Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudnál hozzá direct linket adni, mert eléggé elvesztem az oldal adta lehetõségek között.
töltsd le a custom mapot az ign rol amiben osszevan rakva az összes arti es ki van dobalva a palyara , ha ennyire peched volt eddig.

Sziatszok!
A segítségetek szeretném kéri, mert már szinte csak hobbiból játszom a titánnal, de egyre még igen kíváncsi lennék, hogy a "Ikon os Zeus" artifact milyen használat közben.
De van egy gondom vele, egyerûen nem dobnak már szinte semmilyen receptet, egyik szinten sem. Már vagy 30-40 órát eltöltöttem egy 62-es szintû karakterrel bejárva már minden szinten , minden nagyobb lelõhelyet, de semmi, és még hiányzik 3 artifactom.

- Effigy of Skyfire (kék 500.000)
- Spirit Blight (piros 150.000)
- Song of the Serpent (piros 75.000)

Arra szeretnálek kérni benneteket, hogy ha valakinek megvannak, akár a kész artifact-ok, akár a receptek, és egy nullás (kezdõ szintû) karakter inventory-jába berakná, és a karakter összes fálját egy zip-be tömörítve elküldené nekem. Nagyon hálás lennék érte.

A címem: 6tila6 kukac vipmail.hu

Fáradozásaitokat elõre is köüszönöm.
Hat nem el futnak , csak atfutnak rajta ahogy jonnek felem , es megkapjak ugyis a reduced rest.😊 2-3 squallt meg nehezen raksz le 100% rec nelkul , sharder druidnak meg nemkell rec😊 Siman eleg 1 squall /csoport ;D

Amugy meg az 1 timeres CL is megallitja oket ha nagyonmuszaj.

Bar mandrakes throwing knifeal kell shardozni , es akkor senki nem er oda , mer elkabulnak meg belassulnak a mandraketol , raadasul ezert kapsz manat is meg eletet is😄

Ha van gólemed, nem kell közel engedni. Mire rájönnek hogy nem azt kéne támadni, már késõ.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Én is messze rakom, de nekem nem fut el senki. ~~ Shardnál viszont lehet azt hogy kirakod elõtted az utat 2-3 squallal, akkor tuti mindig benne lesznek.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Marmint Evoval pengeelen tancolsz , kozel engeded a mobokat , formolgatsz meg erupt meg orb , meg circle of fire.. Közelrol hat az aurad is;>

Squallnak az imperied aimje kurvajo amikor -50% pierce ressel x3 hades runolsz , es 10 esevel rakja ki az ijaszokat.

En messzire szoktam dobni a squallt , mer aki atfut rajta azis megkapja annyi idõre a reduced rest , raadasul ugy az ijaszok is megkapjak😄

Van 1-2 haszna meg a dreamnek , de telleg nem annyira atütõ , csak megjegyeztm h lehetne olyat is😊 Shardozni druidkell osztkísz;Ð

Evoker mindenesetre fun.

3P
Ja és még egy én az erõre és az ügyességre semmit nem adtam az eleje óta csak intelligencia és manára megy (még életerõre sem ment semmi) jelenthet ez késõbb gondot? (Ugye mind két speckó mágus füld és vihar).

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Köszi a válaszokat. A sebesség növelés kapcsán én is csak cuccokból tudtam. Kár, hogy nincs képesség erre.
És köszi az elemtál sebzésre is a választ.

Cast speed-en két dolog javít:
egyrészrõl a plusz X% cast speed (meglepõ módon)
másrészrõl a plusz X% total speed, ez jobb, mert attack speed-et és movement speed-et is jelent egyben.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Elemental = fire / cold / light.

Fast castos cuccokkal.

3P
Lene két kérdésem.
Szóval mágus karim van föld és vihar specializálódással.
1. Az intelligencia elég magas nálam azt írja, hogy növeli az energia regenerálódást és az elementál sebzést. Na most mi ez az elementál sebzés? Pl a föld elemntál amit idézek, ha igen mi még?
2. Mivel lehetne gyorsítani a varázslási sebességen?

Shardhoz se kell kis hatótávú aura, ha már hatótávba értek, akkor már futni kell, nem akkor kezdeni lövöldözni. Ráadásul nem azonnal hat, hanem kell neki vagy 1 sec, addig meg nem fog az aura szélén álldogálni, hanem már a nyakadba is ugrott. Squallt is le lehet okosan tenni, mondjuk pont magad elé, és akkor aki rádugrik az benne áll. Ezért kár felvenni egy szinte semmit nem nyújtó osztályt (dream).

