Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
feltelepítetetm a titan questet majd utána a z immortal thronet is, de amikor leõlök egy ellenfelet, nem engedei fel venni az eldobott tárgyait(az immortal throneban kezdtem el egy játékot)
ez mitõl lehet?
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
szintû relic és charm-ot egy erõs lila fegvere vault fájlba?
e-mail:[email protected]
vagy pm-en üzenj
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ja és legend szinten.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
PL: alapból ide rakná:C:\Program Files\THQ\Titan Quest max ennyit lehet változtatni: D:\Program Files\THQ\Titan Quest és ugyan így az IT vel is és akkor fel fogja rokni! Sok szerencsét!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ez sokkal jobb volt mint az elsõ karakterem, másodjára kinyírtam az utolsó boss-t is, a spirit részére még csak az aurás dolog fejlesztésébe kezdtem bele, 40-es szintem lett
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Jah..a nagy melegre való tekintettel a usebarom...

nincs, nem is lesz...
Nyomtam valamit, és eltûntek a mana és hp értékek az állapotjelzõrõl...
Esetleg valaki tudja a visszaállítást, mert végignyomkodtam a billentyûzetet, options, semmi.
nincs, nem is lesz...
Dexet azért írtam neki, hogy legyen def ability-je, mert gondolom nem két apolloval, peleus armorral és athenaval fog szaladgálni még egy hónap múlva sem... :D De sztem akkor is jó a dex-str 60-40 :D
Refresh hova? Minek? Íjász takarít legenden is call nélkül és két boss között kicsit több idõ telik el mint egy call töltõdés, de végül is az sem rossz megoldás, amit mondasz. Nekem nem kell az biztos.
De ha mindenáron ez kell, akkor: jobb kézbe focus shield 20 reccel, balba lykaion 17-el, és úgy castolod a callt weapon swappal :D
Plaguet raer neki kesobb fejleszteni is , mivel korulmenyes hasznalni , hogy plague + study + healelj is stb stb. Bossra radobod a study melle legenden , arra jolesz..
A sebzesed pedig igenis fontos a scatteren kivul is. Ugyan a scatter a lenyeg , es tomeg irtas szempontjabol igazan ez a mérvado. DE nagyon nemkene ien 4k kat szamolni a scatterre boss killnel , ugyanis a scatter resze csak akkor zuz igazan boss killnel , ha x3 modozol , es kozel vannak egymashoz. Ugyanis a scatter amikor talal , korkörös iranyba mennek a repeszek , es ha nincs korulotte semmi - nem megy neki semminek , es nem durran ugy be. Ezert van az , hogy minel nagyobb a tomeg annal jobban takarit. Ha nemhiszel nekem , probald ki , hogy bemesz felraksz egy 15 dmg bowot es nekiugrasz valami bossnak legenden - mondjuk Manticorenak. Aztan megcsinalod ugyanezt x3 alatt is. Joval elobb fogod lesebezni a 3 manti eletet , mint ahogy lesebzed az 1 et.
En a rangeremet ugy fejlesztettem , hogy atom cuccok mellett volt kb 500 dexem , meg olyan 600 feletti str. Szerintem STR re erdemes gyurni , mivel ha jol lattam , akkor a DEX noveles % osan adja a pierce dmg t , amibol amugyis többszáz % od van , mig az STR alap fizikal dmg t ad , amire a farkas aura es egyebek eleg jo hatassal van. Persze kezdo cuccokkal rendben van az a 60-40% arany a dex javara , de ha mar ien apollo ringjeid vannak , meg minden egyeb finomsag , akkor inkabb str legyen a több.
Ami kimaradt a Ranger finomsagai közül az a Refresh.. Nemtom mennyi + skillje van egy illetõnek , de kb egy level 8 as refresh 2 castbol visszatölti a Call of the huntot. Szal elnyomsz egy Callt , Refresh es amikor lejar a Callod nyomsz megin egy Refresht , es mar castolhatod is ujra. Nekem recharge nelkul kezdokent boven megerne 8-9 skillpontot az , hogy a brutal attackspeed/dmg auram folyamatosan mehessen.
Szal összeségében valóban jól csalogatja az nmy-t de hidd el, sosem használnád ki, ne tegyél rá pontot.
Nature ágból oak alapja max, nrg-s passzívja egy ponty, felsõ max.
Rakj sztem ha kezdõ vagy és nincs jó cuccod a healre, amit tudsz, azon belül is rakd maxra a recharge-ját, így mp-ként ha nem sûrûbben el tudod lõni. Ha majd lesz cuccod (convertedes íj, ilyesmi, jó sok def ability) akkor nem lesz annyira lényeges hogy healeld magad, akkor leépíted.
Farkasra nyomj amennyit tudsz, felsõ passzívja max, az rád is hat.
Ami fontos: plague, ott minden max.
Kb ilyenre csinálnám én lvl 75-re:
Ranger
Rangerben az a baj, hogy iszonyú mód zabálja a skillpontokat. Ez a kari kb olyan, hogy lvl 75-re minden quest plusz skilel lesz ilyen és mint látod, még kb 20 lvl simán beleférne :D
Amibõl spórolhatsz, a farkasidézés pár pont, íjászaura pár pont, herbal remedy (én annyit szoktam rá tenni hogy ippenhogy meglegyen a 80 resist) call of the hunt, fõleg passzívból.
