23078
-
vidu01 #17507 Az a Relics In Blues/Purples az egy kicsit erős. Az elsőket meg TQ Defilerből is lehet állítani. -
Toroco #17506 Szerintetek mennyire számít csalásnak ha ezt a modot használom?
TQ Enhanced Experience Mod 5.0
nfinite Potion Stacking - self explanatory
Show All Damage - shows all damage, not just criticals
Flying Bodies - makes dead bodies fly further.
Rockin' Criticals - makes screen shake on critical hits. The more powerful the hit, the harder the screen shakes.
Relics In Blues/Purples - allows relics to be placed in blue epics and purple legendary items. I updated all but Rockin' Criticals to V1.11
Az első kupac nem csalás, csak az utolsó talán. Még nem próbáltam, talán kapcsolható az utolsó. -
virs lee #17505 Mindigis a dragon lich volt a legnagyobb xp. -
#17504 Jah, végigment, de azért még szuttyogok vele. Kösz a tippeket.
Érdekes, Dragon Liche-t erősebbnek veszi a program, mint Hadest ? Mert Hadest nem írta ki a karakterlapra.
Ennél jobb fegyvert sem találtam, pedig jópárszor végigmentem már Elysium utáni területen, meg a Palace of Hades-en. Peng Claw charm sem jött össze ami plusz sebzést adna (ezt is össze kéne hozni).
Na mindegy. Azért az az attack speed is jól jön.
-
dudovec #17503 Az a conq bracer helyett rakjal fel egy stonebinder cuffsot , mer ahogy elnezem nemigen van plus skilled , ami a movement speeden is meglatszik:)
Sapka az funos , harbringerrel enis hordtam , de cipo helyett probald meg a barbar csukat , ha van.. Ha nincs akkor jo ezis , bar nemartana 1 athena.. Bar ha mar vegigert a karid , akkor mind1 is igazabol:) -
#17502 Az első karakterem, aki végigment legenden is.
A sebzés Call of the hunt-el értendő, annélkül kb. 2000-el kevesebb.
Lehetne nagyobb is a sebzés (volt is) de a sapkát és a páncélt lecseréltem a nagyobb védelemért. Ekkora def.-nél (kipróbáltam) a közelharcos ellenfelek nem tudnak megütni. A nyilak is mintha kevesebbet sebeznének. Hát egyenlőre így néz ki... de még változhat, ha találok valami jobb cuccot.
-
#17501 Lecsépeltem Typhoon-t... -.- XD -
vidu01 #17500 Jah, peccselni kéne, próbáld ezzel. -
kancsar attila #17499 Sziasztok
Egy kis segitséget szeretnék kérni, állandoan kilép a játékbol mi lehet a gond? esetleg patch-et kéne rárakni? -
#17498 Ja lengyel meg orosz nyelven asszem :) -
virs lee #17497 Kijött a Witcher, akit érdekel. -
dudovec #17496 Shorlex: en lenyomtam mar tüskes titant több izben is: championnal meg bone charmerrel is , artifact nelkul. De lehet a 100 absorpos artival is , barmeik spirites karival leszivod az eleted aztan nekiugrasz:D -
dudovec #17495 Romoto: mivel arra nemhat az x3 ezert nemis nagyon erőltetem 1 ideje:) Eleg easy ride , mivel hero az osszes - hat ra minden szivatos kepesseg.
Amugymeg 3perc alatt x3 olympus + hades run eleg jo^^ normal speeden.
Kgabus: shieldel mahinalj , lehet bugol a pelaron.. rakj fel meg 1 8 reces hamut egy amuletbe , es probald ki ugy a shield nelku... probald vegig a cuccokat. -
Gabesz026 #17494 Hi!
Szerintetek melyik jobb Hesiones Golden Veil vagy 1 35%-ot intet adó korona. Amúgy ezen is van 16% rec. -
Shorlex #17493 romoto, most ugy nem azt mondod, hogy ha manti majdnem egy ütésből lent van, akkor az gond lehet...
Azonkívül 3:30-as számokba nem nagyon fér bele sajna. -
#17492 Dudo, Shorlex! A bosskillekből valahogy mindig hiányzik a secret passage rész, az is tud érdekes lenni... -
kgabus #17491 Na vmi csak nem akar ok lenni azzal a 100 %-kal. Most így néz ki a kari: Trackers-35%, Odysseus-16%, Pelaron-10%, két hamurappis gyűrű-16%. Ez eddig 77%, a Jade emperoros artifactot még nemtom felvenni, mert nem vok 55ös. Viszont kipróbáltam egy Archmage srollal- az -25%, ugye?- amivel elvileg megvan -102%, de vmiért nem jó neki, mert kb. 1 mp-et még várni kell phantomonként, látszik is, amint elég gyorsan, de azért körbemegy a skillen az időzítő... :S
Van vmi ötletetek, mi lehet a baja? Ja a hamurappi dupeolt, de ez csak nem... gondolom. -
virs lee #17490 1 betrayer dragon már esett, de prefixes kéne fix50 vagy 40% dmg-vel. -
virs lee #17489 fix50 + 40% dragon macém van egy pár, nem a sebzésem kicsi, hanem kell vmi life leeches, ami értelmes mennyiséget leechel, mert ha 1000-et rámbasznak, és 20-at visszaleechelek, az nem sok. -
Shorlex #17488 virlsi, ha bow kell vagy spear, akkor olyat farmolj, mint ami a képen van, azok nagyon ultrák.
