23078
  • ROMOTO
    Tényleg jobban drop ol a hunternek a game, ezt mondjuk nem vágom miért teszi.
  • I1Q
    nem azt mondtam hogy nem jó csak első karinak tré volt mert semmi nem esett még rare se nagyon totál kezdőként nics tapasztalata senkinek hogy hogy irtson lehaltam vagy 50x epicen. akkor már túl voltam a fórum átolvasásán és így döntöttem a hunter mellett. anno shorlex írt róla sokat, és igaza is volt.
  • ROMOTO
    Magadra húzod, azt már meg is van a scatter, ha annyira kell, különben a húzás bevett dolog az ilyesmi kariknál, tudod mint azt az eleink vagy besenyők tették, úgy teszel mintha menekülnél, aztán hátrafordulva a nyeregből lenyilazod egy puncture shot os scaterral
  • ROMOTO
    Ja, a Ranger mellett a Conq. is jó kezdő kari, csak mage ban nincs jó alternatíva.
  • virs lee
    Attól függ milyen íj, mert az átlag íjak se nagy vasziszdasz. Nem a sebzéssel van gond íjásznál, mert megvannak a frankó cuccaim hozzá, csak nagyon speciális helyzet kell neki hogy a tömegirtó skillje (scatter) beinduljon, és az inkább ritkaság mint jellemző helyzet. Ha összejön, akkor 1 lövés / tömeg, de ha csak minden 20. tömegnél jön be, akkor átlagban tré. "Tömegnövelő" mod nélkül, rendes játékban az a jellemző hogy egyesével rohannak rám az ellenfelek minden irányból, scatter esélye 0.
  • virs lee
    Pedig pont a conqueror az egyik legigénytelenebb kari. Nem kell neki 100% rec, meg übercuccok (persze nem hátrány), csak 100% block, ami egy jobbfajta mezei pajzsból (turtle shellel vagy spiny shelle relicelve) és skillekből megvan. Fegyvernek meg vmi frankó dragon mace, és sima onslaughtal legend hádész is lenyomható. Ha conqerorral elakadtál, az júzer error. ~~
  • ROMOTO
    Még nem, megkavart a reg elés, majd meló után megpróbálom megen...meg ahogy a fórumban írjátok nem lehet 4 szint diferenciával team ben tolni, de azért kösz, majd kereslek :)
  • shaba23 #16967
    oFF

játszottál már az archlordal? Ha gondolod, majd a Gaiahon-ra gyere, ott vagyok Ragnarose néven
  • ROMOTO
    A petek mindig a szint elején a legerősebbek (persze ha már maxosak) és a végefelé gyengülnek kicsit nyílván attól, hogy ezt a mobok fordítva tudják :)
  • I1Q
    soothsayerel nyomom most cucc nélkül szűz gépen. megszenvedtem normal hadeson mint állat. átértem epicre és úgy irtanak a petek hogy én szinte lőni se tudok már halott mindenki. nagggyon durva! nincs más dolgom mint a cuccokat felszedegetni. na erre nem számítottam.
  • I1Q
    catlakozom az előttem szólókhoz. Conqal kezdtem a gamet de epic elején kifulladt me nem volt semmi motyeszom. aztán hunter irtás legend végéig mint állat. na meg lett is pár jó cucc melee meg vari csókának is.
  • dudovec
    Hunter kezdőnek valo es cuccnelkul is jolmegy. Mig az elemetalist kuka lenne recharge nelkul.. Azaz lehetne shard , de az gyengebb mint az ij:P
  • virs lee
    Singleben meg lemarad.
  • ROMOTO
    Egy meele karihoz képest gyorsabb, kb. az instant mage (storm, earth) karikkal egyenértékű, azzal a különbséggel hogy multiban rájuk ver gyorsaságban
  • virs lee
    Én is azt írtam. De single playerben nem jó.
  • ROMOTO
    Multiban van tömeg, ergo ott lehet tömegeket írtani, meg x3 mod alatt...
  • virs lee
    A skilleket ismerem, a sebességgel van gond. Ha nem 1 kupacban van mindenki, akkor scatter nem játszik, és mindenkit egyesével kell klikkelgetni, ami nem tömegirtás.
  • ROMOTO
    A szóló mobot úgy is elintézed mielőtt hozzádérne a veszélyes csordákra meg ott a scatter, hogy onnan se érjen el senki, annyira nem lassú és nem kell mod hozzá hogy nagyon írtson, lehet azt multiban is, az instant cl meg jó gyors de halál unalmas szerintem.
