23078
-
Ravasak #16814 hat speciel van nekem olyan artifaktom ami +35% attack speedet ad bonuszkent
nem erzem ugy hogy rossz lenne :) -
virs lee #16813 Van egy csomó jó artifact, nem a szarokból kell megítélni. Touch of fool, artemis, zeus, stb. -
pihe83 #16812 játszik valaki 64 bites windows xp n immortal throne al??
-
Ravasak #16811 amugy a szerverem
login Ravasak
password pass
mostanaba szoktam jaccani ha gondolod lepj be es meglatjuk mi a gond -
Ravasak #16810 Lehet a hamachi verzioszamaval van a gond hanyast hasznaltok ? -
screwa #16809 ja és valaki használ hamachin titan quest IT-t ? -
screwa #16808 na szal hamaval porbáljuk.havernak nincs bekapcsizva tüzfal, ő lenne a host és "unable to connect the server"-t ír ki.pedig lanon kreál és látom is minden.nem tudom felfogni mi lehet. -
KH #16807 télleg, egyébként az artifactokról mi a véleményetek?
én annyira nem vagyok lenyűgözve, azt meg különösen szeretem, hogy összerakva kevesebbet érnek, mint az alkotóelemeik összege (jójó, miért várnám el az ellenkezőjét, de akkor is túlzás az arány)
mondjuk greatert csak hármat láttam, és azok nem nekem valók voltak, illetve egyiket meg sem tudtam csinálni, mert nem volt hozzá meg a kisebb cucc... -
#16806 Rakd fel a magyarítást, hátha segít :) : Bat Fang - Can enhance all weapons. -
#16805 A Denevér karmot sikerült már valakinek berakni valamelyik holmiba? Nekem nem hagyja magát, pedig jól jönne egykis életerő lopás.:D (1.30-as patch van fent). -
KH #16804 "Ja meg van a karakterablak bal alsó sarokban egy új rekesz ami nem volt ott az alap TQ-ban, oda mi a cart lehet bepakolni? "
majd a szebbnél szebb artifactokat tudod oda pakolászni, illetve egyet -
virs lee #16803 Karavánt CSINÁLNI? Ez nem a teveclub! ^^ -
virs lee #16802 1.20 óta szarabbul esik a cucc.
Fontos még vitality res is, de az nekem nincs. :) Van helyette stunlock. Bossokra nem nagyon hat, ott meg futás. ^^ -
virs lee #16801 Vagy ha megvan a régi mentés máshol (a doc&settben felülírja 0-ra, az már ugrott), akkor új (régi) felhasználó, és visszamásolva a mentést meglesz. -
virs lee #16800 Command line, IDKFA. ^^ -
virs lee #16799 Nem ugyanaz a win felhasználóneved mint volt reinstall előtt. A megoldás ebből adódik. -
haata #16798 Nem kell állítgatni semmit, egy NPC a caravan driver, egy zöld láda van a feje felett. ha hozzámégy akkor lesz két ládája amibe pakolhatsz
-
vidu01 #16797 Fent van az IT, de még nem igazán jöttem rá hogy kell karavánt csinálni. Ja meg van a karakterablak bal alsó sarokban egy új rekesz ami nem volt ott az alap TQ-ban, oda mi a cart lehet bepakolni? -
vidu01 #16796 Itt megtalálod ha rákeresel, én is innen szedtem le, tedd fel mellé még a nointro cracket is, hamarabb indul. -
ewing03 #16795 Üdv!
Eredeit TQ+IT esetén használható no cd-t tudtok ajánlani (esetleg linkkel)? -
pihe83 #16794 hello, olyan gondom van h az immortal throne ba ,nemlátom h mennyi aranyam van,csak 100 aranyig,utána fekete az a rész,ezerakárhány aranynál meg csak egy egyest látok,kétezer.... ,2 est??
Tudja valaki mitöl van ez?és hogy lehet megoldani??
-
Cortinaar #16793 Áve!
Amióta feltettem a kieget, alig pottyannak jó cuccok.
Régen alap TQ-ban pl. Titán megölésekor néha 2-3 lila+zöld is esett egyszerre, most meg 10 Titán ölésekor esik összesen 1-2 lila, vagy kék!!!!+a zöldek. Ez a kieg miatt van?
Ugyanez a helyzet a kieg. főbossánál is.
Régen kék nem is eshetett legenden, most meg néha az is pottyn, nem beszélve arról, hogy lilák közül is sokszor gyengébb esik, amit régen epic-ben dobott.
Van egy karim, amivel ráálltam csak Titánrunokra, s régen szépen összegyűjtögettem jó cuccokat, de persze még egy teljes szett sincs meg.
Úgy látom, hogy így nem is lesz meg...
Conqueror marha jó kari, most vagyok 53-as szintű legend elején járok, s nehéz helyzetbe még nem kerültem.
