23078
  • Shorlex
    Az egyik kezed állandóan a váltón-on volt a hangsúly. :D
    Kiprbáltam a 75-ös divinert drainnel. persze 100 rec
    Azért elég jó nem mondom.
    2k a sebzés ha beállok a deathchill-el valaki mellé, és annak a 300%-a converted to health... no comment. Olyan támadás, amiből van 6000 életszívásod, az sem utsó szempont. Undeadnél persze nem működik annyira, de ott is van bőven szívás és ne felejtsük el a másik aurát, ami ugye total damage-et ad (vagy ahogy kedves cimborám szokott fogalmazni etnikum damage-et)
    Viszont ami megdöbbentő: lvl20-as outsider a nightmare max+4es passzívjával, én még ilyen írtást nem láttam. Szal nem is tudom ezek után, hogy a necro sooth a jobb, vagy ez a diviner...
  • ricsa008
    tököm ebbe vágottszájúszarba kilépett és eltünt a 32 lv karakterem egy nagy zsák fos az egész
  • dudovec
    shorlex szal aszondod , hogy amit alakitottam a slayerrel az ien kezdo gyerekcsiny volt?
  • szami2
    kössz
  • shaba23 #15843
    lol...10 perce esett nekem is :D
  • DirtyGab3sz
    Ez a hógolyónál is durvább!!
    A rettenthetetlen büntető RÉPA

• DirtyGab3sz
    Huuu gyerekek,ma nagyon jó droppos napom van!
  • domy75
    Köszi a segítséget. Akkor kezdem újra. Megéri, nagyon megtetszett.
  • ballor
    tedd fel az IT-t, és akkor lesznek karavánok
    azokkal lehet cserélni, meg tárolni is

az IT fullra beleépül, nem csináltad rosszul
  • domy75
    Na tudtam csinálni, de nem tom hogyan sikerült. Elindítottam. Ugyanúgy kezdődik mint az alap. Beleépül a kieg az alap játékba? Vagy valamit szarul csináltam?
  • szami2
    sziasztok

az lenne a kérdésem hogy az egyik karakteremtől át tudok-e adni cuccokat a másiknak?és ha igen hogyan????

előre is köszi a választ
  • ballor
    az ITben benne a patch azt hiszem
    annál jobb nincs
  • domy75
    Hát pedig nem tudok csinálni. Ugyanúgy rányomok hogy "készít" és semmi nem is látom a karaktert és nem is startolhatok. Nem csinál semmit. Importálni sem tudom a TQ-s karakterem. Namost amit leszedtem 1.1-es viszont crack-et csak az 1.0-ást találtam. Ha ez a baj nem tudod honnan lehet 1.1 -es crack-et letölteni?
  • Rash87
    Teljesen kikészít már a játék. Valaki megint segítsen.
    Játszottam vele kb. 2 órát,szabályosan kiléptem,kikapcsotlam a gépet,és most akartam újra játszani vele,erre indításnál errorozik itt:
    Tag Not Found: tagMenuError41

Mi a hiba?

Shaba: neked meg igazad van (#15812)
    Akkor majd ha elindul végre megint,összehozok magamtól vmit:)
  • ballor
    elvileg tudnod kellene cisnálni a TQ+IT-vel
    nem kell végigvinni a játékot hozzá
  • domy75
    Sziasztok,most játszom a TQ-et -ami eredeti- viszont a az Immortal Throne kieget letöltöttem és fel is raktam, megcrackeltem, de nem tudok karaktert csinálni. Ez azért van mert nem játszottam még végig az alap játékot, vagy mert nem jó a crack hozzá? Légyszi segítsetek ha tudtok. THX.
  • ballor
    visszatöltöttem azt az állást, aminél a Lighting Bolt és Squall van maxolva, ez nekem sokkal jobban bejön, ezzel hullnak az ellenfelek rendesen, a csúnya bácsi és a jeti elsőre elbukott
  • Shorlex
    Neeeeem, olyan vagyok a játékban, mint az autóvezetők.
    20 évesen sportkocsikról, sebességről álmodozol, egyik kezed állandóan a váltón - melee slayer, püfölős karik
    30 évesen már elkezd fontossá válni, hogy egy kicsit kényelmesebbé tedd a vezetést, de ugyanakkor mutass is valamit - conqueror, dual wielderek
    40 évesen már jönnek az automata váltók, nagyobb tömegeket mozgató kocsik, van-ok - hunterek
    50 évesen és afelett totál luxus, csak akkor avatkozol a vezetésbe, ha nagyon muszáj, lehet, hogy megcsinálja más helyetted (pl. sofőr) - necro soothsayer

