23078
-
virs lee #15684 SoU >> HotU -
totya4 #15683 Én nem "nyavajgok" és a gépem nem túl régi, mondjuk én nem dicsekszem vele minn egy hülyegyerek hogy kitegyem az aláírásomba :) -
virs lee #15682 Mivel egészen megjelenéstől kezdve toltam az NWN-t, ezért nem hiszem hogy be kéne mutatni nekem. Kameraforgatás NEM volt benne. Amit a tutorialban elmagyaráznak neked, az csak a kamera pozíciójának 3 állásba kapcsolhatósága volt. Fixen a karakterhez rögzítve, követő mozgás (ilyenkor a fordulásokat utánhúzásszerűen követte a kamera), meg volt mégegy. Ez semmit se változtatott azon hogy a kamera lefelé néz, nem tudtál fps / tps szerűen játszani, égboltot megnézni, ez csak a 2. kiegbe (SoU) lett berakva. -
totya4 #15681 Hogy egy játék béna azt nemhogy másfél óra, de ránzésre is ki lehet jelenteni... :) Na persze aki itt van egy ideje az nyilván régebb óta játszik, tehát neki bejön. -
#15680 Vegyél be pár nyugtatót... üvöltés helyett -
virs lee #15679 Akkor meg azért nyavajognál hogy miért szaggat az 5 éves gépeden. -
totya4 #15678 Nem volt ott semmiféle hack, a játék azzal kezdődik hogy elmagyarázza neked egy fazon a kamera kezelését, szerintem te egy másik játékkal kevered, de nagyon. -
#15677 Kocka wow os , nemmészinnen!?! :D -
virs lee #15676
Én is csak 1 évet tanultam tanfolyamon, a többit könyvekből (Dragonlance és hasonlók), filmekből, zenehallgatásból, és legfőképp a számítástechnikából. Azért van a szótár ha valamit nem tudok, megnézem mit jelent. Másnak is van keze, lehet forgatni. ^^ -
totya4 #15675 Pont az a lényeg hogy egyáltalán nem jelentéktelen dolgot hiányolok! :) Ne légy már ennyire naív és földhözragadt. Ha az ember 3D-s játékokkal játszik megszokta hogy forgatni lehet a képet, de legalábbis arra áll az a kurva kamera amerre megyek. Ha pedig a kamera fix mint egy régi 2D-s játékban az ember jogosan üvölt a tehetetlenségtől, hogy te jó isten mi a szar ez. Mondok egy szemléletesebb példát, veszel egy új autót, ami a többivel ellentétben olyan, hogy amikor kinézen a szélvédőn előre bármerre is mész, felűlről, egy fix nézetű kamera képét látod... :) Na, na, na?! -
#15674 ezaz, mehet mindenki US WOW-ot játszani, nincs jobb
nyelvlecke, mint az, hogy rajtad kívül mindenki angolul kommunikál+még szórakozol is :D -
#15673 Figyu, ha már van időd a család (nekem is van +3 gyerek + 8-10 órás meló) mellett játszani, akkor nem vágom az időhiány magyarázatot, meg némi alap angol értésre szert lehet tenni sokféle képpen, pl. TV-ből, netezés közben vagy egy angol nyelvű játékkal is akár... és még szórakoztató is...:) -
virs lee #15672 Nem egy kollégám / kolléganőm lediplomázik 1-3 gyerek mellett, úgy hogy a hozzá szükséges nyelvvizsgát is lerakja. Csak akarni kell. Ráadásul a többség itt nem épp családfenntartó, hanem iskolás gyerek, akinek meg aztán pláne volna rá ideje. Csak lusta, inkább tolják a segge alá magyarul. Filmes fórumokon is gyakori látvány hogy a premier előtti filmekhez is magyar szinkront (el)várnak, mert miért ne, biztos valaki a kedvükért -1 nap alatt összedobja. -
Shorlex #15671 Béna játék... Khmmm, ezt sztem ne 1,5 óra játék után jelentsd ki, hanem legend titán meteorja alá állva. Ha akkor is ugyanez lesz a vélemény akkor riszpekt. -
Shorlex #15670 Jézusom, nem mindegy hogy ki milyen nyelven játszik? Ki nem xarja le? Aki nem tud idegen nyelvet az nem szégyen, max előnytelen a mai vlágban, de kit érdekel? Attól az még ugyanolyan értékű ember. Max ha kérdez valamit, nem fog rá választ kapni (tőlem biztos nem) mert valóban én sem fogom tudni hirtelen, hogy mittomén a veterán tüzes sárkány buzogánya mi az istent takar (veterans dragon mace of sulfur) de különben ne ezzel offoljátok már tele a fórumot.
