23078
  • Toroco
    Aha, értem. Hát akkor nemtom mi legyen. bár most elkezdtem egy ilyászt is, de jó lenne egy tápos kari amin meglehetne próbálni a dolgokat.

És akkor ha mondjuk áttérek mágusnak, mi volna jó második mesterségnek az earth mellé?
  • Shorlex
    Pedig az earth az full mágus kaszt.
    Earth enchantment az lehet hogy neked mint kezdőnek látványos, de tudod miért?
    Mert amikor elkezded a játékot és van a kezedben egy 30-at ütő spear, akkor ha aurával lesz 60, akkor az 100%-os növekedést eredményez.
    Csak azt ne feledd, és jótanács, hogy legenden meg 2000-res ütésre jön 2030, az vajon hány százalékos növekedés? Na megéri ezért az earth enchantment?
    Szal kezdők hajlamosak azt hinni, hogy az earth enchantment az hú de jó mer növelli a sebzést. Nem növelli az ló..xt sem a sebzésen, úgy hidd el ahogy mondom. Az amiről te beszélsz az nulla.
    Heat shield az mágusnál is bejátszik.
    Ring of flame:
    Na pont teszteltem az elmúlt napokban. Virslinek abban nincs igaza, hogy fos, mingyá mondom miért de abban igaza van hogy ne, harcosnak való.
    Szal teszteltem hogy +4 skillel mit tud az a ring of flame. Mivel van benne fizikális sebzés is, meg elemental, ezért a +damage% és a +elemental (fire)% nyilván hat rá.
    Ami nekem meglepő volt, hogy ha pakoltam astr-et mint az őrült, attól egy grammal nem lett több a sebzése, de ahogy pakoltam neki az intet, rögtön minőségileg ugrott az egekbe a sebzés.
    Ez is bizonyítja, hogy igazán full mágusnak való, mer int-el a mágus szaladgál.
    Szal fogsz egy summonert, magadra raksz csupa +fire sebző dolgot, sok intet, messziről elnyomod a plague-ot és ahogy odaér az nmy, szinte már halott is, annyira zúz a ring of flame. Én sem gondoltam volna hogy ennyire ütős.
    De bossra kuka. És itt lőttek a summoner terveimnek :D
  • virs lee
    heath shield, meg a flame of ring
    Az mind lófasz, nem sebzés.

Az earth enchantment is inkább a fire spelleknek hasznos mint harcosnak. Harcossal alig lesz elemental sebzésed, INT-ed sincs, mert nem arra raksz, egyedül a +20% fizikai dmg hasznosul belőle. Ennyiért még egy 2. osztálynak se választanám be, nemhogy elsőnek.
  • Toroco
    Hát azért nem mondanám, hogy full mágus kaszt, csak azért mert van két olyan varázslata amit távolságra megy. Az earth enchantment és a cuccait pont jók közelharcra mert a sebzést növeli, meg a páncélt. De ott a heath shield, meg a flame of ring, ami szintén a közelben lévőket sebzi, szal nemtom ez miért nem jó egy közelharcosnak. Sebzést, és védelmet is ad.
  • virs lee
    Viszont ez 25-30% convertet ad, duálban az már egész jó, gyakorlatilag nem kell potizni, csak hulláknál.
  • dudovec
    Meghat IT ben dobjak alapban a Phonoi nevu cuccot a vegen , ami avarage , szoval alapban eleg gyors.. Mondjuk lehetne very slow , es jobb alapsebzessel , mer ez a 210 eleg karcsu.. Folgbol kell total damages , amit korabban linkeltem , de szerintem ez a Phonoi is eleg fasza tud lenni valami dualos karinak.
  • dudovec
    Persze ertem en, hogy azert van fenn , de van 12% convert 35% attack speed relic. Szal nemiskell feltetlen az a betrayer ha ilyen relicet raksz 1 brutal folgba mondjuk. Betrayer olyan karinak hazsnos igazan aminek semmilyen resist levetele nincs (conq). De pl egy dreames karinak , aminek az auraja tulajdonkeppen egy betrayer , annak sajna nem sokat er , mivel ugy vettem eszre , hogy a "reduced" resistanceok nem adodnak ossze rendesen. Szal pl Study + Plague + Squall mukodök egyutt , es mindegyik fog leszedni elemental resistet , de egy Squall + Dream trance szerintem nemfog , bar lehet ezt a bugot javitottak , igazabol 1.20 ban vettem eszre , hogy ha mar nyomtam Squallt , akkor felesleges volt betrayerezni , mer valahogy nem sebzett többet. De persze az ilyet le lehet tesztelni faszan a spartaban levő szalmababukon egy dmg kiiroval.

