23078
-
#15887 Mert nem állítottad be agresszív módba azt a petet, bakker :) -
#15886 Link :) -
#15885 Köszi a segítséget, már csak erre a TQ Vault progira lennék kiváncsi, esetleg, ha egy linket kaphatnék? -
ballor #15884 megöltem, de haltam meg egy párszor
ezen még dolgoznom kell :D
egyébként nem tudtam csalogatni a pettel
engem támadott -
#15883 jobb klikk az egyikre, ball klikk a párjára és összerakod, aztán jobb klikk az összerakottra és berakhatod a cuccodba, feltéve ha nem kék, lila
jobb klikk a sloton a középső kard ikonra és a mellette lévőre és beállíthatod az elsődleges és másodlagos támadásodat, waepon swap (W gomb) ua mégegyszer
addig maradnak amíg ki nem lépsz a játékból, különben a TQVault progival tárold
8 szint után ad lehetőséget a második kaszt kiválasztásához
nem vesz el a pet xp-t tőled, ha multizol akkor az exp elosztódik a karik között, feltéve, ha nem vagy túl messze a map-on a henteléstől -
#15882 Shard, squall, és hagyd a lich king re és az outsiderre, jól teszed ha amikor felérsz a platóra hagyod, hogy a liche pet kezdje baszkurálni, addig felvehetsz egy két shrinet, idézel velük még egyszer mert addigra talán leverik és pakolsz hozzá squallt, outsidert és nekiállsz shardozni... -
#15881 Volna néhány amatör kérdésem. (Nézzétek el, mert csak most ismerkedek a játékkal). (Elementarista karim van föld mágiával, vagy mi a szösz).
1. Összeszedek mindenféle állatböröket. Azzal mi a fenét lehet csinálni? (Már annyi van, hogy legjobb lenne eladni őket.)
2. Ha mágiát akarok használni (berakom gyors billentyűre az adott mágiát), akkor mindig csak úgy tudom elhasználni, hogy megnyomom az adott gyors billentyűt pl. 1-est (amihez hopzzárendeltem az adott mágiát), majd utánna tudom ellőni. Nem lejhet úgy használni mint ahogy a botom, hogy kiválasztom aktívra és csak szorom, ahogy újratőltődik (és ne keljen mindig gyorsbillentyűvel kiválasztanom, mert lassít)?
3. Ha egy városban a földön elszórom a cuccokat, amiket nem akarok eladni (mert később még jó lesz) meddig maradnak meg ott a földön, vagy hol illik őket tárolni (a hősön kivül), hogy megmaradjanak?
4. Ha kiválasztottam egy szakértelmet, hogy lehet egy 2. szakértelmet is kiválasztani, gondolom nem csak 1 féle lehet? Most még a villám mágián gondolkodok pluszban.
5. Ha idézek egy lényt (most valami láva-gólem féleségem van), az mennyi XP-t visz el előlem, azaz ha ő ől meg egy ellent, akkor abból az XP-ből mennyi lesz a karakteremé? -
ballor #15880 az Olymposon vagyok
Typhon-ra milyen skillt ajálatok?
52 lvl
ahogy néztem a Lighting bolt nem lesz jó neki :) -
#15879 Hhe? -
ballor #15878 igen, megy
csak az IT része nem lesz magyar
(bár onnan is sok, mert a cuccoknál sok közös van) -
ballor #15877 nekem vistán van és nincs gond -
tibiszabo #15876 SZIA!!
Érdeklődnek a kiegészitőn hogy megy az alpnak a magyarositása a menü csak magyar??
Most vettem meg az alapot és utána a kieg jönne ezért érdekelne
KÖszi -
dudovec #15875 "nemkell krekk!? -felpörget"
-
#15874 az eredeti verzió rossz ;) -
#15873 Megint 1 gond.
Valaki árulja már el,miért van az,hogyha játszok a TQ-el,fél óra,és megszakítja az internet elérést :@ -
domy75 #15872 Már csak a Vistára tudom fogni. Feltegyem XP-re? -
domy75 #15871 Feladtam, nem jó sehogyse. Újratelepítettem mindent. Nem crack-eltem semmit. Csak az első szintű karit adja be. ÁÁÁÁÁÁÁ kitépem a hajam.
