Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A custom mapot a c:\doc...TQ és nem a TQIT könyvtárba hozom létre.
Indíthatom a IT-t, indítani fogok egy custom mapot (és itt látni fogom a TQ\custom maps tartalmat is ugye?),az visszadob a menübe és utánna mehet a single 3*-os gonoszokkal.
így jó?
Ikod: Lapozz vissza par oldalt. Valaki kerdezte mar , es adtam neki linket a letölthetõ x3 moddal egyutt. A c:/dokument... tq ba kell csinalni egy 'custommaps' nevu mappat , es abba betenni könyvtarastul. Minnden egyes x3 modos jatek krealas elott , custommap, kivalasztasz 1 karit (tökmind1 meik) , kivalasztod az x modos palyat 'start' , es utana nemfogja megkrealni , hanem visszadob a menübe. Na ott valasztod ki a megfelelõ karit , krealsz es x3 alatt fog menni a game. Minden egyes jatek elott igykell krealnod , ha x3 at akarsz.
Kérdéseim: * Az alap mellé kellene felraknom ezt? * vissza tudok állni 1-szeresre ha szükséges? * Az ing-n talált X3 modot kell felraknom az eredményért, vagy valami másik file kell?
Vagy ma?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Evoker meginkabb:D
A titan quest mint alapjáték 3 act-bõl áll. Göröghon, Egyiptom, Távolkelet.
Az immortal throne az semmi extrát nem csinál, csak betesz egy 4. actet, az alvilágot (meg az elején kicsit ismét göröghont).
A szintek aszerint mennek, hogy ezt a 3 illetve 4 actet végigtoltad-e. Ha igen, feljebb lépsz.
Aki most karit kezd, az mind a 4 actet végig kell tolja, hogy epicre, majd még egyszer hogy legendre léphessen. Mindegyik szinten tök ugyanazt a pályát csinálod végig, csak erõsebb mobokkal, néhány ultrabossal kiegészülve, bla bla.
Ami kicsit megkavarja a dolgot, az az, hogy aki normál TQ-ban (még a 3 actesben) végignyomta a játékot (akármilyen szinten), az IT-ben akkor léphet felsõbb fokozatra, ha az alsóbb fokozaton lenyomta a titánt.
Példával.
Normál TQ-ban végignyomtad a normal szintet, megölted Typhont. Akkor IT felpakolása után mehetsz epicre, még akkor is, ha nem nyomtad végig normalon act4-et.
Ha viszont mittomén normal changanig jutottál, akkor végig kell told act4et is, mielõtt epicre léphetnél, mert nem vitted végig azt a szintet.
Mi ezen annyira érthetetlen?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Healt erdemes hasznalni. Nekem 0% rechargeos a kari , de weapon swapon vagy egy Heka staff, es a heal rechargeos passivjara van pakolva rendesen meg a +skillek is , szoval instant 2000 es heal van weapon swapon, ami eleg jo, foleg 300 casting speed mellett.
(azt olvastam, hogy a keményebb fokozatokon bejönnek még bossok)
az alapra ráraktam a IT-t, de nem engeni az epicet és legendaryt választani, csak akkor fogja, ha az IT-t megcsinálom?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Hála a TQVaultnak!:-D
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
akkor új karaktert kell csinálni, vagy maradhatunk a réginél?
hogyan lehet maxolni karaktert mindenféle beavatkozás nélkül? (láttam képeket lentebb 50+ karakterekrõl, nem csítes dologra gondolok)
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
karaktert lehet exportálni? mert láttam, hogy import van, vagy csak az alapból lehet áthozni a Throne-ba?
jó játék volt, bár én nem maxoltam úgy a karaktereket, mint ti
majd lehet még egyszer végig kellene vinni a maxolás miatt
ha csinálok egy új kart, akkor a karavánnal át tudom adni neki a megszerzett cucokat?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Probalj meg kardok helyett gyors buzoganyokat felrakni. Neked 199% ezekkel a kardokkal a speeded - onlslaught, oak es farkas aura nelkul. Nincsen kihasznalva az 30-40 attackspeed amit ezekbol kapnal. Szoval buzogany! :)
Valami iesmikre kene hajtani.

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ilyenkor mi a megoldás kedves Bravo magazin:-) Legyen öngyilok,vagy vissza lehet hozni hõn szeretett görög barátomat?
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
10000 kösz Jev!
kíváncsi vagyok elég lesz-e a végjátékhoz
nem nagyon mentem vissza pályákra az XP-kért
ti visztek több karaktert egyszerre?
nektek mennyi volt az alapjátéknál a kerekteretek szintje?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Azt is. Meg újat is.
szoktatok visszamenni pályákra XP pontokért, hova érdemes, hol van sok pont elrejtve?
Mindenhol. Szintednek megfelelõ helyen expelj, ott a legjobb.

ballor:
- igen
- sztem nem éri meg :)
george: nem hiszem
Megint egy cuccal kapcsolatban lenne kérdésem. létezik olyan gyûrû ami ad 60%dmg+50%dmg-t?
- az Immortalban az alapjáték karakterét visszük tovább?
- szoktatok visszamenni pályákra XP pontokért, hova érdemes, hol van sok pont elrejtve? ;)
Magyarítást merre találok az alapjátékhoz? (guglin kívül)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ja !Nézz picit vissza a fórumon nemrég ajánlottak nekem is pontelosztást!Bejött!!!!
Skillekbõl weapon training, onslougt és ignore pain-em van, itt mit lenne érdemes még fejleszteni?
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Fegyóban nem feltétlen a lilát keresem...viszont armorban jó lenne valami set ami +speed-et ad, vagy +resisteket...dehát majcsakeccer.....
Az onslag..meg valahogy így szoktam meg...nemtom miért:-)
Ja!Az artifact meg egyszerûen a lustaságom....lusta vaok visszamenni relicekért....