23078
-
dudovec #17267 Haata mar erre valaszoltam ,hogy defilerrel lehet a droppokat csesztetni.
De ha nem akarsz defit , eleg leszedned az ign rol egy custommapot amin az összes relic rajta van , 3 asaval kulon rakva, hogy meg bonusolhassal is vele. Igaz utana mindenkepp kell defiler , hogy a custom mapos karibol main questeset csinalj , hogy atkeruljenek oda a relicec. -
dudovec #17266 mit konvertal vissza a shieldes passiv? -
haata #17265 nem cheatelni akarok, csak hogy ezeket a kis szar reliceket és társaikat esetleg sűrübben dobja. Van mikor az ötrészes alkatrészből csak egy hiányozna, és az pont kellene valamilyen artifacthoz, akkor egy napot arra kell szánjak, hogy azt keresgéljem. Olyankor kezd el el rángatózni az ideg a szemöldökömben :-) -
#17264 Abban az esetben amikor piercing dmg átkonvertál a defenderes pajzsos batter és egyéb pajzsütéses passzívokba (+4 skillel kb. minden 3-4 ütés sima a többi pajzsos), már nem is fék, hanem brutál fizikai dmg, lásd corsair, tehát a blade honing feltupírozza a fékes piercing dmg-t a pajzsos passzívok meg visszakonvertálják azt fizikai dmg vá, tehát tiszta nyereség az a piercing ilyenkor :) -
dudovec #17263 Te beszelsz fake piercingrol , aki legyartott mar vagy 20 apollos meg blade honingos noobish karit?:DD Ijaszon kivul soha semmire nemraktam apollot :P Mellesleg a warden pierceje (igen az a keves) nem fake , mivel van studyja hozza.) -
Shorlex #17262 csináljon wardent a halál :D
Conq rulez,nyers fizikális őserő, piercing damage féééééééék.
BÉLA -
dudovec #17261 Igen Shorlex papa , epp ezt probaltam elmagyarazni azzal , hogy csinaljon az conqot akinek nincs cucc , akinek meg van azmeg inkabb csinaljon wardent.
Az hogy a trackert en osszehoztam volna a conq/wardennel.. lol? hol lattal iet.. Egyertelmuen a rangerrol beszeltem ott , hogy annak megeri a tracker gloves es a tracker hood ilyen szempontbol.(az mar mas kerdes , hogy a wardenemen is tracker hood van :D)
SANYI!:D:D:D:D -
Shorlex #17260 Peleus armor, vagy olyan Romoto féle armor, de az úgyse lesz, athenas battle greaves, conquerors bracer meg plusz 2 skilles sapi relicelve plusz 2 skill bonuszos legend erebussal. Könnyedén összejön :DD
Armor lehet the khans armor is, én még íjásznál is próbálok minél több fizikális és minél kevesebb piercing damage-re menni, mert az legenden fék, ezért nekem peleus armor kell. -
Shorlex #17259 bezony.
De ranged attacknál nincs krit, úgyhogy íjásznak nem kell (max ha jó sokat sebzel elemental-ra, ami LOL egy íjásznál).
Nagy off ability-jű közelharcosnak kell, vagy közepesnek, merthogy így csinálsz nagy "rést" a te off és az nmy def ability-je között. -
kgabus #17258 Hmmm... ha a Tracker's vacak, akkor mibe érdemes a Rangert öltöztetni? -
vidu01 #17257 Hunternél ha íjjászkodok meg kell csinálni a studynak a passzívját is v elég rá csak mondjuk 1 pont? Ez a kritikus sebzés nekem annyira nem tiszta, minél nagyobb az off abym az ellené meg minél kisebb a defenziv annál nagyobb valószínűséggel bekövetkezik? -
Shorlex #17256 Dudovec (először majdnem a neved írtam, de rájöttem hogy jelen közegben dudovec vagy... :D) a 85 reces warden az valószínűleg mindenkinek könnyedén elérhető, kell farmolni fél órát hádészt és kész is. Vagy mégsem?
Na akkor maradjunk a conq-nál.
Meg az 1200 ability is ugyanígy, minden sarokból odapottyan, hmmm?
