23078
-
#16570 Nna ezek estek az imént:
-
#16569 Ja és az a homados ami a karimon van a szemem láttára esett pl. most, a hades palace ban dobják, konkrétan a boss íjjász környezetében esett ki egy demon íjjászból :)
Megnéztem az új Khitót, ennyi lett:
Nem fogod elhinni, de a drop mod kurva jól műkszik multiban, (x3 + drop mod al mentünk végig) :), valszeg karifüggő és ha eltérőek, megnövekszik a variációs szorzó, pl. ilyen gigantes gauntlentst, sapit meg csukát most szedtem fel az imént és még körül sem néztem érte jobban, csak szusszanásnyit megálltunk az uccsó komolyabb kapunál hades előtt (ahol az utolsó követ dobják), és lenyomtam az alt ot :) ezeket felszoktam venni, ha jó statosak :) -
dudovec #16568 najo telleg huzok , mer koran indulok holnap.. Mindenesetre Romoto igazan screenelhetned multiban , ha latsz ilyen tapos dolgokat es esetleg nem adjak oda.. Legalabb örökitsd meg:D -
dudovec #16567 Ja , 5% chance to stun miatt nemhiszem h barki is editorhoz nyulna..
Mondjuk esett nekem 5% chance to stun es 35% dmg , lehethogy azt 1 tulajdonsagbol kapja , de adhatja oket kulon-kulon is , attol fugg.. Lehet hogy itt a 40% dmg 5% stunnal lepett fel egy prefixkent aztan annyi..
Mindenesetre ez a droppolo mod nem a legjobb.. Lehet nalam bugol , de amig nemvolt , egesz surun talaltam zöld gigantes gauntlentset , meg esett olyan gorgon cuffs is.. Ehhez kepest amiota felraktam , hiaba farmoltam gorgont , nemdobott egyetse.. Nemesett 1 gigantes kesztyu sem pedig megöltem vagy 100 at ,de egyfolytaban dobaljak a 'rancort' meg a 'vegenancot' , de gigantes kesztyut egyet sem , pedig gondolom olyan van a sracnak.. Nekemis esett 1 meg korabban , jelzeskeppen , hogy ilyenbol biztos van tap:) -
#16566 Nemtom dudo, hogy megéri pár pontot baszkurálni ilyen fake spike okon, mert két különböző statost láttam...ráadásul az egyik ilyen egy vér klános gamernél volt...:)
Lehet, hogy megszerzem azt is valahogy :D
Ezt ugyanattól a faszitól szedtem, aki pár nappal korábban azt mondta, hogy nem adhatja, mert megígérte -
dudovec #16565 Szoval a kepen lathato prefix + suffixot kapta meg az a spike , csak alapban rendelkezik az 5% chance to 100% dmg es a 100 off ability tulajdonsagokkal abbol eredoen hogy khthonion spike..
Mondjuk azt tovabbra sem ertem , hogy az 5% chance to stun akkor hogy is kerülhet ra , mikor igy mar minden "hely" ki van töltve ,ahova tulajdonsag kerülhet.. -
#16564 Hát az a helyzet, hogy tök legit, igaz ne farmoltam, hanem dupe oltam :) amiért mégis legit tutira az azért van, mert tegnap ugyanilyet láttam annál a másik "klános" faszinál (akinél egy durva zöld karvért is volt), csak valami 20-37% dmg bónusszal (csodálkoztam is, hogy szór ez a stat), a többi stimmelt, nna ezért gondolom, hogy nem lehet fake :) -
dudovec #16563 Persze azis lehet , hogy az ilyen "specko" zöld cuccoknal nem szamit se prefixnek , se suffixnak az a tulajdonsaga amit alapban ad - igy van lehetőség arra , hogy kapjon még tovabbi 2 tulajdonsagcsoportot. Szoval ha total legit a darda , akkor valszeg ez lesz a magyarazata , hogy az ilyen specko szörnyek altal dobott zöldeket 3 tulajdonságbol generalja , amibol 1 mindig fix.. -
dudovec #16562 Ez a darda nagyondurva.. Mennyit farmolhatott erte.. Bar megkell mondjam eleg fakenek tunik. Ugyvettem eszre , hogy az un. zöld cuccokat is 2 csoportnyi tulajdonsagbol rakja ki.. (prefix + suffix [ pl. 'brutal' sword of 'reckless power" ])
Namost a khthonion spikenak az alaptulajdonsaga a 100 off ability meg az 5% chance of 100% dmg. Ennek elvileg suffixnak kene lennie , elvegre a kep amit a +2 skilles dardarol betettem ott az valoszinuleg 'hunters' prefixet kapott , igy kizarasos alapon az alaptulajdonsag amit a Khthonion ad az suffix kell legyen..
Ehhez kepest ez a spear 1 prefixbol csinal 16% off abilityt 16% speedet , 25% + 40% dmg t , meg chance to stunt is.. Picit nehezen hihető na..
