23078
-
virs lee #15484 - Zöld = poison >> tower of lost soulsban, az egyik szint déli részén levő repkedős ringyó dobja.
- Kék = cold >> city of lost souls utáni pályán, a bal sarokban levő, questet is adó démon melletti repkedős dobja.
- Piros = tűz >> elysium után a sötét pályán (hádész erődje előtt), a pálya tetején levő repkedős dobja.
- Lila = soul >> lentebb írtam, közvetlen hádész előtt. -
virs lee #15483 4 kavics kell, az uccsút hádesz előtt dobja a repkedő kurva. -
virs lee #15482 Mert act3-ban a kis jégemberek is kb. 99% cold resük van, és a squall rendesen lyukat üt a resistjükön, de itt no effect. -
virs lee #15481 Na ezaz, hogy a squall miért nem, ezt nem értem én se. -
Shorlex #15480 Romoto már egyszer leírta: gamebanshee walkthrough -
sansi #15479 Hello!
Már korábban is irtam, a lower city of lost souls nevű pályán van 1 ajto amin nem tudok benni,mert vannak elötte ilyen soul altarok vagy mik!már megtaláltam 3 követ(zöld piros kék)de a negyediket nem találom!pedig végig mentem mindenhol!
továbbá:a plains of judgment küldetéseinél(hades treasury,eurydice and orpheus,an inside source)és a palace of hades küldetéseinél(the shards of erebus,és hades generals) mi a teendö?
mert ezek vmiért nem sikerültek!a segitséget elöre is köszönöm -
Gabesz026 #15478 Ha nem is lessz dio3 azért nem fogunk játék nélkül maradni
http://www.pcdome.hu/hirek/13511/avencast_rise_of_the_mage_trailer -
dudovec #15477 azok a szörnyek vagy bugosak , vagy van valami skilljuk ami altal x idore 100% damage absorpot kapnak. Volt tobb karimnal is , hogy irkalta ki a 0-akat damagenek , es kurvara nem serult semmit, aztan egyszercsak meghalt. De fogott mar meg melee-t , rangedet , castert is , szal ez ilyen absorp szeru dolog , nempedig 100 light res. -
Shorlex #15476 az a reduced resistes lövése, asszem soul blight? mondjuk azt nem tom hogy ha az hat akkor a squal miért nem... -
Shorlex #15475 tulajdonképpen igen. -
Shorlex #15474 csinálj róla egy videjót ember! :D -
totya4 #15473 Beszéltetek korábban valami magyarításról, azzal mi újság? -
#15472 Nálam a BM melee....az onslagut a bal, eruption jobbklikk....kényelmes,gyors,halálos!Próbáld ki az én értelmezésemben! -
dudovec #15471 Shorlex :DD
Virs lee: en szoktam poenbol tenni a circle of firere.. +4 skillel ilyen 2-300 akat nyom be mindenkinek korulottem a summoneremnel. 1/1 ponter simanjo:D -
virs lee #15470 Mágusnak minek a dual wield? ~~ -
virs lee #15469 Hádész előtt a kék akrámi - Dactyl nevű gólemek full lightning immunisak, a squall se veszi le róluk. Viszont ha a lich king belelő vmit (nemtom melyik lövése az, mert menekülök a distort elől :)), utána már hat rájuk a cl. Ez mi a faszom? -
#15468 én a helyedben átgondolnám a weapon trening>>dual vonalat...average,vagy slow cuccal jó a gyorsaság...nálam legalábbis:-) -
virs lee #15467 Ilyenre gondoltál? -
virs lee #15466 Karaván van kiegben, alapjátékban semmi. Karavánnal az a trükk hogy ha más windows userrel jelentkezel be, akkor ugrott az összes ottani cuccod. Ez mondjuk win reinstall után, más usernevet használva lehet probléma.
Sztem egyszerűbb a cuccos karik használata, multiban elteleportálod mindet megarába, és a wp alatti csóka megadja az 1. hátizacsit, azzal már van elég hely (ha sok kedved van bohóckodni vele, mind3 actba elviszed, de 20-30 karinál már unalmas). -
virs lee #15465 És ha megcsinálom, az miért lesz jó? Bemondok egy számot hogy x ellenfél / sec és mindenki elhiszi? ^^ Vagy mit kéne vele csinálni? -
#15464 #15448 -
sansi #15463 Hello!
