Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd a fecske... 😄
tudnék de gyûlölöm a mágusokat, én ilyen harcos állat vagyok 😄 shardozzál ha kezdõ vagy, ne ternionozz. de majd valaki csak leírja neked a calcot.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

*Shorlex
(bocsi 😊)

köszi a tippeket!
Shortlex - talent kiosztást is tudnál ajánlani storm+spiritre ?

elõre is köszi.

Ha csak ternionozni akar , akkor a sooth is nagyon jo.

A storm masteryhez ti másodlagosnak mit ajálatok?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

zsirfecske
ja, a kis oracle

amúgy jó az a conjurer is, fõleg a stone form miatt...

nem jó párosítás
storm-spirit, hajrá, legjobb mágus

hát ez a conju nem éppen ternionozott... 😄

ROMOTO
tüzes ternioner dudovec nyomán ha átpakolod a skilleket egész jó lessz továbbra is....😊
Sziasztok!

Ha én fõleg bottal lövöldözve akarok játszani, arra jó párosítás a Storm/Dream ?

Volt egy tûzes ternionerem, de úgy vettem észre, hogy az alapjátékhoz képest a mostani kiegben eléggé nerfelték a ternion sebzését...

Diviner

Én ilyenre csinálnám, nekem jobban jön a felsõ trance mint a középsõ, de ha annyira vernek, akkor legyen inkább az. aztán ha gondolod, a lichbõl egy két pontot el lehet csípni (az idézésébõl) ha az absorpját hagyod maxon, a lényeg hogy a soul blightot el tudja lõni (asszem az ilyen lvl6-7-tõl van vagy ilyesmi).
aztán én a distort realityt fejleszteném úgy hogy ilyen maxos csak a végén legyen, a többi fontosabb. de persze ebbõl is el lehet csípni, mndjuk az outsider javára, vagy mondjuk az undeades aurából is pár pont elvehetõ ami a plusz damage-et illeti (a minuszt tõlük azt hagyd maxon! 😄) a többit azt hagy így.
mondjuk egy ilyen kari igazán 100 reccel ütõs (akkor tudsz gyorsan tömeget írtani), de anélkül is elég jó.

A TQ defi innen letölthetõ. aki kérdezte.
ez a soulseekor tök hülye tegnap óta megint két újabb verzió van 😄D

dobtam 1 privet olvasd el légyszi😊!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

jól van jól van hülyén fogalmazok😊

megnézem hogy vannak elosztva a skillek és úgy variálom ahogy
leirtad😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Ezek a megfogalmazások.. 😄 magamra emlékeztet amikor elkezdtem a játékot. 😄
Szóval tetszik a liche 😄 Hát nem tom hogy mit csinálsz (milyen karit) ha mágus, akkor valóban jobban passzolt volna hozzá a storm (earth, netán nature).
De ha harcos vagy akkor nem tom mi bajod van a dream-el védelem terén.
középsõ trace-et maxolod -> absorp.
passzívat maxolod -> avoid
distort reality -> stun
phantom strike -> lebuksz a föld alá, máris nem jön rád senki
distoration wave -> 50% lassítás
nightmare paszívja -> hülyévé teszi az ellenfelet
másik passzívja -> kurva jól erõsíti a két spiritpetet

spiritbõl a két passzív maxolva -> ultravédelem
mindehhez egy jó pajzs.

MIT AKARSZ MÉG???

de ha nem tetszik, akkor TQ defilerrel (mint mindig a jó öreg defiler) megoldhatod. De sztem a diviner az egyik legjobb kari a világon. A fentieken túl egymást erõsítõ passzívok, tulajdonságok, a spirit és a dream iszonyú jól eltalált módon erõsítik egymást... talán csak a brigand jobb párosítás két mastery vonatkozásában.

én Spirit Masterym a csontváz ez jó mert van kisérõm!
a Dream Masterymet szeretném lecserélni másikra ezt lehetséges valahogy..?

