Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TQVault-ot meg ha úgy alakul,kipróbálom,bár nem szeretem az ilyen kiegészítõ programokat,nálam már cheatnek számít,azt meg nem kedvelem.
Mondjuk nem tom,hogy müködik,letöltöttem,ha nem találom az a embert,akkor megnézem.
Glory, Glory Man. United!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Mi okozza ezt, elõfordult már valakinél?
a TQvault is megteszi, ingyen
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Én is Föld szakértelmet választottam,van ilyen Tûzgólem ,és ha elõhívom,vele öletem meg az ellenséget,akkor nem ad egy árva XP-t se...
Másik dolog,nemtom angolul mi ennek a tárgyaknak a neve,de amit 3P is írt,állatbõrök. Arra rájöttem,hogy rá lehet 1-1 fegyverre ,páncélra tenni,de levenni már nem lehet róla?
Mert azt nem tudtam.
Pl. szereztem egy jobb fegyvert,és az elõzõn volt ilyen állatbõr,annak annyi lett,nem tudtam áttenni az új fegyverre.
ezeket a nagy cuccokat bossok dobják?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
ezen még dolgoznom kell :D
egyébként nem tudtam csalogatni a pettel
engem támadott
jobb klikk a sloton a középsõ kard ikonra és a mellette lévõre és beállíthatod az elsõdleges és másodlagos támadásodat, waepon swap (W gomb) ua mégegyszer
addig maradnak amíg ki nem lépsz a játékból, különben a TQVault progival tárold
8 szint után ad lehetõséget a második kaszt kiválasztásához
nem vesz el a pet xp-t tõled, ha multizol akkor az exp elosztódik a karik között, feltéve, ha nem vagy túl messze a map-on a henteléstõl
1. Összeszedek mindenféle állatböröket. Azzal mi a fenét lehet csinálni? (Már annyi van, hogy legjobb lenne eladni õket.)
2. Ha mágiát akarok használni (berakom gyors billentyûre az adott mágiát), akkor mindig csak úgy tudom elhasználni, hogy megnyomom az adott gyors billentyût pl. 1-est (amihez hopzzárendeltem az adott mágiát), majd utánna tudom ellõni. Nem lejhet úgy használni mint ahogy a botom, hogy kiválasztom aktívra és csak szorom, ahogy újratõltõdik (és ne keljen mindig gyorsbillentyûvel kiválasztanom, mert lassít)?
3. Ha egy városban a földön elszórom a cuccokat, amiket nem akarok eladni (mert késõbb még jó lesz) meddig maradnak meg ott a földön, vagy hol illik õket tárolni (a hõsön kivül), hogy megmaradjanak?
4. Ha kiválasztottam egy szakértelmet, hogy lehet egy 2. szakértelmet is kiválasztani, gondolom nem csak 1 féle lehet? Most még a villám mágián gondolkodok pluszban.
5. Ha idézek egy lényt (most valami láva-gólem féleségem van), az mennyi XP-t visz el elõlem, azaz ha õ õl meg egy ellent, akkor abból az XP-bõl mennyi lesz a karakteremé?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Typhon-ra milyen skillt ajálatok?
52 lvl
ahogy néztem a Lighting bolt nem lesz jó neki :)
csak az IT része nem lesz magyar
(bár onnan is sok, mert a cuccoknál sok közös van)
Érdeklõdnek a kiegészitõn hogy megy az alpnak a magyarositása a menü csak magyar??
Most vettem meg az alapot és utána a kieg jönne ezért érdekelne
KÖszi<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
<#buck>#buck>
Valaki árulja már el,miért van az,hogyha játszok a TQ-el,fél óra,és megszakítja az internet elérést :@
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
de ha megvan a TQ érdemes az eredetit beszerezni
vagy esetleg a gépeddel van gond, de ezt így látatlanban nem lehet tudni
Minden elismerésem azoké,akik csinálták, de ha még egy hónapot dolgoznak vele,és javítanak a fordításon(pölö nem szótár-fordítást csinálnak) akkor még élvezhetõ is lett volna!!
állat ez a kezdõ (52) szint :D
látom te sem szereted alacsonyabb szinten a Lighting boltot, helyette az Ice Shardok vannak maxolva; nemtom, nekem bejön
angolok lehet playerlevelnek irjak , de sztem "karakter szintkövetelmény" vagy "követelmeny" kicsit jobb lett volna ebben az esetben , mint a 'szükséges'.. valahogy nem illik oda az a szo^^
Masfelol tovabbra is angol maradt a szöveg a skillrol:D
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
hátha egyszer...
LOL! Ez a "butaság" a dio1 óta hagyomány, gyakorlatilag alapkövetelmény minden ilyen hentelõs játéknál. Különben hogy jutnál el lvl75-re? ^^
btw ezekszerint akkor a vegen kezdtem , mert az elso karim sooth volt - josok pettel meg a jokis 1.08 as ternionnal. Akarhogy is lehuztak a terniont , mostis siman elmegy plague mellett ennyi pettel.