23078
-
#15644 Működik az előfizetés nélkül is, csak némi korlátozással, mindenesetre ki lehet próbálni ingyé, oszt ha annyira jó, lehet perkálni :) -
6600GT #15643 helo! én csak most kezdtem,de nagyon teccik a játék,csak azt szeretném ttudni,hogy milyen hosszú a game?kb...kösszi elöre is. -
virs lee #15642 Az alapvető probléma ott kezdődik hogy magyarosítani csak a szavakat lehet, a sorrendjüket nem. Az angol és a magyar sorrend pedig jelentősen eltér. Innentől kezdve minden magyarosítási kísérlet csakis bénázás lehet, a magyar nyelv megerőszakolása. Akkor meg inkább az eredeti angol! -
virs lee #15641 Sztem mást is inkább csak idegesít a béna magyarosítás. -
virs lee #15640 Fizetne a faszom havonta ezért. ^^ Marad a TQ. -
#15639 Elegge lenezo volt a HSZ-ed amigo!!! -
#15638 Te totya4, minek epéskedni?! Most már ketten vagytok ebben a fórumban...Különben az egyik kérdésedre válaszolva annyi a kavarás, hogy az IT-s karikat nem tudod visszamenteni az alapjátékba, ellenben multizni lehet a kettővel egyszerre, csak az alap ost nem engedi a kieg es pályára. -
totya4 #15637 Ocsmánykodás alatt szerintem azt érti, hogy valaki odáig süllyed hogy a szent anyanyelvét ocsmánykodásnak titulálja valami külföldi szar játék miatt. -
#15636 szvsz eleinte nem nagyon érdemes rápakolni, viszont nekem esett éppen elég ahhoz, hogy legyen amikor cuccot cseréltem. de egyébként ahogy haladsz előre, az upgrade cuccok is egyre jobbak lesznek, ráadásul ezek kellenek az artifact-ekhez is, szóval érdemes utánanézni, hogy ami neked kellhet, ahhoz mire lesz szükség, mert ha pont azt használod el, akkor mehetsz farmolni.
#15634 Ocsmánykodást? ez tapasztalat, ez volt a Diablóban is, mikor jött a kérdés, és mindenki csak a fejét kapkodta hogy mivan és segíteni senki nem tudott...de legyen ocsmánykodás... -
tekphos #15635 Le lehet szedni jó pénzért.A Villámos csávó(feje felett van) leszedi neked, vagy a tárgy marad meg vagy a relic.csak pénz és nem kevés még az elején. -
#15634 Ja... ha így álsz hozzá, akkor további kellemes ocsmánykodást.
-
tekphos #15633 a Legyújabb info a Hellgate Londonról:
Nyilvánosságra hozták a Flagship Studios-féle Hellgate: London multi orientált RPG-jének startolási dátumát, mely Amerikában október 31-re, míg Európában november 2-ra esett. A Diablo-val (nem véletlenül) sok hasonlóságot mutató játék "dinamikusan" generált pályáival, felszereléseivel és ellenfeleivel próbálja magához csábítani az előfizetőket, hisz anno kiderült, hogy díjmentesen csupán korlátozott keretek közt játszhatunk majd.
Reméljük most már tényleg akkor ki is adják! :) -
#15632 Tegyük fel megvan mind, ráteszem, és nemsokára találok egy jobb tárgyat.
Leszedni a mostaniról lehet ? Ha nem, meddíg érdemes várni ? Mert gondolom a jobb cuccok, a Diablóhoz hasonlóan, itt is a játék végefelé esnek.
-
#15631 tök jó lesz, hogy a magyaritás miatt elkezdenek jönni a kérdések, mint pl "szerintetek a a Nagyhatalmas Idézőmágus Bűbájos Botját, Nikodremikusz Tűzokádó Sárkényfejes Sétapálcáját használjam? Tudjátok az a 2 lila cucc!!44" -
ballor #15630 rá lehet tenni, ha nincs meg mind
de ha megvan, akkor pluszt ad érte
jobb kivárni, meglesznek azok idővel -
#15629 Most hogy van hozzá magyarítás, elkezdtem az alap Titan Quest-el játszani. Már a játék elejétől lehet találni olyan cuccokat, amiket különböző lények dobnak, és a felszerelést lehet vele erősíteni. Van rajtuk ilyen pl. hogy 1/5 vagy 1/3. Gondolom azért mert több részből tevődnek össze. Ezekkel érdemes várni amíg valami jobb felszereléshez jutok, vagy felhasználhatom őket gyengébb tárgyakon is, ami éppen van ?
Jelenleg egy olyan karaktert fejlesztek, akinek az erőssége a kétkezes harc lesz. Ezt az ágat szándékozom kimaxolni, meg még esetleg a sebzéscsökkentőt, ha marad rá pont. A sebzésével, és a gyorsaságával nincs is gond (2 kardot használ), viszont nem győzöm itatni gyógyitalokkal. Szerintetek életképes lesz ez a karakter magasabb szinten ?
-
#15628 jah...nemis figyeltem hogy lemaradt...477
-
#15627 Van ott lejjebb streng req. is asszem, nem is kevés, hogy ne legyen túl egyszerű :) -
#15626 Esés volt....18-as lvl karinak nem is rossz....
-
#15625 A vista egy fostalicska -
totya4 #15624 Kérdőjel nincs a végén, viszont olybá tűnik mintha a vistát akarnád fikázni ezzel szöveggel, csakhogy a valóságban ezzel amit idéztél semmi gond nincsen, ezért mondtam ha nem értessz valamit, egyszerűbb ha megkérdezed minthogy nevetségessé teszed magad... -
#15623 Miért van kérdőjel a végén? Nemértelek.