Amibõl sose spórolj: marksmanship, volley, plague, study pray, oak alapja és felsõ passzívja.
Att pontot úgy tegyél, hogy pár pontot nrg-re, én ezt mindig szoktam ajánlani, legyen összeségében mittomén 400-500 szabadon felhasználható nrg-d (reserved nrg ebben ne legyen, aurák sajnos foglalnak). Str az fontos, már csak a jó cuccok miatt is, de fontosabb a dex, úgyhogy 60-40% dex javára. Próbálj def ability-s cuccokat összehaknizni, mert nagyon sok def ability dodge attack-ot jelent, de neked kell érezni hogyan jó a kari.
Íjad az legyen késõbb majd converted-es íj.
Hunternél ha olyan íj van a kezedben, ami sebez 1-et (ezt írja ki a progi), ne ijedj meg tõle, hogy hú de szar vagyok. Számold ki: marks alapja 55 piercind damage, felsõ passzívja 8*162 piercing damage, összesen 1351. Marks középsõ passzívja ad plusz 33%-ot, íjászaura ad plusz 75%-ot. 2810 sebzésnél tartunk. call of the hunt passzívja plusz 139%, azaz bossnál amikor benyomod 4687 sebzésed van. Egy olyan íjjal, aminek az alapsebzése 1. Csak marksmanship miatt (és azt ugye nem írja ki a damage mutató, mert skill). És akkor nem beszélek olyanról, hogy volley bejöhet, az triplázza a sebzést, a marks elsõ passzívjában van olyan, hogy 55% chance to pass through nmy-s, azaz minden második fragment átmegy és kétszer sebez. (hunternél minél nagyobb nmy csordát lõsz annál gyorsabban írtasz, ez kicsit hülyén hangzik de pont emiatt így van).
Szal emiatt rulez a hunter!
És ne feledd: attack speed az fontos!
Amugy tegnap kiprobaltam , hogy a Soothsayerem lichet raengedtem legend titanra 1 vs 1. Namost annyit csinaltam , hogy raraktam 1 lichre a briar wardot , meg odaaltam a kozeleben , hogy legyen auraja. Volt healem is , de nemvolt szukseg arra , hogy gyogyitsam , mert csak 1 meteort kapott , aztmeg siman tulelte. Szal igen , kb 8-10 sec alatt leszedte a titan lifejanak a 80% at , a maradek 20% ot meg tovabbi 10 sec alatt letudta. Igaz , hogy +8 skilles petes kari , es 20/20/20/10 es liche volt +4 skilles oakkal , meg kapott briar wardot vedelemre , de olyan szinten szetkapta a titant , hogy rossz volt nezni.
Utana kiprobaltam x3 mod alatt. Itt mar rendesen kellett healelni a lichet , de kb 2 perc alatt megolte igyis a 3 titant:D
és az hogy mennyit sebzel csak úgy lehet betenni hogy a kritikált írja ki? a sima sebzést nem?
egyszer végig mehetnénk az összes masteryn, hogy mikre érdemes rakni
aki most kezdi, nehéz eldönteni, mert mindent akar
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
És szerinted a detonate ra és a monster lurare nem érdemes rakni?
És abban nem tudnál ötletet adni hogy a nature nál mire rakjak?:)
Köszi elõre is :)
Üdv.: #n1x!t™
Stormal pedig energy shieldrol szeddle az osszes pontot, whisp idezesrol pedig legalabb 10 et. Ezeket feltetlen valtoztasd meg. Squallt legendre rakd ki , bar elobb is megerne.. Ha mar mind2 varazslatot nyomni akarod (lightning + shard) , akkor a Storm nimbus passivjait fejleszd ki, ne ien energy shieldre pakolj , meg aurat ado pet idézõ skilljere.
Ugyvagyok vele , 100% rec mellet barmikor castolok 1 uj lichet , igaz ha õ volt a target akkor radjon a boss vagy az outsiderre. Level 5 os Wraith shell mar eleg jo amit kapok 1 pontert, bar ha lenne 1-2 szabad pont meg , akkor biztos arra raknek:) . Nemrossz skill , de szerintem nincs szukseg a maxolasra.
Annyival módosítanám csak a skilleket, hogy death nova helyett wraith shellt szoktam kimaxolni, hogy a csóka tartós darab legyen, ne kelljen figyelni mikor kell újra castolni. Nálam a death novát nem nagyon szokta castolni a lich, mert nem érnek el hozzá hatótávba.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Shardosnal ugyanaz az egesz, csak ertelemszeruen Lightning bolt es Static charge helyett a Shard + passivjai + Hearth of the frostot rakod. Skillpontban ugyanannyi. Ha nincsenek jo cuccaid inkabb ezt javaslom.
Itt egy kis video csak a titankillrol , hat na.. eleg zzzz...
Pet Sooth vs 3 titans