23078
  • Piccolo13
    Sziasztok!

Baromira szeretném Hamachin tolni a játékot. Todtok nekem mondani egy-két hálózatot ahol még játszanak és hely is van?
  • ROMOTO
    Nem kell vérszomjasnak lenni, haata nem is újreg szvsz mindenki ihat egy kávét
  • dudovec
    CSitet nem tamogatjuk.:P Elvileg azer kell faq meg buildleiras meg minden szar , hogy a kezdo csalas nelkul is boldoguljon a jatekba. Ennyi erovel lekell forditani a defiler readme.txt jet magyarra , kirakni es akkor mar nincsis szukseg semmire:D En orulok amugy h dolgozol vele es ha drop tippekrol van szo az kurva hasznos , csak a leirasoknak javareszt "normal körülmenyek" alatt folytatott jatekrol kellene szolniuk. Mindenesetre csakigy tovabb:)
  • DirtyGab3sz
    Ma megcsináltam ODA a normál mód görög,és egyiptom bossdroppját,egy rövid ismertetőt a mod,és csít dolgokról...egész napom ráment,de megérte...remélem!Aki tuggya miről írok remélem örül....
    Megérdemlek egy söröt
  • Shorlex
    sztem az is leviszi hádészhoz, ha egyszerűen behal...
  • ROMOTO
    Még szép, hogy kedvenc bazz, egy házigazdinak kuttyyakötelessége rásandulni percenkint a topikjára, hátha megy a warez meg a flame az OFF ról nem is szólva, a hátamegett...
  • shaba23 #17008
    OFF

picsába...nem szeretem az új netemet...elindítottam egy 700 megás letöltést és mire végig olvastam a 3 kedvencnek jelölt topikban az elmúlt 2 óra termését lejött a film :)
  • ROMOTO
    Ahelyet, hogy húzta vóna: "166 run speed-el, 70% körüli slow resisttel berohanhatsz bármilyen tömegbe, átrohansz rajtuk, onnantól kezdve egy gyönyörű 1/x függvényben (tükrözve :D), tölcsérszerűen jön utánad minden hülye egy pontba (ahol te vagy) koncentrálódva. Mi értél el? A felső trance aktiválódott és leszedte a resistet és egy csokorban van mindenki. Hoppá, lőhetsz markssal és onnantól kezdve 100szor jobban írt, mint bármilyen szar mágus. X3 mod nélkül is." amolyan shorlexxesen a lúzerja
  • DirtyGab3sz
    jah..miután tökönlőtte magát, gondolta nyakba is megpróbájja
  • ROMOTO
    Te! ennek átment a nyakszirtyén a puskacső!?! Ez egy lúzerhunter!!
  • DirtyGab3sz
    ésez?? ezis hunter...
  • DirtyGab3sz
    Esküszöm höjék vagytok....
  • ROMOTO
    Ne tudd meg, mi az a "bogyó" a kezében :D
  • ROMOTO
    A porond középpontjától északkeletre van egy sárga örvénylő basz, na az a portál ami átvisz, ha nincs ott akkor marad a már említett két verzió
  • I1Q
    naggyon lol
    az irodában meg hülyének néznek hogy vonyítok.
  • haata
    fenn van a kieg, hol találom a liftet?
    Úgy látom mintha aaz oltárok között lenne másik irányba kijárat, de nem tudok arra menni
  • ROMOTO
    Vagy tedd fel a kieget vagy keress egy liftet, az levisz Hádészhoz :)
  • ROMOTO
    Műveletlen csürhe
  • haata
    Valaki help!
    Már kb. 3x megöltem Typhont, de nem megy tovább a game. Ha megöltem mit kell csinálni, kit kell keresni, hogy tovább menjek az IT-be?
    Abból a körből ahol megöltem, csak visszafelé tudok menni.
  • I1Q
    aháá hunter!!!
    ok :DDD
  • ROMOTO
    Nesztek egy másik igazi hunter

• I1Q
    ki e a fazon
    dévid tetembórúg?
  • ROMOTO
    Félelem és reszketés Las Vegas ban bazz...
  • shaba23 #16991
    hú dö fakk is hí?
  • ROMOTO
    Igaziból csak egy van

Ő az

• shaba23 #16989
    húzva? oda sem érnek hozzám...én az igazi hunterekről beszélek:D
  • ROMOTO
    De csakis húzva, hátrafelé nyilazva
  • ROMOTO
    Én nem ajánlanám senkinek, hogy mage karival indítson :)
  • shaba23 #16986
    hunter hunter uber alles!!! :D
  • virs lee
    Igen, lvl75-re. ~~
  • virs lee
    Akkor lehet hogy csak én futok túl gyorsan, de nem képződik mögöttem tömeg. :D
  • virs lee
    ^^

Sztem a storm jó kezdőkari. Az elején csak +mana cucc kell neki, meg sok kék pia, később meg alakul. Pláne ha "of magi" (+xx% cast) is pottyan, ami elég low level, kezdőként is esélyes.
  • ROMOTO
    Nna mitmondtam ?!
  • ROMOTO
    Ja, nálunk nem a dps van, hanem mps: mob/sec
  • Shorlex
    Virlsi ezért jó a haruspex.
    166 run speed-el, 70% körüli slow resisttel berohanhatsz bármilyen tömegbe, átrohansz rajtuk, onnantól kezdve egy gyönyörű 1/x függvényben (tükrözve :D), tölcsérszerűen jön utánad minden hülye egy pontba (ahol te vagy) koncentrálódva. Mi értél el? A felső trance aktiválódott és leszedte a resistet és egy csokorban van mindenki. Hoppá, lőhetsz markssal és onnantól kezdve 100szor jobban írt, mint bármilyen szar mágus. X3 mod nélkül is.
  • shaba23 #16979
    miért? ti siettek valahová játék közben?
  • ROMOTO
    Nem várod meg, hanem csak simán átrohansz pár mob on, azt hátralőssz, simán haladósabb mint egyesével befogni a mobokat képernyő széléről :)
  • ROMOTO
    "... Se a conq, se az íjász nem mage. " grat. ez helytálló észrevétel...:)
    Segítek, ha ez neked magas volt...
    "Ja, a Ranger mellett a Conq. is jó kezdő kari, csak mage ban nincs jó alternatíva."
    ez alatt azt kellene értened, hogy míg meele karikban van jó kezdő kari, addig mage ban nincs...igyá' egy kávét
  • virs lee
    Mire megvárod hogy köréd gyűljenek, az ugyanannyi idő mint egyesével leölni mindet.
  • virs lee
    mage ban nincs jó alternatíva
    ??? Se a conq, se az íjász nem mage. ~~