Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazabol egy ideje inkabb a kezdok tartjak eletben a topicot, es a vita abbol robban ki , hogy kire kene hallgatniuk😄
(ha már itt vagyok, kijavítom a bannert is 😊 )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Köszi a szakszerû és elegáns admin tevékenységhez a Titan Quest fórum tagjai nevében!
Jól esik és némiképp meglep, hogy Dudovec nem az utolsó két hozzászólása alapján lett megítélve, aki amúgy a legtöbbett tette a fórum érdekében és mindezt egy árva szitok szó nélkül ami veers lee rõl nem mondható el, sõt... nagyon örülök hogy egyes admin ok a helyzet magaslatán, objektíve tudnak szankcionálni , nagyon rendben van hogy az érintettek hozzászólása törölve lett. Még egyszer grat. csak így tovább!"
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Egy gyors válasz erejéig: A Dudovec nem azért kapott pontot, mert Virs lee –vel oszották egymásnak a lapot, hanem a következõ hozzászólása miatt:
"Ja es aki törölte a 2 vel ezelõtti bejegyzesem , annak is a kurvaanyjat.
Mostmar johet a ban. Kösz , csá."
Jobb esetben rögtön banra ment volna, add 1. saját magának kérte, 2. engem kurva anyázott le, holott én aztán tényleg pártatlanul néztem a mûsort.
És meg kérlek több levelet inkább ne küldj, ha már alaptalanul hõzöngesz, legalább tisztességesen tedd és elõször nekem szólj.
kb másfél hete kezdtem el függni a játékkal és semmmi gáz nem volt vele,de az elmúlt 2-3 napban folyton ki/lefagy!!!és nem tudom mitõl lehet!nehiszem hogy a videokártya miatt lenne,mert nem melegszik tul!(az igaz hogy meleg,de csak annyira mint amennyire kell😊ha tudnátok adni vmi jo tanácsot annak nagyon örülnék,mert már a faxom kivan hogy minden 3.percben save-elni kell!!!ja meg kb az utolsó 5 alkalommal azért hagytam abba a játékot mert lefagyott!!!!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Jó nektek, hogy ennyi idõtök van gémelni ^_^
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
még flesselek a tömegpusztító shield charge-ra 😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Wardenben és dárdára mennék, és szarnám le a battert (az amúgy is csak lassításra jó poénból, mikor már nincs mire rakni pontokat), inkább legyen 1000000000000000 pierce dmg, és mindenki 1 ütés, minthogy egyszerre lepajzsoljak 3at, de mindbe kell 3-4 ütés. Ennek ez lenne a lényege.
Spear wardennek mi a strength - dex arány ideális esetben?
Most strength van elõnyben, defensel kezdtem, base dex:184 base str:221.
level huszonixen vagyok, szóval gondolom még nem sokat számít, de lassan el kéne döntenem mit növeljek 😊
Azért a közepesen erõs az nem rossz, szóval sztem folytatom a Templart, aztán majd ha találok vele jobb cuccokat, lehet kipróbálok egy Champit, vagy egy Conquerort.
Én most a earth, dreamet gondoltam.
Minden tippet köszönök. <#email>#email>
Komolyan annyira röhelyes mar ahogy mindig kaparsz valamier , ahelyett h megnezned rendesen ezt a dualt ujra 1.20 utan. Minden 2 ik attackra 2 fegyoval ut (ez a lenyege) , es egy fegyvernek sokkal tobb tulajdonsaga van tamadas szempontjabol mint egy shieldnek , a dmgrol es egyeb bonusokrol nemis beszelve. Tovabba a dual % a WW re is hat.
1 dolog volt amit jol mondtal , hogy 1.08 alatt az overpowered ijaszok mellett es betrayer nelkul tenyleg nehez volt dualerrel. Ott a 100% rec dual conq volt a legjobb , mert a colossus form 100% avoidot ad 1.08 alatt bugbol. De 1.20 ota sokkal jobb lett a dual. Ien 100% block meg atomvedelem mellett meg nem egy nagy elmeny jaccani.. van 60+ guam , shieldes passivok , max allresist , 13k life , refreshel combozott folyamatos rally+recovery , plague farkas aura , instant heal swapon stb.. Takarit annyira mint egy shieldes conq, de a dualtol elmarad.
Felre ne erts, nem azt mondom h a shieldes conqal , es egyeb durva defenderekkel nem lehet brutalisan irtani , csak a dual egyszeruen gyorsabb , akarmilyen nehez is ezt elfogadnod.
A pajzsos passivok meg szartse ernek bosskillnel kb.
LOÁL! Na ez tényleg baromság! Rögtön az 1. passzív, shield smash, mit is ír a leírása: "inflicts damage with BOTH the weapon and the shield". Ez aztán tényleg szar... Vagy a 2. passzív: +31 dmg +50% lassítás. 3. passzív: +42-70 dmg, 3 sec skill disprupt. Ebbõl melyik nem jó bossra? És akkor vegyük a dual ágat: tumult: +97 bleeding over 5 sec. Az igen... A fizikai bónuszra legalább rájön minden %, de erre? Ugyanez a cross cut: 80 bleeding / 5 sec. Ez igen... Egyedül a hew ér valamit ezekbõl bossnál, míg pajzsos passzívból mind nyújt bónuszt 1 ellenfélre is.
Akkor nem tudod használni a pajzsot, ennyi. Pedig nem valami bonyolult, csak felrakod és mûködik magától. 😛 1060 off abom van, pedig csak 290 a dexem. És minden ellenfélre legalább 1 criticalt üt, nem mintha anélkül nem 1 ütés lenne.
Jégesõt simán túlélem, elfutok mire odacastolja. 😛 Feltéve hogy van esélye ellõni mielõtt meghal.
1 masterybõl storm van, az lvl65. 😛
A pajzsos passivok meg szartse ernek bosskillnel kb. Folyamatosan krittel a hew , bossnak 50% hp jat lekapom egy utessel , es max 3-4 sec alatt fexik mind.. Megneznem, hogy ez shieldel mennyi , es emellett mennyi eletet sziv. Mondhatod a conqot nyugodtan , de mindvegig normalos 1x szintu warriorrol volt szo, nembaj , mar kezdem birni a papagaj effektust😄
Mellesleg mibol gondolod h nincs shieldes karim? Van , nemis akarmilyen , es igenis erzem , hogy irtasban mennyivel marad el a dualtol. Pedig gondolhatod , hogy nem mindenfele kacat van rajta , es a skilleket is kepes vagyok kiosztani , de egesz egyszeruen nincs akkora off abilityje, es nemdaral olyan sebesseggel. 1 dolog tudta megolni , a jegtroll jegesõje ,kivancsi lennek , hogy tuleli e azt a conqod.. Az a spell egyszeruen bugos , merthat keptelenseg , hogy titan meteorja 3 centit vesz le az eletebol , az a coldos szar meg maxos resistekkel meg minden egyeb szarral megol azonnal.
Figyelmesebben olvashatnal : warriort irtam direkt , 1 masterys warfare. Ha ebbol van 62 esed 0 halallal legend titan utan , akkor nyomj be 1 screent , megnezem😄