23078
  • vidu01
    Az a Relics In Blues/Purples az egy kicsit erős. Az elsőket meg TQ Defilerből is lehet állítani.
  • Toroco
    Szerintetek mennyire számít csalásnak ha ezt a modot használom?

TQ Enhanced Experience Mod 5.0

nfinite Potion Stacking - self explanatory
    Show All Damage - shows all damage, not just criticals
    Flying Bodies - makes dead bodies fly further.
    Rockin' Criticals - makes screen shake on critical hits. The more powerful the hit, the harder the screen shakes.

Relics In Blues/Purples - allows relics to be placed in blue epics and purple legendary items. I updated all but Rockin' Criticals to V1.11

Az első kupac nem csalás, csak az utolsó talán. Még nem próbáltam, talán kapcsolható az utolsó.
  • virs lee
    Mindigis a dragon lich volt a legnagyobb xp.
  • envoka
    Jah, végigment, de azért még szuttyogok vele. Kösz a tippeket.
    Érdekes, Dragon Liche-t erősebbnek veszi a program, mint Hadest ? Mert Hadest nem írta ki a karakterlapra.
    Ennél jobb fegyvert sem találtam, pedig jópárszor végigmentem már Elysium utáni területen, meg a Palace of Hades-en. Peng Claw charm sem jött össze ami plusz sebzést adna (ezt is össze kéne hozni).
    Na mindegy. Azért az az attack speed is jól jön.

• dudovec
    Az a conq bracer helyett rakjal fel egy stonebinder cuffsot , mer ahogy elnezem nemigen van plus skilled , ami a movement speeden is meglatszik:)
    Sapka az funos , harbringerrel enis hordtam , de cipo helyett probald meg a barbar csukat , ha van.. Ha nincs akkor jo ezis , bar nemartana 1 athena.. Bar ha mar vegigert a karid , akkor mind1 is igazabol:)
  • envoka
    Az első karakterem, aki végigment legenden is.
    A sebzés Call of the hunt-el értendő, annélkül kb. 2000-el kevesebb.
    Lehetne nagyobb is a sebzés (volt is) de a sapkát és a páncélt lecseréltem a nagyobb védelemért. Ekkora def.-nél (kipróbáltam) a közelharcos ellenfelek nem tudnak megütni. A nyilak is mintha kevesebbet sebeznének. Hát egyenlőre így néz ki... de még változhat, ha találok valami jobb cuccot.

• drucker
    Lecsépeltem Typhoon-t... -.- XD
  • vidu01
    Jah, peccselni kéne, próbáld ezzel.
  • kancsar attila
    Sziasztok

Egy kis segitséget szeretnék kérni, állandoan kilép a játékbol mi lehet a gond? esetleg patch-et kéne rárakni?
  • ROMOTO
    Ja lengyel meg orosz nyelven asszem :)
  • virs lee
    Kijött a Witcher, akit érdekel.
  • dudovec
    Shorlex: en lenyomtam mar tüskes titant több izben is: championnal meg bone charmerrel is , artifact nelkul. De lehet a 100 absorpos artival is , barmeik spirites karival leszivod az eleted aztan nekiugrasz:D
  • dudovec
    Romoto: mivel arra nemhat az x3 ezert nemis nagyon erőltetem 1 ideje:) Eleg easy ride , mivel hero az osszes - hat ra minden szivatos kepesseg.

Amugymeg 3perc alatt x3 olympus + hades run eleg jo^^ normal speeden.

Kgabus: shieldel mahinalj , lehet bugol a pelaron.. rakj fel meg 1 8 reces hamut egy amuletbe , es probald ki ugy a shield nelku... probald vegig a cuccokat.
  • Gabesz026
    Hi!

Szerintetek melyik jobb Hesiones Golden Veil vagy 1 35%-ot intet adó korona. Amúgy ezen is van 16% rec.
  • Shorlex
    romoto, most ugy nem azt mondod, hogy ha manti majdnem egy ütésből lent van, akkor az gond lehet...
    Azonkívül 3:30-as számokba nem nagyon fér bele sajna.
  • ROMOTO
    Dudo, Shorlex! A bosskillekből valahogy mindig hiányzik a secret passage rész, az is tud érdekes lenni...
  • kgabus
    Na vmi csak nem akar ok lenni azzal a 100 %-kal. Most így néz ki a kari: Trackers-35%, Odysseus-16%, Pelaron-10%, két hamurappis gyűrű-16%. Ez eddig 77%, a Jade emperoros artifactot még nemtom felvenni, mert nem vok 55ös. Viszont kipróbáltam egy Archmage srollal- az -25%, ugye?- amivel elvileg megvan -102%, de vmiért nem jó neki, mert kb. 1 mp-et még várni kell phantomonként, látszik is, amint elég gyorsan, de azért körbemegy a skillen az időzítő... :S

