23078
-
#15807 Lehet hogy factions, vagy nightfall keyt tudok adni...megnézem,és privát üziben megkapod!
-
#15806 A Dream karakternek meik varázslataira érdemes gyúrni? (spirit van melette) -
luicosta #15805 Hali!! Az x3 mod mire jó?? Valaki rakja már fel a linkjét hogy honnan lehet letölteni!!! Léccci Megkösszönném
-
Shorlex #15804 Kezdőként lightning bolt rec nélkül pfff....
Én a helyedben leépíteném és shardra tennék, az aurát is áttenném annak megfelelően, a squall alapját egyelőre nem maxolnám, csak amennyi jut, majd fontos lesz persze de nem most, lich jól van így.
Deathchill felső passzívja sztem neked nem annyira fontos.
Valahogy így - Oracle 50 -
#15803 van valaki (rajtam kívül) gods and heroes bétában? -
#15802 nekem azt írja ki minden telepítésnél, hogy a gépem nem elég jó a játékhoz :) pedig durván anyi a különbség virs lee gépéhez képest (durván) hogy nekem ATI vga van és nincs annyi vinyóm:) -
#15801 Ez nagyon gáz,sry,h ennyit írok,de most meg kb. 8* sikerült rányomni az OK gombra,és tovább engedte a telepítést,ezt nem értem. -
#15800 Ez a játék teljesen kikészít :D Pedig még nem sikerült feltenni se...
Elősször sikerült minden. Aztán most megint megpróbálom,erre a kieg. telepítésnél kiírja,hogy nincs elég hely a lemezen, pff.
Pedig 5 gb szabad hely van,az előbb is ennyi volt,akkor feltelepült,most meg a **** sem akar. -
ballor #15799 nem jól szúrtam be, ez vagyok: Oracle 50
ezt akkor hogy vinnétek tovább vagy alakítanátok? -
#15798 Te, 100% rec costos vagy, vagy mi? Hol a shard vagy a ternion meg a nimbus alap max? A death nova és az outsider fölöslegesen van tupírozva egyenlőre...abból pakolj a ternionra és szerezz egy lightingos zöld relicelhető botot, vagy maxold a shard ot teljesen, , de akkor a nimbusz 2 passzívját is maxold a felette lévő helyett... -
#15797 Egy divine artifact összerekásához kb. 3 legendes karit végigtolhatsz, mire összejön :D -
ballor #15796 na, megnéztem, most ilyen vagyok: Oracle (ez 50-est ír, én 49-es vagyok)
ez így okés lesz? és itt van 5 elosztható pontom -
#15795 turtle shell miatt nem is aggódok, azt szimplán csak lusta vagyok farmolni, de mivel a kényszer nagy úr, megoldom. a probléma a formulákkal van, amik hiányoznak és random dropok, ráadásul gyanítom, hogy normal fokozaton esnek
(nincs vkinek guild wars trial key?:) ) -
virs lee #15794 Ternionozol? Vagy minek kéne nagyobb sebzésű bot? A spellek sebzését nem írja ki a játék. Nekem is 1000 a dps-em, a legnagyobb sebzés meg 151k (zeus), de a sima cl is soxorosa az 1k alapsebzésnek. -
virs lee #15793 Turtle shellt a legkönnyebb összeszedni: Megarától visszafele elindulsz a tengerparton, pár kör alatt kész a charm. ^^ -
ballor #15792 az oracle kezében most egy bot van (142-es sebzéssel)
én ezt kevésnek látom
később lesz majd nagyobb sebzésű bot? bobja valaki?
