23078
-
#15967 ez most jól esett:) -
Shorlex #15966 Bocsánat hogy offolok, de olyan rosszul vagyok a röhögéstől...
Hatalmas...
Sehogy se jön ez ide a fórumba, de nagyon kemény :DDD -
dudovec #15965 hadeszt inkabb , ha mar ott tartasz es relative könnyen megy.. Bar a bonus palya jobban dob , csak sok felesleges "kek poen" cuccot is ad. Amibol kb csak a cowboy kalap + a kroki csizma ami hasznalhato. Meg a hogolyo level 1 es karinak. -
ballor #15964 Typhont vagy Hádészt? -
dudovec #15963 ballor: epic titant runold , illetve epicen a bonus palyat mar ottis lehet ertelmes cuccokat kapni tovabbi kariknak is. Dob elvileg lilat is mar az epic titan... legalabbis regen dobott. -
#15962 okok
köszi szépen -
#15961 Fogsz, de a kieg es pályára a haver nem tud átmenni -
ballor #15960 gondolkodom új karakterek indításán
ha tudtok jó skillpontokat ezekre:
- ranger
- champion
- conquror
52-es Oracle vagyok, érdemes a Legendaryt is végigvinni a cuccokért, vagy kezdhetek új karokat és majd dob (azt gondolom, hogy legenden többet és jobbat, de az elején gondolom még nem kell nagy cucc a kis karikhoz) -
#15959 és akkor fogok tudni sima tq val nyomulni? mer haveromnak cska az van és hamacsin szeretnénk tolni.
(gyááá megint tölthetek 3 orátXD) -
#15958 felrakod a kiegészítőt, ami 1.30-ra peccsel -
#15957 csá
hogy kell 1.30 ra megpeccselni? ha 1.1 röl akarok akkor kilép a patchböl (1.1 to 1.20, 1.1 to 1.30 al is), 1.08 ról meg semmit nem rak fel mer azt irja unkown version
help -
dudovec #15956 2 ik masterynek nature. - nincs gond manaval , kapsz petbol sebzest , 25% total speedet , resist levetelt. Tovabba 5-6 pontot aldozva a "refreshre" lehet allando call of the huntod , ami eleg sokat dob a karin , ha nincsenek atomtap cuccaid. De amugyis.. -
KH #15955 oksa, köszi :) -
virs lee #15954 Hát ez így elég tré, a lényegtelen skillekre raktál pontot, a fontosra meg nem. :) Marksmanship + art of hunt maxolása passzívokkal együtt kötelező, aztán volley is, study is, de annak a passzívjára nem kell 1 pont se (def ab íjászank nem számít, meg elemental dmg-d se nagyon lesz, ezért felesleges pontkidobás, csak a manaköltséget növeli, abból meg úgyis kevés van). A call of hunt timeres, ezért luxus előre venni, majd ha lesz sok reces cuccod, meg minden fontosabb ki van már maxolva, és van sok felesleges pontod, akkor jöhet.
Ezek a kötelező dolgok, ha ez megvan, akkor jöhet az art passzívjainak maxolása (sok manát lefognak, de sebzést nem növelnek, ezért maradnak későbbre). Legvégül coh, bár ha a 2. masteryd nem ad sok manát, 100% reccel is ritkán fogod használni, tehát nem minden esetben éri meg a pontot. -
dudovec #15953 Virs lee: en erre ezert nem vennek merget. Amikor megidezed a peteket mastery shrineal , akkoris megmaradnak ha lejart a shrine , a synergyjeükkel együtt is. Ugyanezt vettem eszre az Onslaughtnal is! Level 1 es onslaught volt, felvettem a mastery shrinet... Felment rajtam a buff mint az allat , es miutan lejart a mastery shrine (megmindig egy nagy csoport kozepen voltam) ütöttem tovabb folyamatosan , es fennmaradt azon szinten az onslaught amekkorara a mastery shrine feltolta.. Aztan amikor elfogytak az ellenfelek szepen lement , es nemtudtam mar visszatornaszni..
Szal weapon swapra nyugodtan lehet rakni ezt azt idézésre , az mas kerdes , hogy egy jo warfare karinak megvan a +4/5 skillje igyis ugyis. Szoval a swaprol valo "idezest" leginkabb nature/spirit karik petjehez ajanlom , kifejezetten a naturenel , ahol nem eri meg es nemis jut skilled a fullos petekre. -
#15952 kompromisszumokkal :) dex nem gond, az úgyis magas, int/energy nem lényeg, egyedül str szokott kevés lenni, de vannak pl ilyesmi gyűrűk:
+20%str
+9% hp
+19% piercing damage
(itt mégvmi csak elfelejtettem, hogy mi)
jah és a volley-t kihagyni nagy hiba:) egy-egy szerencsésebb crittel a a sárkánygenyák 4es 5ös csoportja is egy lövés :) -
KH #15951 jah, tudom hogy így nincs kihasználva a kari, de eddig ez is jó volt
és valami ilyet akartam, amit te írtál, VAGY új masteryt (csak kíváncsiság, nem a hatékonyság miatt)
ez tudom, hogy szépen működik :) (bár emlékeim szerint azért a sárkány genyák a vége felé elég szépen fingattak néha)
ti a tárgyak ability feltételeit hogy hidaljátok át? vagy már mindenki az osztályának megfelelő legendary cuccokban rohangászik?
