23078
-
I1Q #16934 ja ja arra én is kiváncsi lennék -
#16933 Te Shorlex, mikor lessz abból a TQ site ból, amit csinálgattok, valami látható ? -
Shorlex #16932 Akkor told hunterrel. -
#16931 Még egy kis off, most húztam le, elég jókat írnak róla... -
#16930 Az egy középszar diviner es szett, minek az neked? -
#16929 na az teljesen más tészta...még nem vagyok lvl30 de már most kínszenvedés...50 felett meg egész napos téma 1-1 szintet lépni...SWG és WoW után sajna nem annyira bejövős, de mivel ingyenes, gondoltam kipróbálom -
#16928 Grat, egy-két jelenet nagyon bejött (amiben minden ütemre lőnek) és hát kár a srácért... -
#16927 Most meg az Archlord ot... :) -
#16926 szerintem minden fejlődős, cuccolós játékban pont ez adja meg a játékélményt...anno Diabloban Bneten 1 év játék után elkezdtem botozni, 3 hét után abbahagytam a diablózást is...aztán megint elkezdtem és beléptem egy guildbe (vagy mi volt a neve ott), ami csak saját találású cuccokkal játszott, még runolni sem volt szabad, és tök jó volt...
pont ezért játszottam évekig wow-ot -
I1Q #16925 meglett az új gépem (és k*rva büszke vaok magamra me spórolni meg dolgozni kék eleget)
felraktam ismét az TQ,IT-t de semmit nem mentettem át a gépre a régi karikból + cuccokból. soothsayer !! ez most a kulcsszó. el is felejtettem hogy igazából az az izgalmas ha igazán kell szenvedni mindenért és nem aggatok rá az első tíz perc után übertáp cuccokat hogy 10 szintre 500 dpsem legyen. lényeg hogy most megint igazán élvezetes tolni mert semmi nem esett normalon egy epic amuletten kívül és így elég nehéz ám. le is haltam már 4x mire styxhez értem (egyet elbalfaxoskodtam). na ezt elmondtam
kösz a szót -
I1Q #16924 nekem hadesrun alatt pottyant belőle -
#16923 Némi help szügségeltetik...nekem!
A CARNUS setet szeretném összeszedni, már egy testarmor van, de nem emléxem honnan esik...valaki esetleg tudja???Nagyon kösz előre is! -
dudovec #16922 Hat ha nemvolt vilagos , akkor itt 1 ilyen is..
http://www.cybergames.hu/node/2428 -
virs lee #16921 Ez wtf? ~~ -
Shorlex #16920 Jól van fiacskám, ügyes vagy.
Mondjuk 420 megát a k..va életbe nem szedek le, de elhiszem hogy nagyon tuti lett. Méltó emlék úgy gondolom.
Megkaptam a levelet, írom a rangert meg a championt.
Haruspexet is majd, meg a dodge/avoid témakört. Üdv. :D
ma este vok. -
dudovec #16919 Tudom , hogy ez teljesen offtopic , de gondoltam megosztom veletek , aki csipi a quaket sasolja meg , eleg sokat dolgoztam vele es vegre valahara befejeztem.
http://q2scene.net/ds/index.php?op=dd3&id=1169334698
-
Shorlex #16918 sztem egy darab elég, ami plusz 35% bonuszt ad, mert akkor van 85%-od, cuccból is összeszedsz keveset. Nekem általában 105% szokott lenni az elég.
És akkor a másik gyűrű kötetlen (íjásznak apollo, adroit loop, stb.) persze ha csak zöld gyűrűd van, akkor valóban megéri egy plusz 50 daemon másikba plusz 50 undead -
dudovec #16917 50/50 + 35 bonus a legendary ebbol. De szerintem tanacsosabb felrakni 2 darabot inkabb , de 50% damage to deamons bonussal. 2 jo resistet "kielegit" meg megduplazza a sebzesed , legyen az barmilyen az osszes daemon ellen. 2 relicbol szerintem ez eleg jo. De legalabb 1 et erdemes felrakni , legyen barmilyen karid. -
virs lee #16916 Miért pont Quetzalcoatl-t? Az egy békés fődműves csóka. Akkor inkább Huitzilopotzlit. ~~ -
#16915 Ha úgy van, ahogy írtad, akkor Küklopsz ellen (ha másképp nem megy).
