Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Akkor Wardennek mehet a strenght orrvérzésig? azon kívûl, hogy az aktuális fegyvered dex követelményeinek megfelelj persze.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Shorlex: 6-700 off ability + study boven eleg kell legyen a kritteleshez , ugyanis a slayer 1500 al is siman krittelte a mapot , Study prayt pedig csak bossnal raktam vele , mashol nemvolt ra szukseg.. Meg ilyen olympusos kuklopshoz sem kellett a resist meg a def ability levetel , ugy osszecsuklottak, de sztem ez latszott a dual videon, h csak bossnal hasznalom egyaltalan.
Art of the huntban eleg keves a damage , piercre ad egy elfogadhato %-ot , csak kicsit sok skill ponter, en a legvegere szoktam hagyni.
Battert nemigen hasznalok , de sztem a szög meger pontokat. Ugy emlekeztem , hogy a target is nõ , de lehetseges , hogy nem.
nincs valami tippetek miért?
2. tudtok ajánlani valami képlopó progit?
study passzívját akkor érdemes maxolni ha rohadt sok off ability-d van, mert akkor van értelme, akkor van esélyed egyáltalán a kritre. Na most, barátunknak lesz vagy 600-700 off ability-je, ami kb ló..rra sem elég a krithez.
Innentõl kezdve nincs értelme a dolognak. Nálad volt a slay-el másnál nincs sok, pláne kezdõ, cuccnélkül...
Batter meg olyan hogy ha most neked az kell az életben maradáshoz, hogy minél nagyobb szögben üss... viszont az aura nem jön rosszul sebzésben, úgy tudom :DD
Hát én valami hasonlóra csinálnám.
Low levelen használd a hálódobást, istencsászár, kicsi cooldown, aránylag nagy sebzés, már epicen szar lesz de normalon segít sokat egy állat jó kis cucc :D
No de hogy ezzel mennyi lesz az ütésed, az véleményes, mert ha túl sokat teszel dex-re azért csúnya 1k-kal maradhatsz el ha nem többel...
Azonkívül még mindig csalk arra válaszoltál hogy 100 dodge akarsz lenni,de nem arra hogy mit akarsz csinálni :D javaslom egyébként a dárdás pajzsos wardent, ha akceptálod, nyomok egy calc-ot :D
Nagyon nehéz úgy mondani bármit is, hogy nem mondod mit szeretnél. Most pl. tudnék neked kapásból kb 8 féle warden buildet nyomni attól függõen hogy milyen a karid (rendes dárdás warden, vagy netán íjász, 100 reces vagy sem, esetleg valami funból egy caster-szerû warden, mittomén).
No tehát minden kezdõnek: elõbb info, azt majd jön a válasz :D
Apropó a képet kinek köszönhetjük?
Készítenétek nekem egy warden buildet? keresgéltem viszafelé , de nem sok sikerrel. Érdemes 1-2 pontot rakni energyre? mert a 2 aura eléggé leviszi majd azt a 300 energyt és szerintem mikor már a varázslatok maxon vannak minden ütés után potit kéne innom :) a cuccok pedig nem igazán adnak energyt. Elõre is kösz
Enis inditottam egy Assat most funbol , semmi cuccot nemkap mashonnan , meg goldot sem.. Nemmondom , van benne kihivas. Kesobb persze dual fog menni onslaughtal , es valszeg calculatedet is tolok majd melle , mert amikor felmegy az onslaught max chargera , akkor minek ussek vele tovabb , mikor aurakent adja a sebzest es a passivokat , szal mehet a calculated , azis tovabbi sebzest ad a dologhoz , a skillbol is kifér es persze a dualnal is muxik.
francot kell ennyit nyavajgoni, na léptem, majd írjatok a mod topikba, ha gond van, by
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Annyit kellett volna, hogy OK bocsi, máskor megnézem hogy mire írtad (akár privátban), de nem te még most is bunkóci vagy, ahelyett hogy revidiálnád magad. gondolom nem vagy egy túlságosan iskolázott értelmiségi, persze ebben a munkakörben ez nem is gond, max kellemetlen...
Hja, mindig azok élnek vissza a kis szánalmas hatalmukkal a legjobban, akiknek a legkisebb van, hogy megmutassák, hogy abban a szûk közegben amiben vannak, õk milyen istenkirályok, mert megtehetik. Szánalom...
de nem offolok, te egy ilyen vagy, hibázni nem hibázol, ha igen nem ismered el, ha valaki erre figyelmeztet, akkor visszaélsz a hatalmaddal. Grat, nagy ember! Hatalmas! :DDDD
Értem, ezentúl így megy a fórum. Ha valakinek a postját törlik, törlik az összes többit, ami körülötte van, nehogy vitát szítson. Érted, erdõtûz van, akkor nem eloltjuk, hanem kivágjuk az összes fát ami a környéken van.
rendben van, vettem ezentúl ez lesz az új fórumszabály. Fõnökeidnek már szóltál hogy ezt vegyék bele a forum rule-ba? :DDDD
hány sidequest van ami skill pointot ad rewardként?