Jelenleg ezen legutóbbi fázisban vagyok :DDDD
  • ballor
    feladni nem fogom, ha már 49-es vagyok
    de sokat kell még tanulnom úgy látom
    jó játék, ahogy mélyül az ember (már ha az én tudásomat benne mélyülésnek lehet nevezni), akkor még jobb is lesz

tárolom a cuccaimat egy TQvaultban (fegyverek, kövek külön szedve), majd visszanézem egy-egy karinál
  • dudovec
    semmigaz , lehet magussal is kezdeni , csak Shorlexet elvakitotta a hunter miota raoltottam:D Shardos oracle kezdokent tud irtani ,de baromi sokat kell pialni vele ha nincs cuccod. Szerintem ne add fel.. A jegdobalo faszkalapot nemis muszaj megolni , szal kihagyhatod ha tul eros. Ha oracleval megtanulsz jaccani cucc nelkul , akkor valszeg a tobbivel is menni fog. Nembeszelve arrol , hogy mindjar elered titant , akit siman fogsz tudni runolni. Mert olympuson kurvajo shardozni , raadasul titannal ottvan a mastery shrine , castolsz vele egy lichet meg egy outsidert ,es leepited a fenebe titant pillanatok alatt.

btw legkozelebb shorlexnek cimezd ha ő irt valamit , mer itt kerestem 20percig h vajon mit irhattam neked es mikor:D
  • ballor
    még nem sokat toltam (annyit mint ti, biztos nem), elképzelhető, hogy láma vagyok, nem tagadom

ki fogom próbálni a Huntert és a Conq-ot is
    ezekhez jó kiosztás? ;)
  • iviczcsaba
    SZIASZTOK! A TQVAULT2.11 ,TQDEMETER ,TQHADES MODOK FUTNAK-E AZ I.T.KIEGÉSZÍTŐBEN?
  • dudovec
    lol:D most latom ,hogy az nem is az en hozzaszolasom hanem Shorlexe.. akkor hiaba is kerestem a korabbiaknal:D
  • dudovec
    valamer nemtudok rakeresni arra a hsz re ballor , de majd megnezem.. mindenesetre altalaban olyan karikrol irok , akinek perfect cucc kell , meg altalaban egy keves jatektapasztalat is , szal lesz ez meg igyse:D
  • totya4
    Adtam még egy esélyt a játéknak, de nem bírtam... tényleg csőd ez a fix kameranézet, bár régebbi verzióhoz van segédprogram, a forgatás csak billentyűvel lehetséges, ami kényelmetlen. Továbbá nem tetszik az a butaság sem, amit a fablenál is tapsztaltam, hogy ha kinyirok egy területet, újratermelődnek az ellenfelek... kissé hiteltelen és ostoba megoldás ez, így az XP fejlődési rendszer is borul és aránytalan lesz. Na mindegy, nyilván vannak akiknek mindemellett is tetszik a játék, azok játszanak vele nyugodtan továbbra is... Ja igen, nem olvasok vissza mert a játék már nem érint, ha írt nekem valaki valami kedveset annak én is hasonlókat kívánok, aki pedig mod lett a segítségemmel az privátba megköszönheti, akár verses formában is... :)
  • Shorlex
    Pff, akkor lámer módon jáccol :D
    De már 60szor mondtam, hogy kezdő ne richtig egy mágussal nyomuljon, mert egy idő után minden utcasarkon meghalsz. Először hunter (ranger), aztán valami jó erős harcos (champion, conq) és ha kitapasztaltad a játékot akkor mágus ha van hozzá kedved.
    Ice shard iszonyúan írt ha jól és jó cuccokkal használod, kétségtelenül inni azt kell, de nem vészes.
  • ballor
    hát nem tudom, átalakítottam a karimat a dudovec félére (#15804)
    elég gyakran halok, inni is sokat kell, pirosat meg kéket is :(
    most egy pacák dobál rám köveket (attól egyből behalok), a fegyverek visszaszerzésénél vagyok, epiken

a Dark Covenant-ot hogyan érdemes használni?

