23078
-
virs lee #17184 Jaja. Colossal...of Havoc kell, de nemcsak íjból, minden fegyverből is. -
dudovec #17183 Tessek farmolni az act4 es mocsarban (2 es wp utan) levő béka ijaszokat legenden , eleg szepkis bowokat lehet kiszedni belőlük. Semmikeppen nem ajanlok lila bowot, akarmennyire is csabitoak bizonyos tulajdonsagok. -
dudovec #17182 450-500 dex max ijasznal cuccokkal, többit str.. -
vidu01 #17181 Én amit most használok az az Artemis silver bow, annak elég 408 dex, de hoz magával 30valamennyit, ugyhogy nem kell teljesen annyi. Mondjuk nem tom hogy ez e a legyjobb íj, bizti van jobb is, de nekem bejön (nincs más). Most találtam egy karvédet +46% attack speedes, hát mitmondjak, elég jól megdobta a damaget. :D -
#17180 Megtudná mondani valaki, a legjobb (vagy a legnagyobb Dex. követelményű) íjhoz mennyi dex. szükséges ? Nem kell pontosan, +- 50 eltérés lehet.
-
Shorlex #17179 plusz 2-vel is megy már... :D Szal a farkas legyen lvl 18-as -
virs lee #17178 Az, bár nem ez az 1. játék ahol így megy. Dio2-ben pl. a sorci is blockra gyúrt, meg nehézvértben rohangált, bot helyett műfaszt fogott a kezében. -
kgabus #17177 Köszi a segítséget! Akkor kb. annyi dex, ami a cuccokhoz kell, a többi meg str-re? De furcsa... -
virs lee #17176 +4 skillel -
#17175 Oké Skacok, felment az IT, és frankón megy a régi karim is. Tök szupi, köszi mindent.
Még 1 kérdés!
Megpróbáltam összefüteni a laptoppal a gépemet, hogy menjen LAN-on a játék. De sehogy nem látják egymást. Nincs tüzfal, nincs proxy, semmi különös. Sima lan kábel. Mi a trükk? -
vidu01 #17174 Palace of Hadeson volt egyszerre 3 farkasod, azt hogy csináltad? -
#17173 Hali!
Skacok!Szinte 24/24-ben dolgozom...beleolvasok a fórumba, de a "dologgal" most nincs erőm foglalkozni!Mihejst stabil a helyzet folytatom! -
Shorlex #17172 és peccselni akkor tudsz csak ha nem no-cd-ztél, modoztál, crackeltél és társai -
virs lee #17171 Az alapjáték 1.30, a kieg 1.1 lesz IT-vel. A karaktereket értelemszerűen át tudod hozni és folytatni, de vissza nem (dream mastery + új cuccok értelmezhetetlenek az alapjátékban). -
#17170 Sziasztok!
Most találtam rá erre a játékra, és az első 1-2 óra iszonyat izgi volt! Tiszta Diablo feeling, csak szebb, jobb, tisztább, szárazabb :D
Megvan a kieg is, az Immortal Throne, és ezzel kapcs lenne 2 kérdésem:
- Most 1.08-as a TQ-m. Ha erre rárakom a kieget, akkor felpatcheli? Hanyasra?
- Ha felteszem a kieget, akkor tudom majd tovább játszani a mostani karakteremet (12-es), onnan, ahol abbahagytam? Vagy elölről kell kezdenem?
Köszi! -
Shorlex #17169 Take this! :D
Str KIVÉTEL nélkül mindig jobban növelli a sebzést, 100% PIERCING-nél IS. Van ilyen brigandom, nem elképzelés, tapasztalat. Empirikus. Nem kötözködésképp, csak tájékoztatásképp. -
virs lee #17168 Elkezdtem megint a csempiont, life leech-el viszonylag jól rendben van az élete (bár nagy pofonokra nem ért vigyázni, pajzs híján nem olyan stabil mint a conq), 7k dps-el elég hamar beszűnteti a rendbontást. Viszont res az nem nagyon van neki, kb. csak stun 100%, fire 50% a többi jó ha nem -100%. Olympuson a küklopszokig már el se merek menni vele, act4-ben meg cerberusnál álltam meg, -46% pojzon ressel pikpak kifingik. -
dudovec #17167 most latom csak h az int kimaradt:o -
dudovec #17166 Dex nem ad avoidot , es honing mellett akarmilyen meglepo is , megmindig jobb az str. De amugy tq.ballor.hu , elkedtem a faqot mar , igaz a sortördeles meg a betuhibak meg nincsenek kijavitva , meg ez csak az 1/4 ede az egesznek , de kezdokent lehet mar 1-2 dologrol tajekozodni. pacsi. -
vidu01 #17165 Rövid leírás hozzá. Köszönet érte Shorlexnek (ha mégis írnál könyvet 1 oldal már meglenne). :D -
virs lee #17164 Naja, mert az íjnak csak 25%-a pierce. Ezért íjnál valóban jobb az str-t növelni.
