23078
-
Shorlex #16650 1) rugoval íjászkodni? LOL
2) titán keményebb lesz. Legenden majd csak pislogsz :D -
#16649 Ha pl. kicsit is ismernéd a játékot, nem hozakodnál elő ilyen f@szságokkal...
És, ha már így idekeveredtél, miért várod el, hogy egy noob, láma fejébe belelássanak a többiek, hogy mit ért karaktergenerálás alatt? -
#16648 Én is íjászkodom, csak éppen Rogue (Zsivány) karakterrel kezdtem. Jelenleg 33-as. Majd másodiknak választom esetleg a Huntert. Ez a puhány Titan 3 vagy 4 Lethal Strike (Végzetes Csapás) lövéstől kikészült (meg kapott pár sima lövést is, amíg az előbbi skill töltődött). Azt hittem keményebb ellenfél lesz.
-
ballor #16647 Jó ez a Hunter, kíváncsiságból indítottam ma egy ilyet
ijjász vagyok, már 16-os -
NiGhTM4R3 #16646 Csak hasraütésszerűen írtam valami lényt, h mindenki megértse mit értek karaktergeneráláson.
Úgy tűnik a "nagy" rpg-seknek ezzel újat mondok :D -
Ravasak #16645 Bár mondjuk örülnék már egy játéknak ami ilyesmi mint a titan csak a gonosz oldalal lehetne már végre lenni és pusztitani a városlako semmirekellöket :) -
Ravasak #16644 Én meg a diabloban sem lattam :) -
#16643 én a görög vagy kinai mitologiába nem láttam még orkot^^ -
virs lee #16642 Ork? Ez nem a diablo! ~~
Menet közben fejlődsz azzá amivé akarsz, itt nem kell előre megadni. -
NiGhTM4R3 #16641 Persze. Azon kívűl, h kiválasztottam a nemét, és a nevét írtam be, volt más lehetőség is?
Lehettem pl ork? Vagy alapból varázsló?
Ehh,,,, -
virs lee #16640 ???
Jáccottál egyáltalán a játékkal? -
NiGhTM4R3 #16639 Ja. Azért hiányoltam a karaktergenerálást is.
Attól még klassz játék. -
virs lee #16638 Van nagyító meg hógolyó is. ^^ -
#16637 macét kihagytad meg a lándzsát is
amugy igen, csak ennyi van, de egyre erösebbek meg egyre durvábban néznek ki^^ -
NiGhTM4R3 #16636 Őőő, az Egyiptomi küldetések elején (Minotaurusz) körülbelül hányas szintűnek kell lenni?
És, a fegyverkereskedőknél mikor lesznek erősebb fegyverek? Szinte az elejétől fogva ugyanolyan árúkat kínálnak. Nem valami változatosak a fegyverek.
Íj,balta,kard, varázspálca. Ennyi ? -
ballor #16635 nincs fent a magyar, angolon van -
virs lee #16634 Átállítod a regional settingset angolra, és látszanak a betűk a gombokon. Na pont az ilyesmikért igyexem kerülni a magyarosított szoftvereket. -
#16633 Ja, már vágom, hogy csak nekem dobott állandóan szart -
Shorlex #16632 47-es van... én kérek elnézést... :DD -
#16631 Technical Corner -
ballor #16630 tegnap épp kerestem 1.01 -> 1.08-as peccset, de csak olyat találtam, aminél már a telepítő is hibás vagy mi (nem ír ki semmit, vagyis nem látszanak a telepítőnél az írások), létezik ilyen jóban? -
#16629 Jájj, ha fenn van a kieg , akkor 1.30 od van, mert felpeccseli automatikusan. -
Cortinaar #16628 Sziasztok!
Tegnap gondoltam titánrunolok párat, hátha esik valami jó cucc.
Elindultam egy olyan karimmal, amivel még nem toltam át a kieget egyik szinten sem. Leöltem Titánt vagy 20-szor(legenden), de még kék cuccot is dobott, amit legenden már nekem nem csinált. Ez egy 57-es karakter. 1.08 patch van fent+kieg.
Ez nekem furcsa, másnál nem volt ilyen probléma?
Ja és alig dobott lilát, ha dobott is, akkor is olyanokat, mint mondjuk EPIC-ben, amikor még vegyesen dobált kéket és lilát...