Nagyon gyenge a védelmem😞

KÉPET! 😄

Szereztem egy the amazing artius nevû stuffot de nem tudom mi az! Úgy néz ki a közepe, mint egy teknõs! Valaki segítene!?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Nem. Ha pontot raksz egy képességre, és vissza akarod csinálni, akkor keresned kell egy Mystic nevû fickót, minden városban van ilyen. Õ pedig "visszacsinája" neked a dolgot. Kemény pénzekért, természetesen.

nem értem.
masteryt akarsz változtatni, vagy skillt?
ha skillt, akkor nem mod kell rá, hanem a játék megjelenése óta van ilyen hogy mystic...

Üdv..

Ha már 1x kiválasztottam a 2 varázslatot akkor ezután már nem tudok változtatni rajta..? Tehát másikat helyette...??
Vagy van valamilyen program amivel variálhatok...??

Igen, ez segített!
Nagyon köszönöm!

Amúgy ezt az invite party cuccot sem tudtam. Valószínû, hogy úgy a teleportos módszerrel is sikerült volna áthidalni a dolgot, de így legalább kipipálódtak a feladatok.

bizony, legyetek egy party-ban, úgy sikerülnie kell

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ha nem egy csapatban mentek akkor nem látjátok a teleportokat. Invite player to join a party...

Helló

Klasszikus hiba, nálam is csinálta a játék! Utána olvastam, a megoldás a következõ: dokumentumok/my games/titan quest/savedate/main könyvtárban (értelemszerûen, ha a kiegészítõ fent van, akkor az immortal throne könyvtárban)elkezded törölgetni a que végzõdésû fájlokat. Nekem 4-et kellett visszatörölnöm, mire jó lett a játék. Valószínüleg egy hibás mentés, amit utána képtelen kijavítani a játék. Persze mielõtt törölgetni kezdesz, érdemes idõsorrendbe rakni a fájlokat, és az utolsókat törölni. Mint írtam, nem feltétlenül az utolsó mentés a rossz!

Nálam a fenti hiba single playerben volt, de talán érdemes lenne megpróbálnod! Remélem segítettem!

Cooperativban mentetek ?? vagy csak ugy mert ha nem voltatok egy csapatban akkor nem is fogjatok egymas teleportjait latni

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Sajnos ez se jó, mint írtam, az Athens Docks és a csónakos fickó azóta megközelíthetetnen, az odavezetõ ajtó nem nyílik ki többet.

Ez sajnos nem mûködik, lévén hogy nem látjuk a másik által nyitott teleportkapukat a teleportmenüben. Sose láttuk. Így hiába nyitja meg.

sztem semmi extra, nekem is volt olyan hogy elysiumban nem tudtam egy quest faszira nyomni, aztán kiléptem, vissza és ment.

ROMOTO
Ja volt egy pár dualos fémpofa assa, meg egy dagadtabb hóhérszerû... 😄, de szerintem nem take down egy ilyen szúrás hanem inkább lethal 😊
Próbáljátok meg azt, hogy Knossoson öcséd nyit egy teleportot, te meg nyitsz egyet, a kikötõben, aztán öcséd ne csináljon semmit, te menj bele a teleportodba, majd válaszd ki az õ teleportját. Ha minden igaz akkor az övén jössz ki.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

zsirfecske
öcséd nyisson egy teleportot a faluban a shrine mellett és kész...

A következõ lenne a problémám:
Soknapi LAN-os multizás után öcsémmel végre sikerült nagyszerû karaktereket összehoznunk, és eljutnunk Athénba.
A probléma athén után jelentkezett. Miután legyaktuk a katakombák legalsó szintjén a bosst, kiértünk az Athens Docks részbe. A kikötõben azonban csak öcsémet engedte felszállni a Krétára menõ hajóra a gép,nálam (a hostnál) rá se lehetett kattintani a fickóra.
Következésképpen az én karakterem nem jutott át Kréta szigetére, a Herakleitosz nevû falucskába, és így nem tudodnk tovább játszani. Próbáltam singleben újra végigvinni a katakombás részt, de hiába gyakok le mindenkit, az Athens Docks részhez vezetõ kapu zárva marad, nem lehet kinyitni újra.
Szóval a kérdésem hogy mi a fenét lehet csinálni ilyen helyzetben?

