23078
  • dudovec
    i1q : szerezz par ujabb daemon blood relicet , duppozd le es rakd ki ujra:D Addig amig megnem kapja az 50% dmg to daemons bonust, ami a legjobb belole kb. Az etnikum elleni 100% sebzes az kb kritikalozza mindened. Szal mondjuk az alapban 250 es lightning boltod (ami a cuccokkal meg az intel meg a bufokkal lehet olyan 3-4 ezer siman) abbol 7-8 ezres lightning lesz daemonok altal. Szal 100% duplazza azt ami van , nempedig a spell damagere tol meg ra 100%-ot. Baromi sokat szamit:D
  • dudovec
    ez a coppersealnek valami uj verzioja - zöld (mintha legit) itemnek álcázva.
  • virs lee
    rec >> req
  • virs lee
    LOL, ez csít! -100% rec, +100% xp, +1 skill, pláne gyűrűn...
  • virs lee
    Láttam egy videot amin a gyerek miután megölte hádészt nem ment egyböl tovább

Másmilyet nem is láthattál. ^^
  • dudovec
    hat ja eleg csit gyanus , nem custom mapon esett?:P
  • ROMOTO
    Mert tulajdonképp a ládákból "esett" az ki :), az ilyen 100% ez meg az brutál csít mind, de a többi stat is irreálisan magas :)
  • DirtyGab3sz
    hát nem emlékszem már hol esett, váltogatom a karikat orrbaszájba...a vaultban figyeltem pakoláskor fel rá....ha esett hogy lehet csites?
  • ROMOTO
    Te, ez neked valszeg a greenpeaces pályán esett és tök csítes cucc.
  • DirtyGab3sz
    ÁÁÁ srácok!!ez most hullott!!!
    Láttatok már ijet??
    Nagyon ottvan szerintem!!!
  • DirtyGab3sz
    Kicsit bővebben leíreom amit virs lee lefirkantott...
    Hades véletlenszerűen dob egy teknős-szobrot, aminek overlord a neve.Ezzel a secret-instába tudsz lemenni, majd némi szopásos jellegű hent után egy ládából különleges cuccokat kaphatsz!!Érdemes a sárga cuccokat is megnézni, mert jó kis dolgok hullanak!!
    Nekem pölö ijen esett nemrég:
    Azért ez nem rossz... :-D
  • I1Q
    Kösz a segítséget mindenkinek. Sikerült lehúzni a modot és a net beállítással voltak a gondok csak sajna erre is ugyanazt dobja ki a game (régebbi verzió mint a játékom). Lezedtem még asszem vmi tutorial 2 nevű modot próbára és azt viszi. Hol találok 3-4 skilles sapit asszem gorgonok lettek egyszer emlegetve bár lehet hogy az a bracer volt? A legendary daemons blood nálam asszem vitality dem resistet + stun resistet ad 50%-ban és a comleted bonus-a is vitality dem res 30% mindnek pedig van vagy 10 db. Csak nálam rakta így össze őket?
  • virs lee
    overlord
  • sansi
    Hi!
    kössz mindenkinek a segitséget,mint utolag kiderült én voltam a balfax, röhögtem is magamon:)
    Lenne ujabb 2 kérdésem ha nem baj:)
    1.Láttam egy videot amin a gyerek miután megölte hádészt nem ment egyböl tovább hanem visszament a 4. világ elsö városába és nem messze onnan bement egy olyan ajton ami a 4.világ elején még zárva volt!mi kell ahhoz hogy be tudjak menni oda?
    2. az inventoryba a bal also sarokba ti hogy tudtátok összegyüjteni az essence-eket meg scroll-okat stb?én normalba gyüjtögettem végig de egyet se tudtam összerakni!gondolom epicbe már nem fogok olyat találni amit normalba?
  • ROMOTO
    Nna itt van, pl. 54%+10%total dmg-t tud és a többi stat is elég szép :):
  • ROMOTO
    Nna megen találtam valami érdekeset én is, hallottatok olyan zöld démonos páncélról hogy Homados? elég jó...
    Meg az is új pl., hogy ha kétszer klikkelsz a sírkövedre, dupla expet kapsz vissza. :)
  • dlfkd
    le kellett törölnöm a játékot, persze a mentéseket hagytam. Újból feltettem a játékot erre meg nem tudom használni a régi karaktereket... vmi extra dolgot kell csinálnom? kicsit idegesít az egész.. ha vki tud segítsen. thx
  • virs lee
    Az a piros kavics.
  • virs lee
    Az utolsó wp-től haladva hádész (ő van az act4 legvégén, 2x kell legyakni, mindig transformerkedik) felé haladva egyszercsak megtalálod. Mivel itt rajta kívül nincs más repkedő (pláne lila boss) lény, és csak rajta keresztül tudsz eljutni hádészhoz, elég nehéz kihagyni. A lila követ MINDIG dobja.
  • Shorlex
    nekem két klikkre indult a letöltés, pedig egy kanyi szót nem tudok franciául... :D
  • Shorlex
    Tracker szett egy szar.
    Peleus armor, athena cipő, conquerors bracer, plusz 3-4 skilles sapi (afro ugrott) immortal amu 1 apollo, 1 2X% str 1X% health gyűrű relicelve legend daemons blood-al és tyrants fist artifact.
    Bossnál jöhet még scroll of frenzy.
    Ki találta ki ezt a tracker szettet? :D
  • Giliven
    Egyépként nincs sok értelme hajkurászni a köveket mert egy sima kincseskamrát nyit csak ki.Ahol dob a ládákbol egy rakás sárga cuccot.Bár lehet neked szerencséd lesz és dob valami jobb tárgyat.
  • Giliven
    A lila a követ az Elisiumi mezö után találod.Ahol elválik a fényes mezö a csatatértöl onnan nem messze.Menj a mezöt elválaszto csatatér melett balra egész a végéig,Na ott menj be a csatatérre.Lesz ott egy feljáro elég kicsike ijen fábol csinált hid vagy mi a franc azon menj.A térképed ugyis kijelzi sárga kis körrel majd a repkedö banyát.Na azt öld meg és megvan a lila köved.Elehet másképp is jutni hozzá csak kacskaringosabb.De a fa hidak jobban elvezetnek oda.Szoval a kis fa hidakra keress ott egy feljárot és onnan már megtalálod egyépként haladj befelé.
  • DirtyGab3sz
    Hali!
    A hades palace-ban lessz egy boss...nem messze a hades bejáratától visszább...egy kék gépwarri(vagy mifene:-D)az dobja el azt a követ asszem....
    Ha nem sry....