A trackers set nem a conq-hoz vagy wardenhez kell neki, hanem a rangeréhez.
Szal a warden jó, de a conq jobb. Mert azt én csináltam, a másikat meg Te :DDDD -
dudovec #17255 Bla bla bla:D Trackerbol hood+ glove ot erdemes megprobalni. De a hood eros magaban is elegge.
Shorlex: conq 1xubb es jol zuz, de a 85% reces warden odaveri teljes sebessegben. Bar ha valakinek nincs atomjo cucca (ami jelen esetben igaz , ha a tracker setre vadaszik:) ) akkor inkabb conqot csinaljon. Ha megvan minden brutal lila meg tapos zöldből is van egy szep kis gyűjtemeny , akkor a warden allat nagyon:)
Shorlex nemondd mar , hogy 1200 abilityvel keveset krittel a warden , foleg x3 alatt bőven megeri minden nagy csoportra rarakni a studyt, de üti a kriteket enélkül is.. A legtöbb mobot akkoris lezuzza mint a szart , ha nem jott be a crit. -
Shorlex #17254 hagyjátok már azt a trackers set-et, az egy szar, a video-s haruspexen egy darab nincs abból a vacakból de azért elég jó asszem így is... :D
Conq sztem jobb, nekem az jobban bejön (elsősorban az off ability miatt, ami gyakorlatilag duplázza a sebzésem, meg jobb cuccok vannak rá), az egy brutál írtógép. Warden meg nagyobbat üt valamivel (bár ott study nélkül nincs krit nagyon) és gyorsabban fut. Amelyik jobban tetszik és neked fontosabb.
Én conq-ot nyomtam, az halhatatlan, de a warden is az ha jól játszol. -
kgabus #17253 Annyi a max... mert nem elég?
Sztetek Defense mellé érdemes úgy Warfare-t választani, hogy nem dual wielder, hanem pajzsos kari lenne belőle? Korábban csináltam egy Templart, de végül úgy lett, ahogy Romoto mondta, a Dream részével nem voltam megelégedve, ezért gondolkodom most egy másik pajzsos karakteren. Gondoltam még a Huntingra és akkor dárdával... A Warden és a pajzsos Conquerer közül melyik az erősebb? Esetleg vmi más ötlet?
A Ranger egyébként nagyon hasít, most 50es szinten 3500 a DPS-e, és a farkasokra még nem is ment pont- nem jutott eddig. :) Tényleg, még vmi: a Tracker's set armorját érdemes vmi specifikus helyen keresni? Vagy teljesen random dobja?
Egyelőre nincs több kérdésem, köszi a segítséget előre is! -
vidu01 #17252 Szerintem annyi mert nekem nem akar feljebb menni, legenden se. -
#17251 Az attack speed maximum 222% lehet ? Vagy csak normál fokozaton nem lehet több ? -
dudovec #17250 haata: defilert szedd le es a mods by nal lehet dropratet növelni. Vanmeg benne sok mas 'cheat' is , de ha a durvakat hasznalod ugyis elkurja a jatekelmenyt. -
#17249 vidu: Leszedtem a kamera modot, és mintha tényleg kevesebbet akadna. Legalábbis itt egyiptomban az utolsó wp körül, kint a sivatagban. Majd még tesztelem hosszabb játéknál is, mert késöbb szokott előjönni, mikor már jó sok pályarész bennvan a memóriában, gondolom.
De ez a madártávlat nagyon brutál :) 2x akkora pályát belátni, tök frankó. Az normális, hogy legtávolabbról nézve kicsit homályos, "ködös" lesz a kép? Legalábbis itt a sivatagban.
Kicsit valahogy más a rálátási szög, mint mod nélkül, úgyhogy azt még szokni kell, de amúgy faszányos! Köszi! -
Shorlex #17248 Bocs az offért de ilyet én még nem láttam, megszakadok de szabályosan rosszul vagyok...
Fun -
haata #17247 Sziasztok!
A Diablo2-höz volt egy mod, amivel ezerrel dobálja a zöld cuccokat. Nem tud valaki egy olyan modot a TQ-hoz, amivel dobálná az ereklye darabokat? Már nagyon unom, hogy pl. egy "farkaskarom"-ért 47-szer kell végig ütnöm ugyanazt a pályarészt.
