23078
-
#16529 Naugyi :) -
Shorlex #16528 Annak nincs vége, egy nap alatt 140 megnézés, úgy hogy abban én nem vagyok benne mer azt nem számolja...
Szal kösd fel a gatyát és találj jobb zenét ha tudsz mint Evanescence! :DDD
Különben is mi az hogy vége? Felteszem minden TQ fórumra azt majd nézheted hogy kinek mekkora nézettsége lesz :DDDD -
dudovec #16527 Figyelj a szatir igenis kemeny tud lenni , ha kezdo vagy... Jo esetben vettel 3 potiont az 500 goldodbol , ami elfogy mire odaersz , ha benazol.. Foleg ha nemnyitotta ki a farm elejen levő ládát , amiben tovabbi 3 poti volt.. Nemtud eletet tölteni , es leöli.. Majd belejon:) -
#16526 Ne báncsd, még elmegy a kedve, legalább őszinte vót, kituggya hát-ha egy rakás user lemorzsolódott e-miatt már az elején, és baxtak megkérdezni, hogy mi a ficsőr, és abbahagyták, pedig mijjenjó -
Shorlex #16525 KURVA JÓ!!!!
ASZONYGA HOGY LEHET A SZATÍRT LEVERNI!!!! LOOOOOOOOL
Mi lesz legend titánnál, hádésznál, picsáknél??? :DDDD LOOOOOOOOL -
dudovec #16524 Shorlex elmegyek nyaralni 1 hetre , de ha visszajövök vege a harusodnak:D -
Shorlex #16523 az battlemage... :DD LOL -
#16522 Hun a házigazdink bakker?? -
#16520 Akkó nem lesz gond :), Te, az a dungeon is magyarítva ment?! (nemhiszi) -
#16519 Pár potit vigyé azé :) -
NiGhTM4R3 #16518 Úhh. Na akkor nekirugaszkodok újra. Kinyírtam a szatírjait. Egyedül van a nyomi, de a kövekkel nem foglalkoztam.
Jólvanna, a legutóbi rpg amit végigvittem a Dungeon Siege 1 volt :P -
#16517 Jáájj, hát farmolsz kicsit előtte, szépen felöltözöl, és rámész a shrinekre (azok az oszlopszerű bizbaszok a környékén, amiknek ilyen fényes a tetejük) leütöd az összes kiskecskét és azán leb@szod a főkolompost... -
NiGhTM4R3 #16516 Ó te kenyér. Ez a Sötét Szatír varázslót h lehet kinyírni?
Ez a kisbicska fegyverem elég hatástalan rá :S -
#16515 Nne mán... ! te bioshockos spicli -
#16513 Akkor meg van bocsájtva, de csak akkor, ha full egy kukkot sem értesz -
NiGhTM4R3 #16512 :O
Anélkül nem értem :P -
#16511 Ja, a bloodmod egy rakás sz@r!, felraktam, de nem engedett fel azzal a netre, reinstall lett belőle... -
#16510 Nemerészeld magyarítani! -
NiGhTM4R3 #16509 Igen igen, köszönöm mindnekinek a segíséget, de főleg Gabesznek!!
Felteszem a teljes magyarítást, s neki is vágok ennek a remek játéknak. -
#16508 Akkor a gabesz jól tippelt -
NiGhTM4R3 #16507 Tört verzióként is 1.01 alapból. Csak nem ismeri fel :O -
NiGhTM4R3 #16506 Úhh, akkor kipróbálom úgy. Az igaz, h mindig saját mappát adtam meg, s nam azt amit alapból akar. -
#16505 oDA TELEPÍTSD AHOVA A GÉPED AKARJA!nE VÁLTOZTASS AZ ELÉRÉSI UTVONALON!!aZÉ' XAR!!!
