Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ahhoz képest hogy kezdõ vagy szép a kari, az ütésed az lehetne nagyobb, de lesz ez még jobb is egy relicelt buzogánnyal majd.
Ne okvetlenül keresd a lila fegyvereket, sokszor nem a legjobbak.
Ja és csinálj már egy artifactet, nekem a beginner style játékomban már lvl 10-nél volt... :D
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Kérlek véleményezzetek!Merre tápoljam még a karim?Viszont azt vegyétek figyelembe hogy kb 3 hete jáccom, és ez az elsõ karim!Nem voltannyira jó,de egyre jobban élvezem a hentelést vele!!
Sajna nem a legfajább a kép, az xfire ijennel ajándékoz meg:-(
Ha rákattintotok,valamivel szebb...(GYK)
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Én innen töltöttem www.torrentspy.com
csak beírod a keresõbe amúgy elég lassan jön vol 1-2 nap mire lejött
maxolva legyenek a skillek, vagy megosztva kellene szétdobni a pontokat?
egyre jobb ez a játék, a skillek adnak neki fílinget rendesen
van egyébként jó, használható magyar oldal?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Játszottam a Lokival elég éedekes a fejlõdési rendszere nameg szerintem a skillek túl kevés bónuszt adnak na persze a 200-as szint még messze van!
nem kellett volna, de már nem tudom levenni
az üres helyre milyen tárgyat tudok berakni? a képem bal alsó sarkába kéne valami, meg a borítékokkal nem csináltam még semmit, azt láttam, hogy három tárgy kell hozzá és csinál belõle valamit
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ballor: mint mondtam, deathweavers legtip, pókok dobják, azt farmolj. utána orienten tigrisektõl sabertoothot. Kezdõknek kb. kötelezõ legalább egy az egyik kézbe az attack speed és az ütés miatt. másikba valami jó nagyot kuro bunko. mert igy lvl 21-nél ez kevéske. most van egy 14-es karim 132 az ütése, beginner style kezdtem vele a játékot...
Virs lee: Hat Heka atomzsir reces casternak! De pl a kepen lathato staff nemcsak shardernek jo , ezt hordja a nemreg linkelt sorcerorom is. Foleg , hogy mar artifactbol is lehet 25% reced , szoval ellehet hagyni a Hekat.
Csak kerdeses h mennyire jo artit bux emiatt , kikell talalni mindig ^^
De amugy: Staffok mind ittvan , de ki vannak emelve az IT sek.

-18% rec egy nemjunik staffban. <#finom>#finom> Ez ha zõd lenne, fasza prefixxel az elején (mondjuk +% light dmg), megrelicelve %light bónuszos zeussal királyabb lenne mint a heka / ancient.
A masteryket nem erdemes tul hamar felmaxolni , kulonoskepp ha kezdo vagy es mondjuk annyi a dps-ed mint jelen esetben. Spirit masteryt most semmikepp ne maxold fel, inkabb erositsd a karit, ugyis csak az outsider kene ami 32 es skill a spiritnel, de azt neha tudod csak megidezni , raadasul normalon meg eleg rendesen leepiti a titan is , szal raer.
Csinaltam neked ,egy buildet kb-ra , hogy 21 es szinten , annak tükreben , hogy maxolt a warfare masteryd , es sajnos raraktal 17 pontot a spirit masteryre , ami most sokat tudna dobni a warfare agon, hogyan kene kinezni kb.(egyenlore feleslegesen tettel spirit masteryre , 1 mert nemtudod levenni a pontokat rola , 2 mert igazabol csak a liche lenne hasznalhato egy darabig , a spirit elonye igazabol csak epic/legendaryn fog megjonni , szoval addig fejleszthetted volna a warfaret elobb , mind1 mostmar. Mindenesetre a liche king kaphat 1 pontot).
Szal valahogy igy kene , a tovabbi szinteken az onslaught legfelso passivjat maxolni , meg az alapskillt. Weapon traininget kotelezoen maxolni, a dualokra rakhatsz par pontot meg. Ami a stat pontokat illeti , pakold csak a strenghtet neki , de majd kesobb lehet kell par pont a dexre , bar warfarenek nem annyira fontos.
Spellbreaker
mit érdemes még megnyomni itt? Strength? A karakter bal oldalán lentre milyen cucc mehet?
a másodlagos skillem:
rakjak le pontokat egyes cuccoknál, vagy elõtte a 32-ig töltsem fel? Az elsõdlegest felraktam 32-re, és utána töltöttem, akkor jól jártam el? Ezeket nem tudom, hogyan érdemes.
Elõre is köszi a válaszokat, ti nagyon keményen nyomjátok, ahogy látom
Ww rol valo igaz , hogy a passivjara eleg az 5 pont , en igazabol 1 et szoktam , mert +4 skillel mar fasza a dolog:D Most az assamnal szerintem ki lesz rakva , de csak azer , mer nemigen van mire rakni , bar lehet tobbet erne a deviceos skillre par pont:D
WW passzívnak (Lacercate) elég 5 pont, az is +2 ellenfél, a bleeding dmg meg nem éri meg a +3 pontot. Hamstringben én nem látok nagy fantáziát, fix def-et vesz le, 1000+ esetén nem számít az a 30, lassítani is csak a futást lassitja, attackot nem (max menekülés elõtt lehet értelme). Sztem ezen is lehet spórolni, úgy sincs túl sok pont, meg a lvl75 se egyhamar jön össze. Olyan lvl60-65-re érdemes tervezni, a többi baszott sok idõ. Ha addig nem lesz jó a kari, akkor már mindegy. :)
Szoval calc strike 1/1 , flash powderre 1. Tobbi skillt elrak, es level 8 on amikor jon a warfare, akkor ott a weapon traningre 6 , battle rage 1/1 re , whirlwindre 1 , tobbi meg a masteryre egy darabig.
Szoval mit er 2000 poision dmg amit 6 masodperc alatt sebzodik le(ami mar soknak szamit) ? Mikor van mondjuk 3000 es avaraged 199% dual mellett , akkor 6 sec alatt utsz 18 at (50% duallal) ami 54000 dmg.
Valahogy igy nez majd ki az assam skilltreeje amit most inditottam:
Assasin
Mindenesetre egy kis micro meg rohangalas aran lelehet nyomni a kékeket is ezzel a karival , raadasul nagyon feelinges vele nyomni:D
Sorceror on x3 hades run
Kezdõkent jobb a shieldes kari , dualerbol csak assaval probalkozzon kezdõ. Esetleg championnal , bar azzal is meredek , oak ide vagy oda.
Rally alapjat telleg nem erdemes rec nelkul, inkabb a felso passivot , es lev 1 rally.