Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
HUNTER az az igazi istenkari, ha ranged karit akarsz.
spirit az a kaszt amit nem lehet elrontani ha beválasztod valami mellé.
storm melé mehet, oracle elég erõs bár én nem szeretem a vazsikat nekem ez a rohangálunk, lehalunk néha stílus nem jön be. kapsz egy két pofont és csók, ha meg nem, akkor az nagy rohangálás és ínhüvelygyulladásig tartó egérhasználat eredménye, nekem az nem fun.
storm defender az harcos elsõsorban, de sztem gagyi harcos, dream meg akármit is mondanak a játék készítõi megintcsak harcos.
oracle-druid, azzal nyomulj.
2. mastery az abszolút annak függvénye hogy mi az elsõ és azon belül is hogy jól választottál e elsõt.
Ha mondjuk akarsz csinálni egy karit, ami nature ágú, akkor ha olyan hülye vagy hogy azzal kezdesz akkor rohadt gyorsan tessék felvenni a 2. mastery-t. De pl stormcallernél simán kimaxolhatod az ágat mielõtt választasz.
Mondjuk ilyen 30-40 között "illik" legkésõbb választani, de ha mittomén neked az a játékfun, hoyg egymastery-s karit csinálsz ám legyen az a perverzió. Defenderrel, hunterrel simán megcsinálod 50-60 körül.
Nemhiszem , hogy a te(mi) maganeleti 'problemad' a forumozokra tartozna.
Mindenesetre jo poen volt.
off off<#rolleyes>#rolleyes>
Dudo, azért a csajodat nem kéne csak ilyen beszólásokra regisztráltatni. Nevét nem mondom, mert itt nem publikus, de mondjuk hogy Kriszta, mert nem az.
Szóval alias Kriszta, mi ez valami fogadás amit elvesztettél, vagy mi? :DDDD
nem vki hanem dudovec. Biztos nem látogatod elég régota ezt az oldalt , mert kulonben tudnád h ha kérdésed van akkor azt egyenesen dudovecnek kell feltenned!!
Elmondaná vki, hogyha az earth ot választanám mikre kéne tennem? :D:D:D
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Na nem akarlak leoltani tényleg, mert rengeteget lehet tanulni azokbol a okosságokbol amiket irsz. Látszik h te valami nagy titan guru vagy<#worship>#worship>.
De persze biztos nem véletlen... biztos egész nap a titan elott ulsz ahelyett h a csajozos skilljeidre pakolnál<#nemtudom>#nemtudom>
Nem akarok a magánéletedbe turkálni...de láttam egyszer rolad egy képet, ilyen igazi csajozos kép volt,tok jol néztél ki rajta...na szoval végulis az érdekelne h beleférne-e az életedbe egy barátno?<#love11>#love11>
jah és bocs mindenki h ilyen témával irtam be.<#miaz>#miaz>
- a storm varázslós kari, az intre kell csak pakolni vagy érdemes a dexteryjére is rakni azért néha?
- mikortól érdemes bevezetni a második mastery-t? a TQ normálon olyan 32-es szintig tolódik, ha nem nagyon megyünk vissza XP-kért; én csak a stromot használtam és így toltam végig a TQ-t (nem az IT-t), de a végén, az Olympuson elhasaltam egy párszor
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
látom shardozol, de akkor kérdés: ott van az aurában plusz cold damage, hogy nem szúrja ki a szemed? :D
Másik: wispet maxolni? Ember, nézz körül, 99% dodge-je és 99% avoidja van, azaz gyakorlatilag halhatatlan. egy pontot rá, azt kész, a passzívja természetesen marad maxon.
Surge egy kalap szar.
Sztem döntsd el, hogy boltozol, vagy shard, csak az egyiket nyomasd neki, bár ha stunolni akarsz egy-két pont a boltra is mehet.
nrg shield egy kalap szar szintén, egy pontot az alapja megér, többet nem.
viszont ami nagyon kimaradt a squall. az egy alfa és omega jellegû téma: na azt maxold. legelején inkább a passzívját. Allresistet szed le.
thunderball kicsit sebez és cooldown-os hanyagold.
van az a skill ami beáramozza a fegyót és ad damage t és az ad a varázslatra is? Jah és a fegyó atk ja számít varázslásnál?:D Mert én sose ütöttem act 1 óta:D:D
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Van 1 csomó jó cuccom csak mivel varival vok nemakarok annyi strenght rakni...:s Pl a kesztyûm is csak 24 es defense s de viszont ad manat, manareget, castingot Intelligenciát,és Dexterity t is ezértsem cserélem le akármire...:S
Más...ahhoz hogy a megfelelõ cuccot ki tudd válogatni nagy szerencse is kell!Én mindíg azt nézem,hogy a DPS-em emeli-e, vagy az offens/defens abyt!!Persze melee karinál....Érdemes figyelni a regen-eket, és a castos kariknál a recharge-t!Persze érdemes egybõl arra törekedni hogy 100%recharge legyen...sõõõt!Remélem nem írtam ökörségeket,és használhatóak a dolgok!

Nagyon LOL
Engem kérdezgetett az a Poinas nevû gyerek hogy milyen cuccom van, meg hogyan lehet elérni a 100-at neki sehogy sem jön össze :D LOL
Plusz 4 skillel egyébként a 2 aura ad neki 60-at, innentõl kezdve én nem tökölnék cuccon, ahogy õ tököl (zeno kezében, stb) hanem magamra nyomnék egy arrow dancer scrollt, puff megvan a 100 avoid.
Onnentól kezdve csak dexre kell tenni, dárda kézbe és puff megvan a 100 dodge, netán 2 adroittal megkönnyítheti a sajt dolgát.
Szal a video jópofa, de nagyon láma, hogy ott áll és nem csinál semmit. Azonkívül megnézném a karit titánok ellen. azok ugyanis nem avoidra meg dodgre-ra mennek, és ha kap kisöcsi pár life leech-et, azonnal kihal, nrg leechtõl meg leesik az aurája, akkor azért hal meg.
De erre az egy bossra kb mókás.
expelj wusaotól
Egyéb! kellene katt:
http://s5.bitefight.hu/c.php?uid=27583
Elõre is köszi Mindenkinek!
Valaki pls. A teknõst hol kell használni??? (kezdõ vok)
esetleg valaki felrakhatná
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::