23078
  • virs lee
    A cuccolás igénye már a dio1-ben felmerült úgy 10 éve, ehhez nem kellett hekk. :)
  • virs lee
    Neked 1:1-ben váltom euróra (te adod az eurót). :P
  • dudovec
    Virs lee: többit fikazhatod , de a vaultot ne.. Mer kb vault volt az elso es egyeltlen ertelmes progi amit csinaltak a classic tq hoz. A fejlesztok is beismertek ezt kb , es beleraktak az IT be a pakolast , hogy ne legyen szukseg ra. En azota nem hasznalom , csinalok tarolo karit ha nemlenne hely , bar van epp eleg karim , hogy minden ertelmes cucc elferjen naluk , főleg most , hogy vannak ladak.
  • dudovec
    rash: elvileg a vaultban miutan pakoltal ottlesz jobb oldalt egy gomb hogy :start titan quest vagy valami olyasmi.. ugy lehet a vaulton keresztul inditani a jatekot. Mondjuk nekem IT ota nincs vaultom , de a regi igy mukodott.
  • dudovec
    Jo shorlex en direkt csak azt a parat emeltem ki amire rakerdezett. Farkas aura fixen 15% total speedet ad az elso szinttől kezdve az utolsoig.

Btw ha mar egeszsitjuk a masikat , akkor hozzatennem , hogy az oak ad 10% total speedet , igy lesz meg a 25% total speed naturebol a farkas buffal egyutt.
  • ROMOTO
    Farkas farkasnak farkasa
  • ROMOTO
    Te virs lee, mennyi is napi árfolyamon az összegyűjtött zséd?
  • virs lee
    Erre jó a csíter hekker progik, jól elbasszák a játékot. Ez vele jár.
  • Rash87
    Hm,s hogy kell elindítani Vaulton keresztűl? Mert nekem nem megy,nem értek hozzá:)
  • Shorlex
    Nemcsak.
    Oak duplázza az életed, elemetal resist, nrg cost.
    Farkasnak az aurája üt igazán, plusz 90% damage és 2X total speed elég flash.
    Refresh lehetővé teszi jó sok skill állandó használatát, plague az egyik legjobb skill arra, hogy hogyan gyengítsd le az ellenfelet: lassít, életet szív, leveszi a resistet, bla bla.
    Nymph egy xar, de mér ne, pláne ha plusz 7 skilled van mint nekem lesz :D
    Briar ward absorpot ad, védelmet, plusz élettöltés, bla bla.
    És ami az egyik lényeg: plusz 4 skillel szinte mp-ként 2szer lőheted el a magad és petjeid (multiban a többiek is) gyógyítását, többezres gyógyításról van szó, ha van rajtad akár csak 10% recharge, akkor plusz 4 skillel instant, plusz skill nélkül 25-el instant. Nehéz nature ággal ezek után meghalni...
    Szal nature az rulez!
  • dudovec
    Refresh - call of the hunt töltésre

Plague - 54% resist levetel +4 skillel (damage resistet szed le) bossnal hasznalatos csak legendaryn - mashol korulmenyes pakolni - mivel a study pray területre hat es pierce dmg t is szed le (nemkell neki idő h terjedjen , azonnal megkapja az egesz csoport ezert sokkal jobb mint a Plague) - Plague csak kiegeszitesre kell legenden.

Farkas aura az 15% total speed es kb 80% fizikal dmg.

Ajanalatos 2 farkast tartani (level 8 vagy 9 az idéző skillen) maxolt auraval.

• kemotox
    gw jo én már megjelenés ota tolom, eye of the northot nagyon várom mindig is tyria volt a kedvencemXD
  • KH
    bocs a primkó kérdésért, de a Rangert a farkasok miatt szeretitek, meg a refresh miatt? petek nélkül hülyeség használni?
    a plague mennyire hatékony?
  • dudovec
    ha vault volt , akkor azon keresztul kell inditani a gamet. Ugy belepni a karival 1x , es utana ha normalisan elinditod a jatekot , akkor elvileg latni fogja a karit egeszen addig amig ujra bele nem nyulsz a vaultal - ekkor ujra megkelll csinalni.

