Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjegyeznem , hogy ezt a 60 dmg-t amit az eye of storm hozna - a plague 9% al magasabb resist levetele kb vissza is hozza legenden.

Najo , magaban az Eruption spellnel egykis szamolgatas utan , kb 60!! damage van a az Eye of the storm javara , de mivel a Volc orbot sokkal surubben hasznalod , es ott dupla alapot szorzol , ezert megmindig jobb a nature, + a tovabbi okok amit felsoroltam.

Ja es igerem , oszinten gratulalni fogok , ha a hires elementalistod megcsinalja az x3 hades runt , ha nemis ilyen sebesseggel , de azer megcsinalja. Mindenfele ironia nelkul.

Virs lee: nemtom mien 8-1 rol beszelsz. Elmondtam neked 500x mar , hogy ezt a 8 osztva 4 el muveletet teljesen felesleges elvegezned , mert maskepp muxik a skill , ottvan ra a bizonyitek feketen feheren. Te megis szajkozod tovabb a hulyeseged, pedig csak annyit kene mondanod , hogy A vagy B. De nem mondod. Miert? Mert a meses IQ-dal sikerult rajonnod hogy m tokmind1 meiket valasztod , arra fog utalni h fasz voltal , ami egyertelmuen kiderul a valasztasod nelkul is , szal felesleges valaszolnod. Elkene olvasni , hogy mit ad a skill , ha mar nincs jatektapasztalod , csavarhatod mar ezt akarhogy.

Ami a Squall + Eye of the stormot illeti: eye of the storm 150% elemental damage , squall 45% reduce resistance +4 skillel.

Plague -54% elemental resist, -54% fizikal resist raadasul lelassitja az ellenfelet.
Strenght of the pack 90% fizikal damage , 15% total speed. Ezutan nezd meg , hogy a Volcanic orbban , mennyi Fire sebzes van , es mennyi Fizikai. Igen , kb 2x annyi a fizikai javara. A volcanic orbot hasznalod a jatek 80% ban, mert stunol es zuzza ugy a mobokat mintha eruptolnal , a video asszem remek bizonyitek erre.
Eruptionban kb egalban vannak a fiz/elemental sebzesek, de ha mar van 5-600% elemental damaged, akkor tobbet szamit ha megduplaznod a fizikalis sebzesed , mintha lenne mondjuk 700% elementalod 550% helyett.

Mellesleg , a Squall + eye of the stormal kb ki is fujt a storm mastery aldasos hatasa amivel segitene a karidat, mig a nature majdhogynem duplazza az eleted , ad energy costot , resistet , damage absorbot meg 3 petet, sõt meg briar wardot is.

Bar nemis ertem minek reagalok az ien gyerekes kotekedeseidre mar.

ROMOTO
A moderálási elvek mellet azért van morális is és az a mérvadó, már akinek...ezt sajnos fölösleges a figyelmedbe ajánlanom asszem
grayfox
Kíváncsi leszek melyikõtök lesz az, aki elsõként okosan átgondolván nem reagál majd a másik provokációjára. Lehet, hogy jól toljátok a TQ-t, de diplomáciából megbuktatok 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Nincs különbség, minden mocskolódás, személyeskedés tilos, ajánlom figyelmedbe a moderálási elveket! Ha a moderátor nem képes megfékezni ezt a 2 anyázógépet, akkor én fogom. Velen nem fog egyik se úgy beszélni mint az anyjával.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
Konkrétan van különbség szitok és szitok közt, ezt szerintem te is vágod
Shorlex soha nem anyázott téged bakker
LOÁL! Ezt a hazugságot... Mást se csinált eddig, minden hsz-e csak errõl szól. Ülj le, egyes!

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Azt kérdezd meg magadtól hogy 8-1 mióta 1! 😄DD

raadasul a plague nemcsak az elemental resistet szedi le , hanem a fizikalist is , szal a lehetõ legjobban erositi ezeket a fire spelleket.

A storm jobban erõsít. Wisp (+4 skillel kb +150%) + squall többet dob rajta.

