23078
-
virs lee #16007 Warez hegyek:
^^ -
#16006 Ja és hiba üzivel indul ez a progi (Error 9 Suscrit out of range SSTQDEefiler) -
#16005 Köszi megtaláltam egyet (v2.5.0), de nem lehet, hogyez csak a kiegésztős TQ-el jó? Nekem csak az alap van fent. Ha átírom a karaktert (leveszek a Skill levelből és azt át adom a mágiára, azaz az elemtál idézésre), akkor már nem lehet betőlteni a játék állást utánna (erről már szerencsére van bizti másolatom). -
virs lee #16004 Akkor buznyák vagy fitying. ^^ -
#16003 Biztos napi árfolyamon számolva lett ennyi, egy-két hete még kevesebet ért :) -
Shorlex #16002 forint? :D -
#16001 Mint ahogy az sem hogy only single player :) -
#16000 Elírtam, természetesen a baloldalira gondoltam. -
virs lee #15999 Jobb oldalon milyen csík van? -
virs lee #15998 Nem volt ráírva a dobozra hogy kötelező. ~~ -
#15997 A defiler progiban mindent átvariálhatsz -
#15996 De ennek ellenére nem multizol, ami elég fura -
#15995 Nem a mani a legnagyobb gond, azon tényleg túl lehet lépni, hanem hogy a jobb oldali csíkba költöttem a pontokat )felvittem maxra kíváncsiságból), de így semmi nem maradt másra és így elég kiherélt a mágusom. A jobb oldali csíkot meg nem lehet vissza venni. Szóval létezik valamiféle karakter editor? -
virs lee #15994 Majdnem minden. -
tibiszabo #15993 NE MOND HOGY NEKED MINDEN EREDETIBE VAN MEG -
#15992 Ha kíváncsi vagy mivel nyomulnak a "sárgák" nézz meg pár Takeshi's Castle részt, elég sajátos... :) -
virs lee #15991 Vagyon? vazsimnál 1.3 milliárd ft van. ~~ Ja és legális, nem editorral, hanem cucceladásból. ~~ -
virs lee #15990 Használtad már a hógolyó spec skilljét? ~~ -
#15989 Bocs szóval a bal oldali csíkor :) -
#15988 Illetve pontosítok a jobb oldali csíkot vitem fel maxra, azt meg nem adja vissza. Nekem meg azért ez így most egy luxus... -
#15987 15 szakértelem pont egy vagyon. -
virs lee #15986 Igen. -
virs lee #15985 A kék golyós csávónál visszaszedhető, minek editor? -
virs lee #15984 Mert warezolsz. -
#15983 Csináltam egy ki hülyeséget. El kültöttem a szakértelem pontjaimat próba képpen és véletlenül elmentődött így a játék. Nincs valami karakter editor, ahol visszavehetném a pontjaimat?
5 szintnyi pont megnt így el szinte feleslegesen. (12. szintű a karakterem, így ez most nagyon is számít). -
tibiszabo #15982 TQImmortalThorne needs to update original TQ game files in order tiproocea és utana OK vagy mégse ha az ok ra megyek akkor elkezdené frissiteni de v update hiba és nem jo ha nem kérem a frissitést akkor meg kilép
ehez kérnék egy kiss segitségeT!!!! -
haata #15981 sziasztok!
tudna valaki egy jó earth+warfare skill-fát? -
tibiszabo #15980 hello
a kieg nem indul hiába a crack felülirás utána bejön a játék menüje de nem tudom inditani mert bejön egy ablak valami frristrést vagy mitt kér a kérem megcsinálja de utána hibát ir ha nem kérek frissitést akkor meg kilép no gém de most felteszem megint és leirom pontosan -
#15979 Hát kevés idiótább videót láttam... -
#15978 "A kiegészitővel szeretnek nyomulni de valami frissitést kér vagy mit az alap eredeti a kieg nem
az alap 1.20 eredetileg"
ezt én nem értem -
Shorlex #15977 Na jó még egyet ezen szabályosan könnyeztem... -
#15976 Hamachin keresztűl hogy lehet LANba játszani?
(mármint új karaktert kell e kezdeni?)
-
Shorlex #15975 Na most, ez nem tetszik... Nem látom értelmét, meg a célját. Szórakoztatónak nekem nem szórakoztató, horrornak nem horror, nem tom... Ilyennel nyomulnak a sárgák mostanság? -
tibiszabo #15974 SZIASZTOK
A kiegészitővel szeretnek nyomulni de valami frissitést kér vagy mit az alap eredeti a kieg nem
az alap 1.20 eredetileg
mi lehet a gond???
segitsetek előre is kösz!!! -
#15973 Bocsi, de nem bírtam ki, ez is egy off téma Link -
dudovec #15972 jaja az a havas az kurvajo:DD enis jot szakadtam a melohelyen:) -
#15971 Vazzeeee...a havas-kerítésszétfejelősön xarrá röhögtem magam....fel kell dobni a kedvet na! -
#15970 ómájgád -
Shorlex #15969 néha dob olyat hogy overlord
ez egy teknős formájú kis 1 négyzetben elférő biszbasz, azzal nyitható.
nekem sikerült vagy 30-adikra dobni... -
#15968 a bónusz pályához a kulcot hádész dobja?