Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

? nem értem...
arra gondolsz, ami a brigi kezében van?

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Romoto ne kezdd kerlek😄 Fullbuffban sebez 6000 et a kari , most felrakok neki 75% os immortalt 55% os helyett , meg 120% os apollokat 96% osak helyett , es 12000 lesz a sebzesem? Neviccelj mar😄D

Shorlex.. van scrollcsit 😊 dehat miert ne , 50% ban elvezem az elonyet , az mar eleg jo, de a nelkul is elhiheted , hogy eleg szepet lõ😊

UTE: hat mondom , titan elott lehet a kari kb , ellehet vele kezdeni ha megolod , csakhat nehez lesz az avangerrel amig nincs kifejlesztve , foleg hogy level 30 on meg olyan fos cuccok mennek ra.. De majd megprobalok este valamit tenni az erdekedben.

ROMOTO
Nekem a háromágú dárda kellene, ha lehet...😊
ja mondjuk neked nem kell, van elementálod, nekem wardennel nem lesz...

én is csak nézek nagyokat hogy mi ez a sebzés... 😄
de már látom hogy scrollcsít 😄 abban benne van vagy 1,5k. de azért elég szép.
nekem van ilyen buzogányom nézd meg a galériámat dudo.
kell?
dudo khan helyett miért nem használsz sun lu shan armort?

dudovec : és azzal el lehet kezdeni a folytatást?
ROMOTO
Nemigen írtam el,2apollo+immortalnál kb durván 100% dmg dif. rõl van szó...
köszike!
zsirfecske
jaaa a frenzy lesz az akkor amit nem értettem.

(jer msn)

55% os immortal es 96% os apollo van csak rajtam😛 5-6000 elteres az inkabb 5-600 , legalabbis avarageba. 😛 bar ha veletlen 1 el tobb nullat irtal , akkor bocs😛

UTE lehet este nezek majd neked valami level 30 koruli karit , de asszem csak avanger ijasz van , eleg ramaty allapotban , majdnem 1 eve nemhasznaltam , elcseszett kari, de lehet feljavitom majd egy kicsit es elkuldom.. Normal titannal van asszem pont.

Hat immortal amut hordok , az eleg sokat dob.. A farkas aura is rajtam van , amit eleg surun tolnak , de azis vagy 80% dmg.. Az artifact is ugye eleg kemenyet ad.. Benyomtam a scroll of frenzyt ami 150 pierce dmg , van kb 600% om , szal azis dob egy ezrest legalabb az avaragen.

ROMOTO
A jobb statos immortal+apollo-k miatt lehet kb 5-6000 eltérés is ugyanazzal a cuccal...nem mindeggy hogy 90% vagy 120% az apollonál meg 47 vagy 78% az immortalnál...
le mentés lehet kérni valakitöl?
nagyon meg köszöném!
zsirfecske
jogos amit mondasz, csak úgy írtam, nemigen lethalozom.

tutira van amúgy ilyen affix buziban is. farmold a shorlex térképet 😊

zsirfecske
ja, viszont pont fele a sebzésem mint te karidnak, mondjuk minden cuccom talált rajta, ergo szar statos. nemértem mi dob rajtad ekkorát, fõleg hogy nálad sem nagyon van +4 skill ahogy látom.... (ennyit számat +200 str?)

Btw nem kotekedni akarok , de a jobb felso nem a legjobb lethalozni , ugyanis abban mar alapban egy csomo dmg % van (600% korul) szal sokkal jobb lenne egy olyan ami a base sebzest noveli mondjuk 50 el , mint tovabbi ~100%.. Mindenesetre nagyonszep a stat , marmint a ferocious of annihilation.. jolenne nekem egy ilyen , csak 258-278 as buzoganyban😊

Haha fecske , latom teis talaltal olyat.. Tiednek jobb az alapsebzese , mazlista😊

UFO: nincs ilyen, hogy normal titannal elmentett kari.. Tobbnyire 50+ osok vannak , annak meg nemsok ertelmet latnam , hogy kuldok neked 1 karit , amivel mesz apritasz esznelnekul , es kb nemtudsz olyan cuccot talalni , ami jobb mint ami rajta van.. Par ora alatt odacseszne az egesz jatekelmenyed , inkabb kezdj egy karit es nyomasd picit szenvedve , de ugyanakkor elvezve a jatekot.

zsirfecske
íjjak, csakúgy:

balfelsõ: betrayer helyett kiegben
jobbfelsõ: ha str-re megy az íjász (vagy lethal swap-on)
balalsó: pierce gyurmázott íjász
jobbalsó: vicces íj csakúgy

persze én a 3-ikat használom.