Van vmi ötletetek, mi lehet a baja? Ja a hamurappi dupeolt, de ez csak nem... gondolom.
  • virs lee
    1 betrayer dragon már esett, de prefixes kéne fix50 vagy 40% dmg-vel.
  • virs lee
    fix50 + 40% dragon macém van egy pár, nem a sebzésem kicsi, hanem kell vmi life leeches, ami értelmes mennyiséget leechel, mert ha 1000-et rámbasznak, és 20-at visszaleechelek, az nem sok.
  • Shorlex
    virlsi, ha bow kell vagy spear, akkor olyat farmolj, mint ami a képen van, azok nagyon ultrák.
    Én nagy szerelmese voltam a betrayereknek, de amióta vannak ezek, nem annyira kellenek.
  • Shorlex
    envoka, amikor "tüske" van rajta, akkor nem nagyon kell baszogatni...
    Sztem olyan 60-80% damage reflect van olyankor (h anem több), csodálod ha behalsz? :D
    Ahogy bemész az "arénába" hallasz egy ilyen puffogó hangot, na olyankor rakja magára a tüskét várd meg míg az lemegy (ha elmész a shrine-ért és onnan be középre, addig nagyjából letelik).
    Szted miért nem volt eddig soha egy vid sem, ahol egy karival bemegy valaki és ész nélkül elkezd ütni-lőni? :D
  • envoka
    Már nem kell válaszolni... megdeglett.
  • virs lee
    1.20-ban nem működik a démon blood vit rese? Felrakom a relicelt gyűrűt, oszt semmi. No effect.

// Visszaraktam 1.20-at betrayert keresni.
  • virs lee
    Nekem van vagy 6 inca 8rec hamurapim, mind legit. ~~
  • envoka
    Nah, én meg nem is a kérdésre válaszoltam... püfff

• envoka
    Türelem... mit idegeskedsz ?
    A baloldali gombra kattintva lehet összeállítani az artifactot.
    Felülre a borítékot, alája a három összetevőt (van amikor scroll kell hozzá, ezt a mágikus cuccokat áruló boltosnál lehet megvenni) Adja magát, elvéteni nem lehet. Pénzbe kerül.
    Jobb gomb : Itt a tárgyakra rátett relic-et vagy charm-ot tudod levenni.
    Na... ezzel vigyázni kell. A felső gomb : Ekkor a tárgy marad meg, a rápakolt cucc eltűnik.
    Alsó gomb : relic / charm marad, tárgy eltűnik. Szintén pénzbe kerül.

Az én kérdésem :
    Mi a fene van ezzel a Typhonnal (legend) ?
    Megütöm Lethallal, instant halál. Mármint részemről. Én halok be abban a pillanatban.
    Ez vagy háromszor egymás után.
    Próbálom íjal lőni a Lethalt, ugyan az. Amint a nyílvessző becsapódik, végem.
    Pedig nem is támad, éppen meteort készül idézni.
  • FGB
    köszi a segítséget!
  • FGB
    köszi a segítséget
  • Shorlex
    tárolhatod a cuccaid ott, ha nem akarsz vaultot használni.
    A transferben áttheted más karikhoz (ami a transferben van azt minden kari látja) a másik a sajátja, azt csak ő látja
  • FGB
    egy kis segítséget szeretnék kérni:
    találkoztam egy emberkével akinek a feje felett egy ládika volt (Caravan Driver), ő velemit lehet kezdeni, mivelaz angoltudásom nulla ésa magyarításbanez a rész hiányzik ígynem tudom mit kezdjekvele. Van neki két része a Stronge Area és a Transver Area. ezek mirejók?
  • dudovec
    Nemaz , csak kb 6-8 privatot kaptam youtuben a reces hammurabbi miatt.. nagy slager lett mikor elvettek a uniq gyurukrol a rechargeot..
  • Shorlex
    nem
  • Gabesz026
    HI!

1 kérdés a cast speed növeli a Ternion Attack gyorsaságát?
  • Shorlex
    Dudo volt nekem incarnom is csak egyszer el..sztam egy reinstallnál a vaultom és eltűnt. De tényleg volt. Emlékszel, még mondtam is hogy pipa vagyok mer eltűnt valahova, pedig volt, na és akkor kértem tőled.
    De igen, ez a relic a dudo-é. Most örülsz? :DD
  • kgabus
    Ez tényleg mókás :), ez esetben Neked is köszi!
  • dudovec
    Amugymeg mer lenne cheat , ha a keszitok teljesen el akartak volna venni 1.20 ban , akkor megirtak volna ugy , hogy nemcsak kirakni nem lehet mar , hanem a kirakott elveszti a hatasat , vagy mast ad bonusnak.
  • dudovec
    Ja a jokis 1.08 as embodiment hammurabbim a sokadik körét futja mar a userek közt:) Bar sztem IT ben is lehet csinalni , csak nemalltam le vele meg szarakodni. Vicces , hogy az a mar 1 eve kirakott relic megy ide-oda:)
  • Shorlex
    Parancsolj. Próbálkozok az incarnnal is, ha megvan, küldöm azt :D
  • kgabus
    Embodiment is tökéletes, sőt még essence is, ha van rajta annyi rec. :) Az email címem [email protected], ha egy betömörített 1-es szintű karakter inventoryjában elküldöd, az úgy működik. De akkor ez végül is nem csít, ugye? Köszönöm a segítséget!!
  • Shorlex
    hát akkor kell csinálni egy custom map-ot, benne 100 reliccel azt próbálkozni :D
    Gabus, hogyan és hova küldjem? de az nem incarn csak embodiment, mer speciell relcet még nem csíteltem.
    De lehet hogy megpróbálkozok azzal is ha van incarn :D