Láttam ilyen artifactokat a gamebansheen: Might of Hephaestus, Demeter's Bounty. Ezek tényleg benne vannak a játékban, vagy gyárilag letiltott, kihekkelt cuccok? Az összes legend artifact esett már többször is, de ezeket még sose láttam, azért gyanús.

Jo de virs lee , a shard nemigazan stunlockol😄
Szal a trance soxor fog rajuk hatni ha közelernenek , es akkor nemkell hatralnod , csak lonod , mert a levett res miatt bekell halniuk , foleg hogy kozelrol sokkal tobb talal😄

Zeus slower attackja csak ranged/melee attackra hat szerintem , szal tök felesleges bonust kaptal:|

Szia
az IT megvan de nem eredeti és telepités után frisiteni akkar de nem sikerül és nem is tudom elinditani mert utána ki is lép agém menüböl is tud<#wow1>nál esetleg segiteni mi lehet a
gond??
elõre is köszi!!
TQ+IT most 9900

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

7000 FT az alap 576 ban
SZIA
milyen cucc keresésre gondolsz???
mert még most tolom elöször és nem vágom mirõl van szó444<#wow1><#wow1>
Broafka
mondjuk nekem mostanában minden játék kifagy, azok is amik eddig hibátlanul mûködtek, szerintem túlmelegszik a videókártyám

amúgy mennyi a játék?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Bocs még egy off

Elnézést de ezt nem bírtam ki.
Nézzétek mennyiért árulják a gecik.
Én 1800-ért vettem palackját a Bérestõl. Hatatlmas mekkora genyaláda tetvész élõsködõk vannak a világon van pofája tripla áron eladni. Illetve neki még több mert termelõi áron kapja. Beszarok...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

na erre meg majd visszatérünk..
Most jöttem a borfaluból, de még így részegen is azt kell mondjam, hogy a necromancer soothsayer az egy ISTEN!!!
Ja és ha valaki ki akar menni: Béres Szõlõbirtok, Magita nevû bor.
Annyira friss, hogy még kint sincs a honlapjukon, és épphogy le van dugózva a palackban 😄D Szal a zamatát inkább nem méltatom mert hosszú lenne.
Na megyek letesztelem, hogy azok a hú de szar petjeim mit tudnak akkor ha részeg a gazdi... 😄DD

Én nem szoktam hátrálni, eleve úgy lövöm be a squallt hogy ha felém rohannak, akkor is végig benne fognak állni. 2 cl közt max 1 lépést tud megtenni a legresistesebb enemy is, a többség meg csak áll a stunlockban. Ha vmelyik közel érne, akkor meg a deathchill lelassítja, ráadásul a zeus 66% slower attackos, ezért nem szoktak megütni. De közel érni se. 😊

ez jó 😄DDD

Shardod meg ezek megvannak normalon siman , oakhoz meg csak 4 pont kell a naturre h fullozhasd a dupla eletet😄

Hasznalhato pet alatt meg a "nightmaret" ertettem , mivel ott a dreamrol! beszeltem. A kabito spellje kifejezetten hasznalhato.

5 meter radius amugy a felso trance. Messzirol squallal kezdesz , losz es ha kozelernek akkor nemkell hatralnod , csak lonod tovabb mint az allat , megfognak halni. Persze nem egy aduasz , de rogton szedi roluk a resistet ahogy belernek. Es nalam baromi soxor van olyan h 1-2 lepesre elottem halnak be a csoportok.

Rechargera tipp: 25% os arti , 46% clasp , 23% heka , egyik intes ringbe hammurabbi 8% - ez igy 25+46+23+8 =102.
Egy olyan amu mint amit mutattam , meg 1 masik intes ring daemon reliccel szinten. Sapinak feldosz egy olyat ami a kepen volt (sok int energy egyebek) +2 es erebussal , ciponek meg felrakod azt amit szinten linkeltem. Armornak pedig midrage robeot.

Meglesz a +4 skill , 2500+ int , 100% rec , meg kb 270% cast is.
Sztem ez igy kb jo is lenne.

majd megnézem akkor
de nekem a sima TQ nagyon gázosan fut, ha fent van az IT, akkor meg okés
szaggat nélküle 😞

és milyen szinten ad cuccot? epic vagy fölötte?

---
egyébként ti elõször egy pár karakterrel gyûjtögettetek, és utána indultatok egy jobb karival?

Lényegében igen, legalábbis a legjobb cuccok nagy része az alapjátékból való. A kiegben is vannak jók, de azok inkább csak kiegészítik a meglevõket, nem helyettesítik. 1.08-ban tájfun runból hamar össze lehetett szedni sok cuccot, 1.20 óta jelentõsen lecsökkent a drop.

