23078
-
ballor #17467 okés, vettem az adást
akkor kirakom majd, ha jól láttam van egy jópár vid -
virs lee #17466 1.20-ban nem ad, 1.08-ban igen, és állítólag IT-ben is újra. -
kgabus #17465 Remek... tudom, hogy már kértem korábban, de utoljára: Shorlex, nem tudnál egyet adni? Nem akarok ennyit szenvedni egy relicért... -
Shorlex #17464 sztem IT-ben nem ad ilyen bonuszt. Asszem 108-ban adott ilyet utoljára, de legfeljebb 120-ban. -
Shorlex #17463 Ballor, bocs de nem tudok küldeni privátot, muszáj itt. Nem dobja ki a "küld" gombot, nem tudok mit csinálni. Na ezt írtam:
Rakd fel nyugodtan őket, linkeld, stb.
A saját karijaimhoz majd csinálok leírást, meg ilyen képet, amit linkeltem, hogy milyen cuccban nyomulnak.
De hát az idő... meg a másik, hogy mire egy karit leírnék, eszembe jut valami másik, és akkor annak a buildnek a csesztetése van a fejemben, meg olyankor arról akarok videt csinálni, az mégis látványosabb, mint fecsegni pár sort... :D
De próbálkozok...
-
kgabus #17462 Hát nem tudom... én úgy próbáltam ki, hogy leraktam 5 különböző egyes darabot, és ezeket utána mindegy mivel egészítettem ki, az adott kezdő darabtól függően mindig ugyanazt adták bonusként, akkor is ha egymásra pakolgattam őket. -
virs lee #17461 Ezt már leírtam régebben is, a részeknek van egy adott bónuszuk, amiből kijön a teljes relic/charm bónusza. És a sorrend is számít, nem mindegyik melyiket pakolod melyikre. 3/5 elemet sokféleképp össze lehet kombinálni, de ha egy adott fajta bónuszos hiányzik, akkor akárhogy kombinálod se jön ki az amit akarsz. -
kgabus #17460 Jaja, ez így működik. Én is azt figyeltem meg, hogy a bonus az első darabtól függ, mindegy, hogy utána mivel, milyen kombinációval egészíted ki. Ez a 8 reces hamurappi is ezért nem akar összejönni egyelőre, már szinte minden létező bonust megkaptam rá, csak ami kellene, azt nem... :( -
vidu01 #17459 A lila cuccokat a legkönnyebb beszerezni, viszont ezeket a revenant holmikat honnan szedik elő azt nem tudom. Meg a charmokkal, relicekkel kell sokat játszadozni a bónuszok végett. Már próbálgattam egy két shardot dupeolgatni, de mindig ugyanazt a szar bonuszt adja be. Szerintem amikor megtalálja az ember akkor már rözítve van hogy mi lesz a bonusz. -
#17458 Csak nem drop modot használtál ? Vagy valami custom mapon szedted össze ?
-
Shorlex #17457 hát azért van ebben némi machinálás is... :D -
#17456 Háát... mit mondjak, hirtelen szóhoz sem jutok. Azért ez már nem semmi.
Le a kalappal. Gondolom kellett egy kis idő, amíg ezeket összegyűjtötted.
-
Shorlex #17455 Baszki egyre hülyébb vagyok...
-
Shorlex #17454 Na addig is:
-
Shorlex #17453 ha működne az a kurva extra.hu akkor igen.
Illetve működik csak én vagyok rohadt noob... -
#17452 Mutatnál képeket is a cuccairól ?
-
Shorlex #17451 Keep rollin' rollin' rollin' rollin' -
Shorlex #17450 De igen, gyorsabban és könnyebben leütöm.
Igaz, hogy mivel nem AOE támadás a lethal, X3ra nem ez a kari van kitalálva, de pont az a jó a brigiben, amekkorát üt. A látvány, a látvány kérem az, ami miatt érdemes lethalozni.
