Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem sejted mikor rakhattad be?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Kitömöríted a program filés TQ mappába és onnan indítod
Eshet a közepe-végefelé
Caster-t csak -100% recharge mellett érdemes, a legdurvábbakról sokat írtak a többiek: a petekkel írtó spellbreaker tiszta caster tud lenni a többi mage-caster kari: druid, summoner, oracle, conjuer, elementalist nagyjából, amit érdemes eröltetni a storm, earth magában is elírtogat 0 cooldown mellett legenden is (a storm saját tapasztalat), de szerintem majd minden kaszttal így van
1. hogy kell bal gombra rakni skillek használatát? nekem nem megy (csak a billentyûzet gombokat engedi)
2. Defiler
elindítom<Mods By<Show All Damage be van pipálva és mégsem mutatja a sebzést
3. epic szinten eshet lila cucc?
4. casterbõl kariból melyiket ajánljátok?
pillanatnyilag több nincs:)
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Spellbreaker 69, corsair 70, prophet 64, meg egy tucat egyébb 30-55 szintû...
a 75 szinthez rengeteg multi kell, 65 felett minden szint kb egy kompelkt act hent alatt jön össze és késõbb még az is kevés hozzá...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Pl a slayerem level 68 ra kesz.
te milyen karral vitted végig? azt láttam, hogy sokkal tapasztaltabb vagy a dologban, mint én (kb. 2-3 hete tolom csak) és szoktak érdekelni a korlátok, nekem a korlát a maxolás is :) ezért feszegettem a dolgot, kíváncsi vagyok, hogy elérem-e a 75-öt ha a legendary is meg lesz valamikor
nincs meg véletlen a zenéje valakinek?
sima kérdés volt, hogy ki lehet-e maxolni a skilleket
de ezek szerint nem, ennyi és kész
En valahogy igy csinalnam , lehetoleg +2-3-4 skillel. Liche tartossagara nemadok , ha jol irtok akkor nemverik le , hameg leverik kicsi a cooldown. Bar megmondom oszinten nemszoktam mar petezni , szoval a lich pontjai helyett a battle ragera raknam , de ha kb igy fejleszted akkor jolesz. Ha akarsz a vedelmere tenni , akkor 2-3 pont arra a skillre , ami melle jon par + skill , es maris egesz eros.
A teknõsös tekercsek szuvenírnek jók csak
hol a buktató? mit nem gondolok jól?
===
akkor az én teknõsös tekercseim mik? mire jók?
valami gordon izék
olyan, mintha tekercs lenne, és a teki van rajta, az lenne?
Warfare: Total in this Mastery: 134
Spirit: Total in this Mastery: 108
Ez összesen 242, 75x3 = 225 (meg kapunk még egy pár skillt a questekbõl)
akkor igen, meg is lehet a cucc fullra
a bónusz pályát hol lehet elérni?
1. Bone charmer az eleg allat ijasz... Energyre ne rakjal , mer fog adni a mastery eleget , raadasul ottlesz a dark covenant ami ad sebzest , meg brutal mana reget - szoval eleg lesz.
Bone charmer/ranger a legjobbak.
2. Farmolni leginkabb titan/hades/bonus mapot erdemes , de igazabol lehet mast is , de lenyeg hogy olyat runolj ami ilyen 'gömböt' dob , altalaban ott a legmagasabb a sansz uniqra. -legalabbis eddig igy tapasztaltam. Persze amikor normalon nyomtam multkor , akkor csomo kurvajo cuccot csak ugy veletlen talaltam meg questeles kozben , mig amikor runoltam lofasz se esett:D bonus map mindenesetre tuti.
a normálon azt hiszem 36-os voltam
az epicen az ACTIII-nál vagyok, és még csak 48-as vagyok
iliyen nehéz lenne fejlõdni? kevésnek találom a 48-at
ha mindhárom szinten meg lehetne tolni a 30-at, akkor 90 körül lehetne végezni, vagy ez nem így van? van maximált szint?
Jobb lessz a drop, farmolni a Királyok völgyében, a Skorpió bosst Fayumnál, és a changani terrakotta bosst érdemes, meg olympuszt talán...
1.
Bone Charmer leszek, eddig a hunterrel damagere+speedre gyúrtam, ez mûködött is, viszont minden cuccom erre van "kihegyezve", ráadásul nem raktam egy pontot sem intellecte, ami így 50es év kb 340 energy van:)
lehet ebbõl még bone charmer, vagy inkább valami mást próbáljak?
2. kov. nehézségi szinten, már lehet számítani jobbacska dropokra? esetleg lesz értelme farmolni? ha igen, akkor van vmi leírás, hogy mit hol? valami drop tábla? (wowhoz vagyok szokva bocs:D)

act1 megara, act1 vége, act3 2. wp
leirnátok nekem,hogy hol és melyik questek adnak inventory táskát?
sõt jó is jeee thx menek is gamelni ^^ örök hála csákány :D
Uninstall az egész gáma!!!Utánna felrakod a gépre, de oda ahová agép akarja tenni!!Ez fontos!Felrakod a TQ-t,Majd a IT-t, és 1.30 as peccs.... Nekem 3X-ra sikerült,azóta rendben fut!

De van 1 nagyon nagy gond :S :( Fenn van a game megy minden. Felrakom az IT t és elindítom és rákérdez hogy updateljük e a gamet és nyomom hogy ok.
Lelép az asztalra rákérdez még 1 x hogy telepítsük e és nyomok 1 ok ot és akkor ezt a hibát írja: The Titan Quest Updater has encountered an error.
megpróbáltam úgy is hogy kihúztam a netet, hálókártya. de sehogy :/ egyéb 5 let hogy ez mért van ? :S :/ Elõre is Thx!