23078
  • dudovec
    Küklops 75% vit dmg + 50+ % slowed amit csinal.
    Jeti boss freezel.
    A dual wielder hegyi troll pedig stunol. Kemeny 3-4 secre is ha nincs resisted. Mindig stunnal kezd , aztan pedig meteorral , szoval ha lestunol az elejen es nincs jo stunresed , akkor keresztet is vethetsz magadra, lehet barmennyi absorpod meg resed , attol csak az avoid ment meg.
  • ROMOTO
    Kb ua mondom én is, nekem a slowed nem tűnt fel, bár attól még lehet :)
  • shaba23 #16892
    a jetibossnak is olyan van és az tutira stunol, mert anno ott haltam meg elösször
  • Shorlex
    sztem meg vitality (50-60% reduction to nmy-s health vagy vmi hasonló) és ehhez 30-50% slowed... nincs stun benne mindben
  • ROMOTO
    "Küklopsz kiáltása"- war horn - stun health reductal (vitality dmg)
  • DirtyGab3sz
    Jaja..stun!Bealszik a karid tőle mint csipkerózsika!
  • DirtyGab3sz
    Napi 10-12 óra hentelés, de relicek,charmok, és scrollok már voltak elrakva!!Viszont némi ferdülés van a dologban....ahhoz hogy ne kelljen a relicek,charmok után rohangálni, mihejst mindenből meglett a full, a Vaulttal kicsit rádolgoztam!Csináltam jó sokat mindenből....
    Tehát 3 nap alatt az alapanyagok gyűltek össze!Remélem érthető....
  • DirtyGab3sz
    Halottál mát a TQVault-ról????
  • Firebat
    én Stun-ra tippelnék,
  • envoka
    A Küklopsz kiáltása (hullámszerűen terjedő valami) milyen típusú damage ? Meg még van pár ilyen lény, ilyen támadással, pl. erősebb hárpiák a Kínai falon. Azért kérdem, mert egyszer telibe kapott egy ilyen hullám, és nem sebzett semmit. Van ellene valamilyen védelem ? Vagy a kitérő skill segített ?
  • KH
    IT kiegészítővel néha az ellenfelek eldobálnak artifact leírásokat, amiben le van írva, mi kell az elkészítéséhez (relikviák, charmok, vagy varázslat tekercsek -> később a magasabb szintűekhez már alacsonyabb szintű relikvia kell)
    ha látsz egy olyan faszit a helyszínen, akinek villám van feje felett, nála tudod némi pénzért lerendezni az ügyet (az első ilyen fickó a spartai katonai táborban van)

Kellemesen meglepódtem, először pottyant valami olyan karpáncél, ami +2 ad az összes skillre, aztán egy Teucer's warbow pottyant, meg valami NPC egy überbrutál lándzsát (Phorkos trident) adott (amit egyébként nem használok, csak jól áll :) )

• screwa
    vki elmondaná hogy az artifactot hogy lehet csinálni és miböl és mire jo?
  • kemotox
    cuccoskarik ftw
  • vidu01
    Annyi tárhelyed nincs is hogy el tudj rakni 58at, még a karavánnal együtt se.
  • KH
    nah erre nekem arcizmom se rezdül, viszont az érdekelne, hogy mennyi melóval gyűjtöttél össze 58 artifact leírást / receptet?
  • shaba23 #16879
    android-e vagy? :)
  • screwa
    köszi szépen!
  • DirtyGab3sz
    Örömmel jelentem be....(most nagyzolok sry)...hogy 58 darab kirakott használható artifactom van!!!
    Mást se csináltam az elmult 3 napban,csak a rohatt alapanyagért rohangáltam!
  • virs lee
    Sharddal indítasz, aztán squall, wisp, stb. ugyanúgy ahogy pár hsz-el lejjebb írtam. Feltételezem hogy nincs 100% rec cuccod, különben ilyen kérdést nem tettél volna fel ~~, tehát earthből maxolod a core dwellert + a wildfiren kívül az összes passzívját, majd jön a fire enchant + 1. passzívja + eruption + volativity. Ezzel kész is vagy. HA MEGLESZ A 100% REC, akkor shardról a pontokat átrakod (chain) lightningra (meg a nimbus 1. passzívjáról a 2.-ra, ami lightning dmg-t növel), de csakis akkor.
  • screwa
    mire jo ez a caravan és hogy lehet artifactot szerezni, csinalni?vki elmondja egy earth stormos karinak mire kell adnia?
  • Ravasak
    azt meg tudod nezni hogy mi volt a felhasznalo neved mert benne van a karavan fileban :)
  • Broafka
    hát arra már amúgy se emlékeztem mi volt az, azért köszi
    lesz mit csinálni a hétvégén... visszaszerezni a cuccokat...
  • kemotox
    nemnem
    mindegy egyes szinten +1 charge. 1 charge 1 ütés
    na szal ücc 3 mat már 3 asra feltöltödik, 3 szor adja a sebzését
    aztán lesz sok szint, bazi nagy sárga izé lesz körülötte.
  • envoka
    Az "Onslaught" skill a Warfare-nél hogy működik ?
    Ahány pont van rajta, annyit kell ütni a fegyverrel hogy aktiválódjon ?