ez az x3 meg fun ,mer ha nem linkeltem be eddig 10x , akkor 1x sem.. Fennvan a sajat tarhelyemen is. meg asszem az IGN en. Mindenesetre van akinel nem hajlando futni , mindenfele verziora hivatkozva.. Kikell probalni.. Nalam a monsters-x4 mukodott , igaz azis csak x3 , de legalabb bevette a progi.
  • Rash87
    Na most segítsen valaki!!!
    Most játszottam a játékkal,már sokáig eljutottam,aztán "villámos emberrel" nem találkoztam,muszáj votlam ezt a TQValue-t kipróbálni.
    Szóval elindítottam,a fegyverekről levettem azokat az állatbőr cuccokat,bezártam.

Indítom a játékot,erre a profil megvan,de az emberemet nem mutatja,a lvl-t se,elindítom,erre visszadob a menübe :@@
    Most mi a ******* van?
    Hogy kell visszahozni,remélem nem ennyi volt a játék,ilyen hülyeség miatt baszódott el a karim
  • DirtyGab3sz
    Na pá, megyek dógozni
    délután négytől vagyok!
  • DirtyGab3sz
    kösz....igazán...van hogy csak tq-zom...néha csak gw....
  • shaba23 #16070
    nem kerül havonta lóvéba, csak mire mindent megveszek hozzá, az 2 év wow előfizetés:D

milyen officer az olyan, aki 2 napja nem tolta fel az arcát?
  • DirtyGab3sz
    Aszem a www.soknoobfaxkérdése.org, vagy a www.nefürgyéle.gov itt bizti mekktanálod vaze!

dehöje vagy Dudo!
  • DirtyGab3sz
    GW+factions+nightfall, és aug. 31.-étől Eye Of The North!!!!Segítek,segítünk!Mondtam....már több mint egy éve nyomom....az egyik legnagyob magyar guild offija vaok....sztem jobb mint a wow(sicc) és nem mellékesen nem kerül havonta lóvéba!
  • shaba23 #16067
  • dudovec
    sziasztok!
    honnan lehet letölteni az ikszhárom móódótt? naaaa légyszi???
  • shaba23 #16065
    nemtom mivel fogok játszani akor :(
  • DirtyGab3sz
    Ja és nem is említettem azt, hogy a gamespy hiába ment...xarra se jó az a csíterszűrő progi!
  • shaba23 #16063
  • DirtyGab3sz
    Ha halgatsz rám a BF2-t elfelejted...
    én nyomtam klánnal de elegem let a sok modos-csíterből!Volt hogy ugrot+bukfencezet+lelőtt egy lövéssel, miközben én már beleeresztetem egy tárral....mi ez ha nem csalás???meguntam,hogy a falon kereszül lelőnek, 10 méterről megkéselnek...stb....
  • shaba23 #16061
    a bannerra linket a moderátorok tudnak rakni igaz?
  • shaba23 #16060
    jah és tegnap én is lefényképeztem az eredeti játékokkal tömöt polcomat, de lusta voltam feltölteni a képet, így kénytelenek vagytok látatlanban elhinni:)
  • shaba23 #16059
    igen, de a 10 óra kevés arra, hogy a játék lényegét is megértsem, + tegnap óta megint mennek a GaH beta serverek:) +TQ legend :D
    ráadásul most szemezgetek a battlefield 2-vel, vagy a 21xx-al
  • DirtyGab3sz
    Tesvérem!!Olvass vissza!!Ha vennéd a fáradságot rá, nem kellene minden harmadik nap leírni a linket!!Nem azé' mer szemetek vagyunk, hanem mer unjuk már!
    Shaba!Kipróbáltad a gw-t??
  • dudovec
    Marmint itt nem a bosskillre gondolok , hanem mondjuk egy x3 olympusra. Mivel baromi nagy a tömeg es nyomod a plaguet kötelező jelleggel.. Szóval idővel ugy fog kinezni a dolog , hogy mivel a petek nem csinaljak az AOE-t rendesen csak az outsider szinte , idővel meg fogsz akadni (körbeall 10 lymos meg 10 csonti) es mivel a plague kurvagyorsan terjed a tömegben , ezert magadra fogod aggrozni az összes mobot , aki addig nem lett megsebezve a petjeid altal. Aminek az eredmenye kb annyi lesz , hogy te leszel a tank aki sajat magat healeli (shift + jobb klikk instant heal 3.2k ) es a petjeid zuznak mar amennyire tudnak.

