Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos nem

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

ha szereted a képregényeket akkor eleg lesz szerintem :)

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Hello
Most kezdtem el letölteni a játékot, de nem vagyok benne biztos h menni fog a gépemen... Van 1,7es intel procim, 256 ddr ram és feforce fx5200 128as vidkártáym... szerintetek elég lesz?
CIVILIZATION IV RULEZ! :DDD

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

jaj bocs, eltévelyedtem, mert rájön a passzív, meg némi intelligence, és máris 90 damage-nél tartasz <#finom>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Igaz, 23 cold damage, vagy átlagosan 50 lightning damage az olyan rettenetes sebzés, amit nem szabadott volna kihagyni <#crazya> én kérek elnézést :D
figyelj, dudovec nem baj ha kezdõ vagy, nagyon szívesen elmagyarázom neked lassan és részletesen, hogy mi az a weapon swap <#wink> <#wink> <#wink>

Storm nimbus alapjat illett volna maxolni.. Lb t nemtudja hova rakni , a scatter/study miatt, a storm surge pedig mindig meger 1 pontot:D

Szívesen, de ha már így belejöttem, akkor játék végére meg take this :D
nem kõ meglepõdni a lvl80-on ugye questek is vannak...

Köszi szépen. Kipróbálom. :)
brutálkiosztás, ne haragudj...

Take this

Meglátod nem fogsz szopni annyit. csakis cucc és jól kiosztott statok kérdése az ütés meg a DPS de íjásznál az egy fake adat, scatterek, marksmanship kb aláz gyaláz.

Sziasztok!

Mostanság újra elkezdtem játszani a TQval és ahogy régebben is most is benéztem ide hátha olvasok valami érdekeset az ITvel kapcsolatosan. Ahogy elnéztem 1-2 képet igencsak meglepett milyen dps-eket lehet kihozni 1-1 kariból. Az enyém most 57 körüli, nem túl sok lila cuccal meg pár kékkel és fõleg zölddel de közelében sincs annak, amiket ide irtatok. Mindenestül ha 3700 dps-t sikerül elérni az már valami nálam.
Na most a sage az tényleg ennyivel bénább, vagy csak a cucc teszi?
A kari skilljei kb ilyenek és most értem oda, hogy végképp nem tudom mi lenne az amitõl erõsebb lenne a kari.

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Sage&master1=7&master2=8&m1=32-6-0-6-12-12-6-0-8-0-0-4-12-0-8-1-1-0-1-1-6-0&m2=32-0-10-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-12-0-0-1-0-0-8-0-0

Szerintetek milyen skilleket lenne értelme fejleszteni?
Ahogy olvastam, gondolom van jobb választás is a hunter mellé, de nekem tetszik ez a kari igy ahogy van, csak elég könnyû legendary-n megfeküdni vele. :) Szóval nem igazán akarok mást, csak ebbõl kihozni amit lehet abból amim van.
én azt hiszem csatlakozok fecskéhez...
lehet még talán egyszer megcsinálom azt a brigi videot, de ez a játék már nekem sem nyújt semmit.
asszem visszatérek az eredeti bölcsõhöz, a stratégiához, merthogy a shorlex bácsi az inkább stratégiás.
de azért megmarad a TQ jó emléknek, uninstallni nem fogom egyelõre.
még írogatok én is néha, de majd találkozunk TQ2-nél :DD

Én is kezdtem egy kardos barbit, mert túl nagyot üt cs-ben a pole. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Na ittvan egykis ritualist video.. Megneztem a parjat is a divinert.. hat az sokkal jobban zuzott a palyakon , deatchill + vit dmg miatt.. de az x3 as bossoknal eleg surun leoltottak.. Mig a ritualist eleg jol keni a bossoknal , de a palyan baszott lassu.. Igaz , ezis csak amolyan 'ilyet is lehet kari' , vegig futok olympuson vele , nyomok 1-1 distortot ha nem akarnak leszallni rolam:) Mindenesetre legend titan spelljei nemnagyon hatottak meg:D