Már renderelem a filmet, majd meglátod. nagyot üt maradjunk annyiban... :D
nyilván nem ez a karik karija, de amekkorát üt, az megér egy filmet. -
FGB #17449 Borítékkal még nem találkoztam (most érkeztem Babilonba), de még "villámos " emberkével sem, csak könyves, kardos, zsákos és a kék gömbösőkkel.
A kard mellett van egy kalapács is az erőssebb, viszont a kard (eddig) verhetetlen a szellemek, élőholtak, démonok, és a telkinek ellen. -
#17448 A "borítékon" rajta lesz hogy milyen összetevők kellenek hozzá. A "Villámos" embernél lehet összerakni.
Kardal tolod... ? Mondjuk mindenki olyan karaktert készít amilyent akar, de szerintem legenden kevés lesz. Buzogány, vagy spear.
-
#17447 artifact-ot
amit majd te csinálhatsz, kell hozzá 3 anyag, meg egy olyan boríték
úgy paraszt nyelven ennyi! :D -
FGB #17446 IT-ben a páncél alatt van egy kis kocka amibe nem tudom mit lehet berakni,eddig még semmit nem tuddam venni amit oda lehetett volna pakolni. Tudja valaki, hogy oda mit lehet rakni illetve hol lehet venni.
-
dudovec #17445 Shorlex mar 1x levezettem , hogy miert üt a fantom annyit. Es az nem piercing csit lamerkodas mint a briginel 1 opponentre:DDD
Azer dob neked annyit a Call meg az Art of the hunt mert Blade honingal mesz. Es lehet rosszul tudom , de ha felrakod a honingot es weaponswapolsz 1 olyan fegyverre ami nem tamogatja , akkor leesik es hiaba swapolsz vissza , felkell rakni ujra ami korulmenyes. Amugymeg hamar bowozol mobokra akkor minek a Lethal a bossokra? Nem egyszerubb szetloni x3 alatt oket egy marksmannal ugyanugy? Ennyi erovel jatszhatnal tovabb az ijas Harusoddal , nemhiszem hogy lethallal gyorsabban es konnyebben leutod a bosst , mint azzal csinaltad marksal.
Mer azer ijazni , mer meleeben lassu a kari.. Hamar melee karit akarsz , akkor inkabb valami shieldcharge/ww/fantommal azis lesz olyan gyors osszesegben mint egy ijasz , bar szerintem meg gyorsabb is.. -
Shorlex #17444 Egyébként tudom már hogy mi vezetett oda, hogy az a harus olyan jó.
A call of the hunt. Az egy csít :D
Csináltam egy próbabrigit, ami nem 100reces. Ugye azt nem kell mondanom, hogy egy nem 100reces kari mennyivel jobb és ütősebb cuccokban rohangálhat.
Na hát ezzel együtt a 100 reces brigi ütése most 11k, a nem 100reces-é pedig 13,5k Hát finoman fogalmazva is többet vártam, szal 2,5 k difi ilyen cucckülönbség mellett kevéske.
Ráadásul amíg a 100 reces brigi a pálya bármely pontján képes 100-140k közötti ütésekre (!) addig a nem 100 reces studyval együtt is 40k körül ver be és hát ugye ott nincs call minden utcasarkon.
Szal a harus is ezért üthet olyan nagyot, mer a call of the hunt az valahogy becsíteli az ütést de piszkosul :DD -
Toroco #17443 Hali!
Van ehez a játékhoz olyan trainer, vagy save game editor, amivel meglehet változtatni a második mesterséget? Felvettem a föld mellé a természetet, és nem nyerte el a tetszésemet. -
kgabus #17442 :D Járhat erre más is ezzel a problémával, szóval biztosan nem volt hiábavaló leírni.
Vkitől kérhetek egy -8 reces completion bonusos legend hamurappi-t? Össz-vissz ennyi hiányozna a harushoz. -
Shorlex #17441 na faxa, hogy tépem a szám... :D -
Shorlex #17440 Na jó utoljára leírom.
A titan quest kurva kényes a telepítő könyvtárra.
