Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
harus avoid dodge x3
Ez a durvan szopatos cold cast amit classic tq alatt nemeltem tul egyik karimmal sem , brutal absorp es resistek mellett sem (eleg bugos). Namost a srac sem elne tul a dolgot , de a 100 avoid miatt nemtalalja el , de ennek ellenere visszaveri reflectkent , es ahogy latszik is , azonnal lehal tole az elso boss max liferol. A masodik 2 kesobb castolja, mar csak 50% hp juk van , de azok is behalnak..
Meg anno kiszamoltam , ha levonom az absorpot meg a resistet , akkor kb 200k korul verhet ez a spell ha fullra eltalal. Mokas😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
nincs véletlenül egy incarn 8 reces hammurápid valahol? kellene nagyon...<#szomoru1>#szomoru1>
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Más..megkukkoltam a galériád...a Jade emperor-os arti nekem van kirakva is!Ha érdekel Nekedadom, én nem használom semmire,csak van!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
EHUNN NI :-D
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
ez a legdurvább zöld sapesz, amit idáig láttam 😊
Shorlex: este küldök relic vaultot, meg egy érdekes zöld, 2 all skilles sapit, nekem meg kellene egy 2 all skilles erebus, ha nem gond 😊
Mit találtam már megint... 100 block 90% shield recovery time.
Mindez elemental attacknál. Nemhogy íjra hat a dolog, hanem még erre is... hihetetlen. fun
Sapi szempontjabol nalam egy ideje ez a +1 to all 63% slow resist +50% vit dmg resist a nyerõ erebussal. Immortal amu kötelezõen. Arganouts cipot hordok a Slayerrel , mert ugyan csak 15% run , de az onslaught ad movementet , akarcsak az art of the hunt eshat eleg jo kis cipo^^
Tobbi eleg sablon, zöld daemon bloodos ringek.
Shorlex: Stone form eleg easy play aze, de mokas😊 100% reces earth casternek csak bossnal kell kb. Nemmintha absorp meg a shield block mellett olyan nehez lenne a jatek<#beka2>#beka2>
Amugy elhiszem hogy zuz shildel is , elvegre minden kemeny meleeben ami warfare , foleg ha jo cuccod is van. A conq azer jo , mer olyan erosen megdobja a 'harcos' defendert , hogy meg resist levetel sem kell neki. De mig a conq a legjobban zuzo shieldes , addig dual wielderbol egyik legrosszabb , foleg ha a non instantereket nezzuk. Egy warden shieldes folyamatos study castolgatas mellett üthetne ugy mint egy conq.. ami hat eleg zzz😊 Mindenesetre eleg erõs lehetne 50% reccel , meg egy kis manaval megtolva.
Conq egyszerubb , fasza vedelem mellett bombazod pajzsal a kriteket.. Nemkell semmit szarozni vele , neha felrakni az aurakat es apritasz. Tok kenyelmes vele tolni😊
De ki lehetne probalni bosshoz berakni swapra 2 bika fegyot. Hew es alap dual wield maxolva 12 pont , ennyi belever egy kihuzott karinak.) Shieldel egyket utes , swap betrayerekkel megzuzod dualba vagy valami^^
És nemhogy áldozat ez a cucc a skillekért, ugye ezt nem kell mondanom... 😄
Hydrát, ami köztudottan a legellenállóbb a fizikálisra ugyanolyan gyorsan ha nem gyorsabban cseszi le, mint a champ pedig ott még plague is van. Nagyon durva.
Azért ne tévedj el, olyan magas off ability nincs, mivel athena, aionios, peleus armor mind def-et ad, dexem annyi van amennyi, nem tettem rá pontot, szal akkor magasabb csak az átlagnál (akkor sem nevezném magasnak) ha van zászló meg rage. Alapból asszem 800 körül van, vagy valami ilyesmi.
Battert, ami eddig minden defendernél alap volt, alig használom, olyan sok az a 3*20% amivel a passzívok bejönnek 😄
Cuccal (de ezt ebben a játékban mondanom sem kell) ez a kari egy állat. Utoljára 9k ütéssel 220 speed-el (18-19k DPS...) láttam fullbuffban úgy hogy se a shield se a fegyver ugyebár nem éppen a nagy ütésekért felelõs...
A shield szerintem azer ved ilyen faszan mert , levon elotte ugye az armorod a sebzesbol egy csomot , es meg ebbol von le a damage blocked , vagy a block utan szed le az armor. Ugyanis hiaba szedne le 800 at egy utesbol , ha a minotaurok ilyen 2-3k s kriteket zuznak a nyakadba , megis baromira birja a kari es nem 2200 akat kap be. Szal szerintem ha bemennel mondjuk quick recoveryvel ugy , hogy csak 1 shield van a karin es semmi mas , lehet pillatok alatt leszednek a lifed , megkell nezni.
+2 es warfare fegyo pedig picit bena .) Scepter of shadow king lenne a legjobb ilyen szempontbol (+1 to all skills 500 life +250 def/off ability dmg% stb stb..)
Amugy nekem van gua , es azis elegge takarit meg magas off ability nelkul is. Raadasul nemkicsit birja a strapat.. 1 pont refreshre es +4 skillel maris instant rally meg quick recoveryvel mentem , eleg laza😊
Plague + batter + shieldes passivok nameg a farkas aura is. Igazi tank.
