Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Na ráklikkeltem a sírkövemre ma 3 szor és persze 3szoros exp lett belõle 😊
ROMOTO
Én meg sem merem nézni, elég volt nekem a fan site karinevek fordítását látni, brrrr :/
NeoMaN
Jájjj.... Nagyon fura.
:C

ja és 1000 köszönet Lyon-nak és csapatának
NeoMaN
Ehhhhhh, kész a magyarítás geciek.
😊))))

ROMOTO
Meg a próba kedvéért felraktam ezt a khthonion-t, hát mitmondjak jobbnak tûnik a betrayrnél, reduced resist, stb. nélkül gyorsabban hentelek mindenhol, pl az overlord passage ban is, ez van.
ROMOTO
Ja, ha már itt tartunk, nemtom kinek újság, mert tök régi fogás, hogy a tradeban, ha egyszerre nyomja a két fél a trade és a cancel gombot, akkor mindkét félnél megjelenik a cucc, a neten mindenki így duppol, 1-3 visszaszámlálnak és a 3 ra egyszerre nyomnak 😊
ROMOTO
Ezt vágom én is, de tegnap fel lettem világosítva, hogy ha a sírkövedre még mielõtt eltûnik még egyszer ráklikkelsz, akkor megint megkapod ugyanazt az exp et, tehát ha 2szer klikkelsz rá mielõtt eltûnik, dupla expet kapsz
nemtom , hogy 1 dologrol beszelunk e 😄
Sirkõ felvetele is több expet ad ,ha valami altal több expet kapnal😄

ROMOTO
Azt a trükköt megoszthattad volna velünk is bakker <#hehe>
ROMOTO
Sajátgép-Dokumentumok-My Games mappába
ROMOTO
Garantáltan az 😊
Csa!

Hova menti le a gép a mentést nem találom? Azt ugye meg lehet csinálni, hogy úgy kezdem el a játékot, hogy a régi karakteremmel indulok, és nem veszik el a tapasztalati pontom?!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

XTRA CSÍT!!!! 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

DirtyGab3sz
okok...nem jáccom vele.....vaultban tárolok pár érdekes green cuccot, mind dropp!!Ha érdekelnek még hasonló dolgok, elküldhetem ha gondolod a vaultfile-t megtekintés céljából!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

nemazt mondom h amivel meg nem talalkoztm az csit , hanem hogy ez a gyuru majdhogynem ugyanaz mint a "copper seal" csak ez zöld kivitelben van. Coppper seal meg köztudottan mega cheat item. Engem nemzavar ha ezzel jatszol tovabb , de sztem elveszi a jatekelmenyt ha iesmikkel mesz😄

DirtyGab3sz
Hát dudo fogalmam sincs...
Néha pár sráccal szoktam tolni, vagy X3, vagy cusom map...lehet hogy ott esett, de tuti esett cucc, nem én modoltam!Mint mondottam soxor csak elrakom a zöld droppokat, és csak a vaultban szoktam rendezgetni,kidobni,megtartani stb...

Amim van mod(csít) relic az ennél brutálabb,gondolom ismeritek ti is a chrisrelic-et!
Azért egy BM-nak vagy egy Elementalistnak tökéletes kis gyürü nem??<#nyes>

sirkõ cselt vagom😄

armor pedig nagyonfasza... es talan meg legit is<#eplus2>

ROMOTO
Ezt a sírkõ exp növelõ trükköt tudta valaki?
Meg látom nem kommentálta senki azt a homadost, pedig nagyon frankó, az a total meg minden dmg-t növel pl., a másodlagosakat is, mint a stun liche, distrupt, bledeeng ha jóltom...
i1q : szerezz par ujabb daemon blood relicet , duppozd le es rakd ki ujra😄 Addig amig megnem kapja az 50% dmg to daemons bonust, ami a legjobb belole kb. Az etnikum elleni 100% sebzes az kb kritikalozza mindened. Szal mondjuk az alapban 250 es lightning boltod (ami a cuccokkal meg az intel meg a bufokkal lehet olyan 3-4 ezer siman) abbol 7-8 ezres lightning lesz daemonok altal. Szal 100% duplazza azt ami van , nempedig a spell damagere tol meg ra 100%-ot. Baromi sokat szamit😄

ez a coppersealnek valami uj verzioja - zöld (mintha legit) itemnek álcázva.

rec >> req

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

LOL, ez csít! -100% rec, +100% xp, +1 skill, pláne gyûrûn...