Main az nem érdekes, abba úgyis "beleütközöm" ^^
THX
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
én nem mószeroltam senkit
Nyilván... És akkor ezt ki írta: "Dudovec nem az utolsó két hozzászólása alapján lett megítélve, aki amúgy a legtöbbett tette a fórum érdekében és mindezt egy árva szitok szó nélkül ami veers lee rõl nem mondható el, sõt..."? Nem te? Megpróbáltál lejáratni, bemesélni a modinak hogy dudovec egy szent, én meg ugye csak anyázok, vitát szítok. Mintha véletlenül se fordítva lenne. Végülis nem mószerolás, ja, hanem hazudozás.
ahogy elnéztem a büntipontjaid kapcsán más fórumokban kevésbé tolerálták a furkóságodat
Én meg is kaptam érte a büntit (meg még jópáran), nem úgy mint dudovec. Amit õ itt levágott, az Punkernál vagy Borgnál simán azonnali bant ért volna, szal csak örüljön hogy nem õk jártak erre!
Most van lezárva.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ha épp különálló lett volna, azaz nem zajlik a Virs Lee és Duv párbaj, valószínûleg minden folyik tovább a medrébe, de viszont épp egy "anyázás" kellõsközepén, más aspektusból hozzáraktál a vitához, ezért repült a hozzászólás, ha ennyire bánt a dolog, hát írd be megint.
Lépj tovább rajta.
Nos, furcsa gondolkodású cica vagy te. Azért pislognál mint a kislányok ez elsõ dugásnál amikor éppen akkor nyitsz be egy bankba amikor ott bankot rabolnak és pusztán ennél a ténynél fogva téged is bek..nának a rendõrök a gyorskocsi utcába, mert épp akkor ott voltál egy helységben a bankrablókkal...
Az önkritika hiánya, az bosszant tudod, nem a napom minõsége mert az jó.
Shorlex, Te meg egy céltalan vitát akarsz velem kezdeni, vagy csak nagyon unalmas napod van, de nem vagyok vevõ most ezt végigvinni.
Bár közvetlen nem érintette még is hozzátartozott és csak tovább szította a vitát. Tettünk rá egy pontot, elég volt ebbõl.
Téma lezárva.
Értem, akceptálom, de az én hozzászólásom nem volt a vita része olyan értelemben hogy anyázni nem anyáztam és egy egy post teljesen más témához kötõdött, mint a nagy vita dudo és virsli között.
14085-ben virsli egy kezdõ kérdésére válaszolt, azaz nem a dudovecnek, én meg arra reagáltam, azaz full különbözõ téma volt.
14096-ban virsli szintén egy kezdõ kérdésére, aki szintén nem dudovec közölte hogy a champ kari egy szar, mire linkeltem egyet kukkolásra, hogy nem az. Ennek mi köze a vitához?
No ilyen értelemben akkor miért is kellett azokat törölni?
Azzal érveltél, hogy ha kitörlöd a vitát és meghagyod a véleményem akkor más nem fogja látni mire kommentezek. Az elõbb "bebizonyítottam", hogy a mostani percig is léteznek a postok amikre linkeltem és közük nincs a vitához. Nos???????
elözö hozzászolásomban arra kerestem a választ hogy vajon mért fagy ki a játék!romoto-nak köszönöm hogy válaszolt,csak az a baj hogy angolul nem nagyon tudok!ha esetleg vki(ahogy látom vita közben) magyarul is tudna segiteni annak nagyon örülnék!!elöre is köszi
(ha kitörlöm a vitát és meghagyom a véleményedet, akkor aki bejön csak annyit lát, hogy kommentelsz valamire ami nem létezik, ilyen formában nincs értelme)
Áruld már el hogy miért vetted le egy pár hozzászólásomat???? 14106 és 14112 között sztem volt egy kettõ.
és tekintettel arra hogy nem volt bennük semmi szabályellenes (max véleménykülönbség) áruld már el hogy milyen passzusba ütközött és konkrétan melyik szó, melyik kifejezés vagy szövegkörnyezet???
na most ha arra jutsz hogy bocs, véletlenül, akkor én sem vagyok egy állat fajta nem akarok senkit a földbe alázni és még az sem kell hogy itt a fórum fõablakban nyilvánosan kérj bocsánatot, de legalább egy privát üzi keretében megtehetnéd, mert hogy én semmi olyat nem írtam az biztos.
Ellenkezõ esetben kénytelen leszek a moderátorok stílusára rászállni, és szarok a szánalmas büntetõpontjaitokra.
Csak ha van idõd, azért reagálj azokra amiket írtam. No nem mintha b..gatni akarnálak, csak annyira érdekel az a 100 piercing wardennel, hogy nagyon. Mert ha az meglenne... Biztos van vmi ötleted rá ha írtad.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
a Titan Quest fórum tagjai nevében
Ja és ne írj többes számban! Ugye?