Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Dualos, buzogány a szokásos converted szarokkal meg valami kard, Assa 😊
ROMOTO
Az egy -100% rec. es caster kari lehet, és a rugóból csak a poisonos+flash powder részt fogja használni, elég xarka formáció szerintem
ROMOTO
A converted egyáltalán nem létszükséglet a qonc. nak legenden, az a dualosnak fontos, a Rend Armor saját tapasztalatból nagyon megéri maxolva, egy kis rutinnal használva jobb tömegoszlató mint a war wind, meg ütõsebb a vele járó vizual és hang effekt...az élvezet szempontjából nekem még mindig az elsõdleges támadás (onslaught, calculated strike, take down) + batter combóval volt a legjobb, a dual ban az a xar hogy nem te határozod meg hogy milyen ütésmódot visz be a kari ami random ugye, és ez egy idõ után frusztráló, tehát nem annyira technikás és nem lehet vele jó ütemeket hentelni... Qonquerer build 😊
Sziasztok
Tudnátok adni egy jó assasin skill elosztást?
Magician mennyire életképes? valakinek van már tapasztalata vele?
Csinálj ilyet!

Ez dual wielder, jobban írt, élvezetesebb 😄D
De ha kezdõ vagy akkor a virlsi conq-ja az jobb elosztás, csak egy dolog van benne nagyon el..va, nevezetesen a rallynak ha nem vagy 100reces, akkor semmi értelme az alapját maxolni, elég rá 1 pont, de hogy a felsõ passzívjára egy pont se menjen, amikor pedig azt szigorúan maxolni kell... Batter passzívja is csak 1 pont, kit érdekel a szög)
Ami a passzív pajsz skilleket illeti: jól gondold meg, mert ha a kezedben van egy converted fegyver (mással nem nagyon élsz meg legenden) akkor mindhárom maxolva azt jelenti, hogy minden második ütésed pajzsos és ebbõl csak 1 van olyan ami fegyverrel is üt, szal converted az olyankor nyista - ergo nincs gyógyulás sem. Én az onslaught hamstringjét is maxolnám...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

köszönöm<#vigyor2>

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Sziasztok..

Warfare és Defense skill elosztásban tud nekem segíteni valaki??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Ombika
Honositas gondolom meg nincs kesz? 😞

Tudod hogy nalam mind1😊 90% krit vs all ;D

vajon mennyi a def ability-je egy céltáblának? <#vigyor2> <#crazya>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Ugyanez a 67 es slayeremmel. Ez viszont eleg meggyõzõen krittel. Igen , az a 12000 es hit volt az egyetlen non krit a tobbi 10 mellett😊

Ahhoz kepest , hogy kb 500 az avaragem😄 Nagyon sarabol ez az assa, ezek nemis krittek , mer tul szar az off abilitym ahhoz h igy kritteljen. Egyszeruen durvitanak a % jaim😊

shaba23
lvl12 vagyok, lassan el kellene osztanom a pontokat amiket eddig kaptam 😊
DirtyGab3sz
Kösz Shorlex!Sikerált!<#nyes><#worship>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

DirtyGab3sz
1000 kösz!

Azt mondta Konfuciusz:
Adj valakinek egy halat, és megetetted egy napra.
Tanítsd meg halat fogni és megetetted egy életre.

No ennek fényében nem mondom el, hogy mi az a microsoft.net keretrendszer, mert azzal csak pillanatnyi kíváncsiságodat elégíteném ki. Ellenben megtanítalak a következõre:
www.google.hu
Abban a kis fehér sávban beírod, hogy microsoft.net keretrendszer, és láss csodát, találni fog sokminden érdekességet.
Annyit segítek így elsõ alkalommal, hogy rögtön az elsõ amit kidob, az kell neked...

DirtyGab3sz
Ezt leírod nekem magyarul is?Bocs de hülye vagyok az ilyen dolgokhoz....Örülök,hogy ha fel tudok telepíteni egy gámát!:-)

DirtyGab3sz
ijenek vannak...