Lándzsánál már jobb a dex, mert blade honinggal + 30%-os lándzsával 100% pierce lesz, tehát tökmindegy hogy str vagy dex, mindkettő ugyanannyit dob rajta (illetve elméletileg a dex még többet is), és emellé kapsz dodge + avoidot is a sok dexből, meg def-et. Viszont ehhez mindenképp brigand kell, amivel meg kevés lesz a manád, nem fogsz állandóan call of huntozni, meg a studyt is megválogatod hova dobod, szal más sebzésnövelőktől meg elesel (vagy minden 2. clicked a mana pia lesz). -
vidu01 #17163 Csinálj valami ilyesmit . Nekem is ezt tanácsolták elsőre. -
Noodlee #17162 Ty!
A karakter elhalálozásnak van valami negatív vonzata, vagy csak statisztika miatt számolja a program? -
Shorlex #17161 mert bal klikkel próbálkozol. egymásre tenni jobbal kell
De ahogy mondtam: 40-50 gépelt A/4-es oldal. Most sajna erre nincs energiám...
Kérdezz konkrétat, és kezdj egy íjászt :D -
Noodlee #17160 Olyanokra vagyok kíváncsi, hogy melyik kasztnak melyik skilleket érdemes használni, vagy pl. melyik skillek nem jók semmire. Régebben valaki linkelt kimaxolt skill tree képet... Ilyenek érdekelnének.
A kis pücükék, amikkel a cuccokat lehet tunningolni azokat hol/hogy tudom használni? Ha van egy fajtából több, sarkukban írja, hogy 1 db (mint a potionoknél) akkor miért nem tudom egymásba tenni?
-
kgabus #17159 Csak és kizárólag íjász karinál a statpontokat hogyan érdemes elosztogatni? Érdekes módon most a 25% piercinges íjammal a str sokkal jobban növeli a sebzést, mint a dex, ráadásul előbbi ugye a cuccokhoz is kell, hogy fel tudjam venni. -
Noodlee #17158 Szia!
Már kb 2 hónapja pihentetem, de majd megyek vissza -
vidu01 #17157 Én már keresgéltem skill-leirást, de csak az earth masteryhez találtam. Kár hogy nincs a játéknak egy fasza magyar fanszájtja. Megérdemelné, mondjuk szerintem nem sokan játszát. -
Shorlex #17156 Nudli, ez most kb. olyan, mintha azt kérnéd, hogy ami egy év alatt felgyűlt tapasztalat, azt írjuk le neked. Ez az én esetemben olyan 40-50 gépelt A/4-es oldal lenne. Még valami?
Tipp: olvass vissza a fúrumban :D -
#17155 NINCS! Menj vissza Tibiázni! :D -
Noodlee #17154 Sziasztok!
Most kezdtem a játékot, és érdekelne egy jó leirás a skillekről, és a karakterek fejlesztéséről.
Nem ismerem a skilleket, és nem szeretném nagyon elszúrni a karikat. -
virs lee #17153 Ez se rossz. :D -
#17152 Na akkor mégegy OFF
EZAZ -
virs lee #17151 "csoport-1 az ivást már megkezdte" :D -
#17150 OFF
Régen tettem be jópofát....
ÍME
A magyar lánglovagok!!
Nemhiába nnnna...Ők is csak férfiak!!! -
#17149 Köszönöm! -
#17148 Hogy én mekkora bunkó vagyok....
-
virs lee #17147 +skilles cucc van rajtad, azért látod a következő szint mana fogyasztásánál a +skill nélküli értéket. -
RaKmaTakaTa #17146 Sziasztok!
- TQvault használatánál ki kell lépni a játékból, vagy elég a főmenübe visszalépni?
(kicsit visszaolvastam, és Vista alatt ki kellet lépni a játékból teljesen valakinek. De a gyanum szerint lehet hogy csak a Vista szórakozott a sráccal.)
- És egy másik kérdés: Olymposon tényleg nincs portal? Nagyon zavar a fekete pöty a Portál térképen. (TQ és IT is fenn van!)
És a harmadik:
- Warriornál a Warwind, vagy Warhorn skillekhez az infó szerint egyre kevesebb energia kell minden újabb szintnél, erre pont az ellenkezője történik. Ez mi? Bug vagy feature? xD -
vidu01 #17145 Banyeg már elküldtem, nézd meg a privát üziket.