23078
  • virs lee
    Jaja. Colossal...of Havoc kell, de nemcsak íjból, minden fegyverből is.
  • dudovec
    Tessek farmolni az act4 es mocsarban (2 es wp utan) levő béka ijaszokat legenden , eleg szepkis bowokat lehet kiszedni belőlük. Semmikeppen nem ajanlok lila bowot, akarmennyire is csabitoak bizonyos tulajdonsagok.
  • dudovec
    450-500 dex max ijasznal cuccokkal, többit str..
  • vidu01
    Én amit most használok az az Artemis silver bow, annak elég 408 dex, de hoz magával 30valamennyit, ugyhogy nem kell teljesen annyi. Mondjuk nem tom hogy ez e a legyjobb íj, bizti van jobb is, de nekem bejön (nincs más). Most találtam egy karvédet +46% attack speedes, hát mitmondjak, elég jól megdobta a damaget. :D
  • envoka
    Megtudná mondani valaki, a legjobb (vagy a legnagyobb Dex. követelményű) íjhoz mennyi dex. szükséges ? Nem kell pontosan, +- 50 eltérés lehet.

• Shorlex
    plusz 2-vel is megy már... :D Szal a farkas legyen lvl 18-as
  • virs lee
    Az, bár nem ez az 1. játék ahol így megy. Dio2-ben pl. a sorci is blockra gyúrt, meg nehézvértben rohangált, bot helyett műfaszt fogott a kezében.
  • kgabus
    Köszi a segítséget! Akkor kb. annyi dex, ami a cuccokhoz kell, a többi meg str-re? De furcsa...
  • virs lee
    +4 skillel
  • Andie
    Oké Skacok, felment az IT, és frankón megy a régi karim is. Tök szupi, köszi mindent.
    Még 1 kérdés!

Megpróbáltam összefüteni a laptoppal a gépemet, hogy menjen LAN-on a játék. De sehogy nem látják egymást. Nincs tüzfal, nincs proxy, semmi különös. Sima lan kábel. Mi a trükk?
  • vidu01
    Palace of Hadeson volt egyszerre 3 farkasod, azt hogy csináltad?
  • DirtyGab3sz
    Hali!
    Skacok!Szinte 24/24-ben dolgozom...beleolvasok a fórumba, de a "dologgal" most nincs erőm foglalkozni!Mihejst stabil a helyzet folytatom!
  • Shorlex
    és peccselni akkor tudsz csak ha nem no-cd-ztél, modoztál, crackeltél és társai
  • virs lee
    Az alapjáték 1.30, a kieg 1.1 lesz IT-vel. A karaktereket értelemszerűen át tudod hozni és folytatni, de vissza nem (dream mastery + új cuccok értelmezhetetlenek az alapjátékban).
  • Andie
    Sziasztok!

Most találtam rá erre a játékra, és az első 1-2 óra iszonyat izgi volt! Tiszta Diablo feeling, csak szebb, jobb, tisztább, szárazabb :D
    Megvan a kieg is, az Immortal Throne, és ezzel kapcs lenne 2 kérdésem:

- Most 1.08-as a TQ-m. Ha erre rárakom a kieget, akkor felpatcheli? Hanyasra?
    - Ha felteszem a kieget, akkor tudom majd tovább játszani a mostani karakteremet (12-es), onnan, ahol abbahagytam? Vagy elölről kell kezdenem?

Köszi!
  • Shorlex
    Take this! :D

Str KIVÉTEL nélkül mindig jobban növelli a sebzést, 100% PIERCING-nél IS. Van ilyen brigandom, nem elképzelés, tapasztalat. Empirikus. Nem kötözködésképp, csak tájékoztatásképp.
  • virs lee
    Elkezdtem megint a csempiont, life leech-el viszonylag jól rendben van az élete (bár nagy pofonokra nem ért vigyázni, pajzs híján nem olyan stabil mint a conq), 7k dps-el elég hamar beszűnteti a rendbontást. Viszont res az nem nagyon van neki, kb. csak stun 100%, fire 50% a többi jó ha nem -100%. Olympuson a küklopszokig már el se merek menni vele, act4-ben meg cerberusnál álltam meg, -46% pojzon ressel pikpak kifingik.
  • dudovec
    most latom csak h az int kimaradt:o
  • dudovec
    Dex nem ad avoidot , es honing mellett akarmilyen meglepo is , megmindig jobb az str. De amugy tq.ballor.hu , elkedtem a faqot mar , igaz a sortördeles meg a betuhibak meg nincsenek kijavitva , meg ez csak az 1/4 ede az egesznek , de kezdokent lehet mar 1-2 dologrol tajekozodni. pacsi.
  • vidu01
    Rövid leírás hozzá. Köszönet érte Shorlexnek (ha mégis írnál könyvet 1 oldal már meglenne). :D
  • virs lee
    Naja, mert az íjnak csak 25%-a pierce. Ezért íjnál valóban jobb az str-t növelni.