Szal inkabb aldozz 1 relicet a convertre (leech) mint 1 artit:)
  • virs lee
    Mert nincs neki leech, csak az artifact adja (10%). Most azért farmolok betrayert. Ez egy "colossal ... of havoc" mace.
  • virs lee
    Most 1.20-ban vagyok, betrayereket gyűjtök (van már 2 dragon mace, 1 lándzsa, 1 ij - sajnos mind prefix nélkül). Van még itt amit érdemes farmolni? Revenant az csak IT-s?

// Az korrekt dolog hogy sok bossnál permanensen eltűnt a majestic chest? Lófaszt se dobnak, akárhányszor megyek vissza. 1.08-ban is igy volt. Ja és karifüggő a dolog, mert másik karinak meg ott van, csakhát harcossal nem tuok ajtón átlőni.
  • virs lee
    Cserélném ha lenne, meg ez nem úgy fél éves kép lenne. ^^
  • Shorlex
    Amit cserélnék:
    aionios shield
    revenant crown relicelve +2-es erebussal
    tyrants fist
    Eléred vele, hogy simán megvan a 100 block quich recovery nélkül, +4 skill, és kb 500-1000 nagyobb ütés, több off ability
  • dudovec
    De menem raksz ki neki 1 Tyrant fistet :D
  • dudovec
    AA tenyleg , a ringek is mashol voltak:D
  • virs lee
    Persze, 1.08-ban is voltak artifactok, nem tudtad? :PP
  • dudovec
    Ez valami 1.08 as kep , hogy pont 190 az ias?:D

• virs lee
    Ez garantáltan nem csítes, és valami ilyesmi kell neked:
  • virs lee
    Harcost akarsz earthből? Nézd már meg a skill treet, full mágus osztály! 2. masterynek még elmegy, bár közel se a legjobb választás, nade 1.-nek? Warfare / defense / hunting / rogue <-- ezek tipikus harcos osztályok, miért nem ebből válogatsz? Ha pajzs + mace kell neked, akkor egyértelműen a conqueror (vagy kiegben a templar, de csak ha van 100% reced) a nyerő. Conqeror.

28-as szinten még nem látod mi a jó és mi nem, normál fokozatot gyakorlatilag bármivel le lehet nyomni, legenden van az igazi kihívás, ott már nem mindegy mid van.
  • vidu01
    Earthel pajzs és buzogány. LOL Majd legenden más lesz ám a helyzet, ott szívni fogod a fogadat. :D Vedd fel a warriort és pakolj pontokat az onslaughtra. Mem tudom hogy csinálod hogy van 46 skill pontod feleslegbe, én már alig várom hogy legyen csak 3 db.
  • Shield
    virs lee! A #17522 HSZ-re reagálva, bazi kíváncsi vagyok hogy milyen fasza összeállítást csinálnál a következőhöz. Páncél, pajzs, buzogány (Paladin a Diablóban). Én is a közelharcot részesítem előnyben, mert élvezetesebbnek tartom és nem a sláger karaktereket részesítem előnyben. Mi abban a kihívás? Hát én is ezzel a szerkóval indultam csatába. 28-as szint,Föld mesterség, 2. mesterséget még nem választottam(46 szakértelem pont még ott figyel). Giza-i piramisban nyírom az ellent és nem igen van mitől tartanom. Jaa és csalás nélkül. Amúgy meg van a véleményem azokról, akik csítelt karival dicsekszenek.