Előre is kösz -
vidu01 #17246 Kipróbáltam ezt a kameramodot én is, sokkal jobb így, hogy nagyobb teret lát be az ember. Jah és ajánlom azoknak akik lentebb a játékszaggatásra panaszkodtak mert nekem teljesen elmúlt miután feltettem. -
ikod04 #17245 Hát sajnos pont nem így teszi, pedig egy ideje egyfolytában X3-mal mentem. Most meg elindítja a customot 3-szoros szörnymennyiséggel, így ha kimegyek a menübe, megint elfelejti a szorozgatást... így meg elég gyönge a felhozatal az elért szinthez képest a normal karaktereknek.....
Reinstallaltam az IT-t, kiiktattam az írás védelmet a Dok könyvtárról és az istennek se megy a régi módon, a tweak progit is visszaállítattam és leszedtem... XP-t meg nem akarok újat rakni, de a normat TQ is elfelejti, hogy neki hol vannak a karijai és Ő is létrehoz egy mappát a C gyökérbe....A válaszokból ítéve egyenlőre egyedi az esetem... -
Purga #17244 Oké, már megvan:
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=119 -
Purga #17243 Hi!
Honnan lehet leszedni azt a "kameraforgatós modot"? -
Ravasak #17242 Vedd meg a jatekot és akkor kapsz hozzá kódót itt ne kérj ilyet -
#17240 Má' aszittem nem jáccottok ezzel :), én spontán heti 1 órára redukáltam magam. -
dudovec #17238 En a fullzoomosat hasznaltam az utolso idokben:) amikor a wardenrol bedobtam egy kis promot, azis azzal keszult.. az tunt a legjobbnak. -
Shorlex #17237 Letöltöttem ezt a kameraforgatós modot... ne tudjátok meg mekkora élmény. MINDENKI PRÓBÁLJA KI!
Oracle video ezzel fog menni.
Azért nem hátrány, hogy amikor a játékben "lefelé" kellene menni, te akkor is felfelé mész és nem a seggedben veszed észre hogy körülötted van 6 olyan nmy amelyik közül egy ha megüt, akkor kanyi :DDD
Óriási ez a kamerás mod. -
virs lee #17236 -k +j -
virs lee #17235 Persze az hogy Acer vagy Asus már önmagában is elég az azonosításhoz, mert ott nincs ami kó lenne. ~~ -
virs lee #17234 Toshiba Portege / Tecra jó, Satellite nem. A Sonynak is van jó szériája, de nálunk ennek sincs szervize mint a Dellnek. Lenovoból a 3000-es széria (C100 / N100) kerülendő, a ThinkPadek jók. Hp nc / nw, valamint a Dell Latitude is jó, a HP nx olyan félút, inkább business class, de konzumer körítésben. Az 500-as széria már full konzumer, a Dell Inspiron hasonlóképp.
Tehát az hogy x márka nem jelent semmit, a széria a lényeg. :) -
#17233 Laptop ban a Toshiba, Sony, IBM-Lenovo jó, az Asus egy fostalicska :) -
virs lee #17232 A legjobb hogy az egész úgy indult hogy aszongya az Asus van olyan jó mint az IBM, erre kiröhögtem, mire "te egy arrogáns fasz vagy" volt a válasz, erre meg az enyém. ^^ -
virs lee #17231 Az egyik notebookosban. ~~ -
dudovec #17230 "Te meg egy buzi köcsög, ezt is mondták már?"
Stílus."
:DDDD
meik forumba volt ez , hadd olvassak mar bele:D -
virs lee #17229 Eddig egyedül a jude emperoron láttam 5% INT bónuszt, az jó lenne. -
virs lee #17228 De általában 7-16 piercing dmg-t ad, ami LOL. -
virs lee #17227 Zeus artifacton milyen bónuszok lehetnek? Nekem a legértelmesebb eddig +35% IAS vagy +25% dmg volt, csak éppen egyik se mágusnak való. Nincs valami használható bónusz is? -
#17226 ezt a játékot mindenki eredetivel játsza, vagy legalábbis az nfo file eredeti:)