Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor ezzel nem értünk egyet, de sebaj.
ki kéne próbálni, hogy felvett plusz damage%-os cuccok nélkül, jó sok str-el mekkora sebzés pluszt ad a zászló.
Mert gondolj bele: a cuccok milyenek?
van egy plusz 60 körüli achillesem, plusz 25 ares helm, plusz 40 conqueror plate, plusz 30 athena, plusz 60 immortal. Gyûrûben, artifactben plusz % nincs. Ez így összesen plusz 200% körül van. Akkor hogyan lesz a 150-bõl 700 ha feltételezzük, hogy a 150-bõl csinál 450-et, bár efelõl kétségeim lennének??
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
az elõzõ hszben az egy pontot és a wave az egy pontot ér a wave akart lenni :D
a másik meg hogy amit kérdeztél, hogy a plusz% damage, nos az sztem nem hat rá, de el tudom képzelni, hogy a plusz % total damage az igen. De a str-et tartom, hogy annak hatnia kell.
Na most, amikor leteszem a zászlót, akkor nekem nem 150-el hanem vagy 6-700al ugrik meg a sebzésem, azaz úgy veszem észre, hogy pl a str az hat az ilyen skillekben a fizikális damage-ra. Így - mivel asszem a distorationben is van fizikális damage - a sok strnek logikusan ott is hatnia kellene.
de én a helyedben hagynám azt a vackot a francba, ott van a fantom, másodlagosan a distort azok sokkal jobbak. egy pontot és a wave, csak a lassítás miatt ha szükséged van rá (az lvl 1nél már megvan)
Tud erre nekem valaki valamit mondani?
It had to do with the NTFS permissions on the folder that I downloaded the demo files to, and ran the setup from.
I had dl'ed the game on a user account to a external drive, then copied the game setup folder to my c: drive which transfered the permissions from the external drive with it and didn't allow my Administrator account I ran the setup from, MODIFICATION, permissions (yes it gave "administrators" full permission but for some reason because the specific administrator username account I wasn't specifically giving modification rights (or full) the setup failed to initialize completely (it didn't generate any errors during install, just wouldn't play).
After right clicking the setup files folder and giving the specific admin account I was using full permissions on that folder, I ran setup again and it installed correctly and the game worked. No more "Couldn't Initialize Graphics Engine" error prompt, or can't locate d3....dll (a directx dll it was searching for also).
Everything worked fine.
Ha ez nem segít Itt találtam.
javaslom a www.google.hu használatát...
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Bal oldal, databases, editors and tools, és ott van a tqvault. az szolgál arra amit kérdeztél. a doksi\my games\titan quest\tqvaultdata mappába teszi a .vault filke-okat (hadd ne mondjam innentõl kezdve hogy mire ad ez okot... :DD)
Itt is van egy csomó hasznos dolog
fõleg a cuccok listája, meg walkthrough
és van még a www.titancalc.com, ott tudsz karit tervezni
Lenne még egy kérdésem: el lehet tárolni valahol a cuccokat, amiket még nem tudok használni (pl: 66-os erõszintnél találok egy olyan cuccot, amihez 125-ös erõ kell (épp most jártam így)). Próbáltam kidobni az inventory-ból, majd betöltés után ott kerestem, ahova dobtam, de nem volt sehol.
de a problémád vele egyedi, még soha senkinek ebbõl baja nem volt, más játékban sem.
ez így van jól hogy le kell gyakálni mindig az ellenfelet, nem tom ebben mi a furcsa
most legalább tudod, hoyg ha ez neked ilyen problémát jelent, akkor úgy lépj ki hogy elmész a következõ fountain-ig.
a save gomb az valóban egy xar, én soha nem használtam egy év alatt... :D
Konkrét példa (II. küldetés): legyakom a kentaúr boss-t, duma Leonídásszal, mentés, kilépés alvás. Reggel indítás betöltés, csodálkozás. Spártában találom magam az utolsó "újjászülettetõ kútban". Ez rendben is van, az azonban már nincsen rendben, hogy az összes monszta, akiket már korábban legyaktam vígan tesz -vesz élükön a korábban (mentés elõtt) kivégzett kentaúr fõcsávóval. Megnéztem a küldetés státuszát: kentaúr fõnök lenyomása ki van pipálva, új feladat, hogy menjek a jósdába, vagy mi. Cuccok, képzettségi szintek rendben, tulajdonképpen minden, kivéve, hogy újra itt vannak a korábban lemészárolt szörnyek.