Inkább csináljatok videjókat és link, már rég láttam jót :D -
#15669 Megkérdezném, hogy ki hol lát a #15631-ben bármilyen utalást, amiben az angolul nem tudókkal szemben ocsmánykodom...
Csupán leírtam egy tényeken és tapasztalaton alapuló véleményt. Én sem tudok annyira angolul, hogy ne örüljek pl egy nyomozós játék magyarításnak...TQban is tök jó a magyarítás, ha a sztorit akarja megérteni valaki, én sem olvasom el az összes questet, mert nincs türelmem (lassabban olvasok angolul+néha szótár), viszont, mint amire a hsz-em utalt, egy tök randiom generált suffix/prefix+mindenféle titulusból álló itemnév esetében meglehetősen bosszantó lesz a maygarítás, és (szintén tapasztalat) ha az illető vérpistike, -aki mostmár rászabadul a játékra- nem kap idejében választ, (hogy a veterán Xyston Fürgeségéből nevű fegyver mér' csak 25% szúrást kap mikor zöld?)akkor mi dögöljünk meg.
Nincs bajom azokkal, akik nem beszélnek nyelvet, nem értek egyet virs lee-vel, viszont ez már előre bosszant. és no offense -
#15668 -
#15667 Köszi a válaszokat !
Még egy utolsó gondolat részemről a Magyar – Angol témához.
Azért kíváncsi lennék, napi 8-10-12 óra munka és két gyerek mellett lenne-e kedved, időd, nyelvet tanulni ? A Magyarosított kérdésekre is van megoldás. Majd válaszol az, aki szintén így játssza. Aki pedig Angol nyelven tolja, addig pihenteti a billentyűzetet.
-
virs lee #15666 Nem lehetett. Csak hack volt hozzá, illetve a kiegbe rakták bele. -
#15665 A graf. nagyon korrekt és a játék is, majd rájössz, feltéve ha bejön a hekkendszless...az lehet, hogy nem te vagy az első, de azt írtam hogy "annyira" hiányzik (mert rátapadtál a játék szempontjából lényegtelen fícsörre) és nem azt szimplán, hogy hiányzik...de lehet kötözködni továbbra is... -
totya4 #15664 Nem én vagyok az első, a fórumon is azzal kezdtem hogy "keresés".
Hát csak feltettem az 1.20-at hogy megnézzem azt a forgást ha már alapból nem tudja, és tényleg, forog... sőt dönteni/emelni is lehet. Annyira nem lassú (érzékenységet felnyomtam maxra) inkább nem folyamatos a forgatás, de legalább van.
Most jobban megnézve elég béna játék, pedig kár mert a grafika nem ronda, a víz szép... majd hajtom még kicsit aztán kiderül... -
totya4 #15663 Blabla. NWN1-ben lehetett forgatni, ráadásul többféle kameramód közül(!) lehetett választani. :) -
totya4 #15662 Jól van, látom belédékelődött ez az állítás, kiverni onnan nem lehet :) Azért tudd hogy nem teljesen így van. -
virs lee #15661 Deathchill + outsider+ lich + squall + cl. -
virs lee #15660 Nem véletlenül nem lehet. Azért amiért az NWN1-et se: mert akkor magasabb lenne a gépigény a több látható objektum miatt. -
virs lee #15659 Tanuljon meg! Manapság az angol legalább annyira létszükséglet mint a magyar, sőt...
