23078
-
dudovec #16894 Küklops 75% vit dmg + 50+ % slowed amit csinal.
Jeti boss freezel.
A dual wielder hegyi troll pedig stunol. Kemeny 3-4 secre is ha nincs resisted. Mindig stunnal kezd , aztan pedig meteorral , szoval ha lestunol az elejen es nincs jo stunresed , akkor keresztet is vethetsz magadra, lehet barmennyi absorpod meg resed , attol csak az avoid ment meg. -
#16893 Kb ua mondom én is, nekem a slowed nem tűnt fel, bár attól még lehet :) -
#16892 a jetibossnak is olyan van és az tutira stunol, mert anno ott haltam meg elösször -
Shorlex #16891 sztem meg vitality (50-60% reduction to nmy-s health vagy vmi hasonló) és ehhez 30-50% slowed... nincs stun benne mindben -
#16890 "Küklopsz kiáltása"- war horn - stun health reductal (vitality dmg) -
#16889 Jaja..stun!Bealszik a karid tőle mint csipkerózsika! -
#16888 Napi 10-12 óra hentelés, de relicek,charmok, és scrollok már voltak elrakva!!Viszont némi ferdülés van a dologban....ahhoz hogy ne kelljen a relicek,charmok után rohangálni, mihejst mindenből meglett a full, a Vaulttal kicsit rádolgoztam!Csináltam jó sokat mindenből....
Tehát 3 nap alatt az alapanyagok gyűltek össze!Remélem érthető.... -
#16887 Halottál mát a TQVault-ról???? -
Firebat #16886 én Stun-ra tippelnék, -
#16885 A Küklopsz kiáltása (hullámszerűen terjedő valami) milyen típusú damage ? Meg még van pár ilyen lény, ilyen támadással, pl. erősebb hárpiák a Kínai falon. Azért kérdem, mert egyszer telibe kapott egy ilyen hullám, és nem sebzett semmit. Van ellene valamilyen védelem ? Vagy a kitérő skill segített ? -
KH #16884 IT kiegészítővel néha az ellenfelek eldobálnak artifact leírásokat, amiben le van írva, mi kell az elkészítéséhez (relikviák, charmok, vagy varázslat tekercsek -> később a magasabb szintűekhez már alacsonyabb szintű relikvia kell)
ha látsz egy olyan faszit a helyszínen, akinek villám van feje felett, nála tudod némi pénzért lerendezni az ügyet (az első ilyen fickó a spartai katonai táborban van)
Kellemesen meglepódtem, először pottyant valami olyan karpáncél, ami +2 ad az összes skillre, aztán egy Teucer's warbow pottyant, meg valami NPC egy überbrutál lándzsát (Phorkos trident) adott (amit egyébként nem használok, csak jól áll :) )
-
screwa #16883 vki elmondaná hogy az artifactot hogy lehet csinálni és miböl és mire jo? -
#16882 cuccoskarik ftw -
vidu01 #16881 Annyi tárhelyed nincs is hogy el tudj rakni 58at, még a karavánnal együtt se. -
KH #16880 nah erre nekem arcizmom se rezdül, viszont az érdekelne, hogy mennyi melóval gyűjtöttél össze 58 artifact leírást / receptet? -
#16879 android-e vagy? :) -
screwa #16878 köszi szépen! -
#16877 Örömmel jelentem be....(most nagyzolok sry)...hogy 58 darab kirakott használható artifactom van!!!
Mást se csináltam az elmult 3 napban,csak a rohatt alapanyagért rohangáltam! -
virs lee #16876 Sharddal indítasz, aztán squall, wisp, stb. ugyanúgy ahogy pár hsz-el lejjebb írtam. Feltételezem hogy nincs 100% rec cuccod, különben ilyen kérdést nem tettél volna fel ~~, tehát earthből maxolod a core dwellert + a wildfiren kívül az összes passzívját, majd jön a fire enchant + 1. passzívja + eruption + volativity. Ezzel kész is vagy. HA MEGLESZ A 100% REC, akkor shardról a pontokat átrakod (chain) lightningra (meg a nimbus 1. passzívjáról a 2.-ra, ami lightning dmg-t növel), de csakis akkor. -
screwa #16875 mire jo ez a caravan és hogy lehet artifactot szerezni, csinalni?vki elmondja egy earth stormos karinak mire kell adnia? -
Ravasak #16874 azt meg tudod nezni hogy mi volt a felhasznalo neved mert benne van a karavan fileban :) -
#16873 hát arra már amúgy se emlékeztem mi volt az, azért köszi
lesz mit csinálni a hétvégén... visszaszerezni a cuccokat... -
#16872 nemnem
mindegy egyes szinten +1 charge. 1 charge 1 ütés
na szal ücc 3 mat már 3 asra feltöltödik, 3 szor adja a sebzését
aztán lesz sok szint, bazi nagy sárga izé lesz körülötte. -
#16871 Az "Onslaught" skill a Warfare-nél hogy működik ?