Igazabol az irtast az outsider es a liche king csinalja , de leginkabb az outsider , persze a lichet sem kell lebecsülni. Mivel outsider 33% health reductiont csinal területre az utesevel ezert fullos deatchill es dark covenant mellett joval nagyobb % okat kap le az ellenfelekrol , ezert irt olyan latvanyosan. Ugyanez igaz a lichre ha nyomja a death novat meg a soul blightot. A farkasok illetve a nymph kb csak auranak jo , meg tanknak.

Bossnal nemlesz gond , de moboknal illik megtamogatni egy lightos ternionnal , mondjuk ilyen 15% chance to stunos staffal eleg jol lehet kabitani , mivel 3 lövedeket lő , szal faszan tudod vele segiteni a peteket.

Shorlex btw tudod h melee soothom volt , es hasonlo korulmenyek kozott kezdtem vele. De kesobb cikis lesz basic attackal. Anno 1.08 alatt kenyelmes volt , mivel nemvolt kötés a "grant skillek" rechargejan.
    Igy egyszerubb volt a dolog , hisz ares spear vagy myrmydon amubol lehetett instant ww zni , ami azer eleg jot dobott a karin.

• shaba23 #16056
    roppant értelmes vagy
  • luicosta
    ja és az xmax modnak is lécci
  • shaba23 #16054
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nemtom észrevettétek-e, hogy mióta van magyarítás, megszaporodtak a playerek és ezzel egyenes arányban nőtt a kérdések száma (csak a száma, mert az emberek kb ugyan azt a 2-3 kérdést teszik fel
  • shaba23 #16053
    a internetrő

2 keresőt is tudsz használni: a fórumét és a guglit
  • luicosta
    Hali44 Honnan lehet letölteni az x3-mas modot?? Léccci írjon vaki minél hamarabb!! Köcccke
  • DirtyGab3sz
    Ha nekem szólt....nem X3-azom, de emelett van a csampim lvl 61, elementalist lvl 60, battlemage lvl 51, egy ranger lvl 40, a seer meg lvl25!Volt egy assám,bonecharmerem,conqerorom, de nem jöttek be....
  • dudovec
    Lehet petezni legenden is , de x3 alatt gyengus szerintem ha nem segited meg valamivel. Szal jo az h futsz a lenyek utan azok meg irtanak , de van kb 10 kari amivel 2x olyan gyorsan haladnal.
  • DirtyGab3sz
    Én tegnapelőtt csináltam egy dream+spirit nőcit,de csak kipróbálás céljából.
    Bevallom csaltam, mert a chrisrelic-es gyűrűvel tápolom(csíter vagyok igen:-S),de csak brahi-karinak indult.
    De annyira tetszik,hogy visszaveszek a tempón,mert élvezem az aurák,és petek adta eröfölényt.....lehet megtartom,és rendesen viszem tovább!sose lehet tudni
  • Shorlex
    Necro sooth a legnagyobb :D
    Igaz, hogy most lvl 27-nél még pajzzsal és buzogánnyal támadok de lesz ez még így se
    Azért poén, hogy van 50 str pontom, hiszen honnan lenne több, de miután jól felcuccolom a karit, lesz belőle 430 :DDD mindezt 1700-as ütéssel 140 speed-el lvl27-nél nem rossz.
    Szal így normal szinten a pet az csöcs, de epicen már meg legenden én semmit nem csinálok csak odaállok az nmy-k mellé az aurákkal, azt majd a 6 pet (kiváltképp outsider) pillanatok alatt mindenkit lecsap, én meg csak healezek :DD Mindezt majd' mindenre kivétel nélkül maxos resistekkel, 13000 élettel NAGYON LOL, ha könyörgök az nmy-knek sem tudok meghalni :D
    De nagyon poén egyelőre pajzzsal meg buzogánnyal soothsayerként nyomulni :D