Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Topgun: gamebanshee walkthrough ha ennyire nem megy
vízmágus: projektor (minél nagyobb kontraszttal) vagy LCD TV ami elõtt fél méterrel ülsz

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

TopGun
Az a kerdesem, hogy a sun keyt merre lehet megtalani? mert korbe jartam a teruletet parszor es semmi eredmeny! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

*-ugye
Van egy karim az alapjatekban (1.01) mivel ma a 20ik critical (t)erroron is tul vagyok elhataroztam hogy felrakom azt a kurva 1.30as pecset. Kérdésem pedig az, hogy ugye át tudom-e vinni a karim?😄 Vagy újat kell kezdenem? o_o
egérgörgõ a barátod
veszel egy nagyobb monitort , vagy kirakod tv re a kepet..

Hogyan lehet azt megcsinálni hogy mindent nagyobban lássak a karit is. Elõre is kösz
DirtyGab3sz
Hali!!
Tudom már írtam róla,de....megpróbáltam már többféleképpen is az immortalt feltenni, és semmi....nem enged sem pecselniaz alapot,emiatt sem inportálni a karit...így nem is tudok jáccani!Han valaki tudja mi a franc lehet.....kösz elõre is!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

nálam a hónap beszólása 😄DD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ROMOTO
Asszem ha kicsit beleolvasol a fórumba, akkor kielégítheted a kíváncsiságodat 😊
ROMOTO
Hurrá 😊
Krezga
nah ja, de már nem õ csinálja, és már 90%-on van😊
Ki milyen karival tolja/tolta? Kiváncsi vagyok a mastery-k párosítására ^^
btw jelen pillanatban egy assassin (warfare+rogue) útját igazgatom több-kevesebb sikerrel 😄
ROMOTO
Nna kibányásztam megen azt a bizonyos panyis basz-t mindenki épülésére, mert mi szerinte állítólag megérdemeljük 😊
ROMOTO
Havonta megkérdezi valaki mizu a magyarítással, az elsõ fél évben még havonta én is beírkáltam ugyanazt a 20% -os panyis baszt (az a panyi nevû mandró kezdte el asszem aki nem egy kitartó jellem, mert jegelte az ügyet masszívan), aztán csak minden 2. hónapban, egy ideje feladtam, meg hát nekem egyáltalán nem hiányzik a fordítás egy ilyesmi "primkó" játékból, sõt ismerve a kilátásokat inkább halál idegesítõ lenne lenne a sok elbaltázott-magyarított szöveget olvasni, és a sok hrrr meg jujj hoz meg aztán tényleg nem hiányzik a szinkron 😊
Krezga
Én úgy tudom, hogy nem egy éve csinálják. Gondolom akkor most másik csapat csinálja, mert nem csináljálk olyan régóta.
😄DD Db akkoris ownage 50 stun 50 vitdmg resist 50%dmg to deamons 😄

DirtyGab3sz
Hali!
Asszem olvastam már valahol a topikban, de most nem találom...aza problémó, hogy az immortal nem engedi az alapot peccselni, és el sem indul!Egy helyre kell telepítenem?Mert ugyan egy helyen van,de 2 külüön mappban...elbaxtam??<#felkialtas><#felkialtas><#help><#help><#help>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

ROMOTO
Már egy éve 😊a kieg meg végképp sehol...
Magyaritások portál "Titan Quest forditási állapot:90%"
Bocsi de a fiuk gõzerõvel nyomják.
hogy mondod dudva?
ilyen alapon felsorolhatnám az összeset, mert mittomén hogy richtig az õ karijának melyik a legjobb.
de kötekedjél vazze, és belinkelem baszki az összes gyûrûrelicet 😄DD

jaj Sóskex , annyira tudtam h a daemon bloodot kihagyod ami kb az egyik legjobb , foleg a keig ota😄

ROMOTO
Egy éve elkezdték, de még az alapgamét sem sikerült lefordítani, és ahogy elnézem nem is törik magukat ezügyben, úgy-hogy nemlétezik
Documents and settings\"Usernév"\Documents\My Games\Titan Quest IT.
Lenne egy kérdésem a tq melyik mappában vagy file-ban tárolja a karik mentéseit mert már elég magas szintûek a karik a game-t viszont újra kellene húzni és nem akarnám újra kezdeni az egészet
attól függ mit akarsz, milyen a kari.
dionysus, monkey king, hecate

Scareface
Magyarítás létezik már alapjátékhoz?