Ritualist vs 3 Legend Typhoon

Ja:D Diot v 10x leszedtem meg ujraraktam:) Mostis fennvan , szoktam egy 30 as barbarral neha pvp zni poenbol:D

Fecske: megneztem.. hat level 65 on , ugyanugy fullbuffban mint te , sebzek 8100/18000 et.. Igaz nekem nincs poision dotom meg anatomy a bleedingre:D Ijasz büntet:)

ROMOTO
Nálam a dió fenetudja meddig 2-3? de a sacred is fenn volt a gépemem kb 2 évig, nembeszélve a c&c ról, mert annak különbözõ verziói állandóan :), és ezeket kb havonta ha elõvettem a végefelé, engem nem zavar a gépen egy jobb játék, ha rá is unok nem lessz uninstall egy jó darabig... :)
ROMOTO
Nocsak, találtál más íjjászkodós game-t? :)
Fecske:( mindenesetre szep dmg.. Ennyit szerintem nemhozok ki a bowom 20 dmg s hatranya miatt, bar meglehet , elvegre marker nelkul 14000 felett volt a 65 os karinak:) Majd megnezem..
Amugy igazad van , 1x abba kell hagyni mindent ,akarmien addikt is:) Enis mar csak bohockodok egy ideje, keresem a tokeletes karit x3 mod titankillre/hadesre.. de ami a bossnal jol mukodik , az meg a runon lassu.
Mindenesetre lassan exit lesz ittis...

zsirfecske
dudo után szabadon. mondjuk ezen van még egy battle marker is plusszban:

marker+scroll csít nélkül (avg/dps):
alap: 3754/7513
+call: 4531/10043
+frenzy: 6251/13856

végül a 32x xp moddal +7 szintet csak rágyurmáztam a brigandomra, õszintén szólva kb fél év játék után ideje volt... srácok szomorú, de úgy néz ki kiszállok a játékból végleg, tolom is az uninstallt :(
azért majd még fogok írogatni biztos ide, de már csak passzívan.

mindenkinek további jó játékot! pákogó

na azért annyira télleg nem megacsít, szóval ha egy ilyen valakin rajta van azzal önmagában nem váltja meg a világot, de kétségtelenül kényelmesebb dolog az, hogy nem kell állandó jelleggel ilyen sémaszerûen mindig betrayer fegyverrel nyomulni hogy életben maradj, vagy kelljen legend végén minden utcasarkon inni.

ROMOTO
Hát nememléxem :), de ha a betrayer sealról van szó éppen hogy nem megacsít, mert nincs benne olyan brutál - +100 ez-az stb, csak az a res reduct 3 sec, ami különben a gaméban is megvan pár fegyóban...szóval nagyon sunyi csít :D én sokkal kevesebb converteddel láttam az elsõt...
zsirfecske
romoto most már látod mirõl beszéltem. megacsít.

az h csit:D

jahogy ez gyûrû, jóvanna nemtudtam
ROMOTO
:D
nyenyere, te egy külön szám vagy. az a gyûrû önmagáért beszél... nehogy má

ebben a kingly seal of the betrayerben mi a nagyszám ? o_O
ROMOTO
Ja, azok az ûbercsítes fuxok az újjabb mapokon is vannak zsákszámra :)
Vannak sokkal jobbak is ennél, csak nem volt még nagyon kedvem átböngészni a ládákat. De van még ezen kívül is pár érdekesség: -100 req gyûrû és -100 rec -100 energy cost amu :DD.
ROMOTO
Nna beraktam, ennél szarabb statost láttam annál a csókánál, meg a neve is más volt , és aszittem hogy benne van a game-ban...:)
poison resist kell nála, és lehetõleg kerüld ela a lángokat :)
typhon tud valami értelmes cuccot dobni normálon, mert nekem még egy mezei zombi is jobb cuccokat dob...érdekes, megöltem már vagy 10szer de semmi, és nemtok továbbmenni azon a hyper erõs kutyán..valami cerebeus vagymi, 2ütés és padlón vok
ROMOTO
Ja levágtam, hiába...öregszem asszem... :)
most akartam neked linkelni, de már értem hogy miért csinálta ezt aylon. nem engedélyezi a linkelést arról azoldalról.
vedd ki a két alsó .. -ot az elejérõl is meg a végérõl is

