Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnék de gyûlölöm a mágusokat, én ilyen harcos állat vagyok 😄 shardozzál ha kezdõ vagy, ne ternionozz. de majd valaki csak leírja neked a calcot.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
(bocsi 😊)
Shortlex - talent kiosztást is tudnál ajánlani storm+spiritre ?
elõre is köszi.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
storm-spirit, hajrá, legjobb mágus
Ha én fõleg bottal lövöldözve akarok játszani, arra jó párosítás a Storm/Dream ?
Volt egy tûzes ternionerem, de úgy vettem észre, hogy az alapjátékhoz képest a mostani kiegben eléggé nerfelték a ternion sebzését...
Én ilyenre csinálnám, nekem jobban jön a felsõ trance mint a középsõ, de ha annyira vernek, akkor legyen inkább az. aztán ha gondolod, a lichbõl egy két pontot el lehet csípni (az idézésébõl) ha az absorpját hagyod maxon, a lényeg hogy a soul blightot el tudja lõni (asszem az ilyen lvl6-7-tõl van vagy ilyesmi).
aztán én a distort realityt fejleszteném úgy hogy ilyen maxos csak a végén legyen, a többi fontosabb. de persze ebbõl is el lehet csípni, mndjuk az outsider javára, vagy mondjuk az undeades aurából is pár pont elvehetõ ami a plusz damage-et illeti (a minuszt tõlük azt hagyd maxon! 😄) a többit azt hagy így.
mondjuk egy ilyen kari igazán 100 reccel ütõs (akkor tudsz gyorsan tömeget írtani), de anélkül is elég jó.
A TQ defi innen letölthetõ. aki kérdezte.
ez a soulseekor tök hülye tegnap óta megint két újabb verzió van 😄D
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
megnézem hogy vannak elosztva a skillek és úgy variálom ahogy
leirtad😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Szóval tetszik a liche 😄 Hát nem tom hogy mit csinálsz (milyen karit) ha mágus, akkor valóban jobban passzolt volna hozzá a storm (earth, netán nature).
De ha harcos vagy akkor nem tom mi bajod van a dream-el védelem terén.
középsõ trace-et maxolod -> absorp.
passzívat maxolod -> avoid
distort reality -> stun
phantom strike -> lebuksz a föld alá, máris nem jön rád senki
distoration wave -> 50% lassítás
nightmare paszívja -> hülyévé teszi az ellenfelet
másik passzívja -> kurva jól erõsíti a két spiritpetet
spiritbõl a két passzív maxolva -> ultravédelem
mindehhez egy jó pajzs.
MIT AKARSZ MÉG???
de ha nem tetszik, akkor TQ defilerrel (mint mindig a jó öreg defiler) megoldhatod. De sztem a diviner az egyik legjobb kari a világon. A fentieken túl egymást erõsítõ passzívok, tulajdonságok, a spirit és a dream iszonyú jól eltalált módon erõsítik egymást... talán csak a brigand jobb párosítás két mastery vonatkozásában.
a Dream Masterymet szeretném lecserélni másikra ezt lehetséges valahogy..?
Nagyon gyenge a védelmem😞
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
masteryt akarsz változtatni, vagy skillt?
ha skillt, akkor nem mod kell rá, hanem a játék megjelenése óta van ilyen hogy mystic...
Ha már 1x kiválasztottam a 2 varázslatot akkor ezután már nem tudok változtatni rajta..? Tehát másikat helyette...??
Vagy van valamilyen program amivel variálhatok...??
Nagyon köszönöm!
Amúgy ezt az invite party cuccot sem tudtam. Valószínû, hogy úgy a teleportos módszerrel is sikerült volna áthidalni a dolgot, de így legalább kipipálódtak a feladatok.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Klasszikus hiba, nálam is csinálta a játék! Utána olvastam, a megoldás a következõ: dokumentumok/my games/titan quest/savedate/main könyvtárban (értelemszerûen, ha a kiegészítõ fent van, akkor az immortal throne könyvtárban)elkezded törölgetni a que végzõdésû fájlokat. Nekem 4-et kellett visszatörölnöm, mire jó lett a játék. Valószínüleg egy hibás mentés, amit utána képtelen kijavítani a játék. Persze mielõtt törölgetni kezdesz, érdemes idõsorrendbe rakni a fájlokat, és az utolsókat törölni. Mint írtam, nem feltétlenül az utolsó mentés a rossz!
Nálam a fenti hiba single playerben volt, de talán érdemes lenne megpróbálnod! Remélem segítettem!
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Soknapi LAN-os multizás után öcsémmel végre sikerült nagyszerû karaktereket összehoznunk, és eljutnunk Athénba.
A probléma athén után jelentkezett. Miután legyaktuk a katakombák legalsó szintjén a bosst, kiértünk az Athens Docks részbe. A kikötõben azonban csak öcsémet engedte felszállni a Krétára menõ hajóra a gép,nálam (a hostnál) rá se lehetett kattintani a fickóra.
Következésképpen az én karakterem nem jutott át Kréta szigetére, a Herakleitosz nevû falucskába, és így nem tudodnk tovább játszani. Próbáltam singleben újra végigvinni a katakombás részt, de hiába gyakok le mindenkit, az Athens Docks részhez vezetõ kapu zárva marad, nem lehet kinyitni újra.
Szóval a kérdésem hogy mi a fenét lehet csinálni ilyen helyzetben?
Na letöltöttem a 300-at magyar feliratos DVD-ben aztán megnéztem én is. Hát a spártaiak az mind csupa warden volt 😄 volt egy colossus conqueror, akit lefejezett a Leonidas, meg csomó íjász, és végül nem elfelejteni a caster brigandokat a perzsáktól a sok sharpneles mondjuk hogy gas bombbal 😄D
ha ezt leütöd bármelyik karival gratulálok...
csinálok egy brigi videjót is meg egy harbit is, azt lehet hogy nekem ennyi a TQ, most mi új van még ebben a játékban amit ki kellene próbálni?
A warfare kaszttal a bal oldali dual wield ággal (ha a legalsón már van egy pont már tudod használni, de az kuka, maxolni kel mindet ha jót akarsz)