23078
-
I1Q #16774 olvass vissza vagy 3 oldalt és ott írtam vhol -
I1Q #16773 na ezekről vetítettem tegnap -
I1Q #16772
-
I1Q #16771
-
dudovec #16770 Virs lee: kiprobaltam az elementalistot , mer nemvolt eddig..
Nagyon kellemeset csalodtam benne. Igaz a core dweller nemer szartse , de igy 100% rechargeal nagyon feeling vele jatszani , jol irt. Csak sajna eleg könnyu lehalni x3 alatt 2000 healthel:| Hadestol tulel 1-2 lövest , de ha berushol veletlen valami mob egy rossz pillanatban , akkor lehal:D -
#16769 ternion már annyira nem erös:S 1.8 ba nagggyon erös volt. -
Firebat #16768 nee :D
akkor csak nyissa fel a szemem =D
jah és nem-e tud vki x3as modot , ami múködik IT alatt ?!
én voltam a bandzsa és csak a benne lévőket másoltam átköszi a helpet -
#16767 Majd virs lee mindjárt kioszt ezért... :) -
Firebat #16766 kösziiii!! ;)
most hogy így nézem , a stormot,valszeg oracle leszek, és elmereng tem hogy , akkor a storm mire jó ?!:) az ice shard nem jó, mert ott a ternion ( erősebb azt mondjátok) utána lich meg ezek, nem tudom most hogy akkor a stormnál érdemes-e 1általán vmit is fejleszteni=))) 1-2 skill.t kivéve -
#16765 plaque, study, squall, battle standard, trance of wrath, deathchill kapásból talán ez a sorrend, de nem néztem utána :) -
Firebat #16764 melyikkel is lehet levenni a legtöbb resistet? skill v. skill kombináció
vhol itt olvastam de már nem találom,mert nagyon jól hangzik
-
#16763 Zölld gigantesből tegnap farmoltam vagy 6 db ot multiban, meg van még kb ugyanennyi, karvért-lábvért-tökfödő stb -
dudovec #16762 Farmoltam par oracskat cuccoker , hat elkeseritő..
Kb masfel ora hadeskörnyéki runolas alatt 1 zöld gigantes armort sem adott. De bezzeg minden daemon zöld spikot dob , minden gigantes "rancort" vagy "venegancot" de mast nem.. Lehet a dropmodnal csak a legjellemzobbet adja , a tobbire meg szarik? Ez kurvabosszanto mar.
Sebaj , legalabb revenantbol talaltam valamit, bar nemvalami hűde statos , de vegulis az bennük van ami kellett nekem. Megrelicelve faszan:)
-
#16761 Tudok olyan shototkat is csinálni, van egy-két elképesztő láma, full mega hülye csítes cuccokal :) -
dudovec #16760 hadd flesseljünk a sok külföldi csiteren:D -
#16759 Jó ötlet volt a shot ozás Dudó :), nem is tudom miért nem raktam hamarabb be ilyeneket...mondjuk az tény, hogy elég lusta vagyok hozzá... :) -
Firebat #16758 ne sikerült, létrehoztam, bemásoltam,aztán custom quest , import kari, és start, indítás után nem dob ki a főmenűbe, hanem a pálya legelelején kezdek, ahonnan kezdjük a game-t -
#16757 Ja ippeg hogy csak nem jáccom, néha még arra is futja, meló közben stresszoldásnak -
I1Q #16756 szóval mindenkinek ennyire korrekt a munkahelye hogy így ráérünk. -
#16755 Ja, a jó kis hsz emet bezzeg hogy kikúrtad... -
#16754 Ja tegnap csak kifarmoltam egy 46% Archemage clasp ot bakker -
#16753 Pajzsot kaphatsz ilyeneket tőlem is, ha kell, garantáltan legit mind :) -
#16752 3all skilles esik legenden abból :) nekem esett személyesen, nem dupe :) -
dudovec #16751 Hat nekem meg soha nem adott ien shieldet se cipot.. Persze sok minden kieshet , pl a spike az tuti legit , mer nekemis esik hasonlo de ez a Lar meg az pajzss.. aa:D -
#16750 egy tonna új komment és semmit sem kell törölni...csak nem vége a nyáriszünetnek és iskolába mentek a vérpistikék?:D -
#16749 Olyan shildem van egy csomó ami ilyen statos, gyakran esnek, tuti nem kamu csak bika statos, a sapit elírtam (eleve relic el számoltam), de javítottam, a chthonian spike, meg a többi cucc is tök legit, mint kiderült...csak a Lar karvért és az a Bandari s lábvért tök ismeretlen, de ezek után már nem vagyok biztos benne, hogy nem legit, csak legfejjeb a rare nagyon ritkára van véve, és szerintem is befolyásolja némiképp a karakter típusa és a multis opció, hogy mi esik gyakrabban :) -
I1Q #16748 csinálsz 1 custommaps nevű mappát a doksik\my games\titan quest - immortal throne\ mappába és abba másolod. majd játékba belép, custom quest indít, ha nincs akkor kari import (bármilyen) vagy kreál 1et és elindít. indítás után kidob a főmenübe és indítod a sima játékot azzal a karival amivel akarod. remélem érthető de ha visszaolvasol akkor találsz erre még vagy 20 hozzászólást -
Firebat #16747 vki tudna segíteni hogy ezt a X3as modot hogy tudom beüzemelni ?:) pls =)
most kari-s kérdéssel nem fárasztok senkit=) -
I1Q #16746 Még kb 2 hónapja esett normalon egy gorgontól egy stonbindrer cuffs rare +1 all skillel gondoltam hogy legenden is farmolok 1et. Az utóbbi 2 hétben szinte csak farmoltam a nagydarab porybigyókat hadeson meg a gorgonokat x3 alatt legenden. Nagyon durva motyeszok is estek de egy nyomi stonbinderes cumó se esett pedig vagy 100x lenyomtam a kilenc gorgont. Van vkinek ilyen legenden?
