23078
-
#15767 :D mán így maracc :D
hm...na valahogy levesszük! -
#15766 :D
Ez nagyon tuti, minden sarki közértben kapható, a tak. szeres polcon keressétek... :) -
virs lee #15765 Ami úgy kezdődik hogy "te hülye vagy bazmeg...". ~~
Ellenszere:
:D -
#15764 Legyen Shorlex és Te meg shaba, ha annyira töri magát :D -
#15763 Levon az exp-edből, aminek egy részét visszakapod ha ráklikkelsz a sírkövedre, és egy bug miatt, ha többször sikerál ráklikkelni mielőtt eltűnik, többett kapsz vissza, mint amennyi annak előtte volt :) -
dudovec #15762 de nem kaptam ien privit 1 het utan , teccikerteni?
Mindenesetre orulok h gyakorlott vagy, biztos a kecskepasztoros szövegeid betalaltak valamikor:D
Prince23 : a flame az kb fikazast jelent , 'egymas osztasat' ... -
virs lee #15761 Látom nem vagy gyakorlott felkiáltójeles, de sosem késő elkezdeni. :DD -
virs lee #15760 Hö? :) Mikor lejár a bünti, erről automatikusan kapsz 1 privit, azt el kell olvasni ahhoz hogy törlődjön a felkiáltójel. -
#15759 fizess bazze...moderátorok meg éheznek...:) -
#15758 Mi az a flame???
Biztos fenyegetel bazmeg, beköplek wazze, és írjál má' érthetően.
Az utóbbi mondatomon biztos meglepődtél, h miket írok XDXDXDXD
De nem ám komolyan venni:DDDDDDD
Na szal csak a flémet magyarázd meg mi az:D (amúgy vhol olvastam a flameról) -
dudovec #15757 Legyen Shorlex a hazigizda , ugyis jogasz.. majd itelkezik -
dudovec #15756 megkell beszelni? -de ez meg akkor megtortent ha jol emlexem , mind1.. -
dudovec #15755 prince23 ment a flame megint , olyankor mindig erdekes modon felugrik:D
kandurex: nemtom , aszittem eltunik 1 het utan... Szal epp multkor nezegettem , hogy jee ez meg mindig ittvan...
Vegulis ahogy erzed , lecserelheted egy vipre , ugy lehetne nekemis speci nevem amivel "gizdazhatnek" -
#15754 164 üzi?? egy nap alatt... gratula a fejlesztőknek.
Nem tom követni, amit írtatok. XD
Lassan a Stalker megbukik, ha ilyen irammal fogtok írni.... de aztán a TQ-ről lírjatok:DDDDDDDDDDD -
#15753 Halál esetén azt írja, a következő szintlépésig tapasztalati pont büntetést kapok.
Ez pontosan mit jelent ? Mert bővebb infót nem találok róla. A leölt ellenfelekért, és a questekért jár kevesebb XP (ha igen, mennyivel ?), vagy a már meglévőből von le egy bizonyos mennyiséget ?
-
#15752 Ha kérdés volt, akkor Defilerrel, abban van pvp opció, kreálsz egy custom os kari-t és a játékban a custome game opciót választod... -
virs lee #15751 Le is járt, csak amíg nem hesszeli meg az erről szóló privit, addig ottvan. Biztos gizdázik vele. :D -
Francesco Totti #15750 na sikerült duelezni lehet valahogy :) -
#15749 Kandurex, bocs, ha már itt vagy, lenne pár kérdésem: Mennyi idő alatt dől el egy ilyen házigazda jelölés? Lehet több házigazda, vagy vele azonos jogkörrel bíró egy topic ban? -
#15748 írtam még1 emailt (most nickestől) + a topikban is jeleztem :) -
#15747 Te, én ezt a pontot már rég adtam, úgy két hónapja, nem kellett volna ennek lejárnia? :) Vagy úgy megszeretted már, h le se akarsz róla mondani? :D -
#15746 ahaaa,.:) -
Francesco Totti #15745 oké köszi -
#15744 Hali, itt a delikvens #15714 :) -
#15743 Nna alakul a téma :) -
#15742 Gyerekek, ha már házigazda jogot kértek, írjátok már oda a nicketeket is, mert a jó'isten nem tudja eldönteni kinek is kell a jog! -
#15741 Tűzfal kikapcsolva, pár verzióval korábbi hama (és az sem árt ha minkét gépen ua. a verzió) -
Francesco Totti #15740 chatalni tudtunk egymasal de mikor beléptunk a játékba nem volt szerver -
Francesco Totti #15739 hali valaki tudna nekem segiteni? hogy kell a hamachit beállitani? mer mi az unokatestvéremel probáltuk beállitani de nem ment -
Shorlex #15738 upgrade filet a telepített könyvtárba tedd, onnan indítsd. Hajrá :D -
virs lee #15737 Asszem 1-2 pont kell majd, de látni fogod ha odajutsz hogy lesz értelme (cuccokhoz). -
dudovec #15736 ud szédó prieszt rulez:D -
#15735 1 lvl60 dwarf hunter
1 lvl56gnome warlock
1 lvl60 tauren shaman
3 lvl60 holypriest (1 human, 1 dwarf, 1 UD)
1 lvl70 shadow priest (UD)
1 lvl70 feral druid (tauren)
+pár lvl 1-40 kari
rugom még valamikor a bétában volt :) -
ballor #15734 fejlesztek egy oracle nénit
érdemes néha tenni a dexterity-re?
vagy varázslónál csak az intelligencia legyen nagy? -
dudovec #15733 mondom wow utan egy picit szokatlan volt , de igazbol nem erzem szukseget a tq ban forgatasnak. -
dudovec #15732 ja biztos csak twink rugója van wowban , tiltsuk ki -
#15731 nemtom senki nem válaszolt még:) -
#15730 Mennyi idő az admin státusz elbírálás? Csak hogy tudjam mikortól moderáljam magam veled szemben -
dudovec #15729 :DDDDDD -
virs lee #15728 Ja, akkor már a volánhoz is felvesznek. :D