😄DD Hat 100% recharge cuccban , ratyi bowwal... Kicsit szinteztem a karit , felszereltem rendesen , ahogy ment regebben.., annyi kulombseggel , hogy az afro amut lecsereltem egy immortalra , mer cseszek a lifera , a + skillt meg megoldottam mashogy.. Papiron jobblett a kari nemkicsit.., az mas kerdes , hogy 1300 avarageval is ugyzuzott legend act1 ben meg , h orom volt nezni.. De azert igy mar picit mas😄 Semmi fake dolog , a scroll of frenzyt leszamitva , ami 180 secbol 90 et rajtam van , hameg elfogy leduppolom😊 Meg egy battle marker belefert volna , de az ritkan van , ezek a buffok meg altalaban rajtam vannnak..

<#wow1> olyan pici sebzés??? callal??? 😄DD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

zsirfecske
akkoris brigand a legjobb pjúr íjász és kész.

(pjúr íjászban nekem nincs elemental, colossus, pet meg ilyesmi. hiába str az isten, tiszta íjász az legyen pierce. haruspex-nél 3 passzívon kívül max a középsõ ftrance jöhet még szóba, többi nem illik bele. beee)

off.
azt tudtátok, hogy a görög mitológia szerint tüphón volt az apja a khimérának, a lerneai hidrának és kerberosznak? 😄DD

Kezdesz 1 uj karaktert , ha nincs meg sehol a mentesed:\ A kieg kb annyi mint az elso ket act.. Talan 1 picit kevesebb.. Ez a mennyi ido.. ez meg ilyen relativ dolog.. , de szerintem kezdokent egy olyan 6-8 ora a bonus act.

nekem lenne még egy kérdésem végig vittem az alapot de el veszet a kimentésem mit lehet vele kezdeni?
mennyi idö alat lehet végig vinni a küldetés lemezt?
UTE : lehet

+4 skilles scatter/study az alap , szoval old meg azer ha tudod😛
Betoltottem a rangert , sajna elbasztam valamit a mentessel , szal visszakerultem legend athenba 62 esen , ujra vegig kell toljam vele , de elmeny lesz mar latom elore.. Most , hogy kiir minden sebzest a game , nezek nagyokat.. 1300 az avarage damagem callal , es 6500 as nyilakat lovok studyval a beastekre.. 😄

ROMOTO
Kíváncsi vagyok akkor mondjuk egy hades palace ra 😄 is, mert akkor kiegyenlített a colossus movement csít, ami szerintem minden csak nem játékélmény fokozó..., halál gagyi hogy ellszáll a lépték és szánalmassá válik az egész hent, ha a kari térdéig ér az összes mob...anno a corsairnál ezért nem használtam, csak a bossoknál 😛
dudovec lehet valamit kérdezni?
dudo, dudo ennyi idõ alatt sem tanultad meg a jó öreg shorlex bácsi mit tart a str-dex-rõl? 😄DDD
tudod, hogy az a véleményem, hogy mivel 70% fizikális sebzés, nem pierce, ezért a str sokkal sokkal hasznosabb ütésben, mint a dex -> ergo shorlex bácsi pakolja mint az úristen a str-et majd... 😄 ha elérem az 525-t akkor csak dexre teszek semmi másra de meglesz az 525 😄 úgyhogy marad a lykaion-focus (sárga szar 😄) shield kombó, nem veszítek rec-et és athena maradhat (nem elfelejteni, hogy egy wardennél (az leszek, asszem végeleges) a def ability, ami azért elég szépen van az athenaban, az dodge-el ér fel! 😄

Attol fugg melyik palya.. Lehet gaz , de en a wardenre fogadok , mert fel kepernyot ver ra movementben kepernyokent a colossus form miatt.. Kb ugyanannyit sebeznek , de a warden sokkal gyorsabban szalad , szal azfog elobb vegezni😛

