Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába, nekem új ez a játék (csak most kezdtem megkedvelni a kalandjátékokat). Más csalást nem tervezek elkövetni, mert a többi elem tetszik.
addig meg amit azonnal és közvetlenül nem használsz a karinál azt tedd el a caravánban. és használd az infinite potion stacking modot (TQ defilerben megvan), amivel nemcsak 5 potiont tehetsz egy mezõbe hanem 6000-ret is ha akarsz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Más. Találtam egy +32% experience-t adó zöld amuletet. Hátránya a -51% health, és a -17 health regen :).
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Igen, ez egy klikkelgetõs játék lenne, de amikor én játszom, akkor abban a helységben alszanak, így halkabb egy shift nyomkodás, mint egy egér kattogtatás. pl egy Titán run esetén már fel tudom ébreszteni az ott alvót :)
ne legyetek már lámák vazze...
ha pedig take downt teszel bal gombra, az igaz, hogy ha nyomva tartod a shiftet és csak egyszer rátehénkedsz a bal gombra akkor egyet üt és csókolom, de akkor tessék nyomkodni a bal gombot, mint az õrül és láss csodát ütni fog normalt is.
Dudo: bár nem volt idõm kipróbálni, amit mondtál, de emlékezetemben úgy él, hogy a takedown ha balon van, feltöltésig nem csinál semmit a figurám. De az erõs shift használatom miatt erre se tudom azt mondani, hogy 100%, hogy igy van.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ikod04: lehet ha nyomva marad vegig akkor bebugol.. De pl ha nyomva hagyom az egeret ,meg a shifttet , hogy lojjem a 300% cast rates instant lightning boltot , akkor a bolt castok kozt be-be lõ egy-egy normal attackot, mert nemtudna olyan gyorsan castolni (mert igy beleall a castba) , ezert beszur sima lovest is koze..
már megkaptam a magamét a videoszerkesztõi tudásomról, de azért remélem élvezhetõ ezzel együtt. Hajrá :DDD
Hogyan lehet duplikálni a profilokat a Titan Quest-ben ?
Próbáltam a C:\Documents and Settings\Apa\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\SaveData\Main könyvtárban lévõ "profil könyvtárak" tartalmát átmásolni, de nem jött be. Sõt, a játék újrainstallálása után hiába másoltam vissza ezeket a könyvtárakat, semmiképpen sem akarta felismerni a játék.
Tudtok ebben segíteni ? Elõre is köszi.
És ha nem szívod fel magad rajta szerényen megjegyezném hogy kissé fárasztó a "Ha kicsit otthon lennél videojátékügyben tudnád ","ha visszaolvasnád", "ha érted mire gondolok!" típusú szöveg...
A study az kb alap h kell a jobb klikkre..
Mellesleg nemigen fordult meg elo velem , hogy ne tudtam volna loni a marksmanshippel a skill distruptiont leszamitva.
A LOTR-rõl ennyit:http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20771
olvasd el a hszt is.
Keress hozzá cikket sehol nem dícsérik!!!
Talán ez a DAWN OF MAGIC lehet hogy jó,talán...
Ez olyan Heroes fajta nem?De amúgy szerintem is egész pofás kis darab!
Nálam ez akkor szokott lenni mokor bekapcsol a defender skil meg még amit a cuccom ad külön asszem a sisak (garant skilje)

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mert most jó egy karival végigviszem simán, de nem hiszem 2x végigtolom csak azé hogy más kasztot is kipróbáljak:)
2.:Valaki nem jön velem multyba?
szükségem lenne egy Sunstone artifact-ra, van valakinek?
Cserébe ezek közül lehet választani:
Touch Of The Fool
Chaos Cube
Amber Flask
Skyfire Pendant
Üdv.