23078
-
#16610 Fegyél fel +x%dmg to undead cuccot, és ha lehet ne pierce-s bleeding el üsd, hanem mace, club al, mehet neki az olyasmi ami skill disruptiont is ad, energy leech-el, és valami hatékonyságot növelő spelled-aurád csak van, ezeket tedd fel, szóval sok minden bebaszik annak a boss-nak, legyenek resistjeid health leeche re, cold ra stb. -
vidu01 #16609 Nah, bajba vagyok, az Athéni katakombákba elakadtam rendesen, az 5. szinten van az a főcsonti vagy mi (Alashori, Acheron ostora) nem tudom kicsinálni sehogy se. Frostot dobál, ha eltalál belassulok meg visszaszívja az életerejét manáját pillanatok alatt, meg zöld csontikat idéz a semmiből 3asával. Próbáltam úgy hogy körözök néha letámadom meg ugy is hogy odaállok mellé hentelni de egyik sem jött be. kb 10 percet gyötörtem de meg sem látszott rajta teljes volt az életereje, annyit értem el hogy elfogyott 20-25 gyógyitalom. Edddig még egy boss se akasztott meg így, söt sehogy se, de itt látom hogy esélytelen vagyok. Valakinek van valami ötlete lvl 18 rangerre? (azon kívül hogy gyúrjak még 1-2 szintet) -
Shorlex #16608 ESGÉ fórum tájtön kveszt. -
ballor #16607 két v. több karakter: csinálj több kart. és a karavánban tárold, ott lesz olyan rész, amiben át tudod adni a másik pacákodnak
egyébként a TQvault -
#16606 Dudo volt az, nem kell kimaxolni a passzívjait hozzá, magától aprít és csak a dark covenant aura miatt állt mellé a karival -
Bellorum #16605 Hogyan tud két ember átküldeni egymásnak cuccokat? -
ballor #16604 valaki (talán Shorlex) felrakott egy videt, amiben egy LícsKing aprított olimposzon, gyakorlatilag a peti kivégezte a bosst
gondolom full maxon volt a pet minden aktív/passzív skillje
de még mi kellett hozzá? a cuccok a hősön adnak még neki annyi erőt? -
vidu01 #16603 Megtaláltam, köszi. Kár lenne ha elveszne, néhány munkaórát már beleöltem. -
ballor #16602 c:\users\xxx\Documents\My Games-ben vannak
(ez Vista, de gondolom ilyen helyen lesz az XPnél is)
érdemes néha menteni, mert egy áramszünet belemászhat a mentésbe - nekem egyszer elrontotta, nem voltak meg Questek stb. -
vidu01 #16601 Ha ujra kell raknom a windowst v a játékot előtte hogyan tudom kibányászni belőle a karikat? -
virs lee #16600 Excited grasswreath of the piper? ^^ -
virs lee #16599 Én egyszer olyat rúgtam a gépbe hogy utána be se indult. A zalman elfordult 45 fokban a 9800pron (le is sarkazta a gpu-t), alaplap + proci halál. Aztán kiderült hogy a proci jó, és az alaplapban is csak a bios szállt el. ^^ -
#16598 Eztet nemhiszem, ezmiez?? komoly? -
#16597 kipróbáltam a magyarítást és ilyenekkel találkoztam:D -
#16596 Ammegmi? -
#16595 de ha nem, akkor küldök neked egy Felizgatott Fűkoszorú A Síposé-t :D -
#16594 Nincs mit szurkolni, simán beveszi majd a game :) -
#16593 Na háj...
Most is melóból írok...
Bexart5 a alaplapomon 2 kis kondi+ a winyóm mehhalt...format c
Ez azt jelenti ujra kell kezdenem mindent!
Bár egy hete kimentetem lemezre a karikat, és a mentéseket, abban csak reménykedhetek, hogy használhatom majd...szurkoljatok!!! -
Bellorum #16592 Egy varácslónőm van (Oracle) és szintjéhez képest elég nagy támadója van szerintem. 34-es szintü és 750-et sebez egy lövéssel. -
Bellorum #16591 Hali valaki meg tudja mondani, hogy Warfare-hez melyik szakosodás illik?
Találtam egy tök jó szetett hozzá 6/3 és úgy gondoltam újra kezdem. -
#16590 Indítsd el a TQ-t a régi mapok nem indulnak IT alatt -
#16589 igyse müködik:S -
#16588 Valaki nem tudja hogy a Titan Quest hányas port-ot használja? -
luicosta #16587 okj !! már van egy pár kék cuccom !! 26 os vok és 350 a dps-em kék fegyó nélkül!! mondjuk zöld veteránok vannak. életszívó képességgel.az jó?? -
#16586 Hali!!!
Mivel meghalt a gépem,amíg doktorbácsinál van, sajna nem vaok....addig is szót fogadni a nagyobbaknak!!! -
#16585 Kreálsz e CostumMap nevű mappát a MyGames TQ_IT mappában és belerakod, indítassz egy custom game-s karit és akkor látni fogod a map okat -
#16584 lehet hogy lami kérdés de costum mapokat hogykell berakni?
csináltam costummaps mappát is meg minden, de egy map se müxik:S -
#16583 Ja ja, különben egy ilyen régebbi greenpeace nevű custom map on külön vannak szedve prefix-suffix szerint. -
Ravasak #16582 Romoto landzsaja siman lehet legit mert a suffixe adja a 40% damaget meg a stunt a neve Havoc
A specko zöld cuccok az alaptulajdonságukon kivül még prefixxet és sufixet is kaphatnak nem biztos hogy bejön mind kettö vagy épp jok jönnek be én annak idején ezert vadásztam egy Lethal deathweaver legtip of betrayerre :) de nem talaltam :(
pedig az lett volna egy mergezö cucc aztan :) -
Shorlex #16581 Te ha már lvl 16-nál türelmetlen vagy akkor nagyot fogsz cumizni a későbbiekben...
Nemhogy legenden fogsz jó cuccokat kapni egy karival, hanem mondjuk 3-4 kari után kezd megjönni a cucc, feltéve hogy sokat farmolsz.
120 az jó ötlet, legenden szedjél össze jó faxa betrayer fegyókat azt majd hozd át IT-be. -
#16580 lol 16 oson nemis fog sok kék esniXD -
#16579 Minek? ott meg az íjjászok xarok, mondjuk a drop jobb a bossoknál, kiváltképp Typhon hajlamos szórni, ha van türelmed újrarakni a drop miatt akkor érdemes, de jobb lenne a kieget rárakni, azt azzal tolni. -
#16578 Kibombáztad a spiclit látom :) -
luicosta #16577 de az 1.20 nál azt írtáák hogy nehezebbek a bossokj. mondjuk championnal kisseb hirók is megizzaztottak. pedig nem vok gyenge. jáccak az 1.08ason inkább? -
#16576 a peccstől nemfog több kék esni -
luicosta #16575 de mi van a patccssel?? 1.20 az szar?? -
#16574 lol...lvl16 vagy és alig van kék cuccod? rossz lehet neked :D -
luicosta #16573 halki!! champion lettem méghozzá eddig 16-os, melyik peccsel játsuzam a játékot?? mert most az 1.20 as van felnyomva az mit segít!! a játék kezd felidegesíteni mert alig dobál kék cuccokat ha dob is akkor olyatr ami nem a karimnak való!! milyen peccsel játszak ?? az segít vamit. és mit fejlesztgessek először a karin?? köszki -
#16572 Ja, és még jöhetne tán egy korybantes pajzs... -
#16571 Ja, majd akkor screenelgetek néha :)