ROMOTO
Az álltalad használt szövegkörnyezet tök egyértelmû: leghaszontalanabb=szar,legszarabb... miért ezt lehet másképp értelmezni szerinted? 😊 de tényleg? 😊 na mindeggy feladom...mindenesetre kíváncsi lennék mondjuk egy gaméra, amit ketten tolnátok fecskével, hogy ki, írt ér a végére hamarabb egy pályán, a warden vagy a brigi, és köthetnénk egy fogadást is látatlanban... 😊
Hat az ijasz temahoz annyit: azt senki nem vitatta , hogy takarit annyira a hunter mint 1 stormos kari , sot... Hogy mi a nagyobb lamasag: lepcsorol loni titant legenden , aki az egyik boss a kb 3-4 bol , ami jelenthet valami kihivast egy karinak.. vagy odamenni hozza , es lejatszani vele rendesen , hat nemtom , dontse el mindenki😄
Azt mindenesetre negondold , h egyfolytaban briar wardozok.. Legenden 40% rechargeal, es sacrifical amuval mentem vegig az elso 3 acton , es nem haltam meg egyszer sem , sõt meg meleg helyzet se nagyon volt.. Ennyire durvan irt a scatter , plusba szivja az eletet a betrayer. Mindezt 4000 lifeal.. Amikor elertem act4 be , feldobtam az afro amut a sacri helyett, lett rogton 8000 eletem meg atom resistek.

Rangernek az az egyetlen baja, hogy nagyondurvan zabalja a skillpontot. De ha azt nezem ,hogy egy brigadnak van 300 manaja , ebbol reservel az art of the hunt 150 et , meg az envenom is valamennyit, akkor mar ottvagy , hogy minden study utan iszol 1 manat? Marpedig az ijasz cuccok nemsok energyt adnak , energyre rakni meghat eleg zzz..

Telleg nem akarom itt most lehuzni a brigandot , mert nagy elonye a mandrake ami bele van epitve a lovesbe , de ha 2-3 loves egy csoport , tenyleg nem hasznalod ki.. Egyedul az obsidian hallsos lila sarkanyoknal lehet igazan kihasznalni , meg a hades fele giganteseknel.. Ezeknek a moboknak van eleg nagy elete , es eleg gyorsan odatudnak erni , hogy parat okozzanak.. De ilyen mobbol van 1-1 kis csoport , 2 palyan osszesen kb , szal ezeket megallithatod te warhorntol kezdve barmivel , akar instant nelkul is , ugyis szetlovod oket 2 sec alatt , foleg ha csapatban vannak, szal ahol tenylegesen szukseg van a mandrakere , ott barmilyen stun segithet neked (ha instant az ijaszod , akkor meg azse kell , mert kilosz 3-4 halot felejuk , aztan csokolom...) ,csak az szol a mandrake mellett , hogy legenden is sok idore beoltja oket , es nemkell kulon gombot nyomni hozza , meg kulon manat kolteni, meg kozben sebez is a lovesed.. De tovabbra is azt tartom , hogy nincs olyan sok helyen szukseg ra , hogy azt mondhasd ra , hogy ezt hasznalja ki legjobban egy ijasz , hamar a 2 ik (felesleges) masteryt nezzuk.

Ezzel szemben ottvan a ranger (bocs h ezt ajnarozom mar megin, de nekem ez az ijasz jott be eddig a legjobban , igaz csak 3 at probaltam): Ami cirka 8500 hp val rohangal , lehet 80% dmg je es 15% total speedje farkas aurabol, energy cost levetel, resist , alapban vagy 1000 mana a 300 helyett.. Tud tenni a refreshre , amire raksz par pontot , elnyomod a callt 40% recharge mellett , rogton 1 refresh , amikor lejar a callod nyomsz meg 1 refresht , es mar castolhatod is.. Allandoan a rendelkezesedre all a call , amit nemnagyon mondhatunk el egyik karinal sem , amelyik a 40% reces hoodos normalis ijasz szerkoval megy. (igen , 40% rechargeal mentem sokaig , es ennyivel mar lehet instant healed , amit eddig elegge lebecsultem , es fogadni merek , ti sem sokat hasznaltatok eddig , de az oak meg a heal annyira kenyelmesse teszi a jatekot , hogy mostanaban allandoan natures karikat csinalok 😄 ) Plaguet asszem kiveseztuk mar elegszer.. palyara nemfogod castolgatni mert felesleges , mire atterjedne halottak , meg palyan a scatter visz igazan , es pierce resistet nemszed le.. De a bosst belassitja , es 50% dmg /elemental resist levetel jol tud jonni meg a study pray es a betrayer bow melle is. Raadasul leszedi az ellenfel fizikalis sebzeset , ezert van az , hogy legend titannal bemegyek , felszaladok a markerig , aztan be kozepre , addigra lemegy rola a tuske , amit rogton felrak ahogy a lepcsohoz ersz. Kirakok 1 wardot , plague + study es 8-9 loves es halott, ami kb 5 masodperc az elso lovestol szamitva.. Ha meg is utne kezzel kozben (amibol az elso 2 hit a wardnak megy) , akkoris plague + absorp + oak ved ellene , tovabba ott az instant 3k s heal. Hameg meteort dob kozben , asszem a ranger videon latszott , hogy mi tortenik😄 Nemnagyon van masik ijasz aki ezt megtudna csinalni , kiveve egy wardent , ami szinten jokis kari lehet , colosussban rohangalva nyilazva😄

