Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
kegyetlen a kar
jó a tipped, de még 33-as vagyok 😊
(elsõ játék, normálon)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Dual wielder harcos. Ha caster breakert akarsz, nézd meg a youtube-on dudo elsõ videoi között van. azt majd leírja õ 😄D
Full vazsi karakter? sok ilyen van. conju, oracle, elementalist, ami tetszik
szeretnék majd egy full varászlós karaktert, mit javasoltok?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Nekem a Lokiba az tetszik hogy a kék cuccokat fe lehet ajállani az adott istennek akit imádsz és így azért jópár pontot össze lehet szedni a skillekhez. Most 23-as szinten van 25 skillpontom. A cuccokból kb. 10 pontot hoztam össze.
Szal rec nelkul is brutal a kari egyenlore.. Eldobom az orbot a küklopsok ele , es pont amikor földet erne akkor castolom az eruptot. Nagyonlaza😊
Btw conjuval is nagyon megeri azt a 24 pontot az orb , mer 1 fire skill kicsit keves , igy lesz stunod es valamit kene rakni az eruption melle jobb/bal klikkre. Bar lehet vision of death is az erupt melle , csak az sajna nem sebez. Mindenesetre nagyon megkonnyiti a jatekot , de ki hogy szereti.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ha hazaertem rakok fel egy ien kis 'Earth mastery suli' videot, jokis rechargeos volcanic orbbal , hogy mit is muvel a fragment. Amikor egy kosza darab ami elszall valahova , 5 mobot ol le meg ienek😊
Csak ez a két dolog lehet...
Dudo!
100000 kösz!!!!!!!!! Holnap este kipróbálom!!Szerinted van értelme a storm-ot hozzácsapni, vagy csak earth???
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Szal valahogy igy nezzen ki a dolog Level 15 on
Ezutan persze maxolod az orb felso passivjat/eruptiont. Azutan az Earth enchant alapskilljet, ezutan a Volcavityt , es ez utan pakold ra az orb alapskilljere a pontokat, mert iszonyatosan viszi a manat ha kitolod , es a passivja ami igazan zuzos , ezert ezt hagyhatod a vegere.
Igynezek ki 35 korul - pyromancer
Tapasztalni fogod , hogy a skilljeid cooldownosak , de ha jol mozgatod a karit , akkor nemnagyon fogsz raszorulni staff attackra egy ido utan. Probalj meg 'magi' cuccokat feltenni , ilyen low level zöldek. Eleg jot dob.
Gabesz: persze majd adok 1 reszletes leirast , hogycsinald.
tegnap indítotam egy pyromancert....nincs igazán épkézláb buildem, így ha megdobnál egy calc-os képpel, igazán jó napom lenne a holnapi!
(ma meló van :-( )
Kösz!!
<#wow1>#wow1><#worship>#worship><#help>#help>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Szoval nekem ez a mod van fenn: x4 - de ezis x3.
Igy beleteszed ahogy az alabbi kepen latod, es az 14694 szerint. Igen , asszem jol ertelmezted.