Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Az ilyet én speciel díjazom, bár azt még jobban, ha egyáltalán nem kell hozzá folyamodni, kösz a bannert 😊
Fainok vagytok sracok😊 Kossz Romoto nekedis. Megdumaltam privatba Kandurexel a dolgot.
Igazabol egy ideje inkabb a kezdok tartjak eletben a topicot, es a vita abbol robban ki , hogy kire kene hallgatniuk😄

Kandurex
Franc se tudja, ritkán szokták megköszönni a büntetést 😄

(ha már itt vagyok, kijavítom a bannert is 😊 )

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ROMOTO
Bakker 😊
ROMOTO
Mi az hogy ja?! most esett le a tantusz?! hogy a fenébe lehet ezt másképp érteni?!
Kandurex
Én meg alapból támadásnak hittem, azt hittem irónia 😊) Panaszkodtam is a többi modnak 😊 De akkor elnézésedet kérem!

Kandurex
jaaaaa 😄 Nekem 😄

ROMOTO
Na a félreértések elkerülése végett azért bekopiznám amit utólag írtam a törléseid kapcsán, ez volt az elsõ és egyben utolsó levelem ilyen ügyben, nem esik nehezemre berakni, mivel ez nem egy mószerolós iromány. hogy ki kit milyen hsz. ben hol anyázott, pont ellenkezõleg, csak jól esett és ezért volt a grat., mert nem bannoltak egy fórumtagot aki kb 1 éve írogat ide és kb életben tartja azt 2.3.magával, 2 hsz miatt. Ennyit a hõzöngésrõl és tissztességról...Ez volt az iromány:
"Köszi a szakszerû és elegáns admin tevékenységhez a Titan Quest fórum tagjai nevében!
Jól esik és némiképp meglep, hogy Dudovec nem az utolsó két hozzászólása alapján lett megítélve, aki amúgy a legtöbbett tette a fórum érdekében és mindezt egy árva szitok szó nélkül ami veers lee rõl nem mondható el, sõt... nagyon örülök hogy egyes admin ok a helyzet magaslatán, objektíve tudnak szankcionálni , nagyon rendben van hogy az érintettek hozzászólása törölve lett. Még egyszer grat. csak így tovább!"

grayfox
Miért nem privibe anyáztok? 😊 Elvileg azt lehet, nem?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Kandurex
Kedves prokátor. Megkaptam leveledet melyet a [email protected] –ra küldtél.

Egy gyors válasz erejéig: A Dudovec nem azért kapott pontot, mert Virs lee –vel oszották egymásnak a lapot, hanem a következõ hozzászólása miatt:

"Ja es aki törölte a 2 vel ezelõtti bejegyzesem , annak is a kurvaanyjat.
Mostmar johet a ban. Kösz , csá."

Jobb esetben rögtön banra ment volna, add 1. saját magának kérte, 2. engem kurva anyázott le, holott én aztán tényleg pártatlanul néztem a mûsort.

És meg kérlek több levelet inkább ne küldj, ha már alaptalanul hõzöngesz, legalább tisztességesen tedd és elõször nekem szólj.

ROMOTO
virs lee, ha nem gond, akkor ne használj többes számot, nincs kétségem a felõl, hogy bannolhatnékod van, ez az adminnak való írogatásodból is kitûnt, ami véleményem szerint elég szemét dolog, egynémelyik régebbi hsz. ed is simán megért volna egy bant, sõt..., mégsem írt be senki az adminnak ebbõl a fórumból hogy nézzen már át ide e-miatt...
ROMOTO
hello mindenki!
kb másfél hete kezdtem el függni a játékkal és semmmi gáz nem volt vele,de az elmúlt 2-3 napban folyton ki/lefagy!!!és nem tudom mitõl lehet!nehiszem hogy a videokártya miatt lenne,mert nem melegszik tul!(az igaz hogy meleg,de csak annyira mint amennyire kell😊ha tudnátok adni vmi jo tanácsot annak nagyon örülnék,mert már a faxom kivan hogy minden 3.percben save-elni kell!!!ja meg kb az utolsó 5 alkalommal azért hagytam abba a játékot mert lefagyott!!!!
<#hehe>

grayfox
hol vagyok én még a tegnap született mára 25-ösre érett, 3x meghalt (1 benézés, 1 afk, 1 lag 😄) conquerorommal 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
jók a videok! 😊
Jó nektek, hogy ennyi idõtök van gémelni ^_^