:DD -
#15622 "Élvezetes" dárdás kari: slayer, warden, haruspex, corsair :) -
#15621 Hát a dárdáshoz mindenképp olyan kasztot válassz aminek van tömegre-területre ható támadása, mert hiába lesz brutál take down od, tök lassan fogsz haladni, és lesz egy tök unalmas karid -
dudovec #15620 Virs lee: jo a charmer elegge. Csakhat egyesevel utogetni takedownal... De megtudnad csinalni azt , hogy ha kihuzod 70 ig.. Akkor van scatterje is weapon swapra (nagy tomegbe belelosz messzirol) , amugy meg dardaval leapritod a bossokat , meg a kisebb csoportokat , jol lehet takedownal szaladgalni köztük.
Ha erdekel itt , jobb oldalon ranyomsz a "more" ra a file infonal , es lesz 3 screenshot , hogy hogyan csinaltam anno.
Mindesetre ha elvezetes spirites harcost akarsz ,akkor sztem inkabb csinalj egy dualos spellbreakert:D -
totya4 #15619 Sima TQ (IT nélkül) 1.30-ra patchelve, van ehhez valami util amivel a kamera forgatható válik? Mert így forgatás nélkül ez a játék nagyon gáz.
Az IT-hez van, viszont ha felrakom az IT-t akkor az mennyire kutyul be a TQ-nek? Pl úgy mint az NWN-be hogy az elején választhatom az IT-t, vagy automatikusan kiegészíti (beleépül), mint pl a G3 kieg? -
#15618 kötsög játék sehogy nem akar átengedni act4-be...ha a megnyíló portált próbálom, kilép, ha beállítom, hogy meglegyen az act4 első teleportja, és megpróbálok oda menni, akkor szintén kilép... -
virs lee #15617 Ilyenre gondoltam. Gondolom a bleedingre felesleges pontot pazarolni. ~~ -
virs lee #15616 Ja, és még az str-dex arány is bonyolítja a helyzetet. A hunting kizárólag a pierce-t növeli, tehát dex kell alá, ráadásul dodget is ad, tehát jó lenne full dexre pakolni. Defensenek meg str kell, spiritnek pedig int. Namost ha dex-re megyek és piercere, akkor meg a rogue a legjobb, tekintve hogy blade honinggal jelentősen megtuningolható a pierce sebzés. Csakhogy se a hunting, se a rogue nem ad manát, állandóan mana hiányos lesz a kari. Spirit esetében a health reducehoz nem kell se dex, se str, akkor meg mehet minden dexre hogy legyen dodge. Megint a spirithez jutottam. ~~ -
virs lee #15615 Gondolkodok egy lándzsás tagon, csak azt nemtom hunting mellé mit válasszak.
Defense a pajzsos passzívok, 100% block és batter miatt lenne jó, lenne tömegirtó képessége.
Rogue a pierce arány növelésért (blade honing) + mandrake, de tömeget nem irt, valamint blockja se lesz túl jó.
Esetleg spirit? Az első kettőnél mana az gyök2 lenne, spirittel korlátlan, ami lehetővé teszi a sokat fogyasztó skillek (pl. call of the hunt, de a take down is zabál rendesen) folyamatos használatát. Block és tömegirtás itt se lenne, de acovenant + deathchill eléggé ütős kombó a take down %healt reduce-a mellé.
Én a spiritre hajlok, van vmi indok a másik kettőre? -
virs lee #15614 Az ahhoz kell hogy a sok megfelelő jelöltből pont téged válasszanak. De ha nem értesz hozzá, akkor még jelölt se leszel. -
totya4 #15613 Az aláírásodban szereplő sor kérdés akar lenni? Mert ha nem érted, nem feltétlenül célszerű így megkérdezned... :) -
#15612 őőőő, inkább ismerettség.... -
dudovec #15611 -
totya4 #15610 Mivel most nem írtál olyat ami sértené az angolul nem tudókat, nincs mit mondanom :) -
virs lee #15609 De, pont hogy igen. -
#15608 virs lee te nagyon nem ezen a földön élsz... -
virs lee #15607 Viszont ha nincs diplomád, nyugdíjig az utcát söpröd. Régen az érettségi volt a minimum hogy szóba álljanak veled, ma a diploma. Holnap meg a dr. fokozat. -
#15606 meddő vita, gyertek inkább Gods and Heroes closed bétába:) már lvl3 vagyok :D -
#15605 Meg kell cáfoljalak virs lee....a diploma nem létszükséglet!!Így is túl sok a diplomás, amíg jó szakember(autószerelő,pék,cipész...stb) hiánycikk....Manapság divat diplomásnak lenni, csak sokan azt nem veszik figyelembe, hogy előbb-utóbb nem lesz csak "értelmiségi" réteg!!
Aztán mehet egy csomó ember a diplomájával utcát söpörni!(na jó ez durva, de érzed a lényeget?)
Szóval nem mondom hogy nem kell diplomás, de ne legyen csak azért, hogy elmondhassa az ember magáról, hogy "nekem van", közben meg xart se kezd vele....
Van pár ijen kollégám is, ugyhogy átlátom a dolgot!!
A nyelv....vedd figyelembe,hogy sokan nem engedhették meg maguknak az idegennyelv tanulást, most pedig amikor lehetne(anyagilag) akkor a gyerekére költi!!Pölö az én korosztályom egy része!!
Nah...szép napot!