megjegyzem, hogy nem is gondoltam volna, hogy ilyen hihetetlenül fontos az off ability a játékban, igaz hogy egy éve játszom 😄 azt tudtam hogy lényeges, de nem hogy ennyire.
Pl. ott van a harbinger, ilyen szempontból az a legbrutálabb. Van 2000 feletti off ability-je (!) és MINDEN ütése critical, nincs show all damage modom, mégis kiírkálja az összeset. És ráadásul egy sima kis paraszt ütésre bármelyik fegyverrel nagyobbat ütök, mint a basic damage-em, szal mind krit. Ebben látom én az igazi fegyvert, hogy összeszedsz egy karit, ami alapból üt 4-5k között (a harbi ilyen, onslaught-al inkább 5) de az a 4-5k valójában 7-8.
Egy gond csak az, hogy ha nagyon nagy off ability-t akarsz (sztem ilyen 1500-1600nál már bõven minden ütésed krit, de nem tom pontosan hol a határ) akkor vagy a dream, de inkább a warfare mastery kikerülhetetlen, mással meg nem éred el úgysem (kipróbáltam 75 levelnyi dexet tettem egy karira, és messze nem volt annyi, hiába a rengeteg dex) másrészrõl a 100rec-et akkor el kell felejteni, de nem is fontos. Meg nagyon kötve vagy az equipmenthez. Szal minden ilyen karim (harbi, breaker) egyenkari, egyenruha, egyenkatona: achilles armor, athena, ares helm, két zöld off ability-s plusz str-health gyûrû, conquerors bracer, meg tyrants fist, a kezébe az az új fegyver (nem tom a nevét) a másikba betrayer. Kb kikerülhetetlen ez a szerelés ahhoz hogy elérd azt az 1500-1600 off ability-t. De ha eléred... 😄
És akkor ha már kötött a warfare mastery, akkor marha nagy választási lehetõségedi vannak: slayer, harbi vagy breaker ha jót akarsz, persze lehet mást is.
Ha meg aszondod legyen dream, azzal is el lehet érni ilyen 1200-1300 körül, csak az ugye egy fegyó, nincs kritikal-hew kombó (pedig huh mekkorát csap... csak a lethal übereli) DE a haruspexben látok lehetõségeket ami az ellenfél def ability levevését illeti.
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Csak sztem egy olyan str gyûrû mint ami nekem van betrayer fegyverrel jobb párosítás mint egy betrayer gyûrû non-betrayer fegyverrel. Bár az is igaz, hogy ha gyûrû, akkor nemcsak a fegyó ütése számít (most pontosían nem értettem, resistminusz van benne, de nem converted, hanem life leech?) hanem minden sebzés (castolás, pajzs, mittomén) és akkor életképesebb talán a kari. Meg kell nézni, lehet hogy sima TQ-ban nyomok pár vizslatást a régi custom map-en changani árusoknál aztán majd elysiumnál is. Ha nincs, akkor sem biztos hogy csít. Meglátjuk.
A custom mapemben sem láttam még soha ilyen gyûrût, pedig elég sokat néztem az árusokat elhiheted 😄D
De ha van ilyen akkor ma leülhetek és 2 órán keresztül csak árust nézek, aztán ha nem ad, akkor tuti csít.