94% piercing...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Csinálj bone charmert

imádom magam reklámozni 😄DD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Kb amit irtam a jatekrol ezen a forumon, az megtalalhato itt

ROMOTO
Ebben megoszlanak a vélemények, brigand rulez 😊 A ranger, slayer is...😊
Most kezdtem egy ijasz karit az elso mastery ertelemszeruen Hunting, de mi legyen a masodik? Nature-re gondoltam, azaz Ranger-t csinalnek a picibol. Velemeny 😊?
grayfox
egyenlõre mindenképp pajzsos 😊
még flesselek a tömegpusztító shield charge-ra 😄

ROMOTO
A champ hez dualos kari kell, mert különben lassú, meg nem árt némi spéci cucc, a conq lehet pajzsos (én ezt ajánlom, késõbbb ha van némi extra cucc, tapasztalat vagy ha megunod még mindig csinálhatsz belõle dualos karit ami tök más játékélmény) és dualos és nem kell neki semmi extra cucc, anélkül is viszonylag jól elvan...
ROMOTO
Nem, mert a mezei mobokra javarészt elég egy batter, pláne ha studyzol elõtte, nem akarom túlragozni, másoknak is bebaszott az állandó take down, és azt is megjegyezték, hogy ugyan jól bont, de nem egy élmény a mezei mobok hentelése vele, ami azt jelenti, hogy a játék 90% ában csak kattogsz ész nélkül vajmi kevés élvezet árán... 😊
Sampinyon száksz. ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

grayfox
lehet hogy inkább conqueror lesz ez ^^ vagy champion? 😄

1. pajzsos passzívnál igen.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Melyiknél?

grayfox
a sheild attacknál nem számít a weapon dmg? (+pierce stb)

Most nem mindegy hogy minden ellenélre ráklikkelsz egyszer, vagy egyszerre 3at ütsz, de arra 3 klikk kell? Ugyanott vagy.

ROMOTO
Szerintem nem az a lényeg hogy összeszorított seglyukkal végig takedownozd a gamét 3 szor egymás után, mert amellett hogy simán befigyel egy ínhüvelygyulladás, dög unalmas is lessz a hent, ha kipróbálod rájössz mirõl van szó...😊
Jó, de ez olyan mindenben közepes kari, sztem meg inkább legyen egyféle, de abban a legjobb. Épp azért különbözik egyik a másiktól, hogy különbözõ módon lehessen játszani. Annak semmi értelme hogy mindegyik kari ugyanazt a középszerû pötyögést nyomja.

Wardenben és dárdára mennék, és szarnám le a battert (az amúgy is csak lassításra jó poénból, mikor már nincs mire rakni pontokat), inkább legyen 1000000000000000 pierce dmg, és mindenki 1 ütés, minthogy egyszerre lepajzsoljak 3at, de mindbe kell 3-4 ütés. Ennek ez lenne a lényege.