• ROMOTO
    Nem biztos hogy kell neked az az afro amu, meg a teljes szett, írták hogy csak a sapi meg a karvért kell onnan és inkább az immortal amu kellene az afro helyett és tegyél fel strenges artit akkor talán összejön az a hiányzó streng
  • ROMOTO
    Kipróbáltam a megadott linken, nekem simán lejön, biztos valami net biztonsági beállítás az oka nálad
  • I1Q
    Mégse! Egységben az erő, segítséggel megoldva és leszedve. Kösz mégegyszer, du kipróbálom hogy műxik-e.
    Lenne még technikai kérdésem: szóval kedvencem egy ranger, teljes tracker set, 2 db Apollo gyűrű, afro amu, Marduk's Tablet of Destiny artifact. Az average dem kb 2000 és valami iszonyat lassan írtom az ellent legend orint elejétől (bár nem is halok az arti miatt könnyen). az a gond hogy a strengthem csak 350 körüli és nem tudok vmi túl sok strengthes csizmust felhúzni a trackeres csizmi helyett és a gyűrűt sem nagyon szeretném lecserélni mert az a +110% piercing dem elég jól jön. A kari bildem tuterjó. Mindenkinél így megy a legend vége vagy nekem kellene vmit változtatni de nagyon?
  • I1Q
    Kösz Shorlex de ezzel sem nyertem. Regisztráltam beléptem letöltés - SEMMI. Mozillával Explorerel próba SEMMI, (nem található, nem elérhtő, üres ablak, stb). Na ez már szívás. 1x már néztem az oldalt és akkor is ugyanez volt. Én is a guglival kezdtem kb egy hete, azóta ugyanez. Azért még1x kösz és bocs mindenkitől hogy itt balfaxoskodom a fórumon.
  • sansi
    hello virs lee!
    kellene még 1 kis segitség!
    Bejártam ujra minden pályát az utolsó elötti várostol,megöltem minden "repkedö ringyot" de a a lila követ nem találom!
    odáig jutottam hogy bementem a hades palaceba ott kiszabaditottam a csajt aki egy ágyon ül:),utánna mentem végig lekilleltem mindenkit és a végén van 1 szörny akit miután megöltem nem tudtam tovább menni és nem dobott semmilyen követ!mond hogy nem az dobja a lilát:)
  • Shorlex
    Asszem ennek működnie kell.

