Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8% * 25% = 2%. Ja, matekozni kellene...
Gondoltam hogy nem érted, végülis csak 1000x írtam le hogy conquerorom van, nyilván 1001x kellett volna. Neked a dual ág ad +dmg-t, nekem meg a pajzsos passzívok ugyanannyit. Ha azt beleszámolod, akkor ezt is kell.
Ha csináltál volna pajzsos karit, akkor tudhatnád hogy a pajzsos passzívoknak alapból magasabb a %-a (10 helyett 16), tehát másfélszer gyakrabban bejönnek, ráadásul ugyanazt tudják mint a duálosok, csak a 2. fegyvernek itt a pajzs számít. És emellett még blockot is ad a pajzs, 100%-nál gyakorlatilag absorbot. Hát igen, a játéktapasztalatod lehet tényleg nem elég.
5 death? Lol. Én lvl62-n tartok 0-val. ^^
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Azzal meg legyszi ne gyere , hogy mi van legenden , mivel normalos kezdo karirol volt szo. Azt vegkepp nemertem minek irsz shieldes passzivokrol , mikor szo sem volt defenderrol , csak a sima warriorrol..
Amugymeg lefogadom , hogy egy dualos harcos joval gyorsabban irt , mint a shield passivos , ha csinaltal volna egy rendes dual wieldert , ami normalisan szivja az eletet, emelle baszottnagyot ut es ezert eletben marad akkor tudnad😄 -kb olyan mintha ww babat viszonyitanal egy ien 'ütögetõs' paladinnal diabloban.. Az hogy teged mindig leutnek dualwielderrel , meg ancikra es egyebre kell hagyatkozni legenden , az nem jelenti azt , hogy az ilyen tipusu karit leverik. Az a nagy jatektapasztalat amit annyit emlekedsz, lehet megsem eleg :\ Egy masterys dual warriorral lazan atlehetne tolni legendet 5 deathen belul.<#whatever>#whatever>
A legütõsebb kari full cuccban pedig valami dualos champion, conquerer, slayer vagy dárdás haruspex és a -100% rec cost os caster spellbreaker amivel még ütni sem kell...
2. Számold ki 100 ütésre is (ugye nem várod meg minden csoport elõtt hogy lepotyogjon az onslaught? ^^), akkor már minden további 75 lesz. És akkor még a pajzsos passzívokat nem is számoltad, az is ad kb. annyi bónuszt mint a dual, szal... Ja, és mire duallal ide elérsz már le is ütöttek (legenden), 100% blockkal meg simán beugrok bármilyen tömegbe. Nameg az adrenalin, ami szintén befigyel idõnként, akkor azt is számolhatod.
Virslee: Amig utunk 10 et 100% attack speed mellett, egy 50 base dmg vel.
Amig te utsz (ahogy megy fel az onslaugh! ) 50 + 55 + 57.5 + 59.5 + 63 + 65.5 + 68.5 + 71 + 75 + 75 = 640 ha jol szamoltam.
Addig en level 1 es onslaughtal , 10% hew es 20% bonus nelkuli dualall: (nagy szamok torvenye alapjan 1 hew , es 2 sima dual utes 10 hit alatt)
50 + 55 + 55 + 55 + 55 + 55 + 55 + 110(sima dual) + 110(sima dual) + 160(hew 50% mindkettõre + az onslaught 10% ja : 50+25+5 x2 =160) ami osszesen 760.
Tovabba a battle raget nemszamoltam , ami ha odamesz egy 5-6 fos csoporthoz kezdokent , akkor kb mindenkire 2 t fogsz utni , hogy meghaljon, szal lemegy a 10 utes kb amirol az elobb irtam , de ez alatt boven er 10 tamadas is teged ennyi mobtol , szal valszeg lenne rage is, amivel tovabbi par szaz parszaz dmgvel tobbet osztana ki.