Shorlex: leszek ma , ugyhogy majd legyel teis😊 Annyit mindenesetre megjelegyeznek , hogy ezt a lykaion mokat nemtartom tul jo otletnek , az str req miatt , inkabb rakd fel azt a lila bowot amiben 17% recharge van , bar akkor buksz v 15% ot.. De felrakhatsz neki shaman cipot , atom stun/slow resist reliccel.. Igaz abban nemsok movement van , de azt sok mas mastery is adhat meg neked..

ROMOTO
És tényleg minek a hunternek +health, veteményes-en kívül, látod egyetértek, mert tök egyértelmû, de csak a game 10%ban 😊 a+plaque, colossus, freeze, skill distrupt ami csak lelassítja, és körülményessé teszi a huntert, az íjjásznak a lényege hogy gyorsan, problémamentesen írtson, e-miatt az íj dmg állandó, passzívokból hozzáadott sebzésének a mibenléte a legfontosabb, ewenom+passzívjai a legjobb cucc... brigand íjjász rulez...
nem szarozom a brigit basszus, csak aszondom, hogy íjásznak a rugó az egyik leghaszontalanabb 2. mastery. Figyelem a szavaknak és a szövegkörnyezetnek értéke van. Nem szar a brigi, csak szarabb, mint a legtöbb másik, nagy különbség!
cooldown... mint mondtam, egy weapon swappal megoldható 75% rec, sztem nem is kell több. callra talán elég, colossusban meg úgyis csak bossnál vagyok. És ne mondd nekem, hogy nem néz ki jól colossusban lövöldözni 😄DD
így aztán nincs cuccspecifikusság hátrány, a legbikább cuccokat adom fel neki, ami csak egy hunternél létezhet 😄
de még egyszer kérdezem, mert a kérdésemre úgy érzem az a válaszod, hogy elfogadod, hogy igen, az íjász-brigi rugója az csak néhány pár DOT-ot ad hozzá az íjászhoz semmi többet (olyan dotokat ráadásul, amikre széééép nagy resist van legenden...) mert nem tudsz nekem olyat mondani amit ezen kívül nyújt, tényleg nem. Szal legyünk "durvák": 500 sebzés/sec-ért választod a rugót 2. mastery-nek (most tekintsünk el a lassítástól, mert azt kitárgyaltuk hogy kell a faxnak egy jó íjásznál). 500 úgy ráadásul, hogy ez jelenik meg a karaktered képernyõjén, mert a resistek miatt az ilyen 200 jó esetben... és mind dot...
Akkor kérdezem én: haruspex? hmmm? ha csak a passzívot nézem, csak azt semmi mást, se trance, se a többi passzív, se distort, se semmi, csak az az egyetlenegy passzív, semmi más. Nos, nem ugyanott tartasz? abban is van 200 sebzés, sõt jóval több maxolva (netán plusz skillel), az nem ilyen fake dot, az fasza total damage! Ha ennyire jó a brigi mert van benne plusz 200-500 damage (DOT!), akkor miért jobb a harusnál, ahol van off-def, sebesség, trance, pet, stun, LASSÍTÁS ha akarom, bla bla?...
továbbmegyek. Avenger. az aurában van plusz fizikális damage. 70% az íjnak az. Nos? az miért nem ugyanolyan jó? réadásul egy bika fire íjjal a pic..ba hagyod ott a brigi sebzését, nem beszélve a felsõ passzívról...
Vagy sage. dettó (ott is van lassítás, még ha retaliation is, de ütnek eleget hogy mûködjön).
Warden lesajnálva, hm... 40%rec hood, 64% rec paszív adrenalinnál (ha jól számolom, akkor megvan a 100...) plusz 50% damage-el vagy 1k-t dob az ütésen. plusz skillel még többet. nem 200-500, 1k. Nos? semmi mást nem említek egyik karinál sem, csak a sebzést.
Akkor miért is a brigi a legjobb íjász?

zsirfecske
akkoris brigand a legjobb pjúr íjász és kész.