Engem pl. kifejezetten idegesítenek a hülye félrefordítások, és ahogy előttem is írták, az meg pláne hogy ha vki az elcseszett "magyarosított" nevek alapján akar infót kérni, és elvárja hogy én találjam ki mit is akar közölni, csak mert nem képes az eredetit - az etalont - használni. -
virs lee #15658 Nagyon hosszú. ~~ -
#15657 Ok,thx,akkor muszáj letöltenem a kieget is. :() -
Shorlex #15656 Kezdj kezdőként huntert úgy. -
#15655 Ha rajta van a reflect (tüskés) ne baszogasd, ha elindul egy meteor ne állj alá, ha leszív fuss egy kört és potizz, és használj egy nagy slowed et adó fegyót ezek álltalában bevállnak, nemtom milyen karival vagy... persze rá kell tenni pár resist gyengítő spellt, ha van olyanod, meg minden egyebet...ja és nem árt párosával fölszedni a shrineket közben -
#15654 A főtitánt hogy kell legyőzni, mindig újratölti az életét? -
Shorlex #15653 Na jó, rászánom magam a necro soothsayerre.
Kipróbáltam, 12ezer élet, írtás szarásig, plusz 7 skill, többezres instant healing peteknek is, máshol 88 recharge (lvl 8-as - azaz egy pontnak megfelelő - refreshel ez gyakorlatilag 100 recet jelent mindenre)
Találtam még egy írtógépet :D -
#15652 Nincs más és az is, amiről tudsz elég lassú volt 1.20 alatt, szóval be kell érni ezzel, mondjuk idáig te vagy az első akinek annyira hiányzik a "pörgés" :)
...a nyelvet amúgy senki sem gyalázta, enyhén szólva csúsztatsz és ha már itt tartunk, nézz föl a multira, van ott mindenféle náció (még lengyel, ukrán?! is), de magyart nemigen találsz, miért? mert a magyar inkább letölti warezba és b@szik megvenni, meg persze svarcba nyomorgatja single-ben vagy nagy ritkán hamán másodmagával hónapokig, ...nna ez a tipikus, nagy magyar virtschaft...jöhet a flame :) -
totya4 #15651 Nem epéskedés az, ha emlékeztetem a népet hogy mi voltaképpen magyarok vagyunk, tehát ha nem is kell csöpögni nyelvünk szépségeitől, gyalázni azért nem kell.
Nem akarok én karikat menteni ide-oda, csupán forgatni szeretném a képet. Valahol olvastam... azt mondja valaki hogy lehet hogy nem lehet forgatni a 3D-s képet 2007-et írunk nem 1996-ot :) Igaza volt, ez gáz.
Azóta megnéztem az IT-t is, és kiderült hogy az a kamera mod ami ahhoz való nem tesz lehetővé forgatást. Tehát a kérdés adott továbbra is, alap TQ v1.30, szeretném forgatni a képet... 1.20-ra nem vagyok hajlandó áttérni, elvileg azon menne amit találtam. -
#15650 Ja, az, legalább 1.20 kell hozzá -
totya4 #15649 Csak annyit kellene felfognod, hogy aki nem tud angolul, az nem tud :) Tehát jobban jár ha magyarul játszik, minthogy ne értsen semmit. Engem nem zavar ha valaki a játékot az eredeti nyelvén játssza, téged ugyan miért az ellenkezője? :) -
#15648 Én is most kezdtem csak el a játékot.
Annyi lenne a gondom,hogy nem tudom feltenni az 1.30as patchetmert kiír egy hibát,de utánaolvastam,miért csinálja.. De mivel a kiegészítőt nem tudom letölteni,1. nincs hely,2: nincs kedvem :)
Patch nélkül nem olyan jó? túl bugos ? vagy mi?:) -
#15647 Ja, elsőre még több is lesz :) -
6600GT #15646 60-óra.. az jó,kösszi szépen! -
#15645 Kb. 60 óra