Köszi a választ! Lenne még egy kérdésem. Milyen relicet érdemes gyûrûbe rakni?
ROMOTO
A kék epic és a lila legendary, rohadt nehéz kiszúrni 😊
mér, anno ez volt a vesszõparipám 😄DDD

Semmigond. Defilerben amugy hasznos dolgokat is allithatsz be , amik nem olyan veszes cheatek: minden sebzes kiirasa , 1 kockat foglalnak az inventoryban a potionok, mindig elrepulnek a szornyek halalkor.. stb stb, csakhat van ott par fülecske is ami szerintem nemfer bele a csitmentes kategoriaba , pl az uniqok relicelese😊

Üdv,
Melyik az epic es melyik a legendary cucc?
Akkor elnézést kérek mindenkitõl.
Haver nem mondta ezt a kis dolgot 😊
Azt egy defiler mod adja , es alapjaba veve cheat. Legit modon nincs lila/kek relicelesre lehetoseg.

Bocs de lila és kék cuccokat is lehet relic-elni csak nem mindenkinek müködik "példáúl nekem sem" (hogy miért nem tudom).
Egyik havernak engedi a játék relic-elni, adot is a cuccokból és relic-elt is nekem lila cuccot stb. (nem csít).
Majd csinálok képeket a cuccokból.
A Titan Quest Magyar Rajongói oldalon található hamachi szóbákban szoktuk nyomni esténként.
üdv. mindenkinek
az is lehet hogy a c meghajton levo szabad helyet nezi, hiaba a d-re akarod rakni
Minden relic darabnak elõre kódolt bónusza van, ezekbõl kombinálja össze a végeredményt. Tehát 3 relicdarabot ugyanabban a sorrendben összerakva mindig ugyanazt a bónuszt kapod. Vagy a sorrenden variálsz, vagy más darabokkal próbálod kombinálni, így van csak esélyed másfajta bónuszt kapni.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Rise iylet már én is tapasztaltam csinalj meg több helyet kicsit hulyen hangzik de meg 1-2 giga uresen és nem lesz probléma ugyanugy kevesebbet rak fel 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

nekem már volt +25% damage -es ugyhogy ki lehet

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Hi! Kilehet rakni olyan Incarnation of Anubis' Wrath relicet ami ad +% dmg-t?
Rise Against
segítsetek, ez szerintetek miért van?
amint látható, van elegendõ helyem...

Utána a tqvault-al kell indítanod
ROMOTO
Mondjuk tényleg bosszantóan kevésen múlt, hogy összejöjjön egy szinte tökéletes hack&slash game...
A tqvault-al szétszedem a charmot és a fegyvert és inditásnál nem jelenik meg a karakterem.
Mit csinálok rosszúl?
Te a munkád profitját ingyen szerevrekbe ölnéd? Alig pár 100 db kell csak, és számolhatsz átlag 4 milkával / szerver... Ezért szed pénzt a Blizzard is a WoW-ért, meg persze azért mert sok pénznél jobb a több.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

😄

ROMOTO
Nna bakker Shorlex, ezt jól megismételtem 😊
ROMOTO
Lila, kék cuccokat nem lehet relic-elni, a grants skill- eknek nagy a cooldown-ja és ezért nagyon ritkán aktiválódnak
az artifactek grant skillje (mint minden grant skill a játékban) cooldownos. ennyi

bazz kékbe meg lilába nem tehetsz relicet