vagy mit ajánlatok a kezébe? -
#15791 48 szintnél még várhat a liche maxolás, addig kell rá rakni, míg megadja a soul blight ját, azt azzal elvan jó darabig, max idézel néha, inkább azokat a spelleket erősítsd, amik a te túlélési képességeidet növelik, nem a pet-ét -> petét :) -
#15790 222 a speed, az a max? -
#15789 jah azt nem olvastam, hogy külön peccselni is akarod O.o
azt tényleg nem kell, mert a kieg peccseli -
dudovec #15788 es ranged hunter ? (gondolom) hat ha megvan a max attackspeeded a buffjaiddal , akkor jo tud lenni a tyrant fist , amit tudok adni +20% dmg bonussal. De kifejezetten ijasznak van meg mas is ami jo lehet (magas alap pierce dmg + sok attack speed). Szal rakj be 1 screent a kari laprol , aztan adok 1-2 tippet ha tudok:D -
#15787 hüpp-hüpp -
#15786 A kiegben benne van az 1.30, ezért hiába peccseled :) -
#15785 Csíttel -
#15784 bone charmer, ami igazából hunter, mert azon kívül, hogy magamra rakom az aurát, meg summonolom a leech kinget semmit nem használok a spiritből :)
javasolhatok más, hunternek való artifactot
az a baj, hogy az amber flask és a clindebolt sem esiki epicen vagy legendary-n, random dropot farmolni meg nincs sok kedvem visszamenni...szóval ha vkinek van a fent említett 2 formula akkor megköszönném (esetleg 5/5 epic turtle shell, mert az meg egy sem esett és már rég túl vagyok a teknősökön :)
noob kérdés, lehet röhögni: kék és lila itembe hogy lehet charmot/relicet rakni?:D -
#15783 azb updater nem találja a TQ telepítést. telepítsd újra így:
d:\Titan Quest
d:\Titan Quest Immortal Throne
természetesen a meghajtó mind1 melyik nem kell D-nek lenni, a lényeg, hogy a gyökértől csak a saját könyvtára válassza el -
ballor #15782 hogyan érdemes?
először a 32-es szintet toljam fel? (most 24-vagyok, van 5 pontom amit eloszthatok) vagy alulról felfele maxoljam a dolgokat (pl. Leach King cuccait)
jó akarom elkölteni ezt az 5 pontomat :) 48-as körüli vagyok, tehát már rendesen meg kell küzdeni a szintlépésért -
dudovec #15781 shaba23 inkabb tyrant fistre gyurj ha harcossal tolod. Az volt az elso komolyabb arti amit osszeraktam , es nem volt valami nehez beszerezni a hozzavalot. -
#15780 Valaki pls írja már le,hogyan kell normálisan feltenni a játékot,hogy 1.30as legyen :|
F@szom tele van már. Holnap vizsga,s nem tudok kora reggel játszani xD
Letölttem az alapot,ok. Utána olvastam,h 1.30-as legyen,le kell tölteni a kieget is,kb. másfél nap alatt lejött 50 kb/secel.
Felteszem az alapot,+aztán kieget.
Elindítom a 1.30as patchet,s megint ugyan úgy kiírja,hogy:
"The Titan Quest Updater has encountered an error"
Valaki pls segítsen,minnél hamarabb:) -
virs lee #15779 A flame-re visszatérve: FLÉM!!! ^^ -
virs lee #15778 Van vagy 5 inventory formulám, meg 8-10 charm / relic, ha kell vmi. -
virs lee #15777 Csak egy maradhat! ^^ -
dudovec #15776 kössz -
#15775 Ha elúntad a keresgélést, a gamebanshee-n találsz map ot, amiben az összes megvan. -
#15774 azt hiszem, hogy egy Blood of Ares-t összerakni kicsit epikus feladat...kell hozzá 7 másik artifact, az apróságokról már nem is beszélve...ráadásul most néztem meg, hogy amber flask és clinderbolt formulám nincs is, szóval hogy azokhoz mi kell az még rejtély
-
#15773 WTB epic turtle shell :( -
#15772 OMG mennyi törlés gomb:) -
#15771 Értem, kösz még egyszer :) -
#15770 ja és a másik válasz, csak egy gazda lehet -
#15769 Kössz :) -
#15768 2-3 nap