ROMOTO
A különbség többek között a brigand és a többi build között, amit emlegetsz ott van, hogy nincs a rugo auráin cooldown (a lethal ismétlem tök fölösleges az íjjásznak), ami az összes többinél ott figyel és azok folyamatos használatához kell a -100 rec, ami szerintem tök "láma" dolog egy hunter íjjásznál, nembeszélve a cuccspecifikusság hátrányairól...a warden példa jó mind a látvány? arra a zöld micsodára gondolsz a mobok feje fölött a plaque kapcsán, vagy a "veteményes" látványa ami olyan nagyon feldobja a visualt? 😊, (vagy a röhejes kolossus? pfuj...😊) mind a +dmg ra -plaque, ami tök fölösleges matekolás az íjjásznak... én mondjuk nem kötöm az ebet a karóhoz, nekem tök mindeggy ha valaki a warden íjjász-kertész buildre hajt 😊, de cserébe szarozni a brigandot az képzavar...
nekem elég lenne egy link ahonan le lehetne tölteni!
és este? nem tudsz küldeni nekem akkor is jo!
elöre köszike kedves shortex
ute én nem tudok, mert dolgozok, de ha gondolod, hazaszólok az alsó szinten lakó anyámnak, aki be se tudja kapcsolni a gépet, hogy próbálkozzon...

Romoto: nem érted a lényeget. 😄 ha láttad a videot a brigirõl (márpedig láthattad eleget ha rajtam múlik 😄DD) akkor egy weapon swappal kezdek. Pályán nem használok study-t egyáltalán, és szinte csak calculated-et, néha lethalt ha olyan mob jön. de igen a spear az nyilván betrayer. take down sztem nem kell, de nem értelek, hiszen az is használ nrg-t, nem is sokkal kevesebbet mint a lethal ne mondd hogy nem kerül nrg-be... meg azt se mondd, hogy hatékonyabb a lethalnál, kivéve egyetlenegy karit, a charmert.
moboknál sosem szívtam a blade honing miatt, még changanban sem, akkorát ütök, hogy reswist mellet is két ütésre halnak. és egyáltalán nem túloztam el a szerepét. ne felejtsd, hogy a call, ami nekem folyamatosan van, csak piercing sebzést növell. Ha nincs honing, akkor 30%-nyit, de ha van... ugye nem kell tovább folytatni. blade honinggal 3-4k sebzéssel van több callal mint anélkül, de lehet hogy még többel. azért az nem mindegy asszem. más kari nem ennyi plusznak, hanem ennyi sebzésnek örülne.
hogy luxus lenne a lethal? miért? nem tom hogy csináltam de van 1000 nrg-m, el tudok püfölni 10-12 lethalt egy löttyre. nem elég? amikor 2-3 lethal megöl minden bosst? 😄 luxus lenne?
én abban egyetértek, hogy egy pure íjász is iszonyú erõs, de amit mondasz, hogy hû de gyorsan írt a brigi az nem a 2. mastery miatt van, hanem mert hunter. Gondolj bele Romoto, de kérlek tényleg józan ész alapján. Mi van egy rugónál egy íjász vonatkozásában? plusz 100% bleeding damage? hú bazzeg, ez igen! vagy plusz 300 poison? tyûha, világmegváltó sebzés... én csak annyit mondtam, hogy a 2. mastery az legyen a lehetõ leghasznosabb a miért ne elve alapján. és hogy az nem a rugó, és ilyen téren az utsó helyen kullog, azt tartom. példaként visszatérek a wardenre. ez a plusz bleeding, meg némi poison (mind fake dot) az ami ütésebb, vagy netán colossusban rally passzívjával plusz 100% damage-el, plusz 50% str-el lövöldözni bossokat (aztán a látványvilágról ne is beszéljünk 😄) 50% absorp és plusz 50% elemental resist mellett, 100% reduced trap, freeze, skill disrupt mellett? vagy egy charmernél a két bikaállat pet, plusz 50% damage reduction to nmy-s health, stb stb sorolhatnám... nehogy már ezek ne legyenek jobb kiegészítõ jellegû dolgok, mint ilyen faxom dot sebzések...

