23078
  • DirtyGab3sz
    Lehet hogy factions, vagy nightfall keyt tudok adni...megnézem,és privát üziben megkapod!

• AntiHero
    A Dream karakternek meik varázslataira érdemes gyúrni? (spirit van melette)
  • luicosta
    Hali!! Az x3 mod mire jó?? Valaki rakja már fel a linkjét hogy honnan lehet letölteni!!! Léccci Megkösszönném
  • Shorlex
    Kezdőként lightning bolt rec nélkül pfff....
    Én a helyedben leépíteném és shardra tennék, az aurát is áttenném annak megfelelően, a squall alapját egyelőre nem maxolnám, csak amennyi jut, majd fontos lesz persze de nem most, lich jól van így.
    Deathchill felső passzívja sztem neked nem annyira fontos.
    Valahogy így - Oracle 50
  • shaba23 #15803
    van valaki (rajtam kívül) gods and heroes bétában?
  • shaba23 #15802
    nekem azt írja ki minden telepítésnél, hogy a gépem nem elég jó a játékhoz :) pedig durván anyi a különbség virs lee gépéhez képest (durván) hogy nekem ATI vga van és nincs annyi vinyóm:)
  • Rash87
    Ez nagyon gáz,sry,h ennyit írok,de most meg kb. 8* sikerült rányomni az OK gombra,és tovább engedte a telepítést,ezt nem értem.
  • Rash87
    Ez a játék teljesen kikészít :D Pedig még nem sikerült feltenni se...
    Elősször sikerült minden. Aztán most megint megpróbálom,erre a kieg. telepítésnél kiírja,hogy nincs elég hely a lemezen, pff.
    Pedig 5 gb szabad hely van,az előbb is ennyi volt,akkor feltelepült,most meg a **** sem akar.
  • ballor
    nem jól szúrtam be, ez vagyok: Oracle 50

ezt akkor hogy vinnétek tovább vagy alakítanátok?
  • ROMOTO
    Te, 100% rec costos vagy, vagy mi? Hol a shard vagy a ternion meg a nimbus alap max? A death nova és az outsider fölöslegesen van tupírozva egyenlőre...abból pakolj a ternionra és szerezz egy lightingos zöld relicelhető botot, vagy maxold a shard ot teljesen, , de akkor a nimbusz 2 passzívját is maxold a felette lévő helyett...
  • ROMOTO
    Egy divine artifact összerekásához kb. 3 legendes karit végigtolhatsz, mire összejön :D
  • ballor
    na, megnéztem, most ilyen vagyok: Oracle (ez 50-est ír, én 49-es vagyok)
    ez így okés lesz? és itt van 5 elosztható pontom
  • shaba23 #15795
    turtle shell miatt nem is aggódok, azt szimplán csak lusta vagyok farmolni, de mivel a kényszer nagy úr, megoldom. a probléma a formulákkal van, amik hiányoznak és random dropok, ráadásul gyanítom, hogy normal fokozaton esnek

(nincs vkinek guild wars trial key?:) )
  • virs lee
    Ternionozol? Vagy minek kéne nagyobb sebzésű bot? A spellek sebzését nem írja ki a játék. Nekem is 1000 a dps-em, a legnagyobb sebzés meg 151k (zeus), de a sima cl is soxorosa az 1k alapsebzésnek.
  • virs lee
    Turtle shellt a legkönnyebb összeszedni: Megarától visszafele elindulsz a tengerparton, pár kör alatt kész a charm. ^^
  • ballor
    az oracle kezében most egy bot van (142-es sebzéssel)
    én ezt kevésnek látom
    később lesz majd nagyobb sebzésű bot? bobja valaki?
    vagy mit ajánlatok a kezébe?
  • ROMOTO
    48 szintnél még várhat a liche maxolás, addig kell rá rakni, míg megadja a soul blight ját, azt azzal elvan jó darabig, max idézel néha, inkább azokat a spelleket erősítsd, amik a te túlélési képességeidet növelik, nem a pet-ét -> petét :)
  • shaba23 #15790
    222 a speed, az a max?
  • shaba23 #15789
    jah azt nem olvastam, hogy külön peccselni is akarod O.o
    azt tényleg nem kell, mert a kieg peccseli
  • dudovec
    es ranged hunter ? (gondolom) hat ha megvan a max attackspeeded a buffjaiddal , akkor jo tud lenni a tyrant fist , amit tudok adni +20% dmg bonussal. De kifejezetten ijasznak van meg mas is ami jo lehet (magas alap pierce dmg + sok attack speed). Szal rakj be 1 screent a kari laprol , aztan adok 1-2 tippet ha tudok:D
  • shaba23 #15787
    hüpp-hüpp
  • ROMOTO
    A kiegben benne van az 1.30, ezért hiába peccseled :)
  • ROMOTO
    Csíttel
  • shaba23 #15784
    bone charmer, ami igazából hunter, mert azon kívül, hogy magamra rakom az aurát, meg summonolom a leech kinget semmit nem használok a spiritből :)