Fajin még a shield charge is, csak pikpak leszopja a manát, def + spirit karival viszont a mana is meglenne (csak ezért most nincs kedvem új karit kezdeni). Shield charge + colossus + covenant üt rendesen. 😊 És mivel fegyver se kell hozzá, mehet kézbe egy +2 warfare-s fegyó, máris könnyebb a +4 skillt összeszedni.
De tényleg az van, hogy 90-100 recovery time nélkül nem sokat ér. Mentem pályán, és mondom direkt nem kapcsolom be a recovery-t. Hát azért akkor vertek, nem látványosan de vertek. Fõleg csontiknál volt gáz, amikor ugye nincs converted, ott azért kaptam a pofonokat. Mindez tényleg azért van, mert amikor közelítesz a tömeg felé, akkor az elsõ aki eltalál (általában íjász) az hallatja az érces hangot 😄 azaz blokkolod, DE a következõ meg az azutáni és így tovább az csúnyán eltalál, és a következõ blokk csak 2,5 mp múlva jön. Viszont legenden egy csorda 2,5 mp alatt nem egyet nem kettõt ereszt beléd.
Na ezért mondtam hogy igazad volt, a 100 blokk hatékony, de nem önmagában, csak minél magasabb minusz% recovery time-al. 100 blokk 100 recovery - az az igazi. De mondom: plusz 4 skillel már megvan a 90% ha a pajzsodban nincs semmi (nekem aionios van, de lehet ancile-t feltenni, stb stb) és 90% is elég már. Azért 0,2 mp-enként nem ütnek/lõnek meg.
a Lighting Bolt nem jön be, a jegest lehet visszarakom
a konquerort is ki kell próbáljam akkor
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
A defender nekem eddig az egyik legerõsebb, legjobb közelharcost jelentette a dual wielder után. Ez utóbbihoz képest annyi hátránya volt eddig az összes defenderemnek, hogy nem voltak olyan hatékony tömegoszlatók, csak biztonságosak, erõsek. Hozzáteszem, hogy valamiért csupa olyan def karit csináltam, ami ugyan használta erõsen a defender ágat de nem 100-ig használta ki az adottságait (poasszív pajzsokra vagy nem tettem, vagy keveset, quick recovery szinte soha).
Vélemény megváltoztatva.
Csináltam ugyanis egy conq-ot, de ezúttal pajzsost. Nos, ennél nagyobb, gyorsabb, brutálisabb, és biztonságosabb tömegírtó állat nincs ebben a játékban 😄 Majd linkelek holnap képet arról, hogy milyen fullbuffban... huh.
De ami a lényeg: virslinek a 100 block mániája az nagyon odavág. DE hozzáteszem, hogy az önmagában ló..rt sem ér. Ugyanis hiába 100 block, ha 8-an lõnek, 4-en közben ütnek és 2,5 mp a shield recovery time. Viszont 100 block és plusz 4 skilles quick recovery 90% recovery time-al egy absorpoló életbentartó, hozzádsemtudnakérni effektusért felelõs duó. Félelmetesen jó (el tudom képzelni ezek után a 100 block 100 recovery-t...)
Szóval quick recoverynél jobb skill bazzeg nincs. 1 perc a cooldown-ja de plusz 4 skillnél 45 mp-ig él. Nincs olyan pályarész ahol ne lenne menetelõs rész, amikor egy fia nmy nincs, azaz mondhatni hogy érdemben végig rajtad van. Füllel hallható és szemmel látható a különbség, hogy hiába a 100 blockod, a kis érces hang, ami a pajzsod blokkját jelenti, csak idõnként szólal meg (2,5 sec). Benyomod recovery-t és hopp: minden bejövõ ütést blokkolsz 😄 780-as nyelésnél az pályán 100 absorpot jelent gyakorlatilag (jó bossnál nyilván nem, de ha ott valakinek nem elég a zászló+form...)
Azt hittem megint lesz egy jó, de kicsit lassan írtó defenderem, amivel majd lehet püfölni orrvérzésig a bossokat. Hát, a reklámozott championom nem biztos, hogy olyan gyors... nem túlzok, komolyan mondom...
most 26-os Storm vagyok, még nincs mellé semmi
én nem így osztottam el a pontokat, hanem az Ice Shard van maxolva
a lighting bolt, meg a squall hatékonyabb? nem fejlesztettem belõle egy pontnyit sem

Ami a csira conqot illeti: rohogtel rajta h mien bena , de gyakorlatilag death nelkul vegigvitte 1.08 at , amire akkoriban nemsok kari volt kepes , melee semmikeppen..😄
Nincs ilyen plusz skilles kék cipõd, az az egyik legjobb mágusnak? nem tom a nevét.
Más: valaki (Romoto?) dobjon meg lécci egy minusz 8 rec-es hammurápi incarnnal, mert egyszerûen fogalmam sincs hova de elkótyavetyéltem. Asszem töröltem egy karit amin rajta volt... láma. Akinek van és hajlandó gyúpolni küldjön már egyet.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
kellene egy artifacthoz