Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
"Szal olyan mint a Gothic mint tps? Vagy csak ilyen irányíthatós Commandos+Fallout beütésû?!" Nem, tök Diablós beütésû kekkendszless... 😊
Prince23
Néztem a képeket, de nem bizonyosodtam meg a mûfajáról... inkább Rts-nek tûnik mitikus elemekkel.
Na szal, arra szeretnék kilyukadni, h ez egy rpg ugye bár. De TPS formában? Szal olyan mint a Gothic mint tps? Vagy csak ilyen irányíthatós Commandos+Fallout beütésû?!
Bocs, de ezen fórumon új vaok, uh érdekelne a gamma meg minden.

ewing03: Ha shieldes harcost akarsz akkor mindenkepp Conquerort csinalj , de ha gondolkodsz a 2 fegyveres dual wield kaszabolason , akkor Championt csinalj (azaz a naturet rakd a warfare melle). Kezdõkent inkabb csinalj shieldes karit szerintem. Shield nelkuli dual wieldert akkor erdemes , amikor van mar 1-2 tenyleg fasza cuccod , meg egy picit több jatektapasztalatod.

Shieldes conqot eleg jol leirtak mar parszor itt, de nagy vonalakban annyi: Quick recovery , shieldes passivan (% osan) mukodo tamadasok , colossus form , Rally legfelso passivja , Adrenaline legfelso passivja. Ezeket feltetlen maxold a defender agban. Batterre is juthat par pont..

Persze nem szabad elhanyagolni a warfare oldalt sem , aminel az onslaught + passivjai es a weapon training az kötelezõ. Ezt leszamitva zaszlo alapskilljere erdemes pakolni még. Whirl windet ebben az esetben annyira nem ajanlom , a War horn nemsok mindenre lesz majd jo a kesobbi fokozatokon. Szoval meg maxolva is csak ien 1 secre allitja meg a mobokat majd. Szoval ilyen eletmentõ hatasnak jo lehet , de szerintem nem erdemes maxolni , akarmilyen jonak is tunik normalon. Normalon eleg ra 1 pont. Ancestral harcosokra sem erdemes annyira gyurni , mer ha kemeny a karid , akkor nemsokat ernek hozzad kepest es amugyis baromi ritkan van ra lehetõség , hogy idezd oket. Szal lehet ra pakolni vegulis par pontot, de igazabol akkor eri meg fejleszteni , ha surun tudod idezni oket.

Ahhoz hogy a skilleken a cooldown kevesebb legyen (gyorsabban töltsön) "-recharge %" cucc kell. Eltudod erni , hogy ne legyen töltödõdes (-100% mellett) , akkor folyamatosan tudsz hornolni meg ilyenek , csakhat ehhez profi cucc kell.

Steweee: misztikusnal kell levenni a pontokat (kék gömbös).
Az Adrenaline amire raktal , az kesobb jobb lesz. De az alap skillre szigoruan csak 1 pontot , es a legfelso passzivjat ki kell majd maxolni. (ami a damaget adja) - sõt az elsõ passivja is jo (recharge) ami altal eleg sûrûn be fog kapcsolni. A regen az csak 1 sokadlagos dolog ennel a skillnel , de szerintem level 35 alatt nemkell fejlesztened ezt , addig bõven van olyan skillek fejlesztere lehetõség , ami allando jelleggel adja a sebzest.

DirtyGab3sz
Megszerzett skillpontokat olyan muki vesz vissza(kibaxott drága pézé') akinek kék gömb van a feje fölött!!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

vannak olyan helyek, ahol lesz egy ember, akinek a feje fölött egy gömb van, azokkal vissza lehet vonatni, de súlyos pénzbe fog kerülni egy pont levétele (max. 45.000)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

akinek kell a mûködõ x3 mod és ahogy fel kell rakni az aggyon 1 e mail arra elküldöm neki a modot és azt is hogy hogy kell felrakni mert nem tom már honnan szedtem le -_-' 😄 szóval e mail és már ott is van minden😊csákó
hát nekem 22-es a warfare+defense karim, már rég van artifactom, 5 recept amibõl egyet megcsináltam. nem igazán szintfüggõ, ha olyat dob be amihez összesszeded a hozzávalókat, akkor hamar is meg lehet csinálni, de a legtöbb amúgy nem túl erõs. meg igazából karifüggõ a dolog. például mérgezésre vannak nagyon jók, de azt inkább íjásznak javasolnám, ha közelharcba mész úgy az azonnali + sebés a jobb, mert hamar levered azért az ellent.

nekem az lenne a kérdésem, hogy a ráosztott skillpontokat hogyan lehet visszavenni, mert tettem olyan skillre ami nem igazán jó. a passzívok közül az életerõ visszatöltés (5% chance to regenerate XXXX hp for XXX second) nem ugrik be mi a neve, de rátettem vagy 10-et és alig ér vmit

