23078
-
dudovec #16047 Persze 2 ik esetben ertelemszeruen dual wield helyett shieldet hasznalj. Lehetőleg minel több attack damage converted to healthet adj a karinak , spirit eseten baromi jol fog szivni. -
#16046 Meg tudod ölni,ha kemény vagy...csak ujraéled,így semmi értelme....fuss el melette,oszt jónapot! -
#16045 Divinerhez esetleg van még? -
dudovec #16044 Hat valami ilyet csinalnek dual wieldel (jobb cucc kell hozza)
spellbreaker
Ha nemigazan vannak jobb cuccaid , akkor kihagyhatod a dual reszet , es rakj tobbet a whirl windre , illetve a lich king vedelmere.. Többi ugyanaz.. Battle rage skilljet meg a vegere kell hagyni 1/1/0 ra rakd eleinte csak. -
#16043 -
dudovec #16042 btw kurvajo:D talaltam a youtubon egy videot "the real power of healthreduction" neven asszem:D Kurvavicces , hogy a csavo kb 100% ra lekopizta a videot amit felraktam kb 4-5 honapja. Meg a zenei előadót is a file infoval egyutt mindenestül az egeszet es felrakta amolyan sajat termeskent:DD hat ez nagyonjo... mondjuk ottvan a neve utan egy '16' os , ugyhogy vegulis erthető a dolog -
#16041 Spellbreaker (harcos) jöhet:)
Level 33. vagyok elég erős akarim, de szeretném még erősebbé tenni:) -
dudovec #16040 Ez egy amolyan Petekkel harcolo poen sooth kari amit meg 1-2 honapja csinalhattam. Szal maxoltam az osszes aurat , az összes petet , meg a gyogyitast melle , aztan annyi..
Ha jo spirites karit akarsz akkor inkabb : Bone Charmer (ijasz), Oracle (vazsi) , Spellbreaker (harcos) , esetleg Conjuer (vazsi).. Ezekhez tudok skillkiosztast adni , csak valassz:) -
#16039 A Spiritbe mibe raktál raknál 1 képet?
NA meg másik szakágnak mit választottál? (és ott mibe raktál(szintén kép)?)
Köszike:) -
dudovec #16038 majd lesz pislogas act3 közepetol :D -
dudovec #16037 btw nemkell csodalkozni azon , hogy normal act3 tol kb a mastery shrineos liched is minden 2ik sarkon leverik. Legendre lesz jo a kicsike:D -
dudovec #16036 Spirit amugy kifejezetten jottesz hameg relaitve kezdo vagy es problemak vannak a főellensegeknel... Par hete csinaltam egy videot , amit gondoltam most , hogy feldobok.. Igaz 1x mar ellottem ezt a poent , bar az meg 1.08 volt , ahol a titan sima utesen kivul kb semmitse csinalt... Hat tessek, ittvan ugyanez IT-ben , ahol elvileg siman szetkene bombaznia a peted , ehhez kepest....:
licheking vs legend titan -
dudovec #16035 naturt leginkabb. de a spirit is jo illetve a rogue se rossz. Dream meg esetleg , a többi nemigazan. -
#16034 tegezt -
Dikri #16033 Hunter mellé mit érdemes még felvenni, ha nyillal tolom? -
#16032 Piszok mázlista :D -
#16031 miről beszélsz....hunter bazze...HUNTER!!! (bonecharmer) -
#16030 Nna ott a secret passage-ban leszárad a karid...:)) -
#16029 csak epic, most nyílt meg a legendary -
#16028 Há,há és a Word Up hogy maradt ki? aCandy is megér egy misét :DD -
dudovec #16027 shaba milyen fokozat?:D Amugy tenyleg konnyu, bar legenden van bar kari aminek ahogy virs lee mondana "toxeus the cigany" gondot okozhat:D -
#16026 2. körben esett teknős
már van sherlock sapim és cowboy csizmám:D
azt hittem a "titkos" pálya kicsit komolyabb lesz :(
van ott egy ~V~ nevű lény azt meg lehet ölni? mert én nem tudtam sebezni -
KH #16025 jaaaj, hadd offoljak már én is
I die harder than Bruce Willis
+
Money like its paper with faces I remember -
tekphos #16024 Nyugi csak vicceltem.Nekem is van egy pár eredeti.Csak a legjobbak amik megérik a pénzüket.A következő pl a Hellgate lesz az 100%! -
virs lee #16023 A cdgalaxis.hu warezoldalról. -
virs lee #16022 És mégegy ütős oldschool: London boys - Requiem. :) -
tekphos #16021 aki ilyen rosszul keres hogy meg gép meg EREDETI játékok!
múgy milyen nyomtatóval sikerült ilyen szépen kinyomtatni?És melyik warez oldalról szedted a borítókat??? -
#16020 -
#16019 -
virs lee #16018 Az nekem mind meglehetett volna ingyen collectors editionban (kiadótól), de nem kellett. ~~ -
#16017 BOOM! Shake The Room (best ever) -
virs lee #16016 Ugyan már, ennél voltak jobbak is:
De La Soul - Ring Ring Ring
De la soul-Me,myself and I
Technotronic - Pump Up The Jam
Ice MC - Easy
A legjobbak sajna videó híján kimaradtak: B.G the Prince of Rap: this beat is hot, Kid Frost: Terminator. -
#16015 el sem hiszed, hogy mennyi eredeti játékom van;) csak wow-ból van 3+1 kieg :) -
#16014 Hogy énis posztoljak egy OFF-ot!!
Bár nemis annyira az...Lehet páran még pelenkások voltatatok,mikor ez készült, de kiscsikó korom óta ez a nyár legmenőbb hangulatfelelőse!!
KUKK MEG DE GYORSAN!! -
virs lee #16013 Jó, hát nálam is lemaradt jópár régiség (dio2, ultima9, nwn1, ofp, stb), csak az újabbakat kaptam le a polcról. :) -
virs lee #16012 Nyomtassál lét, oszt neked is lesz ennyi gaméd! :P -
#16011 3.3.0-val is hibás lesz az állás. Betültés után visza dob a desctopra -
#16010 Mindíg tudtam,hogy rendes emberek vagytok!!Csatlakozom a NO WAREZ csapathoz!Jah... a 3 nagydobozos GW-m lemaradt!
-
#16009 nekem is van itthon színes nyomtatóm -
#16008 telepítsd fel a két játékot valahogy így
d:\Titan Quest
d:\Titan Quest Immortal Throne
(természetesen nem muszáj d meghajtónak lenni, csak ne legyen több alkönyvtár)
ugyanis a kiegészítő az alapjátékból upgradeli magát, és ha alkönyvtárakban van telepítve (pl d:\Mindenféle\Game\Titan Quest
akkor nem találja meg és nem tudja megcsinálni