Lándzsánál már jobb a dex, mert blade honinggal + 30%-os lándzsával 100% pierce lesz, tehát tökmindegy hogy str vagy dex, mindkettő ugyanannyit dob rajta (illetve elméletileg a dex még többet is), és emellé kapsz dodge + avoidot is a sok dexből, meg def-et. Viszont ehhez mindenképp brigand kell, amivel meg kevés lesz a manád, nem fogsz állandóan call of huntozni, meg a studyt is megválogatod hova dobod, szal más sebzésnövelőktől meg elesel (vagy minden 2. clicked a mana pia lesz).
  • vidu01
    Csinálj valami ilyesmit . Nekem is ezt tanácsolták elsőre.
  • Noodlee
    Ty!

A karakter elhalálozásnak van valami negatív vonzata, vagy csak statisztika miatt számolja a program?
  • Shorlex
    mert bal klikkel próbálkozol. egymásre tenni jobbal kell
    De ahogy mondtam: 40-50 gépelt A/4-es oldal. Most sajna erre nincs energiám...
    Kérdezz konkrétat, és kezdj egy íjászt :D
  • Noodlee
    Olyanokra vagyok kíváncsi, hogy melyik kasztnak melyik skilleket érdemes használni, vagy pl. melyik skillek nem jók semmire. Régebben valaki linkelt kimaxolt skill tree képet... Ilyenek érdekelnének.

A kis pücükék, amikkel a cuccokat lehet tunningolni azokat hol/hogy tudom használni? Ha van egy fajtából több, sarkukban írja, hogy 1 db (mint a potionoknél) akkor miért nem tudom egymásba tenni?
  • kgabus
    Csak és kizárólag íjász karinál a statpontokat hogyan érdemes elosztogatni? Érdekes módon most a 25% piercinges íjammal a str sokkal jobban növeli a sebzést, mint a dex, ráadásul előbbi ugye a cuccokhoz is kell, hogy fel tudjam venni.
  • Noodlee
    Szia!

Már kb 2 hónapja pihentetem, de majd megyek vissza
  • vidu01
    Én már keresgéltem skill-leirást, de csak az earth masteryhez találtam. Kár hogy nincs a játéknak egy fasza magyar fanszájtja. Megérdemelné, mondjuk szerintem nem sokan játszát.
  • Shorlex
    Nudli, ez most kb. olyan, mintha azt kérnéd, hogy ami egy év alatt felgyűlt tapasztalat, azt írjuk le neked. Ez az én esetemben olyan 40-50 gépelt A/4-es oldal lenne. Még valami?
    Tipp: olvass vissza a fúrumban :D
  • shaba23 #17155
    NINCS! Menj vissza Tibiázni! :D
  • Noodlee
    Sziasztok!

Most kezdtem a játékot, és érdekelne egy jó leirás a skillekről, és a karakterek fejlesztéséről.
    Nem ismerem a skilleket, és nem szeretném nagyon elszúrni a karikat.
  • virs lee
    Ez se rossz. :D
  • DirtyGab3sz
    Na akkor mégegy OFF
    EZAZ
  • virs lee
    "csoport-1 az ivást már megkezdte" :D
  • DirtyGab3sz
    OFF
    Régen tettem be jópofát....
    ÍME
    A magyar lánglovagok!!
    Nemhiába nnnna...Ők is csak férfiak!!!
  • DanielT
    Köszönöm!
  • DirtyGab3sz
    Hogy én mekkora bunkó vagyok....
  • virs lee
    +skilles cucc van rajtad, azért látod a következő szint mana fogyasztásánál a +skill nélküli értéket.
  • RaKmaTakaTa
    Sziasztok!
    - TQvault használatánál ki kell lépni a játékból, vagy elég a főmenübe visszalépni?
    (kicsit visszaolvastam, és Vista alatt ki kellet lépni a játékból teljesen valakinek. De a gyanum szerint lehet hogy csak a Vista szórakozott a sráccal.)
    - És egy másik kérdés: Olymposon tényleg nincs portal? Nagyon zavar a fekete pöty a Portál térképen. (TQ és IT is fenn van!)
    És a harmadik:
    - Warriornál a Warwind, vagy Warhorn skillekhez az infó szerint egyre kevesebb energia kell minden újabb szintnél, erre pont az ellenkezője történik. Ez mi? Bug vagy feature? xD
  • vidu01
    Banyeg már elküldtem, nézd meg a privát üziket.