Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit írnak az meg faszság, hacsak deluxban nem lehet játszani mob textúrát viselõ karakterrel, de annak meg ninsc értelme😊
szval mindenképpen a csomagot érdemes megvenni, vagy elkérni havertól a biztonsági másolatot😊 (és megvárni, amíg 2999.- lesz a bolti 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
modjuk nem volt egy nagy szám, megnéztem mivel támad, aztán egy elemental shield papirusz elsüt, és meg sem tudott szinte sebezni
Mindkét oldalon kapható az alap TQ Deluxe verziója és a kieg, de 576-nál TQ Gold kerül ~11ezerbe, Cdgalaxisnál meg egy bizonyos "Titan Quest Csomag" 10be... A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a két csomag ugyanazt takarja-e, melyikben van benne az alap tq deluxe változata - ha benne van - , és mi a különbség a deluxe és normál TQ között?
"Testreszabható szereplõk: Alkosd meg szereplõidet a 28 faj bármelyikébõl! A több mint 1000 egyedi elem segítségével tiéd lehet minden idõk legnagyszerûbb bajnoka."
Ezt olvastam a deluxe-ról. Ez a lényekre vonatkozik vagy a játékos karakterekre? Olyan hülyén fordítanak néha, hogy nem tudom eldönteni..
lenne még egy kérdésem:
ha a titan quest-et indítom akkor is ugyanonnan indulok mint az immortal throneban? hogy van ez? ha végigviszem az alapjátékot akkor folytathatom a kieget de csak akkor ha az immortal throne exéjével indítok játékot?
thébába van egy fõküldi meg mellékküldi, hogy a corruptált telkine nevezetõ papot keressük meg, illetve likvidáljuk. megtörtént, szinte elsõként botlottam bele a valley of the kings-ben.
meg is kaptam a pharaos standardot, egy staffot de nem nyílik ki a továbbjutáshos az ajtó, seald by quest, pegid a mellékküldinél jelzi hogy teljesítve. mi lehet a gond? kivel kell beszélnem? már a korábbi városokba is visszamentem emberkékkel dumcsizni , de semmmi !
help plíz !
Pont az a faxa a harusban, hogy beleállhatsz amibe csak akarsz, ez nekem tetszik, funvideo alapja. Ki lehet ügyeskedni a titán meteorját, meg lehet X3 modozni úgy is, hogy atom vagy, de mennyivel jobban néz már ki, amikor beleállsz 3 meteorba és meg sem mozdul az életed? Vagy ugyanez a neandervölgyinél? Na ezért fun a harus (abban is van lassítás, nemcsak a plague-ban).
Trance talán egy picit azért jobb mert all resist, azaz vitality is a betrayerhez, de ez még kérdéses, mivel ha annyira jó leszek, hogy semmi sem talál el, akkor minek betrayer? Akkor télleg elég egy ultrabarom íj relicelce anubissal, hogy azért valamennyi convert legyen. Meglátjuk mennyire vagyok jó a harussal. Még csak lvl 50, nem kell tõle egyelõre sokat várni.
Szal amit mondtál igazad van, jobb a ranger, elhiszem, tudom, csak olyanom már van, és mondom: harus a fun kedvéért jó. Plusz 4 all skill a 100 avoidhoz kell, de máshoz is, csak ahhoz elengedhetetlen. Megjegyzem, hogy argonauts greaves lehet hogy inkább bejátszik majd athena helyett majd meglátjuk. 😄
Apollo: +1 to Art of the hunt + Volley - ez 2 apollo eseten 2...
Tracker glove: +1 Volley +2 Study Pray
Hood: +2 Scatter + 1 Puncture
Kahn: +1 skill.
Összegezve: 3 Art of hunt, 3 Study , 4 Volley , 3 Scatter , 2 Puncture, minden masra +1..
Namost ami kellhetne meg innen : +1 Study, Scatter, +2 Puncture... Callnak a felso passivjara meg 3 at ra lehetne huzni , de nemfog menni.
Van uj cipo , ami + skillt ad hunting agra es STR ed is lenne hozza , ezzel mar meglenne a lenyegen a +4 ed , raadasul maxos pierce dmg % od van kb a Scatteredre , es ugyan a pierce lehethogy fake , de a scatterhez azkell , akarhogy is nezzuk. Raadasul lehet ra resist legenden , x3 alatt meg study sem kell kb , annyira takarit.
A +4 Skilles sapi akkorjo igazan , ha a masodik masterydbe is sokat nyom. En nem lennek Haruspex , mert leszarom , hogy eltalalnak e , vagy hogy mi talal el. Kilovom a bosst par sec alatt mindenestul. Minek egy ijasznak atom vedelem , mikor ha normalisan kezeled akkor kb eselytelen , hogy meghalj? A rangeremmel ugy vittem vegig legendet kb death nelkul , hogy sacrifical amu volt rajta vegig (-50% hp) , igaz igy annyi lifeom volt , mint egy oak nelkuli normalis karinak , de halalkozelben sem voltam soha kb. Szal ien def ability meg dodge meg avoid.. hat jo annyi amennyi osszejon csak ugy - de vedelemre gyurni ijasznal , hat kicsit lol..😄
Azt hogy mennyi dmg johet ossze , ez megin erdekes dolog. Hamar annyira a dmg , akkor inkabb Ranger , mint Haruspex. Szerintem a Kahn pancel alap! (nezdmeg rendesen a statjat es meglatod). Most ottvan +65% dmg egy Athena cipobol meg Conq kesztyubol. Farkas aurajanak a dmg % ja kb ennyit ver ra a Lucid dream dmg % jara.