Matekoznod kene kicsit <#whatever>#whatever>
Idõnként bekapcsol a rage, kérdés hogy neked az 5 percenként 1 az sûrûnek számít-e. Nekem nem. Ellnebn az onslaught az 100% "bekapcsol", mindig ott van veled, tehát több értelme van.
es minden 4 ik utesre relative nagy base sebzest kapsz , amire a % ok , pl a dual hewje meg egyebek eleg nagyot dobnak
Ja, a hew-nak van is vagy 10% esélye hogy összejön, ezt összeszinkronizálni a 2% esélyes crushing blow-val, hogy mind a kettõ pont akkor jöjjön össze... na ez aztán a gyakori dolog.
Azert irok 10% ot , mert az 2 skillpont amit lesajnalsz a hornrol meg a zaszlorol.
Meg a többi amit kifelejtettél, nálad ugyanis 1 pont az onslaught, nálam 8, a kettõ különbsége mióta 2 pont? ^^
Mind1 , radhagyom , ugyis mindig jobban tudsz mindent <#wow3>#wow3>
Milyen 2 skillpont? Az amelyik 7? 10% és 50% közt "kicsit" több a különbség mint 10%, nem gondolod? <#nyes>#nyes>
Íjjász haruspexnek melyik trance-t érdemes fejleszteni?
És 1.5 sec múlva már le tudod nyomni õket? Nem. Akkor meg sok értelme volt... Azt inkább kerüld ki, tápolj elõtte máshol, vagy vegyél tekercset ami segít a gyõzelemben. De leginkább: maxold ki az onslaughtot, akkor nem +10%, hanem +50% sebzésed lesz, és akkor talán elfutni se kell.
Utoljára mondom, kezdõben gondolkodj.
Én arról beszélek, te nem? Az onslaught eléggé kezdõ skill, a ww, wh meg nem.
Ha meg neked a legnagyobb bajod hogy inni kell idõnként... pfff mit mondjak erre?
Ha "idõnként" = 2 sec, az elég gáz. Minden bal klikk után nyomsz egy 0-t? ^^
Nyilván én írtam elõször annyit Shorlex néven... <#vigyor>#vigyor>
Tovabba dual wieldet sem latok , pedig a shield cseszettul nemer am semmit az elejen , mig 6-8 pont a dual cuccokra , es maris kb 30% korul utsz 2 fegyoval. Battle rage elso passivja is meger 1 pontot , mer ha mar bekapcsol , akkor minden 4 ik utesre +50 fiz dmg base eleg sokat dob , foleg ha kigyurtad a hewet , megbontod vele a bosst mint a szart. A war wind nemrossz , sõt 1/1 el meg egesz jo is tud lenni , csakhat ugymar 85 mana , de 5 target , lehet tennek arra is , nemzavar , ha 20 mp kent megiszok 1 mana potit. De sztem inkabb dual meg egy lvl 1 horn.
Nalam egy kezdonek valo harcos igy nezne ki
Ezt megírom neked, egyáltalán nem bántóan de lehet hogy nem is irodalmi nobel díj esélyes stílusban.
No erre te kitalálod hogy az "általam képviselt stílusban" nem lehet ajánlani buildet.
Hát áruld el te Sensitive, mi az az általam képviselt stílus ahogy nem szabad buildet ajánlani? De ne ilyen általános szövegeket írjál hanem idézz és utána magyarázd meg hogy a kis lelkednek mi fájt abban a szóban, mondatban, vagy számodra, mon ami intellektuelle mi nem volt megfelelõ...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
elnézést kérek már hogy bazzeg egy játékfórumban nem úgy fogalmazok mint jópár évvel ezelõtt az irodalom érettségin...
komolyan mondom az ilyen emberek... lehet segítõkészen fogalmazni, de az én kis érzékeny lelkemnek ha a karim képére azt írják hogy LOL az tyûha de jaj de naggggyon gonosz dolog, és különben is 😄DDD LLLLOOOOOOOLLLLLL
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
cooldownt meg úgy említed, mintha 50 perc lenne neki bazzeg, pedig csak pár mp. Nem azt mondtam, hogy mint egy 100 reces spellbreaker stunolva végigszántod a pályát a petjeiddel, de igenis egy kezdõt sokszor megmenthet.
