Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tom láttad-e itt egy champion sztem elég durva lett.
Na most, a harbinger kb ugyanezt tudja, mert bár nincs plague-ja, de van helyette legfelsõ trance, ami ha nem is ugyanolyan jó de épphogy elmarad, nem sokkal. Jó cuccban dettó ugyanilyenek a bosskillek csak arról nem csináltam videot mert minek.
viszont a fantom az télleg nagyon fun, az a kedvencem 😄
battle rage-re és passzívjaira sztem csak akkor pakolj ha már minden más megvan, ancikra egy pontot se, kuka, de a dream petje az 1-1-1 ponttal mehet (persze ha van több, akkor többel is, de akár plusz 2-3 skillel nekem bõven elég a sima 1-1-1)
recharge ugyanúgy van, csak a grant skilleknél van az, hogy nem hat rá. meg van ilyen reces artifact is, úgyhogy még könnyebb összeszedni a 100-at.
sztem azért elég szépen dob cuccost, érdemes minél nagyobb karira menni.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Minek vault a cuccaid megtartásához? Értelemszerûen áthozza zat is classicból.
dual wieldet tervezem maxolni warfarebõl, meg a passzívokat. Kérdés Shorlex; onslaughtot érdemes skillezni(jó tudom h warfare alapja)? de van dreamnél is charge leveles cucc.
még 1 kérdés: 1.08 óta nem gameltem,de égen láttam h irkáltátok 1.20ban nem esnek ugy a lila cuccok,ez most itt is igy van? ja mégvmi: recharge reduct megszünt?😞
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Dreamhez sztem egyértelmûen a warfare és a hunter megy a legjobban.
Az elõbbi nekem az egyik legélvezetesebb dual wielderem lett és minden boss <5mp vele, a másik meg a sok def ability miatt 100 avoid 100 dodge esélyes jó cuccal, találja el bárki is 😄
mágusnak dream sztem kuka mondhatni nagyon szar
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mert 2 percenkent kell portoljak eladni a cuccokat (pedig csak a sargakat szedem fel, Act1-be vagyok)
Most is talaltam egy kek szetnek 2 darabjat, es csak foglaljak a helyet, meg vagy 5-6 szint mire hasznalni tudom.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
nem akartam varázslót csinálni belõle,arra sztem még mindig a legtápabb a soth annyi elég is volt belõle.
íjászt megintcsak nem akartam,abból 1 elég volt,ezért vagy dream+warfare vagy defender,végül warfare lett. Most még csak 18 as,de remélem nem fog epic orienten kifulladni..
kérdés: immortalhoz van valami mûködõ tq vault? mert nem akarom h odavesszen a majd 100 legend itemmem amit anno összeszedtem 1.08 ban.<#szomoru1>#szomoru1>
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Szerintem Dream-et Spirit-tel lehetne a legjobban párosítani.
Mondjuk izlések és pofonok.
Egy másik TQ fórumon találtam olyat a letöltések között hogy Hamachi.
Azt írja hogy virtuális lant kreal ez eddig oké de én azokra a szobákra feltudok menni más verziójú Titannal vagy annak meg kell eggyezni?
Mert nem irnak errõl semmit azon a forumon.
Pls ha tudtok segítsetek.
mit lehetne kezdeni ezzel:
fatal error,couldn't initialize graphics engine
amit már láttam benne azok az artifactok,meg azoknak a tápjai,de pl a menüben a kiccsajnál nem értem mit keres staff és sword....
milyen kasztal érdemes benne haladni,jó a dream? irjatok vmit 😊
Én nem rég kezdtem a TQ-t és az Immortal Throne van fent.Észre vettem hogy seteket gyüjthet az ember csak nem olyan könnyen.Ha valakinek van 1 jó íjász setje az pls küldje már el a mentését mert naon kéne mert single ben nem naon esnek a dolgok...
Köszike mindenkinek.
Hell Is Burnin\'
Aki segíteni próbált kösz!A kétkedõk meg <#action>#action>!!!
