Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Most kezdtem el letölteni a játékot, de nem vagyok benne biztos h menni fog a gépemen... Van 1,7es intel procim, 256 ddr ram és feforce fx5200 128as vidkártáym... szerintetek elég lesz?
figyelj, dudovec nem baj ha kezdõ vagy, nagyon szívesen elmagyarázom neked lassan és részletesen, hogy mi az a weapon swap <#wink>#wink> <#wink>#wink> <#wink>#wink>
nem kõ meglepõdni a lvl80-on ugye questek is vannak...
Take this
Meglátod nem fogsz szopni annyit. csakis cucc és jól kiosztott statok kérdése az ütés meg a DPS de íjásznál az egy fake adat, scatterek, marksmanship kb aláz gyaláz.
Mostanság újra elkezdtem játszani a TQval és ahogy régebben is most is benéztem ide hátha olvasok valami érdekeset az ITvel kapcsolatosan. Ahogy elnéztem 1-2 képet igencsak meglepett milyen dps-eket lehet kihozni 1-1 kariból. Az enyém most 57 körüli, nem túl sok lila cuccal meg pár kékkel és fõleg zölddel de közelében sincs annak, amiket ide irtatok. Mindenestül ha 3700 dps-t sikerül elérni az már valami nálam.
Na most a sage az tényleg ennyivel bénább, vagy csak a cucc teszi?
A kari skilljei kb ilyenek és most értem oda, hogy végképp nem tudom mi lenne az amitõl erõsebb lenne a kari.
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Sage&master1=7&master2=8&m1=32-6-0-6-12-12-6-0-8-0-0-4-12-0-8-1-1-0-1-1-6-0&m2=32-0-10-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-12-0-0-1-0-0-8-0-0
Szerintetek milyen skilleket lenne értelme fejleszteni?
Ahogy olvastam, gondolom van jobb választás is a hunter mellé, de nekem tetszik ez a kari igy ahogy van, csak elég könnyû legendary-n megfeküdni vele. :) Szóval nem igazán akarok mást, csak ebbõl kihozni amit lehet abból amim van.
lehet még talán egyszer megcsinálom azt a brigi videot, de ez a játék már nekem sem nyújt semmit.
asszem visszatérek az eredeti bölcsõhöz, a stratégiához, merthogy a shorlex bácsi az inkább stratégiás.
de azért megmarad a TQ jó emléknek, uninstallni nem fogom egyelõre.
még írogatok én is néha, de majd találkozunk TQ2-nél :DD
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ritualist vs 3 Legend Typhoon
Fecske: megneztem.. hat level 65 on , ugyanugy fullbuffban mint te , sebzek 8100/18000 et.. Igaz nekem nincs poision dotom meg anatomy a bleedingre:D Ijasz büntet:)
Amugy igazad van , 1x abba kell hagyni mindent ,akarmien addikt is:) Enis mar csak bohockodok egy ideje, keresem a tokeletes karit x3 mod titankillre/hadesre.. de ami a bossnal jol mukodik , az meg a runon lassu.
Mindenesetre lassan exit lesz ittis...
marker+scroll csít nélkül (avg/dps):
alap: 3754/7513
+call: 4531/10043
+frenzy: 6251/13856
végül a 32x xp moddal +7 szintet csak rágyurmáztam a brigandomra, õszintén szólva kb fél év játék után ideje volt... srácok szomorú, de úgy néz ki kiszállok a játékból végleg, tolom is az uninstallt :(
azért majd még fogok írogatni biztos ide, de már csak passzívan.
mindenkinek további jó játékot! pákogó

vedd ki a két alsó .. -ot az elejérõl is meg a végérõl is
http://kep..feltoltes.hu/view/070426/screenshot00_www.kep..feltoltes.hu_.jpg
persze .. nélkül :)
a sima TQ-t is lehet játszani akkor is ha telepítve van az IT. a TQ program files könyvtárában cseréld ki az exe-t a krekkeltre (elõtte mentsd el valahova az eredeti exe-t sosem lehet tudni alapon) csinálj neki egy parancsikont az asztalon, és onnantól kezdve játszhatod a TQ-t is meg az IT-t is, amelyiket csak akarod. Ha az IT egy hibaüzenettel indul ionnantól kezdve az nem baj, continue, és lehet azt is játszani.
Azaz a régi custom map-ok maradnak, a régi játékok játszhatóak.
ha telepítve van az IT az elõfeltételezi hogy telepítve van a TQ. Ha telepítve van a TQ, akkor IT mellett is lehet indítani! nem tudtátok jóemberek? :D
csak a krekket töltsd le hozzá a GCW-rõl.
A 'magus' suffixes sisakok , amik ien 15% rechargeot adnak , pedig bugosak , mert nemhat a rechargeuk.. kar h igy elbasztak.
Wolf vs Titan