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Láttam egy videot amin a gyerek miután megölte hádészt nem ment egyböl tovább

Másmilyet nem is láthattál. ^^

hat ja eleg csit gyanus , nem custom mapon esett?😛

ROMOTO
Mert tulajdonképp a ládákból "esett" az ki 😊, az ilyen 100% ez meg az brutál csít mind, de a többi stat is irreálisan magas 😊
DirtyGab3sz
hát nem emlékszem már hol esett, váltogatom a karikat orrbaszájba...a vaultban figyeltem pakoláskor fel rá....ha esett hogy lehet csites?

ROMOTO
Te, ez neked valszeg a greenpeaces pályán esett és tök csítes cucc.
DirtyGab3sz
ÁÁÁ srácok!!ez most hullott!!!
Láttatok már ijet??
Nagyon ottvan szerintem!!!

DirtyGab3sz
Kicsit bõvebben leíreom amit virs lee lefirkantott...
Hades véletlenszerûen dob egy teknõs-szobrot, aminek overlord a neve.Ezzel a secret-instába tudsz lemenni, majd némi szopásos jellegû hent után egy ládából különleges cuccokat kaphatsz!!Érdemes a sárga cuccokat is megnézni, mert jó kis dolgok hullanak!!
Nekem pölö ijen esett nemrég:
Azért ez nem rossz... :-D

Kösz a segítséget mindenkinek. Sikerült lehúzni a modot és a net beállítással voltak a gondok csak sajna erre is ugyanazt dobja ki a game (régebbi verzió mint a játékom). Lezedtem még asszem vmi tutorial 2 nevû modot próbára és azt viszi. Hol találok 3-4 skilles sapit asszem gorgonok lettek egyszer emlegetve bár lehet hogy az a bracer volt? A legendary daemons blood nálam asszem vitality dem resistet + stun resistet ad 50%-ban és a comleted bonus-a is vitality dem res 30% mindnek pedig van vagy 10 db. Csak nálam rakta így össze õket?

overlord

Hi!
kössz mindenkinek a segitséget,mint utolag kiderült én voltam a balfax, röhögtem is magamon😊
Lenne ujabb 2 kérdésem ha nem baj😊
1.Láttam egy videot amin a gyerek miután megölte hádészt nem ment egyböl tovább hanem visszament a 4. világ elsö városába és nem messze onnan bement egy olyan ajton ami a 4.világ elején még zárva volt!mi kell ahhoz hogy be tudjak menni oda?
2. az inventoryba a bal also sarokba ti hogy tudtátok összegyüjteni az essence-eket meg scroll-okat stb?én normalba gyüjtögettem végig de egyet se tudtam összerakni!gondolom epicbe már nem fogok olyat találni amit normalba?
ROMOTO
Nna itt van, pl. 54%+10%total dmg-t tud és a többi stat is elég szép 😊:
ROMOTO
Nna megen találtam valami érdekeset én is, hallottatok olyan zöld démonos páncélról hogy Homados? elég jó...
Meg az is új pl., hogy ha kétszer klikkelsz a sírkövedre, dupla expet kapsz vissza. 😊
le kellett törölnöm a játékot, persze a mentéseket hagytam. Újból feltettem a játékot erre meg nem tudom használni a régi karaktereket... vmi extra dolgot kell csinálnom? kicsit idegesít az egész.. ha vki tud segítsen. thx
Az a piros kavics.