szerintettek mikor lesz meg a magyarositása?
ROMOTO
Bocsika, mielõtt beszóltok, kerül, de a lethalhoz képest a negyedébe... 😊
na tudnátok küldeni olyan karaktert? megköszöném!
ROMOTO
Hát ha a te briganddal végig lethallal ütötted a game összes gagyi moboját akkor szerintem kiittad kb pár kari összesített egyéves energy kvótáját 😊, és még a blade honing converter-t is használtad meg a betrayert+studyt? azokat akkor meg minek? szerintem tök felesleges volt 😊 A take downm marksmann+studyval simán leírtod a mobokat és a bossokat legenden is és nem kerül semmibe...
A blade honing pierce konverterje meg amilyen jó olyan szar is tud lenni a mobok függvényében, és a szerepét enyhén szólva eltúloztad 😊 Az íjjásznak meg a dárdásnak a lethal olyan luxus ami nélkül simán megvan, és nekem sem hiányzott pedig volt rajta pont elég az elején...és ráadásul ugye ezt mintha összevágna azzal a mondatoddal hogy a hunter íjjássz pure is tud lenni, mert simán elvan a spelljeivel, ezeket ugye csak kiegészíteni kell és a rugónak pont az és annyi van hogy az bõven elég a hunternek, különben nyílván nem újság neked sem, hogy a brigand hunter -100% reces stormos, earthos caster szintjén írt gyorsaságban, ha nem gyorsabban, én mondjuk erre számtalan példát láttam már a neten...
fontos lenne!
köszi mindenkinek!
nekem olyan karakter kell amivel el lehet kezdeni a küldetés lemezt egy rákos unnokatesomnak kell akinek nincsen nette!
ROMOTO
Kedves ute1 ne vedd zokon, de ha szabad tanácsolnom elõbb számolj el magadban 10 ig, higgadj le és fogalmazd meg érthetõen, mielõtt beírsz valamit a fórumba... 😊
romoto, ne legyél láma 😄
a melee brigandot és az íjászt alapvetõen két dolog különbözteti meg ami kb a lényege az egésznek. Ez pedig egyrészrõl a blade honing, ami íjásznál nincs, és az valami hihetetlenül dobja meg a damage-et, szóval ha csak ez lenne a különbség is elég lenne ahhoz, hogy ne folytassam. Másrészrõl íjásszal nem fogsz lethal strike-ozni, még talán bossnál sem, a melee brigand bosskillnél meg mondjuk erre épül. Ha te erre aszondod, hogy nem nagy különbség...
take downt nem használok, te is tudod, vagy elírtad véletlenül a lethalt, vagy ha tényleg erre gondolsz akkor nem OK, mert nem használom.
melee brigand nem használja a rugó auráját, mert nem kell neki, akkorát üt, ezzel szemben folyamatosan aszondod, hogy az egy íjásznak mennyire hasznos. harmadik óriási különbség.
harus dodge. nos, sztem ilyen 1200-1300-nál már meglehet a 100 dodge, pláne ha netán cuccból is rajtad van 10-20, annyit meg ha egy íjász nem ér el, akkor nincs jól buildelve, vagy nem jók a cuccai. úgyhogy nem kell "kihúzni" dodge-ra, adja az magát.
briar ward meg olyan dolog, hogy persze lehet rajta nagyokat kacagni, de amikor odaállsz a manticore-hoz nyomsz neki egy wardot, rádfúj vagy lövöldöz és mindet felfogja, és emiatt nem kell körbe körbve rohangálni, ráadásul damage absorpot is ad (ami a conqnál nem volt vicc-téma, nem tom itt miért az) akkor sztem nem is olyan vicces és hasztalan az a ward. Azzal együtt mondom ezt, hogy ha lenne rangerem (de nem lesz, nem állok be a sorba) akkor sem használnám. 😄
az meg hogy nem kell körbe körbe rohangálni, nem érnek oda a mobok hogy körbevegyenek: miért egy wardennél miért érnének oda? ugyanakkorát sebzek vele mint egy brigivel (sõt hidd el nagyobbat) és felõlem futhat felém a csorda 300 movementtel akkor is leírtom míg odaérnek. nem a mandrake kell hozzá, hogy ne érjenek oda, hanem a nagy sebzés. ha mégis odaér egy kettõ akkor meg na puff, körbeíjazok vele két mobot 200% attack speed-el 1 mp. nem hinném hogy ez cseszné el a játékélményt. 😄
megjegyzem, hogy olyan íjászom lesz, aminek weapon swapon van egy focus shield-lykaion kombó, így 75% reccel sztem végig lesz a pályán call... 😄D

fontos lenne!
köszike ha nem lenne fontos nem kérnék !