23078
  • ROMOTO
    Mintha valami olyasmit emlegettél volna nemrég, hogy találtál egy nagyobb streng statos gyűrűt, valami 31-2 körülire emléxem :)
  • Shorlex
    Tyűha, télleg fáradt vagyok mostanában este bazz...
    Emlékszem hogy kérted, de csak azt a hülye huntert küldtem el. Na majd akkor ma megy a másik.
    Olyan sok jó dolog nincs benne, csak inkább az, hogy van gyűrűnként 92 off ability, ami azért elég szép. Különbebn a szokásos 26% str, 11 health, slussz. Mondjuk nekem elég :DD
  • ROMOTO
    Csinálgatok közben egy 0 cooldownos dárdás dreamkillert, direkt multira, hát elég egy killer kari :), phantom-lethal combóval, a csapatban rendre leverek mindenkit :), általában rajtam van egy csomó aura a többiektől és halálra idegelem a meele-dualos társaságot, mert csak a levegőt csapkodják mire odaérnek :D...nagyon odatesz a feeling nek, mert rohadt gyors a pályán, a legdinamikusabb meele, fun kari asszem, csak ne zabálna annyi manát az a lethal :)
  • ROMOTO
    Küldtem jó-pár tápos zöldet, érdemes végignyálazni :) figyu, néztem, de a strenges gyűrűt nemtaláltam, vak lennék vagy nem volt benne?
  • Shorlex
    Bocs Romoto, fáradt voltam, azt kicsit rövidre fogtam :D
    Szóval én is köszi megkaptam, böngészem majd...

Dudo, incarnom nincs de a normalt odaadhatom ha még megvan.

Defender rulez! :D

• ROMOTO
    Majd este lepasszolom, közben összejött nekem is pár revenant os sapi, kesztyű, páncél, mind 2 all skilles, jó statos nemnagyon esett de csak egyszer mentem be 2 db sírkamrába a királyok volgyében (kb 8-9 ilyen zöld item esett ezalatt)
  • DirtyGab3sz
    Néccsak dudo!Csak ez va....:-(

• ballor
    1. mintha láttam volna 16:10-es felbontást is (1280x800), nagyobb felbontást nem láttam, lehet a vidkártyától/moncsitól is függ (nekem a moncsi 1280-as maxal megy)

2. a magyarítást annyira nem húznám le, ha kezdő vagy és nem nyomod eléggé az angolt, akkor sok segítséged ad, a questek, a help és a skillek is magyarok benne; ami zavaró, hogy a tárgyak és a helyszínek is le vannak fordítva - később nehéz lesz az angolhoz igazítani

3. igen
  • dudovec
    Emberek van valakinek Inc Golden Fleece bol olyan , ami rechargeot kapott relic bonusnak? Nemtudtuk eddig , hogy letezne , de egyszer Shorlexel amikor normalon multiztunk , sikerult kiraknia essensebol olyat ami ilyen bonust kapott.. Nekem azota se sikerult , se epices , se legend relicbol..

van valakinek?:o

Romoto kiprobalnam enis azt a pancelt , bar ha tudsz mondani fix mobot aki dobja , akkormegyek kifarmolom:D
  • ROMOTO
    Ja ja visszatért a jól bevállt recept :D
  • ROMOTO
    Szubjektíve szar, olyan magyaros :) bocs hogy látatlanban írom, pár hsz. ben olvasottak alapján :) aki egyáltalán nem vágja az angolt és hozzászokott a fordításokhoz, annak biztos bejön...a kieg még nem magyarított, de attól még a cuccok, stb. nevei nagyrészt ott is magyarítottak...
  • dudovec
    Ja de a shield charge az talal nemis akarhogy:D
  • Ioles
    Mármint a magyarításra érted hogy sz@r?
  • DirtyGab3sz
    Hi!
    A felbontást passzolom...
    A magyarítás csak a TQ alapjátékon fut, az IT kiegen csak pár item neve magyar...felejtsd el annyira xar!
    A játék most kieggel együtt ugy 9 ropi körl van,ami nem sok sztem, amint látod páran jáccunk vele...sztem megéri!
  • Broafka
    gondolom online játszotok nem?

valaki vállalna engemet a játékban való körbevezetéshez?
    aki már jártas a játékban, hogy jó fejlődni, hogy megy ez online, meg ilyeneket.
    please! :$
  • ROMOTO
    Nekem a colossusban nagyon zavaró volt hogy minden második ütés talált, és szarabb volt az irányítás, (mert rendre túlrohant volna a karim a célpontokon és hát mindenki térdig ért, szóval olyan bugos tökölődés lett a pályán, szarabb játékélménnyel, persze bossoknál jó és ott talál is a colossusos ütés, mivel a bossok is nagyok és nem a fejük fölött kell hadonászni) :) csak a területre hatók pl batter, jobb olldali passzívok mentek normálisan, ezért még a rec es szerkóban is nagyrészt hanyagoltam a c form ot, persze Xmod alatt megen más lehet, ott a bossoknál biztos elvéreznék -rec nélkül.
  • Ioles
    Sziasztok!

Gondolkodtam hogy megveszem a játékot mert elég jónak néz ki, de előtte lenne pár kérdésem.

