Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
A Lokiról se tudom mit gondoljak, mint dio klón jó lenne, de a screenshotok elrettentenek, azok alapján sokkal szarabb a gfx mint a TQ-ban. Ide is jöhetne vmi dio3.
Most csupa fps-t várok: crysis, cod4, ofp2, hekkendszless vagy erpégébõl kifejezetten jó nincs is a láthatáron - sajnos.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
1 slot health, 2 energy, 3 slot battle standard (ha keménykednek),4 eruption 5 stone form mal(ha nagyon megszorulsz) mondjuk ne várj sokat a tûzsebzésektõl, mivel nem sok inted lessz...
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Be Positive! MMO GAMER
nem tudom így mennyire cheat 😊 cuccot összeszedegetem, de a bigyók (nemtom minek hívják õket😄) pl boar hide, zeus thunderbolt stbstb, amibõl volt egy raklapnyi, az hiányzik egy csöppet😊 szóval ha van vkinek normal vagy epic szinten elmentve és elküldené azt megköszönném
shaba23 kukac citromail pont hu
Itt egy calc
ha megfigyeled ne minden van maxon 😊, sajna nem a legjobb kari, tûz sebzést adó fegyó, fux kötelezõ
Két választás van: 1.2.
btw: 1.6 tb sata? mennyibe faj 1 ien most?
Be Positive! MMO GAMER
mondatalkotasom mais a toppon van , latszik h nemigen aludtam<#wow2>#wow2>
Mondjuk nekem +2 es zold sapim nincs , de nemis hordanek vele sztem olyat. Bar nemalltam le most pontosan kiszamolni. De a tracker kesztyu + hood + apollok asszem pont adnak + skilleket a scatter/puncture reszre , ami a lenyeg kb es az a Khan's hunter ruha is ad +1 skillt. Szoval +3 at ad siman megvan a lenyeges dolgokra , es a hoodbol jovo 120% pierce damage is eleg jo , a callhoz valo -rechargerol nemis beszelve , szal en nem hordanek +4 sapit hunterrel. Sztem a hood kotelezo neki. Egy rangerrel mondjuk a refresh miatt meg lehet kerulni a dolgot a refresh miatt , de hood + tracker glove rulez😊
Mondjuk kikene szamolni , hogy pontosan mennyi is az az annyi, de nalam Kahn pancel , immortal amu , betrayer / vadallat pierces bow , tracker glove + hood , athena cipo (de van mas lehetõség is talan) 1 apollo fixen , ami melle megegy apollo , de act4 tol szerintem egy zöld ring deamon blood reliccel , mer ott az 50% totallal tolja meg a scattert , mig mondjuk tovabbi 110% pierce dmg (a kb 700%) mellett csak 15% os novekedes.
Artifactbol tobb lehetõség van...
Ami az x3 exp/questet illeti: kurvajo dolog , nekemis ez jott be a pyroval , hogy vegulis nincs illegalis exp noveles - "megdolgozom" az exp ert. Csak sajna ahogy a videon is latszott 1-2 quest nem kerult bele - mert x3 alatt bebugolt es nem tudtam completelni, pl: bika quest orienten , meg gizaban amikor a 4 kõszobrot kell szetverni...
A bikanal 3 helyett konkretan 1 sem jött. A kõszobroknal meg szetvertem vagy 10 et , de egy párnak beszorult a szelleme , es nem keltek eletre.
Hunter azért elég jópofa: mondom mi nincs rajtam, ami majdan egyszer lesz (ilyen kis "apróságok" 😄): 2 apollo, peleus armor, plusz 4 skilles sapi, tyrants arti, conquerors bracer, immortal amu. Azért ez a felszerelés, amit itt leírtam kb egy ultrabrutál karin van rajta, nekem egyelõre nincs, és ennek ellenére úgy zúz ahogy leírtam. Bossokat is, ott sem lámázok azzal hogy nem X3-mal megyek.
Mondom, becsszó eddig vagy 20 hero-t nyomtam le úgy hogy egyiket sem láttam, csak a feliratot 😄 Mindezt 1200 ütéssel. Hát igen, X3 alatt szarrá pacskolja a pályát, gyakorlatilag dupla exp és nem érzem, hogy csít lenne mint mittomén egy copper seal, mert azért "meg kell dolgozni" érte és hát ha multiban mennék akkor is lenne közel ennyi szörnyi. Imádom a huntert!!!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Mostanában kezdtem el a game-t, és leginkább a Diablo-ra emlékeztet. Eszembe jutott, hogy abban milyen szépen fröcsögött... 😊))
Lvl 43, cuccokból messze nem az amit ki lehetne hozni belõle, normal act4-tõl X3 mod, én még ilyet nem láttam. Ezt az írtást, ilyen nincs...
És ahogy mondtam: X3 mod nélkül nem lenne ilyen jó. Minél több a szörny annál jobban és gyorsabban írt. És annál látványosabb, mikor egy lövéstõl (!) egy 15-ös csorda fekszik. Mondom, nem a legjobb cuccban, az majd csak legenden, most minek coccoljam tele, ha ezt így is tudja.
1200 a hit vagy mennyi, innen látszik, hogy nem vagyok agyonnyomva, mégis úgy írt, hogy huh. Hero monstert eddig epicen nem láttam, csak annyit belõle, hogy kiírja a jobb alsó sarokban, hogy egyet megöltem. Biztos... Eszement ez a hunter, iszonyat írtógép.