ui.: Van itt olyan valaki, aki ilyen szerkóval nyomja és már magasabb szinten van?
  • dudovec
    Level 75 kari questek nelkul = level 60 kari questekkel.
  • virs lee
    És?
  • envoka
    Azt azért ne felejtsük, egy karakter kb. 62-63-as szinten ér legend végére. Ezután pedig már nemsokan fejlesztik tovább. Az ilyen level 70+ karakterek általában editorral készűlnek.
  • virs lee
    Fos. Csak a lényeget hagytad ki. Összes pajzsos passzív + batter. Nameg a take down. Viszont olyan felesleges dolgokat maxoltál mint a herbal remedy és a defiance. Így kell.
  • Anyaszomorító
    Amugy a paci meg mentése a main quest része :-)
    Tervezgetem a következő karimat kb így nézzne ki, minimális cuccolással : Warden
    Tanácsokat szivesen meg hallgatok :-)
    Előre is köszi.
  • Shorlex
    Annyira LOL hogy arról dumálunk, hogy meg kell menteni a lovat... baszki mint az 5 éves gyerekek...
  • Anyaszomorító
    Toltam 1 uninstall/reinstallt és voálá minden fasa klett :-D . Még egyszer köszönöm a segítségséget mindenkinek.
  • Anyaszomorító
    Epicen minden ment fasán :-) Defiből használom a sebzés kiiratást de mást nem. X3-at 1 próbáltam feltenni de nem müködött.
    Amugy minden gomb müködik, csak a quest nem. Unistallt próbálom + X3 maradékot kitakaritani ha az se akkor a kardomba dőlök...
  • vidu01
    Én egyik custommapon jártam így, nagy szürkeség a gombok helyén, szaggatás ezerrel, de azt egyszerűbb volt megoldani mer letöröltem a picsbe. Azt javaslom uninstall és tedd fel újra a játékot, persze előtte pakolj ki caravan driverből és mentsd ki a karaktereket.
  • dudovec
    mer kene a lovat megmenteni? az nem quest.
  • Shorlex
    Hát ilyet még nem hallottam... komolyan, azért van itt már TQ történelem, de ilyet még nem hallottam.
    Nem használsz valami modot, vagy add-on-t ami befolyásolhatja? És epicen működött minden?
  • Anyaszomorító
    De érted. Pontosan az van amit mondasz, de még előtte a lovat se kell megmenteni.
  • Shorlex
    Nem értem.
    Beszélsz a helosi faxival és nem írja ki, hogy meg kell ölni azt a szerencsétlen szatírt, mint főküldetés?
  • Anyaszomorító
    Üdv mindenkinek.
    Az a problémám, hogy Epicen megöltem Hades-t, portálba be. Utánna kreáltam Legendre és a questeket nem engedi csinálni a játék. A quest ablakot nem is jeleniti meg a gomb szürke. Én csesztem el vmit vagy ??? . A segitséget előre is köszönöm.
  • ntex
    Thx 4 Help
  • Shorlex
    1) dual wieldezni dárdával nem lehet
    2) ha dual wieldezni akarsz, akkor ne hunterrel kezdj karit. Hunter az egy dual wielder harcosnak akkor jelent sokmindent, ha vannak jó cuccaid, és kevés skillt akarsz használni a warrior mellé. Gyakorlatilag az aurán, a call alapján meg a maxolt study-paszívján kívül semmit nem használsz. Igaz, hogy ezek amiket leírtam olyan bosskilleket tesznek lehetővé, amilyen kevés van (mármint gyorsaságban) de ne feledd hogy a pálya 99%-ában nem bossok vannak.
    Szal olyan ez mintha tennél egy olyan motort egy kocsiba, ami 800 lóerős, de a nagyvárosi sűrű forgalomban kellene használnod. Na, használd ki ha tudod.
    ha dualozni akarsz akkor champion (leginkább), 100 reces conq (100 rec nélkül tilos) vagy harbinger.
    Ha meg speart akarsz használni, akkor minek a warrior ág? pazarlás, akkor inkább haruspex, brigand
    Vagy bowozz harussal. Valahogy így
    de ne kezdj slayert kezdőként.
  • dudovec
    Nemrossz pedig a slayer , lehet belole jo karit csinalni:D

Spearrel nem lehet dualozni...
  • envoka
    Ja... és Hunterrel kezdeni.
  • envoka
    Elméletileg lehet jó.
    Hunter ágon spear, skillek amik ezt erősítik.
    Warfare ágon Onslaught, Dodge, meg még amire jut pont.
  • vidu01
    Érdekes összeállítás, nem nagyon passzol egymáshoz a kettő, ez olyan mintha mondjuk a gyümölcslevest meg a halászlét akarnád egybeönteni. :D Külön külön finom mindegyik de vegyítve nem az igazi. Mondjuk spearrel dual wieldezni, abban még látnék fantáziát, meg bizti faszán néz ki, de nemtudom hogy csinált e itt már valaki ilyen összeállítást. Szerintem válaszd ki az egyiket, tegyél mellé egy defenset, naturet, v dreamet, ezek mennek mind a kettőhöz. Meg persze az összes többi is. :D
  • ntex
    Sry rosszul fogalmaztam :

Warfare + Hunting