23078
-
kgabus #17347 100 reces kariból ez a Harus a legjobb? -
Shorlex #17346 jaja semmire, de ezt már 40× leírtuk -
haata #17345
Tudja valaki ez mire való? A választ előre is kösz! -
kgabus #17344 Semmi, megtaláltam. Hát így azért sokkal barátibb a dolog. -
kgabus #17343 Ezt a kamera modot honnan lehet leszedni? Kezd idegesíteni a Rangerrel, hogy engem már lát mindenki, én meg csak nézek, hogy ki a fene lövöldöz... -
Shorlex #17342 igen, csak még normalon van... illetve nem jobb, nem erősebb: ÁLLAT FUN és szórakoztató és írtógép -
kgabus #17341 Hát én csak pislogok... Diplomamunkát akartam írni délelőtt, de lehet inkább játszani kellene... Bár hol vagyok én még ettől? Ennél jobb\erősebb kari létezik? -
dudovec #17340 Na asszem ez a kari meg megért egy felvételt , mer total zuzda :D Sajna a jatek patkany hibaja miatt nem perfect , ugyanis megvan 101% recharge ezzel a pajzsal:
Ja.. Amikor meglattam majd lefordultam a szekrol , csak sajna 5percig tartott kb a flash , amig ra nem jottem , hogy hiaba van rajta 20% , egy deka rechargeot sem ad a karinak.. Igy sajna kenytelen voltam a 81% (101%) rec miatt Archmage scrollozni, ami eleg gagyi ahhoz kepest ha alapban van rechargeod.. Foleg igy kivan csukva , hogy mas scrollt hasznaljak. Persze a Barbar cipo helyett egy Shaman leggingsel meglehetne oldani a Recet , csak akkor elbuknad a spoilert , ami 300% movementet ad a phantom strikehoz!!!! Na ettol lesz ilyen a kari;)
Youtube link: leggyorsabb ? :))
Felraktam 30 megakent letölthetőbe , aki gondolja szedje le ugy , mert latszanak a sebzesek rendesen, hogy miket bombaz be a kari 6000 avarage dmg vel :D Elegge ugyerzem , hogy tenylegesen ez az utso tq video;>
Haruspex melee zuzas -
dudovec #17339 De amugy jah , instant fantom ellen eselytelenek meg dropmod alatt is. -
dudovec #17338 Azok a Dactylok ritka bugosgecik:D
Mindenesetre a dreamkiller videt levettem , mer testeltem melee harussal es siman felulmulta. Mar felraktam a tubera a videt , de majd delutan linkelem 1-2 shottal ha hazaerek , meg sztem felrakom majd ftp re is , hogy lehessen latni mekkora pofonokat üt:D Sajna youtube tulsagosan elmosodik , hogy lehessen latni a dmg ket:) Nagyondurva xD -
Ravasak #17337 Dactyl a neve :)
-
Gabesz026 #17336 Szasztok!
Nekem is van 1 dualos Harbinger-em elég jól írt bár kb. 20-szor behaltam vele de mindíg ugyanannál az ellennél 63-as lvl. Van Hades elött 1 fajta kék katona
(nemtudom a nevét) elnyom 1 War Horn-t aztán rögtön utánna 2 Distoration Wave-t csak akkor tudom megölni ha a Phantom Strike stun-ol különben 6500 életerőmnek annyi de egyébként az összes karimmal megszenvedek vele. -
dudovec #17335 Hahaha meghogy a Dreamkiller szar.. Mondjuk a Haruspex jobban mukodhet ezzel a buildel , de ezis eleg meggyozo asszem:) Nagyondurva ez a cipo:D
Phantom vs Olympus x3 -
vidu01 #17334 Indítottam egy dualos harbingert (lvl 10 per pill), nála kell rakni a dexre is vagy minden mehet a strenghtre? Ahogy néztem ha megcsinálom a warfare masteryját + cuccokból lesz annyi dex ami a kardokhoz kell, bár szerintem a fejszék kalapácsok nagyobbat sebeznek. Eddig minden a strenghtre raktam, elég jól irt 1 ütés 1 mob, a csontik akkorát repülnek nem is látom hol esnek le. :DDD Szal kell neki védelmet csinálni vagy inkább zuzzon mint atom? -
dudovec #17333 marmint ilyen vedelem mellett nemkell dodge.. -
dudovec #17332 Amugy a barbarian spiked greaves annyira tap h nehez uberelni. Wardennek amugy is boven eleg a 1000 def ability. Mivel shieldje meg blockja is van eleg sok , meg absorp is. Szal annak nemkell annyira a vedelem. -
dudovec #17331 Nem , uniq multi szar! Azzal csak fegyvert adott toluk , mivel az a jellemzőjük. Amiatt nem ad a gigantes armort , meg a tobbi se. Mer egy mobnak lehet több fajta specifikus cucca amit adhat. Erre fogja magat es felszorozza azt amit legjellemzőbben adhat , szoval a tobbi fajtat kizarja kb.. Szal dropmod nelkul talaltam olyanokat , ami a budos eletbe nem esett 20 run dropmoddal sem.