  • virs lee
    Visszatérve az íjász témára: nem mondom hogy nincs ennél szarabb, de sztem nem egy nagy tömegirtó. Az ellenfelek legritkább esetben jönnek libasorban, meg olyan közel egymáshoz hogy a scatter hasson. X3 modban biztos jobb, de csít nélkül kb. egyesével kell klikkelgetni minden ellenfélre, ami elég lassú és idegesítő. Főleg cl-hez képest.
  • dudovec
    Fumble meg fear legenden is jo , mivel arra nincs res.. Mig egy 6 seces stun megallit 1 mobot kb 1.5 secre legenden , addig a 6 seces kabitas 6 secig tart. :D
  • Shorlex
    Mér én azt mondtam, hogy azt mondtad, hoyg hiba van benne? :DD
  • dudovec
    Shorlex nem azt mondtam h hiba van benne , de pl rohadtul nincs arrol szo ha jol lattam , hogy milyenek a tökeletes cuccok 1 ilyen karinak , mien zöldeket vadassz neki ha nincs szerkod , stb.
  • ROMOTO
    Nem jánlom ha origin gammád van, mert nem enged fel multira
  • ROMOTO
    Ja, bakker, van, a Circle of Power re igaz az a zárójeles szöveg, összekevertem fejből :)...a fumble legenden is ugyanúgy hat, nincs rá resistes mob csak a fő bossok.
  • DirtyGab3sz
    Találtam egy oldalt, ahol olyan modok vannak amik megváltoztatják a karakter kinézetét...én nem próbáltam még ki, mert félek valami gebasz beüt, de ha valaki vállalkozó kedvű>>ÍME ITT VAN
  • I1Q
    valami félreértés van szóval a 6ra tolt vision of death 80 energy cost, 3m radius, 13 reduced damage, 66% chance fumble attack 11 sec, 5.9 sec fear.
    hol itt a mana?
    amúgy sztem nem is gáz csak kicsi a radius meg nem tudom hogy legenden is benyalnák e a fumblet esetleg a feart is. na ez itt a kérdés.
    amúgy kösz #16948 is
  • ROMOTO
  • ROMOTO
    Fumble ellen nincs védelme a mezei mob oknak, ellenben bossokra hatástalan (a vision of death hat a bossokra és nagyon jól leveszi a manájukat ha benne állnak, de annyira nem éri meg) a skilldistrupt jellemzően mage mob és boss dmg
  • I1Q
    most nézegetem a titancalcot és olvasgatom a skillek leírását mikor feltünik a vision of death. kérdésem hogy a fumble és a fear ellen milyen védelmük van az ellennek ha van? pl skilldistruptor?
  • ROMOTO
    Mindösszesen csak 211 és mivel ezidáig nem volt moderálva néhol kifejezetten szórakoztató olvasmány
  • I1Q
    micsodaaa?? mikor megvettem a gamet elolvastam elejétől a végéig
    ezért sem kérdezgettem hülyeségeket.(sokszor) :D
  • Shorlex
    Mi az hogy egész jó? az egy tökéletes build, csak nem 3 éveseknek beszélek mint egyesek, hanem olyanoknak akik TÁMPONTOKAT akarnak, nem olyan leírást, ami azt is megmondja, hogy normal Helostól legen Hades palotáig pontosan mikor kell a jobb és a bal gombokat nyomni... :DDD
  • envoka
    211 oldal... Maximum pár oldalt olvas vissza, aki kitartó.
  • ROMOTO
    Akkor elég lenne egy velősebb faq, pl. ilyen: Mielőtt kérdeznél, olvasd el a topic ot. :)
  • DirtyGab3sz
    Belefogtam a csampi leírásába, de valahol elveszett...(baromira nem értek a world-höz)Így kezdhetem előről, csak legyen kedvem hozzá...
  • DirtyGab3sz
    Mert gyüjtöm a seteket...
    Nemcsak kék, és lila cuccokat!
    Van már egy korrekt kis setem...+2skill darabonként!!Egyiptomi, és asszem dudo kedvence..a nevére nem emléxem!
  • shaba23 #16938
    elég lenne, hogyha leírnátok benne a kérdést, aztán alá meg annak a hozzászólásnak a számát amiben már válaszoltatok rá:)
  • ROMOTO
    Ezek szerint már alig pár hónapot kell csak várni rá. :D
  • dudovec
    Hat nemreg kezdtem el irni a faqot , van 1 oldal kb...:D Shorlex aszondja , hogy mintha valami 3 evesnek szolna , de gondoltam hogy olyan legyen a faq , hogy a kezdők is értsék majd a zsargont a buildek leirasaban.

Shorlex meg csinalt mar 1 ranger leirast , egesz jo , de még lehetne mivel bővíteni.
  • shaba23 #16935
    ingyenes játéknak jó, de ezért nem fizetnék:)