23078
  • dudovec
    muhahaha , enis kesek altalaban minden reggel... valamikor jo neven veszik , van amikor büntetnek erte:D bar ritka a fizu levonas:)
  • ROMOTO
    Majd én is utánnajárok ennek még...
    Ja ne is mond :S, kötetlen időbeosztásban melóztam én is és sajnos úgy hozta, hogy 2 éve nekem is időben kell beérnem..., mindenesetre tartom a havi 1xes pontosan befutó átlagomat :D
  • dudovec
    Kösz romoto , megnezem majd őket:D

reggel 8 az miota hajnal? mondjuk 2-3 eve , nekem a delelőtt 11 is hajnalnak szamitott^^
  • ROMOTO
    Állítólag részben
  • ROMOTO
    Nem gond Shorlex, ráér és köszi előre is...és ha lehet hozzácsapod azt a bika streng statos zöld fuxot? tudom telhetetlen vok és pimasz :), majd elküldöm este cserébe azt a démonos páncélt, ami a corsámon van :)
  • Shorlex
    Bazz, ezer bocsánat!!!! Hallod, Romoto, fel vagy véve nekem MSN-en, ha láma vagyok és megint elfelejtem szólj csak nyugodtan!! Shorlex
  • ROMOTO
    Miféle melóhelyről írkálsz te hajnalban? :) Azokat a sisakokat asszem valami ghízai, vagy királyok völgyében lévő pinyós csonti mágus csapat dobálta, sajnos nem emlékszem, tök régen epic en mentem azzal a mod al és tudom, hogy egy-két helyen sok ilyet dobott, persze epices-t, amiben nem volt ilyen stat, el is dobáltam őket...
    Mindenesetre azt a háromágú betrayeres dárdát elküldhetnéd akár te is (úgy láttam neked is megvan), Shorlex valahogy nem postázta :)
  • Prince23
    A magyarítás müxik a IT-vel?
  • dudovec
    Minden patch megnezi , hogy vannak e nem eredeti fajljaid. Bizonyos fő fileokat vizsgal , ezeket az eredeti fajlokat letudod szedni netrol , kb minden verziohoz fennvannak az eredeti elemek. Otthon bennvan bookmarkban nekem a link asszem , majd ha hazaerek akkor belinkelem.
  • dudovec
    Sztem alapban 1.01 kene legyen a game. A lenyeg az , hogy miutan felraktad a gamet , nemszabad krekkelni , meg semmi szart bemasolni. Felrakod , ugyhagyod - es keresel 1 patchet ami 1.01 rol patchel 1.20 ra. Rafogod tudni elvileg rakni...
  • dudovec
    Probaltam tegnap enis ilyen kemeny dardat farmolni , de csak ilyen csira statosokat dob.

Sebaj , talaltam jokis sabertoothokat :D lehet eloszedem az assam ujra.

Mindenesetre erdekes , hogy ölögettem ott a havasokban a samanokat es egy saman cuccot sem adott... Ugy jart volna mint a betrayer , hogy ugygondoltak a keszitok , hogy kiegbe nincs ra szukseg?:(