Ja és 1,5 mp múlva (mert persze a nagy hatás kedvéért richtig az alsó határt említed, de legyen meg a te akaratod...) nem leszel ugyan jobb sem erõsebb, de mondjuk van idõd rá, hogy kikecmeregj mondjuk egy dragonian csorda kellõs közepérõl és ellõj egy health potit. Utoljára mondom, kezdõben gondolkodj. Te sem úgy kezdted, hogy megyek bazzeg azt végigszántom a pályát a legkisebb gond nélkül nulla potionnel, más sem így kezdi. Ha meg neked a legnagyobb bajod hogy inni kell idõnként... pfff mit mondjak erre?
Laza: legyen meg a te akaratod is, legyen jobb klikken az onslaughtm azt legyél vele boldog. így van, úgy játszol ahogy akarsz és úgy b..od el a karid ahogy akarod, én csak segíteni akarok, végül is alig értek a játékhoz...
A buildet meg (mivel nem akarom feleslegesen rakosgatni ossze vissza), egy letezo alapjan epitem.
En igy jatszom, ha nem tetszik lehet menni a sohivatalba 😊
Mellesleg az eddig megjeleno bossokkal sem volt semmi problemam, henteltem oket ahogy kell, kulonosebben taktikazni sem kellett, max nemelyk nagyobb ereju loveset kikerulni, ami nem egy nagy esemeny. Attol a stunolastol pedig nem lesz sokkal skillesebb a jatekmenet 😊
Assának valszeg nincs pajzsa (az majd mandrake-kel fog "blockolni", aki nem támadja õt, attól nyilván sebzést se kap), de conqerornak van, én azzal nyomtam. A lényeg azért kiderül belõle: elég jó az onslaught hogy lehessen rá taámaszkodni mindenféle egyéb bohóckodás nélkül. Nyilván nem árt ha van mellette más is, de nem létszükséglet. Nekem nem volt az. Sõt, jobban haladt mint ha átszereltem 100% recre, mert akkor nem volt 100% block, meg a dps-em is olyan kevés lett hogy mire lerendeztem az ellenfelet majdnem az ütött le. Vissza is raktam 100% blockra.
gondolkodjál már kezdõ fejjel ne úgy hogy már játszol egy éve és de rohadt jó vagyok mit nekem ez meg az...
Talán azért mert neked hiányzik annyira...
Teljesen felesleges 1-2 sec stun, mikor úgyis cooldownos, egyszer ellõni az édeskevés (lvl11-en nem lesz 100% rec). Inkább a dps, az legalább a valóságban is meglátszik.
És legenden amikor 3500 helyett 3540-et ütsz? kemény 😄DDD Azér megéri egy kasztot választani 😄DD El sem tudom igazából képzelni, hogy egy warriornak mi szarabb a rugónál 😄D de most ne sértõdjetek meg
ennyit az ilyen envenom, meg storm aura, earth aura kontra low level harcosok témáról...
Laza, a LOL az hogy egy onslaught az egy bal klikkes harcos támadás, és ütsz akkor a bal gombbal üss. El sem tudom képzelni milyen megfontolás alapján nyomkodod felváltva a két gombot, amikor a bal klikk-shift kombó egy harcosnál bõven elegendõ.
De így lvl 14nél tehettél volna 1-1 pontot pl. war hornra, meg war windre is (ww jobb klikk, horn 1-esen) sztem megéri, de Te tudod. lvl 14-nél onslaughtot fejleszteni... pfff ahogy dudovec mondta: 70 helyett ütsz majd 78-at. HÚHA
ehelyett szépen "kiépíthetnéd" még ha alapszinten is a cuccokat, kicsit változatosabb is, érdekesebb a játékmenet, ráérsz te még arra a maxolt onslaughtra. De ahogy érzed... biztos élvetes a játék megyek gyakálok, megyek gyakálok, semmit nem használok megyek gyakálok 😄
Es azert van mindketton onslaught, mert mas aktiv skillem nincs, ezert barmelyk gombbal is utok, tickeljen.
Ennyi ...