23078
-
virs lee #15604 A számítástechnika nyelve az angol. Ha érteni akarsz hozzá, meg kell tanulnod. -
#15603 elvertem a titánt gyors egymásutánban 3x, de valami miatt amikor át akarok menni a portálon, kilép a játék:) szóval ott ragadtam az olimposzon :( -
#15602 ööö...azért hülyeségeket ne beszélj...elég sok ember van, aki beszél nyelvet, de pont nem az angolt... -
virs lee #15601 Nálunk még az volt a divat ha nem értettél valamihez, megtanultad, Most meg mindenki készen akar mindent a segge alá, 0 befektetéssel. Pedig az angol ma már legalább annyira létszükséglet mint a diploma. -
totya4 #15600 A lényeg az hogy nem kéne lenézni azokat akik nem tudnak angolul. Márpedig nem kevesen vannak ilyenek, különben temérdek munkával nem készült volna magyarítás sem. Tehát aki nem tud angolul, az bátran próbálja ki a magyarítást, aki pedig fikázni óhajtja az ne fikázza, hanem csinálja meg jobban vagy adjon tippeket a fordítóknak. -
virs lee #15599 Az a hülyegyerek, aki nem képes megérteni az angolt. ^^ Nekem is tuszkit tanítottak általánosban, de amikor jött a rendszerváltás mi örültünk hogy végre tanulhatunk angolt, nem pedig meglógtunk az angolórákról mint mostanában divat. -
totya4 #15598 Valaki más nyelven tud, hülyegyerek :) És a felnőttek annó nem ezt a nyelvet tanulták alapból, később meg már nehéz újonnan nyelvet tanulni. Persze a ma iskolába járó hülyegyerekek a mi pénzünkből megtanulják a nyelvet aztán a tiedhez hasonlóan nagy a pofájuk. -
virs lee #15597 Angol nélkül ma már wc-s néninek se vesznek fel. Talán meg kéne tanulni. -
totya4 #15596 Ha valaki egy szót se ért abból amivel játszik, egy magyarítás mindenképp jobb megoldás :) Ez az öntelt fasza angolos duma meg nem kéne. -
virs lee #15595 Elnézve a lenti képet, én nem javaslom senkinek a magyarosítást. ^^ -
totya4 #15594 Tehát az IT nincs benne, tehát NEM működik vele teljeskörűen :) Nem kell tovább ragozni, értjük. -
ewing03 #15593 Ballor: Köszi!
Virs lee: örülök, hogy tudsz angolul, bár kérdésem igazából nem erre irányult. Nagyrészét én is megértem a játéknak, csak gondoltam érdekesebb, könnyebb lenne, ha mindent megértenék. -
ballor #15592 nincs is
ezt kérdezte: "A magyarítás működik ha a IT is fel van pakolva, vagy "csak" az alap TQ-nál?"
és erre a válasz az, amit írtam, a játék működni fog
természetesen ami nem TQ, hanem már IT, az nincs fordítva (nekem van néhány tárgyam, ami már IT és azok sincsenek benne) -
#15591 Van 2 dárdám...ezek is esettek....
Legalább látjátok, jól műxik a magyaritás!!!
Én csak IT-n jáccom...amig alapon vagy magyar a cucc, ha olympus után vagy csak pár dolog neve magyar.... -
totya4 #15590 Pedig a magyarítások portálon az IT kieghez az van írva hogy nincsen lefordítva. -
ballor #15589 menni fog úgy is
sőt, a TQvaultban is magyarok lesznek a cuccok -
virs lee #15588 Már megtörtént. -
#15587 Sziasztok plsss valaki linkeje be a játék magyarosítását léééccíííves
-
virs lee #15586 Passz, mi tudunk angolul. -
#15585 Nemtom mer nekem rengeteg relicem van még az alapjátékból -
#15584 Nna itt az adrenalinnal
-
dudovec #15583 Hallod ilyen relicem nekemis van ami pancelban van , hogy bonusnak ad sima fizikai dmg t is. De nekemis csak embodiment van , incabol nincsen. Lehet rosszul emlexem , de a korabbi verziokban adta igy a bonust? Vagy valami bug miatt az inca csak +3x% dmg t kapja meg , es a sima fizikait nem?:( -
ewing03 #15582 A magyarítás működik ha a IT is fel van pakolva, vagy "csak" az alap TQ-nál? -
#15581 Ráraktam a colossust a próba kedvéért és még nincs rajta az maxos adrenaline :)
-
dudovec #15580 *különben -
dudovec #15579 300% nal elvileg 100% a reduce valoban , de van resistje a szörnyeknek vita dmg re , es a deatchill nemhat tul nagy sugarban , es mivel rajta fexel a war horn klikken , ezert egesz kepernyorol kistunol mindenkit , es nem er olyan közelsegbe a mob , hogy hasson ra a deatchill. Deatchill asszem 119% al huzza le a rest +4 skill mellett , de valahogy megsem hat minden esetben. Mondjuk erdekes , hogy ismet csak 1600 sebzessel , 2 takedownra lenyomom a Dragon lichet legenden , osiris artifact illetve lich es outsider nelkul is. Szal itt elvileg tökeletesen kell hatnia a deatchillnek , raadasul a spirit wardnak is mukodnie kell , kulomben nem ölne meg ilyen gyorsan a 45% os takedown , amire csak +75% vit dmg van a covenantbol.. -