Romoto : azt a revenant crown stilusu sapit hol dobjak? Act2 ?? melyik resze?
  • vidu01
    Ok, minden világos.
  • ollie
    Az eredeti játék 1.01-ről indul. Ha nálad nem, valami korán kiszivárgott, warez verzió lehet. Megszívtad.
  • vidu01
    Hehe, találtam egy régi hírt hogy megjelent az első patch hozzá, de az is 1.01ről indul, 1.08ra.
  • vidu01
    Hali! Hogyan tudom felpeccselni a gammát 1.20ra? (most alap verzió van) Azt írja ki hogy kéne hozzá az 1.01, de azt még a guugle sem találja.
  • ROMOTO
    Bakker Virs Lee!, fejből írtam (párszor tök helyesen), és én is rámászhatok a wikipédiára..., de azért kösz :)
  • Shorlex
    no kérem egy kis továbbképzés :D
  • virs lee
    Khtonian. :P Ami egyébként chtonian, ha már angol, görögül földet jelent (innen van a magyarban a tektonikus lemez). A titánok (mint Tájfun) ktonikus istenek voltak, mer Gaia, a földanya gyermekei. Zeus lenyomta a küklopszok által barkácsolt villámjával (ezért vannak ott az olimpuszi pályán - látszik hogy átnyálazták a készítők a görög legendákat), mindegyiket bebaszta Tartarusba (akkor még nem set item volt, csak simán az alvilág legalja ^^), kivéve Tájfunt, akit az Etna alá láncolt, de úgy meg nem lehetett volna ferdeszemű pályát készíteni a gaméba. :)
  • ROMOTO
    Röhögni fogsz, de azzal a mod al próbálkoztam többször, minden zöld khtohnion... :D, de idáig még nem dobott olyat :(
  • Shorlex
    romoto, defiler, increase unique chance, ott benyomsz vagy 200-szorosat és úgy menj a pályán. Aki ott szörnyivel találkozol, mégpedig olyannal, akinél esélye van az ilyen zöldeknek, az mind olyat fog dobni (ezek a félig nagykezűek folgot, a repkedő pi..ák zöld staffot, stb stb).
    30-40 darab után (ami 30-40 nmy-t jelent :D) csak esik valami jó statos...
  • ROMOTO
    Ok, kösz szépen :) Jut eszembe...nincs valakinek ilyen khthonion spear +20% +40% dmg statos? Tudom, hogy van, multiban láttam egy parasztnál, de nem akarta leduppolni, mondván megígérte annak, aki neki adta, hogy nem másol,....mondjuk megtudom érteni :), farmoltam egy csomót a hades palace -t miatta, de az istennek sem dob olyat
  • dudovec
    Shorlex en kiprobaltam a petes soothot par hete x3 titannal. Hat amig eljutottam a titanig.. heh , hat nem olyan volt mint most a wardennel..

Mindenesetre ugy probaltam megolni a 3 titant , hogy raraktam a fullos lichere a wardot. Es nyomtam neki a healt folyamatosan.. Kb masfel perc alatt leverte igy a 3 titant.DD
  • Shorlex
    Le, csak este már nem voltam egészen beszámítható.
    Küldöm ma!

Dudovec pajtás, ejnye ejnye...
    Nembaj legalább nem fog fagyizni a géped a petjeimtől :D
    Necro sooth is roxx csak nem tudom hogy X3 modot bírja-e szerintem arra nem olyan jó, mert csak a pet írt és teszek én nekik briar wardot, meg healelem, de ha 3 égszakadást kapnak a nyakukba behalnak és akkor nekem is annyi egyidejűleg :D Na majd meglátom, azért sokat fog dobni a dolgon, hogy ha lesz plague mer az kutyául lelassítja őket, pláne ha netán együtt is képes hatni a deathchillel.
    Mindenesetre elkezdtem legendet és még annyira sem ér hozzám senki mint epicen, franc sem érti.

