23078
  • kemotox
    de itt megtod nézni mindet, söt még skilleket is eltervezheted
  • kemotox
    hunti+natur
  • Broafka
    köszi, nah amúgy én ezekből egy kukkot nem értettem! :D

melyik az a ranger?
    én csak úgy tudom hogy az alap kaszt neveket mondjátok! :)
  • virs lee
    Nekem nem. ~~ Talán csak a csuka nincs meg a setből, de lehet az is. Nem egy nagy durranás.
  • DirtyGab3sz
    Ez 2 számomra uj dolog...
  • ROMOTO
    Nna bakker, csak meglett a hely :)) úgylátszik elég nagy a szórás a statokban...
  • DirtyGab3sz
    Volley of the king-töl jobbra az első tomb...legenden...
  • ROMOTO
    Ja, persze, kezdőknek....
  • ROMOTO
    Nna ne ba :), ezeket hol farmoltad?
  • DirtyGab3sz
    köszi, apjalánya.....
  • DirtyGab3sz
    Dudo!!!!
    Felajánlom Neked ezeket!Vagy az egyiket!

• virs lee
    De leginkább: elementalist / oracle. ^^
  • ROMOTO
    Én meg akkor főfoglalkozású állatidomár vok
  • ROMOTO
    Ja, eleve szelektáltam neki :)
  • ROMOTO
    Grat. kemény lehet, amúgy tök helyes a kislány!...pláne grat. :)
  • Shorlex
    Ezen kívül: soothsayer, haruspex, harbinger, CHAMPION, spellbreaker, bone charmer. :D
    mind jó csak bánni kell vele tudni.
    Kezdőként rangert nyomj.
  • ROMOTO
    Ha eredeti automatikusan felpeccseli ha felmégy a netre
    Jó kari: qonqueror, warden, ranger
  • DirtyGab3sz
    Asszem dudo, agy shorlex izgult rá a revenant cuccokra...van szűz is ha érdekel!sapka is....

• dudovec
    Romoto: reszmunkaidos diakmelom van...
    Meg par het, aztan egyetem mellett megy majd , szal nemigen lesz tq zas:D
  • Broafka
    amúgy, mint abszolút kezdő, tudna adni nekem valaki valami jó tippet? melyik kaszt kombináció jó?
  • Broafka
    hi all, megvan eredetiben a játék, letöltöttem egy patchet, de nem engedi patchelni, azt írja ki hogy unknown version
    pedig eredeti!
    mit tegyek?
  • DirtyGab3sz
    Látod a képem nem?Egyébként ha megnézed az adatlapom látod hogy mijjen öreg vagyok máááá
    Félre a tréfát!Csak 13 éve vagyok hivatásos....de télleg!
  • ROMOTO
    Nanemond, hogy hivatásos vagymivagy?! Mindenesetre fiatalabbnak gondoltalak, ja és a fotón éppen szálkásítassz??
  • DirtyGab3sz
    Ha már a meló...
    Megmutatom hogy nálam melóban hogy telnek a hétköznapok...laza kis gyurma,kaja,lövészet,gyurma,és go haza....
  • DirtyGab3sz
    Sabretooth..mindenki ismeri,viszont ijen magas +speedel nem találkoztam még!Epicen esett!
  • ROMOTO
    Jó a nicked, nemtom megállni bocsi, de nem cserélted fel a betűsorrendet? pl. lehetne IQ1 vagy 1IQ
  • I1Q
    Ja nézegettem a videókat amiket felraktál te(Shorlex) meg Dudovec. Elég meglepő 1-2. Jó tippeket lehet belőle venni. kösz a szót vége a melónak go haza.
  • I1Q
    Akkor nagyon benéztem. az igaz hogy nincs kimaxolva a heart of frost na meg irtottam vele és úgy nézegettem a damaget valószinű ezé nem volt vmi látványos. kösz a tippet szóval maxolhatom tovább.
  • Shorlex
    Szerintem meg igen... :DDD
    Ilyeneket le tudsz tesztelni azokon a célzószarokon, mint ami pl. Spártában van. Menj oda, és az árusoktól jobbra van pár ilyen tábla.
    Na csűrj bele egy shardot és nézd a sebzést (ja a lényeget nem mondtam: TQ Defiler program, abban van egy olyan mod, hogy show all damage, az kell hozzá).
    Aztán tedd fel a maxos heart of frosttal az aurát és úgy nézd meg, meglepődsz majd... :DD
  • I1Q
    T. fórumosok. Állandó olvasótoknak lenne egy kérdése. A napokban kezdtem egy stormos karit és kezdésnek a storm nimbust kezdem tolni és a passzívjait mert staffal mentem (abból volt jó). Elkezdtem kiépíteni a shardos részét és tesztelgettem. A kérdés: a nimbus passzívja a Heart of Frost ad e plusz cold damaget a shardhoz. (me szerintem nem) Szóval jól látom? Kösz
  • ROMOTO
    Laza kis munkahely, reggel beszólnak, ha késel, de 1 kor már eresztenek :)
  • ROMOTO
    Emeleti jáccószoba? Honnanazazinfó ?! :D
  • Shorlex
    hmmm, 1-kor végeztél, 13:56-kor írtad az üzit.
    számoljunk visszafelé és ugyanígy haladjunk az időben.
    8 hogy megírd az üzenetet magát az kb. 3 perc.
    7 hogy feltöltsd az elkészített képet, az 2 perc.
    6 hogy a játékból kilépve beilleszd paint-be a print screent, lementsd, stb. az 2 perc.
    5 hogy elindítsd a TQ-t és elmenj Giza WP-ig az szintén kb 2 perc.
    4 hogy bebootoljon a géped, az mindennel együtt kb 3 perc
    3 hogy otthon, amikor hazaérsz ledobd a cuccaid és felcsámbókolj az emeletre, az kb 2 perc
    2 Mindezt úgy írtam, hogy rohansz mint állat és nem csinálsz semmit, azaz plusz 10 perc innen-onnan összejön.
    1 Mire elindulsz a melóhelyről munkavégeztével, az 5 perc, így összesen 20 percre vagy a munkahelyedtől? De jó egyeseknek vazze!
  • dudovec
    1 kor vegeztem ma:D
  • ROMOTO
    Te a melóhelyen jáccogacc?! :)
  • dudovec
    Hatbazze. Nekem nem akar revenant sapit dobni sehol.. De viszont dob arrmort! Igaz eddig csak szar statosokat adott , de +2 skill mindegyiken rajta volt.. REmelem esik valami jo is belole^^

Na valami ilyen a shardja a druidnak amikor fullos. 8500 volt a legnagyobb amit lattam daemonra , de persze lehetne ennel többet is undeadok ellen egy oracleval.
  • ROMOTO
    Hasonlóképp vélekedem az "osztásról" :), a vért nagyon ütős, mióta megvan, ezt aggatom minden meele karimra :)
  • ROMOTO
    Velem kivételt tesznek, főguru lennék asszem, vagy mi a szösz?! :D emiatt nemritka a 1-1/5 órás csúszás...:P
  • Shorlex
    Te engem sosem zavart ha megvan másnak is ami nekem, úgyhogy nem pimaszság. :D
    A páncélt elfogadom, kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud. Meglátjuk.
    Na majd én is nézek erős dárdákat hátha dob valamit.
  • vidu01
    Nah , sikerült felpeccselni egy újratelepítés után. Először ott csesztem el hogy megcrackeltem a patch előtt.