23078
  • menpe
    Hello! Haveromnak ezt a hibaüzit dobja ki a játék:

Van megoldás rá?
  • Shorlex
    Bocs, kiegészítem.
    A 100 block elementál ellen is véd.
    Íme
  • ballor
    az a Total Deaths: 0 elég csúnya :)
    te nagyon zsilett vagy már

jöhetnek a többi karakterről is sztárfotók
  • virs lee
    Mert a junikok szarok harcosnak. Ez ad STR-t (sebzést növeli), életet meg dmg rest. Mind fontos és hasznos.
  • virs lee
  • ballor
    hogy nem kék vagy lila :)
    egyébként jó

néha én is raktam már vissza zöldet kék helyett
    meg azokat nem lehet tuningolni, azt hiszem
  • virs lee
    De meg tudnak, csakhát minden ütésből levonja a pajzs 700-as blockolását, ennyivel kevesebbet sebződök. Varázslatok ellen persze szart se ér, csak a res, de 100% block az minden fizikai támadással szemben absorbnak számít, minden ütésből / nyílból ennyivel kevesebbet sebződsz. Nagyot ütni csak bossok tudnak, arra meg ott a zászló + colossus, bár mondjuk ezeket nem nagyon kell használni, hádész kap 1 pofont pajzzsal (batter), aztán sima onslaughtos ütésektől kifexik, nem kell trükközni. Ezért is nem 100% reces cuccban rohangálok vele (de hátizsákban ott van ha poénkodni van kedvem).

Mi nem jó a gyűrűkben? Mondjál jobbat! ~~
  • AntiHero
    egy "secondarys" képet rakol be?:) (csak kiváncsi vagyok)
  • ballor
    a telepotok körül lesznek (nem mindenhol!), egy bácsi a feje fölött egy sárga villámmal, meg fogod találni, a gömbös meg a skillek visszavonására lesz

a villámossal tudsz majd artifactokat csinálni

Delphyben tutti van
  • Rash87
    S igy kb. tudsz mondani helyet? Mert eddig eggyel se találkoztam. Azt se tom eddig,h kellene kinéznie,de csak rá jövök :P
    Pont most tartok ott,hogy az olajfa ágat elkelett vinni a Jósnőhöz,azthiszem. Eddig ilyennel nem találkoztam.
  • ballor
    ha ráraktad az IT-t, akkor fogja tudni, lesznek olyan bácsik
  • ballor
    szép

nincs megfelelő gyűrűd, vagy a rápakolható cuccok miatt hagytad meg?
    jó a DPS

a 106% sem kutya, akkor meg sem tudnak ütni?
  • Rash87
    Fent van a kieg :|

Csak azt írtad,hogy:
    "A villámost hiába keresed az alapjátékban, csak a kiegben van a karavánossal együtt"

Szóval hogyha a kieggel játszok,akkor lesz villámos ember,nem? Vagy mivel felvan téve a kieg is,az alap játékba is bekerült? Mert még az alappal játszok :) Lehet félreértettük egymást,csak olyan félreérthetően írtad ,szal nemtom.

Még a TQVault-ot se próbáltam ki,mert leültem játszani,aztán gyorsan elment másfél óra xD

• virs lee
  • virs lee
    Pajzs, cuccok, skill. Warrior kesztyű + Ajax pajzs (IT-ben Aionos, csak az ritkább) + defenseből a focus 1. passzívja, esetleg quick recovery ha nem lenne már így is 100% felett. A quick rec timeres, szal az nem állandó (csak ha van sok reces cuccod), de anélkül is simán összejön.
  • virs lee
    Nem az, hanem van hogy egymás nyakán duplán szerepel az a láda amiből csak 1 szokott lenni. 2 helyett meg 4. Sztem ez akkor van ha TQ-s karival megint meglátogatod az adott bosst IT-ben (1. alkalommal), esetleg lehet hogy nagyobb kihagyás után megint az 1. alkalmat duplán jutalmazza. Valszeg azért hogy ösztönözzön a változatos játékra.
  • virs lee
    Tájfunt is jó runolni, elég easy, és csomó relicet / artifact scrollt dob.