ROMOTO
Nemegészen, mert a study nagyon-nagy táp a karinak ami legenden látszik meg a legjobban, annak a legjobb a dárda, íjj és a többi passziv hunteres cucc is megdobja a dárda íj sebzést, az egyedüli hátránya az egész hunter kasztnak az hogy nincs területre ható támadása, e miatt rohadt unalmas és fárasztó végigszurkálni minden mobot egyesével 60-80 órán keresztül, ezért jó többek között a defense batter és swapban a study, mert szórakoztatóbb a hent vele és persze gyorsabb...meg-hát a warden volt a téma és nem a conq 😊
Akkor meg elve felesleges lándzsára menni, inkább dragon mace, az 100% fizikai, tehát mind a fegyvernek, mind a pajzsnak csak STR kell. Nameg akkor eleve felesleges wardenkodni, jobb a conq. ~~

ROMOTO
A dárdához kell a base streng+fizikai dmg, mert pl. a batter vagy egyébb tömegoszlató támadásod amit a defensbõl használsz gyengusz lessz. Ha meg a defensbõl ezt nem használod+a jobb olldali passzívokat, szurkálhatod a mobokat orrvérzésig... 😊
Ha már dárdád van, akkor 100% pierce-re mész, oda meg nem ér semmit az STR, ellenben a DEX nagyon jól jön.

ROMOTO
Szerintem meg inkább 55% streng 45% dex, a dárdásnak kell a streng, a 45%dex az állandó krit. ekhez elegendõ... az íjjásznak való a virs lee féle megközelítés 😊
Minimál STR, max DEX.

grayfox
hali!
Spear wardennek mi a strength - dex arány ideális esetben?
Most strength van elõnyben, defensel kezdtem, base dex:184 base str:221.
level huszonixen vagyok, szóval gondolom még nem sokat számít, de lassan el kéne döntenem mit növeljek 😊

ROMOTO
A legjobb kezdõ kari objektíve a conquerer, ahhoz még jó cucc sem kell, végigdarálhatod az egész gamét legenden is és begyüjthetsz vele ezt-azt a többi karidnak, a stat pontjai miatt erõsebb mint a templar, nem beszélve a támadó (onslaught) res gyengítõ (battle standard) stb spelljeirõl, amik szintén jobbak-hatékonyabbak mint a dream megfelelõi... 😊
ROMOTO
Nna az pont közel sem a legjobb 😊, a dream inkább meele kaszthoz jó, az earth hoz meg kell a jó cucc folyamatosan és inkább a storm, spirit, nature jó választás mellé...
Pont ezt kérdeztem én is kicsivel korábban, a válasz is ott van rá, köszönöm mégegyszer.
Azért a közepesen erõs az nem rossz, szóval sztem folytatom a Templart, aztán majd ha találok vele jobb cuccokat, lehet kipróbálok egy Champit, vagy egy Conquerort.
Szerintetek mi a legjobb párosítás a kari skilleknél?
Én most a earth, dreamet gondoltam.
Minden tippet köszönök. <#email>
Kérdés törölve... Nem láttam a sok könyvtártol a karimat...
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miként tudnám a karaktert kivenni a progiból, mert szeretném egy másik gépre vinni?
Röhögjél magadon! B+, még te pofázol számolásról, mikor egy sima egyszerû, általános iskola 2. osztályos szorzást nem vagy képes elvégezni? Lémer... Már megint csak fosod a szót, mert szokás szerint nem vagy képes beismerni hogy elkúrtad. Szánalom vagy, ember, rossz nézni a vergõdésed!

Na szedj le 1 frapsot aztan avizz le pls bar bosskilt azzal a hires conqal , hadd röhögjek egy jot. Felvehetsz minden killt akar 10x is , meg ugyis lassu lesz 1 atlagos dualerhez kepest. Hogy ki nem tud szamolni asszem mar tisztaztuk egy parszor😄. Distrupt nemhat a bossra.

Komolyan annyira röhelyes mar ahogy mindig kaparsz valamier , ahelyett h megnezned rendesen ezt a dualt ujra 1.20 utan. Minden 2 ik attackra 2 fegyoval ut (ez a lenyege) , es egy fegyvernek sokkal tobb tulajdonsaga van tamadas szempontjabol mint egy shieldnek , a dmgrol es egyeb bonusokrol nemis beszelve. Tovabba a dual % a WW re is hat.