De persze hasznald egeszseggel , holnap reggel utazom , jövök 1 het mulva es megneznem mennyit dob a karimon , mert kb ugyanilyet hordok sima spearbe , csak azon nincs rajta a 100 off ability amit a spike ad meg ez ket 5% chances kepesseg.. Szal vegulis 100 off abilityvel lennek beljebb , bar igyis megvan 950 a wardennek a study melle, szoval eleg..:)
Mindenesetre ha ezt palyan talaltak , akkor nagyonszep! -
#16561 Nocsak-nocsak szerintem is a legjobb mage csuka :) -
#16560 Nna, skacok csak összehoztam :)
Ez a legjobb dárda asszem :) -
dudovec #16559 Telleg nem aze ,de ha a "legjobb" mage cuccot rakod fel, akkor 174 dex kell a daemonskin boots miatt. Illetve IT ota 174 körül van a maxuk az uj lilaknak , mig pl egy archmage clasp (ami tovabbra is a legjobb kesztyu) maradt 159? asszem.. -
virs lee #16558 Majdnem mindent int-re, de kell 1-2 pont dexre is, hogy összejöjjön a 159 a legjobb mage cuccokhoz. -
virs lee #16557 Legjobb a nagypapa. ^^ -
dudovec #16556 2100 volt az offensive slayerrel , nemis full abilitys cuccban.. Gondolom ez harbringernel vagy 2500 biztos megvan.. Defensive abilityt egy haruspex csinalhat 3000 felett is siman, csak felesleges mer 1700 kb eleg kell legyen a dodgehoz legenden mindenhol.. -
regis #16555 Szevasztok! hol találom a custom map könyvtárat? Nekem kell létrehoznom, ha igen akkor tqit-n belül hol?
Elöre is köszi! ;) -
#16554 Nemtom, de 1820 biztos lehet, nekem ennyi a maximumom eddig,
Legfőképp cucc és kevésbé karifüggő, elvileg van mage cucc amihez némi dex is kell pl. Demonskin Walkers - Required Dexterity: 174 -
#16553 Menj fel a net re, host olj és nevezd el a szervert HELP Act 1 anyone! nak :) -
ballor #16552 a Deff/Off Ability-nek van maximuma?
most nézegettem és eszembe jutott a dolog
varázslónál csak az intre kell pontot rakni csak? -
#16550 Nem, nemkapjátok meg a serialomat, ha addig élek is! -
NiGhTM4R3 #16549 Igen, az a fegyver ami "minden(ki)t visz" :P -
dudovec #16548 Csak nem az atomcsiter zöld taknyot lövő bfg re gondolsz?:DD -
dudovec #16547 Sokan feltettek a kerdest mar , van 1-2 magyar oldal , de azok nem az igaziak ha joltudom..
Ballor kesziti elvileg mar az oldalt , Shorlexel pakolunk majd fel dolgokat ra kezdőtől a prokig mindenki szamara.. Romotora is szamitunk ha besegit majd^^ Mondjuk en holnap elmegyek 1 hetre , de megigertem ha visszajövök elkezdek irkalni buildeket..
Gondolom lesznek telepitesi utmutatok a jatekhoz is , meg a kiegeszitő progikhoz is. Nehany lenyeges eredeti fajl , ha valaki elszurna valamit , tudjon rajta segiteni.. Kiegeszitő progik leirasa.. Skillek reszletes leirasa hasznalati tippekkel , alapfogalmak - azaz amolyan "Tq slang"...
stb.. -
#16546 Én is jártam kb így, mert képtelen voltam elolvasni, hogy hogy kell kitörölni a fórumképeimet -
NiGhTM4R3 #16545 Még a Doom 2-s korszakból maradt meg, IDKFA után, azt hiszem a 8-as gombbal lehetett előhozni a "CSODACSÚZLIT" :D
Haverokkal csak így neveztük. -
dudovec #16544 Kösz sracok , eszembe nemjutott volna h ottvannak a privatok^^ :D -
NiGhTM4R3 #16543 Amúgy, h-h ennek a játéknak nincs GYIK-oldala? -
dudovec #16542 Aszondja csuzlit:DDD birom az ilyen beszolasokat;> -
#16541 Ok-Ok azaz jólvan-jólvan :) -
NiGhTM4R3 #16540 Jólvanna, csak mentem az orrom után, nem néztem körbe a faluba, h vegyek valami erősebb csúzlit. -
NiGhTM4R3 #16539 Naná h magyarul :P -
#16538 Nem torch-ot, hanem fáklyát! -
#16537 Hogy idetaláltál röktön cikizni a jónépet -
#16536 Jó magyaros a neve, nekem bejön :) -
#16535 asdasdasdasd :PPPPPPPPPp
Fórum főoldal, baloldali sáv, neved alatt -> privát üzenetek.... -
#16534 Ráklikkel a fórum menüre fent, és a másik lapon a ball felső sorra:privát üzeneteim :) -
dudovec #16533 "Kisbicska fegyverem" xD -
dudovec #16532 Sracok asszem eljött az ideje h feltegyek egy kibaszott kerdest:D
Eddig nem sikerult rajonnom , hogy hogyan jutok el a "privat üzenetek" reszhez.. Szal tudok annak privizni akinek itt raklikkelek h privat , illetve ha kapok , akkor megjelenik itt a sáv alatt ahova irhatok , raklikkelek , eltudom olvasni , tudok ra valaszolni...
De arra nemjövök ra , hogyjutok el arra a reszre ahol listazva van , hogy kitol mit kaptam es mikor.. Szoval amikor ide akarok jutni , mindig irok magamnak egy privatot , hogy "dsdsdssd" es akkor ahogy jelez h megkaptam , betudok jutni oda^^ Gondolom van erre valami normalis modszer is , mert kicsit unom mar , hogy magamnak kell priviznem , hogy elolvashassam a korabbiakat:D -
Shorlex #16531 Kezdőként először a spárta előtti csontiknál haltam le először, amikor rámjött vagy 20 egyszerre és lőttek is páran, potion nyista.
De a szatír, érted... Ne haragudj rémálom, nem akartalak cikizni, csak annyira jópofa volt, hogy szatír...
Két potion a dolog és slussz.
De ha már itt tartunk: mész, és ami esik (a legeslegelején még akár fehér cucc is) azt felveszed és már jobb vagy. És vegyél fel egy torch-ot is. -
#16530 Miaszösz? Vetélkedünk-vetéledünk?