-
Shorlex #17330 Te dudo, junik multival nem mindegyik ezt dobja? -
kgabus #17329 Nem rossz-nem rossz. :) Egy hasonló pont jó lenne a Wardenre. A békákon kívül milyen lények vannak még, amik ilyen specifikus cuccokat dobhatnak? -
Ravasak #17328 Aha ez egy sima cumo nincs rajta se prefix se suffix
én i adászok egy ilyenre még soha nem hullot pedig mar lassan kihalnak a békaemberek a jatékombol :(
Hale x of the Glade tipusual a mennyorszaba kerülnék :) -
dudovec #17327 Hehe , talaltam egyik karim inventorijaban egy ilyet:
Nemtom , hogy ezt a 2 statot adja e alapban , de gondolom eshetnek meg joval cifrabbak ennel.. Mindenesetre a 142% def ability eleg bika egy hunting alapu speares karinak kapasbol 1400 def ability 400 dexel egy alapspearrel puceron.D -
kgabus #17326 Én azért nem egészen így terveztem... A Rangeren is egész jó dolgok vannak már fent, de az árusoknál mindig szétnézek, ha arra járok, a ládákat is ki szoktam nyitogatni, és elég sűrűn nyomogatom az altot is, hátha van vmi a földön, amivel még nem találkoztam. Az meg, hogy erős kari lesz belőle- eddig három karaktert vittem el saját cuccokban 50-es szint fölé, szóval ezen a részén már túl vagyok, úgy érzem. Sajnos játszani sincs annyi időm, hogy ezt mindenkivel végigcsináljam. -
virs lee #17325 Conan a caster. ^^ -
Shorlex #17324 ja nem az oracle... :D -
Shorlex #17323 Á emberek, nem hiszem el.
Akkora fun mint a kurva élet...
Legnagyobb caster a játékban. Megvan, ez a bajnok. Tömegírt, írtó buli és fun, biztonságos és élmény vele játszani. Kész....
Bexarok ettől a karitól... -
virs lee #17322 Amit pajzzsal le tudsz blokkolni az nem varázslat, hanem fegyveres harc. Ennyi erővel a lvl0 kari hógolyóval is kurva nagy mágus... -
#17321 Aha... az k*rva nagy élmény. Mész a karaktereddel, olyan cuccokkal amit a szintjétől függően fel tud venni. Brutál kari. Ő az isten. Egy ellenfél egy ütés. Olyan mintha egy felnőtt ütne egy 3 éves gyereket. Az árusok tárgyait nem is nézed, az ellenfél által dobott cuccokat fel sem szeded, ha dobnak valamit egyáltalán, mert ilyenkor még azt sem teszik. Ládákból néha esik valami, de minek... hiszen nálad sokkal jobb van. Unalmas. Tudom mert én is csináltam. Egyszer.
