23078
-
genory #15564 Rodoszon vagyok!:D -
#15563 jah a magyarítás miatt? figy, fejezd be az adott nehézségi szintet, aztán a következőn már betolhatod a hungarikumot. Legalábbis én tuti nem kezdeném előlről, max egy új karival -
genory #15562 mondjuk arra én is gondoltam, hogy a következő fokozaton tolom végig magyarul! Annyira úgy se vagyok talán már messze a végétől! Mindjárt meg is nézem, hogy merre járok! -
genory #15561 a karakteremmel nincs gond elég erős! Csak úgy szeretnék játszani, hogy értsem is a sztorit, ezért akarom az elején kezdeni! Csak nemtom, hogy kell! -
#15560 de szerintem akkor már jobban jársz, ha farmolsz vmit újra és újra, mert az XP mellett cuccot is jelent.
majd újrajátszod köv. fokozaton:) -
virs lee #15559 Nem a mentésnél, hanem a legutolsónak megérintett kútnál kezdesz. De ha visszamész act1 1. faluba, máris ott vagy ahonnan indultál, tehát kb. újrakezdted a játékot. De mondom quest jutalmakat csak egyszer adja meg. -
genory #15558 az igaz! Hülyeséget írtam! Akkor csak ugye simán azt kell csinálni, hogy rá megyek a karakteremre és start!? Igazából én ezt csináltam de így teljesen off volt, mert ugye ott kezdte ahol utoljára mentettem! -
#15557 ööö..ezt nem értem..ha XPt akarsz farmolni, minek kell újra kezdeni a játékot? ha csak kilépsz majd vissza, a szörnyek újra ellepik a páját -
genory #15556 OK! Köszi! Ez jó kis xp növelés így!:D -
#15555 élettöltő -
virs lee #15554 Bármikor kezdhetsz újat. Akárhányszor megcsinálhatod a questeket, de jutalmat csak egyszer kapsz. -
virs lee #15553 Az csít. -
#15552 Parancsolj...EZ AZ de én szóltam!!!
-
genory #15551 és single playerben? -
luicosta #15550 Azt hogy lehet megcsinálni hogy egybe legyenek az élettöltőim. Pl mint Romotonak van egyb 420 valamennyi!! Lécci írjon valaki!! Köszi! -
#15549 ha a zinterneten játszol, akkor bármikor -
genory #15548 Olyat lehet, hogy a régi karakteremmel kezdek tök új játékot?
-
#15547 Azért egy linket ha esetleg adnál... -
#15546 Van...de jobb nem beszélni róla olyan.... -
#15545 Van a játéknak valami magyar fan oldala? -
#15544 Na ráklikkeltem a sírkövemre ma 3 szor és persze 3szoros exp lett belőle :) -
#15543 Én meg sem merem nézni, elég volt nekem a fan site karinevek fordítását látni, brrrr :/ -
#15542 Jájjj.... Nagyon fura.
:C -
ricsa008 #15541 ja és 1000 köszönet Lyon-nak és csapatának -
ricsa008 #15540 Íme a magyarítás -
#15539 Ehhhhhh, kész a magyarítás geciek.
:))))) -
#15538 Meg a próba kedvéért felraktam ezt a khthonion-t, hát mitmondjak jobbnak tűnik a betrayrnél, reduced resist, stb. nélkül gyorsabban hentelek mindenhol, pl az overlord passage ban is, ez van.
-
#15537 Ja, ha már itt tartunk, nemtom kinek újság, mert tök régi fogás, hogy a tradeban, ha egyszerre nyomja a két fél a trade és a cancel gombot, akkor mindkét félnél megjelenik a cucc, a neten mindenki így duppol, 1-3 visszaszámlálnak és a 3 ra egyszerre nyomnak :) -
#15536 Ezt vágom én is, de tegnap fel lettem világosítva, hogy ha a sírkövedre még mielőtt eltűnik még egyszer ráklikkelsz, akkor megint megkapod ugyanazt az exp et, tehát ha 2szer klikkelsz rá mielőtt eltűnik, dupla expet kapsz -
dudovec #15535 nemtom , hogy 1 dologrol beszelunk e :D
Sirkő felvetele is több expet ad ,ha valami altal több expet kapnal:D -
#15534 Azt a trükköt megoszthattad volna velünk is bakker -
#15533 Sajátgép-Dokumentumok-My Games mappába -
#15532 Garantáltan az :) -
genory #15531 Csa!
Hova menti le a gép a mentést nem találom? Azt ugye meg lehet csinálni, hogy úgy kezdem el a játékot, hogy a régi karakteremmel indulok, és nem veszik el a tapasztalati pontom?! -
Shorlex #15530 XTRA CSÍT!!!! :D -
#15529 okok...nem jáccom vele.....vaultban tárolok pár érdekes green cuccot, mind dropp!!Ha érdekelnek még hasonló dolgok, elküldhetem ha gondolod a vaultfile-t megtekintés céljából! -
dudovec #15528 nemazt mondom h amivel meg nem talalkoztm az csit , hanem hogy ez a gyuru majdhogynem ugyanaz mint a "copper seal" csak ez zöld kivitelben van. Coppper seal meg köztudottan mega cheat item. Engem nemzavar ha ezzel jatszol tovabb , de sztem elveszi a jatekelmenyt ha iesmikkel mesz:D -
#15527 Hát dudo fogalmam sincs...
Néha pár sráccal szoktam tolni, vagy X3, vagy cusom map...lehet hogy ott esett, de tuti esett cucc, nem én modoltam!Mint mondottam soxor csak elrakom a zöld droppokat, és csak a vaultban szoktam rendezgetni,kidobni,megtartani stb...
Amim van mod(csít) relic az ennél brutálabb,gondolom ismeritek ti is a chrisrelic-et!
Azért egy BM-nak vagy egy Elementalistnak tökéletes kis gyürü nem?? -
dudovec #15526 sirkő cselt vagom:D
armor pedig nagyonfasza... es talan meg legit is -
#15525 Ezt a sírkő exp növelő trükköt tudta valaki?
Meg látom nem kommentálta senki azt a homadost, pedig nagyon frankó, az a total meg minden dmg-t növel pl., a másodlagosakat is, mint a stun liche, distrupt, bledeeng ha jóltom...