Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak szeretném elkezdeni a folytatást
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
intet nehogy rakj ilyen esetben, egy pontot sem ér! igen azt earthbõl kapsz némi intet, de alapvetõen maradj meg harcosnak. Az aura, meg ilyen fire shield alapfokon amit használj, a dwellert maxolva amit csak tudsz rajta, egy pont a stone formra ha nagy a baj, és egyik kézbe converted fegyó, másikba tüzes. felsõ fire passzív maxolva ha van rá pont, de az earthbõl nem nagyon fogsz mást használni.
van 606 str, 80 int, meg 210 dex,
vagy neis adjak intre mert az earthel együtt kapom?
hogy a harus szar lenne, nos ebben meg virslinek van igaza, annyi dodge-je van (inkluzíve 100%) hogy ki a faxt érdekel hogy hányan állják körbe? plusz egyéb cuccok is vannak, mindjuk hogy minimum igaz rá, hogy nem kevesebb mint a rugónak. a spiritbõl én sem a deathchillre gondoltam, hanem a két petre, miért ne alapon, meggyorsítja a bosskillt meg az undeades aurára, de tudod mit? a deathchill is bejátszik, méghozzá bossoknál, ugyanis én nem állok be a lámasorba messzirõl lövöldözni senkit. én az íjásszal is fogom majd magam és odaállok az orra elé és belekúrom mind a 10 scattert lövésenként! és akkor már igenis számít az a deathchill is. de nem azért mondom ezt mert charmer leszek, csak megemlítettem, hogy nem kell azt lesajnálni.
az meg hogy mastery statok miatt kisebb a damage ha nem rugót választasz... erre csak aszondom, hogy ezek szerint még sosem csináltál olyat, hogy volt 130 (!) el nem osztott att pontod és kiosztottad volna egyszerre. elárulom, hogy 130, releváns módon kiosztott statpont ilyen 5-600-al növelli a damage-et nem többel. 130 pont ha a felét dexre felét str-re teszem akkor az 300-300 att pont ezekre. nehogy már ezek után az hiányozzon, hogy a rugo mastery statpontjaiból nincs mittomén 80str ami sebzésben 200... lebecsülöd a sage-et is, pedig nem kéne. nem mondom, hogy az a legjobb íjász mert nem az, de azért van ott elég sok vazsi, amit idõnként el lehet puffantani a játékélmény kedvéért (szal ne az legyen hogy bal gomb márkszmensípra rátenyerelsz és amikor végzel a játékkal akkor szállsz le róla) és azért egy dolgot nem kéne elfelejteni: minden mágus kaszt ad nrg-t, ami pl. egy briginél nincs, pedig az aurák azért rettenetesen viszik a "fenntartott" nrg-t. na most minden 10 méter után csak a marks miatt inni, nem beszélve a studyról amit talán el sem tudsz castolni...
szóval brigandot tartom, hogy melee karinak jó, this is the most powerful (most kivételesen nem linkelem be 😄) de íjásznak van sokkal több, ami hasznosabb és jobb.
dudo: tegnap nem voltam, de ma leszek! fogadjunk hogy ma meg neked nem alkalmas 😄
Bossoknal meglehettett csinalni a rangerrel , hogy bemegyek beallok ele es szetlovom kozelrol, csinaljon amit akar😊 Titant a lecsorol nyilazni zzz..
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
elsõ kari és pont ezért választottam mert akkoriban mindenki conq volt meg sooth meg oracle meg mittomén.
de most már nagyon rajta vagyok vagy a haruspexen vagy a wardenen. Mégpedig azért mert aki íjász ebben a játékban az vagy brigi, vagy ranger, nem állok be a lámasorba, még akkor sem ha kicsit rosszabb lesz emiatt a kari (de nem lesz 😄). úgyhogy harus, vagy warden még döntök 😄
egy spirit-es hunter petekkel az nemá hogy pjúr íjász 😊
instant slayer sztem egy kuka, olyan kicsi az alapsebzése.
ancik mögül lövöldözni, nos, sztem láma dolog, másrészrõl, amire odaérnek az nmy-hez egy jól épített íjász leírtotta már õket...
Concussive az csak bunkóval mûködik, az íj az nem kifejezetten olyan. ~~
melee brigand az egyértelmû, hogy hunter-rogue, de íjásznak nem feltétlenül a rogue a legjobb. Mert mit használsz onnan? aurát meg ilyen passzívot bleedingre azt csókolom. és más kasztok? nature-nél ott az a sok jó dolog, amit a dudo írt, spirit ugye nem kell mondani, dream trance és passzívok, egy-két vazsi, sage-nél az aura meg a vazsik, avenger pet és egy két vazsi, szal egy íjásznak azt kell mondjam hogy kevés olyna dolog van, ami szarabb a rugónál 😄 talán csak a warrior hasztalanabb... 😄
de nem azért hogy baszogassalak, vagy mi, de ahogy dudo mondta: egy pure íjász sztem szétkap mindenkit ahogy kell. Nem kell 2. mastery, nekem nem. de mivel nem kell annyi skillpont, mégis választok egyet, hát az viszont olyan legyen, hogy ne egy lassító aurát használjak már belõle csak... esküszöm az oda nem illõ defender (!) is többet ér ha csak az aurát, a concussive-ot (fuigyelem, sharpnelenként van 5%!) az adrenalint a rallyt, a colossust nézem, de nem hülyülök! bármilyen vicces és tréfás lehet hogy warden lesz! 😄
X3 Olympus vs Druid
egyedul az olympusos kuklopsoknal szoktam hatralgatni a distrupt miatt , meg persze ezeknel a giganteseknel
Én ott se. ~~ Ráadásul ha vki bujkál a takarásban (kégli, fa alatt, vagy simán csak terepszínû, mint az act4 eleji csókák), az is kap belõle.
Druidnak jó az oak + heal, de oraclenek is van deathchill + spirit ward, legend toxic csonti se tud lebaszni 1 ütéssel. Shard inkább 1. karinak jó, mert nem kell hozzá semmi és erõs, de a cl stunlockja sokkal hasznosabb.
keress ra erre az x3 cuccra , es probalgasd az oraclevel , persze petekkel konnyebb lesz a bossoknal , bar en a conjuval petek nelkul probaltam megcsinalni ezeket a runokat , eshat maga a run teny , h konnyebb volt joval a brutalis orb meg az eruption miatt , de a bossoknal tobbet szoptam sokkal , mint az instant healer druiddal😄