-
#15870 nekem meg emulálva van :) -
virs lee #15869 A gamecopyworldön van nocd crack, azt érdemes csak felrakni, nem kell hozzá semmi más. Nekem eredeti TQ + IT is, de nem fogom állandóan ki-be rakosgatni a cd-t, inkább crack. ~~ -
#15868 szerintem crack nem kell (legalábbis nekem nem kellett) -
domy75 #15867 Az Unleashed-et töltöttem le de szedtem le hozzá crack-et. -
domy75 #15866 A TQ-m eredeti, annál nincsilyen probléma. Viszont mikor az IT-t játszom akkor nem tölti be a karakterem, vagyis visszatölti, de a 1. szintűt, és a kezdő város kútjához rak be, hiába mentem már el Delphi-be. A gépemmel szerintem semmi gond nem lehet, esetleg a Vista lehet a gond? De szerintem nem mert akkor a TQ is ezt a hülyeséget csinálná. Lehet újra rakom az egészet. -
#15865 milyet töltöttél le? -
ballor #15864 mennie kell a dolognak
de ha megvan a TQ érdemes az eredetit beszerezni
vagy esetleg a gépeddel van gond, de ezt így látatlanban nem lehet tudni -
#15863 gond nekem sem volt vele, csak kiírja, hogy nem felelek meg a minimum elvárásnak :) -
domy75 #15862 Hát Ballor ismét van egy kurva nagy baj evvel a TQ+IT-nal. Este játszottam egy pár órát vele és nem tölti vissza csak az első szintű karaktert. Pedig mentettem. A terület fel van derítve ahol már jártam de a karakter 1. szintű. Van rá valami gyógyír vagy ez a tört kieg. átka? -
#15861 Én nemtom mi volt tegnap este,de volt 5 olyan jó droppom hogy csak na!!
-
#15860 Hát én leszedtem...egyszerűen irritáló volt!Megőrültem a baromságaitól.....
Minden elismerésem azoké,akik csinálták, de ha még egy hónapot dolgoznak vele,és javítanak a fordításon(pölö nem szótár-fordítást csinálnak) akkor még élvezhető is lett volna!! -
ballor #15859 köszi
állat ez a kezdő (52) szint :D
látom te sem szereted alacsonyabb szinten a Lighting boltot, helyette az Ice Shardok vannak maxolva; nemtom, nekem bejön -
dudovec #15858 elvegre nem a jatekosnak van szintje , hanem a karakternek.. függetlenül attol h az angolok mit irtak:D -
dudovec #15857 persze magyaritasba belelehetne kötni meg par helyen pl:
angolok lehet playerlevelnek irjak , de sztem "karakter szintkövetelmény" vagy "követelmeny" kicsit jobb lett volna ebben az esetben , mint a 'szükséges'.. valahogy nem illik oda az a szo^^
Masfelol tovabbra is angol maradt a szöveg a skillrol:D
-
#15856 Nyílván abból, hogy zavarod, zargatod, elzavarod, megzavarod, összezavarod a szegény mobot 6 sec ig. és tuti tök jól hangzik , a "kábítás" szó túl snassz lenne -
virs lee #15855 Szar a géped, a programnak semmi baja. Nálunk nem lép ki. -
virs lee #15854 Kezdő elementalista, profi elementalista (100% reccel). -
virs lee #15853 JÁÁÁJ! "grants skill" >> "szakértelem adja" LOÁL! Na ezért utálom a magyarosításokat. Legalább tudna angolul aki csinálja. Grants skill = képességet ad, nem a képesség ad vmit. És a "zavar" az honnan jött? ^^ -
ballor #15852 jöhet egy elementarista skillkiosztás ;)
hátha egyszer... -
virs lee #15851 nem tetszik az a butaság sem, amit a fablenál is tapsztaltam, hogy ha kinyirok egy területet, újratermelődnek az ellenfelek... kissé hiteltelen és ostoba megoldás ez
LOL! Ez a "butaság" a dio1 óta hagyomány, gyakorlatilag alapkövetelmény minden ilyen hentelős játéknál. Különben hogy jutnál el lvl75-re? ^^ -
virs lee #15850 Lehet mágussal is kezdeni, én is azzal kezdtem. Shardhoz nem kell rec, fc-t meg könnyen össze lehet szedni. Kezdő mágusnak legjobb az elementalista, earthből a gólemet kimaxolod, és van egy halhatatlan tankod aki leveszi rólad az ellenséget, neked csak hátulról kell shardozni, így védelem se nagyon kell. -
virs lee #15849 Nekem egy x300-zal szerelt notebookra is felment probléma nélkül. ~~ -
dudovec #15848 Hat siman lehet tolni a life drain melle a distortot , ha mar instant vagy:D Azis vita dmg , arra is ottvannak a buffok , csakmeg stunol is:D
btw ezekszerint akkor a vegen kezdtem , mert az elso karim sooth volt - josok pettel meg a jokis 1.08 as ternionnal. Akarhogy is lehuztak a terniont , mostis siman elmegy plague mellett ennyi pettel.