Három uninstall, reinstall után most végre mûxik!!!<#finom>#finom><#taps>#taps><#eplus2>#eplus2><#nevetes2>#nevetes2>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
1. Install sima titan quest pl: D:/titan/tq/
2. Install immortal throne a D:/titan/
3. Elinditod az immortalt , szolni fog a jatekban , hogy updatelnie kell , amit ha leokezol , akkor kilep.. lehet varnod kell majd 1 kicsit , de 1x csak kiugrik majd 1 ablak az updaterol a windowsban. Okezod, megcsinalja , elinditod a jatekot es jatszol.
Havernak eredeti az alapjatek , arra toltuk ra a tört kieget , es ugyanugy semmi gaz nemvolt.
Szoval valamit marpedig akkorsem csinalsz jol , vagy tre van a gepeddel😛
Talán végig kellene (és sokat vissza) olvasnod mit írtam.....Le merném fogadni sokkal több warez játékod van mint nekem....ugyanis én szerencsére megengedhetem magamnak ,hogy eredeti játékkal jáccak!!!!!!Ugyhogy nem kellene nekemesni!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
A THQ részérõl persze teljesen jogos, hogy megpróbálják megvédeni a terméküket, nincs is ezzel semmi gond, de a magyar emberek nagy része mindaddig tört játékokkal fog játszani, amíg nem lesznek olyan árak, amit az átlagember is megengedhet magának.
Ja és majd' elfelejtettem megköszönni az önzetlen segítséget, hasznos tippeket,...
gondolkodj el ezen a rohadt THQ-n (mellesleg rohadt Ironlore lenne a helyes szöveg), pláne akkor ha tört játékkal játszol, ami nekik szellemi tulajdon.
ez a magyar mentalitás: rohadt THQ, mert én egyedül a világban hülye vagyok és nem tudom feltenni azt az egyébként tört játékot amit másik 300 igen.
Nálam kimaradt a krek....de mazt nem fogom miért krek a gyári gámához???
Tudom...naiv vaok...<#wow1>#wow1><#taps>#taps><#help>#help>
Ezer kösz mégegyszer!!!
- titan quest feltesz (tovább,tovább,tovább,igen,igen,befejezés)
- Letölt a standalone 1.20-as patch-et
- Feltesz titan quest:immortal throne-t egyenesen a titan quest mappába de azon belül külön mappába teszem: "titan quest:kieg "néven(telepítéskor beírom séria kulcsot)
- Megszerzem hozzávaló kreket gémkopiwördön
- Játék elindít intro bejön kéri hgoy frissítsem 1.30-ra ok megteszi és voliá tündöklõ pokoli menü bejönn új játék indít kari kreálás és már zúzom is.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Biztosan sokan jöttek már ezzel a problémával, és le vagyok maradva... Tegnap kaptam meg a játékot, csak a simát kieg nélkül, de nem bírom elindítani. 😞 Telepítés után nem engedi felpatchelni, 1.08-nál az engine.dll-nél nem tetszik neki vmi, 1.15-nél felmerül egy hiba a patchelés során. Nincs vmi ötletetek, mi lehet a baj? 4.09-es dtvel raktam fel, win sp2 van hozzá, meg vmi 9.akárhanyas directx.
Kicsit kezd már idegesíteni a dolog, annyi jót hallottam már errõl a játékról, szeretném kipróbálni végre...
Köszi a segítséget elõre is!
Ott lesz az, csak keresgélj, az egyik boddnál van a Sun Key, én is sokat szívtam a keresgetéssel, de ott van valahol azokban az épületekben.
Hosszas keresések ,olvasások után adtak egy tippet!Az IT-t oda kell telepíteni ahová a gép akarja, így lehet peccselni, és jáccani!Nem próbáltam még, de délelõtt megírom bejött-e?!
Köszönöm magamnak a segítséget!!!!!!!!<#vigyor1>#vigyor1><#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2><#crazya>#crazya><#worship>#worship><#worship>#worship><#nevetes2>#nevetes2>