Ritkább charmokhoz is van 1-2 tuti hely:
    - Turtle shell: Megara előtti part.
    - Hag skin: Egyiptom 2. wp-től (Lower Nile) előre a csontik felé, útközben rakás hag van. (Madárból sok helyen van, de a legtöbb pristine / diseased pilumaget dob.)
    - Sets betrayal (ez ugyan relic, de conqerors markhoz kell): ugyan elvileg egész egyiptomban, sőt a kieg óta bárhol eshetne, nekem mégis mindhárom darabja a Manticore barlangjában esett (Fayumtól felfele, 1. barlang), pedig többször végigrunoltam egész Egyiptomot.
  • virs lee
    A gólemet nem kell, az alapból az. Viszont ha jobban sebzed az ellenfelet mint a gólem, egy idő után rád mászik.
  • ballor
    block-ot mivel lehet elérni?
    nekem még 0 :)
  • ROMOTO
    Az előbb kiderült, hogy nincs neki fenn a kieg., hogy félne már attól a villámos krapektól, ami nem is létezik nála?!?
  • ballor
    nekem még a legend messze van, egy IT választ el
    utána megyek gyűjtögetni

hátha esik még jó cucc az Oracle nőmhöz
  • ballor
    nem kell tőle félni, sok helyen van a villámos
    Memphys stb. itt lesz a gömbös is, az is jól jön majd később
  • Rash87
    Jó h szólsz,akkor nem keresem,marad a TQValue,thx.
  • Rash87
    Én is megnéztem,neked volt igazad,sry :)
    Én mikor elősször néztem ,akkor nem láttam h adott volna XP-t,most pedig ad,hogyha megöl vkit.
  • ROMOTO
    A villámost hiába keresed az alapjátékban, csak a kiegben van a karavánossal együtt
  • ROMOTO
    Hát simán bónusz, a skorpion boss, changani terrakotta boss nál van ilyesmi, és néha bug miatt a liche sárkinál
  • shaba23 #15901
    az mitől van, hogy a bossoknál lévő nagy láda néhol meg van duplázva? mármint 2 db van
  • ROMOTO
    Paff, petes exp re nem vennék mérget...majd megnézem
  • ROMOTO
    epic asszem -50% res sel indul, legend -100% al :)
  • DirtyGab3sz
    Nyugi..nem cset.....csak tárhely ha sok cuccot akarsz megmenteni....
    Ha demetert használnál az csit lenne...
  • Rash87
    Köszi,megnézem azt a "villámos embert" :)

A TQVault-ot meg ha úgy alakul,kipróbálom,bár nem szeretem az ilyen kiegészítő programokat,nálam már cheatnek számít,azt meg nem kedvelem.
    Mondjuk nem tom,hogy müködik,letöltöttem,ha nem találom az a embert,akkor megnézem.
  • DirtyGab3sz
    Próbálj olyan cuccokra szert tenni amik visszaadják ezeket!Később lesz bőven, addig relic-eld rendesen a cuccaid!
  • DirtyGab3sz
    Legend....és csak véletlenszerűen esik....az elmult 2 napban közel 8 frankó cucc...ugylátszik az alvilági részen megéri farmolni:-)
  • Validus
    Majd' elfelejtem: alapjáték, kiegészítők nélkül.
  • Validus
    Üdv! Egy gyors kérdés. Van egy kb. 28. szintű karakterem, melynek épp nézegettem a karakterlapját, és azt látom, hogy majdnem minden ellenállásom negatív. Levettem minden tárgyat, és nagyjából -35% .. -40% körül vannak az értékek. Ez normális? [Nem emlékszem, hogy 1. szinten lett volna ilyen.]
    Mi okozza ezt, előfordult már valakinél?
  • ballor
    le lehet szedni, keresd a villámos embert, pénzért leszedi
    a TQvault is megteszi, ingyen
  • Rash87
    Az utolsó mondatod sztem nem teljesen így van :)
    Én is Föld szakértelmet választottam,van ilyen Tűzgólem ,és ha előhívom,vele öletem meg az ellenséget,akkor nem ad egy árva XP-t se...

Másik dolog,nemtom angolul mi ennek a tárgyaknak a neve,de amit 3P is írt,állatbőrök. Arra rájöttem,hogy rá lehet 1-1 fegyverre ,páncélra tenni,de levenni már nem lehet róla?
    Mert azt nem tudtam.
    Pl. szereztem egy jobb fegyvert,és az előzőn volt ilyen állatbőr,annak annyi lett,nem tudtam áttenni az új fegyverre.
  • ballor
    milyen szinten vagy? epic? leg?
    ezeket a nagy cuccokat bossok dobják?
  • ballor
    azóta megöltem, az oly pályán egyszer haltam meg, a Typhon nyírt ki
  • DirtyGab3sz
    Ma is droppol rendesen....