ROMOTO
Muszáj neked rátenni még 2 lapáttal?! Shorlex soha nem anyázott téged bakker...!
Köszönjük a rendkivul tartalmas titanquestel kapcsolatos hozzaszolasod.
Csak igy tovabb<#eljen>

(Azt mar megse merem kerdezni , hogy A vagy 😎

csak téged minõsítettelek jogosan
Én is csak téged minõsítelek JOGOSAN. <#mf1>

Ezzel szemben te, parasztkolbász az anyámat szidod, mert ostoba vagy, hülye, meggondolatlan és nem utolsó sorban egy rossz sorban szocializálódott lakótelepi proli.
Látom még mindig a rákóczi téri ringyó anyádról pofázol... Na húzzál innen, és elégítsd ki a kecskenyájatokat, te mezítlábas paraszt!

még egy ilyen megjegyzés és kitiltatlak ebbõl a fórumból, parasztkolbász.
Téged foglak kitiltatni innen ha nem fejezed be az anyázásaidat, te buzi! Nemrég a moderátort is leanyáztad, nem kell sokáig elviselnünk a mocskos szádat. <#banplz><#lama><#kocsog>

ROMOTO
Másodszor is beelõztél bakker... 😊
ROMOTO
Leginkább a -100% rec cost. passzol a legjobban 😊 ha össze tudod hozni akkor szinte bármit mellé tehetsz, nemtom mi jobb a storm-nál, talán a spirit, mert akkor legenden lehetne két állandó peted ami kb megvéd a gyors, agresszív mob októl, ráadásul a Liche fel is lenne tupírozva a nightmare passzívjától, kb überkiller szintû pet lenne, meg hozzájönne az outsider a bosskillnél,a dark covenant stb. csak kicsit gyengus alap dmg-ja lenne a karinak és nem lessz túl gyors kari, de van benne fantázia...
Grayfox: egyetertek romotoval , dreamcaster 100 rec nelkul eleg sansztalan magasabb fokozatokon. Nature eletkepesse tesz , de nemad tamado skillt. Storm ad tamado skillt , de akkor minek a dream. Spirit erositi a distortot , ad manat meg petet. Earth szinten ad , de a melle van mas ami jobb a dreamnel. Hajra😊

Mondjuk ha 2 farkasod van csak , ami szinten eleg akkor lehet 10 skillpontot sporolni kb , de 70 felett mar csak vedelemre tudnal rakni , szoval en arra pakoltam. Vegulis eleg 2 is.

grayfox
csak mert így casternek a dream tetszene, de nemtudom mi passzolna mellé.
még egy meleet meg nem akarok 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

A vagy B? Mondtam , a tobbi nem erdekel.

Na figyi öcsi, felteszek neked 2 (azaz két darab - eddig ugye megy a matek?) kérdést:

1. Mennyi 0.08*0.25?
2. Mennyi 8-1? = vagy 1?

Tudom ez egy ilyen "matekzseninek" mint te elég kemény kérdések, de hátha... 😄DD

ROMOTO
Viszonylag tûrhetõen, nekem van egy olyanom 65 szintû -100 rec es, az biztos, hogy hades legenden nagyon fel kell kötnie a gatyát minden mage karinak, nagyon sok a lerohanós meele és vitality dmg-s ellen, és e miatt monjuk biztos hogy a Distoration hasznos cast lessz, meg a Lucid sor és a pet hipnotic gaze ja, meg a középsõ trance, de a többit felejtsd el, igazándiból a storm fog aratni, mondjuk én speciel nemtom, hogy ha nem lessz meg a -100% recharge-d cuccból, akkor mennyire fogod szeretni... 😊
Na idokozben ujra elovettem a Summonerem , ami elso ranezesre nemtunne valami eros karinak , de persze ennel is van par lehetoseg. 100% recharge sajna eleg alapnak tunik egy fire caster varazslonal, abbol adodoan , hogy nincs egy ertelmes spellje sem , ami 100% rec nelkul is eletkepesse tenne.

Mivel az Eruption es a Volcanic orb tartalmaz fizikalis sebzest is a fire mellett , ezert eleg jol kombozik a farkasok aurajaval a natureben , raadasul a plague nemcsak az elemental resistet szedi le , hanem a fizikalist is , szal a lehetõ legjobban erositi ezeket a fire spelleket.
Az gondolom teljesen alap , hogy az oak es a recbol adodo instant gyogyitas eleg rendesen növeli a kari eletkepesseget , a 4 tankjarol nemis beszelve. (3 farkas + dweller)

Ha valakinek x3 modhoz lenne kedve , oda egyszeruen tökeletes, ha jol iranyitod , szinte lehetetlen behalni vele. Hades runon testelgettem , eshat lehet irtott olyan gyorsan a Druida a mobok közt a 2-3-4 ezres shardjaival, de amikor elertem a Hadesig , 2 percig osszevissza kellett microzni meg szaladgalni , hogy ne ussenek szet. Mig a Druidnak volt kb 6000 lifeja , a Summonernek csak 4000 van , megis sokkal jobban birja a gyurodest. Arra jutottam , hogy az elso Hades spelljei eleg erosen vitality damagere mennek , de szerintem van valamennyi fizikai töltetük is. Mig a masodik hades kek szarsagaira az Energy leech resistance! , vit dmg resist es valamien szinten a fizikalis resist is vedelmet ad.

Igen, az energy leech resistre azthinne az ember , hogy csak arra szolgal , hogy nem engedi olyan szinten elszivni a manad , de erdekes modon azok a kek lövesek amiket a masodik hades csinal , ilyen 800-900 damageket vittek be atlagban a karinak (lol miaz?😊 ) , a legdurvabb vitt be 1500-at (a kek nova szeru körszeruen jövõ szarsag) , mig a Conjum 4500 eletet azonnal szivdobogasig vitte , vagy megolte, pedig annak is volt valamennyi vitality damage resist , de energy leech illetve fiz dmg resist nemnagyon volt.

Tovabba arra jutottam , hogy az amolyan 'hades' alaploves (az a kek amivel durrogtat, meg talan a piros hades alaplovese is - amit mindig csinalnak , ha teljesen 0 manara elszivod az osszes energyjet akkoris) nala amolyan 'ranged' attack ami tartalmaz ugyebar vit, energy, fizikal töltetet. Namost konnyen lehet , hogy a Plagueban levo "-40% ? damage to target for x seconds" csokkenti a fizikalis reszet a dolognak , ezert lehetseges az , hogy volt olyan spellje ami ilyen 600 at sebzett csak , ami hat kisse röhejes a jatek fõbossatol legenden..

A kari skillkiosztasa valahogy igy nez ki nalam: Summoner
Ez persze 300 castspeeddel , +4 skillel meg 100% rechargeal. A karit mindenkinek ajanlom , aki tuzvarazslot akar , es persze rendelkezik az ehhez szukseges felszerelessel. Jelen helyzet szerint ezt tartom a legjobb fire casternek , persze a Conjuer meg felveszi vele a versenyt a Covenant meg a Spirit petjei miatt , de joval 'rozogabb'.
Igazabol , amelyik kari Hadest leszamitva minden bosst szetéget 1 stoneformbol (azaz 8 secen belul) , annak nincs szuksege spirit petre. Manat meg meglehet oldani mashogy is, meghat Covenant mellett is inni kell fire casterrel , szal tokmind1.

Itt meg egy video - hogy mennyire egyszeru a karival , egy x3 as legend hades run.

grayfox
Prophet vajon hogyan állja meg helyét nehezebb fokozatokon? Kicsit a warden mellé castolnék valamivel, ne vesszen kárba a sok jó cloth😊

ROMOTO
Nekem is volt pár vitám, asszem a legutóbbi a betrayeres fux miatt, de nem esett annyira nehezemre leoltódni, na jó csak kicsit...😊, amúgy meg nem húzom fel magam annyira holmi game-s vita kapcsán, hogy anyázzak...ez szerintem, bárki bármit mond, szegénységi bizonyítvány...
ROMOTO
Szerintem virs lee nél az elején összemosódott valamiért a waepon training és a battle rage aura hatása, más oka nemigen lehetett arra, hogy ilyesmiket beírjon...😊
nézd én egyik felmenõdrõl sem mondtam semmi rosszat tekintve hogy nem ismerem õket, csak téged minõsítettelek jogosan, alappal.
Ezzel szemben te, parasztkolbász az anyámat szidod, mert ostoba vagy, hülye, meggondolatlan és nem utolsó sorban egy rossz sorban szocializálódott lakótelepi proli.
még egy ilyen megjegyzés és kitiltatlak ebbõl a fórumból, parasztkolbász.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Romoto , igen sajnos igyvan. Nagyon jol mondtad, hogy kesz tenyekkel nem lehet vitatkozni. Annyi esze volt h ezt belatta , csak meg mindig ugy csinal mintha neki lett volna igaza😊 Semmigond, megszokhattuk mar. Peace.

Virs lee😄DDDDD Na figyelj , felteszek neked 1 utolso kerdest , igerem nemlesz nehez, oke?

Battle rage:

A) "De nem kapcsol be annyiszor, mivel ütésenként 8% esélyed van hogy bekapcsol. Azért hiszed azt hogy gyakran bekapcsol, mert gyorsan ütsz, 1 perc alatt mittomén mennyit, de sokszor 8% esélyed van rá."

😎 "A rage ugy muxik , hogy 8% van ra , hogy egy teged ert tamadas altal harci lazba kerulsz."

Egy betut kerek , melyik valasz a helyes : A vagy B ? A tobbi szarsag nemerdekel. Jol gondold meg mit valaszolsz es persze nefeledd 14244-ben belinkelt kepet elotte. Szoval A vagy B ?

ROMOTO
Na ja, van amelyik tényleg kicsit hosszú...
Ezért felesleges magyarázkodnod a tényekkel szemben.

ROMOTO
Ez erõs túlzás, akkor vess egy pillantást a többi game-s fórumokra, asszem ez a titanos 2-3 hosszabbra nyúlt flame tõl eltekintve baromi korrekt és nyugis kis fórum...😊
mert szegénykém mint mondtam akkora nagy parasztkolbász... 😄D
Már megint anyádról ugatsz, lamer? <#mf1>

Zsotesz ez nem így van, véleménykülönbség, ami abból adódik, hogy bizonyos embereknek bizonyos dolgokról elég furcsa elképzelésük van és ha erre rámutatsz akkor anyáznak 😄DDD

Jo hat reszemrol #14244 el lelett zarva a dolog. Meg ha valaki nemis ismeri a jatekot ,de tud angolul vagy megtud nezni 1 videot latja , hogy mi a helyzet😊 A tobbi mar bullshit...

A 142xx hozzászólás fele veszekedés 😊

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grayfox
😉

ROMOTO
Ja, ja, asszem ebben a fórumban eddig minden kérdés kielégítõen meg lett válaszolva...😊
grayfox nyugi, csak olyan sokáig tartott a virslievés nálunk, hogy kicsit lemaradtunk a kérdésekrõl. mert szegénykém mint mondtam akkora nagy parasztkolbász... 😄D
Megjegyzem Romoto válasza 100-os hibátlan (ne nem mintha az én feladatom lenne minõsíteni). 😄DD
Mondjuk akkor hasznos ha nagy és bika armorokat akarsz hordani, de mittomén lándzsával, íjjal nyomulsz és rohadt sokat tennél dex-re. Akkor érdemes erõltetni, meg valóban, az armor absorp miatt.

ROMOTO
Az armor handling az elején jó, amikor nincs elég strenged a páncélokhoz, ezért egy pontot megér, de mivel a fegyók sreng req. jét nem csökkenti annyira azért nem nagy szám...a késõbbiekben senm érdemes forszírozni (ugyanis a össze kell hoznod kb 5-600 strenget és 400-500 dex et minimum), hacsak nincs annyi felesleges pontod és akkor is csak az armor absorbs miatt érdekes, mert az elég frankó és összehozható 76% armor absorps a handling, quick és colossus al idõnként...
grayfox
Hát szerettem volna ha itt válaszolják meg a kérdéseimet, de ugy latom a "proknak" a sok kurvaanyázás közepette nem jut ideje rám 😊 sebaj, marad a külföldi fórum

Látom sokáig voltam távol 😊
van itt esemény nem kevés 😊

dobjunk már be valami más témát és ezt hagyjuk, ok srácok ?

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Ezért nem is értem minek vitatkozik a 2 haverod. Azért jó nézni a vergõdésüket ahogy magukat égetik a szánalmas kapkodásukkal. <#eplus2>

Ezt már sehogy nem tudod kimagyarázni, az biztos.

ROMOTO
Mindenesetre tényekkel szemben nem érdemes vitatkozni, az biztos 😊
Latod romoto😊 Ennyi a reakcioja, dehat hogyis tudna ezt kimagyarazni? Komolyan mar valami iet varok , hogy: "valaki belepett a nevemmel es beirta.." 😄D

ROMOTO
Egyre változatosabbak a jelzõk, van köztük pár igazi gyöngyszem pl. a kolbászos...de ez a "falu bolondja" is bevitt egy komoly flesst...aszittem ez már csak a népmesékben dívik... 😄
Hiába erõlködsz pubi! 2 számot nem bírsz összeszorozni, hogy is tudhatnál ennél bonyolultabb dolgot... Te falu bolondja...

Mi a lenyeg?

Virs lee #14210 : "De nem kapcsol be annyiszor, mivel ütésenként 8% esélyed van hogy bekapcsol. Azért hiszed azt hogy gyakran bekapcsol, mert gyorsan ütsz, 1 perc alatt mittomén mennyit, de sokszor 8% esélyed van rá."

Ehhez kepest:

Ami gyakorlatban igy nez ki

Te arra epitesz ami felul van, enmeg arra a 2 dologra ami alul.
Minden mas amit erre a par sorra epitesz üres es felesleges fecseges. Ugyanugy mint minden mas amit ezutan irsz, mert sertve erzed magad , hogy teljesen egyetermuen kiderult a hozza nem ertesed.

Ez az amit nemfogsz tudni kimagyarazni - de nemis tudnad.
Ugyhogy koszonjuk neked ismet.

Ennyi.

Látom a ragozás sem az erõsséged. Na fuss neki mégegyszer, mert csak magadat égeted - már amennyiben ennél jobban lehet. <#eplus2><#lama><#taps><#mf1> Szánalmas egy faszkalap vagy, de egy ilyen udvari bolond is kell mint te meg a cigó haverod. <#eplus2>