23078
  • ballor
    okés, lassan dudovec is visszajön a nyaralásból és beindul
    nekem is van még pár dolog, amit rendbe kell tenni és indulhat a feltöltés...
  • DirtyGab3sz
    Szasztok!
    Még most is melóhelyről írok....
    Sajna (ha visszakapom a szervizből) ujra kell pakolnom mindent a gépre, mert format c és d...oda az összes adatom...
    Még jó hogy "megéreztem" és kiírtam lemezre a karikat,mentéseket,meg a Vaultba nagynehezen összepakolt cuccaim!
    Ugyhogy majd eccercsak jövök!!
    Ballor!!Nem felejtettem el a dolgokat, csak a melóban nem tudok annyit a gép előtt tölteni!!
    Ha rendbeteszem a dolgokat jelentkezem!!!
    Addig is szasztok!
  • Firebat
    =D

azt szeretném még kérdezni hogy az X3as modnál, ugye meg 3szorozza a monsztákat,de akkor értelemszerűen 3x annyi xp-t is kapok? mint ha csak 1 monsztát ölnék ?! <:
  • shaba23 #16691
    "pyromancer mellé mit rakjak?"

tábortüzet:)
  • kemotox
    csáó
    pyromancer mellé mit rakjak?:D már 23 as vagyok de még nemtom.
    natur vagy spirit éri meg jobban? naturnál van aura meg plague. spiritél meg fasza petek, undead ellen sok sebzés meg dark covenantböl energy meg sebzés. kinek mijen tapasztalatai vannak?
    kösz
  • Firebat
    oké:)
  • ROMOTO
    Olvass vissza, kb. minden 10 hsz arról szól, hogy mik a legtutibb karik.
  • Firebat
    Hellóztok TQ fanok/prok-k =D
    noh, én azzal a tanáccsal fordulnék hozzátok
    , hogy, én most majd lassan megint elakarok kezdeni játszani vele, a kieggel,és majd kiszeretnék próbálni 1-2 kasztot , pl

hallottam hogy a storm (cold) és nature jó párosítás, mert a refreshel gyorsan regenerálódom vagymi, nem tom ,csak olvastam =) , és hogy strommellé jó-e a storm mellé a nature , és ha igen, akkor elfogadnék, pár skill tippet is :)
    továbbá
    itt olvastam hogy a Conquerer jó párosítás, mert véddve vagy mindentől közbe meg erős is vagy, hogy is van ez ?:D
    régen azt olvastam hogy az assa azaz 1ik legerősebb build, mert ugye megütöm és vérzik stbstb.... de ahogy ezt olvastam ez a hunterrel is,mármint a rugó.

vmi jó kis erős bulidet keresek,legyenaz:varázsló,harcos vagy más jellegű kari,amivel megállom a helyem magasabb szinteken is :)
    előre is köszi a segítséget

• ROMOTO
    Ja tök meddő a vita (ua pofázunk), ráadásul a marksman ról szól és nem arról, hogy mi van a brigand al, különben vagy Ranger vagy Brigand vagy Haruspex, de ezt már tudod :)
  • kgabus
    Húú srácok... hát nem könnyítettétek meg a dolgomat.
  • Ravasak
    Hamachit letöltöd
    felinstalalod

ne a legujabbat azzal nem 100% hogy megy 0.999 is megfelelö szerintem ( a haveromnak meg nekem sem ment vele )

a hamachival becsatlakozol egy mar letezö helyre vagy krealsz ujat
    utana inditod a titant és lanon krealsz iletve lanon csatlakozol ha van mihez

nem egy nagy dolog eleg könnyü hasznalni de meg nem tökeletes eza hamachi sem :)
  • luicosta
    hali Ravasak!! Pontosan leirnád nekem hogy hogyan kelll a hamachival neten játszani?? mert már nagyon várom!! előre is köszi
  • Ravasak
    faber

van nekem is hamachis szerverem ma meg aktiv is leszek ha gondolod utana nezhetünk megye neked igy hamachival