Ez normális ennél a játéknál ????? Én nagyon csodálkozom rajta. Érdekes módon, ha meghalok és újjászületek, minden okés, szörnyek halottak (akiet korábban kinyírtam). Nem értem, ezt a betöltésnél miért nem lehet megoldani ?
A mentés másik hátránya (vagy csak én nem tudok róla, hogy van), hogy nem lehet egy korábbi mentéshez visszatérni. Olyan, mintha csak 1 slot-od lenne és állandóan azt update-elné. Szívás ....
Tulajdonképpen ilyenformán minek is van SAVE gomb a játékban ???
és azt hogyan kell megoldani?:D
nekem az a problém hogy mikor elindítom a sima titan questet(kieg nincs fent)után belép elkezdek játszani minden ok.és egyszercsak látom hogy eltûnt alattam a föld meg néhány tereptárgyat nem jelenít meg csak ilyen barna foltban,a betûk elmosódnak nem lehet belõlük semmit látni meg néha a térkép is tök fekete!
ha valaki tud akkor segítsen légyszi!
elõre is köszi!!
1.Van aki játszik multyba TQ-et?Én szeretnék már csak sosincs senki fenn.
2.A TQ Immortal Throne miben másabb azon kívül van még egy kaszt meg új cucc is van?
Mi az a hamachi?
Hogyan kell azt?
Bocs, lorenzo LÁMA(s) vagyok hozzá
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Végre van internetem és gondoltam titánozok kicsit a hálón, de sajnos invalid cd-key ír ki azután hogy rácsatlakozok egy multiba.
Hogyan tovább?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
állítólag bármelyiken, de én legenden farmoltam a végén, normalon nem adott soha, de van akinek igen. sztem nagyobb a random ratio legenden
a négy követ már összegyûjtöttem oda is mentem már a csávóhoz vele de semmi nem tartozik még valami ahoz a questhez?
2) minden szinten van ez a quest, 4 követ kell összegyûjteni, a 4. egészen a végén lesz meg
3) az a bonusz pálya, hades vagy dob egy teknõst (overlord néven) vagy nem. nekem 60ikra dobta, másnak elsõre
Volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban remélem tud valaki válaszolni rájuk.
1, Találtam már jó pár kék színnel jelzett tekercset Pl Amazing Artemius vagy Welcoming to Undead és fogalmam sincs mit lehetne kezdeni velük elvileg he jól értettem valamiféle történet van rajtuk
2, act 4-en City of the Lost Souls -ban adtak egy barlangban egy questet amit noha már legendás szinten tolom a game-t nem sikerült megcsinálni a quest neve asszem Hades treasury ha jól értettem meg kéne ölni egy Arytomus nevû lényt aztán bemehetnék a kincstárba és kapnék egy rakat xp-t is
3, az owerlord passage-rõl mit tudtok mondani
nagyon megköszönném ha valaki tudna ezekre a kérdésekre válaszolni.
"Sziasztok.Átléptük az 50%ot a forditásban.Pontosan 59,645%-nál járunk.Nincs már messze a vége.Már teljesen magyar a menü,install,tutorial,uniqe tárgyak,NPC-k,a dialógus majdnem háromnegyede.Már csak pár skill van hátra,dialogus,quest,és néhány szörnynév illetve tárgy.Szóval nincs már messze a teljes HUN Üdv" ?