Üdv!
Kb 2 hete halottam a játékról elõször : letöltöttem, rágerjedtem, sokszor kivágott, begerjedtem, megvettem (a kieget is)... röviden ennyit magamról. A karakterem jelenleg 30. szint Warfare ( Onslaught max, Ancestral Horn max, Ardor max….), viszont még nem választottam második masteryt. Most nyomtam le Typhon-t , nem volt egyszerû, de küzdettem mint a gepárd… Olvastam, hogy a Defense-t vagy a Nature-t ajánlgatjátok Warfare mellé,de mégis melyik a hatékonyabb kard+pajzs közelharcra, illetve mire mennyi pontot érdemes tenni? Mivel tudom még növelni a harci sebességemet, sebzésemet, illetve a védelmemet? Mivel csökkenthetném az A. Horn „újravarázslási" idejét? Kb hanyadik szint szükséges ahhoz, hogy valaki összerakjon egy articact-ot?
Válaszaitokat elõre is köszönöm: ewing03
ez nem ide való kérdés volt 😊
a fórum menüben direkt van egy ilyen menüpont

Hali!! Figyu!! Hogyan lehetek vip tag ?? Mert nem tok képet felrakni!! Lécci írja meg valki!!! Minél hamarabb !! Köccci!!!
Nem lehetne ezt a linket megosztani? Azonos hibák miatt abbahagytam a próbálkozást, de ha van mûködõ IT-s, akkor azt én is szeretném kipróbálni.

Köszi
áá vlgre kiesett a teknõs minden happi!
és az x3 mod ot is megtaláltam 1 weblapon azt ami passzol az it hez nah végre jó meek is gamézni csöcs
Tudom vissza is olvastam le is töltöttem de az nem megy az IT hez :/
Azt írja hogy régebbi verziós Titan Questel megy ésnekem írta is Shorlex priviben hogy valahonnan az újabbat szerezzem meg neki dudo külte el és reméltem hogy valaki elküldi nekem is mint Pl: dudo ha elolvassa az üzenetemet.. remélem megérted...
köszi a választ!😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

DirtyGab3sz
párszor írtuk, de csak miattad...
Semmire nem jók!!Dobd el!!Csak ugy érdekességképp van!!
Jó játékot!!

Sziasztok..

Olvastam itt tegnap a teknõs dolgot viszon elbeszéltünk 1más melett Zoi92-vel..!

Valoban ha a Immortal Throne végén leverni jópárszor Hadeszt én kb 15x vertem le mire kidobta a TEKNÕS KÖVET na ezzel a kõvel kell vissza menni Immortal Throne elejére és északra van a kapú és ott a titkos rész ami elég gyalázatosan nehéz😞(

Viszont nekem 4 teknõs tekercsem van amiket nem tudom mire használni
Welcome The Undeath
Gronk's Apology
Ode The Night
The Amting Artius

Semmibe nem tudom belerakni se felhasználni valaki megmondaná mire jók ezek..??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

A teknöst bármejik szinten dobhatja Hadesz.Csak sokszor kell elverni a burályát.Szal farmolni kell.A Detektiv Télapo Kaloz stb setteket epicen dobálja a ládábol a titkos pályán.
DirtyGab3sz
Igaz...de ha belegondolsz Olymp vehetõ magában egy actnak...
Más!Az X3 modról mint mondtam már, valaki írt egyszer..pontosan,használhatóan...ugyhogy az IGN-rõl leszedhetõ, és telepíthetõ...
Csocsesz!

TQ cheater
mér honnan lehet letölteni azt az x3-as modot??amugy normal-on dob jo cuccokat a typhon?mer nincs kedvem epicbe elmenni typhonhoz,meg idöm sincs naon....

Be Positive! MMO GAMER

ROMOTO neked nincs meg az x3 mod esetleg az e mail omra elküldhetnéd vagy msn en vagy valami. nagyon kéne :/
TQ cheater
ok az nekem nincs meg

Be Positive! MMO GAMER

ROMOTO
4 act van
Immortal Throne nak hívják a kieget
TQ cheater
Hali!

Én nem votam még,de nekemk is megvan a játék,egy egész jo karim van bár nem a cuccaik a jok hanem a skill meg ilyenek.
Még csak epicnél vok.
Act 5 létezik?Én csak 3-rol tok.És mi az az IT???Csak nem kieg.??

Be Positive! MMO GAMER

ROMOTO
A bónusz pályán
ROMOTO
Mi lenne?! új karit indítassz...😊
hali All!
Honnan lehet pl.:detective set-eket farmolni?!
Köcce
Valaki elküldené nekem e mail ban azt az x3 mod ot ami müxik IT vel is?
E-mail : [email protected]
És azt is megköszönném ha valaki adna egy tippien Conquerer skillezésérõl.Köszönök mindent elõre is!
oks!
ROMOTO
A teki minden szinten eshet Hádésznál
Semmi csak legend van...
ok..
még Epic vagyok!

Viszont ha itt tartunk mi van Legend után..?

Sztem nekedis 1 ilyen tekercs van amiben 1 teknõs található és vmien sorszám van a nevében. Az olyat ellehet dobni. Semmitse ér. Az Act 5 pedig az Immortal Throne s terület. És a teknõs dolog csak akkor érint ha legendet is végignyomtad...
Üdv..