1.: Támogatja a szélesképernyős moitorokat? (1440x900, 16:10)
    2.: A magyarítás 100%-ban működik?
    3.: Ja és annyira jó a a játék hogy megéri a pénzét? :)
  • dudovec
    Ugy hogy shield chargenal es batternel tovabba az egyik passiv shieldes kepessegnel is hasznalja a fegyveret , es üt azzal is. Igy ott a 30% piercing ami a dardaban van , hat ra a call meg az art of the hunt alap auraja is.. , de nem sok pierce sebzes az a 30% ahhoz , hogy megerjen felrakni 1 apollot is.

Call of the hunt 40% attack speedet ad , igy nemkell attack speedes relic a dardaba , lehet ilyen dmg relic. Tovabba ad meg +33% dmgt allatok ellen , ami ugyebar total damagekent hat a faj ellen.

Art of the hunt is ad sebzest ellenük , meg avoid projectilet.

90% recharge mellett nemnyomja folyamatosan a shield chargot , szal birom manaval , de eleg minden buffhoz. Baromi gyorsan tölt minden , swapon van batter betrayer fegyoval (gyogyulni , meg tovabbi res levetelre bossokhoz).. 60% hogy shieldes passiv jön be , illetve 20% volley. Szal kivan hasznalva a fegyver is vegulis.
  • dudovec
    Apollo gagyi mivel nincsen honingom.. Nemad off abilityt , se vita resistet se daemon elleni sebzest. Nemfeltetlen a callon van a lenyeg.. Vegig van kb colossusform , maxos run mellett meg allandoan a shield charge.. Nincs szukseg tobb dmgre.. x3 alatt mutatkozik meg a kulombseg reces es nem reces harcos közt. Amugy siman palyara egyszerubb csak ugy erőből.. nagyondurva ez igy:D mintha normalon jatszanek egy 50 es karival legend cuccokkal.. vagy nemtom..
  • ROMOTO
    Passzol, nagyon is, shield charge-t nem látok, de battle awarenes-t igen:)
  • kemotox
    aham, ok
    nálamf ull máshogy néz ki
    amugy call of hunt meg a többi hunti buff azok pierce dmg et adnak, nem, akkor hogy passzol a shieldel?
  • ROMOTO
    Nemrossz, van ilyenem is már, mindenesetre annyira nem létfontosságú az a fullos dárda, elvagyok nélküle is, mondjuk kíváncsi vok, hogy ha leszeded a rec es cuccokat, meg a -req es pajzsot, és felrakod az apolókat, qonqos bracers t meg valami más artit, nem bontassz-e ugyanolyan jól, mint ezek nélkül, tudom hogy a call of teh hunt miatt kell, de összességében a pályát szerintem simán végigvernéd study val is, a bossokra meg elég lenne az a cooldown os call is :)
  • dudovec
    :DDD jaja enis neztem..
    shield charge
  • kemotox
    három egy gyááááááááááXD
  • DirtyGab3sz
    csak egy érdekes nevű balta...monnyuk sztem jól néz ki
  • kemotox
  • dudovec
    Es ez mire jo?:D
  • DirtyGab3sz
    De érdekes...én ki is töröltem a dualassám...xart se ért
    Ez viszont most esett>>>
  • dudovec
    Hat ez ilyen esett , bar nem valami jo , jobban szeretem amelyik 2x ad pierce dmg t..
  • kemotox
    dudo az elsö skilled micsoda? O_O az a defense masterys ikonos azmiaz?
  • ROMOTO
    Ja egy khthonian spear-t +20%+40% dmg stat al így együtt 60%. Amúgy van vagy háromtucat egyéb nagyon durva meg a khthókból is van már jópár, mert direkt farmoltam, de az konkrétan nem esett :)
  • dudovec
    Na kb igy nez ki egy Warden kimaxolva... Igaz a spearemnel lehetne meg taposabb is , de jol daralok vele igyis. Nincsenek apollok ,mert zöld ring kell a relicec miatt..

Hozzateszem 89% rechargeom van es 30 mana regen az allando rallyval ;)
    Ekkora irtast melee karinal meg soha nem tapasztaltam!
  • dudovec
    Nem , csak mondtad h keresel olyan spikeot.. Talaltam parat , egesz jo lehet ha pierces vagy.. nemtom neked milyen van?..
  • ROMOTO
    Meiken? az assán egy betrayer meg egy stymphalyon talon van:30% Piercing,Speed: Very Fast stb.

• dudovec
    Romoto mien spikeod van a karin?
  • ROMOTO
    A dualos assa nekem is kész csőd, jól írt, de szarok a resistjei, kevéske health és e miatt pikk pakk leépítik néha :/ ha átváltok pajzs-dárdára sokkal jobban bírja.
  • dudovec
    Probalkoztam dual wielder assaval 2 karddal , dehat egy pajzsos wardenhez kepest kaki....
    Mindenesetre ez ilyen funos cuccokat kapott, onslaught nelkul is maxos attackspeedje van.

;)
  • dudovec
    gabesz a 2ikban van fantazia , de nembirok ma milyen karit csinalni:o
  • DirtyGab3sz
    Akkor ITTbiztosan meglesz!
  • Broafka
    404 not found! :)