23078
-
#16407 Warden :) -
#16406 Ez nem is nő, hanem herma! -
Ravasak #16405 csak olyan nőket lehet ide posztolni akik jol neznek ki szoval ide ez tilos :) -
#16404 oje még ijet tq topikba -
Gabesz026 #16403 Szasztok!
Nem tudjátok a Loki englis verziója mikor jelenik meg mert én úgy tudtam hogy ma de még sehol semmi! -
dudovec #16402 Shorlex amugy ja: ranged a legjobb tömegirto kezdokent ,aztan meg a stormcaller hameg harcos akarsz lenni , akkor warfare alap:D -
dudovec #16401 Mindigcsak az a franya piercing.. Ez egy verbeli hunter lehet akkor;Ð
-
Shorlex #16400 mármint piercing. -
Shorlex #16399 bővebben?
Előljáróban annyit, hogy van egy character recovery szarság, asszem 108-ban még működött.
IGN-ről lekaphatod. -
Shorlex #16398 Te Romoto, benne van a hunterben... :DD Tegnap direjt megnéztem. Lehet hogy 18 helyett 16 van, de annak kell lennie. -
KisGeri #16397 Hali! Segítsetek már pls! nagyon fontos! -
#16396 Figyu, csak ugrattalak. Jó az nick :) -
#16395 Te Shorlex, tudod a gyűrű... -
#16394 Spontán triumvirátus... -
Shorlex #16393 Bazz, aki orrvérzésig gyúpolta a behemótot az nekem PSSSSSZZZT!
Te már régóta akartam kérdezni, hogy az a hunter > stormcaller > warfare ez mi? valami sorrend a legjobb karikból vagy mi? -
I1Q #16392 Kösz ez a nevem rövidítve :D
hozzászólás az x3 modhoz: Kb 3 hétig nyalókáztam vele mire sikerült egy működő modot leszedni TQ+IT alá (gyári nem kamu másolat) egy regisztráció és már megy is. a cím :
www.titanquest.net/forums/modifications-editor/13688-rel-x2-x3-x4-xmax-monsters-1-1-a.html
bocs de nem tudok még urlt szúrni (30 nap).
kibebaxott jó ez a stormos iceshardos okosság -
dudovec #16391 scrollos csiter -
6tila #16390 Van valahol olyan táblázat, ahol felsorolják, hogy melyik szinthez mennyi experience kell? Gyanús nekem ez, legendery-n mindenkit kinyítram amerre jártam, 1x mindenhol jártam, és mégis csak 60-ról 63-ra fejlődtem, de már levágtam a főfőt is. Már közel 8 napnyi idő van a karakterben. -
Shorlex #16389 Íme egy a sorból: hunterpower
Hoppá haruspex
Eskü legjobb íjász :D
Bocs, emberek nincs hang, nem is túl hosszú, de már régen nyomtam új videt, tartani kell a formát.
Lesz majd harus videjó hosszabb. Only X3 mod. (mert én bezzeg bazzeg megtaláltam) :D
-
KisGeri #16388 Sziasztok! Elkezdtem jáccani, már sokáig elvittem a játékot, majd kiléptem mentés után, és később most este el akartam indítani hogy jáccak a karakteremmel, de egyszerűen eltűnt...:S persze az elmentése megvan a mappában...mit lehet tenni? mi a gond? pls help! 1.08-as peccs -
Shorlex #16387 Köcce! :D -
#16386 Elküldtem mégegyszer -
#16385 20 valahány kilobájt volt, nem vicceltem :)
-
Shorlex #16384 Te Romoto, ez az imperial vicc akart lenni? Merthogy nincs benne semmi... :DD -
#16383 A házigazda xarik a topicjára és különben is Ne fürgyön le! , úgy-hogy mi is a különbség az xmax és az x3 és az mz/x között?! -
Shorlex #16382 Na, és az nem érdekel hogy mi a különbség X3 és Xmax között? :D
Shaba! virsli 16379-esét kéretik törölni! :DD -
#16381 Ja, ja kigyúrtam egy huntert is, azt is a x3mod os, multis hent miatt kezdtem elővenni mostanság, de észnél kell lenni, mert ha rárakom a studyt, vagy a plaque-t a mobokra, az egész csürhe rámmászik, és hiába tolom a maxos scattert, és a többiek is ütnek, mint a veszett, még így is alig tudom levakarni magamról a társaságot, 3-4 főnél a mod már nagyon teleszórja a pályát :), még szerencse, hogy a def. ability-m olyan 1800valamennyi, és így viszonylag kevesen tudnak megütni, de néha levernek :), mondjuk az enemy íjászok is xarok amikor 8-12 en csupa lila heracles, apollo stb bow-al lövöldöznek beléd míg a többi 20-30 megmaradt lila dárdákkal szurkál közelről :) ilyenkor egy-két lila fegyó extra dmg ja elég jól leredukál, szív, stb. -
virs lee #16380 Hát... hunterral pl. pont az a jó ha sokan vannak, akkor a fragek is dolgoznak, nem csak 1-2 emberre hat a lövésed. -
virs lee #16379 Mi az az x3 mod és honnan lehet letölteni? ^^ -
#16378 Multin is népszerű manapság, és kombinálják ilyen Xdrop mod al, minden mezei mobnál ott figyel a brutál lila, zöld motyesz, szedni senki sem szedi, csak a nehezítés miatt van, voltam ilyeneken ahol 4 en voltunk, hát kb 10 percenként lelagolt, hogy felváltva connectált mindenki újra :) annyi az ellen ilyenkor mint a tenger, kész sáskahad...ja és elég könnyű lehalni, ha ész nélkül rohan az ember a sürejébe :D
Ja Shorlex, majd elfelejtettem, honnan lehet letölteni a tudodmit? -
#16377 Figyi csajok!
Mi az a ixmaksz?????
ésa iksz/fordítotte?
-
Shorlex #16376 Hallod, valaki még egyszer megkérdezi, hogy mi az az X3 mod, illetőleg hogy honnan lehet letölteni, meg hogy mi a különbség az Xmax és aközött, bannoltatom eskü :D -
#16375 Aha értem, akkor lehet beruházok rá ha lesz pénzem és a magyarítás elég jól jönne mert az angol még csak 2 éve tanulom. Köszi a segítséget mindenkinek! -
luicosta #16374 hali mi az az x3-mas mod és az xmax mod?? és honnan lehetne letölteni ezeket?, Léccci irjon vaki!! köszke -
#16373 Teccik :) -
Shorlex #16372 +24% str
+11% health
+18 piercing damage
+18% piercing damage
No, hogy pontos legyek. -
#16371 Jaaa! Akkor bocsesz :)...az a 18% mi is? streng? -
Shorlex #16370 Igen arra gondoltam... :DD -
#16369 Nem, konkrétan a gyűrűről volt szó és arról, hogy ennyi dő után még droppolt a game újat (jobb statos gyűrű), amin meg is lepődtél :) -
Shorlex #16368 Nem olyat említettem, hogy a haruspex-el (íjász) sirattam az egyik apollot, fel kellett tennem a vit és a stun miatt a daemons blood-ot erre a gyűrűre, de amikor találtam egy olyan gyűrűt, hogy a szokásos 2X str 1X heath mellé jött 18% és 18 fix piercing akkor igen-igen megörültem :D