Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez így okés lesz? és itt van 5 elosztható pontom
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
(nincs vkinek guild wars trial key?:) )
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
én ezt kevésnek látom
késõbb lesz majd nagyobb sebzésû bot? bobja valaki?
vagy mit ajánlatok a kezébe?
azt tényleg nem kell, mert a kieg peccseli
javasolhatok más, hunternek való artifactot
az a baj, hogy az amber flask és a clindebolt sem esiki epicen vagy legendary-n, random dropot farmolni meg nincs sok kedvem visszamenni...szóval ha vkinek van a fent említett 2 formula akkor megköszönném (esetleg 5/5 epic turtle shell, mert az meg egy sem esett és már rég túl vagyok a teknõsökön :)
noob kérdés, lehet röhögni: kék és lila itembe hogy lehet charmot/relicet rakni?:D
d:\Titan Quest
d:\Titan Quest Immortal Throne
természetesen a meghajtó mind1 melyik nem kell D-nek lenni, a lényeg, hogy a gyökértõl csak a saját könyvtára válassza el
elõször a 32-es szintet toljam fel? (most 24-vagyok, van 5 pontom amit eloszthatok) vagy alulról felfele maxoljam a dolgokat (pl. Leach King cuccait)
jó akarom elkölteni ezt az 5 pontomat :) 48-as körüli vagyok, tehát már rendesen meg kell küzdeni a szintlépésért
F@szom tele van már. Holnap vizsga,s nem tudok kora reggel játszani xD
Letölttem az alapot,ok. Utána olvastam,h 1.30-as legyen,le kell tölteni a kieget is,kb. másfél nap alatt lejött 50 kb/secel.
Felteszem az alapot,+aztán kieget.
Elindítom a 1.30as patchet,s megint ugyan úgy kiírja,hogy:
"The Titan Quest Updater has encountered an error"
Valaki pls segítsen,minnél hamarabb:)
Glory, Glory Man. United!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hm...na valahogy levesszük!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez nagyon tuti, minden sarki közértben kapható, a tak. szeres polcon keressétek... :)
Ellenszere:
:D
Mindenesetre orulok h gyakorlott vagy, biztos a kecskepasztoros szövegeid betalaltak valamikor:D
Prince23 : a flame az kb fikazast jelent , 'egymas osztasat' ...
Biztos fenyegetel bazmeg, beköplek wazze, és írjál má' érthetõen.
Az utóbbi mondatomon biztos meglepõdtél, h miket írok XDXDXDXD
De nem ám komolyan venni:DDDDDDD
Na szal csak a flémet magyarázd meg mi az:D (amúgy vhol olvastam a flameról)
kandurex: nemtom , aszittem eltunik 1 het utan... Szal epp multkor nezegettem , hogy jee ez meg mindig ittvan...
Vegulis ahogy erzed , lecserelheted egy vipre , ugy lehetne nekemis speci nevem amivel "gizdazhatnek"<#vigyor2>#vigyor2>
Nem tom követni, amit írtatok. XD
Lassan a Stalker megbukik, ha ilyen irammal fogtok írni.... de aztán a TQ-rõl lírjatok:DDDDDDDDDDD
Ez pontosan mit jelent ? Mert bõvebb infót nem találok róla. A leölt ellenfelekért, és a questekért jár kevesebb XP (ha igen, mennyivel ?), vagy a már meglévõbõl von le egy bizonyos mennyiséget ?
http://sacred2.hu/