Ahány pont van rajta, annyit kell ütni a fegyverrel hogy aktiválódjon ?
-
virs lee #16870 Már párszor eírtam a megoldást: ugyanazt a win felhasználónevet használd mint reinstall előtt! -
#16869 ha kimásolom a karakterek mappáját, akkor azzal a náluk (vagyis a karavánnál) lévő cuccok nem kerülnek ki?
mert kimásoltam, újratettem a windowst, visszamásoltam a cuccokat, és az összes cuccom eltűnt! :((( -
#16868 oda artifactot lehet rakni ami ad csomo jo dolgot. (jo esetben)
-
screwa #16867 még egy pár kérdés, révén hogy most kezdtem játszani.TQ-IT-ben az inventory alatt az armor alatt van egy üres hely, oda mit lehet berakni.és még storm és earth ágon mire kell adni?leköteleznél ha megcsinálnád igy a kiosztást mint a conqnak.előrre is köszi! -
virs lee #16866 Oda van írva. -
screwa #16865 virs lee.megnyitottam a linket és ez a conqueror a követendő példa?igy osszam el én is a pontokat?és hány szintesen kivitelezhető ez? -
Firebat #16864 jah értem !!
köszi ;) -
virs lee #16863 A CL a lightning passzívja, együtt kell. -
Firebat #16862 oh, thx, köszi szépem ;)
akkor lightening boltot nem érdemes maxolni?!mer az erősebb mint a CL
és az energy shield ?! vagy az nem ?!: ) -
vidu01 #16861 Hunternél nagyon jók ezek a hr-es cuccok, nálam a 6+2 skilles herbal remedy adja az alapot, 2 cuccom van 70-100% hr-el, egyikre feltettem azt a vinylis akármit, máris lett 30+ health regem / sec. Persze bossok ellen semmit nem ér, de a mapon császkálni nagyon hasznos. -
virs lee #16860 Először maxold ki a shardot passzíjaival együtt, meg a heart of frostot (alap: 1 pont), csak aztán kezdj másba! Az a más a squall legyen, passzívjával együtt kötelező maxolni. Utána jöhet a wisp passzívja (alap: 1 pont). CL az 1 pontot ér csak ha nincs 100% rec-ed, ha van akkor meg érdemes átrakni a shardos pontokat arra (heart of frostot meg static charge-ra), aztán kezdheted fejleszteni a 2. masteryt. -
virs lee #16859 100-200% hr az már elfogadható 1 cuccban, pl. vinyl growth charm is ad annyit. -
#16858 Hali!
M1buti-t már láttatok sokat...nekem a +35% HR ami durvának tűnik....
-
Firebat #16857
Oracle lesz majd
szerintetek eddig milyen?:D jó még nagyon kicsi, 11 es, csak gondoltam megnézetem veletek, hát ha tudtok adni 1-2 tippet még, esetleg skillekről is akár
azt szeretném kérdezni ,hogy a life drain az varázslóknál működik-e ;D , vagy az csak ilyen fizikai támadásnál(ez az ésszerű)
meg hogy a lightening boltot érdemese maxolni, mert erősnek erős, csak hosszú a recharge-ja,
mondjuk, lehet druidot faragok még a végén belőle, nah mind1 =D
még ez oracle kezdemény -
virs lee #16856 Az artifact tekercseknek is van szintje, ami igazodik az ellenfelek szintjéhez. -
buza16 #16855 Druida mire rakjon pontot inkább? :int.str, dex stb stb. melyiket ajánljátok és milyen arányban ha többre is érdemes? köszi.