Szedd le ami eddig volt, és hagyd, hogy oda telepítse a sima TQ-t ahova akarja.
Telepítsd, ne nyúlj hozzá utána.
Majd telepítsd az IT-t, és sztem nem kell hálókábelt kihúzni max hasznos ha addig nem vagy neten.
Az IT automatuikusan peccseli magát, nem kell semmi csinálni.
Csak hagyd hogy oda tegye magát ahova akarja, ahogyan akarja.
Kész.
IT-hez nem kell krekk.
S -
#17439 Wááááááá felment a patch! Mostmár műkszik minden! Nagyon köszönöm a segítséget... -
#17438 Nah... én is ezen gondolkoztam most, hogy oda rakom fel, aztán hátha ott sikerül. Mindjárt meg is próbálom. Még 1x köszi a segítséget... -
#17437 Megjegyzem, nekem automatikusan a C:\Program Files\Thq könyvtárba települt a játék.
Talán amikor patchelni akarja, ott keresi...
Nálam nem volt semmi gond, működött elsőre.
(Most már eredeti van, de a cracket használom, hogy ne kopjon a DVD.)
-
kgabus #17436 Elhiszem, engem is zavart. Sajna más ötletem nincs, nekem így ment, de úgy látszik, gép-specifikus lehet a dolog... -
#17435 Rákérdez, hogy valóban szeretném e ápdételni... rákatt ok-ra és kiírja ezt a hibafost... Annyira unom, hogy nem megy :D argh -
kgabus #17434 Hmmm... :( Ugyanaz volt a baj megint, Patchelésnél hibaüzenet?
Na, hátha Envoka módszerével menni fog. Csúcs egyébként, hogy mennyit kell vacakolni ezzel a játékkal. Közben meg nem is olyan jó , elveszi egy csomó idejét az embernek,... -
#17433 "The Titan Quest updater has encountered an error." ... Ezt csinálja mindig. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#17432 Töltsd le az alábbi .zip csomagot.
Benne van a TQ patch, v1.0 - v1.30r2 és a TQ IT Crack.
Telepítsd fel a TQ-et patcheld meg, de ne indítsd el, hanem mindjárt tedd rá az IT-t, és crackeld.
TQ_Csomag
-
#17431 Újraraktam az egészet, de nem megy így sem az upgrade, hogy kihúzom a kábelt... :( -
#17430 ... Kösz a segítséget... Majd még jövök szerintem XD:D -
kgabus #17429 Hát igen, a szokásos. Én kb. egy hétig szenvedtem vele anno, mire sikerült, így:
1. Feltelepíted a sima TQ-t C:\titan\tq\
2. Utána felrakod az IT-t C:\titan\
3. Ezután nem csinálsz vele semmit, csak elindítod, a főmenüben amikor bejön a patchelős ablak, leokzod, szépen végigcsinálja és ennyi.
Nekem legalábbis így sikerült, ami fontos még, hogy a hálókábelt húzd ki, mielőtt nekikezdesz, nekem vmiért ezzel vacakolt. Utána visszadughatod, csak amíg a telepítés, patchelés,... megy, addig legyen kihúzva.
Hát vmi ilyesmi, remélemm enni fog. -
#17428 Jóvan, csak vmi reagálást vártam...
Letöltöttem a TQ-t és az Immortal Throne, a TQ-hoz nincs krekk meg semmi, az Immortal Throne-hoz van. (tegnap kb 40 oldalt olvastam itt a fórumon, de nem nagyon sikerült elindítani azok alapján, csak úgy, hogy a hang iszonyatosan szaggat)/Titan Quest [PCDVD][MULTI5)/ Szal az lenne a kérdése, hogy mi a legjobb megoldás az elindítással kapscolatban, és hogy a rákban kell feltenni a patch-eket hozzá mert, mindig kiírja a hibaüzeneteket... Az Immortal Throne pedig, elindítom és upgrade-elni akarja a TQ fájlait, de nem tudja, mert vmi hibaüzenettel kihal... Nah hát kb ennyi lenne, remélem mindent leírtam...