login: Ravasak
    password: pass

meg van egy ket hely :)
  • virs lee
    Scatter nélkül csak 1 vonalban hatna a lövés, és csak egyszer. Scatterból meg az elől álló is visszakap, miután a mögötte levőbe is becsapódik a lövedék, ha hárman állnak mögötte, akkor háromszor. A punctur csak a scatter sokszorozásában játszik szerepet, de scatter nélkül az egész semmit se érne.
  • ROMOTO
    Persze, ez egyértelmű, de a korábbi példád, tudod a vonalas :) a puncture shot tól arat jobban, és nem a scatter től :) mint hogy az is egyértelmű, hogy minnél többen vannak egy kupacban, annál jobb a scatter...
  • virs lee
    Nem. A puncture az csak azt biztosítja hogy átmenjen a lövés az embereken, de a scatter annyiszor aktiválódik ahányon átment. Mint dió2ben a lándzsás chain light.
  • ROMOTO
    Kevered a Puncture shot al, ha egymás mögött jönnek és elfekszenek a lövéstől, akkor e miatt teszik, a scatter minden irányban szór.
  • virs lee
    Scatter akkor jó ha sok emberen átmegy, mert annyiszor aktiválódik.
  • ROMOTO
    Nemhinném, hogy kifejezetten előny ha feléd rohannak :)...az ellenben annál inkább, ha elkezdenek csámborogni egy helyben :)) egy vonalban csak akkor másznak, ha valami miatt kénytelenek ezt tenni (pl kapu, átjáró, tereptárgy megkerülése), nem beszélve arról, hogy a scatter simán hat, ha több mob áll (vagy akár kettő) egymáshoz viszonylag közel akármilyen irányban...
  • virs lee
    Hunternál kifejezetten előny ha feléd rohannak, minél inkább tömörülnek (főleg 1 vonalba), annál jobban hat a scatter.
  • ROMOTO
    Nemrég rakott valaki hamás címet ide is, nem a legújabb verzó kell hozzá és kikapcsolt tűzfal, a magyar fan site on is van egy rakat hamás cím...
  • faber
    Sziasztok!