DirtyGab3sz
Borat a király!!!megaállatbarom ez a Sasha Baron Cohen!Nem?...

ja! aki nem ismerné...
Több mint 1000 usebar!!!
www.needasig.com

Kezdõknek egy talán hasznos info:
Én úgy gondolom, hogy nemcsak a gyorsabb haladásnak, hanem ezzel igen szoros összefüggésben az életbenmaradásnak is feltétele, hogy minél nagyobb attack speed-ed legyen. Kezdtem egy karit, és bizony 1 év után azt vettem észre, hogy a beginner style legnagyobb hiátusa az attack speed, és annak gyengesége. dreamet kezdtem és sokáig 80 speed-el nyomtam (azaz lvl 8-ig 😄) és az egy kínszenvedés volt. Utána hirtelen ugrottam 112-re és egyszerûen iszonyú a különbség.
Hogy hogyan éred el: odaérsz tegea nevû faluba, ahol a pókos questet adja. Én nagyon melegen ajánlom, hogy addig onnan tovább ne menjetek, amíg a pókok egy deathweavers legtip nevû fegyvert (zöld) nem dobnak nektek. Lehet hogy uncsi azt a fetid lair nevû barlangot 10× kifarmolni, de nagyon megéri. Nekem 5. alkalomra dobta a legtipet.
Egy legtippel leszántod act 1-et és ha jönnek szépen lassan az egyéb cuccok (relic, artifact, armor), akkor eljutsz orientig is vele talán. Ott pedig changantól a jade palace-ig farmoljatok egy ún. sabertooth nevû fegyvert.
A lényeg, hogy menjetek rá nagyon az attack speed-re mert fontos. Mibõl lesz? Fegyver alaptulajdonsága (legtip, sabertooth alapból gyorsak), achilles relic, mechanical parts charm, kézvédõk, bizonyos mastery-k (warfare, nature, dream).
Csak egy jótanács, nekem iszonyú sokat segített, azóta írtok, pedig maga az ütésem nem lett hû de nagyobb.

ROMOTO
Te, mi ez a kazahsztáni cucc? Borat fan vagy? vagy esetleg vannak rokonaid arrafelé? 😊
microsoft.net keretrendszer kell neki

DirtyGab3sz
Srácok!
A vault nem akar elindulni!Mitõl lehet? minden legál,1.30 peccs...nemtom mi a xar van...pls help<#help><#help>

ROMOTO
Használsz vaultot?
Persze, itt adnak.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

DirtyGab3sz
Ja persze...ez nem az a fórun cimbi!
Talán ha figyelmesebb vagy találsz "olyan" dolgokkal kapcsolatos fórumot is!Mindenesetre sok sikert!<#wave>

Bocs h ez a nem a champion témaval kapcsolatos de vlki tudna mondani egy IT seril numbert?Please!
Amugy megneztem meg parszor a chamer videot😊 Ott jobb a zene , es tenyleg valami baszottnagyot lesziv a hp jükbol! Foleg a titannal latszik. Lehet , hogy csak a chance to stun nem akart menni a scatterrel. Mindenesetre ha muxik a dolog , akkor tenyleg nincs szukseged lichre , szal probald ki😄

Shorlex nem azt mondtam , hogy igy old le oket , hanem hogy IGY testeld le, hogy tenyleg tortenik e reducton ,vagy sem. Mert igy latszani fog.
Megjo , hogy masnak mondod ezt az olvass a sorok közt szöveget😄DD
Nehuzd fel magad doktor ur
<#eplus2><#beka3>

én meg pont azt mondom, hogy ne a champem szerint pontozzon 😄DDD
Ugyanis a dudo-nak igaza van ez egy overpowered cuccokkal teli kari, neked ilyen nincs.
Így aztán tegyél pontot war hornra, tegyél a war windre amennyit csak tudsz, én ezeket nem használtam, mert pályán is olyan akari hogy huh... De cucc hiányában ezeket fejleszd mondjuk battle rage, farkasidézés terhére. Amíg kezdõ vagy és nincs cuccod.