dudovec #15578 Igyis ugyis folyamatosan nyomkodnod kell a hornt shiftel , hogy rendesen stunlockoljon , es elvileg 1-2 sec alatt mindent lekell huznia. Az instant ancik + outsider teruletre valo utese mellett , pillanatok alatt rendet lehet tenni. Az mas kerdes , hogy en kb 1-2 ora alatt meguntam az instant hornos karit:D -
dudovec #15577 Mondjuk erdekes a dolog , mivel ha annyi vitality dmg nek szamolna , amennyit okozol a % os levetellel , akkor elvileg bekene kerulnie a greatest damagehez az az ertek , de nem kerul be. A convert megis hat ra , illetve az etnikum elleni sebzes is , szoval ember legyen a talpan aki ezt erti. Mondjuk lehet hogy csak annyi a dolog , h a greatestbe nem kerul be , hogy ne vezessen felre , hogy mekkorat utottel max. -
virs lee #15576 300%-nál meg elvileg 100% reduce, olyan mintha folyamatos isis lenne. -
virs lee #15575 Naigen, de ha 25% a wh, arra rádobsz csak 200%-ot, ami könnyen elérhető akkor már 75% 1 klikkre! Azért az elég komoly, főleg ha működik is. ~~ -
dudovec #15574 Persze ez amolyan 'talalgatas' az alapjan amit eddig tapasztaltam a karikkal. Szal gondolom , hogy igy mukodhet a dolog , az alapjan ami tortenik. -
dudovec #15573 Virs lee : ez jo kerdes. Elvileg hatnia kene , mivel : A Takedownnal (+4 skillel 45% health reduction) eleg rendesen muxik az attack damage converted to health. Szoval a Bone charmeremnek van kb 1600 az avarage damage , megis 1-2 utes minden. 1600 dmg bol , meg deathchill + dark covenant + betrayer fegyver mellett sem kene 3-4000 lifeokat convertelnie.
Egesz egyszeruen arrol van szo , hogy elvileg amit reduction sebzessel okozol , azt annyi okozott vitality sebzesnek szamolja , mivel eleg rendesen hat ra a convert. Pl a liche king is maxra tölti az eletet Soul Blightal , vagy Death novaval , pedig szinte csak százalekos vita dmg van ezekben a spelljeiben. Tovabba a health reduction merteket növeli pl a Call of the Hunt +xx % damage to beast tulajdonsaga - total damaget ad a beastek ellen ugyebar , es elvileg megtolja a health reduction % ot is ezaltal. Ezert volt az , hogy 1 utessel lenyomtam a dragonian herot legenden csicska 1600 as sebzessel.
Az , hogy a War horn eseten mennyire muxik a dolog , haaat nemtom sajna.. , elvileg hatnia kene ra , bar az nem egy olyan közvetlen dolog mint a take down... Szal takedown legend titant elpusztitja par sec alatt , mig a horn nemis hat ra egyaltalan. Ettol fuggetlenul erositenie kene a % os vita dmg nek. Bar hozzatennem aztz , hogy +4 skilles deathchill meg +4 skilles covenant es a hozza illo +4 es horn , 300% cast melett bőven eleg , sőt még sok is.. Ott nemigen van szükséged tovabbi erősitesre a hornhoz , bosskillre meg ottvannak a petek.. -
haata #15572 semmit nem kell vele csinálnod. -
virs lee #15571 Na szal azért kérdem, mert találtam egy 72% vit dmg nyakláncot, gyűrű is van 2 50%-os, meg egyéb cuccon is lehet ilyen, szal egy 25%-os wh megtuningolva 2-300%-kal, mellé maxos deathchill az egész komoly lenne. -
#15570 Hi!
Na letöltöttem a honosítását, és kicsomiztam és a setup mellett még két file van. Azzal mit kell csinálnom? Ki lehet törölni? vagy a főkönyvtárba kell bemásolni? -
genory #15569 OK!Sikerült meg oldani! -
#15568 ahoz, hogy új karaktrt indíts, nem kell törölni a régit, ott a két nyíl, azzal lehet lapozni -
virs lee #15567 Rodoszon csíp... csíp a polip. ~~ -
virs lee #15566 %-os életlevételre (pl. warhorn) hat a +%vit dmg? -
genory #15565 A karaktert nem akarom törölni! De mivel már kb a végén vagyok így végéig tolom így! Csak mivel van magyarítás jó lett volna ugy, hogy az elejétől vágom mi van!