Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl egy megrögzött warri inkább indítson conquerort mint rangert :D
item farm ide vagy oda
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Parral korabbi postomban emlitett 4 kari kb erõssegi sorrendben van. Bar jo kezekben jobb a Champ a Guanal;)
akinek nem jön be az íjászkodás, fenének szenvedjen vele, ha nem szereti a karit :)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Kezdo karinak velemenyem szerint: Ranger , Druid , Guardian , Champion.
csak összehasonlításként a http://oblivion.gumininjahq.hu/ mennyivel igényesebb már~~
én meg veled ellentétben ezzel egyet értek...azaz 25 után, kb. olyan 40. ik szint körül van az a durvulás, ha összejön pár komolyabb cucc... :D
Mondj nekem még egy olyan karit, ami lvl 20-25 körül(na jó lehet hogy 30, a lényeg, hogy kb normal orientig) 2500-2600 sebzéssel bír (már egyszer mondtam, hogy miért annyi).
Amit dudoveccel kezdtünk két kari (én eddig lvl 40 pure hunter), abban mentem már egyedül is single player mode-ban farmolni meg ezt-azt. Na most lvl 25 után kezdett durvulni, de hogy 30-nál 32-nél már mit mûvelt 200 ütéssel, 116 speed-el, azt inkább látni kéne, de olyan írtást én még nem láttam.
Ennyit arról, hogy szívás a hunterrel. Igen, lvl10-ig lehet hogy szívás, miért melyik karival nem? meg ne szólalj dudovec, hogy az earthel... :DDD)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Most a kieggel annyi a dolog: Felrakod sima titan questet , nem krekkeled , nem patcheled , nembasztatsz rajta semmit , csak rogton rahuzod a kiegeszitot. Ha ez megvan , akkor a jatek elso inditasakor szolni fog , hogy frissitenie kell valamit , azt engeded neki megcsinalni. Ezutan jatszol.
Továbbra is tartom, hogy kezdj huntert ha nem akarsz szívni, vagy ice shardert, de az egy idõ után nem lesz olyan jó mint a hunter. Hinter epic végéig a legszarabb fegyverrel is kihúzza sztem.
A hunter alatt nem azt értem, hogy ne válassz 2. mastery-t, hanem hogy domináljon a hunter. 2. mastery: spirit, vagy nature. Hajrá!
100000 pénz az csöcs, de nyugi. Alacsony szinten nem is kell annyira fegyvert venni, ha sokat farmolsz elõbb utóbb dob jókat (orientet ajánlom késõbb sabertooth farmolásra). Ha nincs fegyvered jó, akkor meglepõ módon: INDÍTS HUNTERT. Legenden eladsz majd egy sárga itemet, az 250k rpoit fog érni neked. nem kell a zsé miatt izgulni, bár tudom hogy idegesítõ, hogy egyelõre semmire nincs pénzed.
Játssz csak sokat sokat! HUNTER RULEZ kezdõknek! :DDD
esetleg valaki aki kedvet érez írna valami összefoglalót? telepítés/peccselés ilyesmi
Lehet, hogy mire fellvled a huntert farmolni, meg is unod a játékot :)
a Delphis küldetésben vagyok
azért itt már eléggé sok ellent kell ölni
van vagy 100.000 pénzem, de igazán jó cuccot nem tudok venni
ezeket szerezni kell?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Telepítésrõl kell tudni valamit? leszedtem az alapot és a kieget is.
már van 14k hsz és nincs FAQ! milyen dolog ez?:)
(mikor nyitottam a topikot nem gondoltam hogy lesz ennyi)
Mindenesetre kellemes csalodast okozott az earth 'kezdo' karikent , de akkorse lesz soha olyan karakter , amit arra csinal az ember , hogy osszerunolja a tobbinek a cuccot vele.
Szal valszeg palyara lassabb lesz mint a non insta conq , bosst perszej obban oli maju a spirit miatt. Feelinges kari lehet.<#buck>#buck>
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Egyszerüen nem tom mi lehet a baja abszolult nem csinál semmit.
Kiprobáltam mindent amit irtatok eddig de ugy sem lesz jó.
De csak annyi történik hogy kicsit tölt aztán semmi.
A demo megy de a teljes játék nem futt.
És akárhonnan töltöm akkor is ugyanez a baja <#szomoru1>#szomoru1>.
Ha legenden esett, akkor vmi 290 a max dmg-je, ami az etruscan mace mellett a legjobb a játékban. Ilyen bónuszokkal überállat. Már csak fix +30-50 dmg kellett volna rá, akkor beszteszt lenne. De így se rossz.
Most töltötem le a játékot fel is raktam de semmi. El sem indul. Még fekete képernyõt sem kapok.
Tudtok segiteni mi lehet a gond.
Elöre is köszi.
Folg:
+11%dex
+12%str
+32%dmg
+17%dmg
+11% off ability
+12%atck speed
5%chance of 2 seconds of stun
Szerintetek eshet ilyen?
1.20 ota igazabol mind1 milyen dualert csinalsz , ha van cuccod zuzni fog!
<#eljen>#eljen><#gun>#gun>
Defilernek hivjak a progit , lehet vele persze babralni a karikat is, dehat az eleg pff dolog. De ahhoz , hogy bekapcsold ezeket a kis segitõ funkciokat , igazabol megse kell nyitni a karit vele , szal nemnyul hozzajuk. Csak felül a "mods by" menüben beallitod a sebzes kiirast, bezarod a defit , es amig ujra megnem nyitod es ki nem kapcsolod , addig minden karidnal irni fog mindent TQ zas kozben.
Feltöltöttem neked a progit, de asszem a telepitõje meg regi verzios. Szoval leszeded a CABOT , felrakod , es utana leszeded a mar frissitett exejet amit szinten felraktam , es felülirod vele azt amit a telepito felrakott. Elvileg igy mennie kell , de szolok elore , hogy ennel a verzional is van mar ujabb , szolni is fog , de nemkell updatelni , mer a lenyeget mar ezis tartalmazza es kitudja mit akar leszedni utolag.
Telepitõ
updatelt exe
van benne több is, csítek is, azt nem jelölöd be és kész.
Mondjuk jelen esetben meg igaz is , hahahahaha:D
-100%
az meg hogy?
lesz ez még jobb is... :D
figyeld a damage-et:
Na jó ez csak egy sima TQ vicc (de ezzel együtt nem csít!!!), de azért jól néz ki :D
IT-ben lehet nem lenne ilyen nagy a damage-e, de ha belegondolok végül is van artifact cserébe, fene tudja...
ha másképp nem megy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~