Bocs a láma kérdésemért, meg tudom hogy nem szép dolog nem eredeti játékról kérdezni...de véletlen nem tudnátok megmondani, lehet-e valahogy ismerősel, akár direkt IP-s akár Hamachi-s alapon valahogy játszani TQ-et?
    Hiába hostolunk, a másik nem lát semmit. A választ elöre is köszönöm!
  • ROMOTO
    Igaz, hogy csirke a spellmennyiség, amit a rugó ad, de ha kimaxolod a huntert és hozzádobod a rugo ewenom ját az pont elég ahhoz, hogy ne legyen gondod sehol, a hunter íjjásznak ugyanis a legjobb kiegészítő spell az a bizonyos mandrake, a pályán lévő összes mob ra hat (kivéve pár fő bosst, de arra ott a study, call) ami azt jelenti, hogy simán study stb. nélkül leszedheted az összest, mert csak kóvályognak (így nem kell potizni sem)
    Míg a hunteres karinál mindenféle spellt kell használni, hogy gyorsan kifektesd a feléd rohanó mob okat, a brigand al kényelmesen lövöldözhetsz
  • virs lee
    Hát nemtom, nekem a brigand mint íjász nem jött be. Rogue ág kb. semmit nem ad a sebzéshez (a poison elég karcsú), egyedül a mandrake ami használható, de inkább sebzés kéne, az hasznosabb. Ráadásul se a hunting, se a rogue nem ad manát, folyamatos call / study felejtős (vagy minden 2. klikk mana pia, ami hosszú távon nem nyerő). Inkább vmi manát is adó, a sebzéshez is hozzájáruló class kell 2.nak, pl: nécsör / spirit. Brigand az sztem lándzsásnak jó a blade honing miatt.
  • ROMOTO
  • ROMOTO
    És persze Brigand íjjász rulez! :)
  • ROMOTO
    Ha Bone Charmer, akkor válts dárdára, mert a legtöbbet így hozhatod ki belőle. Amúgy Shorlex kivesézte, hogy ha íjjász, akkor a Haruspex is frankó, meg persze a Ranger.
  • kgabus
    Egy kis szünet után újra elkezdtem játszani, most egy íjász karit akarok indítani. Egyelőre a Brigand a nyerő, de a Bone Charmeren is gondolkodtam. Bár a Deathchill aurának csak 3,7 m a hatósugara, az sztem kicsit kevés ahhoz, hogy egy íjásszal jól lehessen használni, nem? Igaz még nem próbáltam a Spiritet... Mit gondoltok erről? Vagy vmi más ötlet, javaslat? köszi előre is!
  • Shorlex
    Battlemage álat erős, csak nincs cuccod.
    Majd linkelek videot róla.
    Ne add fel. :D
  • Szuni
    Szerintem feljelentenek a szomszédok. most végeztem ki ezt a ... ki sem mondom, mert nő létemre olyan veszettül káromkodtam, hogy meglepődtem magam is. Kétkezi harcos amazonom úgy megfeküdt Olümposz lépcsőin a végső csata előtt, hogy azt hittem rosszul látok. Az a hat darab külklopsz szerintem sokkal durvább volt a bénító varázslataival, mint maga Typhoon, akit közel harminc perc veszett csapkodás és stratégiai bújkálás után tudtam leverni - hat megalázó halál után. Persze nem halgattam itt az okosokra, és csak pár pontot adtam a másodlagos képzettségre, és az ajánlottal ellentétben a fire képességet, abből is csak a lávaszörnyre vagy mire adtam pontokat, gondolván, jó lesz az feltartani az ellent, míg én szétvágom mindenkinek az agyát. A harmadik fejezet végéig jó is volt, de utána.. Csak fanatikusok válasszák ezt a párosítást, mert eszméletlen nehéz volt a vége- és akkor finoman fogalmaztam...
  • Ravasak
    hamachival lehet törtel is de vedd meg eredetibe és akkor minden jo :)
  • kemotox
    kell hozzá net xD
    másoltal nem lehet
  • Ravasak
    Na ilyen meg nem volt quest reward 2 legendary ring :)
    mark of ares meg toth valami nem nagy cuccok de megis durva :)
  • luicosta
    hali!! hogyan leht neten játszani!! lécci irjatok
    nem engedi sehogyan sem
  • NiGhTM4R3
    Írtam privátot.
  • NiGhTM4R3
    Hát igen. De a lényeg h érted mire gondolok. Más rpg-khez képest is kevés dolog van amit meghatározhatsz a karaktereden.Számora ez furcsa, bár nagyon rég játszottam rpg-kel (vagy diabló-klónnal, ahogy mondtad)

romoto: Ha nem tetszik valami, moderáld a hozzászólásaimat, ha erre nem vagy képes, akkor pszt. Én sem ilyen tanyasi módon fejeztem ki magam, mint ahogy te tetted, felettébb sok inelligenciát tükrözve magadról.

A játék új számomra, ez igaz. Ezért is kérdezek.
  • tom36
    Hell
    nem rég tettem fel a játékot de van egy oj gondom h kidobál ,azt az egyik forumon olvastam ,hogy van egy crack hozá ami kijavitja ezt a hibát azoknál akiknek nem eredetiben van meg csak az a bibi ,hogy nem irták h hol lehet megtalálni vagy v mi infot hozá meg nem is találtam azt nagyon megköszöném ha valaki segitene ebbe mer igy nem lehet jácani pedig nagyon tetszik a játék
    előre is kössz
  • takacs86
    Egyebkent arra lennek kivancsi, hogy a templar dream/defense az hogy mukodik, melyik a jobb es bal egergomb, es mit hasznal fegyvernek?
  • kemotox
    tegyél be mellé huncit, van neki mindenféle íjazós skillje. egyszerre többet támadós is, azzal faszán lehet tömegeket mérgezni
  • Ravasak
    Tisztelt NiGhTM4R3

Nekem nem mondasz ujat, hogy mit jelent a karaktergeneralas mivel tényleg nagy rpg-s vagyok szeretem az Rpg játékokat.
    De most ujat mondok neked a Titan Quest nem rpg hanem rpg-s elemekkel megtüzdelt jatek, egy diablo klon bárki bármit mond is és a dibaloban is kb ennyi volt a karaktergeneralas. Választottal 5 illetve 7 karakter között (ráadásul a neme mar behatárolt volt) és utana kalap kabát :)

Ha tudnad mivel jaccol nem kerdeznel iyleneket.