Ahogy észrevettem vannak olyan szörnyikék Pl gorgon vagy bandari akiknek a nevével jelzett cumó esik, ha jól akkor rare. Viszont a bumburnyákoknál esett (nem tudom a nevüket, majd holnapra) olyan cumó ami a rare rareje. 615 defenseük és durván adnak mindent. Na nem vetítek többet holnapra hozok képet me pontos nevet nem tudok mindani.
ja szóval a stonbinder is ua lehet csak baxik esni. kösz a szót -
dudovec #16745 Nemazon akadok le , hanem az ilyen "lar" nevezetun. De persze lehet h van ien is. Mindenesetre neha bemegyek dropmoddal probalkozni , es ugy vettem eszre ,hogy jobban dob ha multinak krealom a gamet es ugy ölök egyedül, mintha singlebe tolnam. Mindenesetre összeszedtem egy eleg zorkos Harbringer dual wielder felszerelest, majd megnezemmit alakit vele:D -
I1Q #16744 üdv. van nekem is egy jó pár ilyen cumóm ami elég durván néz ki elsőre, de csak elsőre. 3 napon keresztül napi 12 órában teljes megszálottsággal farmoltam legend hadest azon belül is a nagy dög porybumburnyákokat vagy miket. ha berakod a cumót vaultba kiírja a pre és sufixeket. a cumók nagy része alapból ad valami 70-90% fire vagy frost vagy vili resistet + vmi gyengébb movementet vagy strengthet %osan. holnap megpróbálok pár képet behozni és felrakni hogy hogy is van ez nálam. ez a meglátásom. -
#16743 Dudo!!!
Most nem nagyképű akarok lenni, de ha pölö használom a dropmodot, sokkal jobb modos cucc esik néha...valszeg direkt a legjobb modokkal hullanak a green-ek!Sőt néha télleg rettentő furi a statja a cuccoknak! -
#16742 Kösz Romoto!!
Én baxtam el...rosz helyre tettem...de már megy!!Csak azt sajnálom, hogy pár igen faja cuccom elveszett a karavánból! -
dudovec #16741 Az elozo oldalon levo bandari greaves ami gyanus nagyon , meg az ott levő shield amit mondtam..
Siman +4 es sapkat nemlattam meg, +2 est dob amibe tudsz meg ugyebar +2 t relicelni.. A kesztyű meg röhej:) Ilyen statokat nem general ilyen kombinacioban a gep normal körülmenyek közt. Ez keptelenseg:D -
#16740 2+2all skill eberus al, ja és karvért meg testpáncél is hullik 2 all skilles ugyanott :) -
#16739 Ezekről csak shotom van, nem strapáltam magam a dupe olással, mint ahogy a 4 all skilles lábvértre sem hajtottam, de lehet beszerzem...
Nemtom mennyire buherák ezek, de a testpáncél tuti nem customos, mert a szemem előtt esett ki multiban, és a 4 all skilles sapi is single ben, azt farmoltam párat, simán esik a valley ben , és asszem ez a lábvért is esett asszem már nekem is, egyedül a karvért tök ismeretlen (nem shield az)
-
dudovec #16738 Romoto telleg nem rosszmajusagbol , de ezeknek a cuccoknak a java szerintem nem esik normal körülmenyek közt a jatekban.. Valszeg custom mapokon talalhattak , ahol gondolom a map keszitője engedelyezett bizonyos item kodokat , amik valami bug folytan nem esnek a 'rendes jatekban'..
A shield olyan sebzesekkel meg tulajdonsagokkal.. Fegyver kap ilyet.. az kb olyan mint a betrayer ring. -
#16737 Meg itt egy lábvért, ami annyira nem nagy szám, mint az előző :)
-
#16736 Nna felraktam azt a korábbi karvértet, ami elég ritka lehet
-
vidu01 #16735 LOL Jetik is vannak? Most megyek valami főjetit kinyírni.