23078
  • dudovec
    Persze 2 ik esetben ertelemszeruen dual wield helyett shieldet hasznalj. Lehetőleg minel több attack damage converted to healthet adj a karinak , spirit eseten baromi jol fog szivni.
  • DirtyGab3sz
    Meg tudod ölni,ha kemény vagy...csak ujraéled,így semmi értelme....fuss el melette,oszt jónapot!
  • AntiHero
    Divinerhez esetleg van még?
  • dudovec
    Hat valami ilyet csinalnek dual wieldel (jobb cucc kell hozza)
    spellbreaker

Ha nemigazan vannak jobb cuccaid , akkor kihagyhatod a dual reszet , es rakj tobbet a whirl windre , illetve a lich king vedelmere.. Többi ugyanaz.. Battle rage skilljet meg a vegere kell hagyni 1/1/0 ra rakd eleinte csak.
  • AntiHero
  • dudovec
    btw kurvajo:D talaltam a youtubon egy videot "the real power of healthreduction" neven asszem:D Kurvavicces , hogy a csavo kb 100% ra lekopizta a videot amit felraktam kb 4-5 honapja. Meg a zenei előadót is a file infoval egyutt mindenestül az egeszet es felrakta amolyan sajat termeskent:DD hat ez nagyonjo... mondjuk ottvan a neve utan egy '16' os , ugyhogy vegulis erthető a dolog
  • AntiHero
    Spellbreaker (harcos) jöhet:)

Level 33. vagyok elég erős akarim, de szeretném még erősebbé tenni:)
  • dudovec
    Ez egy amolyan Petekkel harcolo poen sooth kari amit meg 1-2 honapja csinalhattam. Szal maxoltam az osszes aurat , az összes petet , meg a gyogyitast melle , aztan annyi..

Ha jo spirites karit akarsz akkor inkabb : Bone Charmer (ijasz), Oracle (vazsi) , Spellbreaker (harcos) , esetleg Conjuer (vazsi).. Ezekhez tudok skillkiosztast adni , csak valassz:)
  • AntiHero
    A Spiritbe mibe raktál raknál 1 képet?
    NA meg másik szakágnak mit választottál? (és ott mibe raktál(szintén kép)?)

Köszike:)
  • dudovec
    majd lesz pislogas act3 közepetol :D
  • dudovec
    btw nemkell csodalkozni azon , hogy normal act3 tol kb a mastery shrineos liched is minden 2ik sarkon leverik. Legendre lesz jo a kicsike:D
  • dudovec
    Spirit amugy kifejezetten jottesz hameg relaitve kezdo vagy es problemak vannak a főellensegeknel... Par hete csinaltam egy videot , amit gondoltam most , hogy feldobok.. Igaz 1x mar ellottem ezt a poent , bar az meg 1.08 volt , ahol a titan sima utesen kivul kb semmitse csinalt... Hat tessek, ittvan ugyanez IT-ben , ahol elvileg siman szetkene bombaznia a peted , ehhez kepest....:

licheking vs legend titan
  • dudovec
    naturt leginkabb. de a spirit is jo illetve a rogue se rossz. Dream meg esetleg , a többi nemigazan.
  • shaba23 #16034
    tegezt
  • Dikri
    Hunter mellé mit érdemes még felvenni, ha nyillal tolom?
  • ROMOTO
    Piszok mázlista :D
  • shaba23 #16031
    miről beszélsz....hunter bazze...HUNTER!!! (bonecharmer)
  • ROMOTO
    Nna ott a secret passage-ban leszárad a karid...:))
  • shaba23 #16029
    csak epic, most nyílt meg a legendary
  • ROMOTO
    Há,há és a Word Up hogy maradt ki? aCandy is megér egy misét :DD
  • dudovec
    shaba milyen fokozat?:D Amugy tenyleg konnyu, bar legenden van bar kari aminek ahogy virs lee mondana "toxeus the cigany" gondot okozhat:D
  • shaba23 #16026
    2. körben esett teknős
    már van sherlock sapim és cowboy csizmám:D

azt hittem a "titkos" pálya kicsit komolyabb lesz :(
    van ott egy ~V~ nevű lény azt meg lehet ölni? mert én nem tudtam sebezni
  • KH
    jaaaj, hadd offoljak már én is
    I die harder than Bruce Willis
    +
    Money like its paper with faces I remember
  • tekphos
    Nyugi csak vicceltem.Nekem is van egy pár eredeti.Csak a legjobbak amik megérik a pénzüket.A következő pl a Hellgate lesz az 100%!
  • virs lee
    A cdgalaxis.hu warezoldalról.
  • virs lee
    És mégegy ütős oldschool: London boys - Requiem. :)
  • tekphos
    aki ilyen rosszul keres hogy meg gép meg EREDETI játékok!
    múgy milyen nyomtatóval sikerült ilyen szépen kinyomtatni?És melyik warez oldalról szedted a borítókat???
  • Kandurex
  • Kandurex
  • virs lee
    Az nekem mind meglehetett volna ingyen collectors editionban (kiadótól), de nem kellett. ~~
  • shaba23 #16017
    BOOM! Shake The Room (best ever)
  • virs lee
    Ugyan már, ennél voltak jobbak is:
    De La Soul - Ring Ring Ring
    De la soul-Me,myself and I
    Technotronic - Pump Up The Jam
    Ice MC - Easy

A legjobbak sajna videó híján kimaradtak: B.G the Prince of Rap: this beat is hot, Kid Frost: Terminator.
  • shaba23 #16015
    el sem hiszed, hogy mennyi eredeti játékom van;) csak wow-ból van 3+1 kieg :)
  • DirtyGab3sz
    Hogy énis posztoljak egy OFF-ot!!
    Bár nemis annyira az...Lehet páran még pelenkások voltatatok,mikor ez készült, de kiscsikó korom óta ez a nyár legmenőbb hangulatfelelőse!!
    KUKK MEG DE GYORSAN!!
  • virs lee
    Jó, hát nálam is lemaradt jópár régiség (dio2, ultima9, nwn1, ofp, stb), csak az újabbakat kaptam le a polcról. :)
  • virs lee
    Nyomtassál lét, oszt neked is lesz ennyi gaméd! :P
  • 3P
    3.3.0-val is hibás lesz az állás. Betültés után visza dob a desctopra
  • DirtyGab3sz
    Mindíg tudtam,hogy rendes emberek vagytok!!Csatlakozom a NO WAREZ csapathoz!Jah... a 3 nagydobozos GW-m lemaradt!
  • shaba23 #16009
    nekem is van itthon színes nyomtatóm
  • shaba23 #16008
    telepítsd fel a két játékot valahogy így
    d:\Titan Quest
    d:\Titan Quest Immortal Throne
    (természetesen nem muszáj d meghajtónak lenni, csak ne legyen több alkönyvtár)

ugyanis a kiegészítő az alapjátékból upgradeli magát, és ha alkönyvtárakban van telepítve (pl d:\Mindenféle\Game\Titan Quest
    akkor nem találja meg és nem tudja megcsinálni