-
Shorlex #15950 Haruspex-et nem kell lebecsülni, sőt...
Plusz 4 skillel divine arrow dancerrel 100 avoid, rohadt sok def ability, azaz így dodge.
Plusz ranged vagy és ezen belül hunter-tömegírtógép, jó aurákkal. Mi kell még? Mondtam hogy jobb a ranger, de nálam a harus is igen előkelő helyen tanyázik... -
Shorlex #15949 ez valami brutál szarra van fejlesztve,
éppen a tömegírtást hagyod ki a dologból, ami a hunter lényege.
Van 32 pontod pluszban? Megmondom mit csinálj akkor:
Valahogy így
Ha ezt megcsinálod, kb. 10szer lesz jobb a karid a mostaninál... -
#15948 Ok, mán aszittem... :D -
#15947 Már hogy venné le? kb ua, a hatás, mint a shrineknél, ha pl. ha az ancikon csak 8 pont van akkor ugye 4 et idézhetsz, ha swapon +2skillel idézed akkor már ötöt tudsz, ha visszaváltassz megmarad mind az öt... -
KH #15946 jah, és csak a minimum szinten vagyok, a cuccaim meg halál bénák :D
igazából az a bajom (mindig ez volt a bajom eddig a Hunterrel), hogy most szinte semmilyen loot-ot nem tudok használni, mert nincs hozzá ability pontom (valami ilyesmi a három: 192/162/246), ezért gondoltam arra, hogy választok még egy masteryt... -
KH #15945 höm, most valami ilyen vagyok (pontos leosztásra nem emlékszem, és van 32 elköltetlen skill pontom, ami égeti a zsebem), tudnám fejleszteni még a huntert is, sőt, lehet a sárkány fattyak miatt azt fogom először (felfejleszteni, amit elkezdtem, meg ArtotHunt, meg Volley)
nah, mindegy, jobban megnézve a Dreamet, igazából asszem csak ezeket használnám elsődlegesen: Lucid Dream és a tápjai (Premonition&TemporalFlux - bár ebben igazán csak a sebesség érdekel), meg a ToConvalescence
-
dudovec #15944 Ja enis mondtam mar shorlexnek , hogy csak a botbol lovő magusok ellen ved a shield block , mert az ranged:D
Romoto: Az a jay es nema bobbol egy idezet , ami epp egy kurvajo resznel van.. "nemkell krekk? felpörget" :D
-
virs lee #15943 Mit használnál belőle? -
#15942 hunter szerintem kurvajó önmagában is, én valamikor lvl44 körül lettem bone charmer -
KH #15941 jah, és persze íjász huntert, nem a lándzsásat, hmm -
virs lee #15940 Nincs. -
Ravasak #15939 nah végre sikerült helyreállitani a caravánomat :)
huh kihagytam majdnem egy honapot van mar valami patch a kieghez ?? vagy van mar legalabb elökészületbe ? -
virs lee #15938 Swapba felesleges, mert amint váltasz fegyvert leveszi a felesleget, tehát ugyanaz mintha +skill nélkül csináltad volna. -
KH #15937 érdemes a huntert a dream-mel keverni? az nem igazán tetszik, hogy ott a STR&INT párost növeli... -
#15936 Meg a többihez is jó swapba, pl. battle standard, anci idézés -
virs lee #15935 Wh-hoz jó, harcolni nem. -
#15934 Vagy pölö ha ezt a buzogányt jól relicezem...azé' ütős nem???
-
#15933 Egy legendes zöld cucc amit felturbózol egy jó reliccel,charm-mal, soxor kenterbe veri a lila,és kék cuccot!!!!sőt!!Mutatok olyan arany shieldet ami 100% hogy jobb,ha jó a modja!!
-
#15932 -
virs lee #15931 Mert a sima lövés és ranged touchnak számít, mint a ternion vagy az íj. De spellek ellen nem jó. -
ballor #15930 te is 0 halállal csináltad ezeket?
nagyon komoly karakterek
nekem ez még csak álom, de nem baj
nem lesz ennyi időm rájuk szerintem -
Shorlex #15929 Na még egy
-
Shorlex #15928 Parancsolj.