javasolhatok más, hunternek való artifactot

az a baj, hogy az amber flask és a clindebolt sem esiki epicen vagy legendary-n, random dropot farmolni meg nincs sok kedvem visszamenni...szóval ha vkinek van a fent említett 2 formula akkor megköszönném (esetleg 5/5 epic turtle shell, mert az meg egy sem esett és már rég túl vagyok a teknősökön :)

noob kérdés, lehet röhögni: kék és lila itembe hogy lehet charmot/relicet rakni?:D
  • shaba23 #15783
    azb updater nem találja a TQ telepítést. telepítsd újra így:
    d:\Titan Quest
    d:\Titan Quest Immortal Throne

természetesen a meghajtó mind1 melyik nem kell D-nek lenni, a lényeg, hogy a gyökértől csak a saját könyvtára válassza el
  • ballor
    hogyan érdemes?
    először a 32-es szintet toljam fel? (most 24-vagyok, van 5 pontom amit eloszthatok) vagy alulról felfele maxoljam a dolgokat (pl. Leach King cuccait)

jó akarom elkölteni ezt az 5 pontomat :) 48-as körüli vagyok, tehát már rendesen meg kell küzdeni a szintlépésért
  • dudovec
    shaba23 inkabb tyrant fistre gyurj ha harcossal tolod. Az volt az elso komolyabb arti amit osszeraktam , es nem volt valami nehez beszerezni a hozzavalot.
  • Rash87
    Valaki pls írja már le,hogyan kell normálisan feltenni a játékot,hogy 1.30as legyen :|
    F@szom tele van már. Holnap vizsga,s nem tudok kora reggel játszani xD

Letölttem az alapot,ok. Utána olvastam,h 1.30-as legyen,le kell tölteni a kieget is,kb. másfél nap alatt lejött 50 kb/secel.
    Felteszem az alapot,+aztán kieget.
    Elindítom a 1.30as patchet,s megint ugyan úgy kiírja,hogy:
    "The Titan Quest Updater has encountered an error"

Valaki pls segítsen,minnél hamarabb:)
  • virs lee
    A flame-re visszatérve: FLÉM!!! ^^
  • virs lee
    Van vagy 5 inventory formulám, meg 8-10 charm / relic, ha kell vmi.
  • virs lee
    Csak egy maradhat! ^^
  • dudovec
    kössz
  • ROMOTO
    Ha elúntad a keresgélést, a gamebanshee-n találsz map ot, amiben az összes megvan.
  • shaba23 #15774
    azt hiszem, hogy egy Blood of Ares-t összerakni kicsit epikus feladat...kell hozzá 7 másik artifact, az apróságokról már nem is beszélve...ráadásul most néztem meg, hogy amber flask és clinderbolt formulám nincs is, szóval hogy azokhoz mi kell az még rejtély
  • shaba23 #15773
    WTB epic turtle shell :(
  • shaba23 #15772
    OMG mennyi törlés gomb:)
  • ROMOTO
    Értem, kösz még egyszer :)
  • Kandurex
    ja és a másik válasz, csak egy gazda lehet
  • ROMOTO
    Kössz :)
  • Kandurex
    2-3 nap