Zárójelben teszem hozzá hogy 2 perce keresem és a 4-5. a guglin, amit kidob...
  • I1Q
    Hello. Kb 1 hónapja vettem meg a játékot és nekifogtam a teljes fórumot elolvasni. Gratula Dudovecnek és Shorlexnek a hozzászólásokért; vettem 1-2 tippet. Tudom hogy már rengetegszer volt téma az x3-as mod de sehonnan nem tudok leszedni működöképes modot (régebbi verzióra panaszkodik a game)(alap + IT 1.30-al). Megköszönném ha valaki tudna írni egy működő linket vagy bármi megoldást mert egy hete kutatok utána és már lefőtt a káve zaccosra. Köszi mindenkinek
  • aten
    Ott tartok amikor meg kell ölni a 3 Gorgont de utána mindíg kifagy a játék.Aki tud segíteni pls írjon!
  • dudovec
    btw ez a mages linkelt game eleg phasza

bar most megin visszatertem egy ideje a heroes 5 rol. Nemhiaba fantasy + strategia > all.
  • dudovec
    Mondom azok a kek szarok valami absorp cuccot raknak magukra , vagy valami bug aktivalja , kb 100% absorpra. Namost semmilyen spell nemszed le absorpot a jatekban , igy ha rakerul ez a bug , nemigen fogod rola lehuzni. Bar sikerult parszor megolnom az ilyen csirakat. Pont a liche valamer le tudja sebezni , meg van egy par dolog ami beszivatja meg ilyenkor. De a Slayerem 20k s kritjei lepattantak roluk neha, meg nemvitte az eletet az eruption , stb stb. Szal globalisan birja a dolgot , a tamadas jellegetol fuggetlenul , ezert gondolom , hogy absorp bug. Foleg , hogy eltalalod (mer miss hitnel/avoid/dodge nal nem ir ki kiosztott sebzest , itt pedig ir , csak 0 at:D ).

Btw a liche lövese csinal kb 60 reduced rest ugyan , de leszedi a hp ja 33% at. Lehet ugyvan megirva , ha beserül akkor lejon rola az absorp cucc. Mert több karival is volt olyan , hogy lebaszta 2x a karit , mert immune volt , visszamentem es leutottem vegul , liche nelkul.
  • sansi
    Kössz szépen a segitséget!igy már biztosan menni fog!
  • ricsa008
    mi van ott?
    hétvégére igérik a magyit :)
    má naon várom én is
  • Denzer
    http://magyaritasok.hu/
  • Denzer
    Sziasztok lenne egy kérdésem a warriorhoz ti melyik másik kasztot választanátok én a rogue vagy az earton gondolkodtam vagy hadjam simán warriornak? és kérlek nehogy azt mondjátok hogy le van írva mert majd 200o. van és nem akarom mind végigolvasni.

Kulönben tudtátok hogy ezen a héten pénteken vagy szombaton lesz honosítás a játékhoz.Ha érdekel nézzétek meg a URL=http://magyaritasok.hu/]http://magyaritasok.hu/[/URL]weboldalt.
  • virs lee
    Sirály!
  • virs lee
    Ja, és ez a 4. bőven a city után van, gyakorlatilag az act4 végén, tehát 1 menetből nem oldható meg a quest, vissza kell majd menned ha megvan.