Az utolsó wp-tõl haladva hádész (õ van az act4 legvégén, 2x kell legyakni, mindig transformerkedik) felé haladva egyszercsak megtalálod. Mivel itt rajta kívül nincs más repkedõ (pláne lila boss) lény, és csak rajta keresztül tudsz eljutni hádészhoz, elég nehéz kihagyni. A lila követ MINDIG dobja.

nekem két klikkre indult a letöltés, pedig egy kanyi szót nem tudok franciául... 😄

Tracker szett egy szar.
Peleus armor, athena cipõ, conquerors bracer, plusz 3-4 skilles sapi (afro ugrott) immortal amu 1 apollo, 1 2X% str 1X% health gyûrû relicelve legend daemons blood-al és tyrants fist artifact.
Bossnál jöhet még scroll of frenzy.
Ki találta ki ezt a tracker szettet? 😄

Egyépként nincs sok értelme hajkurászni a köveket mert egy sima kincseskamrát nyit csak ki.Ahol dob a ládákbol egy rakás sárga cuccot.Bár lehet neked szerencséd lesz és dob valami jobb tárgyat.
A lila a követ az Elisiumi mezö után találod.Ahol elválik a fényes mezö a csatatértöl onnan nem messze.Menj a mezöt elválaszto csatatér melett balra egész a végéig,Na ott menj be a csatatérre.Lesz ott egy feljáro elég kicsike ijen fábol csinált hid vagy mi a franc azon menj.A térképed ugyis kijelzi sárga kis körrel majd a repkedö banyát.Na azt öld meg és megvan a lila köved.Elehet másképp is jutni hozzá csak kacskaringosabb.De a fa hidak jobban elvezetnek oda.Szoval a kis fa hidakra keress ott egy feljárot és onnan már megtalálod egyépként haladj befelé.
DirtyGab3sz
Hali!
A hades palace-ban lessz egy boss...nem messze a hades bejáratától visszább...egy kék gépwarri(vagy mifene:-D)az dobja el azt a követ asszem....
Ha nem sry....

ROMOTO
Nem biztos hogy kell neked az az afro amu, meg a teljes szett, írták hogy csak a sapi meg a karvért kell onnan és inkább az immortal amu kellene az afro helyett és tegyél fel strenges artit akkor talán összejön az a hiányzó streng
ROMOTO
Kipróbáltam a megadott linken, nekem simán lejön, biztos valami net biztonsági beállítás az oka nálad
Mégse! Egységben az erõ, segítséggel megoldva és leszedve. Kösz mégegyszer, du kipróbálom hogy mûxik-e.
Lenne még technikai kérdésem: szóval kedvencem egy ranger, teljes tracker set, 2 db Apollo gyûrû, afro amu, Marduk's Tablet of Destiny artifact. Az average dem kb 2000 és valami iszonyat lassan írtom az ellent legend orint elejétõl (bár nem is halok az arti miatt könnyen). az a gond hogy a strengthem csak 350 körüli és nem tudok vmi túl sok strengthes csizmust felhúzni a trackeres csizmi helyett és a gyûrût sem nagyon szeretném lecserélni mert az a +110% piercing dem elég jól jön. A kari bildem tuterjó. Mindenkinél így megy a legend vége vagy nekem kellene vmit változtatni de nagyon?

Kösz Shorlex de ezzel sem nyertem. Regisztráltam beléptem letöltés - SEMMI. Mozillával Explorerel próba SEMMI, (nem található, nem elérhtõ, üres ablak, stb). Na ez már szívás. 1x már néztem az oldalt és akkor is ugyanez volt. Én is a guglival kezdtem kb egy hete, azóta ugyanez. Azért még1x kösz és bocs mindenkitõl hogy itt balfaxoskodom a fórumon.

hello virs lee!
kellene még 1 kis segitség!
Bejártam ujra minden pályát az utolsó elötti várostol,megöltem minden "repkedö ringyot" de a a lila követ nem találom!
odáig jutottam hogy bementem a hades palaceba ott kiszabaditottam a csajt aki egy ágyon ül😊,utánna mentem végig lekilleltem mindenkit és a végén van 1 szörny akit miután megöltem nem tudtam tovább menni és nem dobott semmilyen követ!mond hogy nem az dobja a lilát😊
Asszem ennek mûködnie kell.

Zárójelben teszem hozzá hogy 2 perce keresem és a 4-5. a guglin, amit kidob...