Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gz shorlex, mondjuk ebbe belejátszott a wawe is 😄
Lehet hogy nem néztem rendesen szét, de olyat ami it-hez jó, olyat nem találtam 😞.
Na emberek, így kell legend dragon lich-t ölni egy ütéssel.
Mielõtt bárki megjegyezné, hogy bezzeg az artifactem beindul: nem indult, csak utána, miután lebasztam 1 hittel.

Legend dragon lich 1 hit

Jó, kicsit át kellett a brigit cuccolni de jópofa kis video 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

ign

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Tudna valaki adni 1 linket ahol találok kieges zöld cuccos/ árusos custom mapot? ezidáig sajnos csak a new world van meg, de abban nemigazán van zöld 😞. Elõre is köszönöm
ROMOTO
Ahoz képest hogy egy senki, elég sokat képzel magáról, sõt tesz is nemkeveset...😊
ROMOTO
Ja tom 😊 és ha az Etna mocorgott akkor azt is szegény Tüphon számlájára írták azok a gyík görögök 😊 A szfinx hez azért az egyiptomiaknak is lenne egy két szavuk, leginkább szegény Kefre fáraónak, ha tudta volna milyen divatot teremt a házörzõ szobrocskájával... 😊
Az senki, nem görög csóka.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Egész pontosan a villámjával gyõzte le, amit a küklopszok készítettek neki (Poszeidonnak meg a lándzsát). Aztán bebaszta az Etna alá, Tartarusba.

Szintén Tájfun kölke a Szfinx is, meg Ethon, a Prométeusz máját mindig kizabáló sas (amíg Héraklész azt is le nem gyakta).

Tájfun egyiptomban Set néven ismert, ugyanúgy legyakja Dionüszoszt, mint Set Ozirist (amibõl a Bibliában Káin vs Ábel lesz). A Set's betrayal relic is innen kapta a nevét.

Egyéb érdekesség: a 300-ban is volt hogy a spártaiak Héraklész leszármazottainak vallják magukat, az viszont nem, hogy a perzsák meg Perzeusz (õ is egy Héraklész féle görög félisten hõs, a Populousban nyomta jól 😄) fiai.

ROMOTO
Ahogy elnézem a Loki-t ideje felfrissíteni a skandináv, germán mitológiai ismereteket is 😊
ROMOTO
Te, és a Toxeus kinek a fia-borja?, mert az egy nagyon nagy szarhányó lehetett 😊
ROMOTO
De azért nagyon jó kis farsangi jelmez az a nemean, pláne colossusban, én sokat hordtam azt a jó gyors karmos csukát 😊 Apropó szegény Tüphon nem is volt olyan szarláda, mert zeuszt nem ölte meg, csak kivágta az inakat belõle, hogy ne kóricáljon fölöslegesen...
Nem, mert kolosszust (+zászlót) csak poénnak használom, bosskillnél gyorsítani, dragon mace + pajzs mindenre elég Hádészig bezárólag. ~~

Tájfun Gaia fia, akárcsak Tartarus (ez az igazi pokol, Elízium a paradicsom, Hádész meg a purgatóriumnak felel meg), ahova Zeusz bebörtönözte, miután Poszeidon + Hádész kombóval együtt legyõzte a lázadó titánokat.

A Lernaean hidra mellett Tájfun fia volt a Nemean Lion is, mindkettõt Héraklész gyakta le. A bõrét csak a saját karmaival lehetett átvágni, ezért késõbb Héraklész páncélként viselte (ehhez képest a játékban nem egy nagy vasziszdasz).

