Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vízmágus: projektor (minél nagyobb kontraszttal) vagy LCD TV ami elõtt fél méterrel ülsz
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Tudom már írtam róla,de....megpróbáltam már többféleképpen is az immortalt feltenni, és semmi....nem enged sem pecselniaz alapot,emiatt sem inportálni a karit...így nem is tudok jáccani!Han valaki tudja mi a franc lehet.....kösz elõre is!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
btw jelen pillanatban egy assassin (warfare+rogue) útját igazgatom több-kevesebb sikerrel 😄
Asszem olvastam már valahol a topikban, de most nem találom...aza problémó, hogy az immortal nem engedi az alapot peccselni, és el sem indul!Egy helyre kell telepítenem?Mert ugyan egy helyen van,de 2 külüön mappban...elbaxtam??<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Bocsi de a fiuk gõzerõvel nyomják.
ilyen alapon felsorolhatnám az összeset, mert mittomén hogy richtig az õ karijának melyik a legjobb.
de kötekedjél vazze, és belinkelem baszki az összes gyûrûrelicet 😄DD
dionysus, monkey king, hecate
Melyik az epic es melyik a legendary cucc?
Haver nem mondta ezt a kis dolgot 😊
Egyik havernak engedi a játék relic-elni, adot is a cuccokból és relic-elt is nekem lila cuccot stb. (nem csít).
Majd csinálok képeket a cuccokból.
A Titan Quest Magyar Rajongói oldalon található hamachi szóbákban szoktuk nyomni esténként.
üdv. mindenkinek
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
amint látható, van elegendõ helyem...
Mit csinálok rosszúl?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX