23078
  • Toroco
    Hali!

Én most kezdtem el játszani vele. Eddig nagyon tetszik, 8as szintü vagyok. Azt szeretném megkérdezni, hogy van ebben valami láda, vagy bármi más ahol lehet tárolni a dolgokat? Van már pár cucc amit megtartottam, de sokat foglal az inventoriból, azt meg nem hiszem, hogy csak ennyi enne a tároló kapacitás.
  • 6tila
    köszi, bevált a módszer... és nem is csíteltem, azzal megölném a játékot.
  • virs lee
    Új mágus dmg rekord:

^^
  • Shorlex
    bazz elveszett amit eddig írtam.
    mindegy, akkor csak egy link, telepíted, a többit látni fogod. Csak ne csítelj.
    TQ defiler
    a defiler legújabb full package-e kell neked.
    azon belül megnyitod az IT custom map pályát, character menü, copy to main quest. Hajrá.
  • magyar777
    ok kösszi
  • 6tila
    ezt az ismertetőt a letöltött fálj mellett találtam...

Open your 'My Documents' folder
    Find and open 'My Games'
    Find and open 'Titan Quest - Immortal Throne'
    Create a new folder (using File menu, New, Folder) in 'Titan Quest - Immortal Throne' and call it 'CustomMaps'

Extract 'Mappers.rar' into the 'CustomMaps' that you have just created

Run 'Immortal Throne' in the usual way
    Select 'Play Custom Quest'
    Choose 'Mappers' from the menu
    Click 'Start'

ez alapján akiváltam én is.
  • magyar777
    és megtudja valaki mondani hogy hova kell rakni ezeket a costum map-okat?
    előre is kösszi
  • 6tila
    köszi a segítséget, a pálya az tökéletes, minden ott van a földön, de a karaktert csak odafelé lehet importálni vissza már nem. Tehát a "csinált" pályán ott van a kezemben a zeus gömb, de a normál játékban az eddigi karakterem marad, a gömb nélkül... hogy lehet megoldani hogy áthozzam a gömböt a normál játékba is? vagy marad ez erdei kérésem, hogy a játékból kivett karaktereteket átküldenétek a szükséges cuccokkal a mail-címemre?
  • dudovec
    http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=83
    nemtom nekem ez van e meg , majd ha hazaerek a melobol feltoltom valahova , ha esetleg ebben nem talalnad meg. Amugy shorlextol kaptam , szoval ha benez lehet tud majd adni 1 direkt linket.
  • dudovec
    btw az utolso kettőt leginkabb normalon kellene keresni , az elsőt pedig epic vegen.
  • 6tila
    Tudnál hozzá direct linket adni, mert eléggé elvesztem az oldal adta lehetőségek között.
  • dudovec
    töltsd le a custom mapot az ign rol amiben osszevan rakva az összes arti es ki van dobalva a palyara , ha ennyire peched volt eddig.
  • 6tila
    Sziatszok!
    A segítségetek szeretném kéri, mert már szinte csak hobbiból játszom a titánnal, de egyre még igen kíváncsi lennék, hogy a "Ikon os Zeus" artifact milyen használat közben.
    De van egy gondom vele, egyerűen nem dobnak már szinte semmilyen receptet, egyik szinten sem. Már vagy 30-40 órát eltöltöttem egy 62-es szintű karakterrel bejárva már minden szinten , minden nagyobb lelőhelyet, de semmi, és még hiányzik 3 artifactom.

- Effigy of Skyfire (kék 500.000)
    - Spirit Blight (piros 150.000)
    - Song of the Serpent (piros 75.000)

Arra szeretnálek kérni benneteket, hogy ha valakinek megvannak, akár a kész artifact-ok, akár a receptek, és egy nullás (kezdő szintű) karakter inventory-jába berakná, és a karakter összes fálját egy zip-be tömörítve elküldené nekem. Nagyon hálás lennék érte.

A címem: 6tila6 kukac vipmail.hu

Fáradozásaitokat előre is köüszönöm.
  • dudovec
    Hat nem el futnak , csak atfutnak rajta ahogy jonnek felem , es megkapjak ugyis a reduced rest.:) 2-3 squallt meg nehezen raksz le 100% rec nelkul , sharder druidnak meg nemkell rec:) Siman eleg 1 squall /csoport ;D

Amugy meg az 1 timeres CL is megallitja oket ha nagyonmuszaj.

Bar mandrakes throwing knifeal kell shardozni , es akkor senki nem er oda , mer elkabulnak meg belassulnak a mandraketol , raadasul ezert kapsz manat is meg eletet is:D
  • virs lee
    Ha van gólemed, nem kell közel engedni. Mire rájönnek hogy nem azt kéne támadni, már késő.
  • virs lee
    Én is messze rakom, de nekem nem fut el senki. ~~ Shardnál viszont lehet azt hogy kirakod előtted az utat 2-3 squallal, akkor tuti mindig benne lesznek.
  • dudovec
    Marmint Evoval pengeelen tancolsz , kozel engeded a mobokat , formolgatsz meg erupt meg orb , meg circle of fire.. Közelrol hat az aurad is;>

Squallnak az imperied aimje kurvajo amikor -50% pierce ressel x3 hades runolsz , es 10 esevel rakja ki az ijaszokat.
  • dudovec
    En messzire szoktam dobni a squallt , mer aki atfut rajta azis megkapja annyi időre a reduced rest , raadasul ugy az ijaszok is megkapjak:D

Van 1-2 haszna meg a dreamnek , de telleg nem annyira atütő , csak megjegyeztm h lehetne olyat is:) Shardozni druidkell osztkísz;Ð

Evoker mindenesetre fun.
  • 3P
    Ja és még egy én az erőre és az ügyességre semmit nem adtam az eleje óta csak intelligencia és manára megy (még életerőre sem ment semmi) jelenthet ez később gondot? (Ugye mind két speckó mágus füld és vihar).
  • 3P
    Köszi a válaszokat. A sebesség növelés kapcsán én is csak cuccokból tudtam. Kár, hogy nincs képesség erre.
    És köszi az elemtál sebzésre is a választ.
  • Shorlex
    Cast speed-en két dolog javít:
    egyrészről a plusz X% cast speed (meglepő módon)
    másrészről a plusz X% total speed, ez jobb, mert attack speed-et és movement speed-et is jelent egyben.
  • virs lee
    Elemental = fire / cold / light.

Fast castos cuccokkal.
  • 3P
    Lene két kérdésem.
    Szóval mágus karim van föld és vihar specializálódással.
    1. Az intelligencia elég magas nálam azt írja, hogy növeli az energia regenerálódást és az elementál sebzést. Na most mi ez az elementál sebzés? Pl a föld elemntál amit idézek, ha igen mi még?
    2. Mivel lehetne gyorsítani a varázslási sebességen?
  • virs lee
    Shardhoz se kell kis hatótávú aura, ha már hatótávba értek, akkor már futni kell, nem akkor kezdeni lövöldözni. Ráadásul nem azonnal hat, hanem kell neki vagy 1 sec, addig meg nem fog az aura szélén álldogálni, hanem már a nyakadba is ugrott. Squallt is le lehet okosan tenni, mondjuk pont magad elé, és akkor aki rádugrik az benne áll. Ezért kár felvenni egy szinte semmit nem nyújtó osztályt (dream).
  • virs lee
    Láttam ilyen artifactokat a gamebansheen: Might of Hephaestus, Demeter's Bounty. Ezek tényleg benne vannak a játékban, vagy gyárilag letiltott, kihekkelt cuccok? Az összes legend artifact esett már többször is, de ezeket még sose láttam, azért gyanús.
  • dudovec
    Jo de virs lee , a shard nemigazan stunlockol:D
    Szal a trance soxor fog rajuk hatni ha közelernenek , es akkor nemkell hatralnod , csak lonod , mert a levett res miatt bekell halniuk , foleg hogy kozelrol sokkal tobb talal:D

Zeus slower attackja csak ranged/melee attackra hat szerintem , szal tök felesleges bonust kaptal:|
  • tibiszabo
    Szia
    az IT megvan de nem eredeti és telepités után frisiteni akkar de nem sikerül és nem is tudom elinditani mert utána ki is lép agém menüböl is tudnál esetleg segiteni mi lehet a
    gond??
    előre is köszi!!
  • ballor
    TQ+IT most 9900
  • tibiszabo
    7000 FT az alap 576 ban
  • tibiszabo
    SZIA
    milyen cucc keresésre gondolsz???
    mert még most tolom elöször és nem vágom miről van szó444
  • Broafka
    mondjuk nekem mostanában minden játék kifagy, azok is amik eddig hibátlanul működtek, szerintem túlmelegszik a videókártyám

amúgy mennyi a játék?
  • Shorlex
    Bocs még egy off

Elnézést de ezt nem bírtam ki.
    Nézzétek mennyiért árulják a gecik.
    Én 1800-ért vettem palackját a Bérestől. Hatatlmas mekkora genyaláda tetvész élősködők vannak a világon van pofája tripla áron eladni. Illetve neki még több mert termelői áron kapja. Beszarok...
  • Shorlex
    na erre meg majd visszatérünk..
    Most jöttem a borfaluból, de még így részegen is azt kell mondjam, hogy a necromancer soothsayer az egy ISTEN!!!
    Ja és ha valaki ki akar menni: Béres Szőlőbirtok, Magita nevű bor.
    Annyira friss, hogy még kint sincs a honlapjukon, és épphogy le van dugózva a palackban :DD Szal a zamatát inkább nem méltatom mert hosszú lenne.
    Na megyek letesztelem, hogy azok a hú de szar petjeim mit tudnak akkor ha részeg a gazdi... :DDD
  • virs lee
    Én nem szoktam hátrálni, eleve úgy lövöm be a squallt hogy ha felém rohannak, akkor is végig benne fognak állni. 2 cl közt max 1 lépést tud megtenni a legresistesebb enemy is, a többség meg csak áll a stunlockban. Ha vmelyik közel érne, akkor meg a deathchill lelassítja, ráadásul a zeus 66% slower attackos, ezért nem szoktak megütni. De közel érni se. :)
  • Shorlex
    ez jó :DDDD
  • dudovec
    Shardod meg ezek megvannak normalon siman , oakhoz meg csak 4 pont kell a naturre h fullozhasd a dupla eletet:D

Hasznalhato pet alatt meg a "nightmaret" ertettem , mivel ott a dreamrol! beszeltem. A kabito spellje kifejezetten hasznalhato.

5 meter radius amugy a felso trance. Messzirol squallal kezdesz , losz es ha kozelernek akkor nemkell hatralnod , csak lonod tovabb mint az allat , megfognak halni. Persze nem egy aduasz , de rogton szedi roluk a resistet ahogy belernek. Es nalam baromi soxor van olyan h 1-2 lepesre elottem halnak be a csoportok.

Rechargera tipp: 25% os arti , 46% clasp , 23% heka , egyik intes ringbe hammurabbi 8% - ez igy 25+46+23+8 =102.
    Egy olyan amu mint amit mutattam , meg 1 masik intes ring daemon reliccel szinten. Sapinak feldosz egy olyat ami a kepen volt (sok int energy egyebek) +2 es erebussal , ciponek meg felrakod azt amit szinten linkeltem. Armornak pedig midrage robeot.

Meglesz a +4 skill , 2500+ int , 100% rec , meg kb 270% cast is.
    Sztem ez igy kb jo is lenne.
  • ballor
    majd megnézem akkor
    de nekem a sima TQ nagyon gázosan fut, ha fent van az IT, akkor meg okés
    szaggat nélküle :(

és milyen szinten ad cuccot? epic vagy fölötte?

---
    egyébként ti először egy pár karakterrel gyűjtögettetek, és utána indultatok egy jobb karival?
  • virs lee
    Lényegében igen, legalábbis a legjobb cuccok nagy része az alapjátékból való. A kiegben is vannak jók, de azok inkább csak kiegészítik a meglevőket, nem helyettesítik. 1.08-ban tájfun runból hamar össze lehetett szedni sok cuccot, 1.20 óta jelentősen lecsökkent a drop.
  • virs lee
    Ancientem az van nekem is, de a heka majd 10%-kal több recet ad (23 vs 16), ami nem mindegy. Főleg hogy anélkül nem lenne meg a 100%-om.

2 gyűrű = 16%
    hesione = 16%
    archmage = 46%
    heka = 23%

Össz: 101%. Ancienttel 94%, az kevés.
  • virs lee
    Normálon sztem még a storm se lesz kimaxolva, nemhogy a dweller. Viszont nighton már jó lesz, beigazítja a tömeget a shard elé. Aztán meg lehet ráfejleszteni az eruptiont ha már megvan a 100% rec.

A dream "squallos" trance nagyon közelre hat csak, és kell egy kis idő mire ráugrik vkire. Addig meg simán leütnek, menekülni kell, szal semmit nem ér. Max harcosnak, annak úgyis közel kell mennie.

egy hasznalhato pet
    Nateureban?? Harcosnak lehet hogy jó, nade egy varázslaton mit segít a farkas? 1 mezei rákot alig bírnak lenyomni legenden, hárman. Harcosnak is csak akkor tesznek jót, ha strength of pack van, de hogy az mikor jön, az még a wispnél is kiszámíthatatlanabb (főleg IT-ben, ott agresszív módban kb. mindig előre megy megüttetni magát, és már jön is a +150%).