Én nagy szerelmese voltam a betrayereknek, de amióta vannak ezek, nem annyira kellenek. -
Shorlex #17487 envoka, amikor "tüske" van rajta, akkor nem nagyon kell baszogatni...
Sztem olyan 60-80% damage reflect van olyankor (h anem több), csodálod ha behalsz? :D
Ahogy bemész az "arénába" hallasz egy ilyen puffogó hangot, na olyankor rakja magára a tüskét várd meg míg az lemegy (ha elmész a shrine-ért és onnan be középre, addig nagyjából letelik).
Szted miért nem volt eddig soha egy vid sem, ahol egy karival bemegy valaki és ész nélkül elkezd ütni-lőni? :D -
#17486 Már nem kell válaszolni... megdeglett.
-
virs lee #17485 1.20-ban nem működik a démon blood vit rese? Felrakom a relicelt gyűrűt, oszt semmi. No effect.
// Visszaraktam 1.20-at betrayert keresni. -
virs lee #17484 Nekem van vagy 6 inca 8rec hamurapim, mind legit. ~~ -
#17483 Nah, én meg nem is a kérdésre válaszoltam... püfff
-
#17482 Türelem... mit idegeskedsz ?
A baloldali gombra kattintva lehet összeállítani az artifactot.
Felülre a borítékot, alája a három összetevőt (van amikor scroll kell hozzá, ezt a mágikus cuccokat áruló boltosnál lehet megvenni) Adja magát, elvéteni nem lehet. Pénzbe kerül.
Jobb gomb : Itt a tárgyakra rátett relic-et vagy charm-ot tudod levenni.
Na... ezzel vigyázni kell. A felső gomb : Ekkor a tárgy marad meg, a rápakolt cucc eltűnik.
Alsó gomb : relic / charm marad, tárgy eltűnik. Szintén pénzbe kerül.
Az én kérdésem :
Mi a fene van ezzel a Typhonnal (legend) ?
Megütöm Lethallal, instant halál. Mármint részemről. Én halok be abban a pillanatban.
Ez vagy háromszor egymás után.
Próbálom íjal lőni a Lethalt, ugyan az. Amint a nyílvessző becsapódik, végem.
Pedig nem is támad, éppen meteort készül idézni.
-
FGB #17481 köszi a segítséget! -
FGB #17480 köszi a segítséget -
Shorlex #17479 tárolhatod a cuccaid ott, ha nem akarsz vaultot használni.
A transferben áttheted más karikhoz (ami a transferben van azt minden kari látja) a másik a sajátja, azt csak ő látja -
FGB #17478 egy kis segítséget szeretnék kérni:
találkoztam egy emberkével akinek a feje felett egy ládika volt (Caravan Driver), ő velemit lehet kezdeni, mivelaz angoltudásom nulla ésa magyarításbanez a rész hiányzik ígynem tudom mit kezdjekvele. Van neki két része a Stronge Area és a Transver Area. ezek mirejók? -
dudovec #17477 Nemaz , csak kb 6-8 privatot kaptam youtuben a reces hammurabbi miatt.. nagy slager lett mikor elvettek a uniq gyurukrol a rechargeot.. -
Shorlex #17476 nem -
Gabesz026 #17475 HI!
1 kérdés a cast speed növeli a Ternion Attack gyorsaságát? -
Shorlex #17474 Dudo volt nekem incarnom is csak egyszer el..sztam egy reinstallnál a vaultom és eltűnt. De tényleg volt. Emlékszel, még mondtam is hogy pipa vagyok mer eltűnt valahova, pedig volt, na és akkor kértem tőled.
De igen, ez a relic a dudo-é. Most örülsz? :DD -
kgabus #17473 Ez tényleg mókás :), ez esetben Neked is köszi! -
dudovec #17472 Amugymeg mer lenne cheat , ha a keszitok teljesen el akartak volna venni 1.20 ban , akkor megirtak volna ugy , hogy nemcsak kirakni nem lehet mar , hanem a kirakott elveszti a hatasat , vagy mast ad bonusnak. -
dudovec #17471 Ja a jokis 1.08 as embodiment hammurabbim a sokadik körét futja mar a userek közt:) Bar sztem IT ben is lehet csinalni , csak nemalltam le vele meg szarakodni. Vicces , hogy az a mar 1 eve kirakott relic megy ide-oda:) -
Shorlex #17470 Parancsolj. Próbálkozok az incarnnal is, ha megvan, küldöm azt :D -
kgabus #17469 Embodiment is tökéletes, sőt még essence is, ha van rajta annyi rec. :) Az email címem [email protected], ha egy betömörített 1-es szintű karakter inventoryjában elküldöd, az úgy működik. De akkor ez végül is nem csít, ugye? Köszönöm a segítséget!! -
Shorlex #17468 hát akkor kell csinálni egy custom map-ot, benne 100 reliccel azt próbálkozni :D
Gabus, hogyan és hova küldjem? de az nem incarn csak embodiment, mer speciell relcet még nem csíteltem.
De lehet hogy megpróbálkozok azzal is ha van incarn :D