23078
  • virs lee
    Warez hegyek:

^^
  • 3P
    Ja és hiba üzivel indul ez a progi (Error 9 Suscrit out of range SSTQDEefiler)
  • 3P
    Köszi megtaláltam egyet (v2.5.0), de nem lehet, hogyez csak a kiegésztős TQ-el jó? Nekem csak az alap van fent. Ha átírom a karaktert (leveszek a Skill levelből és azt át adom a mágiára, azaz az elemtál idézésre), akkor már nem lehet betőlteni a játék állást utánna (erről már szerencsére van bizti másolatom).
  • virs lee
    Akkor buznyák vagy fitying. ^^
  • ROMOTO
    Biztos napi árfolyamon számolva lett ennyi, egy-két hete még kevesebet ért :)
  • Shorlex
    forint? :D
  • ROMOTO
    Mint ahogy az sem hogy only single player :)
  • 3P
    Elírtam, természetesen a baloldalira gondoltam.
  • virs lee
    Jobb oldalon milyen csík van?
  • virs lee
    Nem volt ráírva a dobozra hogy kötelező. ~~
  • ROMOTO
    A defiler progiban mindent átvariálhatsz
  • ROMOTO
    De ennek ellenére nem multizol, ami elég fura
  • 3P
    Nem a mani a legnagyobb gond, azon tényleg túl lehet lépni, hanem hogy a jobb oldali csíkba költöttem a pontokat )felvittem maxra kíváncsiságból), de így semmi nem maradt másra és így elég kiherélt a mágusom. A jobb oldali csíkot meg nem lehet vissza venni. Szóval létezik valamiféle karakter editor?
  • virs lee
    Majdnem minden.
  • tibiszabo
    NE MOND HOGY NEKED MINDEN EREDETIBE VAN MEG
  • ROMOTO
    Ha kíváncsi vagy mivel nyomulnak a "sárgák" nézz meg pár Takeshi's Castle részt, elég sajátos... :)
  • virs lee
    Vagyon? vazsimnál 1.3 milliárd ft van. ~~ Ja és legális, nem editorral, hanem cucceladásból. ~~
  • virs lee
    Használtad már a hógolyó spec skilljét? ~~
  • 3P
    Bocs szóval a bal oldali csíkor :)
  • 3P
    Illetve pontosítok a jobb oldali csíkot vitem fel maxra, azt meg nem adja vissza. Nekem meg azért ez így most egy luxus...
  • 3P
    15 szakértelem pont egy vagyon.
  • virs lee
    Igen.
  • virs lee
    A kék golyós csávónál visszaszedhető, minek editor?
  • virs lee
    Mert warezolsz.
  • 3P
    Csináltam egy ki hülyeséget. El kültöttem a szakértelem pontjaimat próba képpen és véletlenül elmentődött így a játék. Nincs valami karakter editor, ahol visszavehetném a pontjaimat?
    5 szintnyi pont megnt így el szinte feleslegesen. (12. szintű a karakterem, így ez most nagyon is számít).
  • tibiszabo
    TQImmortalThorne needs to update original TQ game files in order tiproocea és utana OK vagy mégse ha az ok ra megyek akkor elkezdené frissiteni de v update hiba és nem jo ha nem kérem a frissitést akkor meg kilép
    ehez kérnék egy kiss segitségeT!!!!
  • haata
    sziasztok!
    tudna valaki egy jó earth+warfare skill-fát?
  • tibiszabo
    hello
    a kieg nem indul hiába a crack felülirás utána bejön a játék menüje de nem tudom inditani mert bejön egy ablak valami frristrést vagy mitt kér a kérem megcsinálja de utána hibát ir ha nem kérek frissitést akkor meg kilép no gém de most felteszem megint és leirom pontosan
  • ROMOTO
    Hát kevés idiótább videót láttam...
  • shaba23 #15978
    "A kiegészitővel szeretnek nyomulni de valami frissitést kér vagy mit az alap eredeti a kieg nem
    az alap 1.20 eredetileg"

ezt én nem értem
  • Shorlex
    Na jó még egyet ezen szabályosan könnyeztem...
  • AntiHero
    Hamachin keresztűl hogy lehet LANba játszani?
    (mármint új karaktert kell e kezdeni?)
  • Shorlex
    Na most, ez nem tetszik... Nem látom értelmét, meg a célját. Szórakoztatónak nekem nem szórakoztató, horrornak nem horror, nem tom... Ilyennel nyomulnak a sárgák mostanság?
  • tibiszabo
    SZIASZTOK
    A kiegészitővel szeretnek nyomulni de valami frissitést kér vagy mit az alap eredeti a kieg nem
    az alap 1.20 eredetileg
    mi lehet a gond???
    segitsetek előre is kösz!!!
  • ROMOTO
    Bocsi, de nem bírtam ki, ez is egy off téma Link
  • dudovec
    jaja az a havas az kurvajo:DD enis jot szakadtam a melohelyen:)
  • DirtyGab3sz
    Vazzeeee...a havas-kerítésszétfejelősön xarrá röhögtem magam....fel kell dobni a kedvet na!
  • shaba23 #15970
    ómájgád
  • Shorlex
    néha dob olyat hogy overlord
    ez egy teknős formájú kis 1 négyzetben elférő biszbasz, azzal nyitható.
    nekem sikerült vagy 30-adikra dobni...
  • shaba23 #15968
    a bónusz pályához a kulcot hádész dobja?