Sry bentragadt a capslock, és mire végeztem,akkor láttam... -
#16504 Bakker dudo, és én mit mondtam? :) -
#16503 Akkor nyílván régebbi verziód van mint 1.20 és persze hogy jót tesz, ha levered az oszlopokat, ha hagyja :) mert nem tud regenerálódni castolni, csak ütlegelni, mondjuk én anno nem szaroztam ezzel. -
dudovec #16502 Mar pedig az csak 1.08 alatt/ előtt volt. 1-20 ota nemlehet szetverni a szobrokat (immortal thronea alatt sem..) -
ricsa008 #16501 most ezt mire mondod:) jo pojén:) már 2 szobrot szét vertem és már nem tud regenerálódni -
#16500 1.20 tól lecserélték vasbetonra a márvány oszlopokat :) -
ricsa008 #16499 a 2 szakosodás amit még a játék elején lehetett vállasztani
bocs a tűz az nem tűz hamen föld
de mind1 azok az oszlopok a boss körül hádész stbstb ha azokat lerombolom akkor gyengül? -
virs lee #16498 háború és tűz
Az meg mi? ~~ -
#16497 Ha rajta van a reflect (tüskés) ne baszogasd (fuss egy kört), ha elindul egy meteor ne állj alá (lépj el és üsd tovább), ha leszív (fuss egy kört) és potizz, és használj egy nagy slowed et adó fegyót ezek álltalában bevállnak, battle standard és a pet jól jön ilyenkor...ja és nem árt párosával fölszedni a shrineket közben, szóval csak arra kell ügyelni, hogy mozogjon a karid, amikor castol, és a köztes időkben ütöd és folyamatosan potizol, elvileg így puszta kézzel is kicsinálhatod, ha van fölös 1-2 órád és párszáz potid :) -
ricsa008 #16496 az Olümposz csúcsán a boss nál van valami taktika? 33 as szinten vagyok csupán és háború és tűz szakos -
#16495 vedd meg eredetiben, megéri!
a tört nekem sem volt jó, és állandóan lefagyott! -
#16494 Korai és xar a tört gaméd, kapásból az 1.01 kellene leszedned asszem, azt felpeccselheted -
#16493 A jutubon nézd meg dudó és shorlex videóit, ha érdekelnek a tápos karik :) -
NiGhTM4R3 #16492 Azt írja ki h minimun 1.01-es patchelt verzió kell (ami ugye az alap) és nem ismeri fel h nekem most hanyas van.
Pff. Se 1.01-ről 130-ra, se 1.01-ről 1.08-ra nem enged.
Leszedtem, újratelepítettem, így sem jó! -
#16491 A kiegben benne van az utolsó peccs, tedd fel azt is. -
Cortinaar #16490 Áve!
MOst újra elkezdtem játszani TQ-val, s azt kell hogy mondjam, hogy a Conquerer űbertápos, jóval könnyebb, mint pl. egy régi Thane karakterem.
Jó, villámot szinte nem is használtam akkor, de a két fegyóval szétkaptak mindig, s másodpercenkenként doboltam a gyógyitalokon, akkor is behaltam sokszor...
Nem is értem, hogy a Championnal hogy lehet olyan durván ölni? Jó, talán a farkasokkal, de ha nem a petek ölnek, akkor hogy?
Van még egy Bone Charmerem, az még egész jó, bár én közelharcosként használom, nem íjászként, ha jól értelmeztem a fórumos írásokat, inkább íjászkodnak vele.
Slayer-el sem tudom, hogy lehet végigtolni két fegyóval, de le a kalappal.
Tényleg, a betrayer cuccot kipróbálom, mert még sosem volt, sőt, 100 rec-es karim sem, eddig nem is figyeltem még fel ezekre...
Jó játékot.
UI: toljatok fel ide sok jó képet karikról, amik űbertáposak, s amikkel brutál mód lehet ölni Legenden is úgy, hogy nem nagyon karcolják meg a mobok, persz nem chítkarikra gondolok... -
NiGhTM4R3 #16489 Feltettem a játékot, de nem engedi patchelni. A menüből is próbáltam, de semmi.
Valakinek valami ötlete? -
deicide #16488 kösz..
de nem lettem okosabb:(