Ancientem az van nekem is, de a heka majd 10%-kal több recet ad (23 vs 16), ami nem mindegy. Fõleg hogy anélkül nem lenne meg a 100%-om.

2 gyûrû = 16%
hesione = 16%
archmage = 46%
heka = 23%

Össz: 101%. Ancienttel 94%, az kevés.

Normálon sztem még a storm se lesz kimaxolva, nemhogy a dweller. Viszont nighton már jó lesz, beigazítja a tömeget a shard elé. Aztán meg lehet ráfejleszteni az eruptiont ha már megvan a 100% rec.

A dream "squallos" trance nagyon közelre hat csak, és kell egy kis idõ mire ráugrik vkire. Addig meg simán leütnek, menekülni kell, szal semmit nem ér. Max harcosnak, annak úgyis közel kell mennie.

egy hasznalhato pet
Nateureban?? Harcosnak lehet hogy jó, nade egy varázslaton mit segít a farkas? 1 mezei rákot alig bírnak lenyomni legenden, hárman. Harcosnak is csak akkor tesznek jót, ha strength of pack van, de hogy az mikor jön, az még a wispnél is kiszámíthatatlanabb (fõleg IT-ben, ott agresszív módban kb. mindig elõre megy megüttetni magát, és már jön is a +150%).

egyébként a játékban mekkora a legnagyobb szintû ellenség?
semmi x3 és a többi, csak a TQ+IT érdekel

az 1.08 jobb cuccokat dob?
gyûjtögetni sima TQ 1.08?

Virs lee: Jo lehet a dweller, de ugyanakkor megse. Amit kezdtem pyromancert , direkt kezdo cuccokkal , annak nemvolt dwellerje normal act2 tol. Meg mastery shirenost is (5/5/5/5) ugy zuztak le egy pillanat alatt normal act3 tol , hogy rossz volt nezni. Pedig latszik a videon amit ugye csinaltam a questelesrol , hogy eleg jol zuzott az orbom. Az mas kerdes , hogy azertse kellett dweller , mer igy mindenki ram jött , szal mindenki kapott az orbbol , jobb volt ez igy. Mindenesetre normalon a dweller hasztalan act1 utan. Tudom , hogy legenden jol fogja birni a strapat , de legendre mar lehet jobb cuccokat is szerezni. Mig a nature oakja vegig hatna ra mondjuk az elso difficulitytol kezdve , ahol egy kezdo a legtobb tapasztalatot szedi. (nehezebb a normal cucc nelkul , mint legend cuccal mint tudjuk..)

Ha 2600 inted nemis , de 1500 siman lehet legendre egy kezdõnek is , a daemon bloodot pedig annyi helyen dobnak , hogy igazabol szerencse kerdese , hogy kapsz e olyan bonust. Az mas kerdes , hogy a kezdo mondjuk nemtudja , hogy olyat kene szerezni😊

Mindenesetre ha egy jo Shardert kene csinalnod, szerintem nem earthet kernel a storm melle , akarmennyire is szereted a dwellert😊 Meg dreamet is inkabb valasztanek mint earthet , mert automata squallja van bizonyos kozelsegtol.. , gyorsabb futas , avoid , meg egy hasznalhato pet.

Heka staffot nemtom , de ancient eleg sok esett kiegben is nekem.

Már patchelve árulják? Az szopás, akkor már 1.08-at nem tudsz jétszani vele, pedig cucckeresésre legjobb.

Hát ha azzal játszol, akkor meg mit keresel? ~~

hello
nekem se mentek fel a javitások csak cumikáztam vele javitás nélkül nekem is kifagyot meg kilép nem lehet vele nyomulni<#wow3>
most vettem meg eredetibe semmi gond vele 1.20 verzio eleve és a multi is ok nagyon király a gém<#vigyor2><#vigyor2>
kemotox
nekem 1.01 es volt az alapgém

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Broafka
miért akkor mivel játszom?

hülyének nenézz légyszi, mert azt utálom!
nem lehet hogy az nagy alapjáték 1.00-ás verziójú?

amúgy meg állandóan kifagy a játék...

Hát ha nincs meg az alapjáték, úgy nehéz patchelni. ~~

Broafka
hahóóó, valaki segíthetne már végre nekem, nem tudom feltenni a patchet, mert nincs meg az 1.01-es verzió!
vagy ha valaki tudna nekem segíteni... más módon hogy feltegyem a patchet, köszönöm

Kezdõ karikról beszéltünk, ott megéri a shard + gólem, mert a nature ág kihasználásához sincs elég cuccod. Nem lesz 2600 INT-ed, démon dmg-s gyûrûd, stb, jól jön ha tankol neked egy gólem.