szép csítcuccok :D kár hoyg rendes játékban ilyenek nem hullanak, szívesen hordanám mindketõt nem mondom :D

ROMOTO
Lehet hogy csak én vagyok ennyire hülye hozzá, de mi az a nélkül?
És egy kicsit durva stonebinder cluffs XD

http://kep..feltoltes.hu/view/070426/screenshot00_www.kep..feltoltes.hu_.jpg
kep..feltoltes.hu/view/070426/betrayer_www.kep..feltoltes.hu_.jpg
persze .. nélkül :)
ROMOTO
Kösz az infót, otthon a tq lemezzel elindul az alapgame és a kieges lemezzel az it, mindkettõ origin, az irodai meg zavaros, mert origin alapra raktam a tört kieget és úgy hagytam és nincs itt most az alap cd, szóval otthon megtom majd nézni...
na szóval, hogy egyértelmû legyen. :D
a sima TQ-t is lehet játszani akkor is ha telepítve van az IT. a TQ program files könyvtárában cseréld ki az exe-t a krekkeltre (elõtte mentsd el valahova az eredeti exe-t sosem lehet tudni alapon) csinálj neki egy parancsikont az asztalon, és onnantól kezdve játszhatod a TQ-t is meg az IT-t is, amelyiket csak akarod. Ha az IT egy hibaüzenettel indul ionnantól kezdve az nem baj, continue, és lehet azt is játszani.
Azaz a régi custom map-ok maradnak, a régi játékok játszhatóak.

romoto, ne csináld.
ha telepítve van az IT az elõfeltételezi hogy telepítve van a TQ. Ha telepítve van a TQ, akkor IT mellett is lehet indítani! nem tudtátok jóemberek? :D
csak a krekket töltsd le hozzá a GCW-rõl.

ROMOTO
Nem tom használni, itt az irodában csak az IT van, azzal meg nem megy, belinkelnéd a fotóját annak a betrayernek seal nak, csak-hogy lássuk mit tud? :)
Nemá, most találtam egyet, 16-os, már kezdtem volna gondolkodni valamiben... :D akkor marad a sámánsisak, csak az meg olyan idióta azokkal a szarvakkal...

Diviner caster eleg jonak tunik:D
A 'magus' suffixes sisakok , amik ien 15% rechargeot adnak , pedig bugosak , mert nemhat a rechargeuk.. kar h igy elbasztak.

Csinaltam egy kis poen videot.. Raengedtem egy level 20 as farkast legend titanra , kozben meg healeltem ezerrel , hogy lenyomja.. De vegul nyert a farkas:) Harcoltak vagy 4 percig..:)

Wolf vs Titan

Ha valakit még érdekel a betrayer gyûrû téma, ez töltse le a greenpeace mapot. Iszonyú brutál dolgok vannak benne :D
Jo de a szam ha jol lattam dupla , azaz 2 erteket ir ki egymason:P De lehet rosszul latom ;>

baszki nem fogok magyarázkodni, de amikor leütöm a jobb alsó sarokban abban a szent pillanatban megjelenik a felirat. az a szar meg activated on attack, azaz mindenféleképpen csak utána jöhet még ha egy tized mp-el is akkor is. úgyhogy az csak a halott csontkupacra nyomott damage-et, a lich megvan a 1-hitbõl.

Ja , cserelj artifactot grant skill helyett , dmg to undeadre:) Ha sikerul azzal akkor oke:)

Upsz ezt nem vágom miért virs leenek lett címezve.