• virs lee
    Már párszor eírtam a megoldást: ugyanazt a win felhasználónevet használd mint reinstall előtt!
  • Broafka
    ha kimásolom a karakterek mappáját, akkor azzal a náluk (vagyis a karavánnál) lévő cuccok nem kerülnek ki?
    mert kimásoltam, újratettem a windowst, visszamásoltam a cuccokat, és az összes cuccom eltűnt! :(((
  • kemotox
    oda artifactot lehet rakni ami ad csomo jo dolgot. (jo esetben)
  • screwa
    még egy pár kérdés, révén hogy most kezdtem játszani.TQ-IT-ben az inventory alatt az armor alatt van egy üres hely, oda mit lehet berakni.és még storm és earth ágon mire kell adni?leköteleznél ha megcsinálnád igy a kiosztást mint a conqnak.előrre is köszi!
  • virs lee
    Oda van írva.
  • screwa
    virs lee.megnyitottam a linket és ez a conqueror a követendő példa?igy osszam el én is a pontokat?és hány szintesen kivitelezhető ez?
  • Firebat
    jah értem !!
    köszi ;)
  • virs lee
    A CL a lightning passzívja, együtt kell.
  • Firebat
    oh, thx, köszi szépem ;)
    akkor lightening boltot nem érdemes maxolni?!mer az erősebb mint a CL
    és az energy shield ?! vagy az nem ?!: )
  • vidu01
    Hunternél nagyon jók ezek a hr-es cuccok, nálam a 6+2 skilles herbal remedy adja az alapot, 2 cuccom van 70-100% hr-el, egyikre feltettem azt a vinylis akármit, máris lett 30+ health regem / sec. Persze bossok ellen semmit nem ér, de a mapon császkálni nagyon hasznos.
  • virs lee
    Először maxold ki a shardot passzíjaival együtt, meg a heart of frostot (alap: 1 pont), csak aztán kezdj másba! Az a más a squall legyen, passzívjával együtt kötelező maxolni. Utána jöhet a wisp passzívja (alap: 1 pont). CL az 1 pontot ér csak ha nincs 100% rec-ed, ha van akkor meg érdemes átrakni a shardos pontokat arra (heart of frostot meg static charge-ra), aztán kezdheted fejleszteni a 2. masteryt.
  • virs lee
    100-200% hr az már elfogadható 1 cuccban, pl. vinyl growth charm is ad annyit.
  • DirtyGab3sz
    Hali!
    M1buti-t már láttatok sokat...nekem a +35% HR ami durvának tűnik....

• Firebat

Oracle lesz majd
    szerintetek eddig milyen?:D jó még nagyon kicsi, 11 es, csak gondoltam megnézetem veletek, hát ha tudtok adni 1-2 tippet még, esetleg skillekről is akár
    azt szeretném kérdezni ,hogy a life drain az varázslóknál működik-e ;D , vagy az csak ilyen fizikai támadásnál(ez az ésszerű)
    meg hogy a lightening boltot érdemese maxolni, mert erősnek erős, csak hosszú a recharge-ja,
    mondjuk, lehet druidot faragok még a végén belőle, nah mind1 =D
    még ez oracle kezdemény
  • virs lee
    Az artifact tekercseknek is van szintje, ami igazodik az ellenfelek szintjéhez.
  • buza16
    Druida mire rakjon pontot inkább? :int.str, dex stb stb. melyiket ajánljátok és milyen arányban ha többre is érdemes? köszi.