23078
-
#15444 Üdv minden kalandRPG rajongóknak!
Amikor feltettem az IT-st, akkor miért nem tok jáccani az alappal?? Habár az eredeti már felesleges így, ha fenn van a kieg?? -
#15443 Nincs, azaz tudtommal az 1.30 as benne van alapból -
KH #15442 hali, bocs a kérdésért, de van az Immortal Throne-hoz is patch? (nem tört verzió érdekel, csak úgy általában a kérdés)
sok disznó: szerintem mikor Megarából átmész abba a faluba, ami az olajfák előtt van, ott több vaddisznó van (azokon a búzamezőkön, vagy mifenéken) -
virs lee #15441 Act1 1. falu pl. -
#15440 nem tudom megcsinálni a rohadt artifact-et, mert amint ráklikkelek a Create-re, kilép a játék:) -
#15439 epic boar hide melyik pályán esik? tudom, hogy van vhol sok disznó, csak nemtom hogy merre voltak:)
-
#15438 kössz
-
Shorlex #15437 Haha, még egy év után is...
Sajnálkozok bőségesen azon hogy be kellett áldozni egy apollot egy str-health gyűrűért, hogy megrelicelhessen daemon blood-al, erre dob egy ilyet, hogy 26%str, 11%health, 19 piercing damage, plusz 18% piercing damage... Nem rossz (hunternek kiváltképp), sőt azt kell mondjam, hogy daemonnal relicelve bizonyos szempontból übereli az apollot (persze csak 1 db helyettsítése esetén). Szal egy év után is meg tud lepni a drop. Ja és quest reward volt... :D Meg másik quest reward: plusz 2 skill plusz 43 str amu. Megszállta az ihlet a gépem prociját :D Magam is meglepődök hogy milyen faxa cuccaim vannak legit módon is custom map nélkül :D
Haruspex egyébként rulez, persze nem olyan jó mint egy ranger lenne, de cuccáldozás nélkül scrollal 100 avoid megvan (rangernél ez legalább 2 cucc beáldozását jelenti). Alap"ütés" 4500, van még plusz 5 total damage quest, némi str, szal 4,6 meglesz (vagy már most annyi van? :D).
majd 1700 def ability úgy hogy nem tettem sokat dex-re, pályán 60 avoid, nightmare elég hasznos, bár nincs szükség rá, de miért ne. És jó az hogy hunter mellé olyan kaszt van, amiből sokmindent nem használsz, szal 75-re bőven bőven megvagy, még az ilyen gagyi dolgokra is jut.
Kezdőknek nem is rossz hunter, ranger mellett ajánlom! Nem lesz olyan, mint ez mert cucc is kell ahhoz hogy ilyen legyen, de el lehet vele boldogulni.
Ja minden amit mondtam az úgy értendő hogy végig X3 modban megyek :DDD szal kezdőként no para -
#15436 szaisztok be tudná nekem linkelni vki hogy hol lehete letölteni a legújabb patch et plssssss -
virs lee #15435 Hát most a Stalker, Lost Planet és hasonlók mellett már nem létszükséglet. ~~ -
#15434 warfare-os dual képzettséggel -
#15433 Akkor összemostam azt a hermest, asszittem csak úgy esett az elején normál játékban (elég rég volt az), az erebusnál meg kiment a fejemből, hogy csak sisakba jó, ja hát van csít bőven a neten, persze a fele látszik is a karik cuccain, mielőtt csatlakozol megmutatja ugye mi van rajtuk :) -
#15432 helló mindenki!
valaki megmondaná hogyan lehet 2 kardot fogni -
#15431 Khmm, ez olyan mintha Quake-re modanád, hogy minek az...
:))))
-
#15430 Köszi az infókat! -
virs lee #15429 A frater új képei se néznek ki túl rosszul. Meg majd biztos lesz TQ2 is, meg ki tudja még mi. -
#15428 pont ezaz, hogy nincs...diablo, TQ és kb ennyi...többi vagy csak hasonló, vagy ilyen, viszont szar. -
virs lee #15427 A legkönnyebb cuccot keresni 1.08-ban volt. 1.20-nak asszem egyedül a betrayer fegyverek miatt volt értelme. 1.30-nak viszont semmi előnye nincs az IT-vel szemben. Ha már 1.30-ra felpeccseled a játékot, akkor érdemesebb a kiegben játszani. Sima tq-nak annyi előnye van hogy a mentett állások visszafelé kompatibilisek, tehát 1.30-as save jó 1.08 alatt is, de az IT-sek nem (mivel bejött a dream mastery, meg csomó cucc, ami az alapjátékban nincs értelmezve, de a kiegben nálad lehet). Ha egyszer átkonvertáltad IT-re, az már úgy is marad.