persze apám, te hihetetlen vagy.
Sorolom az igényeid:
Ne legyen rajtam íjászaura (100 avoidot akkor mibõl oldom meg? erre persze nem gondol a miszter), ne legyen rajtam call of the hunt, ne használjak lich kinget, ne legyen rajtam semmilyen plusz piercinges cucc.
Hallod, én bone charmer karit említettem, ha ezeket levesszük az igényeidnek megfelelõen, akkor az meg egy lvl 2-es hunter bazzeg 😄DDD
De a kedvedért megcsinálom, csak hogy a lelki békéd helyreálljon. Meg kívánom jegyezni, hogy az a 6% az nem túl sok, ha nem a 10 scatterenként értendõ a 6% akkor miért hal mindenki pik-pak (értsd: ha a 6% csak egyszer 6% scatternél nincs, akkor 16 lövés, míg mennie kellene, ráadásul szintén megjegyzem, hogy végül is az a 6 is 2×3, biztos számít az is). Bár az nem volt a videon, de azóta egyszer egyszer funoltam a karival, és mantinál látszik a legjobban: odamegyek, egy lövés halott. Kinyírom kb 0.8 mp alatt. sima 6%-kal???

ROMOTO
Figyu, Shorlex champ je szerint pontozz, az biztos jobb 😊 ja és bróbálj az álltala is említett converted health os buzogányokat szerezni, vagy betrayert, az jobb, ha használsz vaultot akkor átpasszolható
DirtyGab3sz
Igazán kösz!Remélem beválik majd!
Az az igazság,hogy én pont a farkasokat nem toltam....a nymph az element sebzéssel valahogy erõsebbnek tûnt!De megfogadom a tanácsot!
Ja!
Ha van valakinek Achilles szettbõl valami,vevõ vagyok rá!!!(csak páncélom van még,és 42 lvl vagyok!)
Árat nem tudok, de biztos megegyezünk!
Mégegyszer köszi!!!<#worship><#worship><#worship>

shaba23
statokat hogy érdemes osztogatni, pillanatnyilag íjjal manipulálok, tudom, hogy dexterity kéne, viszont ami eddig esett cucc az mind 58str és 52 van. szal pakolgassak str-re, vagy hogy legyen?😄
shaba23
OMG frissít

D:/THQ/Titan Quest és Titan Quest Immortal Throne volt a megoldás
De meg azis elofordulhat akar , hogy a chance bejon a deatchill 'tamadasanal' , bar ez nemnagyon valoszinu😊

Jo , ugygondoltam , hogy hoodot hordasz. Call meg az art of the hunt is ad vagy 250% ot egyutt. Szal lehet rosszul fogalmaztam , annyit akartam csak mondani , hogy szeddle a pierce dmg % od meg ne idezz lichet es ugy nezd meg , hogy redukal e , hogy rajojj h telleg muxik e vagy sem , ennyi.

Ja , a deathchill ami a health reductionhoz jo amit a liche csinal😄
Mondom , nezdmeg csak scatter reducionnal mit csinal. Ha redukal , akkor kalapot emelek es ennyi😊

Lichel bosskillezni mar zzz , lehet az 3 vagy 1😊 Akkormar idezhettel volna outsidert is melle ha mar szukseg van a pet reductionra.

A charmerhez:
a bow egy betrayer, két gyûrûn van két monkey king. Azért talán ez sem rossz resistlevétel. A deathchilrõl +3 skillel meg úgy hallgatsz, hogy az már-már ferdítésbe megy át... 😄
Ami a plusz piercing cuccaimat illeti: sorold fel, hogy véleményed szerint az alábbi cuccokban mennyi a plusz piercing damage:
2 ring of smiting (3% chance 97% életlevilethez, semmi több), 1 db 20 avoidot adó arti, nem tom a nevét, feng xao, archmage clasp és leggins, plusz 1 skilles mágus sapi plusz 2 skillel relicelve és immortal amu. Mennyi ebben a plusz piercing? <#ejnye1>
Ami meg a lichet illeti: ezt már olyan sokszor mondtam: te meg úgy menjél oda a slayereddel a titánhoz, hogy nem idézel call of the huntot, és study-t sem használsz. De ilyen nincs, mert az a kari erre részben épül, erre alapoz. Most miért várod el, hogy egy olyan dolgot, ami a kari része mellõzzek? Etz a kari részben errõl szól ez is egy alkotóeleme, nem értem miért kellene mellõzni...

Shorlex: Amugy mondtam parszor , hogy a video eleg jolett tq szempontbol , csak kar h lemaradt a gray sisters.. csak nem leoltek recording kozben?😊
Titankill meg lehet csak nekem zzz, biztos azer mert a slay 7k hp val meg -50% fire resistel verte ugy szet a titant poti nelkul , hogy kozben teliverte a meteorja😊 Az mas kerdes, hogy egy hajszalon mult h nemhaltam be😄 De mint kari , inkabb a champre raknam le a voksom.

