23078
  • ROMOTO
    A Take Down helyett a Marksmanship és passzívjait maxolod, ennyi a különbség
  • luicosta
    És az íjászhoz?
  • ROMOTO
    Fasza Brigand nál ez kötelező, és kb Ez a vége
  • luicosta
    Helló!
    Valaki meg tudná mondani hogy egy fasza brigandhoz hogy rakjam a skilleket?? Dárdával harcolok !! Nem íjász vok!! Köszi cső!!
  • virs lee
    Ez olyan pathfinderes.
  • Zoi92
    Szerintem maradjunk a TQIT nél :P nemde?:D
  • ROMOTO
    Inkább az Age of Conan-t skubizzátok
  • Zoi92
    Ja és a videókon észrevettem, hogy nektek minden domanget ki ír vagy az mind kritikál? vagy ha nem akkor hogy lehet beállítani?
  • ballor
    :) a TQ után jön az IT
    ott lesz kicsit tovább fonva a történet szála
    új elleségek is lesznek azért
  • Prince23
    Figyuzzatok már!
    Meg van a kiegészítője, de semmi új történet nincs benne. Nálatok is ez van??
    Csak annyi újitás, h egy csajjal is mászkálhatunk, meg a garfika fél fokkal jobb. Ennyi. Azt cu.
    Ez inkább egy MOD-nak felene meg, wazze.
  • DirtyGab3sz
    Kösz!Nemrossz, de maradok a SACRED 2-nél!!Valahogy az jobban tetszik!
    Ha valakit érdekel ITTránézhet hogy merre halad a fejlesztés!!!
  • Zoi92
    oks megfogadom a tanácsod köszi dudovech!
    és a summonerem az jó?
    summoner
  • Gabesz026
    Szasztok!

Ez egy brutál game lessz!!!!

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=29519
  • HammeRed
    IT-ben fagy nekem is ott is az act elején.Ezek szerint a hiba nálam keresendő.Meglehet hogy videokari driver gondja van...
  • ROMOTO
    Neked asszem vígasz ágon
  • matter
    Nekem tetszik ez a játék, de mindig megunom.
    szerintetek egy kezdönek meik ágon kéne mennie?
  • DirtyGab3sz
    Öreg!!Máshol harcolj!!
  • ballor
    én is 32-bitesen, és nem jellemző
    igaz a IT-ben vagy 3szor kilépett, de az nem vészes
  • TQ cheater
    Hi!

A karim spellbinder;nem rossz,de valahogy mégis meghal,ha sok erös ellenféllel találkozik.Hogy kéne ahhoz skillelni,hogy legyen überbrutál védelme??mert félig defender vagyok,és azért az csak tud valahogy jol védekezni.....
  • HammeRed
    Vistán nyomja valaki a gamet?Nekem 32 bites vistán fagy folyamatosan,előtte xp-n egyáltalán nem fagyott...
  • Solid Snake
    Te puzi-e vagyol?
  • kicsipiti
    CSak egy katt!
    BiteFight
    Köszike mindenkinek
    Spirit mellé milyen másodlagos képzetséget érdemes felvenni?
    THX
  • dudovec
    zoi92: champ kb korrekt. Bar en a harmstringre csak 1 pontot tennek , es megerne 1 pontot nekem az ancestral horn. Esetleg a briar wardra 1 pont es a legfelso passivra amennyi jut. Bossnal beleallsz + kirakod a zaszlot is es olyan vedelmed lesz tole , hogy alig sérülsz. Bar oak + zaszlo mellett mar annyira nem fontos , ha nemtudsz mire tenni par pontot meger. Illetve a farkasra rakj annyit , hogy a + skilljeiddel egyutt legalabb 2 t tudjal idezni.
  • Prince23
    Überszuper, úgy talán élvezhetőbb lesz a menet.
  • ballor
    még nincs
    de elvileg készen van
    talán a jövő héten lesz is
  • Prince23
    Magyarítás mikor lesz kész?? Nem találok sehol sem hozzá. Egyáltalán van?
  • Zoi92
    Champion
    Summoner
    Szerinted ezeknek így jó a skillezésük?
  • ewing03
    Dudovec: köszönöm a segítségedet!
  • Prince23
    Hi
    Nincs olyan beállítás, h átváltson tpsre legalább? mert ez olyan mintha egy Rts lenne.
  • dudovec
    Zoi92 : "-recharge %" csökkenti a cooldownt. 100% eseten nincsen a skilleknek töltödési ideje. Eleg sok earthes videom van fenn , szoval lehet nalam lattad a dolgot. Igen , ahhoz eleg jo cucc kell mar , hogy 100% rechargeod legyen.

Multkoriban inditottam egy earthes karit , hogy kiprobaljam milyen az amikor nincs cucc es ugy kell megoldani "töltődő" skillekkel a jatekot. Normalon siman tudtam vele boldogulni x3 alatt is , mondjuk eleg gyakorlott earth hasznalonak vallom magam.

Mindenesetre ha gondolod nezd meg a 'pyromancer questing in x3" videokat ha raersz , eleg jol illusztralva van , hogy hogyan hasznald a karit , töltődő skillek mellett is. Legalabbis normalon;D
  • Zoi92
    Ja és néztem pár vidit a youtubon és feltűnt hogy senkinek se fordul körbe a skill pl ha az earth al dob egy volicanic orb ot akkor se és emiatt tuggya folyamatosan dobálni nekem van 1 summonerem igaz még elég kicsi de annál sokat kell várni.. :/ ez cucc miatt van vagy csak akkor lessz ha jobban ki lessz skillezve a karakter?
  • Zoi92
    Ja inkább csináltam Championt am az 15251 et én kérdeztem Zoi unokatestvére n1xIt :P:D
    Champi t meg már régebben lenéztem a fórumról hogy kell skillezni és szerintem elg erős.. :)
  • ROMOTO
    Az egy xar kari lessz :),valszeg meele ben képzelted el...inkább válassz mást
  • Zoi92
    És Battlemage-ról nem tudnátok adni? nagyon megköszönném csao
  • Zoi92
    thx :)
  • virs lee
    ehunni
  • Zoi92
    Conquerer hez tudnátok skillezést adni? Ameikkel x3 modban is darálhatnék:)
  • Prince23
    Aham... a diablót nem próbáltam, csak hallottam a gém jó hírnevéről és rajongóíról... akkor valszeg számomra istenkirály gamma lesz?! Nekem ez lesz az új generácia XD (remélhetőleg..., holnapra már a polcomon" fog víritani a gamma)
  • dudovec
    Prince23: Ne a screeneket nezd. (bar abbolis latszik hogy kattintgatos szeletelős gamerol van szo) Hanem rakd fel es zuzzal kicsit , ha szeretted a diablot , akkor eztis fogod;>
    De ittvan egy kis video , hatha ez jobban ravilagit:Dvideó
  • TQ cheater
    Háát nemtom...én ezzel a játékkal nem nagyon tudom igazábol elfoglalni magam...nem rossz meg minden...de nem ezen a játékon fog alapulni az egész gépem,az biztos.Amugy ha lenne kedvetek(meg nekem is),jöhetnétek hamachival nyomni,tökmind1mit mondjuk áthuzhatnátok a pályán h gyorsan legyek legendary és akko ott farmolhatnánk.....na csocsesz
    Ja,amugy;kekkendszless,komoly leirás