Köszi -
#16627 Nna bazz, nekem 35 ösök estek kb. 3 tucat eddig, meg nemrég egy 40 es -
virs lee #16626 Meg mostanában esett eyg 47%-os is, de szarabb statokkal. -
virs lee #16625 Nekem olyan esett elsőnek. :) -
#16624 Neked is van 46% archemage clasp od? mert én csak 40 ig jutottam :) -
Shorlex #16623 Majd a brigandommal - mert az egy ütésre leviszi :D - farmolok bandarit azzal a unique chance multi moddal, de nem hiszem, hogy ilyen zöld lábvért lenne. Meglátjuk.
Ballor: hidd el nem felejtettem el, csak alig élek a meló miatt. De igyekszem... :D -
ballor #16622 hát igen
csak kellene egy Hunter leírás :) tudod, oda (is)
Attribokat a Hunternél hova? Dex? -
#16621 Na raktam nektek egy érdekes multis karit, van itt minden , mega statos lila, zöld, és egy számomra új lábvért is, meg egy jópofa bug os térdkalács :)
-
Shorlex #16620 Na látod.
A lényeg egyelőre a hunter ág, marksmanship (passzívjaival értelemszerűen) és volley maxolása, study maxolása (csak az alap, passzív nyema), utána aura fokozatosan és call együtt.
Majd azt követően foglalkozz csak nécsörrel.
Kipróbáltam egyébként egy rangert... jobb a harus, komolyan mondom a harus a legjobb íjász. :D -
vidu01 #16619 Vagyis majd ma. :) -
vidu01 #16618 Már átpakoltam a pontokat, csak néhányat hagytam oak-on meg regrowth-on. Hát mit mondjak, tényleg sokkal könnyebb marhajól lehet vele aprítani, főleg hogy kézbevehettem azt az íjat ami a belinkelt képemen még csak a staneszliba volt. Ad egy csomó plusszt, mérgez is rendesen, a hunting ágon minden aktív skillhez adott +1et. Majd holnap nekirontok annak a buziszájunak megint. -
#16617 Bocsesz benéztem, hogy ranger vagy (pierce dmg. duma visszaszívva :), ja beállhatsz pont az ajtóba és íjjászkodhatsz is..., és tényleg az elején ne turbózd a blökiket :) -
Shorlex #16616 Ja hogy nem IT-ben játszol, bár végül is rohadt mindegy.
Hát ez 18-ra satnyesz.
Ranger -> íjász megjegyzem, lehet melee rangert is csinálni de nem illdomos azzal próbálkozni kezdőként.
Mint 40szer mondtam nature mastery-vel kezdeni a legnagyobb hülyeség, amit kezdő elkövethet.
FARKASRA 10 PONT normal szinten????????????????????????????
A farkas, barátom, ilyen legendtől lesz jó kb, azt tüntesd el de kurva gyorsan onnan. normal szinten kb. felejtsd el a farkast... LOL
PLAGUE? kurva jó skill, de majd, nagyon majd...
oak-ra tegyél 1 pontot, sőt tudod mit nem mondom el, hogy mit csinálj.
Mert már elmondtam még nincs veszve semmi.
Meg tudod csinálni a karit úgy ahogy mondtam.
Menj el mystichez és csináld amit mondok.
pár másodperc alatt kivégzed alastort -
#16615 Találsz olyat, hogy multiplayer... -
luicosta #16614 hali
hogyan lehet neten játszani a játékot?? köszi -
vidu01 #16613 Ezzel mentem neki:
characterwiew
Több életpontom elszipkázza mint amennyit lesebzek rajta. -
vidu01 #16612 Én viszont így nézek ki: lvl 18 ranger A naturet választottam először, azé lettem ilyen. De mostanság a huntingot tolom, még csak most lett elérhető a Call of the hunt. Az jelent valamit ha a következő 3 pontot arra rakom? -
Shorlex #16611 Azért hölgyeim és uraim lvl 18 ranger: 18*3, azaz 54 +1 quest skillpont.
lvl 18 ranger
1 ütésű fegyverrel (!) szétkapod a csontit. nemhogy farmolsz kicsit erre-arra, vitality resist és cold resist cuccok.