Három darab ebből. 1-1-et gyűrűre, 1-et amulettre (normálon. Nehezebb szinten lehet hogy többet ad, ott még nem tartok). Aztán bas*hatja a vitality damaget, meg a stunját.
-
#16914 Nem egy meggyőző jellemzés, de azért kösz :) -
#16913 Pop corné jártak, me az nekik nemvót -
#16912 Nem kell olyan messzire menni tollaskígyózni, bőven elég lenne a Nagy Sándor birodalmán belül kóricálni... :) -
zsotesz #16911 Nem rossz játék a Loki csak elég bug-os. Meg a dungeon-ok is elég egyformák, van hogy egy helyen többször is találkozol ugyanazzal a szobával, sőt még a ládák is mindegyiknél ugyanott vannak. Végülis nem rossz a játék de még csiszolhatták volna egy picit. -
#16910 történelem tanulmányaimból nem rémlik, hogy a görögök anno sokat jártak volna Dél-Amerikába:) -
KH #16909 hömm, ha csinálnak még kieget, mehetnének Dél-Amerikába is... lepofozni a Kígyóistent... -
#16908 még kell 25 perc amíg lejön, pedig már 5 perce töltöm :( -
#16907 Figyu, több szem-többet lát alapon, kíváncsi vagyok a véleményedre, ha neked is bejön, meg még valaki aki játszogat beírogat hogy annyira nemszar, akkor én is nekidurálom magam...ja és tuti van benne egy olyan hormonkezelt rahan féle karakter... :) -
#16906 leszedem a Lokit és mennézem van-e Rahan -
#16905 Ja, megnézheted az adatlapomat is...:)
Nesztek egy jó kis trélerr ITT -
Ravasak #16904 Na ugy laccik nem csak fiatalok vannak itt :)
amugy a küklopszok meg skill disruptott is csinalnak :) -
#16903 Pedig azt hittem, hogy senki nem tudja majd miről beszélek :D
Dr. Justice FTW
(nemrégiben találtam meg torrenten egy Kockás összest:) -
#16902 Ja meg Rahan al sem, az biztos a Loki ban van -
#16901 Én nem csak Herkulessel nem találkoztam, de Piffel sem! -
#16900 Valahogy nekem is úgytúnik, nehéz elképzelni, hogy kidobják a kukába azt ami majd. minden szempontból ennyire jól sikerült, ha csak a multis részt írnák át és hozzá tennének egy fejezetet pl akár a Heraklész vagy az Aranygyapjú stb. mitológiai fejezetekből + még egy kaszt al, újra el lehetne adni ugyanannyi példányszámban... -
Shorlex #16899 Nekem a Herkules mondakör maradt ki nagyon. OK hogy hydra, meg khimera, stb amiket megölt benne vannak, de sehol sem találkozol vele. Azért görög mitológára épülő játékban Héraklészt hanyagolni ráadásul olyan háttérmunkával mint amit az Iron Lore tolt (le a kalappal) felettébb gyanús. Lehet hogy lesz még ebből valaha valami... -
#16898 Off. átnéztem párszor a loki fórumba, fecske tologatja, azt mondta nemrossz, de valahogy a demó után teljesen elment a kedvem tőle...,
On. Az a baj, hogy a TQ már teljesen elsorvadt nálam, kiadhatnának még egy kieget, simán van annyi kakaó abban a görög mitológiában... -
#16897 Jól jönne abba a készülő f.a.q. ba egy ilyen enemy-boss-dmg leírás is...jó vitaalap lenne :) -
dudovec #16896 Ezekszerint igen.D
Ja amugy a marduk tablet of destiny grant skillje is megved asszem , illetve a jade emperor song is , de az ugyebar az avoid miatt. -
#16895 lehet, hogy én a hegyi trollra gondolok?