Zeus ad 100% stun rest is, nemtom te mit használsz, de shardhoz is jó (+30%).

Viszont heka staffot 1 db-ot nem találtam 1.08 óta, esik ez még, vagy le van tiltva?

megcsináltam Epicen
az IT sokkal keményebb volt, mint a sima TQ (epicen)
hádészt viszont eléggé hamar lanyomtam (Ice Shard volt, meg Leech King)
56-os szinttel zártam, akkor ezek szerint még van 9 szintlépési lehetõség?

na majd látom
azért én halogattam rendesen

Ez megint csak oke , bar nekem nem erne meg Dwellert kerni a shard melle , a nature tap dolgai helyett.

Nalam az energy costos tulajdonsag 37% chance to -50% energy cost es a staffomban van tovabbi 30% - energy cost szal kb ~47% energy cost minusom van.. Megneztem a 19 es heal 130 manaba kerul csak , szal 70 manaer töltöm az eletem kb^^ Szal -47% cost melle van 40 energy regen is 2600 mana szoval nemrossz az azert. Covenant azert annyira tap , mert ad sebzest , peteid is erõsiti , gyorsabban futsz ,meg 2 csoport között feltölti a manadat maxra es olyankor nemkell tölteni. De a Conjum volcanic orbja melle mehet akarmilyen covenant , kinyirom a manam pillanatok alatt😄

50% intes gyuru pedig nincs , csak amu~ azaz elvileg kene legyen ringbe is , de nemgeneral a tq ilyet , ugytunik.

-25% reces arti pedig baromi jo tud lenni. Sok karinal hasznaltam , es a rod of ancients is jo tud lenni, valoszinuleg azt adnek egy cl es karinak.

Act4 vegen pedig 100% to daemonnal meg squallal kb ilyen a shard:
hadesrun
Mondjuk a hadesokkal megszenvedtem rendesen , dehat 3 an annyira stunolnak , meg nyomjak azt a piros gömböt ami követ (elkap meghalsz) , hogy osszevissza kell rohangalni kulomben veged.

Többi dologgal egyet ertek kb teljesen , bar annyit azer megjegyeznek , hogy regen enis nagyon izgultam az amun-ra pancelra , de IT óta nem annyira eros...

Menni kell elõre, nehéz eltévedni.

Lehet más earth karit is, de eruption mellé wisp (+150% elemental dmg) + squall annyira ütõs, hogy olyat más osztály nem tud neki kínálni. Spirit petek bossra kb. ugyanolyan jók (eruption spam + squall + wisp ugyanolyan gyorsan leszedi a bossokat, fõleg ha azt is hozzászámoljuk hogy nem olyan lutri mint a spirit, hogy mikor lövik el végre a health reduce skilljeiket). Egy nagy hátránya van csak az elementalistnak hogy hamar kifogy manából ha orrba-szájba lövöldözik mindenre. Covenanttal ez nem gond, de itt inni kell a manát rendesen. Erre van nekem a gólem, elõrerohan, begyûjt mindenkit egy kupacba, és aztán rakom alájuk az eruptiont. Így már nem kell annyi, ezért olcsóbb, potionkímélõ. Igazából csak kényelmi dolog, de hosszú távon knyelmesebb hogy nem kell a piákkal annyit foglalkozni.

A summoner az megint a spirit miatt jó, covenant + petek, cserébe elveszti a squallt + wispet, ami kb. ugyanakkora veszteség mint nyereség. Hasonló szint.

A legelsõ karim stormos volt, sharddal ment, majd elementalista lett, onnan is csak a gólemet használta, hogy 1 kupacba begyûjtse az ellenséget a shard elé. Sztem kezdõ karinak is ideális, 0 cuccal. Egyedül fast cast kell neki, de már a legelején találhat magi cuccokat, azzal elég lesz sokáig. Viszont a shard önmagában sok helyen kevés, pl. act3-ban szinte mindenki keményen resisteli (squall persze segít valamelyest), de pl. a jégemberek szinte immunisak, act4-ben csak a rákokig jutottam vele (tesztkari), de azok is szarrá resistelték, nemtom késõbb hádész felé hogy állnak vele. Szal stormból a cl nekem jobban bejött, azzal egyedül a legend act4-es Dactylok szopás, na az squall mellett is cl immunis, de más nem.

Nemtom az Oraclednak mennyi az intje , de gondolom ilyen 1500 korul mozoghat ha 100 reces meg sok + skillje van.
1681, lvl68-on. De nekem nincs 50% INT-es gyûrûm, az sokat dobna rajta, csakhát olyan sose esett, mint az amun-ra páncél.