ROMOTO
Te nem vagy így néha vele ? 😊
ROMOTO
Megéltem párszor..., hiába mondtam a corsámnak hogy csak próbálja meg még párszor colossusban, hátha mégis átcsusszan, de minden gyõzködésem hiába való volt... 😊 meg az is baj hogy a colossus formban k..va nagyra nõ a szentem és így tök gnóm a többi mob mellette, az elsõ 5 percben még tetszett is a godzilla feeling, de aztán valahogy nagyon meguntam, mitöbb megutáltam...persze ha a colossus form nem lenne annyira colossus sokkal jobban bejönne... 😊
na ugye én ilyennel nem szoktam viccelni!
A colossussal 1 baj van: sok helyen (ajtó, lépcsõ) nem megy át, meg kell várni míg elmúlik. ~~

ROMOTO
Ja, keresnék klassz barátokat 😊
csak ti is szomoruak lenétek ha a szomszédodban lakik az unnokatesod aki rákos és azt mondta neki az orvos hogy nincs már egy éve és nincs nete mert nem tellik rá hanem a kezelésre kell forditani te mit csinálnál?
zsirfecske
felcsítelek lev 74-ig (ott gondolom valami fénylõ effekt kíséretében azonnal shorlexxé változom, biztos furcsa érzés lesz, hehe) utána meg lecserélem a cuccoait custom pályán farmolt jobb statosokra. aztán nyomok egy képet ide és a brigandnak vége (ha nem egész tq-nak).

ute1: éljenek az igaz barátok!

ROMOTO
Ja?! hát ez mázli 😊
nem a szomszédomban lakik!
ROMOTO
Kedves ute, úgy látom neked ez nagyon megy, nálam hozod a 100 at 😄 te, és ha nem vagyok indiszkrét, csõpostával ment a pendrajv?
már meg is kapta és azt üzente hogy büszke lehetek rá hogy ilyen barátaim vannak!
<#law> igazán rendesek vagytok
ROMOTO
<#zavart2>
de komolyan köszi mindenkinek el is küldtem pendrajvon az unnokatesomnak tényleg rendesssek vagytok igazán!ö is boldog lesz tudtatok segiteni egy rákos embernek ez igazán szép volt!
köszi mindenkinek!
leszarom;D

ROMOTO
Figyeld csak meg, hogy nem lessz elég neki...😊)
Ez a csavo keszvan😄...

Csinaltam egy 31 es karit meg kaptal 1 rhodes wp-t 5millio gold, semmi nincs kiosztva, pucer kari. Jacca... es pszttt...;>
beginner kari

ROMOTO
Fene sem gondolná belõle, hogy ramaty 😄
ROMOTO
Ja! 😊 meg is kérdeztem hogy van-e egyébb beteg a háznál? mert privibe nekem is ezt tolta 😄
annak is meg nekem!csak nem gond?
Romoto, azt hiszem a DPS-bõl nem vágod hogy ez milyen dárda... 😄DDDD
ennél ramatyabb ütésû szart még nem láttál 😄 egy ócska betrayer, de ha gondolod a Tied.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

csak már jo lenne ha valaki küldene egy elmentést mert akkor onnét tudnám folytatni!
Haha, nemrég még rákos unokatesónak kellett... 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ROMOTO
Kedves ute, felõlem azt írsz amit akarsz 😊
ne vedd zokon de néha rosszalkodik a billentyüzetem mert még uj!
ROMOTO
Hallod dudo!, klassz spannod lett 😄
ROMOTO
Mire fogod cserélni?
küld el most legalább tudok játszani vaLamivel de nagyon hállás vagyok érte! köszike
zsirfecske
miért én? mondom hogy egyetlen karim amin talált cuccok vannak. bár most, hogy benyomtam 32x xp mod-ot brigandhoz, hogy felvigyem pár szinttel asszem már tökmindegy és cserélni fogom...

küldheted most is ha van rá kedved mert akkor el kezdeném!és nagyon de nnagyon hálás vagyok érte!
ROMOTO
Igen, arra, küldhetek cserébe jó-pár zöld bunkót, páncélt stb
ROMOTO
Nyílván nem, lehet túloztam, de csak apolloknál 60% pierce dmg dif és az immortalnál 30% dmg dif azért adott esetben lehet sokkal több mint 600, és fene tudja fecskénél mik vannak 😊
küld el most majd megoldom a problémát! köszike!
köszike!
jo küldheted most is majd meg oldom!