Convert to heal-es fegyóval megyek+pajzs, és 83% blokkom van skillel, így elég jó, de a legfontosabb, hogy úgy válogattam össze a cuccokat, hogy minél több legyen a resist!!!
Sztem legfontosabb a mágiellenállás.
Van egy bone charmerem is, de csak 37-es szintű, az is jó karakter.
Szeretnék egy olyan karit, amivel ölök mint állat, s nem sebeznek... :)
Corti
-
#16792 Aztat úgy, hogyasszongya kell hozzája a kijeg -
#16791 Jobb lett volna, ha először megkérded, mielőtt reinstallozol, a karavános cuccoknak annyi, olyankor ki kell menteni az összes cuccot vaulba, vagy cucctároló karikra, mert azokat látja az új telepítés -
vidu01 #16790 Jéé, lehet ilyen karavánnal utána cipeltetni a doogokat? Na akkot én is segítséget kérek, hogy kell beállítani? -
haata #16789 Segítséget kérek: le kellett túrnom a gépem és mikor visszatelepítettem a játékot (alap+1.30patch+kieg)és betöltöm az egyik mentésem, a Caravan driver-nél üresek a rekeszek. Sem a Storage, sem a Transfer Area-ban nincsenek ott a cuccaim. Mit lehet kezdeni vele? Elég sok mndent összeszedtem a karaktereimmel, jó lenne a meg lehetne menteni.
Előre is köszönöm -
haata #16788 nyomj egy "Y"-t -
#16787 Hamával mindenkinek sikerül eccer, tűzfal nem szükséges hozzá és az új hamás verzsönök sem, és asszem a lantot kell választani a multi helyett, akkójólesszaz -
screwa #16786 Természetesen a Hamachival probáltuk.ugyan az van meg mindekettönknek, más nem eredeti keyyel.vannak itt olyan emberek akik játszanak multiba nem eredetivel?kivancsi lennek a véleményükre és arra, hogy ők hogy tudnak egymással játszani. -
vidu01 #16785 Már megoldottam, a beállításokban van olyan hogy lock item pickup, és be volt kapcsolva. -
#16784 Hamachi val szokták aztat -
screwa #16783 sziasztok!haverommal szeretnénk háloban játszani titan quest immortal thronet.nem eredetink van es amikor joinolok azt irja hogy unable to connect the server.van 5letetek hogy lehet megoldani? -
#16782 És ha megnyomod az "ALT"-ot ?
-
Firebat #16781 fel lehet venni a tárgyakat, de nekem is szokott ilyen lenni , hogy 1xűen csak leesik a szörnyről az item, és nem lehet fel venni, nevét se írja ki, sztem ez nem hiba, mert ettől még ugyan úgy vannak fehér cuccok,. meg a többi -
vidu01 #16780 Eddig csak az alap játékkal toltam, de a minap feltettem az IT-t is, elindítottam, faszán lazán átimportálta a karakteremet a másikból, betöltöttem IT-ből, az addig oké hogy ott folytatja ahol az alapba abbahagytam,de valami nem stimmel, mer a földön heverő cuccokból nem tudok felvenni semmit, ha rámegyek az egérrel a nevét se irja ki, mintha ott sem lenne. Valamit elronthattam? Ja és ha IT-be indítok egy uj karit az is ugyanezt csinájja. Most mé van ez? Vagy ez valami nehezítés hogy így kell végigvinni a játékot? -
Firebat #16779 értem,
okés,köszönöm =) -
Shorlex #16778 Figyelj a refresh az egy olyan skill, aminek szintén van töltődési ideje. Az nem úgy megy, hogy nyomok valamit, utána 0,1 mp-re rá refresh, aztán újra nyomom amit az előbb, majd megint 0,1 mp-re rá a refresh és így tovább orrvérzésig. Merthogy magának a refreshnek is van cooldown-ja.
Ezért mondtam, hogy "nagyobb" skillek töltésére lehet használni, másra nem! PL. call of the huntra jó. De mittomén a pályán folyamatosan rallyzni meg colossus formolni nem tudsz vele.
Igen, cuccból van meg: trackers hood 40, archmage clasp 47, odysseus armor 15.
Az adrenailn rec-je csak arra a skillre hat, szal ha nincs rec-es cuccod, maxolni kötelező. Én is maxolom minden defendernél, mert csak egy van ami 100 reces. -
dudovec #16777 Ja , faszan kiirja:D -
Firebat #16776 ezt találtam csak:) ,ettől nem lettem még okosabb=))) -
Firebat #16775 ok , visszaolvasok majd, remélem megtalálom=)
öm, Shorlexhez : hogy a Con.-t hogy csinálta meg 100%recharge-ra :) mer van olyan skillje de az az adrenalinra hat ( nem?! )
vagy cuccokkal oldottad meg?!
mert a championnál van refresh, az ugye külön van, így gondolom az egész mindenségre hat. .?..