Sztem 0-ról indulva úgy érdemes hogy 1.08 alatt kifarmolsz minden jó cuccot titán runnal (ternionnal pl. very easy), aztán ha kell betrayer fegyver, felpeccselsz 1.20-ra, ha pedig minden megvan amit akartál, mehet az IT. -
virs lee #15426 Még szép. Azért kieg. -
virs lee #15425 Tök felesleges diót várni, ma már annyi klónja van, a tq is jól sikerült, előbb-utóbb a többi is felnő hozzá (x+1. folytatásban), meg jönnek újak is, nincs túl nagy szükség a diablóra. Nem mondom hogy ne legyen, de ha nincs, az se érdekel már senkit. Van mááásik. :) -
#15424 Tehát ha már tehetem, akkor nyomjam az alap pályákat is az immortallal indítva? (most érkeztem Egyiptomba amikor eszembe jutott feltenni a kiegészítőt is) -
#15423 így van. mikor vége van az első résznek, nyílik egy portál és mehetsz tovább -
#15422 Kérdés! Megvan a Gold Pack, tehát az első és az immortal throne is. Jól látom, hogy simán lehet indítani az immortallal és tolni az első részt, mindazokkal a javításokkal amit az immortal hozott? Csak nem fog végetérni ott ahol az alap játék? Valaki avasson már be! Köszi. -
dudovec #15421 Itt egy kis poen legend titan ellen. Szegenyke nemtudja levinni a lifeom , pedig nem töltök:D Mondjuk 30 secenkent nemart kidobni egy briar wardot , refreshel , de azert igyis egeszjo:)
regen vs titan -
#15420 sajna a játék bejelentés kimerült a wow kieggel...majd talán lipcsében... -
#15419 o bazz...nem bejelentés hanem bejelentésT sry, félreolvastam -
virs lee #15418 Na ezaz, custom mapról. Olyan mint dio2-ben a constriction ring (meg a baronesses tower kulcsa). Benne volt a game kódban, de le volt tiltva, tehát esni nem eshetett, csak editorral lehetett előhozni. Ez is olyan. -
Shorlex #15417 Hermes relic az nekem egy rejtély.
Mert van ilyen, nekem is van, csak ugye valóban custom map-ről, szóval sosem használom, mert nem legit. De akkor azt nem értem, hogy minek van a game itemlistben (az editorban mert benne van) olyan dolog, ami játékban sosem esik? Vagy ez el lett szarva? Vagy mi? -
virs lee #15416 Hermes relic nincs is, erebust meg csak sapiba lehet rakni, ha ezzel elletétest láttál az max editoros csít lehet. -
virs lee #15415 Én ott semmi ilyet nem látok, csak egyik cikkíró szeretné hogy jelentsék be a dio3-at, de ennek megtörténtéről senki nem tud. -
steweee #15414 köszi a segítségeket ! :) -
dudovec #15413 hermes relic nekem soha nem esett egyik verzioban sem , szal eleg gyanus a dolog^^ ugytom legitim korulmenyek kozt nemis letezik - a bonus meg megintcsak gyanus , elvegre csak a legend erebus (ami 1 karinal 1x szerezheto meg) tudja ezt a kivaltsagot bonusbol. Szal kicsit vicces lenne ha egy "ratyi" cipo relic adna ezt , ami raadasul elvileg nincsis bekodolva:D
Meg mondjuk nemertem hogymegy erebus bele barmilyen amuletbe , nem csak sapkaba lehet rakni? -
#15412 Hardwired -
#15411 Nna most láttam egy fickón ilyen hermes relic elt csukát, a bónusza 2 all skill...nem is tudtam hogy ilyet is tud, berakta egy ilyen kék színű, (amúgy zöld) legendes kulcs őrző cipellőjébe (az olyan 600 valamennyi armoros), tele +dmg meg egyébb cuccokkal, meg ugyanazon a fószeren láttam egy tiger amuletet, ami olyan 20 total speed es és abban is volt egy erebus 2 all skilles...nem is rossz ötlet:), nekem is van ilyen tiger amcsi, csak nem olyan jó statos, meg többek között van egy kb 250 armoros gorgon zöld karvértem ami +3 all skill, ezek még régebben estek...mindenesetre ez a hermes relic nekem kb még 1.5 körül esett talán 1-2 db om van belőle -
virs lee #15410 Hol láttad? Sehol nem említik. -
virs lee #15409 Anyi a különbség hogy IT-ben van egy új act, meg a dream mastery. Adream miatt nem lesz komaptibilis a savegame az alapjátékkal. De az IT-ben is megvan minden, csak vissza nem tudsz lépni. De nincs is miért, alapgaméban csak az 1.08, 1.20 miatt lenne értelme, de ahhozme nem tudod hozzárakni az IT-t, ha meg már 1.30-ra peccselsz, akkor nincs érteme IT nélkül bohóckodni. -
virs lee #15408 1 batter + onslaught, oszt kész. ~~ -
#15407 Használj stun resistes cuccot és slowed et adó fegyót, hogy több időd legyen elmászni a meteorjai elől -
#15406 lehet tölteni a fasza blizzardos videót az új wow kiegről. aki nem fan, annak is kötelező, hiszen blizzard videó, szal a minőség garantált :)
update:
tévedtem, ingame videó:) -
#15405 több élet, több stun resist, több szaladgálósebesség:)