Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiprbáltam a 75-ös divinert drainnel. persze 100 rec
Azért elég jó nem mondom.
2k a sebzés ha beállok a deathchill-el valaki mellé, és annak a 300%-a converted to health... no comment. Olyan támadás, amibõl van 6000 életszívásod, az sem utsó szempont. Undeadnél persze nem mûködik annyira, de ott is van bõven szívás és ne felejtsük el a másik aurát, ami ugye total damage-et ad (vagy ahogy kedves cimborám szokott fogalmazni etnikum damage-et)
Viszont ami megdöbbentõ: lvl20-as outsider a nightmare max+4es passzívjával, én még ilyen írtást nem láttam. Szal nem is tudom ezek után, hogy a necro sooth a jobb, vagy ez a diviner...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
A rettenthetetlen büntetõ RÉPA
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
azokkal lehet cserélni, meg tárolni is
az IT fullra beleépül, nem csináltad rosszul
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
az lenne a kérdésem hogy az egyik karakteremtõl át tudok-e adni cuccokat a másiknak?és ha igen hogyan????
elõre is köszi a választ
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
annál jobb nincs
Játszottam vele kb. 2 órát,szabályosan kiléptem,kikapcsotlam a gépet,és most akartam újra játszani vele,erre indításnál errorozik itt:
Tag Not Found: tagMenuError41
Mi a hiba?
Shaba: neked meg igazad van (#15812)
Akkor majd ha elindul végre megint,összehozok magamtól vmit😊
Glory, Glory Man. United!
nem kell végigvinni a játékot hozzá
20 évesen sportkocsikról, sebességrõl álmodozol, egyik kezed állandóan a váltón - melee slayer, püfölõs karik
30 évesen már elkezd fontossá válni, hogy egy kicsit kényelmesebbé tedd a vezetést, de ugyanakkor mutass is valamit - conqueror, dual wielderek
40 évesen már jönnek az automata váltók, nagyobb tömegeket mozgató kocsik, van-ok - hunterek
50 évesen és afelett totál luxus, csak akkor avatkozol a vezetésbe, ha nagyon muszáj, lehet, hogy megcsinálja más helyetted (pl. sofõr) - necro soothsayer
Jelenleg ezen legutóbbi fázisban vagyok 😄DDD
de sokat kell még tanulnom úgy látom
jó játék, ahogy mélyül az ember (már ha az én tudásomat benne mélyülésnek lehet nevezni), akkor még jobb is lesz
tárolom a cuccaimat egy TQvaultban (fegyverek, kövek külön szedve), majd visszanézem egy-egy karinál
btw legkozelebb shorlexnek cimezd ha õ irt valamit , mer itt kerestem 20percig h vajon mit irhattam neked es mikor😄
ki fogom próbálni a Huntert és a Conq-ot is
ezekhez jó kiosztás? 😉
De már 60szor mondtam, hogy kezdõ ne richtig egy mágussal nyomuljon, mert egy idõ után minden utcasarkon meghalsz. Elõször hunter (ranger), aztán valami jó erõs harcos (champion, conq) és ha kitapasztaltad a játékot akkor mágus ha van hozzá kedved.
Ice shard iszonyúan írt ha jól és jó cuccokkal használod, kétségtelenül inni azt kell, de nem vészes.
elég gyakran halok, inni is sokat kell, pirosat meg kéket is 😞
most egy pacák dobál rám köveket (attól egybõl behalok), a fegyverek visszaszerzésénél vagyok, epiken
a Dark Covenant-ot hogyan érdemes használni?
===
ja, és ti sok karaktert vittetek végig? 65/75-ig?
vagy van valami csít amivel lehet dúrni magas szinten?
eléggé jártasak vagytok a spellekben, gondolom kipróbáltatok egy párat míg rájöttetek mi mire jó, és jó-e
pl. Soul Stone, Key Of The Warden Of Souls, The Overlord és társait
vagy elég ha megvan egy TQvaultban? vagy dobható el?
Msn en nemszoktam nagyon lenni , heroes5 özök kemenyen , ujra elovettem egy jo fel ev utan es kibaszottjo😄 Csak ajanlani tudom , fantasy vilag , lehet tapolni magad szarra a vegtelensegig , de kemenyen eszjatek - ahol az a feladatod , hogy kevesebb sereggel lenyomd a csalo gep tapos seregeit😄 van kihivas es sokat kell gondolkodni , nemcsak nyomkodni az egeret😊 Probald ki sztem ha lesz ra lehetoseged , bar a TQ is ottvan , csak mar tenyleg nincs kari amit ki lehetne probalni:F
tegnap említette a flamer srác, hogy ilyen esetekben segítenek azok, akik magyarítással játszanak, viszont nemtom ki van itt, aki elég tapasztalt ilyen téren+magyarított
1) a life drainre egy próbakarit fogok csinálni, kipróbálom. Elvileg 1000-2000 vitality damage-re kéne sebeznie, 300 converted to health kombóval mindezt "területre". Szal nem lebecsülni a life draint. 100 rec, és az összes cucc vitality plusz-os és life leeches, így a stat az gyakorlatilag csak health. 2. mastery lehet hogy épp emiatt dream lesz. Felsõ trance-el és deathchillel ha odaállok valaki mellé, az biza 160% reduced vit és life leech resist... 0 resisttel számoltam az 1000-2000 sebzést... 😄
2) valamikor dumálhatnánk, mer régen voltál neten. Mi van találtál új gamét amivel éjt nappallá téve nyomod? 😄
De aki már tapsztaltabb a játékban,az mondja már meg,hogy én a Föld szakosodást választottam,ami a tûzzel kapcsoaltos,vagy ilyesmi.
Azért írom így,mert a magyarítást rátettem,és így írja.
Szóval itt mit érdemes fejleszgetni? Mert a legalsóból feljlesztettem 1et,semmi különbséget nem veszek észre eddig 😊
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én a helyedben leépíteném és shardra tennék, az aurát is áttenném annak megfelelõen, a squall alapját egyelõre nem maxolnám, csak amennyi jut, majd fontos lesz persze de nem most, lich jól van így.
Deathchill felsõ passzívja sztem neked nem annyira fontos.
Valahogy így - Oracle 50
Elõsször sikerült minden. Aztán most megint megpróbálom,erre a kieg. telepítésnél kiírja,hogy nincs elég hely a lemezen, pff.
Pedig 5 gb szabad hely van,az elõbb is ennyi volt,akkor feltelepült,most meg a **** sem akar.