===
    ja, és ti sok karaktert vittetek végig? 65/75-ig?
    vagy van valami csít amivel lehet dúrni magas szinten?
    eléggé jártasak vagytok a spellekben, gondolom kipróbáltatok egy párat míg rájöttetek mi mire jó, és jó-e
  • ROMOTO
    Memó hiány, ram és virtuális, vedd lejjebb a graf. fícsőröket
  • ROMOTO
    Add át egy másik karinak és kapásból megcsinálhatsz pár küldit, kinyithatsz vele ládákat, miegyebet
  • ballor
    a korábban megkapott quest itemeket érdemes hurcolni?
    pl. Soul Stone, Key Of The Warden Of Souls, The Overlord és társait
    vagy elég ha megvan egy TQvaultban? vagy dobható el?
  • csul1
    Vki segítsen plz fel pakoltam a Titan Quest - Immortal Throne és a textura szinte teljesen eltűnik a játékban plussz a szöveg is el van mosódva olvashatatlanul? :S
  • dudovec
    Shorlex pajtas: ne hidd, hogy nem probaltam ki a lifedraint amikor divinereztem. Allando outsider meg liche melett poennak jovolt , de amugy semmire nemjo. Mert hiaba istant , kb masodpercenkent csak 1x tudod elcastolni 300 cast mellett is. Szal igy beleall a castba mint a lightning boltnal , de meg ahhoz szamitva is baromi lassan csinalja:F

Msn en nemszoktam nagyon lenni , heroes5 özök kemenyen , ujra elovettem egy jo fel ev utan es kibaszottjo:D Csak ajanlani tudom , fantasy vilag , lehet tapolni magad szarra a vegtelensegig , de kemenyen eszjatek - ahol az a feladatod , hogy kevesebb sereggel lenyomd a csalo gep tapos seregeit:D van kihivas es sokat kell gondolkodni , nemcsak nyomkodni az egeret:) Probald ki sztem ha lesz ra lehetoseged , bar a TQ is ottvan , csak mar tenyleg nincs kari amit ki lehetne probalni:F
  • shaba23 #15815
    aztán jön a panasz, hogy neki nem az van daírva:)

no offense nem rád gondoltam Rash :)
  • AntiHero
    köszi
  • ROMOTO
    Ott a calc, azon nem kell magyarázni, csak kiosztani
  • shaba23 #15812
    nah kezdődnek a problémák...ha most elmondják neked az angol neveket, tudni fogod, hogy melyik micsoda?:)
    tegnap említette a flamer srác, hogy ilyen esetekben segítenek azok, akik magyarítással játszanak, viszont nemtom ki van itt, aki elég tapasztalt ilyen téren+magyarított
  • Shorlex
    dudovec pajtás, két dolog.
    1) a life drainre egy próbakarit fogok csinálni, kipróbálom. Elvileg 1000-2000 vitality damage-re kéne sebeznie, 300 converted to health kombóval mindezt "területre". Szal nem lebecsülni a life draint. 100 rec, és az összes cucc vitality plusz-os és life leeches, így a stat az gyakorlatilag csak health. 2. mastery lehet hogy épp emiatt dream lesz. Felső trance-el és deathchillel ha odaállok valaki mellé, az biza 160% reduced vit és life leech resist... 0 resisttel számoltam az 1000-2000 sebzést... :D

2) valamikor dumálhatnánk, mer régen voltál neten. Mi van találtál új gamét amivel éjt nappallá téve nyomod? :D
  • Rash87
    Lehet,hülye kérdés ...
    De aki már tapsztaltabb a játékban,az mondja már meg,hogy én a Föld szakosodást választottam,ami a tűzzel kapcsoaltos,vagy ilyesmi.
    Azért írom így,mert a magyarítást rátettem,és így írja.
    Szóval itt mit érdemes fejleszgetni? Mert a legalsóból feljlesztettem 1et,semmi különbséget nem veszek észre eddig :)
  • dudovec
    najo nem , distort reality - ternion attack amikkel harcolhatsz egy divinerrel.
  • dudovec
    csak lifedrain