1 dolog volt amit jol mondtal , hogy 1.08 alatt az overpowered ijaszok mellett es betrayer nelkul tenyleg nehez volt dualerrel. Ott a 100% rec dual conq volt a legjobb , mert a colossus form 100% avoidot ad 1.08 alatt bugbol. De 1.20 ota sokkal jobb lett a dual. Ien 100% block meg atomvedelem mellett meg nem egy nagy elmeny jaccani.. van 60+ guam , shieldes passivok , max allresist , 13k life , refreshel combozott folyamatos rally+recovery , plague farkas aura , instant heal swapon stb.. Takarit annyira mint egy shieldes conq, de a dualtol elmarad.

Felre ne erts, nem azt mondom h a shieldes conqal , es egyeb durva defenderekkel nem lehet brutalisan irtani , csak a dual egyszeruen gyorsabb , akarmilyen nehez is ezt elfogadnod.

Ja, ekkora baromságot, hogy számolni se tudsz. Ott van világosan leírva a játékban, csak a kurzort kell rávinni és olvasni...

A pajzsos passivok meg szartse ernek bosskillnel kb.
LOÁL! Na ez tényleg baromság! Rögtön az 1. passzív, shield smash, mit is ír a leírása: "inflicts damage with BOTH the weapon and the shield". Ez aztán tényleg szar... Vagy a 2. passzív: +31 dmg +50% lassítás. 3. passzív: +42-70 dmg, 3 sec skill disprupt. Ebbõl melyik nem jó bossra? És akkor vegyük a dual ágat: tumult: +97 bleeding over 5 sec. Az igen... A fizikai bónuszra legalább rájön minden %, de erre? Ugyanez a cross cut: 80 bleeding / 5 sec. Ez igen... Egyedül a hew ér valamit ezekbõl bossnál, míg pajzsos passzívból mind nyújt bónuszt 1 ellenfélre is.

Akkor nem tudod használni a pajzsot, ennyi. Pedig nem valami bonyolult, csak felrakod és mûködik magától. 😛 1060 off abom van, pedig csak 290 a dexem. És minden ellenfélre legalább 1 criticalt üt, nem mintha anélkül nem 1 ütés lenne.

Jégesõt simán túlélem, elfutok mire odacastolja. 😛 Feltéve hogy van esélye ellõni mielõtt meghal.

1 masterybõl storm van, az lvl65. 😛

Hat ekkora baromsagot , mar bocs. Negyedelni a raget.. 30 secbol 10 et van rajtad a rage , es minden 4ik utesed krushingol , ha neked ez 2% am legyen.
A pajzsos passivok meg szartse ernek bosskillnel kb. Folyamatosan krittel a hew , bossnak 50% hp jat lekapom egy utessel , es max 3-4 sec alatt fexik mind.. Megneznem, hogy ez shieldel mennyi , es emellett mennyi eletet sziv. Mondhatod a conqot nyugodtan , de mindvegig normalos 1x szintu warriorrol volt szo, nembaj , mar kezdem birni a papagaj effektust😄

Mellesleg mibol gondolod h nincs shieldes karim? Van , nemis akarmilyen , es igenis erzem , hogy irtasban mennyivel marad el a dualtol. Pedig gondolhatod , hogy nem mindenfele kacat van rajta , es a skilleket is kepes vagyok kiosztani , de egesz egyszeruen nincs akkora off abilityje, es nemdaral olyan sebesseggel. 1 dolog tudta megolni , a jegtroll jegesõje ,kivancsi lennek , hogy tuleli e azt a conqod.. Az a spell egyszeruen bugos , merthat keptelenseg , hogy titan meteorja 3 centit vesz le az eletebol , az a coldos szar meg maxos resistekkel meg minden egyeb szarral megol azonnal.

Figyelmesebben olvashatnal : warriort irtam direkt , 1 masterys warfare. Ha ebbol van 62 esed 0 halallal legend titan utan , akkor nyomj be 1 screent , megnezem😄

0% reccel a pajzs a legjobb.