Virsli neked meg üzenem, hogy mentem egy kört CSAK farkassal, én bontja az ellent mint a p..csa, még úgy is hogy az egyetlen támadóskiljük, a maul lvl9-es, szal messze-messze a maxtól. Azt elismerem, hogy deathchill kell nekik, de nem objektíve szarok csak bizonyos karikkal. Sooth-al istenek.
  • dudovec
    Na vegigertem legenden a wardennel. X3 aztam szinte vegig , mobokat brutalisan irtja.. 3 bosst azer annyira nem , bar a 3 titant ugy 8-10 masodperc alatt lebontotta , szoval nemrossz azer a kicsike. 3 hades mar joval kemenyebb volt , es a 70 vit dmg resistem miatt , archmage fury scrollal sikerult csak a dolog , bar ha felrakok valami jobb rest , szerintem menne a nelkul is. Warden roxx:D
  • ROMOTO
    Lepasszolnád? Kipróbálnám... :)
  • Shorlex
    vicces, de semmi extra. Betrayer igen, freezing dárda of the betrayer :D
    50 körüli cold, a többi a szokásos 200 körüli ütéssel, több nincs benne, szal még csak nem is egy 250-es dárda, hanem valami tré ilyen szempontból.
    De azt nem értem, hogy ha kicserélem egy olyanra, aminek elvileg fényévekkel nagyobb ütésűnek kellene lennie, akkor sem lesz hú de sokkal nagyobb az ütésem.
    buzogánnyal ez nem így van, ott a betrayer látványosan szarabb (mármint ütés értelemben) mint egy ultrabrutkó de dárdánál nem. Franc sem érti.
  • ROMOTO
    Berakom én is a buff os karimat, mert ez sem csítes, de én a fényezés kedvéért... :)
  • ROMOTO
    Te Shorlex, az a háromágú dárda, ami a karin van, milyen statos? gondolom betrayer...
  • DirtyGab3sz
    Nincs akadályMondom...nem a Ti szinteteken művelem...semmi tudományos megközelítés stb...Nekem ez is nagyon bejön....
    Ugyis hamarosan csak a GW:EOTN-nak élek!!!
    Még van 31.-éig pár nap, addig TQ-zom!
  • virs lee
    9500 INT, LOÁL! ^^
  • Shorlex
    van rajtad valami cucc ami ezt csinálja.
    néha nézz körül hogy mi van rajtad.
  • Shorlex
    egy ilyen agyoncsítelt karival 4000 ütés 101 speed-el. pffff ez nagyon láma.
    Íme, ebben nincs az égvilágon semmi csít. Na télleg nem azért hogy fényezzem magam, de hogy csíttel 4000 meg 101 speed... :DDD

• DuracL
    Üdv!
    Van egy olyan problémám hogy magától csökken az életem:) Eleinte azt hittem talán amiatt van mer voltam a bónusz pályán , de mindenütt csinálja
    mind1 hogy normalba vagy epicbe játszok..
  • Shorlex
    Vagyok dudo pajtás, ha gondolod.
  • DirtyGab3sz
    Megnyugtatásképp....
    mint mondottam soxor, ez fun karinak indult!TQElysonnal minden szintlépésnél 250 pontot oszthattam el...na ezé' annyi minden amennyi....
    Kicsit elengedtem magam...van (zömmel) nem csites karim is, így kiváncsiságból csináltam ezt.....

• dudovec
    Jo de keptelenseg h azzal a karival ennyi off meg deb ability van. Negyede kene kb legyen azokkal a cuccokkal. Ha 2000 dexed lenne , akkor lenne ennyi kb:P

2500 def abilitynel nem ütnek meg , szal van benne aze csit:D
  • DirtyGab3sz
    Emléxel?? mondtam..fun karinak indult....kis csíttel ment, de már vagy lvl 40 óta nem használok semmi extra modolt cuccot!Azért gyanus.....
  • ROMOTO
    Már hogy mondtam volna?! nekem corsair om van 70 szintű :), kb. ua. az effekt mint a warden csak calkulated van take down helyett (mellesleg, wardenem is van még csak 60 körüli :D) az ínhüvelyes az valami meele bone charmer vagy brigand volt, amit kipróbáltam, de asszem végigtolom azokkal is...
  • dudovec
    Romoto: ha jol emlexem azt mondtad regen , hogy a Wardennel leserül a kezed legenden, mer annyit kell pufolni egyesevel stb..

En most kezdtem legendet , de epicen valami brutalisan irtotta a tomeget es sztem legenden sem lesz maskepp.
  • SonicVersus
    És érdekes mert a küldetések menü is üres :S , én nemtoom,h mi lett ezzel :( , esetleg valaki járt még igy ? ( nem a kiégeszítő )