23078
-
Piccolo13 #17014 Sziasztok!
Baromira szeretném Hamachin tolni a játékot. Todtok nekem mondani egy-két hálózatot ahol még játszanak és hely is van? -
#17013 Nem kell vérszomjasnak lenni, haata nem is újreg szvsz mindenki ihat egy kávét -
dudovec #17012 CSitet nem tamogatjuk.:P Elvileg azer kell faq meg buildleiras meg minden szar , hogy a kezdo csalas nelkul is boldoguljon a jatekba. Ennyi erovel lekell forditani a defiler readme.txt jet magyarra , kirakni es akkor mar nincsis szukseg semmire:D En orulok amugy h dolgozol vele es ha drop tippekrol van szo az kurva hasznos , csak a leirasoknak javareszt "normal körülmenyek" alatt folytatott jatekrol kellene szolniuk. Mindenesetre csakigy tovabb:) -
#17011 Ma megcsináltam ODA a normál mód görög,és egyiptom bossdroppját,egy rövid ismertetőt a mod,és csít dolgokról...egész napom ráment,de megérte...remélem!Aki tuggya miről írok remélem örül....
Megérdemlek egy söröt
-
Shorlex #17010 sztem az is leviszi hádészhoz, ha egyszerűen behal... -
#17009 Még szép, hogy kedvenc bazz, egy házigazdinak kuttyyakötelessége rásandulni percenkint a topikjára, hátha megy a warez meg a flame az OFF ról nem is szólva, a hátamegett... -
#17008 OFF
picsába...nem szeretem az új netemet...elindítottam egy 700 megás letöltést és mire végig olvastam a 3 kedvencnek jelölt topikban az elmúlt 2 óra termését lejött a film :) -
#17007 Ahelyet, hogy húzta vóna: "166 run speed-el, 70% körüli slow resisttel berohanhatsz bármilyen tömegbe, átrohansz rajtuk, onnantól kezdve egy gyönyörű 1/x függvényben (tükrözve :D), tölcsérszerűen jön utánad minden hülye egy pontba (ahol te vagy) koncentrálódva. Mi értél el? A felső trance aktiválódott és leszedte a resistet és egy csokorban van mindenki. Hoppá, lőhetsz markssal és onnantól kezdve 100szor jobban írt, mint bármilyen szar mágus. X3 mod nélkül is." amolyan shorlexxesen a lúzerja -
#17006 jah..miután tökönlőtte magát, gondolta nyakba is megpróbájja -
#17005 Te! ennek átment a nyakszirtyén a puskacső!?! Ez egy lúzerhunter!! -
#17004 ésez?? ezis hunter...
-
#17003 Esküszöm höjék vagytok.... -
#17002 Ne tudd meg, mi az a "bogyó" a kezében :D -
#17001 A porond középpontjától északkeletre van egy sárga örvénylő basz, na az a portál ami átvisz, ha nincs ott akkor marad a már említett két verzió -
I1Q #17000 naggyon lol
az irodában meg hülyének néznek hogy vonyítok. -
haata #16999 fenn van a kieg, hol találom a liftet?
Úgy látom mintha aaz oltárok között lenne másik irányba kijárat, de nem tudok arra menni -
#16998 Vagy tedd fel a kieget vagy keress egy liftet, az levisz Hádészhoz :) -
#16997 Műveletlen csürhe -
haata #16996 Valaki help!
Már kb. 3x megöltem Typhont, de nem megy tovább a game. Ha megöltem mit kell csinálni, kit kell keresni, hogy tovább menjek az IT-be?
Abból a körből ahol megöltem, csak visszafelé tudok menni. -
I1Q #16995 aháá hunter!!!
ok :DDD -
#16994 Nesztek egy másik igazi hunter
-
I1Q #16993 ki e a fazon
dévid tetembórúg? -
#16992 Félelem és reszketés Las Vegas ban bazz... -
#16991 hú dö fakk is hí? -
#16990 Igaziból csak egy van
Ő az
-
#16989 húzva? oda sem érnek hozzám...én az igazi hunterekről beszélek:D -
#16988 De csakis húzva, hátrafelé nyilazva -
#16987 Én nem ajánlanám senkinek, hogy mage karival indítson :) -
#16986 hunter hunter uber alles!!! :D -
virs lee #16985 Igen, lvl75-re. ~~ -
virs lee #16984 Akkor lehet hogy csak én futok túl gyorsan, de nem képződik mögöttem tömeg. :D -
virs lee #16983 ^^
Sztem a storm jó kezdőkari. Az elején csak +mana cucc kell neki, meg sok kék pia, később meg alakul. Pláne ha "of magi" (+xx% cast) is pottyan, ami elég low level, kezdőként is esélyes. -
#16982 Nna mitmondtam ?! -
#16981 Ja, nálunk nem a dps van, hanem mps: mob/sec -
Shorlex #16980 Virlsi ezért jó a haruspex.
166 run speed-el, 70% körüli slow resisttel berohanhatsz bármilyen tömegbe, átrohansz rajtuk, onnantól kezdve egy gyönyörű 1/x függvényben (tükrözve :D), tölcsérszerűen jön utánad minden hülye egy pontba (ahol te vagy) koncentrálódva. Mi értél el? A felső trance aktiválódott és leszedte a resistet és egy csokorban van mindenki. Hoppá, lőhetsz markssal és onnantól kezdve 100szor jobban írt, mint bármilyen szar mágus. X3 mod nélkül is. -
#16979 miért? ti siettek valahová játék közben? -
#16978 Nem várod meg, hanem csak simán átrohansz pár mob on, azt hátralőssz, simán haladósabb mint egyesével befogni a mobokat képernyő széléről :) -
#16977 "... Se a conq, se az íjász nem mage. " grat. ez helytálló észrevétel...:)
Segítek, ha ez neked magas volt...
"Ja, a Ranger mellett a Conq. is jó kezdő kari, csak mage ban nincs jó alternatíva."
ez alatt azt kellene értened, hogy míg meele karikban van jó kezdő kari, addig mage ban nincs...igyá' egy kávét -
virs lee #16976 Mire megvárod hogy köréd gyűljenek, az ugyanannyi idő mint egyesével leölni mindet. -
virs lee #16975 mage ban nincs jó alternatíva
??? Se a conq, se az íjász nem mage. ~~