-
kgabus #17320 Nekem is az volt a legszimpatikusabb. Milyen cuccokba érdemes öltöztetni? A Rangerrel legendary közepe felé járok, így már lesz végre egy karim, amivel össze lehet szedegetni a cuccokat a többieknek. -
Shorlex #17319 jaja warden. Melee harus sem olyna rossz. de warden -
kgabus #17318 Létezik ebben a játékban olyan, hogy legjobb dárdás karakter? -
#17317 meg minden egyébb kari ami nem! mage cuccban és nem! bottal rohangál és nem! int ből sebez, ha mégis ezt teszik, akkor vagy casterek vagy magek
-
#17316 & Corsair, pl. az enyim :) -
dudovec #17315 A tq szempontjabol a slayer es a conq a legjellemzobb harcos. -
dudovec #17314 Jo en nem D & D rol beszeltem , 'mindenbe' bele lehet kötni, hogy melyik tq kaszt miert nem felelne meg ennek vagy annak..
De egy elemental dmgt vel harcolo tavolsagi karaktert , ami igen sokat varazsol es törekeny ne akarjal mar harcosnak nevezni , köszike. -
virs lee #17313 Egy ternionos kari is 'magus' kategoria , csak nem spelleket hasznal hanem staff attackot ami tavolsagi tamadas
Akkor az íjász is mágus. ~~ És persze a conqeror is, mert a colossus form az full transmutation. ~~ De hol van akkor ebben a játékban egy harcos? ^^ -
virs lee #17312 A lich king még elmenne necromancyba, de az outsider már full conjuration típus. :P -
virs lee #17311 A necromancer az egy mágus fajta. :P
D&D mágus "tudományágak" pl: necromancy (hullák animálása, halálvarázslatok), abjuration (védőmágia levétel ellenfélről), conjuration (élő lények idézése), evokation (direkt sebző spellek, pl: fireball, chain light, isaac), divination (jóslás), enchantment (tárgyak mágikussá tétele, hold / domination spellek), transmutation (anyag átalakítás, pl: tenser transformation, de a time stop is itt van). -
#17310 A necro egy spriccnis csonti:
-
dudovec #17309 Amugy remelem nemgondoltad h ezt komolyan irtam.. Csak gondoltam elfunolom mar ezt a 'vitat'.. Mer kisse ertelmetlen.
Egy ternionos kari is 'magus' kategoria , csak nem spelleket hasznal hanem staff attackot ami tavolsagi tamadas , nem pedig cast es?..
Akkor ha van egy summonored vagy egy evokered aminek bal klikken staff attack vagy psziho touch van , es hasznalod a fire castok melle , akkor te mar hybrid (caster + harcos) vagy??? na nema....
Mivel nem az str es nem a dex növeli a sebzeset , hanem az intelligencia/elemental damage , akarcsak egy pure maguset ezert inkabb a fele huz mint 1 harcos fele, nembeszelve a törekenysegeről es a jatekstilusrol , ahogyan iranyitod kell a karit egy harcossal , vagy akar egy ijasszal ellentetben. Ami persze nem azt jelenti , vagy ha valaki intbol kapja a sebzese nagy reszet , akkor ő kizarolagosan csak magus lehet..de megis ez a legjellemzőbb...
Shorlex esetere ez meginkabb igaz , elvegre nem csak terniont hasznal , hanem TB es egyeb spelleket is , mivel 1.20 ota joval gyengebb a ternion es szukseg van kiegeszitő stunolgatasra soxor.. Ezeknek a kiegeszito spelleknek cast speed + recharge kell erősen , amit leginkabb a caster karik hasznalnak, amihez magus felszereles kell egy ilyen karinal , es mivel van kb 3000 elete, ezert magusszerű jatekstilus is. Az egy dolog , hogy a sebzes nagy reszet egy olyan tamadassal hajtja vegre , amikre olyan dolgok hatnak , amik a tavolsagi tamadasokra.. de ettol meg nemlesz egy kari HARCOS , az istenit mar..:D
-
dudovec #17308 Ja telleg.. Oracle viszont lichet meg outsidert idez , ami undead - élő hulla. Mellesleg van olyan artifact ami csontikat idéz , ami ha egy elementalistnal lep eletbe , maris necrokent viselkedik ...