-50% energy costom van 2600 mana melle
Maxon 28%, +4 skillel is olyan 45% lehet, tehát kb. minden 2. spelledet felezi, vagyis átlagban csak 25%-kal csökkenti a költséget. Egy 200 manás spellbõl (pl. cl) 150-et így is ki kell köhögni, ami nagyságrendben kb. ugyanakkora. Hasznos dolog, csak nem egy covenant (a regen részére gondolok).

1 dolog amire jó a shard: mehet mellé a démon relices gyûrû, cl-nél szükség van a reces hammurapira. Talán a 25% reces artifacttal megoldható lenne a dolog, az kb. fedezné a 2 gyûrû (2*8%) + heka helyett rod of ancient staffból adódó veszteséget (23 -> 16%), ami nálam összesen 23%. De akkor ugrik a zeus is, az -60% light dmg, helyette az ancients ad 34%-ot, ami átlagosan csökkenés, bár a 100% démonért megérhetné. Már csak olyan artifact kéne. 😊

shaba23
ösmerõs hozza 😊
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php
jobb oldalt lesznek a helyszinek terkeppel..
A kieghez tartozo reszt is megtalalod bal oldalt "IT walkhtrough" gombnal.

Sziasztok tudna valaki segiteni létezik a játékhoz valami térkép féle?mert sokszor nem tudom melyik terület hol található.Köszönöm a segitséget.
Ezzel a hsz. el kb tökre egyet ertek , 1-2 aprobb bibi van vele csak.

Az elsõ mondatod a lenyeg , hogy Elementalistal nem shardozol.. Na epp ezaz: - nem azt mondtam , hogy a druid a legjobb caster vagy vazsi vagy akarmi , hanem , hogyha tisztan Shardos karit csinalsz , akkor sztem a druid az idealis erre a celra. 0% rechargeos shardernel a nature az ami sokat nyom a dologba. Hiaba van a spiritnek covenantja , rec nelkul azis haszontalan kb , szoval kapsz 1 petet meg egy undead ellenes aurat , amit kihasznalsz belole.

Persze , hogy erosebb tud lenni az elementalist , de azt csak 100% recharge mellett van ertelme csinalni. Bar hozzatennem , hogy ha 100% reced van , akkor mar az Earth is eleg tud lenni önmagaban es baromi jo Evokert , vagy akar Summonert lehet csinalni instant orb + eruptionra.

De egy kezdo player , gyenge cuccokkal akkor jar a legjobban , ha kezd egy Rangert vagy egy Druidot. Nyilvan a tisztan shardos kari nemfogja felvenni a versenyt az overpowered instant skilles varazslokkal (pl az a sorceror amit linkeltem , vagy spellbreaker hornal stb..) , de nagyonjol lehet vele zuzni kezdõkent is , es profikent is egyarant. Szal a 0% meg 100% recharge annyira mas kategoria egy kaszternel , h nem hasonlithato ossze.

Ami az intet illeti , nekem 2k volt asszem a max a Conjurerrel level 66 on a +4 skill meg a 100% rec mellett , szal valaminek a karara fog menni a dolog, hogy ilyen 2500 at kihozzal.. Nemtom az Oraclednak mennyi az intje , de gondolom ilyen 1500 korul mozoghat ha 100 reces meg sok + skillje van.

A refreshen 1 pont van (4es) es eleg ritkan castolom , szoval nemigazan fogyasztja a manamat.

-50% energy costom van 2600 mana melle , szoval a 170? manaba kerülõ healemet , ami 3200 eletet tölt - kb 20x elbirom castolni egy mana potibol es több eletet ad , mintha nyomnek 1 piros potit , raadasul nincs rajta timer , szoval akkor es annyit gyogyitok magamon , amennyit csak akarok , szal nemkell lehuzni😄 1 mana potibol gyogyulok annyit , mint 20 healthbol.. Persze ez nem jelenti azt , hogy ne hasznalnek health potit neha , de csak olyankor amikor reflexbol kell villamgyorsan a gyogyitas.

Raadasul a heal az instant kb 0% recharge "alapszerko" mellett is , mert adsz neki egy 20% rechargeos botot weapon swapra es mar tudod belole is tolni (mivel a heal passivja ad ra 85% koruli recet)..

összefoglalva szerintem:
Tisztan shardos karira Druid 0% rechargeal .
100% rechargeal stormmal tamado karinal pedig Oracle.

Broafka
válasz? segítség? ötlet? valaki?