Lenne 1 kérdésem:
a Lower city of lost souls nevű pályán van egy ajto amin nem tudok bemenni!az ajto elött áll 1 csávo az a neve hogy aristonymus!ennél a résznél mi a teendő?
elöre is köszi a segitséget -
ballor #15462 ládika nincs
karaván lesz, ott el tudod helyezni nála a cuccokat, és azzal más karakternek is át tudod majd adni
vagy
TQvault (korlátlan tárhely) -
#15461 SZIASZTOK
Most keztem el ezzel a játékkal jácani nagyont teccik!!!
Az lenne a kérdésem hogy van e olyan ládika mint a diabloban amibe lehet gyujteni cuucokat es nem foglalja el a helyet a táskában
mert én nem találok -
#15460 Kipróbálom!!! -
Shorlex #15459 Virsli meglepődsz de neked szól. :D
Nekem nem elég a gépem a dologhoz, de neked jó géped van.
Battlemage. Csinálj egyet 100 reccel, plusz 4 skillel, 2 seal of hephaistos gyűrűvel, valami jó artifacttel.
Kipróbáltam tegnap és valami iszonyú brutál durva állat mód írt. Mondanom sem kell hogy minden kimaxolva amit használok, maxos dweller, ancik, zászló és horn, illetve eruption, aurák bla bla. Orb nem kell, stun van amúgy is, sőt...
Bal klikk horn, jobb klikk eruption, 1-es slotra zászló. Minden boss pár mp, de mivel van 6 peted amelyek közül az egyik kifejezetten egy provokatőr, pláne agresszorra állítva, soha senki nem támad be, ha igen, akkor horn.
Na szal egy mágus battlemage valami iszonyat írtógépállat. Csak az én gépem nem viszi. Valaki csinálja meg a kedvemért. Nagyon komoly! -
virs lee #15458 Kwishnek ez a szakmája, hogy tudjon róla. ^^ -
#15457 Az utóbbi -
Braveheart #15456 Új class? És hol olvastad ezeket? -
KH #15455 off+
annál azért többről van szó :)
lesz új alaposztály (kettő is), új featek, a régieket javítgatják, fejlettebb lesz a companion/influence rendszer
off-
én most nekikezdtem kieggel a TQnak megint, de szokás szerint olyan sz.r lootokat dob, hogy megint elmegy tőle a kedvem :D
bár már meg sem lepődöm -
#15454 Hali!
Mostanában hanyagoltam a TQ-t, de valami szöget ütött a fejembe...
Ami a betöltőképernyőn van harcoscsajszi...van olyan kaszt ami egyszerre használ kardot,és lándzsát???A warfare adott a dual miatt...vagy csak egy rajz, és arra jó hogy felingereljen olyanokat min t én??
-
Braveheart #15453 Az nwn2 kiegről annyit hallottam hogy lesz pár új prestige class, ezek közül 1et ismertettek, a Thay vörös mágusát vagy mit. Biztos lesz pár új spell is. -
KH #15452 köszi a patch infót, akkor nem is keresgélem :)
off+
NWN2 spellek: hát, őszintén szólva még nem láttam, néhányat mintha már említettek volna az interjuhékban, de lehet, erre is rosszul emlékszem
off- -
virs lee #15451 NWN2 kieg új spelljeiről (remélem van ilyen) van már vmi infó? -
virs lee #15450 Nincs patch. Lehet hogy tökéletes lett az 1.30. ~~ -
virs lee #15449 Act1 megara, act2 valahol, meg act3 valahol. -
#15448 A GameBanshee van valktrough, nézd végig a questek et, leirja mit ad, ha teljesíted. -
#15447 egyébként hol adják az inventory növelő questet, mert lassan act3 vége és nagyon úgy tűnik, hogy kimaradt :D -
#15446 a te nevedben is a centimétert jelenti a 23? -
#15445 Az IT felpeccseli 1.30 ra az alapot, ha defilerből indítod, lehet alap TQ zni, de ez kb. egy baromság, hacsak nem olyannal multizol akinek nincs meg a kieg.