Olvasom ezt a teknõs dolgot nekem 3 ilyen tekercsem van..de nem értem melyik városban van a act5...??

tud nekem valaki segíteni hogy hol van ez??

Itt van itt van a sziklán a kis béka úgy néz ki mint a tekercsen 😊
de zárva 😞 vagy nem legenden kéne menni?
Visszanéztem, megtaláltam az x3 mod ot és megcsinltam ahogy kell de mikor rányomnák a costum nél a play ra vagis miután rányomok nem kidob a menübe hanem ezt írja ki: "This map was created with an older version of Titan Quest" :S szóval nem tom mi lehet a baj :/
Oks megkeresem hogy kell..
Az ajtó nekem zárva vanpedig már sokszor megöltem act5 ön a legutolsó bosst :S :/ amúgy ezt írja: Overlord's Passage
Locked ~ Sealed By Guardian
Ha netán tudod miért :/
köszi, ez kézi kódolás, csak PS2-es aloldalak vannak, PC-s még nincs (megpróbáltam a TQ témát felvetni, de nem ugrottak rá, mert angolul mindenki tud 😊 )
nem wordpress 😊

DirtyGab3sz
Ballor!Megkukkantottam az oldalad!Tök jó!Nem olyan egysíkú mint egy sima blog!Gratz!!

Zoi!!Olvass vissza a fórumon, valaki már leírta egyszer nemisrég, hogy hogyan kell feltenni!!Asszem Dudovec, vagy shorlex volt!!Olvass vissza sokat!!!

oksa 😊 ki is próbálom 😄 de az x3 mod a gondba vok már 3. elrontottam vele a gamét és újra kellett rakni :S 😞 Pls help :/
DirtyGab3sz
Azt a teknõsös tekercset eldobhatod..semire nem jó...amit én írtam, az egy szobor.....egyébként act5-ben az induló faluból, kicsit északnak tartva van egy kapu,nna azt nyitja, és ott a secret pass!De kösd fel a gatyád!Kemény kis ellenfelek vannak!

Thx de az merre van? IT s terület? És nem tudsz valamit az x3 mod al kapcsolatban?:/
a tekercses teknõs csak ajándék
a teknõs szobor adja az új pályát

A teknõsre már rájöttem mi .. egy tekercs amin egy teknõs van 😄 de ki van pörgetve a gamé mind 3 nehézségi fokod de mégse kaptam :S 😞 Csak egyszer athén elõttt dobta egy mob normal on de nem tom hova lett az a tekercs :/
Az x3 mod al egész este killódtam .. de nem megy :S 😞 Pls Help! Elõre is THX (Ja és azt is megkösznném ha valaki megmondaná hogy kell használni azt a tekercset mert mikor én azt találtam nem tudtam vele semmit se kezdeni :S
Pls help az x3 mod al kapcsolatban :/ Hogy kell felrakni? mert ha csak a file okat bemásolom ugyanúgy 1 boss van.. 😞 És a teknõs az hogy van? ha beverem az utolsó bosst kapok 1 teknõst?
Gondoltam csinálok egy ilyen funkarit, hogy bebizonyítsam hogy ebben a hülye játékban mennyit számít a cucc. Nos, számít, de érdekes, hogy kevésbé mint vártam. Mint látni azért 7szer sikerült lehalni (kivétel nékül mindnek az az oka, hogy olyan kevés életem van, hogy bizonyos attackokat egyszerûen nem élek túl, ha akarom ha nem). Itt a képn van 1100 életem, de ez sokáig 600 aztán 800 volt, így azért nehéz 😄

Szal ennek a karinak nincs mastery-je, semmit sem tud, csak cuccolva van de azt nyilván mint állat. szifónt lenyomja 5 mp alatt de egy ilyen tüzet fújó sárkánytól behal. Ki érti ezt? 😄
Szal kezdõk, hajrá cuccolni mert a jó cucc nagyjából önmagában oldja meg az életed 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Hol van az a béka filing?😄
Figy letöltöttünk olyat, hogy x2 x3 monsters mods és felülírtuk az x3 assal. De mikor elindítom a gamet akkor csak 1 boss van😞
DirtyGab3sz
Az on a linken amit adtam, van keresõ...angolul tudsz picit legalább(gondolom), és a keresõbe beírod MOD...nna...
A detektív set azért nem pont csak simán van....ha végigtolod mind3 nehézségi fokon a gámát, kapsz egy teknõst, ami egy secret passt...nna ott van pár "érdekes" mob..ha azokat legyõzöd,kinyithatsz egy ládikót!Ott vannak finom dolgok igazán!!!Pl:télapó,kalóz,detektív set..nekem ezek estek eddig legalábbis....

PLS adj pontos címet mert az ign en nemtaláltam meg😞 És ilyen settek vannak alapból a játékból mint pl detektív?😄 Jah és 300% nál miért nem megy többre a casting?😛😄 Elõre is THX!