23078
-
#15284 A Take Down helyett a Marksmanship és passzívjait maxolod, ennyi a különbség -
luicosta #15283 És az íjászhoz? -
#15282 Fasza Brigand nál ez kötelező, és kb Ez a vége -
luicosta #15281 Helló!
Valaki meg tudná mondani hogy egy fasza brigandhoz hogy rakjam a skilleket?? Dárdával harcolok !! Nem íjász vok!! Köszi cső!! -
virs lee #15280 Ez olyan pathfinderes. -
Zoi92 #15279 Szerintem maradjunk a TQIT nél :P nemde?:D -
#15278 Inkább az Age of Conan-t skubizzátok -
Zoi92 #15277 Ja és a videókon észrevettem, hogy nektek minden domanget ki ír vagy az mind kritikál? vagy ha nem akkor hogy lehet beállítani? -
ballor #15276 :) a TQ után jön az IT
ott lesz kicsit tovább fonva a történet szála
új elleségek is lesznek azért -
#15275 Figyuzzatok már!
Meg van a kiegészítője, de semmi új történet nincs benne. Nálatok is ez van??
Csak annyi újitás, h egy csajjal is mászkálhatunk, meg a garfika fél fokkal jobb. Ennyi. Azt cu.
Ez inkább egy MOD-nak felene meg, wazze. -
#15274 Kösz!Nemrossz, de maradok a SACRED 2-nél!!Valahogy az jobban tetszik!
Ha valakit érdekel ITTránézhet hogy merre halad a fejlesztés!!! -
Zoi92 #15273 oks megfogadom a tanácsod köszi dudovech!
és a summonerem az jó?
summoner -
Gabesz026 #15272 Szasztok!
Ez egy brutál game lessz!!!!
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=29519 -
HammeRed #15271 IT-ben fagy nekem is ott is az act elején.Ezek szerint a hiba nálam keresendő.Meglehet hogy videokari driver gondja van... -
#15270 Neked asszem vígasz ágon -
matter #15269 Nekem tetszik ez a játék, de mindig megunom.
szerintetek egy kezdönek meik ágon kéne mennie?
-
#15268 Öreg!!Máshol harcolj!!
-
ballor #15267 én is 32-bitesen, és nem jellemző
igaz a IT-ben vagy 3szor kilépett, de az nem vészes -
#15266 Hi!
A karim spellbinder;nem rossz,de valahogy mégis meghal,ha sok erös ellenféllel találkozik.Hogy kéne ahhoz skillelni,hogy legyen überbrutál védelme??mert félig defender vagyok,és azért az csak tud valahogy jol védekezni..... -
HammeRed #15265 Vistán nyomja valaki a gamet?Nekem 32 bites vistán fagy folyamatosan,előtte xp-n egyáltalán nem fagyott... -
#15264 Te puzi-e vagyol? -
kicsipiti #15263 CSak egy katt!
BiteFight
Köszike mindenkinek
Spirit mellé milyen másodlagos képzetséget érdemes felvenni?
THX -
dudovec #15262 zoi92: champ kb korrekt. Bar en a harmstringre csak 1 pontot tennek , es megerne 1 pontot nekem az ancestral horn. Esetleg a briar wardra 1 pont es a legfelso passivra amennyi jut. Bossnal beleallsz + kirakod a zaszlot is es olyan vedelmed lesz tole , hogy alig sérülsz. Bar oak + zaszlo mellett mar annyira nem fontos , ha nemtudsz mire tenni par pontot meger. Illetve a farkasra rakj annyit , hogy a + skilljeiddel egyutt legalabb 2 t tudjal idezni. -
#15261 Überszuper, úgy talán élvezhetőbb lesz a menet. -
ballor #15260 még nincs
de elvileg készen van
talán a jövő héten lesz is -
#15259 Magyarítás mikor lesz kész?? Nem találok sehol sem hozzá. Egyáltalán van? -
Zoi92 #15258 Champion
Summoner
Szerinted ezeknek így jó a skillezésük? -
ewing03 #15257 Dudovec: köszönöm a segítségedet! -
#15256 Hi
Nincs olyan beállítás, h átváltson tpsre legalább? mert ez olyan mintha egy Rts lenne. -
dudovec #15255 Zoi92 : "-recharge %" csökkenti a cooldownt. 100% eseten nincsen a skilleknek töltödési ideje. Eleg sok earthes videom van fenn , szoval lehet nalam lattad a dolgot. Igen , ahhoz eleg jo cucc kell mar , hogy 100% rechargeod legyen.
Multkoriban inditottam egy earthes karit , hogy kiprobaljam milyen az amikor nincs cucc es ugy kell megoldani "töltődő" skillekkel a jatekot. Normalon siman tudtam vele boldogulni x3 alatt is , mondjuk eleg gyakorlott earth hasznalonak vallom magam.
Mindenesetre ha gondolod nezd meg a 'pyromancer questing in x3" videokat ha raersz , eleg jol illusztralva van , hogy hogyan hasznald a karit , töltődő skillek mellett is. Legalabbis normalon;D -
Zoi92 #15254 Ja és néztem pár vidit a youtubon és feltűnt hogy senkinek se fordul körbe a skill pl ha az earth al dob egy volicanic orb ot akkor se és emiatt tuggya folyamatosan dobálni nekem van 1 summonerem igaz még elég kicsi de annál sokat kell várni.. :/ ez cucc miatt van vagy csak akkor lessz ha jobban ki lessz skillezve a karakter? -
Zoi92 #15253 Ja inkább csináltam Championt am az 15251 et én kérdeztem Zoi unokatestvére n1xIt :P:D
Champi t meg már régebben lenéztem a fórumról hogy kell skillezni és szerintem elg erős.. :) -
#15252 Az egy xar kari lessz :),valszeg meele ben képzelted el...inkább válassz mást -
Zoi92 #15251 És Battlemage-ról nem tudnátok adni? nagyon megköszönném csao -
Zoi92 #15250 thx :) -
virs lee #15249 ehunni -
Zoi92 #15248 Conquerer hez tudnátok skillezést adni? Ameikkel x3 modban is darálhatnék:) -
#15247 Aham... a diablót nem próbáltam, csak hallottam a gém jó hírnevéről és rajongóíról... akkor valszeg számomra istenkirály gamma lesz?! Nekem ez lesz az új generácia XD (remélhetőleg..., holnapra már a polcomon" fog víritani a gamma) -
dudovec #15246 Prince23: Ne a screeneket nezd. (bar abbolis latszik hogy kattintgatos szeletelős gamerol van szo) Hanem rakd fel es zuzzal kicsit , ha szeretted a diablot , akkor eztis fogod;>
De ittvan egy kis video , hatha ez jobban ravilagit:Dvideó -
#15245 Háát nemtom...én ezzel a játékkal nem nagyon tudom igazábol elfoglalni magam...nem rossz meg minden...de nem ezen a játékon fog alapulni az egész gépem,az biztos.Amugy ha lenne kedvetek(meg nekem is),jöhetnétek hamachival nyomni,tökmind1mit mondjuk áthuzhatnátok a pályán h gyorsan legyek legendary és akko ott farmolhatnánk.....na csocsesz
Ja,amugy;kekkendszless,komoly leirás