Bocs a láma kérdésért de az normális, hogy nagyon kevés zöld és még annál is kevesebb kék cuccot dobál a gép?

ÚRISTEN KIDOBTA A TEKNÕST 152. alkalomra!!! 😄DD

a csávó biztos azért tette jobb klikre az onslaughtot, nehogy elfogyjon az nrg 😄DD
Na letöltöttem a 300-at magyar feliratos DVD-ben aztán megnéztem én is. Hát a spártaiak az mind csupa warden volt 😄 volt egy colossus conqueror, akit lefejezett a Leonidas, meg csomó íjász, és végül nem elfelejteni a caster brigandokat a perzsáktól a sok sharpneles mondjuk hogy gas bombbal 😄D

A regen + life mindenesetre poen volt 😄

zsirfecske
300 casttal azért lehet szórni + madrake + slow artifact-bõl hááát egy próbát azért megérne holnap leszek...

ROMOTO
Az a baj, hogy messzirõl csak egy kés talál kb, mert sugárirányban szór, és az kevés, ráadásul futás közben nem tudsz castolni kést és ha megállsz akkor, ha nincs valami egetverõ projectile speeded nem is találja el a futó ellenfelet és annak is lessz ideje megállni, és rád teszi a plaque-t meg bármit..., utána nem gyõzöl eleget inni, nemhogy castolni... 😊, ha meg közel kerül egy meele, ami nem is olyan nehéz akkor megcseszi a brigandot aminek nem kell sok ütés nyílván meg mana se hozzá...
zsirfecske
najó avoid talán 😊
igazából csak hergellek, hogy kipróbáld velem...

Sagem megveri szerintem az avoid miatt. 😄 Vagy lelovi messzebbrol ijjal.

zsirfecske
hát ha maxos energy és pierce res-e van és csítes instant skilleket használ, mint pl. blast vagy breaker akkor talán. de dudo sztem azokat nem tekinti legitnek. ebben az a jó, hogy csak késdobál de mégis pikkpakk leszívja a manád csalás nélkül cuccból...

ROMOTO
Már ki van próbálva, egy stormos, natures és egy kicsit jobb pierce reses meele kari simán megfingatja a késes rugót
zsirfecske
dudo átpakoltam a brigandot instant késesre pvp-hez. 100% energy drained gyûrûbõl, jó kis pierce bónuszok és 300% cast speed, energy is megvan.
ha ezt leütöd bármelyik karival gratulálok...

ez annyira lama h meg csitelni sem tud😄 totalfake a mana meg a life

életemben még ilyen elb..szott karit nem láttam... nézzétek meg mennyi élete van, meg mennyi nrg-je, jobb klikken onslaught, no comment... 😄DD

Ezek szerint mégiscsak a brigand rulez! 😄
csinálok egy brigi videjót is meg egy harbit is, azt lehet hogy nekem ennyi a TQ, most mi új van még ebben a játékban amit ki kellene próbálni?

Ravasak: hat eddig instant conq volt (kb 12k greatestel) , tegnap poenbol felraktam ra a cuccokat , es csak titankilleztem , a mobok leolese nelkul.. 28k a greatest , ezt titanra utottem resist levetel nelkul.

LOL!! 😄DD
A warfare kaszttal a bal oldali dual wield ággal (ha a legalsón már van egy pont már tudod használni, de az kuka, maxolni kel mindet ha jót akarsz)

Hogyan tudok dualban fegyvert használni? Valaki segítsen légyszi!