Amugy a charmer x3 mod ami igazabol zzz , mer ott redukal a lich kemenyen, es a multkori scatter + stun tapasztalatbol itelve , konnyen lehet , hogy a reductiont nem is te csinalod😄 Latod , hogy a ranger is szetlovi a 3 manticoret 6-7 sec alatt , artifact meg health reduction nelkul is. Sõt , maga a hunter szerintem x3 alatt gyorsabban megoli a 3 bosst , mintha egynek mennel neki , pontosan a scatter/volley miatt.

Szal megkene probalnod azt , hogy odamesz a 3 titanhoz , ugy hogy felraksz egy csicska bovot , leszeded magadrol a pierce dmg% ot , nem idezel lichet , es akkor kiderulne h mit redukal valojaban. Tudomasom szerint a scatter nem minosul kulon attacknak , mert ha jol lattam nincsen kulon convert belole , mig a throwing knifera baromi sok minden hat es ranged attacknak minosul , megse csinalt 6% chance to health reductionnal semmit egy Warlocknal , pedig boven eldob 30 kest 1 sec alatt.

Ami pedig a BM vs Champet illeti. Normalon sokkal gyorsabb a BM a champnel , ha kezdo 'cuccnelkuli' styleba nyomod😄 Az mas kerdes , hogy a Bm legenden semmitse fog erni kb -60% rec vagy atom harcos cuccok nelkul. Champnek meg csak venni kell a boltba jo fegyvert , meg adni neki convertet aztan aprit az legenden is😄

shaba23
meguntam, megyek haza telepíteni
Shorlex: xD Veletlen sem akarok itt zenei vitaba kezdeni , mert offtopic , meg mert mindenkinek a szive joga mit szeret, tök szubjektiv.
De ne gondold azt , hogy bevagyok szukulve a drumandbassre vagy a metalra. Szeretek mindenfele zenet , csak legyen benne 'erzes' vagy szoljon valamirol. Tudom szerinted egy dnb se szol semmirol , de ez inkabb annak tudhato be , hogy nemhallgattal meg eleget😊 Sztem aranylag jo hallasom van az elektronikus zenehez , foglalkoztam vele hobby szinten eleget. Ezt a szamot is ismerem , de meg az eredeti verziojaban. Erre jön valami mondvacsinalt Dj , telerakja ien primitiv comodor64 es hangokkal es eladja remixkent. Szal egy ilyen zene egy ilyen eklub szintu diszkoban tud mukodni , ahol a 80% szetvan csapva es csajozni , bebaszni , kötekedni vagy csak a haverokkal dumalni megy le , de veletlen sem a zene miatt.
Tenyleg nem akarlak megserteni , de pont valami ilyesmivel lehetne hazazavarni egy tömeget aki a Zene miatt erkezett egy bulira😊 Ennel meg a mar 1000 helyen elsütött matrix 'betetdalok' is sokkal jobbak voltak, amit a korabbi videokba tettel. Video erteken persze nemront , csak kicsit 'komolytalanna' teszi az a buta hangzas ;D

ROMOTO
A várakozással nem vagy egyedül, nekem kb 6 ig tart...
shaba23
jól elvagytok😊 én meg mivel melóban unatkozom megnéztem az összes belinkelt videót meghallgattam a "BUZI E-KLUB zenet" és várom, hogy 4 óra legyen
ROMOTO
Ja persze bocsi, de nem láttam, hogy belinkelted a titancalc champ-et, akkor valszeg nem tippelgettem volna 😊
grayfox
>.< utólag vettem észre 😛

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

ROMOTO
Ott van az is tanár úr! majd' kiveri a szemét... 😊
1) nem vagyok harapósabb, csak már másodszor kötött belém.
2) linkeltem titancalcot? szerintem igen.
dudo: 😄DD
Reklám az jó dolog 😄
de ha nekem még egyszer ezt a farkassak megyek titánra szöveget elõadod, csinálok neked külön egy videot, amiben 40szr egymás után farkas nélkül leütöm azt a foslámát 😄DD
buzi e-klub zene? neeem, csak vannak ilyen amardványok még a világon mint te 😄DDD