23078
  • KH
    az a gáz ezekkel az angol nevekkel, hogy a magyar nyelv "ragzik"
    szóval van ugye a tárgygeneráló, és ahogy látom, minden jellemzőhöz van valami név is, na most angolban csak szépen egymás mellé pakolgatja a jellemzőnek megfelelő szavakat, de a magyarban az így nem működhet

ez a nagy feneség, az ilyen halmozott jelzős szerkezetek automatikus fordítása szvsz impossible mission
  • LordMersey
    "..Olyan nevek vannak adva itemeknek..." Konkrétan mire gondolsz? Hogy a shield-et pajzsnek vagy a sword-ot kardnak fordítják? A magyarítással csak annyi a gond, hogy aki az angol verziót játsza, nem mindig érti meg azt aki magyarul. Ennyi.
  • ballor
    szedd le a legújabb magyarítást (nemrég frissítették), abban lesz egy text_EN.arc, csak azt másold be (előtte az eredetit mentsd el :) ), elvileg ennyi csak, az a 70 mega azért annyi, mert benne van az intro is, amin magyar felirat van

ha nem tetszik, akkor csak vissza kell pakolni az eredeti nyelvet
    egyébként a régi telepítős volt, azt hiszem leszedte magát jól

===
    én nem húzom le, sok munkájuk volt vele, sok emberen segítettek ezáltal, de nem kellett volna mindent fordítani, a neveket, helyszíneket semmiképp (Delfoj nem olyan szép azért - lehet az újban kivették már)
  • kemotox
    tényleg elég idétlen nevek szoktak lenni (lásd diablo),de van aki nem vágja annyira az angolt.
  • Shorlex
    Gabesz, ha telepíted a magyarítást akkor azt lehet külön uninstall-ni? (szép magyar szó)
    Mert egyszer a fun kedvéért hogy kidőljek a röhögéstől telepíteném ha utána le tudnám szedni esetleges újratelepítés nélkül, mer ahhoz most nem naon lőn kedvem.
  • DirtyGab3sz
    Akármennyire is javítottatok(mindenképpen le a kalappal a magyarítóknak!!) szerintem xart se ér....elrontja a játék élményét!Olyan nevek vannak adva itemeknek...appám...huhh,hagyjuk is!
  • LordMersey
    Hát igen..az epikus inkább etikus:)
  • virs lee
    Ezért "jó" a magyarosítás. ^^
  • shaba23 #17086
    hirtelen nem tudtam mi az az eposzi :D gondolom az olyan mint az epikus :)
  • AntiHero
    "A játék 60% százaléka újra lett fordítva, de természetesen 100%-ban át lett nézve, és kisebb nagyobb javítások történtek a maradék 40%-on is. Az összes szörny, alap-, valamint egyedi tárgy, az karakterek és a képességek leírása is totális újragyúráson esett át. Szintén komoly átalakításon estek át a különféle változókat tartalmazó szövegek, a menük feliratai illetve az oktató szövegek."

MAGYARITÁS
  • LordMersey
    Thx!
  • ROMOTO
    GameBanshee
  • LordMersey
    Sziasztok! Most, hogy megvan a magyarítás, most kezdtem el igazá njátszani - a legújabb javított tegnap óta elérhető:)) - nekem, mint nagy Diablo fannak nagyon tetszik a játék:))) Egyedül az a problémám, hogy nem találok olyan honlapokat ahol tárgyakat tudok nézni - eposzi, legendás... - összehasonlításképpen, hogy lássam mit is ér a cumó amit találtam. stinekkel tisztában vagyok:))))))))))
  • ROMOTO
  • zsotesz
    én már nyomom, 5-ös szintű az emberkém
  • kemotox
    ....
  • szami2
    kihagytam egy m-et
  • szami2
    ne akartok csinálni gladiátort?
    gladiátor
  • DirtyGab3sz
    Ballor!!
    Most hétvégén nem adok le semmit..valahogy nincs energiám csinálni...jövő hét elején küldöm az anyagot!
  • Piccolo13
    Végre siker. Egész délután toltuk a játékot hamachin.
  • DirtyGab3sz
    asszem nekem az van meg
    megnézem

deluxe edition...banyek...nincs szerencséd
  • virs lee
    Viszont low lvl (lvl10-) artifact scrollokat tök nehéz dobatni, kb mindig lvl25+-nél indul.
  • dudovec
    Elvileg minel magasabb a karid annal jobban dob. Plmeg 1.08 ban csinaltak olyat , hogy 60 as karival öltek normal titant , ami ettől dobott lilat..
  • vidu01
    Mesterek, aztat a dropmodot honnan lehet letötteni? Működik single playerbe is v csak a multis pájákon?
  • ROMOTO
    Attól biztos nem lehet, nem szereti a karidat a game :)
  • KH
    hömm, az lehet, hogy azért sz.r a drop, mert túl erős a karakter az ellenfelekhez?
    (se a manticore (ládika), se az egypt telkine nem dobott még egy zöld cuccot se)
  • ROMOTO
    Ja, ja, van köztük mókás is :)
  • ROMOTO
    Bug, bekavart a multi, valszeg a spannodnak megvolt már a küldi és te csatlakoztál hozzá...
  • Piccolo13
    Sikerült játszani. Tiszta boldog vagyok, de minden jóba van valami rossz. A három boss gorgonnál nem tudok tovább menni, mert nem nyílik az ajtó.
  • Shorlex
    Ez naggggyon szigorú... :D
  • virs lee
    Ehun ni. ~~
  • lovaszi
    Tudom régen dioztam, de most egy jó buildot keresek xD
  • virs lee
    l did as you told me, Tyrael. l found the Temple of the Zakarum. ln the deepest recesses of the Temple, l found a dark gathering; my companion, the Wanderer... Tal Rasha, and a great Evil who could only be the Lord of Hatred himself- Mephisto! l heard a voice then... like a thousand needles in my heart.

My brothers! At long last we stand reunited! The lnfernal Gate has been prepared - And the time of ourfinal victory is at hand... Let the way to Hell be opened! And the evil that was once vanquished shall rise anew! Wrapped in the guise of man shall he walk amongst the innocent, and Terror shall consume they that dwell upon the Earth. The skies shall rain fire, and the seas will become as blood. The righteous shall fall before the wicked, and all Creation shall tremble before the burning Standards of Hell!

What l sawthen was not meant for mortal eyes...

The Gate stands ready! Now, my young brother, the time has come to assume yourtrue form. Arise, Diablo; Lord of Terror! You are the harbinger of our return, Diablo! Send forth your terror into Hell!

Alapmű. ~~
  • Piccolo13
    Végre sikerült találnom egy Hamachi szobát. Azon csodálkozom, hogy pár nappal ezelőtt még tele volt, most vagyunk összesen öten. Ha valakit érdekel, hálózat neve: mho_titan_quest jelszó: mho. Gyertek játszani!
  • lovaszi
    ez mi? xD
  • virs lee
    -e
  • virs lee
    You are the harbinger of our return, Diablo. Send forth your terror into Helle! ^^
  • lovaszi
    Sziasztok!

Valaki nem tudna mondani egy jó harbinger buildot?
  • Ravasak
    Piccolo akkor csinalj amgadnak szobat és talan majd aki jaccik bemegy :)
  • shaba23 #17055
    megnéztem a Loki-t, nekem tetszik!:D (bár még csak lvl5 vagyok, szóval nem sokat játszottam, de az eddigiek alapján jó lesz)