Rangernek allando Call of The huntja van, azis csomo sebzes a Scatternek , raadasul az Attack speeded is maxon van allandoan , ami akar meg aztis lehetõve teszi , hogy lesporold a speedes relicet a bowrol - beleraksz egy peng clawot akar , es maris joval elorebb vagy.
Aztan vesd ossze a Plague vs 3 ik Trancet boss killnel. En eddig ugy tapasztaltam , hogy a reduced resistancok nem adodnak ossze , szoval hiaba lesz mondjuk berakva egy betrayered , nemfogsz tobb rest levenni a trance + betrayerrel. De ez nem 100% , csak nekem eddig igytunt.
Mindenesetre a Plague lassitja a bosst , meg ugy lekapja a rest is , hogy Study + Plague mellett , nincs mar szukseg betrayerre se.
A +4 Skill ami abbol a sapkadbol lenne, az itt jön ki mondjuk egy plaguenel , meg a nature cuccainal , amikre meg jot tenne 1-2 plusz , de eleg lenne nekem az alap plague is.
Szal jodolog a dodge/avoid de en raraknek minden a sebzesre , mert egyket hunter kari utan , szerintem azert beismered ,hogy muveszet egy ilyen irto geppel meghalni😛
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Mostanában sajna nem jött ki olyan játék ami igazán megfogott volna!A TQ is csak hiánypótló valljuk be....az, kár tagadni, szép,tartalmas,stb!
De!Csak ideig-óráig...max 4X5X végigtolod, és unod....én legalábbis igen ritkán veszem elõ....
Jó bennem van a hiba várom a GW-hez az uj kieget.....ujra gyurom a gw-t, és most leköt, nameg egy hónapot kell csak kibirnom!<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A gamestarosok egy titkos forrásbó tudják hogy még annak idején elkészült a dio3 90%-ban kész is volt de nem engedte a vezetõség kiadni.
Inkább Dio3 mint TQ2<#bee1>#bee1><#bee1>#bee1><#bee1>#bee1>
Szerintetek lessz TQ2?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nekem nem kell hood, mert leszarom a call of the huntot, anélkül is brutális ez a kari, nem érdekel a 40 rec.
Peleus armor jobb nekem mint a khan, egyrészrõl mert dodge-ot ad, másrészrõl marha sok dex-et és def ability-t is asszem. Igaz, hogy attack speed-tõl esek el, de mástól nem (movement dream passzív nélkül is 166, plusz piercing damage fék, jobb a sima fizikális). Ugyanakkor a haruspex íjász egyik lényege nálam a nagyon sok def abiliy. Mivel X3 modra 100 avoidra vagyok belõve (2 aura plusz scroll) ezért a totál móka mellé a 100 dodge, de ha 70 az is jó. A lényeg hogy sok sok def ability kell, így gyakorlatilag hozzám sem tudnak érni. Ha mégis hozzám érnek, akkor meg nem egy 200-as hanem majd 500-as armor van rajtam.
Athena alap, szintén def ability, jó statok. Conquerors bracer nekem jobb mint az a szar tracker, élet, resist, speed, plusz fizikális damage.
És sztem hunter az aminél a plusz 4 skill talán a legjobban számít, iszonyúan sokat dob. Ha úgy veszem, hogy a plusz 4 skilles sapi helyett van hood, akkor van némi rec és piercing damage.
Plusz 4 skillel (bocs, mellette még plusz 20% str, 10% élet, 20 vit resist, 56 def ability...) nemis írom le, hogy mit ad a sapi, mert kb 30 sorban kellene sorolnom. Ha felmész a gamebanshee-re, találj nekem egy sapit, aminél 30 sorban vannak felsorolva azok amiket ad, és mind rohadt fontos és releváns dolog. Kicsit ferde a dolog de érted mire gondolok.
Mi lesz itt legenden felcuccolva, dream ág maxolva, plusz 4 skilles trance-el és passzívokkal, még több att ponttal, plusz 10% total damage-el questekbõl, hjaj... Hunter írtógép állat!!! 😄
A gyûrûk úra csak onlinos játékban van meg? Single-ben nincs?
A dungeon siegéról halottam, még tán film is lesz/van róla Jason Statham szereplésével.
Elakadtam. Az IXIAN WOOD nevû helyen kéne a Szem-et odadni Medea-nak, de nem találom Medea-t. Hol van? Meg ezen a pályán vannak mindenféle lezárt ajtók, amiket nem eged kinyitni a játék. Mit kell tennem, hogy kinyíljanak? (Asszem a faluban is van egy.)
Régóta figyelem ezt a topikot. és hála nektek be is szereztem e gammákat (TQ+exp).
Szal kérném a segítségeteket a kaland/rpg üggyel. Tehát ... tudnátok sorolni csomó ilyen kaland+rpg (tps lehetõleg) beütésû játékokat.
Pl van ilyen stilúsú játék mint ez vagy mondjuk a Oblivion+Jade Empire styl játékok??
Engem érdekelne leginkább a Gyûrûk Ura témaköre kifejezetten. Esetleg nem lenne GYU-ban kaland tps-rpg? vagy valami csak ne rts legyen.
Meg egy lista kellene a kaland játékokról, akár szabadság, akár félszabadság érzettel is bombázhattok.
Pl. ezek vannak meg: 2W, G3, TESÓ, SfTunguska, Atalntis, SH: Awakened....
na ilyen kaland gammák nincsennek mondjuk 2005-2007 közöttire datálva? És fõleg Gyûrûk urás nincsen, meg ahol kérdezõsködni lehet, és több választ adni rá. Ahol a tájban gyönyörködhetünk, nem pedig a hentes munkákban...
A JE volt az elsõ gamma, amit mint kaland rpg-t kikáóztam. Eszméletlen hangulat uralkodott bennem, gondolom bennetek is.